NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Szerintetek a CB poszt meg lett oldva Maxvell és Thurmond idehozatalával? Rowe remélem visszakerül S-nek,mert jelenleg nem tennék be rajta kívül senkit Jenkins mellé.McFumbles
Thurmond lesz Jenkins mellett, legutóbb még ezt olvastam. Rowe lesz Maxwell túloldalán.
Az is fontos, hogy milyen lesz a pass-rush idén, az OLB soron sok fog múlni, Barwin-nal nem lesz gond, meglátjuk mi lesz Graham-mel
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Szerintetek a CB poszt meg lett oldva Maxvell és Thurmond idehozatalával? Rowe remélem visszakerül S-nek,mert jelenleg nem tennék be rajta kívül senkit Jenkins mellé.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20150729_Eagles__Chip_Kelly_not_giving_press_a_pass.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Apropó Mostert... Tudom, hogy sokan rosszul vagytok már a SPARQ-tól, ennek ellenére bátorkodom megosztani egy kis érdekességet Mosterttel kapcsolatban, az idei draftosztályt tekintve

mustaine
Egész jó a 40yd-ja.😊

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Apropó Mostert... Tudom, hogy sokan rosszul vagytok már a SPARQ-tól, ennek ellenére bátorkodom megosztani egy kis érdekességet Mosterttel kapcsolatban, az idei draftosztályt tekintve

Atlétaként nagy dolog lenne, ha megragadna az 53-ban. Visszahordóként el tudnám képzelni 😀
 www.youtube.com/watch?v=46uLlMGNDs0 ez meg TD lett volna, ha a csapattársa nem szereli le.

több mint 10 éve
tucker közben elküldve sérülés miatt 8-9 hónapos felépülési idővel
sajnálom kicsit, 4. RB-nek tökéletes lett volna a többiek sérülési hajlama miatt

www.bleedinggreennation.com/2015/7/27/9050527/eagles-waive-matthew-tucker-running-back-cut-kevin-monangaizsojti
Van helyette Mostert😀 És Barnerünk is van(de minek?) . Igaz,nekem tetszett a játéka,már amikor pályára lépett.Ha nem lenne most más,nyugodt szívvel betenném 2.számú RáningBekknek

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
tucker közben elküldve sérülés miatt 8-9 hónapos felépülési idővel
sajnálom kicsit, 4. RB-nek tökéletes lett volna a többiek sérülési hajlama miatt

www.bleedinggreennation.com/2015/7/27/9050527/eagles-waive-matthew-tucker-running-back-cut-kevin-monangai
több mint 10 éve
Mekkora gif😀😀 😊

és akkor egy kis poén:

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Bocs, hogy rontom a színvonalat, de lassan aktuális az edzőtábor programja.

Vasárnap, azaz augusztus 2-án kezdődik a training camp a NovaCare-ben. Már harmadik éve az edzések nagyobb része itt lesz megtartva, és a belépés véletlenszerűen kiválasztott, limitált számú bérletesnek lesz engedélyezve. Ezeken kívül két nyílt edzés lesz a Lincoln Financial Fielden, augusztus 4-én kedden és augusztus 9-én vasárnap, ide ingyenes a belépés (sárgulok az irigységtől). A TC augusztus 21-én zár, a Ravens elleni preseason meccs előtt, ezt megelőzően pedig közös edzések lesznek a Ravensszel a NovaCare Complexben. A pontos időpontok később lesznek kihirdetve. Számunkra az előszezon augusztus 16-án kezdődik, egy Colts elleni találkozóval.

több mint 10 éve
Az offseason kommentje: 😀 😀 😀

Les Bowen retweetelte
Melissa Jacobs ‏@thefootballgirl 1 hr1 hour ago

NFL free agents: Reggie Wayne, Evan Mathis, Michael Vick, Ray Rice. Not a free agent: Tim Tebow.

Ennyi 😀dande
Mathis-t sajnálom, Vick-et meg nagyon szívesen látnám nálunk megint, a jelenlegi helyzetben szerintem sokkal használhatóbb és eredményesebb lenne, mint Bradford (v. Sanchez)
több mint 10 éve

media.philly.com/images/EaglesGraphic1.jpgbaggio
Tebow-nak nagyobb karja van mint Bradford-nak, nem?Coolearie
A sok kis apró részlet kitesz egy játékost😀. Ha így összekombinálgatnánk a keretet,össz-vissz 3 Sas lépne pályára minden meccsen.

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .

media.philly.com/images/EaglesGraphic1.jpgbaggio
Tebow-nak nagyobb karja van mint Bradford-nak, nem?
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Wayne-t mondjuk elnézegetném a csapatban 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az offseason kommentje: 😀 😀 😀

Les Bowen retweetelte
Melissa Jacobs ‏@thefootballgirl 1 hr1 hour ago

NFL free agents: Reggie Wayne, Evan Mathis, Michael Vick, Ray Rice. Not a free agent: Tim Tebow.

Ennyi 😀
több mint 10 éve

Nelson Agholor kedvenc zenéje.
Bizonyíték:http://www.nfl.com/videos/nfl-fan-pass/0ap3000000502806/Virtual-Rookie-Card-Nelson-Agholor

több mint 10 éve
Neki nem kell olyat csinalnia 😀
Adirotor
Bull😀😀

több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Neki nem kell olyat csinalnia 😀
több mint 10 éve
Murray elleni broken trackle gifeket nem rakna ide valaki? Kerestem de sehol sem talalok😊. Megkoszonnem.

több mint 10 éve
Szolas szabadsag van? Akkor johetnek a Jackson sarazo kommentek😀 egyebkent en orulok ,hogy a New York Rangersben folytatja palyafutasat.McFumbles
több mint 10 éve
Szolas szabadsag van? Akkor johetnek a Jackson sarazo kommentek😀 egyebkent en orulok ,hogy a New York Rangersben folytatja palyafutasat.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
jólvan bocsi, nem kell megsértődni, igazából 2-3 év alatt megtanulhattad volna hogy nem kell velem foglalkozni 😀ano92
Dehogynem, törődést igényelsz te, tudom én, tessék, kapsz is egy szép gifet ha már kérted:

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
jólvan bocsi, nem kell megsértődni, igazából 2-3 év alatt megtanulhattad volna hogy nem kell velem foglalkozni 😀

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
😀 Még jó hogy szólás szabadság van.

Akkor majd senkiről semmit ne linkeljünk és ne beszéljünk, ha jól esik ha nem, akinek köze volt a csapathoz, de már nem tagja. Ha kedvem tartja Randall Cunninghamről is beszélhetek, vagy Bednarickról, de még TO-ról is. Max senki nem válaszol 😛

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ja ennyi erővel mónika showrol is beszélgethetünk a csapatfórumban. De ha még aktuális is lenne DJax eltakarítása akkor egy büdos szót nem szolnék, de így hogy tavaly már 100 oldalnyi hozzászólás született róla, rég nem a csapat tagja. Így már azért érthető, hogy vitázhatnátok más aktuális problémáról. Ott van Shady, ő aktuális. Linkeljetek róla gifeket meg nyilatkozatokat meg egyebeket, foglalkozzatok vele. De ne 2-3 éves gifek kerüljenek már elő egy erkolcsileg nulla játékosról 😀

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal