Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Baromi jó volt hallgatni a gyereket. Örülök, hogy Kelly nagy ívben kerüli a balhés ripacsokat és helyette aggyal és lélekkel rendelkező játékosokat válogat. Hatalmas pozitívum.HighlanderAz egyetlen kivétel ez alól Sproles egyébként 😀 Ő nem nagyon tud összerakni 2 épkézláb mondatot 😀
De egyébként igen, tényleg komoly pozitívum, kérdés, hogy a draft vége felé hány olyan játékost lehet találni, akikben megvan ez is, meg a játéktudás is.
több mint 10 éve
Reptilluminazis strike again. 😀Baromi jó volt hallgatni a gyereket. Örülök, hogy Kelly nagy ívben kerüli a balhés ripacsokat és helyette aggyal és lélekkel rendelkező játékosokat válogat. Hatalmas pozitívum.HighlanderNem tök mindegy, amikor Kelly két napon belül már a Titans HC-ja lesz? 😀Stez
több mint 10 éve
Baromi jó volt hallgatni a gyereket. Örülök, hogy Kelly nagy ívben kerüli a balhés ripacsokat és helyette aggyal és lélekkel rendelkező játékosokat válogat. Hatalmas pozitívum.HighlanderNem tök mindegy, amikor Kelly két napon belül már a Titans HC-ja lesz? 😀
több mint 10 éve
Baromi jó volt hallgatni a gyereket. Örülök, hogy Kelly nagy ívben kerüli a balhés ripacsokat és helyette aggyal és lélekkel rendelkező játékosokat válogat. Hatalmas pozitívum.
több mint 10 éve
Megy a fotózás/interjúk : www.philadelphiaeagles.com/index.htmlGreengoAz interjú alapján világos miért Agholor volt az emberünk. Ugye szó volt arról, hogy 3 szempont alapján választunk (kultúra, scheme-fit, és mérőszámok), és sejthető volt hogy ezek közül is a kultúra a legfontosabb. Agholort hallgatni tökéletesen olyan, mint Chip-et: az emberek a legfontosabbak, kultúra, minden nap fejlődni, a coverage-ek megkavarása, offenzív séma...
Remélem tényleg jobbá teszik egymást az azonos filozófia mentén, és a pályán is csapatként fognak gondolkozni. Szimpatikus srác Agholor, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ha igen, akkor legalább a WR corps megvan hosszú időre.
Jeff McLane @Jeff_McLane 2 p2 perccel ezelőtt
Nelson Agholor: High character ✔️
Hát igen, akkor nem csak nekem volt feltűnő ez a szempont 😀
több mint 10 éve
Megy a fotózás/interjúk : www.philadelphiaeagles.com/index.html

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Na már el is kezdték a Chip Kelly to Titans slágert nyomatni, nehogy unatkozzunk. 😒HighlanderElég kényes lenne neki mind a 9 ex-kacsát magával vinnie, + tradelni Jordanért.
több mint 10 éve
Kelly se annyira kiszámíthatatlan ám, Gil Brandt pl. már március elején tudta, hogy kit fog választani 😊mobile.twitter.com/Andy_Fenelon/status/593984984534253568/photo/1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Meg azért mutatott fejlődést ezen a téren.Petty talán még rosszabb nyomás alatt, de Hundley jóval atletikusabb, és a ucla screenekre építő támadójátéka sokkal inkább emlékeztet Kelly-ére, mint a baylori air raidbaggioTe miért gondolod ide Hundley-t fit-nek? Chip legnagyobb gondja az volt Foles-szal, hogy pontatlan, és nyomás alatt szörnyen játszik, na most Hundley pepitában ugyanez, de ráadásnak ő még olvasni sem tudja a védelmeket. Akkor már inkább Petty, de leginkább senki.HulkeinsteinTi vártok egyébként még QB vagy WR húzást?HighlanderHundley-t nagyon nem bánnám, ha behúzná Chip, WR (vagyis inkább Wr-Rb hibrid) meg simán jöhet még a késői körökben. A guard és a DB talán borítékolható a 2-3. körben, esetleg a 4. elejénbaggio
több mint 10 éve
Petty talán még rosszabb nyomás alatt, de Hundley jóval atletikusabb, és a ucla screenekre építő támadójátéka sokkal inkább emlékeztet Kelly-ére, mint a baylori air raidTe miért gondolod ide Hundley-t fit-nek? Chip legnagyobb gondja az volt Foles-szal, hogy pontatlan, és nyomás alatt szörnyen játszik, na most Hundley pepitában ugyanez, de ráadásnak ő még olvasni sem tudja a védelmeket. Akkor már inkább Petty, de leginkább senki.HulkeinsteinTi vártok egyébként még QB vagy WR húzást?HighlanderHundley-t nagyon nem bánnám, ha behúzná Chip, WR (vagyis inkább Wr-Rb hibrid) meg simán jöhet még a késői körökben. A guard és a DB talán borítékolható a 2-3. körben, esetleg a 4. elejénbaggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Agholor 17.s számot viseli majd nálunk és reméljük abban válik mondjuk Nelson admirálissá 😀
több mint 10 éve
Na már el is kezdték a Chip Kelly to Titans slágert nyomatni, nehogy unatkozzunk. 😒
több mint 10 éve
Te miért gondolod ide Hundley-t fit-nek? Chip legnagyobb gondja az volt Foles-szal, hogy pontatlan, és nyomás alatt szörnyen játszik, na most Hundley pepitában ugyanez, de ráadásnak ő még olvasni sem tudja a védelmeket. Akkor már inkább Petty, de leginkább senki.Ti vártok egyébként még QB vagy WR húzást?HighlanderHundley-t nagyon nem bánnám, ha behúzná Chip, WR (vagyis inkább Wr-Rb hibrid) meg simán jöhet még a késői körökben. A guard és a DB talán borítékolható a 2-3. körben, esetleg a 4. elejénbaggio
több mint 10 éve
Hm, ez se gyenge érv 😀:Igen, ezt írtam korábban én is. Ez az egyik ok amiért tetszik az Agholor pick, a másik pedgi tényleg a BPA elv. Hiába harangozták be, hogy Kelly majd inkább a saját feje után megy, és nem értékre, csak a legjobb, boardunkon található játékost választottuk. Remélem ez így lesz továbbra is, és nem fogunk csak azért kiválasztani egy safetyt túl hamar, hogy legyen. Ettől féltem a legjobban az első nap, egy Rowe vagy Randall pick borzalmas lett volna 1/20-on szerintem.
Andrew Porter
@And_Porter
Maclin/Jackson combined cap hit over next four years = $73.6 M .... Matthews/Nelson = about $8 M. People understand that part right?dande
Egyre inkább úgy gondolom, hogy remek opcióink lesznek 2/20-on, főleg a seconderybe.
A minket érdeklő OL emberek szerintem már a kör elején kimennek, nem gondolom, hogy Fisher, Clemmings, és Donovan Smith bent lesz, amikor választunk. Mögöttük Cann, Marpet, Grasu jön, akik közül egy szerintem bent lesz még a 3. körben is, így ha cask nem csúszik le valaki az először felsorolt 3 ember közül, akkor ide nem választanék, hacsak nem bízunk La'el Collins-ban
WR szóba jöhet megint, ha lecsúszik Strong, vagy tetszik a csapatnak Devin Smith, mindketten lehetnek BPA-k 2/20-on.
A legjobban viszont, ahogy írtam, a DB-felhozatal tetszik. Szóba jöhető FS-ek közül bent van még Rowe, Rollins, Ekpre-Olomu, Josh Shaw, Carter, és Adrian Amos is.
Nálam közülük Rollins, vagy Rowe lenne az elsőszámű célpont, attól függően kiben látják az azonnal kezdeni képes safetyt.
Ehhez a sorhoz még hozzávehetjük Jalen Collins-ot is, aki szintén jó érték lenne 2/20-on, kérdés, hogy mennyire nézzük el a drogügyét.
Szóval nálam valahogy így néz ki a board most:
1. La'el Collins (ha biztosak vagyunk benne, hogy tisztázódik az ügye)
2. Jaelen Strong
3. Jake Fisher
4. T.J. Clemmings/Donovan Smith
5. Quinten Rollins/Eric Rowe
6. Odigizhuwa/Eli Harold/Orchard/Danielle Hunter (ha valakiben látjuk az illeszkedést a sémához)
7. Devin Smith
8. A.J. Cann
9. Ekpre-Olomu/Jalen Collins/Shaw/Carter/Amos
10. Marpet/Grasu
Az biztos, hogy közülük valaki bent marad, akit kedvelünk is, sőt talán még a 3. körben is bent lesz a felsorolt emberekből 1-2.
több mint 10 éve
Dave Birkett @davebirkett 14 p14 perccel ezelőttPedig nem kicsit elfért volna nálatok, ha már ti is nyomatjátok ezerrel a subpackage játékokat az offense-ben
Dave Birkett retweetelte: Jason La Canfora
From La Canfora: WR Nelson Agholor was the Lions' target at 23
Köszi, hogy kivittétek. Én nagyon nem örültem volna neki. 😊Bazzani

---
több mint 10 éve
Ti vártok egyébként még QB vagy WR húzást?HighlanderHundley-t nagyon nem bánnám, ha behúzná Chip, WR (vagyis inkább Wr-Rb hibrid) meg simán jöhet még a késői körökben. A guard és a DB talán borítékolható a 2-3. körben, esetleg a 4. elején

---
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ahogy egyre több elemzést olvasok a mai napról, nem tudom elképzelni, hogy a 3. kör után ne legyen nálatok Adrian Amos (FS, PSU), függetlenül a második körös picktől. Hulk már itt korábban beharangozta, kb a 4. körre, de sztem egyre több csapat látja, hogy nagyon jó cover FS/CB, tökéletesen illik a sémátokba és nem fogtok kockáztatni, hogy csak a harmadik nap húzzátok.
több mint 10 éve
Hm, ez se gyenge érv 😀:Andrew Porter
@And_Porter
Maclin/Jackson combined cap hit over next four years = $73.6 M .... Matthews/Nelson = about $8 M. People understand that part right?
több mint 10 éve
A kosárlabda csapatunk is erősödött:Majd Boykinnal versenyeznek www.youtube.com/watch?v=IAq0ZtxiVfM

több mint 10 éve
Magyar idő szerint 10-kor lesz interjú Agholorral.
több mint 10 éve
Dave Birkett @davebirkett 14 p14 perccel ezelőttDave Birkett retweetelte: Jason La Canfora
From La Canfora: WR Nelson Agholor was the Lions' target at 23
Köszi, hogy kivittétek. Én nagyon nem örültem volna neki. 😊
több mint 10 éve
Shawn: Lehet, hogy eddig nem elég világodan fogalmaztam, de nekem nem Mariota a mániám, hanem egy franchise QB. Ha Bradford az lesz, akkor oké, ezért mondtam, hogy rajta múlik minden.Rex Grossmannel a Bears SB-t játszott...igaz oda is lettek 😀
De szerintem nem véletlen, hogy a következő QB-k jutottak playoffba tavaly:
Peyton Manning, Tom Brady, Ben Roethlisberger, Joe Flacco, Andrew Luck, Andy Dalton, Cam Newton, Aaron Rodgers, Russell Wilson, Matthew Stafford, Tony Romo, Carson Palmer
Palmer nélkül a Cards 100 yardot sem szerzett, Dalton pedig zsinórban negyedjére vallott kudarcot.
Superbowl győztes QB-k az utóbbi időből: Tom Brady, Russell Wilson, Joe Flacco, Aaron Rodgers, Drew Brees, Peyton Manning, Ben Roethlisberger.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Shawn: Lehet, hogy eddig nem elég világosan fogalmaztam, de nekem nem Mariota a mániám, hanem egy franchise QB. Ha Bradford az lesz, akkor oké, ezért mondtam, hogy rajta múlik minden.De szerintem nem véletlen, hogy a következő QB-k jutottak playoffba tavaly:
Peyton Manning, Tom Brady, Ben Roethlisberger, Joe Flacco, Andrew Luck, Andy Dalton, Cam Newton, Aaron Rodgers, Russell Wilson, Matthew Stafford, Tony Romo, Carson Palmer
Palmer nélkül a Cards 100 yardot sem szerzett, Dalton pedig zsinórban negyedjére vallott kudarcot.
Superbowl győztes QB-k az utóbbi időből: Tom Brady, Russell Wilson, Joe Flacco, Aaron Rodgers, Drew Brees, Peyton Manning, Ben Roethlisberger.
több mint 10 éve
Második napos célpontok:www.phillymag.com/birds247/2015/05/01/day-2-targets-for-the-eagles/
Egyébként Runyan jelenti be a második picket, nem tudom van e ilyen módon összefüggés de esélyes, hogy OL lesz??? Fisher vagy Cann nem hiszem, hogy lecsúszik hozzánk, más tippen nincs kit lehetne......