Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem rossz pick, bár kb 4 elkapó lett volna akit én előbb kihúzok, de Agholort is nagyon kedvelem. Remekül tud vonal mellett játszani. Én Breshad Perrimanre vagy letradere számítottam. Egyik sem jött be, viszont a Dallas okos volt, a Packerst meg senki se érti, úgyhogy a 2. körben nagyon meg kell nézzük kit is akarunk, mert ott bizony a feltradere komoly esélyeket is látok. Rowe tutira nem csúszik le hozzánk, Landon Collinst nem igazán akartuk, mert akkor már a miénk lenne. Amos még esélyes, illetve Jaelen Collins, Quinten Rollins duoból valaki. De én erős sec runt érzek. Guardot 3. körben gondolnék okos választásnak majd.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Kb meg 2 picket elhetett volna meg ...
Ez a letrade meg olyan hogy ha nem csorog a telefon akkor szabhatod.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem Agholorral van bajom, hanem ahol behúztuk, metrt szerintem (de biztos tévedek) bent lett volna később. Nyilván nem M S 2 lesz belőle. A korábban elmondotakból Jones nekem jobban tetszett volna pontosan azért is mert számítottam rá, hogy később nem lesz bent.

De mindegy tényleg befejeztem.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Mi ez a sírás?
WR run volt sok kiment az első körben.

B Jones mitől jobb mint Angholor?

Borzasztó ez a negatív hangulat egy normális draft első napján needre húzott egy elérhető legjobb játékost.
Randall első kör ?
Hát mi lett volna ha 1/20 on huzzuk akkor meg azért menne a sírás?
Ki gondolta,hogy Dorsett is első körös?

Agholor jó WR ,értelmes ,rendes szezonokon túl.
Remek route futó,kiváló returner.Jó kezei vannak.

több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Majd lehet nézni, hogy Jones-nak lesz e több elkapása vagy Agholornak az egymás elleni meccsünkön 😛
dande
agholornak. szerintem ideje lenne leszoknunk arról, hogy a philly FO egy szar, mert nem az általunk vizionált szcenáriót valósították meg. én első blikkre azt mondom, hogy imádni fogom ezt a srácot (szvsz baromira nem maclin karakter)
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Relax srácok.... 3. körben elviszitek a szegény ember Mariotáját 😊 Hundleyt 😉
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annak fényében pedig, még idegesítőbb ez az egész, hogy nem sokkal később naná persze, hogy a Dallas, ki más behúzza Jonest-t.................... jobb ha nem írom le milyen általam egyébként nem használt szavak formálódtak a számon mikor megláttam.

Aztán meg a GB Randallt húzza be.............

Simán meg lehetett volna Agholorral azt, tenni ha annyira akarta őt Kelly amit tavaly JM-l. Sőt.......

De nem baj majd megint nyeljük a yardokat hátul, végül is csak néhány pontot kaptunk tavaly is belőle...

Majd lehet nézni, hogy Jones-nak lesz e több elkapása vagy Agholornak az egymás elleni meccsünkön 😛

Tudom végletes vagyok meg minden, meg igazából ki vagyok én, hogy bármilyen módon is ítéletet mondjak innen a fotelből ezek felett a dolgok felett, Chipnek a kisujjában több van az egészről mint nekem, de akkor is........

Valami nagyot kell alkotni jövőre, drukkolni, hogy egy Hawks szintű előrelépés legyen meglepetés szerűen, a most még nagyon nem látható dolgokból. De vannak fenntartásaim........
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
nem kell kertelni srácok. Ez megint egy baszott nagy reach ami lehetett volna egy trade ennyi erővel. Amit Roseman valószínűleg pontosan tudott..

több mint 10 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Vegyesek bennem a az érzelmek, nyilván én is örülök annak, hogy nem adtuk el a fél kezdő D# és nem kell a következő 2-3 évben első kör nélkül draftolni. De 1/20-on én egy letrade-t vártam volna, mondjuk olyan 1/25-28-ra és ott kihúztam volna ezt a picket. Lehet tényleg nem volt jó ajánlat. Kicsit csalódott is vagyok, nem a WR picken, hanem, hogy nem volt semmilyen "tökös" lépés, nagy volt a Mariota hype, és azt hittem Kelly tényleg bevállal egy feltrade-t érte. Én vártam is, mert úgy voltam vele, ha megkapta a a korlátlan hatalmat és ugye ismeri Mariotat, akkor legyen meg, egy frankó QB lett volna a csapatba, és már nagyon akarok egy SB-t (közel 60 éve minden Eagles drukker), de így kb. azt érzem, hogy 3-4 év múlva se lesz. Lehet mondani, hogy majd idejön a Titanstól 3 év múlva, és akkor mi lesz, a fele csapatot lehet újra lecserélni, főleg az O-line-t, az meg pont az az egység amit hiába raksz tele friss Rookie emberekkel a QB cumizni fog. Én úgy éreztem, hogy most minden megvolt ahhoz, hogy legyen egy meghatározó QB-nk, nem hiszem, hogy Mariotaval idén SB nyerhettünk volna, de jövőre nagy esélyesek lettünk volna, még 1 év tuti benne van a mostani O flalba is... én sajnálom, hogy ez lett a vége! Lehet érte kövezni, de ez az én véleményem.
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Egy kicsit azért örülök hogy nem adtuk el a fél csapatot.
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Yeah buddy @nelsonagholor!! Pumped to play with you again, Philly you're gunna love this guy! #FightOn #FlyEaglesFly

Matt Barkley

Egyem a szívét, de aranyos. 😀 Azt mondjuk nem tudom, nála mit jelent a play szócska. 😀😀
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Korrekt választás, DGB nem hiszem, hogy rajta volt a boardunkon, Perriman meg a pályán nem volt olyan jó, mind a felmérőkön, így Agholor lehetett a legmagasabban a listánkon. Felfelé jött egyébként a legtöbb szakértő listáján is, Strongnál is feljebb helyezték már többen. Kicsit hasonló volt a helyzet a tavalyihoz, akkor ugye Chip Matthewst szerette volna, de Roseman hozta meg a végső döntést. Agholor is bent lehetett volna még 10-15 pickkel később is, de 2/20-nál már jó eséllyel nem. Csak Roseman közben ki lett iktatva a rendszerből.
Teljesen illik amúgy a rendszerbe játékban és fejben is, plusz nagyon jó visszahordó volt az egyetemen. Kivételesen egy olyan USC Wr, akit kedvelek.

Chip mondta, hogy nem volt semmiféle konkrét ajánlat a Titans felé, pláne nem játékosokkal. Ez az info nem volt igaz. Nem beszéltek konkrétumokról, mert eleve túl magas árat mondott a Titans (úgyhogy hagytuk, hogy kínlódjanak Mariotával, 3 év múlva már nem fog ennyibe kerülni 😀 )
Az 1/20-éer kaptunk csereajánlatot, de nem volt elég jó.

több mint 10 éve
Chip azt mondta nem ajánlottunk játékost Mariotaért, olyan nagyon felmenni sem akartunk, Bradforddal hosszabbítás, (vlszeg ő lesz a QB jár kombinálnunk tovább) és Agholor best fit. Nagyjából ennyi mára.
több mint 10 éve
Ha csoda folytán jönne Jones 2. körben akkor vhogy kibékülnék vele de itt kicsit reachnek érzem......
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Nelson Agholor

Én csak azt nem értem, hogy hol van Kelly WR-barát rendszere. 2 év alatt ellőttünk 1., 2., 3. kört.
Agholor jó játékos, én szeretem, GM Game-ben is kihúztam, de kvázi olyan, mintha visszakapnánk Maclint.

Ha nem volt trade-partner, akkor nem rossz pick a lehetőségekhez mérten, de nem is tűnik olyan nagyon jónak ebben a pillanatban.
Meglátjuk mi sül ki belőle, ha 100%-osan pótolja majd Maclint, akkor jó pick.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha ez megnyugtat, engem nem zavartál meg. Mondjuk ha minden volt Eagles játékos jelenlegi csapatának pickjét minden Eagles fan itt kommentálná az már tényleg gáz lenne 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Én még emlékszem, hogy egy Foles nevű játékos volt nálunk, bocsánat ha ezzel bárki lelkivilágát megbántottam volna, nem zavarlak tovább titeket.........
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Na Foles megkapta a futóbolondját, jó lesz ez a Rams.....dande
Az eredménykövető nem itt vanmustaine
ténleg...................... kösz, nem tudom, hogy némileg minket érintő dolgot beírtam miért baj, de ha zavar ne olvasddande
Minket érintő? Ez a Rams topic?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Az eredménykövető nem itt vanmustaine
ténleg...................... kösz, nem tudom, hogy némileg minket érintő dolgot beírtam miért baj, de ha zavar ne olvasd
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Az eredménykövető nem itt van

több mint 10 éve
Na Foles megkapta a futóbolondját, jó lesz ez a Rams.....
több mint 10 éve
Csoport riválisaink eddig két OL ember, nagyon félnek a dL-től pláne, hogy egyenlőre maradtak az emberek benne😛
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
ha már így alakult kíváncsian várom, hogy sammal mi lesz... lepasszoljuk-e a brownsnak egy első körért és sancho kap egy évet??
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.Highlander
rendben csak ki dobál neki Mariota Nashvilleből 😛?dande
Majd 4 év múlva ja. 😀 (csak nem Nashvilleből)

több mint 10 éve
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.Highlander
rendben csak ki dobál neki Mariota Nashvilleből 😛?