Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként ti mit gondoltok, ezek után Boykin, Kendricks maradnak? Lenne olyan érték amiért érdemes lenne őket elcserélni s ha igen kiket húzhatnánk velük?

Ahogy írtam is, én így már különösen remélem, hogy maradnak. Könnyen lehet, hogy egyébként valójában eszünk ágában (vagy nem feltétlen) sem volt megszabadulni tőlük csak a média kelti a feszkót.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Végre Matthews kimehet a szélre elkapkodni 😀
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Erositettunk is.
Kiko Maxi jött.
Fontos vedo nem ment el.cole talan de ő a cap miatt varhato volt
Aki elment minden heten zengett az eredmenykoveto hogy milyen szarok...

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Kelly szavai Agholor-ról:
 www.bleedinggreennation.com/2015/5/1/8528975/nfl-draft-2015-chip-kelly-eagles-nelson-agholor-explanation

A lényeg:
- Remekül illik a rendszerbe
- Jól ismeri Kelly, már elég régóta a "csodálója"
- Kiváló returner és elkapó, kívül és belül is tud játszani, remek kezei vannak, nagyon gyors, kivételes route futó
- Ő volt a legjobb elérhető játékos aki illik a rendszerünkbe
- Tartott tőle, hogy kimegy előbb
- Sokoldalú, okos, érti a játékot, bárhol lehet használni
- Hasonló méretei vannak, mint Maclinnek, de egyébként különbözőek. Maclin inkább külső WR, míg Agholor belül is tud játszani
- Nagyon produktív játékos
- Megnyugtató érzés, hogy Sproles-on kívül lesz még egy használható returner
- Jordan Matthews-hoz hasonlította mentalitást tekintve. Mindig jobb akar lenni, állandóan tanulmányozza a játékokat
- Dicsérte még a sebességét

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ettől nem gondolom, hogy negatívan látnám a dolgokat, kétségbe sem estem, de a realitás talaján maradva nem lettünk idén sem esélyes franchise, és ezen, bárkit húzunk is, nem fogunk már tudni változtatni.

Őszintén és reálisan: szerintetek jobb csapat vagyunk, mint a Cowboys? Mert szerintem jelenleg sajnos utcahosszal előttünk vannak.Hulkeinstein
Ezt eddig is tudtuk, hogy nem leszünk idén esélyes franchise, bárkit húzunk. Azt is tudtuk, hogy Kellynek kellett ez a két év, hogy megtapasztalja, hogy mire képes a keret, és az is látszódott a szélsőséges változtatásokból, hogy bizony itt teljes rebuild folyik. A Cowboys nyilván jobb jelen pillanatban, de nem az a lényeg, hogy most ki jobb, hanem hogy decemberben ki áll a csoport élén. Tavaly őket is lesajnálták nagyon keményen, aztán láttuk mi történt. Teljesen felesleges előre temetni itt bármit. Az meg szerintem erős túlzás, hogy nem volt szükségünk elkapóra, azok után, hogy Maclin is elhúzott. Maradt kb Matthews meg Ertz komolyabb targetnek és kifújt.Highlander
Azt azért tisztázzuk, hogy nem én most nem negatív vagyok, vagy csalódott az Agholor-pick miatt, egyszerűen a jövő évi esélyeinket látom realistán tökéletesen ugyanolyannak, mint a tavalyiakat. Egyedül Mariota változtatott volna ezen, ő sajnos nem volt elérhető, így nem tudtunk ezzel mit csinálni.

WR természetesen kellett, ez nem is volt kérdés. Ami számomra meglepő, és kicsit érthetetlen, az az, hogy az első körben jött ember. Chip támadóstratégiájában mindig is a WR-ek voltak a legkevesebbre értékelve. Ehhez képest ellőtünk 2 év alatt 1., 2., és 3. kört is a posztra. Közben távozott képességre két ugyanilyen jó WR. Én azt gondoltam, hogy D-Jax és Maclin távozása is orvosolható a rendszerrel, ehhez képest 3 top pick kellett ehhez. Tény, hogy most sokkal olcsóbb, és fiatalabb sorunk van, viszont azok alapján amit én az Oregonból láttam, és Kellyről hallottam, nem éreztem ekkora kulcsposztnak ezt. Azért viszont dícsérem Chip-et, hogy BPA pick lett Randall vagy Rowe helyett. Nekik nagyon nem örültem volna az első körben.

Remélem találunk egy azonnal bevethető FS-t, és egy OL-t, aki tudg G-t, és T-t is játszani, fiatalítva ezzel a falat.Hulkeinstein
Lássunk túl végre Mariotán!! A keretben 53 játékos van. Ezek összhangja, pontosan végrehajtott feladata adj meg később az eredményességet. Mi az hogy "csak" Mariota javíthatott volna rajta? Ne haragudj de ez elvakult kijelentés. 2006-ban pl 10 meccs után lesérült Donovan Mcnabb. Akkor 5-4 volt a csapat mérlege. Az öreg, rég leírt Jeff Garcia lett a kezdő, akivel 8 meccsen 6 győzelmet hozott a csapat, úgy hogy élete formájában repítette az offenset. Bárki jelenthet plusz egy csapatnál, akiről nem is gondolnád. Ha ma vagy holnap irányítót húzunk, akár ő is lehet szupersztár. Nagyon sok összetevője van egy csapatnak, a franchise QB egy nagyon fontos része ennek, de nem biztos hogy épp teszi hozzá azt a pluszt, ami szükséges lehet. ha a 29. legszarabb védelmünk jövőre 10. lenne, mert tudunk most jól erősíteni oda, akkor már jóval nagyobb pluszt kapott a csapat mint azt gondolnák.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Ti vártok egyébként még QB vagy WR húzást?Highlander
Sztem QB jöhetne akár (Bradfordban nem tudok még bízni)...Hundley simán ha csúszik . Neki is kell pár év belecsiszolódás ugyanúgy mint ahogy Mariotának kell majd. WR sztem már nem kell ..vannak nagyobb needek még (wr-ekkel meg azért most el vagyunk látva.) Amúgy DB-t várnék második körben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
QB-t nem akarok, WR jöhet, ha épp BPA. Ha Strong bent van 52-re, elvinném, Devin Smith-t is, ha a többiek kimentek. 3. körben McBride jöhetne RZ targetnek, de ha nem BPA, akkor sztem csak UDFA WR fog jönni, létszámra megvagyunk.

Stez
Jó, akkor pontosítok: papíron eddig nem javultunk sokat. Nyilván minden a pályán derül ki, de mivel az még 4 hónap, ezért addig marad a hipotetikus találgatás. Nyilván mindig ott a remény, hogy majd meglepetést okozunk, de akkor megkérdezném tőled, hogy jelenleg hova rangsorolnád a csapatot az NFC-n belül?

Illetve ha 6 éve nem nyert volna playoff meccset a Colts, akkor elégedett lennél-e ezzel a rangsorbeli elhelyezéssel a konferencián belül, mint szurkoló?Hulkeinstein
A második helyre, a Dallas mögé.
Ellenben az a véleményem, hogy az Eagles közelebb van a Cowboyshoz, mint tavaly volt. Valahogy sokoldalúbbnak látom a védelmet és a támadósort is, persze én most úgy számolok, hogy Bradford játszik majd, nem a sérültlistán csücsül.

Viszont ha úgy számolok, hogy Mariota érkezik, és megy Cox, Kendricks, meg a fél franchise, plusz pickek, akkor is úgy gondolnám, hogy rövidtávon az Eagles most is a Dallas mögött lenne, mert Mariota megítélésem szerint nagy király lesz, de nem első évében, míg a védelem a tavalyi nulla után a mínusz kettőről indulna.

Sok múlik majd Bradfordon, nagyon. Alulértékelt, a sérülései miatt, de profi karrierje során, amikor egészséges volt, akkor végig javuló tendenciát mutatott. Plusz a profik között egyetlen olyan elkapónak sem dobált, akire ráfoghatnád, hogy #1 játékos. Viszont még Agholorral és Mathewsszal is jobb WR-corpja lesz szerintem itt, mint a Ramsnél volt. És itt fal is lesz előtte, meg más játékhívás, és ez az, ami még nagyon fontos. Kelly okos, ő tudja, mi az erőssége Bradfordnak, és azt akarja majd kiaknázni. Ilyen mentor mellett nagyon messze még a sztori vége.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak most van az, hogy tízből nyolc Eagles-drukker nem elégedett, mert egy valakire várt, és ő a Titansbe ment.Stez
Nem ment: vitték. Erőnek erejével akaratát megtörve, lelkét összetörve. Látszott rajta A csuda vigye el, hogy nem csap ki egy Eli hisztit 😛 😀

Annak azért örülök, hogy a colts szindróma nem játszott nálunk 😉
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
QB-t nem akarok, WR jöhet, ha épp BPA. Ha Strong bent van 52-re, elvinném, Devin Smith-t is, ha a többiek kimentek. 3. körben McBride jöhetne RZ targetnek, de ha nem BPA, akkor sztem csak UDFA WR fog jönni, létszámra megvagyunk.

Stez
Jó, akkor pontosítok: papíron eddig nem javultunk sokat. Nyilván minden a pályán derül ki, de mivel az még 4 hónap, ezért addig marad a hipotetikus találgatás. Nyilván mindig ott a remény, hogy majd meglepetést okozunk, de akkor megkérdezném tőled, hogy jelenleg hova rangsorolnád a csapatot az NFC-n belül?

Illetve ha 6 éve nem nyert volna playoff meccset a Colts, akkor elégedett lennél-e ezzel a rangsorbeli elhelyezéssel a konferencián belül, mint szurkoló?
több mint 10 éve
Ti vártok egyébként még QB vagy WR húzást?

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Honnan tudod, hogy javultatok-e?
Nem vagy jós. Majd a pályán kiderül, addig még van néhány hónap, ráadásul lesz még néhány érkező.
Agholor pedig nem Maclin-klón, szvsz nála precízebb játékos. Élesebb útvonalakat fut, emellett a gyorsaság és a kezek is megvannak. Dropra hajlamos, de koncentrációhiányos, ezen simán lehet javítani. Nagy lehetőség van benne. És need volt a WR.

Csak most van az, hogy tízből nyolc Eagles-drukker nem elégedett, mert egy valakire várt, és ő a Titansbe ment.

több mint 10 éve
Ettől nem gondolom, hogy negatívan látnám a dolgokat, kétségbe sem estem, de a realitás talaján maradva nem lettünk idén sem esélyes franchise, és ezen, bárkit húzunk is, nem fogunk már tudni változtatni.

Őszintén és reálisan: szerintetek jobb csapat vagyunk, mint a Cowboys? Mert szerintem jelenleg sajnos utcahosszal előttünk vannak.Hulkeinstein
Ezt eddig is tudtuk, hogy nem leszünk idén esélyes franchise, bárkit húzunk. Azt is tudtuk, hogy Kellynek kellett ez a két év, hogy megtapasztalja, hogy mire képes a keret, és az is látszódott a szélsőséges változtatásokból, hogy bizony itt teljes rebuild folyik. A Cowboys nyilván jobb jelen pillanatban, de nem az a lényeg, hogy most ki jobb, hanem hogy decemberben ki áll a csoport élén. Tavaly őket is lesajnálták nagyon keményen, aztán láttuk mi történt. Teljesen felesleges előre temetni itt bármit. Az meg szerintem erős túlzás, hogy nem volt szükségünk elkapóra, azok után, hogy Maclin is elhúzott. Maradt kb Matthews meg Ertz komolyabb targetnek és kifújt.Highlander
Azt azért tisztázzuk, hogy nem én most nem negatív vagyok, vagy csalódott az Agholor-pick miatt, egyszerűen a jövő évi esélyeinket látom realistán tökéletesen ugyanolyannak, mint a tavalyiakat. Egyedül Mariota változtatott volna ezen, ő sajnos nem volt elérhető, így nem tudtunk ezzel mit csinálni.

WR természetesen kellett, ez nem is volt kérdés. Ami számomra meglepő, és kicsit érthetetlen, az az, hogy az első körben jött ember. Chip támadóstratégiájában mindig is a WR-ek voltak a legkevesebbre értékelve. Ehhez képest ellőtünk 2 év alatt 1., 2., és 3. kört is a posztra. Közben távozott képességre két ugyanilyen jó WR. Én azt gondoltam, hogy D-Jax és Maclin távozása is orvosolható a rendszerrel, ehhez képest 3 top pick kellett ehhez. Tény, hogy most sokkal olcsóbb, és fiatalabb sorunk van, viszont azok alapján amit én az Oregonból láttam, és Kellyről hallottam, nem éreztem ekkora kulcsposztnak ezt. Azért viszont dícsérem Chip-et, hogy BPA pick lett Randall vagy Rowe helyett. Nekik nagyon nem örültem volna az első körben.

Remélem találunk egy azonnal bevethető FS-t, és egy OL-t, aki tudg G-t, és T-t is játszani, fiatalítva ezzel a falat.
több mint 10 éve
jóhát Kelly nyilván elmond mindent, csakhogy bebiztosítsa a helyét 😀
Amúgy azt is max Kelly nyomására tette. Vagy akkor tényleg suta GM nek Roseman. De ha már negatív akkor a pozitívot is soroljuk. Matthewst pl pont ő mondta, hogy várjanak. És igaza lett.ano92
Nem azt akartam mondani, hogy Roseman nem ért hozzá, mert nagyon kell ő a csapatnak Kelly mellé, de nem gondolom, hogy nyíltan elkezdte volna sárral dobálni Rózsit, ha nem úgy van. 😀 Attól meg még ugyanúgy lehet jó GM Rózsaember, hogy mellényúl egyszer-egyszer sztem.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
jóhát Kelly nyilván elmond mindent, csakhogy bebiztosítsa a helyét 😀
Amúgy azt is max Kelly nyomására tette. Vagy akkor tényleg suta GM nek Roseman. De ha már negatív akkor a pozitívot is soroljuk. Matthewst pl pont ő mondta, hogy várjanak. És igaza lett.

több mint 10 éve
aláírom. De neki ez a dolga. Chipnek meg az, hogy leadja az igényeit. Roseman ehhez ért. Nem most kezdte. Chip meg... konkrétan most kezdte. De lényegtelen. Mert ha beválik Chip lesz a király. Ha meg nem úgyis kovetelni fogják 2-3 éven belül Rosemant vissza az eredeti posztjára.ano92
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Kelly-said-Roseman-drafted-Marcus-Smith.html

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
aláírom. De neki ez a dolga. Chipnek meg az, hogy leadja az igényeit. Roseman ehhez ért. Nem most kezdte. Chip meg... konkrétan most kezdte. De lényegtelen. Mert ha beválik Chip lesz a király. Ha meg nem úgyis kovetelni fogják 2-3 éven belül Rosemant vissza az eredeti posztjára.

több mint 10 éve
már miért ne javultunk volna. Igaz, hogy sok a "ha". De javítottak a posztokon.

1.: Jott Alonso Kendricks mellé. "Ha" nem sérül meg mindenféleképpen erősítés.
2.: Jott Maxwell. "Ha" képes lesz a fizetéséhez méltóan játszani, akkor már van egy fasza CB-nk is.
3.: Nem lett szétrombolva a csapat egy prospectért.
4.: Futó poszton sem gyengültünk semmit. McCoy tavalyi szintjét nem lesz nehéz hozni.
5.: "Ha" Bradford ncaa onmagát idézi már QB poszton is erősodtünk.

Meg még egyebek, most hirtelen így ennyi. Apró lépésekben de haladunk. És előre eddig. Nem pedig hátra. Még ha ez a jovő egy hatalmas "ha" kavalkádra is épül, de látszik valami változás.
Mellesleg még 1 kor ment csak le. És sosem tudni, hogy mi húzzuk ki az überállatokat. A tobbiek meg a bustokat.

Azzal viszont egyetértek, hogy szerintem is hamar lett kihúzva ez a WR. És szerintem ezért volt jó Roseman. Mert most aztmondta volna, hogy "ááá ne csináld chip elérhető lesz még 2. korben is higgy nekem". És itt most nem Kelly wr megfigyelő képességeit vonom kétségbe, mert azokkal nincs semmi baj. Hanem hogy esetleg (szerintem) folosleges pickeket pazarolunk amit Roseman akár meg is tudna akadályozni.ano92
Azért azt ne feledjük, hogy Roseman sem jövőbe látó, ennyi erővel ugyanúgy hibázhatott volna. Szóval ez is teljesen teoretikus dolog. Ez már nem derül ki. Örüljünk annak ami van.

több mint 10 éve
már miért ne javultunk volna. Igaz, hogy sok a "ha". De javítottak a posztokon.

1.: Jott Alonso Kendricks mellé. "Ha" nem sérül meg mindenféleképpen erősítés.
2.: Jott Maxwell. "Ha" képes lesz a fizetéséhez méltóan játszani, akkor már van egy fasza CB-nk is.
3.: Nem lett szétrombolva a csapat egy prospectért.
4.: Futó poszton sem gyengültünk semmit. McCoy tavalyi szintjét nem lesz nehéz hozni.
5.: "Ha" Bradford ncaa onmagát idézi már QB poszton is erősodtünk.

Meg még egyebek, most hirtelen így ennyi. Apró lépésekben de haladunk. És előre eddig. Nem pedig hátra. Még ha ez a jovő egy hatalmas "ha" kavalkádra is épül, de látszik valami változás.
Mellesleg még 1 kor ment csak le. És sosem tudni, hogy mi húzzuk ki az überállatokat. A tobbiek meg a bustokat.

Azzal viszont egyetértek, hogy szerintem is hamar lett kihúzva ez a WR. És szerintem ezért volt jó Roseman. Mert most aztmondta volna, hogy "ááá ne csináld chip elérhető lesz még 2. korben is higgy nekem". És itt most nem Kelly wr megfigyelő képességeit vonom kétségbe, mert azokkal nincs semmi baj. Hanem hogy esetleg (szerintem) folosleges pickeket pazarolunk amit Roseman akár meg is tudna akadályozni.

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
6 éve nem nyertünk playoff meccset, és javulni most sem javultunk, sajnos ez az igazság. ....Hulkeinstein
Pedig de!
Nem csak egy adott játékos megléte jelent javulást, fura, hogy pont egy hozzáértő nem látja ezt.
Egy csapat nem a játékosok tálentumértékének összessége. (Ezt pont Phillyben illene tudni.)
- Javultatok abban, hogy van egy rendszer, egy működőképes rendszer egy eltökélt edzőzsenivel.
- Javulás, hogy ez a rendszer egyre jobban optimalizálódik, csiszolódik, épülnek be az egyenként semmi extra fogaskerekek, melyek jól összecsiszolva fasza gépezetté állnak össze. (Ne feledd, Kelly a Belichicki, Carroli úton jár - csapatépítés, nem sztárigazolások - SB)
- Javulás, hogy egy adott képesség sokkal többet ér egy ilyen rendszerorientált csapatnál, ha az adott járékosnak nincsenek rossz beidegződései, rossz megszokásai, ergo rookie, FA jobb, mint egy idősebb, változásra kevésbbé képes, és változni kevésbbé akaró sztár.
- Javulás, hogy lesz még pár hónap összeépülni, és kiteljesedni. Eddig Kelly minden éve jó volt, eredményes volt, úgy is, hogy nem a "saját spájzából főzött". Most onnan teszi, látni fogod a különbséget.
- És javulás, hogy nálatok van Tebow. Tavaly TC-en nálunk volt - Championship!

több mint 10 éve

Ezt eddig is tudtuk, hogy nem leszünk idén esélyes franchise, bárkit húzunk. Azt is tudtuk, hogy Kellynek kellett ez a két év, hogy megtapasztalja, hogy mire képes a keret, és az is látszódott a szélsőséges változtatásokból, hogy bizony itt teljes rebuild folyik. A Cowboys nyilván jobb jelen pillanatban, de nem az a lényeg, hogy most ki jobb, hanem hogy decemberben ki áll a csoport élén. Tavaly őket is lesajnálták nagyon keményen, aztán láttuk mi történt. Teljesen felesleges előre temetni itt bármit. Az meg szerintem erős túlzás, hogy nem volt szükségünk elkapóra, azok után, hogy Maclin is elhúzott. Maradt kb Matthews meg Ertz komolyabb targetnek és kifújt.

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Azt azért tavaly láthattuk, hogy amink volt, az mindegyik oldalon sajnos kevésnek bizonyult. Mccoy és Polk helyett azért csak jött DM és Matthews, ami legrosszabb esetben is egál, de inkább +
A fal kérdéses, bár Kelly bízik a kis "Barbinkban" remélhetőleg teljesen egészségesen jön vissza (+ ide is jöhet akár az oregoni Fisher)
WR: 1 távozó 1 érkező + Austin is hozhat némi pluszt
Foles nem Kelly embere volt, amit lehetett itt is megtettünk

A védelem oldalán megszereztük a piac "legnagyobb cb nevét", jött Alonso ILB-nek, a DL maradt és Cole kivételével nem volt érzékeny veszteség (nekem ő az, bár lehet ez inkább szubjektív dolog) és még azért 7 cetlink is a drafton, szóval jó lesz ez!!!!
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Sajnos nem vagyunk jobbak de szerintem az egész csoport nagyon gyenge.
több mint 10 éve
6 éve nem nyertünk playoff meccset, és javulni most sem javultunk, sajnos ez az igazság.
Jó 2. napra számítok, ahogy írtam is, szerintem lesz még bent célpont, amikor mi jövünk. De ettől nem leszünk hirtelen jobbak a többieknél, ők is húzni fognak ugyanúgy a hiányposztokra.

Nem látok sokkal jobb picket sajnos, megint rossz helyen húztunk. A letrade-nek örültem volna a legjobban.

Ez a csapat reálisan megint egy 10-6/9-7-es gárda (Bradfordtól függően mondjuk 11-5, vagy 8-8 is lehet belőle).

Az tény, hogy Agholor ügyes, keményen dolgozik, és remek lesz ebben az O-ban, az is, hogy a Kelly-féle csapat összeérhet 2-3 év múlva, de nekem, mint szurkolónak ez kevés az optimizmushoz, mert én sikereket szeretnék látni. Biztos velem van a baj, hogy türelmetlen vagyok, de ezen sajnos nem tudok változtatni. Őszintén és reálisan: szerintetek jobb csapat vagyunk, mint a Cowboys? Mert szerintem jelenleg sajnos utcahosszal előttünk vannak.
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bradford preseasonban ACL, aztán szevasz tavasz, egy év szopó, majd jövőre top10ben tudtok választani, és jön Connor Cook, és egy 5-10 éven belül Championship!Borbinho
be is b*szna, ha Cookot választanánk 1 év szopóálarc után.... 😀

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Bradford preseasonban ACL, aztán szevasz tavasz, egy év szopó, majd jövőre top10ben tudtok választani, és jön Connor Cook, és egy 5-10 éven belül Championship!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."