Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Nem tudom ért e valamit, de color rush mezben ültem ezt végig...😀
3 kibeb@szott hosszú hét után ez már nagyon kellett....mielőtt elmegyünk New Orleans-ba, hogy szarrá verjenek minket
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.
Tibi76
Ezzel semmi baj sincs, majd ha kijózanodtam, pont letojom ezeket én is, addig kicsit puffogok itt (is). Inkább ez legyen nektek, minthogy kikaptok :d

több mint 7 éve
Hú gyerekek...ez a front 7 (Ola-val lenne igazi) + Haden és Hilton azért tud jól játszani.. és Coty-ra se lehet rossz szavam...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Szép volt skacok, megnyertétek az élet-halál meccset.
Wyatt
Ügyes....de ti nyertétek sajnos
Klaci79
Ti megküzdöttetek érte, nagyobb fontossága volt nektek. Hogy mi a véleményem erről a mérkőzésről, azt inkább hagyjuk
Wyatt
Hát elhiszem...de mondjuk ahogy írod is, rajtunk sokkal jobban lehetett érezni, hogy nyerni akartunk...a sárgákról nem tudok mit mondani...azokat vissza kell nézni...de sok hiba tuti jogos volt, mint pl az utolsó drive-ban az a holding....azért nektek így is biztos a PO...ott már bármi lehet
több mint 7 éve
Ja és megérdemeltétek a győzelmet, azt egy másodpercig nem vitatom.

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Basszameeeeg, hát ha ennyi jinx nem ért volna semmit....aaaaaa.....Laciiiiiiii.....😊)))))

No és aminek örülök, az az , hogy Boswell bebaszta, bebasztaaaa.....😊)))
több mint 7 éve
Wyatt
Klaci79
Ti megküzdöttetek érte, nagyobb fontossága volt nektek. Hogy mi a véleményem erről a mérkőzésről, azt inkább hagyjuk

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 013 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nyertünk!!! 😁😁
több mint 7 éve
Wyatt
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Megint -2 a TO mutató......megint szar pasz.....nem hiszem el....döbbenetes, hogy amikor az egyik egység megdöglik akkorát játszik, akkor a másik egység löki a kútba...

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....
Klemó
Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klaci79
Nem kérdés, hogy találni fognak erre is gondoltam...ezért kellett volna O oldalon sokkal többet kihozni ebből...
Klemó
Talán egyébként 3 pont maradt bennünk...annál az int-nél...de ott sem értettem, ha megy a futás, miért nem használjuk? Asszem 10+ kiserletenkent...na mindegy...nyugodt vagyok, mert valahogy csak kikapunk majd...
Klaci79
A fullback nagyon kevésszer kerül elő....és Én ezt nem értem....5 yardon vagyunk...álljunk fel keményen....abból jöjjön akár egy trükkösebb...aztán pedig Ben ahelyett, hogy beleállna a sackbe int grounding...
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 013 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
BB egy elbaszott drive után miért nem elemez?
Vagy fotografikus memóriája van, és fejben végigfuttatja h mi volt a hiba!?
több mint 7 éve
Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....
Klemó
Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klaci79
Nem kérdés, hogy találni fognak erre is gondoltam...ezért kellett volna O oldalon sokkal többet kihozni ebből...
Klemó
Talán egyébként 3 pont maradt bennünk...annál az int-nél...de ott sem értettem, ha megy a futás, miért nem használjuk? Asszem 10+ kiserletenkent...na mindegy...nyugodt vagyok, mert valahogy csak kikapunk majd...
több mint 7 éve
Klemó
Klaci79
több mint 7 éve
Klemó
több mint 7 éve
több mint 7 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Én úgy döntöttem, hogy nem baszom fel magam azon, hogy valami nagyon elbaszott módon kikapunk szokásos módon a Patstől, és inkább nézek Dartsot.
tenorx
Persze de tuti bele nézel 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Bezzek Boz már két órája rugdos kapura

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Juju a parkolóban hotdogozott a szurkolókkal, remélem, azért, mert már tudja az eredményt.
több mint 7 éve
Nyert a Ravens, nyert a Colts és a Titans...igazából ma bukjuk el, hogy a saját kezünkben legyen a sorsunk
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
este color rush-ban játszunk...a legszebb mezünkben kapunk majd ki...
Klaci79
A darázsmezt elengedtük? Egyértelmű kedvencem volt... 😕
Jan
El sajnos .

Süti: én nem csokoládégyározok ami a csittereket illeti, 2001 óta 3x nyertünk ellenük - es ebben benn van a Cassel meccs, én majd elmatlabozgatok alatta...
kishaszi
ERIKKKK!
 youtu.be/QTw3GCCeH4Q
sutianap
Kb. az egyetlen, ami mellettünk szól, a hüje statisztika. 😀 Séf bácsitól ne várjunk megoldást,

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Félelmetes ez a Ravens....olyan sík egyszerű játékot játszanak, amire azt gondolná az ember, hogy ezen a szinten már fel tudnak készülni...és mégis az a szép benne, hogy most a Bucs van totál vakon...
Klaci79
Egyszerű, de nagyszerű, ja nem. Azért a Tampa se jött ma a ligaelit formájában. Jó csapat ellen meg Te is tudod mire megyünk ezzel a játékkal..Superbowlba 😊 Lehet moslék az O, ha a D 12 ponton tartja (eddig) az ellenfelet, akkor ez is belefér.
LeviPoki
Jó, hat a Tampa nem egy jó csapat, de ha egy csapat ennyire egysíkú és nem kell tartani 20+-os játékoktól, akkor furcsa hogy mégse képes 2-3 alkalommal megállítani ezt az O-t. Na majd a Chargers érdekes lesz, meg ez a Browns is bőven. Lehet ott dől el majd a North 😊
több mint 7 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Én úgy döntöttem, hogy nem baszom fel magam azon, hogy valami nagyon elbaszott módon kikapunk szokásos módon a Patstől, és inkább nézek Dartsot.