Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem tudom ért e valamit, de color rush mezben ültem ezt végig...😀3 kibeb@szott hosszú hét után ez már nagyon kellett....mielőtt elmegyünk New Orleans-ba, hogy szarrá verjenek minket
több mint 7 éve
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.Ezzel semmi baj sincs, majd ha kijózanodtam, pont letojom ezeket én is, addig kicsit puffogok itt (is). Inkább ez legyen nektek, minthogy kikaptok :d
Tibi76

több mint 7 éve
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Hát elhiszem...de mondjuk ahogy írod is, rajtunk sokkal jobban lehetett érezni, hogy nyerni akartunk...a sárgákról nem tudok mit mondani...azokat vissza kell nézni...de sok hiba tuti jogos volt, mint pl az utolsó drive-ban az a holding....azért nektek így is biztos a PO...ott már bármi lehetTi megküzdöttetek érte, nagyobb fontossága volt nektek. Hogy mi a véleményem erről a mérkőzésről, azt inkább hagyjukSzép volt skacok, megnyertétek az élet-halál meccset.Ügyes....de ti nyertétek sajnos
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
Basszameeeeg, hát ha ennyi jinx nem ért volna semmit....aaaaaa.....Laciiiiiiii.....😊)))))No és aminek örülök, az az , hogy Boswell bebaszta, bebasztaaaa.....😊)))
több mint 7 éve
Ti megküzdöttetek érte, nagyobb fontossága volt nektek. Hogy mi a véleményem erről a mérkőzésről, azt inkább hagyjukSzép volt skacok, megnyertétek az élet-halál meccset.Ügyes....de ti nyertétek sajnos
Wyatt
Klaci79

több mint 7 éve
Nyertünk!!! 😁😁
több mint 7 éve
Szép volt skacok, megnyertétek az élet-halál meccset.Ügyes....de ti nyertétek sajnos
Wyatt
több mint 7 éve
A fullback nagyon kevésszer kerül elő....és Én ezt nem értem....5 yardon vagyunk...álljunk fel keményen....abból jöjjön akár egy trükkösebb...aztán pedig Ben ahelyett, hogy beleállna a sackbe int grounding...Talán egyébként 3 pont maradt bennünk...annál az int-nél...de ott sem értettem, ha megy a futás, miért nem használjuk? Asszem 10+ kiserletenkent...na mindegy...nyugodt vagyok, mert valahogy csak kikapunk majd...Nem kérdés, hogy találni fognak erre is gondoltam...ezért kellett volna O oldalon sokkal többet kihozni ebből...Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klemó
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 7 éve
BB egy elbaszott drive után miért nem elemez? Vagy fotografikus memóriája van, és fejben végigfuttatja h mi volt a hiba!?
több mint 7 éve
Talán egyébként 3 pont maradt bennünk...annál az int-nél...de ott sem értettem, ha megy a futás, miért nem használjuk? Asszem 10+ kiserletenkent...na mindegy...nyugodt vagyok, mert valahogy csak kikapunk majd...Nem kérdés, hogy találni fognak erre is gondoltam...ezért kellett volna O oldalon sokkal többet kihozni ebből...Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klemó
Klaci79
Klemó
több mint 7 éve
Nem kérdés, hogy találni fognak erre is gondoltam...ezért kellett volna O oldalon sokkal többet kihozni ebből...Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klemó
Klaci79
több mint 7 éve
Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klemó
több mint 7 éve
Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....
több mint 7 éve
Én úgy döntöttem, hogy nem baszom fel magam azon, hogy valami nagyon elbaszott módon kikapunk szokásos módon a Patstől, és inkább nézek Dartsot.Persze de tuti bele nézel 😊
tenorx
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Bezzek Boz már két órája rugdos kapura

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Juju a parkolóban hotdogozott a szurkolókkal, remélem, azért, mert már tudja az eredményt.
több mint 7 éve
Nyert a Ravens, nyert a Colts és a Titans...igazából ma bukjuk el, hogy a saját kezünkben legyen a sorsunk
több mint 7 éve
Kb. az egyetlen, ami mellettünk szól, a hüje statisztika. 😀 Séf bácsitól ne várjunk megoldást,ERIKKKK!El sajnos .este color rush-ban játszunk...a legszebb mezünkben kapunk majd ki...A darázsmezt elengedtük? Egyértelmű kedvencem volt... 😕
Klaci79
Jan
Süti: én nem csokoládégyározok ami a csittereket illeti, 2001 óta 3x nyertünk ellenük - es ebben benn van a Cassel meccs, én majd elmatlabozgatok alatta...
kishaszi
youtu.be/QTw3GCCeH4Q
sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Jó, hat a Tampa nem egy jó csapat, de ha egy csapat ennyire egysíkú és nem kell tartani 20+-os játékoktól, akkor furcsa hogy mégse képes 2-3 alkalommal megállítani ezt az O-t. Na majd a Chargers érdekes lesz, meg ez a Browns is bőven. Lehet ott dől el majd a North 😊Félelmetes ez a Ravens....olyan sík egyszerű játékot játszanak, amire azt gondolná az ember, hogy ezen a szinten már fel tudnak készülni...és mégis az a szép benne, hogy most a Bucs van totál vakon...Egyszerű, de nagyszerű, ja nem. Azért a Tampa se jött ma a ligaelit formájában. Jó csapat ellen meg Te is tudod mire megyünk ezzel a játékkal..Superbowlba 😊 Lehet moslék az O, ha a D 12 ponton tartja (eddig) az ellenfelet, akkor ez is belefér.
Klaci79
LeviPoki
több mint 7 éve
Én úgy döntöttem, hogy nem baszom fel magam azon, hogy valami nagyon elbaszott módon kikapunk szokásos módon a Patstől, és inkább nézek Dartsot.