Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Jaguars coach Doug Marrone spent one training camp with Steelers in Latrobe but Chuck Noll cut him
Klaci79
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Mondtam en hogy uj franchise RB ... : )Miért majdnem futott 100 yardot. 😊Oké, láttam azt a meccset, de a mai Bortlest elnézve felfoghatatlan.Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.pl 90 yardos futott TD és 2 pick6 segítségével
Jags futásvédelme nem király, remélem nem úgy akarjuk megnyerni ezt a meccset hogy Bennel 40-50-et passzoltatunk.
Amúgy elnézve a mai meccset, el sem tudom képzelni hogy kaphattunk tőlük 30+ pontot.
Jan
Klaci79
Jan
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Jaguars coach Doug Marrone spent one training camp with Steelers in Latrobe but Chuck Noll cut him
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.Ha netan tovabb is jutunk es megyunk NE be az sem lesz szerintem egyatalan konnyebb. Esetleg ha hozzank jonne a Titans az lenne konnyebb. De arra meg sok esely van.
Jags futásvédelme nem király, remélem nem úgy akarjuk megnyerni ezt a meccset hogy Bennel 40-50-et passzoltatunk.
Amúgy elnézve a mai meccset, el sem tudom képzelni hogy kaphattunk tőlük 30+ pontot.
Jan
Es az is csak azert lenne picit konnyebb, mert nem rokalyuk es nem NE land... Mert ha legyoznek oket, akkor minket is meglephetnenek. De nem hiszem hogy fogjak...
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Na ott se volt jó!!! 😀Oké, láttam azt a meccset, de a mai Bortlest elnézve felfoghatatlan.Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.pl 90 yardos futott TD és 2 pick6 segítségével
Jan
Klaci79
Jan
De nem is rajta múlt....ugyebár 95 passzolt yard.....ma hozta azt a formát...csak még a fumble is jól jött ki...van ilyen....földbe kell döngölni, hogy ne tudjon szaladgálni...meg vezetni kellene, hogy gyakorolja a passzjátékot
több mint 6 éve
Miért majdnem futott 100 yardot. 😊Oké, láttam azt a meccset, de a mai Bortlest elnézve felfoghatatlan.Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.pl 90 yardos futott TD és 2 pick6 segítségével
Jan
Klaci79
Jan
több mint 6 éve
Oké, láttam azt a meccset, de a mai Bortlest elnézve felfoghatatlan.Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.pl 90 yardos futott TD és 2 pick6 segítségével
Jan
Klaci79
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Neztem is hogy ki irta el a pontok allasat. Aztan lattam hogy te voltal. : ) Mondom magamnak elsonek, az nekunk miert volna jo? : PJobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.Én egy 10-3-as Jax W-vel megint kiegyeznék. 😊
Jan
iktriad
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.5 int es sok futas reven. : ) De azert a po altalaban mas. Mert nincs meg masik 16 meccs hogy kijavitsd a hibad. Szoval igy mindenki jobban izgul elvileg. Es tobbet hibazik. Aki meg nem az az igazi cool jatekos.
Jan
több mint 6 éve
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.Én egy 10-3-as Jax W-vel megint kiegyeznék. 😊
Jan
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.pl 90 yardos futott TD és 2 pick6 segítségével
Jan
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Nem volt donto bizonyitek. Es ez egy int volt. Es mar untak is lehet. : ) . Mindegy, szerintem sem volt int, mert mozgott a labda es segitett neki elkapni a foldet eresekor. Ilyenkor hozzaerhet a foldhoz a labda, de picit latszott egy szogbol, hogy mozgott a labda es utana kapta el/fogta meg teljesen miutan az foldet ert....De hat nem volt egyertelmu bizonyitek a visszafujasara, ezert maradt az eredeti hivas. Ami int volt.ha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Én ezt nem értem, a földön átfordult a labdán, azt az semmi.
xtaki
prérifarkas
több mint 6 éve
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani. Jags futásvédelme nem király, remélem nem úgy akarjuk megnyerni ezt a meccset hogy Bennel 40-50-et passzoltatunk.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ez meg sajnos benne van. Nem akarta megölni...de ilyen lendületnél, ilyen tömegnél, sajnos ez előfordul. Ettől függetlenül TT-vel se lett volna esélye a Billsnek. Elég csak megnézni mondjuk egy 49erst, hogy milyen QB teljesítménnyel lehet megverni egy ilyen csapatot...hát is sajnos TT-nek ez túl nagy ugrás.Persze, en a qb kidolesere, es a foldre vitelere gondoltam... Hogy azt nem szeretnem bennel latni...Remeljuk azert jovo heten nem engedik az off line emberek a jags vedoinek.... Hogy ilyen kame hamet veghezvigyenek Ben en. Mert ez a def eleg jo volt es eleg durva amikor el kellett donteni a meccset.Nagyon jó a Jax védelme...úgy ahogy van....viszont több alkalommal is csak szagolták a labdát és az elkapók segítettek nekik droppokkal. Ezt mi nem engedhetjük meg. Plusz gyakorlatilag ha összehasonlítjuk a két csapatot, minden poszton jobb játékosok vannak nálunk (talán a TE-t leszámítva), az O oldalon. A nagy kérdés, hogy a D mit tud Furnette ellen kitalálni, mert minket ott lehet megverni. A többit pedig meg kell csinálni. Bortles egyszerűen...nincs is rá jó szó. Kíváncsi vagyok ha egyszer jön szembe Dupree akkor mi lesz.
gabistar
Klaci79
gabistar
Ben meg alig várja a visszavágót.
Persze már most tudom, hogy sajnos a Jax nyerni fog a HF-en, úgyhogy legalább nekik lesz esélyük Bradyék elleni is....😉
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
xtaki
3 443
szeintem itt epp a fold segitette a labdacontrol-tha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Én ezt nem értem, a földön átfordult a labdán, azt az semmi.
xtaki
prérifarkas
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Persze, en a qb kidolesere, es a foldre vitelere gondoltam... Hogy azt nem szeretnem bennel latni...Igy ahogy volt...Remeljuk azert jovo heten nem engedik az off line emberek a jags vedoinek.... Hogy ilyen kame hamet veghezvigyenek Ben en. Mert ez a def eleg jo volt es eleg durva amikor el kellett donteni a meccset.Nagyon jó a Jax védelme...úgy ahogy van....viszont több alkalommal is csak szagolták a labdát és az elkapók segítettek nekik droppokkal. Ezt mi nem engedhetjük meg. Plusz gyakorlatilag ha összehasonlítjuk a két csapatot, minden poszton jobb játékosok vannak nálunk (talán a TE-t leszámítva), az O oldalon. A nagy kérdés, hogy a D mit tud Furnette ellen kitalálni, mert minket ott lehet megverni. A többit pedig meg kell csinálni. Bortles egyszerűen...nincs is rá jó szó. Kíváncsi vagyok ha egyszer jön szembe Dupree akkor mi lesz.
gabistar
Klaci79
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
prérifarkas
598
ha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Én ezt nem értem, a földön átfordult a labdán, azt az semmi.
xtaki
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Remeljuk azert jovo heten nem engedik az off line emberek a jags vedoinek.... Hogy ilyen kame hamet veghezvigyenek Ben en. Mert ez a def eleg jo volt es eleg durva amikor el kellett donteni a meccset.Nagyon jó a Jax védelme...úgy ahogy van....viszont több alkalommal is csak szagolták a labdát és az elkapók segítettek nekik droppokkal. Ezt mi nem engedhetjük meg. Plusz gyakorlatilag ha összehasonlítjuk a két csapatot, minden poszton jobb játékosok vannak nálunk (talán a TE-t leszámítva), az O oldalon. A nagy kérdés, hogy a D mit tud Furnette ellen kitalálni, mert minket ott lehet megverni. A többit pedig meg kell csinálni. Bortles egyszerűen...nincs is rá jó szó. Kíváncsi vagyok ha egyszer jön szembe Dupree akkor mi lesz.
gabistar
több mint 6 éve
xtaki
3 443
oolykor olykor elkovetem ezt a hibat 😊ha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Remeljuk azert jovo heten nem engedik az off line emberek a jags vedoinek.... Hogy ilyen kame hamet veghezvigyenek Ben en. Mert ez a def eleg jo volt es eleg durva amikor el kellett donteni a meccset.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
ha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
több mint 6 éve
xtaki
3 443
ha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Jo szurkolast... Mindenkinek...