Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Meg az kezdi a második félidőt, aki nem kezdi az elsőt.Klemó
Ez nem biztos 😛
winston
Látod fiam, te figyelsz, ötös ülj előre !! 😊))
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
AB84 természetesen ma részt vett a Steelers "bónusz" edzésén.
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Meg az kezdi a második félidőt, aki nem kezdi az elsőt.Klemó
Ez nem biztos 😛
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Inkább legyen egy közös meccsnézés iktriaddal, Soldival, ki tudja mikor lesz még egyszer ebben a felállásban PO-meccs.

Sobri Jóska
Sajna részemről nem jó, mert Drezdában leszek. De ha vki ott lesz szintén, azzal szívesen nézem együtt. 😊
Soldados
 www.youtube.com/watch?v=wu_MbsdcPUY
Sobri Jóska
Gyaloggalopp belinkelés automatikus like. Csak szólok, a Jags a nyúl a filmből.* Mindenki lebecsüli, pedig Tim varászló (alias Sobri) figyelmezettet mindenkit előre róla! 😊 😊 😊

| *Remélem ez eseteben az Antiochiai Szent Kézigránátot valaki úgy eldugta, hogy senki se találja meg. |

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Hujje 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Inkább legyen egy közös meccsnézés iktriaddal, Soldival, ki tudja mikor lesz még egyszer ebben a felállásban PO-meccs.

Sobri Jóska
Sajna részemről nem jó, mert Drezdában leszek. De ha vki ott lesz szintén, azzal szívesen nézem együtt. 😊
Soldados
 www.youtube.com/watch?v=wu_MbsdcPUY

több mint 6 éve
Nem.csak véleményezel, hanem.ki is.jelentesz dolgokat, amiről lövésed nincs 😊 amúgy nincs vele baj, csak el kéne.fogadni, hogy másnak más a véleménye.

Az, hogy valaki gyík módon viselkedik a pályán, az nem marketing tárgya (kivétel, ha valamilyen komplexus miatt így akarja felhívni a figyelmet magára...)
A határ sem ingoványos, mert ezzel az erővel mindent.ki lehet így tágítani, pl. JuJu esetét. Azt takarózok majd azzal, hogy nálam ez belefér kategória.

A közös meccsnézést meghagyom azoknak, akik ismerik egymást. Idegeneknek nem való, ki tudja milyen taunting jönne ki belőlem pl. vagy egyéb ánneszeszeri ráfnesz. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Sobri Jóska

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Egyébként nekem sem szimpatikus ez a sok trash talk, beszólogatás az ellenfélnek. A Bills ellen is folyamatosan ez ment. Node ameddig jönnek a W-k addig lehet nagy az arc.
Klemó
Mutass egy csapatot, ahol nulla trash talk van. A Bills irányából is ment a dumálás, ebben semmi új nincs, épp ezért kérdeztem meg - teljesen jóhiszeműen - hogy hol tapasztaljátok ezt a nagyképűséget, ami túltesz a többi csapaton.
winston
Hát no, amikor egy másodéves CB mind fizikálisan, mind mentálisan legyengézi egy interjúban az ellenfél egyébként többszörös pro bowler elkapóját az nekem minimum átlag feletti történet. Én nem azt mondtam, hogy máshol nincs trash talk, ez mindenhol van, de a többi PO meccshez képest is látszott, hogy szinte minden playben egy-egy játékos ment az ellenfél arcába mutatni, hogy mekkora császár. Igazából javítanék is, mert ez a szint kicsit kisebbségi komplexusba hajlik, folyamatosan meg akarom mondani, mutatni az ellenfélnek, hogy Én vagyok a jobb.

Én ha edző vagyok, egyszer egyszer eltűröm, elnézem. Ha minden playnél ez van, Én állítom le a játékosomat, mert ez majd valamikor vissza fog ütni. Nekem ez alázat hiánya és ez valamikor visszaüt. Lehet nem most, lehet jövőre, lehet utána, de ez mindig visszaüt...mert karma is a bitch.... 😊

De ettől Ramsey, mint játékos és az egész Jags D egy piszkosul jó team és persze azt is elfogadom, hogy a fentiek másnak elfogadhatóak, de ahogy nálam a JuJu eset is kívül esik a határon, úgy ezek is.
Klemó
Túlgondolod.
Ez az arcbamászás sima marketing.
Ettől nem lesz senki se jobb, se rosszabb.
A karma meg nem bitch, hanem nincs.
Nyer, aki aznap jobb.
Sobri Jóska
Az, hogy aznap ki nyer, az nem zárja ki karmát. Max a te univerzumodban. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem azért nem kell játszani az eszünket, mert majd egyszer visszaüt, hanem mert szimplán tapló dolog - s.egyébként röhejes is 1-1 playnél úgy csinálni, mintha a SB-t.nyerték volna meg kb. Az, hogy valaki jelzi normál keretek között vagy megünnepel egy mozdulatot az rendben van, de nem úgy, hogy a másiknak.verdessük a mellünket...
kishaszi
Én az én univerzumomban élek, tapasztalok, véleményezek.
Szerinted tapló dolog, szerintük marketing.
Szerinted itt a határ, más szerint ott, megint más szerint amott.
Mellverdesős "én vagyok a király" csávó is nyert már SB-t, sőt, igazi szarházi is, és mindig, mindenben, mindenki számára elfogadhatóan viselkedő jófiú is volt, hogy sose nyert.
Erre mondják, hogy ízlések és pofonok, meg engem csak isten ítélhet meg, meg hasonló közhelyek tucatját.

Hát no, amikor egy másodéves CB mind fizikálisan, mind mentálisan legyengézi egy interjúban az ellenfél egyébként többszörös pro bowler elkapóját az nekem minimum átlag feletti történet. Én nem azt mondtam, hogy máshol nincs trash talk, ez mindenhol van, de a többi PO meccshez képest is látszott, hogy szinte minden playben egy-egy játékos ment az ellenfél arcába mutatni, hogy mekkora császár. Igazából javítanék is, mert ez a szint kicsit kisebbségi komplexusba hajlik, folyamatosan meg akarom mondani, mutatni az ellenfélnek, hogy Én vagyok a jobb.

Én ha edző vagyok, egyszer egyszer eltűröm, elnézem. Ha minden playnél ez van, Én állítom le a játékosomat, mert ez majd valamikor vissza fog ütni. Nekem ez alázat hiánya és ez valamikor visszaüt. Lehet nem most, lehet jövőre, lehet utána, de ez mindig visszaüt...mert karma is a bitch.... 😊

De ettől Ramsey, mint játékos és az egész Jags D egy piszkosul jó team és persze azt is elfogadom, hogy a fentiek másnak elfogadhatóak, de ahogy nálam a JuJu eset is kívül esik a határon, úgy ezek is.
Klemó
Túlgondolod.
Nyer, aki aznap jobb.
Sobri Jóska
Az, hogy aznap ki nyer, az nem zárja ki karmát. Max a te univerzumodban. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem azért nem kell játszani az eszünket, mert majd egyszer visszaüt, hanem mert szimplán tapló dolog - s.egyébként röhejes is 1-1 playnél úgy csinálni, mintha a SB-t.nyerték volna meg kb. Az, hogy valaki jelzi normál keretek között vagy megünnepel egy mozdulatot az rendben van, de nem úgy, hogy a másiknak.verdessük a mellünket...
kishaszi
Másrészt ugye az ilyen keménykedő emberek azért eléggé vigyáznak arra, hogy kinek másznak az arcába. Mert pl olyat még nem láttam hogy valaki Harrisonnak vagy DeCastronak akart volna az arcába mászni, pedig a lehetőség ugyanúgy adott lenne... na erről ennyit. 😊
Jan
Azért volt, aki bevállalta Burfictet. 😉

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan

Klemó
Túlgondolod.
Nyer, aki aznap jobb.
Sobri Jóska
kishaszi
Másrészt ugye az ilyen keménykedő emberek azért eléggé vigyáznak arra, hogy kinek másznak az arcába. Mert pl olyat még nem láttam hogy valaki Harrisonnak vagy DeCastronak akart volna az arcába mászni, pedig a lehetőség ugyanúgy adott lenne... na erről ennyit. 😊
több mint 6 éve
Egyébként nekem sem szimpatikus ez a sok trash talk, beszólogatás az ellenfélnek. A Bills ellen is folyamatosan ez ment. Node ameddig jönnek a W-k addig lehet nagy az arc.
Klemó
Mutass egy csapatot, ahol nulla trash talk van. A Bills irányából is ment a dumálás, ebben semmi új nincs, épp ezért kérdeztem meg - teljesen jóhiszeműen - hogy hol tapasztaljátok ezt a nagyképűséget, ami túltesz a többi csapaton.
winston

Klemó
Túlgondolod.
Nyer, aki aznap jobb.
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Az arcbamászás általában belső frusztráció levezetése, vagy ellenfélt kizökkentő eszköz. Ez utóbbi lehet marketing is némi képzavarral élve.

Nem gondolom túl, mert nem azt mondtam, hogy adott meccsen mi a jobb, arról nem ejtettem szót. Az már az Én véleményem, hogy az örökös beszólogatás visszaüt, már csak azért is, mert ez addig megy, ameddig egyszer meg nem égsz. Egy CB pedig egyszer megég, mert lassul, mert rossz napja van, vagy a családnak, vagy a gyereknek...

De igen ja az nyer, aki adott nap jobb. Meg az kezd, aki kezd. Meg az kezdi a második félidőt, aki nem kezdi az elsőt. Meg szép ami szép és még sorolhatnám.

Bezárva a témát. Nekem az a szimpatikus, amikor egy trash talk ellenére mondjuk a két ellen tiszteli egymást. Én ezt a játékstílust szeretem és nem azt, amikor porig alázom az ellenfelet előtte, közben és utána. Lehet konzervatív vagyok ebben elfogadom.
több mint 6 éve
Klemó
winston

Klemó
Túlgondolod.
Nyer, aki aznap jobb.

több mint 6 éve
Klemó
winston

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Igazándiból annyi a fontos, hogy ne akarjunk túl okosak lenni, mint az első meccsen. Azaz fussunk sokat, az sem baj, ha a legelején nem működik. Türelem pontokat terem. 😊 Nem kell sok Bentől, néhány checkdown passz Bellnek, meg 1-2 tuti, amikor üres a WR. Ez a JAX labdaszerzések nélkül az életben nem ver meg komoly csapatot Bortles-szel.

Ha túlvállaljuk magunkat, akkor viszont megéghetünk, de jó game plannel és labdabiztonsággal akár sima is lehet. A JAX ellen az a kulcs, valahogy legyen meg a 10 pont különbség, onnan nekik nincs visszaút Bortles-szel, mert majd szórja a pickeket. Viszont ha mi kerülünk 10 pont hátrányba, akkor baj van, mert akkor kockáztatni kell és akkor kidomborodhat a JAX erőssége (ballhawk D).

Szóval türelem, sok futás és sok checkdown. Akkor nem lehet baj.

Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.

Pay back time!
Soldados

azért elég furcsa ezt pont Tőled olvasni aki jellemzően hoztad ezt a formát aztán jöttek is a beégések...(főleg Ravens kapcsán ugye) de mára már tanultál belőle..😉
nincs kizárva hogy felmossátok a padlót a Jagssel és most Bortles fog 5 intet dobni + azóta a Juju faktor is meghatározó lett
de Nektek van több veszítenivalótok mert blama lenne egy esetleges L...
és az előző meccs ott motoszkál majd a fejekben
yooker
Tanultam belőle? Miből? Abból hogy kijelentettem korábban, hogy toronymagas esélyesek vagyunk és jött a meglepetés? Most is ez a véleményem. Hogy most jön-e a meglepetés, az majd vasárnap kiderül.

Én azt írom le, ami a véleményem, nem annak vmi finomított változatát, hogy az mindenki számára emészthető legyen, vagy hogy ne lehessen a orromra koppintani az ellenfél szurkolóinak. 😉
Soldados
Szerintem meg a Jax az esélyes, mivel Tomlin egy szar edző, és nem képes úgy delegálni a feladatokat, úgy motiválni, úgy irányítani, hogy a jobb minőségű emberanyag illetve talentmennyiség által képviselteket érvényre juttassa.
Emiatt toronymagas esélyesek vagyunk, de persze lehet meglepetés, ez az NFL, ez a PO. Vasárnap kiderül.
Ha ez mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus, akkor ez jut eszembe:

Én azt írom le, ami a véleményem, nem annak vmi finomított változatát, hogy az mindenki számára emészthető legyen, vagy hogy ne lehessen a orromra koppintani az ellenfél szurkolóinak. 😉
Sobri Jóska
Természetesen tiszteletben tartom a véleményed. 😉 Legalább nem olyan hülyeséggel jössz, hogy mi volt 2007-ben. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Jó, hát értem én, erős futójáték, brutál védelem, keveset passzoló, kockázatot nem vállaló irányító, nagy arc, smashmouth football, tiszta hetvenes évek - honnan ismernének ilyet a passzbuzi, alltime WR except Jerry Rice, superstars offense Steelersnel? 😛

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Klemó
winston
Marcus Peters, egyik kedvenc cornerem, olyan trashtalkot veretett Titans ellen, hogy már a második negyedben rászóltak, öreg, elég már. Kiváló CB, fogalmam sincs milyen ember. Ramsey szintén. Amíg valaki nem éri el Talib szintjét, addig talán túlélhető. (Megjegyzem, lehet már elérte Ramsey mondjuk Green ellen, de ezt honnan tudjuk meg? ) | Egyébként addig teljesen korrekt volt itt a rivalizálás, beszólogatás, amíg nem jött elő a fölényeskedő, árja stílus. Bár nem tisztem nekem kishalnak ezt megszólni, meghagyom többek között Sobrinak. Jobban tolja az agarak letörését, élvezet olvasni. 😊 |
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nekem csak egy gondom van Ramseyvel: A kinézete alapján (szedett szemöldök, coffocska, fülbevaló) nem tudom eldönteni, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti.
Manaluga
Szerintem ne okozzon ez gondot, ne emészd magad ezen, ne töprengj, ne reménykedj - a lányokat.
Sobri Jóska
Honnan tudod, visszautasított? 😊
Attól még szeretheti a fiúkat, csak Te nem jöttél be neki 😊

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Azért ezután a Bills elleni teljesítmény után pedig azt gondoltam volna lesz kis szerénység is, de nem baj ez, legyen nagy az arc. Nagyon jó ez a D, de azért ha egy QB többet fut önmaga, mint passzol, akkor azért illik, vagyis illene szerénynek maradni.

Vigyázni kell, ez nem vitás, de éppen ezért örülök is ennek a Heinz Field tapasztalatnak, mert lehet enélkül eszetlen módon mennénk előre, amit ez ellen a D ellen tényleg nem szabad. Viszont az, hogy mi a konzervatív játék az nagy kérdés. Ez a Jags D Ramseyvel az élen elképesztően vételez előre egy-egy rövid slant játékot (is). Ebből/ezekből viszont nagyon könnyen lehetnek visszahordott TD-k is. Sokkal inkább futás, play action, sok check down passz, ha nincs szabad WR, ezt érzem a kulcsnak, mint egy lebutított playbookot. Nekem simán beleférnek a hosszú passzok is. Ha ott van labdaeladás nekem kevésbé fáj, mint a LOS-hoz közel.

Klemó
A labdara vigyazni kell. Egy hosszu passznal a labdaeladas ugyanolyan rossz, hisz egy ures terulet lesz elotte mindenkeppen es a WR-itek vagy megcsinaljak a tackle-t vagy baj lesz, oket meg lehet apritani mikozben uldozik a labdat. Esetleg a futo, de ot a nagyobb fiuk utik agyon.

Akarmi van nem szabad eladni a labdat. Fogni kell a futas es Bortles kezebe adni a labdat. Ha esetleg a szebbik arcat mutatja, mint Tebow akkor meg nem a post season-ben reagalni, hanem a meccsen. Nem panikolni, nem tul gondolni, csak a biztos labdakat elereszteni ,azokat is "esszel". Tele vagytok O reszerol playmakerekkel es majd ok hozzak az extra yardokat. A gyonyoru az lesz hogy nekik meg a D van tele. Alig varom, remelem mindenki a legjobbjat fogja nyujtani.

Nalam ti vagytok a jobb csapat, tobbfelekeppen, tobb modon tudjatok megnyerni ezt a parharcot, mint a Jags. Viszont ti kepesek vagytok mindenre, jo es rossz ertelemben is. Ez igaz volt nalam a KC-Titans parharcnal is es azert a Titans-re fogadtam. | Iden nagyon nem szeretnem elbukni a hazi fogadasunkat, mert a vesztesnek irto kellemetlen lesz |
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Klemó
több mint 6 éve
Azért ezután a Bills elleni teljesítmény után pedig azt gondoltam volna lesz kis szerénység is, de nem baj ez, legyen nagy az arc. Nagyon jó ez a D, de azért ha egy QB többet fut önmaga, mint passzol, akkor azért illik, vagyis illene szerénynek maradni.

Vigyázni kell, ez nem vitás, de éppen ezért örülök is ennek a Heinz Field tapasztalatnak, mert lehet enélkül eszetlen módon mennénk előre, amit ez ellen a D ellen tényleg nem szabad. Viszont az, hogy mi a konzervatív játék az nagy kérdés. Ez a Jags D Ramseyvel az élen elképesztően vételez előre egy-egy rövid slant játékot (is). Ebből/ezekből viszont nagyon könnyen lehetnek visszahordott TD-k is. Sokkal inkább futás, play action, sok check down passz, ha nincs szabad WR, ezt érzem a kulcsnak, mint egy lebutított playbookot. Nekem simán beleférnek a hosszú passzok is. Ha ott van labdaeladás nekem kevésbé fáj, mint a LOS-hoz közel.

több mint 6 éve
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.
Soldados
3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
iktriad
Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉
Soldados
fura igy nagykepusegrol beszelni azert 😊 Ramsey mennyivel nagykepubb, mint mindjuk JuJu (akit egyebkent en tokre birok)? Tobbszor lattam/hallottam Ramsey-t Bouye-t dicserni mint sajat magat. Vagy az a baj, ha meccsen orul egy szerelesnek? Vagy az, hogy pofazik az elkaponak? biztos ezzel is egyedul van..

Egyertelmu, hogy a 30-9 ellenere ti vagytok az eseleyesebbek most, de a jax elleni ellenszenvet annyira nem ertem. na mindegy, ugysem mi fogjuk eldonteni, ki jut tovabb. Az AB - Ramsey/Bouye parharcot meg varom nagyon, mindketten szeretnek ot kapni feladatkent. Bar rontja az eseleyeket de orulok, hogy felepult teljesen.
winston
Ez ízlés dolga. Ennek a JAX-nek legfeljebb a Pats ellen tudnék szurkolni.
Soldados
Vagyunk egy páran így mi is a Vasassal 😊))
Amadeus
És ezt úgy általánosságban mi mennyire bánjuk 😀
több mint 6 éve
Döbbenet ami itt folyik. Azzal amugy tisztában vagytok, hogy semmi ráhatásotok nincs a meccsre ? Ilyet stílust magatokra aggatni úgy, hogy nem tudjátok befolyásolni az eredményt nagyon kemény.
Szivacs
Ha nem tudjuk befolyásolni az eredményt, ugyan miért ne írhatna bárki bármit, aggathatna magára bármilyen stílust? Hiszen semmi ráhatásunk nincs a meccsre, vagyis semmi felelősségünk nincs.

Döbbenésedet ifjú korodnak tudom be, hiszen honnan is tudnád Bears szurkolóként, hogy egyébként meg ilyen egy topic PO-idején. 😉
Sobri Jóska
Mekkora kötsög vagy....de nagyon jó 😀 😀 😀
Ezen besírtam 😀
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Soldados
3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
iktriad
Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉
Soldados
fura igy nagykepusegrol beszelni azert 😊 Ramsey mennyivel nagykepubb, mint mindjuk JuJu (akit egyebkent en tokre birok)? Tobbszor lattam/hallottam Ramsey-t Bouye-t dicserni mint sajat magat. Vagy az a baj, ha meccsen orul egy szerelesnek? Vagy az, hogy pofazik az elkaponak? biztos ezzel is egyedul van..

Egyertelmu, hogy a 30-9 ellenere ti vagytok az eseleyesebbek most, de a jax elleni ellenszenvet annyira nem ertem. na mindegy, ugysem mi fogjuk eldonteni, ki jut tovabb. Az AB - Ramsey/Bouye parharcot meg varom nagyon, mindketten szeretnek ot kapni feladatkent. Bar rontja az eseleyeket de orulok, hogy felepult teljesen.
winston
Ez ízlés dolga. Ennek a JAX-nek legfeljebb a Pats ellen tudnék szurkolni.
Soldados
Vagyunk egy páran így mi is a Vasassal 😊))

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 495 — Steelers fan
légyszi hagyjuk meg ezt a Fk!, meg a 120y komment szekciójának!

itt pár (sajnos mostanában egyre gyakoribb) kivételtől eltekintve, azért értelmes diskurzus szokott folyni...
thebeke
Ne ostorozd Soldit, végre egy olyan PO meccs vár a Steelersre, ami szerinte nyerhető, jöjjön csak ki a feszkó, ami a 9-30 óta ott mocorog benne. 😉
És ha véletlenül igaza lenne, és tényleg nyerne a Steelers, utána már úgyis csak a depresszió jönne, meg a sötét gondolatok arról, hogy "jajj a rókalyukba kell menni minden idők legjobb HC-jéhez a gonosz csaló Patshez."
Szóval légy toleránsabb, ha kérhetem.
Sobri Jóska
annyiban jobb a helyzet, hogy itt van némítás, köszi a tippet