Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
Nem tudom, ki védi még ezt a nyálcsorgató 55-ös majmot, de egyszer valaki tényleg jégre tehetné. Tegnap ismét visszanéztem a legutóbbi húzásait, egyszerűen érthetetlen, miért nem meszelik el legalább egy idényre. Többször is ment a már szerelt, földre került játékos fejére könyökkel. Ha négy lába lenne, elaltattatnám. JuJunak keményebben kellett volna fellépnie...
no flacco
Szerintem ez összetett. Az Ő életkorában Harrison is egy aljas Dirty Hitternek volt elkönyvelve, a pályafutás végére pedig az egyik legjobban tisztelt játékos lett a ligában.
Burfict-nek voltak mások ellen is csúnya megmozdulásai, de ellenünk mindíg begőzöl, részben ennek köszönhetünk egy 2015-ös PO győzelmet.
Hidd el rosszabbul járnánk ha lehiggadna, mert akkor tiszta fejjel a munkájára koncentrálna, és az nekünk rosszabb lenne. Bár én is mindíg tartok a komolyabb sérüléstől, de úgy gondolom ennek az agressziónak a nagy része csak tudatos megfélemlítés.
Még az is lehet, hogy egy lehiggadt Burfict-et szívesen látnánk sárga/feketében.
JuJu-t sem lenne jó ha az ellene elkövetett szabálytalanság alapján ítélné meg a közvélemény.

És nyugi, a 17. hétre úgyis eltiltatja magát .)
bcsarli
teljes mértékben egyetértek!!!
több mint 7 éve
Nem tudom, ki védi még ezt a nyálcsorgató 55-ös majmot, de egyszer valaki tényleg jégre tehetné. Tegnap ismét visszanéztem a legutóbbi húzásait, egyszerűen érthetetlen, miért nem meszelik el legalább egy idényre. Többször is ment a már szerelt, földre került játékos fejére könyökkel. Ha négy lába lenne, elaltattatnám. JuJunak keményebben kellett volna fellépnie...
no flacco
Te miről beszélsz ember???
ha valaki könyökkel megy fejre ebben a sportban, akkor max a könyöke törik el...

nem is értem ezt a hozzáállást, h: visszanézi vki az ellen megmozdulásait... miért nem a
saját játékosaid megmozdulásait nézed vissza? vannak ott tiszteletreméltó eredmények, azokból kell erőt meríteni...

vagy nem tudtál kezdeni magaddal semmi mást a bye week miatt? 😊
fura egy gusztusod van... 😉
nhm
Jesszusom.....kétszer olvastam el, mert annyira hiszek az emberekben, de nem.....ez valóban az amit olvastam.....

Nincs értelme a reakcióknak, mert asszem ez az a szint, ahol előbb vagy utóbb a rutinnal nyernél....
Klemó
Ne haragudj, én tisztellek így látatlanban, de szerinted annál van lejjeb, hogy valaki ezt írja:
"ha négy lába van elaltattatnám" ...😕

én úgy gondolom semmi rosszat nem írtam, sőt elismertem a Steelers eredményeit!
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
no flacco
Szerintem ez összetett. Az Ő életkorában Harrison is egy aljas Dirty Hitternek volt elkönyvelve, a pályafutás végére pedig az egyik legjobban tisztelt játékos lett a ligában.
Burfict-nek voltak mások ellen is csúnya megmozdulásai, de ellenünk mindíg begőzöl, részben ennek köszönhetünk egy 2015-ös PO győzelmet.
Hidd el rosszabbul járnánk ha lehiggadna, mert akkor tiszta fejjel a munkájára koncentrálna, és az nekünk rosszabb lenne. Bár én is mindíg tartok a komolyabb sérüléstől, de úgy gondolom ennek az agressziónak a nagy része csak tudatos megfélemlítés.
Még az is lehet, hogy egy lehiggadt Burfict-et szívesen látnánk sárga/feketében.
JuJu-t sem lenne jó ha az ellene elkövetett szabálytalanság alapján ítélné meg a közvélemény.

És nyugi, a 17. hétre úgyis eltiltatja magát .)

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
no flacco
ha valaki könyökkel megy fejre ebben a sportban, akkor max a könyöke törik el...

nem is értem ezt a hozzáállást, h: visszanézi vki az ellen megmozdulásait... miért nem a
saját játékosaid megmozdulásait nézed vissza? vannak ott tiszteletreméltó eredmények, azokból kell erőt meríteni...

nhm
no flacco te kerdezted. Ugy latszik megkaptad ra a valaszt. Meg ha nem is iyenre vagytal. 😊
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Morgan Burnett 2. napja full edzést nyomott, akárcsak LJ Fort. Marcus Gilbert viszont ismét nem edzett a térde miatt.Szintén edzett Grimble (concussion), DHB (ankle) és Pouncey (coaches decision). Matt Feiler készülhet.
Klaci79
Gilbert csak nekem tunik ugy hogy "surun" serult?

Kituno jatekos felreertes ne essek. De fejbol google nelkul mondva eleg surun "osszeszed" valamit.

Nem nehez mondjuk ol jatekoskent 150 kilos bikakat terelgetve. Mert o is nagyban hozzajarul mind a futas, mind a pass jatekunkhoz.

Es amikor o es decastro hianyzott azt megereztuk nem veletlen. Mind a ketten jo jatekosok a posztjukon.

De nem emlekszem ra mikor tudott vegig jatszani egy szezont ugy hogy nem hagyott ki egy meccset sem. Talan a draftjakor meg utana ra. De azota sajnos tobbszor serult szerintem. Remeljuk nincs semmi komoly, mert terd az eleg necces is lehet. Es de inkabb nem is ragozom...

Burnettel, ha tenyleg tud majd jatszani es fejben is ottvan/lesz, kivancsi lennek mire kepes. Meg arra is, hogy a defet meg a def jatekokat mennyire valtoztatna meg a jelenlete, remelhetoleg pozitiv iranyba.

De gondolom ezzel nem en vagyok egyedul, aki kivancsian varja mar a szerepleset, hogy miert is hoztuk. Meg hogy mire kepes...

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
Morgan Burnett 2. napja full edzést nyomott, akárcsak LJ Fort. Marcus Gilbert viszont ismét nem edzett a térde miatt.Szintén edzett Grimble (concussion), DHB (ankle) és Pouncey (coaches decision). Matt Feiler készülhet.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Kicsit tartok ettől a vasárnapi meccstől. Több helyen is elkezdtek foglalkozni a Ravens elleni visszavágóval és az ilyen könnyen visszaüthet.
Ráadásul 2008 óta összesen 6 pontot szereztünk a bye week utáni első meccs első negyedében...
Klaci79
Egyetértek, de Én meg azért vagyok nyugodt, mert ha otthon a Browns ellen nincs meg a W, akkor nincs értelme PO-ról beszélni.
több mint 7 éve
no flacco

nhm
Jesszusom.....kétszer olvastam el, mert annyira hiszek az emberekben, de nem.....ez valóban az amit olvastam.....

Nincs értelme a reakcióknak, mert asszem ez az a szint, ahol előbb vagy utóbb a rutinnal nyernél....
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 814
Ravens-Steelers tvs meccs lesz másfél hét múlva. Remélem követjük az első meccsen felállított példát, és Ravens W lesz. Kíváncsi leszek, igazából a Steelers-be megvan a tehetség. h bármikor elinduljon, úgy ahogy max 2-3 csapat képes a ligában. ( O-ra gondolok)

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
no flacco

több mint 7 éve
Kicsit tartok ettől a vasárnapi meccstől. Több helyen is elkezdtek foglalkozni a Ravens elleni visszavágóval és az ilyen könnyen visszaüthet.
Ráadásul 2008 óta összesen 6 pontot szereztünk a bye week utáni első meccs első negyedében...
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 571 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m.facebook.com/NFLHU/photos/a.411538888952014/1625561020883122/?type=3&source=48
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Te vagy az, Májkül?!? Hol volt ez a teljesítmény eddig?!? 😀

kriSTEELan
12 nappal ezelottig otthon a kanapejan 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Te vagy az, Májkül?!? Hol volt ez a teljesítmény eddig?!? 😀

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Melifonwu mutatott barmit is eddig az NFL-ben?
A uconn nem tipikusan az az egyetem, ahonnan tomegesen jonnenek a ligaba a jatekosok, es meg kevesebb is valik be.
Nekem az remlik,h draft elott fel lett hypeolva a mert eredmenyei miatt foleg. Egyetemen 4 evig kezdo volt, de ha jol remlik a Raiders mar augusztusban is waivelte, csak nem kellett senkinek akkor.
Foleg h a Raiders ha latna benne vmit, sztem megprobalta volna elcserelni vmi hatso korosert/kondicios pickert.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
A Raiders kivágta Obi Melifonwu. Újabb sikeres project náluk...őt mi is szerettük volna
Klaci79
Na őt lehet érdemes lenne megpróbálni, természetesen nem túl nagy gázsiért. Elég nagy hatótávolságban dolgozik a pályán és biztos szerelő. Elvileg a kezei sem annyira ügyetlenek. Megmondom őszintén, nem tudom , hogy a Raidersnél mi volt a gond a vele...

Nálunk SS-ként tudnám elképzelni
Gergőke
Van benne fantázia, de eddigi profi karrierje alapján eléggé injury prone manus, ami az ő posztján nem sok jót sejtet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elfér még, az biztos, de addig legalább lehet nyugodtan sok pontot szerezni, és nem lehet mondani, hogy az ellenfél megalázása miatt kell :d

több mint 7 éve
Legyen itt pár szó Tomlin sajtótájékoztatójáról:
-a sérültek szépen gyógyulnak, Burnett(?), Fort és DHB is kész lesz a visszatérésre
-nem foglalkozunk kitalációkkal, vagyis a Pat Peterson és a Steelers együtt csak a szurkolók fantáziájában létezik (állítólag a Jets próbálkozik nála) ((állítólag viszont érdeklődtünk/érdeklődünk Janoris Jenkins és Gareon Conley iránt, de ez amúgy La Canfora tollából jött, tehát lehet a fele sem igaz))
-Burnsről volt szó a tájékoztatón, hogy mindenképp szeretnék -ha nem görcsölne rá arra a fos teljesítményre amit letesz az asztalra hétről hétre-
Klaci79
Jó lesz ő a Patriotsnál 😊
Wyatt
Menjen...abba a vedelembe kell is az erősítés 😉

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A Raiders kivágta Obi Melifonwu. Újabb sikeres project náluk...őt mi is szerettük volna
Klaci79
Na őt lehet érdemes lenne megpróbálni, természetesen nem túl nagy gázsiért. Elég nagy hatótávolságban dolgozik a pályán és biztos szerelő. Elvileg a kezei sem annyira ügyetlenek. Megmondom őszintén, nem tudom , hogy a Raidersnél mi volt a gond a vele...

Nálunk SS-ként tudnám elképzelni

több mint 7 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
nagyon gyenge játékos ez a Big Ben. Csoda, hogy ilyen gyengén még tudja verni az asszonyt.

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
-a sérültek szépen gyógyulnak, Burnett(?), Fort és DHB is kész lesz a visszatérésre
-nem foglalkozunk kitalációkkal, vagyis a Pat Peterson és a Steelers együtt csak a szurkolók fantáziájában létezik (állítólag a Jets próbálkozik nála) ((állítólag viszont érdeklődtünk/érdeklődünk Janoris Jenkins és Gareon Conley iránt, de ez amúgy La Canfora tollából jött, tehát lehet a fele sem igaz))
-Burnsről volt szó a tájékoztatón, hogy mindenképp szeretnék -ha nem görcsölne rá arra a fos teljesítményre amit letesz az asztalra hétről hétre-
Klaci79
Jó lesz ő a Patriotsnál 😊

több mint 7 éve
Klaci79
Hát nem tudom.....értem Gruden szemszögéből, de nem értem a csapat szemszögéből. Gruden nyilván ezzel leveszi magáról a terhet, előről építkezhet, nem fognak 1-2 évig eredményt várni, de Én annak semmi értelmét nem látom, hogy valaki mindenkit kivágjon és egy, maximum draftra koncentrálva újjépítsen egy csapatot tulajdonképpen senior húzóemberek nélkül. Így pláne nem értem miért nem kötöd magadhoz a mai NFL egyik legjobb D játékosát. Cooper trade után egy várhatóan top10 pick után ugye lett egy első kör még egy. Így van 3 a következő drafton és 2 a rákövetkezőn óriási nyomással, hogy adott posztra frencsi playát találj....és ha meg is találod, mire beérnek 2 év és rá 2 évre együtt akarnak nagy szerződést....no mindegy...
több mint 7 éve
több mint 7 éve