Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Játékost nem adnak, mert win now üzemmódban vannak. Későbbi dradtpicket nem ad, mert azokkal Brees utódját kell kihúzni.Játékost+jövőbeni draft picket is adhattak volna.Közben a Giants eltradelte Eli Apple-t a Saintsbe. Szóval Paytonék biztosan kiszálltak a Petersonért folyó bulikából.Mivel nem volt se 1., se 2. koruk, igazabol benne sem voltak.
Gergőke
Szokol
Gergőke
Fattyu: jogos, Teddy miatt a 3. kör ment.
több mint 7 éve
2. kör az van, de igaz hogy azzal súlytalanok vagyunk.Közben a Giants eltradelte Eli Apple-t a Saintsbe. Szóval Paytonék biztosan kiszálltak a Petersonért folyó bulikából.Mivel nem volt se 1., se 2. koruk, igazabol benne sem voltak.
Gergőke
Szokol
több mint 7 éve
Játékost+jövőbeni draft picket is adhattak volna.Közben a Giants eltradelte Eli Apple-t a Saintsbe. Szóval Paytonék biztosan kiszálltak a Petersonért folyó bulikából.Mivel nem volt se 1., se 2. koruk, igazabol benne sem voltak.
Gergőke
Szokol
több mint 7 éve
Közben a Giants eltradelte Eli Apple-t a Saintsbe. Szóval Paytonék biztosan kiszálltak a Petersonért folyó bulikából.Mivel nem volt se 1., se 2. koruk, igazabol benne sem voltak.
Gergőke
több mint 7 éve
Közben a Giants eltradelte Eli Apple-t a Saintsbe. Szóval Paytonék biztosan kiszálltak a Petersonért folyó bulikából.
több mint 7 éve
Kicsit arrébb van a főhadiszállás, de mivel Pittsburgh nem nagy így pár perc séta csak 😀Bell egy az egyben Petersonért? Hol kell aláírni?Heinz Field parkolójában 😂
pfefe8
ThundersNFL
több mint 7 éve
Bell egy az egyben Petersonért? Hol kell aláírni?Heinz Field parkolójában 😂
pfefe8
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Amugy egy vicces felteves (vicc), mi van ha azert is hagyott most ki bell, hogy azt a penzt hatha odaadjak neki jovore ugyanugy garantaltkent es egy hosszutavuval pitben bellnek. Akkor nem lehet azt mondani, hogy most nincs 6 milla extra, mert sporolt nekik. haha.
több mint 7 éve
Saintset emlegetik, bár komoly munkára lenne ott szükség, hogy beférjen...Közben nálunk Bell már $5,988,703 dollárt hagyott meg 14,544 millióból.
több mint 7 éve
Közben, már AB84 is Peterson mellett kampányol.
több mint 7 éve
Csak mert tetszik a tweet...Én is olvastam a nap folyamán. Már nem tudom, hogy hol, de a cikk pont minket emlegetett mint lehetséges opció, mégpedig úgy, hogy Bell menne Petersonért cserébe.
Amúgy közben Pat Peterson állítólag kéri, hogy cseréljék el...
twitter.com/JoshHarris25/status/1054451780933820420
Klaci79
több mint 7 éve
Csak mert tetszik a tweet...Amúgy közben Pat Peterson állítólag kéri, hogy cseréljék el...
twitter.com/JoshHarris25/status/1054451780933820420
több mint 7 éve
En szerintem o garantaltat nezi, abbol ki ad tobbet es en a helyeben a tobbit elfogadnam osztonzoben. Igy mindenki jol jar kisebb fajta kockazattal jar a csapatnak is.Világos, de ő ebből sokkal többet szeretett volna kihozni...és azért ez a hiszti nem néz ki jól a jövőt nézve se. Szerintem nem fog 15/évet se kapni már. De majd meglátjuk.Én nagyon nem így látom. Keresni fog még 8 milla körül a srác így is. Fél idénnyel, a végére belejöve mi is és ő is kihozhatja ebből a maximumot, hiszen ne feledjük, hogy nélküle is, botladozva ott vagyunk a csoport élén.Bell hetfon nem jelent meg a csapatnal, pedig ezt sejtettek sokan eddig.Friss hír szerint megvárja október végét, hátha elcserelik. Egyre érdekesebb a dolog...nagyon megszívta a srác eddig. Egy 2. és egy 3. körért a tied. Én már inkább Connerben gondolkodom 😉
Stez
Klaci79
Bellel együtt ez az O nagyot alkothat idén. Mivel a D-ben sok minden nincs már, így az O-ban kell tovább fejlődnünk és vele fogunk is. Kicsi OC munka kell hozzá, de így újra elit O-nk lehet. Persze ez most erre az idényre szól majd, de ezzel nincs gond.
Klemó
Klaci79
több mint 7 éve
En meg a D-t is feljebb varomÉn nagyon nem így látom. Keresni fog még 8 milla körül a srác így is. Fél idénnyel, a végére belejöve mi is és ő is kihozhatja ebből a maximumot, hiszen ne feledjük, hogy nélküle is, botladozva ott vagyunk a csoport élén.Bell hetfon nem jelent meg a csapatnal, pedig ezt sejtettek sokan eddig.Friss hír szerint megvárja október végét, hátha elcserelik. Egyre érdekesebb a dolog...nagyon megszívta a srác eddig. Egy 2. és egy 3. körért a tied. Én már inkább Connerben gondolkodom 😉
Stez
Klaci79
Bellel együtt ez az O nagyot alkothat idén. Mivel a D-ben sok minden nincs már, így az O-ban kell tovább fejlődnünk és vele fogunk is. Kicsi OC munka kell hozzá, de így újra elit O-nk lehet. Persze ez most erre az idényre szól majd, de ezzel nincs gond.
Klemó
több mint 7 éve
Világos, de ő ebből sokkal többet szeretett volna kihozni...és azért ez a hiszti nem néz ki jól a jövőt nézve se. Szerintem nem fog 15/évet se kapni már. De majd meglátjuk.Én nagyon nem így látom. Keresni fog még 8 milla körül a srác így is. Fél idénnyel, a végére belejöve mi is és ő is kihozhatja ebből a maximumot, hiszen ne feledjük, hogy nélküle is, botladozva ott vagyunk a csoport élén.Bell hetfon nem jelent meg a csapatnal, pedig ezt sejtettek sokan eddig.Friss hír szerint megvárja október végét, hátha elcserelik. Egyre érdekesebb a dolog...nagyon megszívta a srác eddig. Egy 2. és egy 3. körért a tied. Én már inkább Connerben gondolkodom 😉
Stez
Klaci79
Klemó
több mint 7 éve
Én nagyon nem így látom. Keresni fog még 8 milla körül a srác így is. Fél idénnyel, a végére belejöve mi is és ő is kihozhatja ebből a maximumot, hiszen ne feledjük, hogy nélküle is, botladozva ott vagyunk a csoport élén.Bell hetfon nem jelent meg a csapatnal, pedig ezt sejtettek sokan eddig.Friss hír szerint megvárja október végét, hátha elcserelik. Egyre érdekesebb a dolog...nagyon megszívta a srác eddig. Egy 2. és egy 3. körért a tied. Én már inkább Connerben gondolkodom 😉
Stez
Klaci79
több mint 7 éve
Hát ja, csak, ha ennyit számolsz, akkor azt nem csekkben kell(ene) számolni már....megjegyzem a Chiefs ellen is volt egy-két olyan mozdulata ami véleményes volt, bár egyik sem volt olyan, mint a Brown elleni.Watt ilyentájt már megkapta a 20k dodós csekkjét, Burfict gusztustalan mozdulata kapcsán még a szokásos influenszerek mondatait sem hallom. Elmehet a büdös picsába az NFL, ha tényleg ebbe az irányba megyünk.....Burfict csak azért nem kapta meg korábban, mert nehezen számolták össze neki. 112 ezer dollár lett a vége...
Klemó
Klaci79
több mint 7 éve
Bell hetfon nem jelent meg a csapatnal, pedig ezt sejtettek sokan eddig.Friss hír szerint megvárja október végét, hátha elcserelik. Egyre érdekesebb a dolog...nagyon megszívta a srác eddig. Egy 2. és egy 3. körért a tied. Én már inkább Connerben gondolkodom 😉
Stez
több mint 7 éve
Bell hetfon nem jelent meg a csapatnal, pedig ezt sejtettek sokan eddig.
több mint 7 éve
Furcsa egy ,crossover' álmom volt!Jó cuccot tolsz 😂😂😂😂
Bell-t eltradeltük a Breaking Bad-hez, egy 2. körös pickért!
Ilyen az, amikor 2 világ összemosódik! 😁
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Szerintem ne is játszunk többet idén, csak küldjék a gyűrűket a szezon végén 😊Éééééés máris vezetjük a csoportot! Mi akkor vagyunk a legjobbak, ha nem játszunk 😀még 2 hétig bájvikeltek és behozhatatlannlesz az előnyötök
bcsarli
gedam
több mint 7 éve
gedam
6 478
Éééééés máris vezetjük a csoportot! Mi akkor vagyunk a legjobbak, ha nem játszunk 😀még 2 hétig bájvikeltek és behozhatatlannlesz az előnyötök
bcsarli
több mint 7 éve
Furcsa egy ,crossover' álmom volt! Bell-t eltradeltük a Breaking Bad-hez, egy 2. körös pickért!
Ilyen az, amikor 2 világ összemosódik! 😁
több mint 7 éve
Éééééés máris vezetjük a csoportot! Mi akkor vagyunk a legjobbak, ha nem játszunk 😀