Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.
Soldados
3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
iktriad
Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉
Soldados
Már látom nagy élmény lesz ez a hét ebből a szempontból...
iktriad
Nem kell értelmetlen, jelentéktelen, a meccsre semmilyen befolyással nem bíró (2007, páros-páratlan, 3 SB-győztes irányító) dolgokat írogatni. 😉 Mert olyan hülyeségeket én is tudok írogatni, hogy bezzeg Stantontól és McCowntól "kiszoptatok" (ahogy Te fogalmaztál), csak ennek ugyanúgy nem lenne jelentősége.

Ha azt szeretnéd kifejteni, hogy nektek miért fog sikerülni a Killer B's semlegesítése, vagy Bortles hogy fog szétdobálni minket, azt szívesen elolvasom. 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.
Soldados
3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
iktriad
Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉
Soldados
Már látom nagy élmény lesz ez a hét ebből a szempontból...
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
iktriad

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Soldados

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Igazándiból annyi a fontos, hogy ne akarjunk túl okosak lenni, mint az első meccsen. Azaz fussunk sokat, az sem baj, ha a legelején nem működik. Türelem pontokat terem. 😊 Nem kell sok Bentől, néhány checkdown passz Bellnek, meg 1-2 tuti, amikor üres a WR. Ez a JAX labdaszerzések nélkül az életben nem ver meg komoly csapatot Bortles-szel.

Ha túlvállaljuk magunkat, akkor viszont megéghetünk, de jó game plannel és labdabiztonsággal akár sima is lehet. A JAX ellen az a kulcs, valahogy legyen meg a 10 pont különbség, onnan nekik nincs visszaút Bortles-szel, mert majd szórja a pickeket. Viszont ha mi kerülünk 10 pont hátrányba, akkor baj van, mert akkor kockáztatni kell és akkor kidomborodhat a JAX erőssége (ballhawk D).

Szóval türelem, sok futás és sok checkdown. Akkor nem lehet baj.

Pay back time!

több mint 6 éve
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.
Jags futásvédelme nem király, remélem nem úgy akarjuk megnyerni ezt a meccset hogy Bennel 40-50-et passzoltatunk.

Amúgy elnézve a mai meccset, el sem tudom képzelni hogy kaphattunk tőlük 30+ pontot.
Jan
Két picksix. Anélkül 16 pont, ami azért karcsú.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
ha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.
xtaki
Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásra
Wyatt
Persze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀
Klaci79
Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, na
Wyatt
Szerintem ez se, az se...nem volt alatta a keze, ezt egy kameraállásból jól lehetett látni...másik 3-ból mondjuk tényleg nem, de minek annyi kamera, ha nem nézik meg mindet. JJ nél kb pont fordítva volt...ott egy kamera szerint a keze a labda alatt volt, de legalább 3 mutatta, hogy inc. De szerintem...és hangsúlyozom, hogy egyrészt nekem tök mindegy, másrészt nem csak szerintem, de ez is inc volt. És azt is hozzáteszem, nem véletlen, hogy folyamatosan ezekkel a visszanézésekkel foglalkoznak. Az meg hogy megveszitek a bírót vagy nem, engem legkevésbé se érdekel...ha megcsináljuk a TD-t kérdés nélkül, akkor úgyis megadják 😊
És még egy....idén ha jól tudom 3 ilyen vitás eset volt nálatok. Egyszer úgyis eljön az idő, amikor ezt a sors visszaadja a Jetsnek vagy a Steelersnek vagy akárkinek. Majd megbeszéljük akkor is ezt.
Klaci79
Három az valósnak tűnik, a Texans, Steelers, Bills hármasra gondolhatsz. Engem nem zavar majd, ha karcosan a másiké lesz (ha annak adható volt), de remélem, ezen nem múlik majd semmi 😊
Wyatt
Így van....ebben megegyezünk...ha JJ nem ejti el, akkor lehet mi nyerünk és nálunk lenne re-meccs (persze így nem lesz, mert a Jax simán elver minket 😉 )
Isten útjai ugyebár....😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásra
Wyatt
Persze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀
Klaci79
Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, na
Wyatt
Szerintem ez se, az se...nem volt alatta a keze, ezt egy kameraállásból jól lehetett látni...másik 3-ból mondjuk tényleg nem, de minek annyi kamera, ha nem nézik meg mindet. JJ nél kb pont fordítva volt...ott egy kamera szerint a keze a labda alatt volt, de legalább 3 mutatta, hogy inc. De szerintem...és hangsúlyozom, hogy egyrészt nekem tök mindegy, másrészt nem csak szerintem, de ez is inc volt. És azt is hozzáteszem, nem véletlen, hogy folyamatosan ezekkel a visszanézésekkel foglalkoznak. Az meg hogy megveszitek a bírót vagy nem, engem legkevésbé se érdekel...ha megcsináljuk a TD-t kérdés nélkül, akkor úgyis megadják 😊
És még egy....idén ha jól tudom 3 ilyen vitás eset volt nálatok. Egyszer úgyis eljön az idő, amikor ezt a sors visszaadja a Jetsnek vagy a Steelersnek vagy akárkinek. Majd megbeszéljük akkor is ezt.
Klaci79
Három az valósnak tűnik, a Texans, Steelers, Bills hármasra gondolhatsz. Engem nem zavar majd, ha karcosan a másiké lesz (ha annak adható volt), de remélem, ezen nem múlik majd semmi 😊

több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Azért mindig lesznek egyenlőbbek. Meg fazonra igazított szabályok. Hogy miért?:  unitedwithisrael.org/netanyahu-discusses-israels-political-game-play-with-former-nfl-stars/
több mint 6 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
...
De komolyra fordívva a szót, az otthoni meccs nem attól előny, hanem, hogy a bevétel a tied. De rohadt mindegy egy meccsen a Bronz is meg verheti a Peccet, ja, nem.
sutianap
BB azert jatszik otthon jobban, mert a bevetel nektek megy? 😊
több mint 6 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79

több mint 6 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
több mint 6 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Egyelőre a Jaxnek nem kell foglalkozni a NE-vel. Csak velünk. Mi meg rendesen felkészülhetünk most belőlük. Legutóbb magunkat vertük meg és nagyon kétlem, hogy segítség nélkül sikerülne ez nekik a jövő héten is. Kérdés az, hogy segítünk e nekik, vagy képesek vagyunk végre a PO-ban is megmutatni, hogy milyen a Killer B's:
BB, LB, AB, MB, CB és Bubu Smith-Schuster 😊
Klaci79
Bubu 😂😂😂

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 6 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Egyetértek Lacival. Az fontos, hogy ne kaszáljuk el magunkat és ha ez így lesz, akkor erős képzelet kell, hogy Bortles győzelemre vezesse a Jagst. Ha pedig igen, akkor nincs mit keresünk a PO-ban, főleg nem a NE ellen. Viszont Bortlest bent kell tartani a zsebben, ez fontos lesz.

Ami viszont más, mint akkor. Ben teljesen más állapotban van. Akkor borzalmas játékot hozott és a gameplan sem volt jó. Én örülök, hogy visszavághatunk, de ezt mondtam is.
több mint 6 éve
Egyelőre a Jaxnek nem kell foglalkozni a NE-vel. Csak velünk. Mi meg rendesen felkészülhetünk most belőlük. Legutóbb magunkat vertük meg és nagyon kétlem, hogy segítség nélkül sikerülne ez nekik a jövő héten is. Kérdés az, hogy segítünk e nekik, vagy képesek vagyunk végre a PO-ban is megmutatni, hogy milyen a Killer B's:
Klaci79
Blake Bortles és Bouye áll ennek elébe.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
 www.kephost.com/images/2018/01/07/jovunk1.png
Sobri Jóska
Ez a srác a hobitka ugye a gyűrű kúrávól ugye?!
kishaszi
Akihez a gyűrű kerül? Ő biza. 😉
Sobri Jóska
Tessék jobban felkészülni az Godotra vár nem Tréfára 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Sobri Jóska
kishaszi
Akihez a gyűrű kerül? Ő biza. 😉

több mint 6 éve
Gabi sehogy: bocs, de a Jaxnek ezzel az O-val matek esélye sincs a NE ellen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Sobri Jóska

több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Remeljuk azert jovo heten nem engedik az off line emberek a jags vedoinek.... Hogy ilyen kame hamet veghezvigyenek Ben en. Mert ez a def eleg jo volt es eleg durva amikor el kellett donteni a meccset.
gabistar
Nagyon jó a Jax védelme...úgy ahogy van....viszont több alkalommal is csak szagolták a labdát és az elkapók segítettek nekik droppokkal. Ezt mi nem engedhetjük meg. Plusz gyakorlatilag ha összehasonlítjuk a két csapatot, minden poszton jobb játékosok vannak nálunk (talán a TE-t leszámítva), az O oldalon. A nagy kérdés, hogy a D mit tud Furnette ellen kitalálni, mert minket ott lehet megverni. A többit pedig meg kell csinálni. Bortles egyszerűen...nincs is rá jó szó. Kíváncsi vagyok ha egyszer jön szembe Dupree akkor mi lesz.
Klaci79
Persze, en a qb kidolesere, es a foldre vitelere gondoltam... Hogy azt nem szeretnem bennel latni...
gabistar
Ez meg sajnos benne van. Nem akarta megölni...de ilyen lendületnél, ilyen tömegnél, sajnos ez előfordul. Ettől függetlenül TT-vel se lett volna esélye a Billsnek. Elég csak megnézni mondjuk egy 49erst, hogy milyen QB teljesítménnyel lehet megverni egy ilyen csapatot...hát is sajnos TT-nek ez túl nagy ugrás.
Ben meg alig várja a visszavágót.
Persze már most tudom, hogy sajnos a Jax nyerni fog a HF-en, úgyhogy legalább nekik lesz esélyük Bradyék elleni is....😉
Klaci79
Az hogy ellenunk van eselyuk azt meg ertem. Mert iden megvertek egyszer. De egy ilyen off al hiaba jo a def, ha nem csinalnak ok pontot, akkor nem tudom hogy hogy vernek meg NE t otthon. Minket meglephetnek. Nincs jo kezdo MLB nk. Romlott a futas elleni vedekezesunk. Stb. De azert NE nem arrol hires, hogy csak egy fegyverrel, futassal meg lehet oket verni.

Erre BB mindig felkesziti a csapatot azon a heten. Es akkor Bortles nek kell majd passzolnia. Az meg nehez lesz. Szoval jags vs pit a NE ellen szerintem nekunk lenne tobb eselyunk. Mert nekunk legalabb van offensunk is. Nem csak tuti jo def. De ha netan legyoz minket a jags. Akkor jussanak utana is tovabb. De az tul nagy ugras lenne egy ilyen qb val nekik. Bocsi jags fan ek. Mert nincs balance a csapatban.
több mint 6 éve
Jaguars coach Doug Marrone spent one training camp with Steelers in Latrobe but Chuck Noll cut him
Klaci79
Megvan a motiváció erre a hétre. Már Marronenak. 😊 😊 😊
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Jaguars coach Doug Marrone spent one training camp with Steelers in Latrobe but Chuck Noll cut him
Klaci79
A regi szep idok. Biztos orult akkor annak. De mar jo reg volt. Hatha nincs bibis benne. : )