Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
gabor25
5 144
The #Steelers own a 16-9 record in Divisional Playoff games, including a 12-2 record at home (4-0 at @heinzfield).Volt itt mar mostanaban -25 es napkozben -17 fok c. Ez most kb melegnek szamit... : )
Baromi hideg várható: kb--7C
#Steelers are 12-1 in their last 13 games they've played in where the kickoff temperature was 32 degrees or below.
Klaci79
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nem releváns, de nem is azért írom...csak érdekes (lehet valakinek)The #Steelers own a 16-9 record in Divisional Playoff games, including a 12-2 record at home (4-0 at @heinzfield).Ezek mitől relevánsabb statok, mint a Soldi által (szerintem jogosan) megkritizált iktriad statok?
#Steelers are 12-1 in their last 13 games they've played in where the kickoff temperature was 32 degrees or below.
Klaci79
Mit mondanak el a most vasárnapi meccsről? 😛
Sobri Jóska
több mint 6 éve
The #Steelers own a 16-9 record in Divisional Playoff games, including a 12-2 record at home (4-0 at @heinzfield).Ezek mitől relevánsabb statok, mint a Soldi által (szerintem jogosan) megkritizált iktriad statok?
Klaci79
Mit mondanak el a most vasárnapi meccsről? 😛
több mint 6 éve
no
7 304
ez a mostani jags meccs nekem kicsit hajaz a tavalyi PO miami ellenire...Ez mas lesz mint a Miami. Mindenki jol futott ellenetek tavaly, de ok tudtak vezetni es megoltek titeket a futassal, az O-tek meg gyengusz volt aznap. A PO-ban erre eselyuk sem lehetett es nem is volt. Azon kivul meg semmilyuk nem volt.
ott is úgy volt, hogy alapszakaszban nagyon megégtünk, és ajayi asszem 200+ yardot csinált...
aztán jött a PO, és lesimáztuk őket...
a simázás meglepne, de magabiztos győzelmet várok,
az offense-től sok sok checkdown passzal, sok futással, és inkább szélső futásokat sok sok guard, és center húzással, plussz o-linemannel pl finney, és megdönci is végre játszhat, inkább ezt mint a fal közepén,
és amikor jönnek a jó futások, akkor feljebb hozzák valamelyik S-t és akkor amikor már vezetünk, mehetnek a gyors rövid passzok, és most nem lesz AB-n duplázás, a sérülés miatt, és amiatt sem, hogy JUJU, és marti is belerázódott, sokszor lesz single coverage.
a falnak sokkal tisztább zsebet kell tartania mint az első meccsen.
a védelemtől meg azt várom, hogy egy S-t feljebb hozunk hogy jobban fogjuk a futást, mert az 50-es nélkül amúgy is nehéz lenne, a sec-ben meg végig emberezéssel, persze nyílvánvaló passznál mitchell mehet hátrébb.
kevesebb lesz a nyomás Bortles-en, és inkább a futást akarjuk majd jobban ölni, néha néha egy hilton blitz is jönni fog, és ha vezetünk, telik az idő, akkor egyre többet kell majd passzolnia, amit meg kell oldani hadennek, es artinak
fontos lesz megint a time management!
minél kevesebbet lesz a cicáknál a labda, annál kevésbé fognak ráérni...
zzz888
Ez a Jags sokkal jobb mint a tavalyi Miami.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
The #Steelers own a 16-9 record in Divisional Playoff games, including a 12-2 record at home (4-0 at @heinzfield).Baromi hideg várható: kb--7C
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
a védelemtől meg azt várom, hogy egy S-t feljebb hozunk hogy jobban fogjuk a futást, mert az 50-es nélkül amúgy is nehéz lenne, a sec-ben meg végig emberezéssel, persze nyílvánvaló passznál mitchell mehet hátrébb.Mondjuk ez így, "személyeskedés" nélkül az ultimate recept bármelyik csapat ellen, bármelyik meccsen.
kevesebb lesz a nyomásBortles-enaz irányítón, és inkább a futást akarjuk majd jobban ölni, néha néha egy hilton blitz is jönni fog, és ha vezetünk, telik az idő, akkor egyre többet kell majd passzolnia, amit meg kell oldani hadennek, es artinak
minél kevesebbet lesz acicáknálellenfélnél a labda, annál kevésbé fognak ráérni...
zzz888
Ilyenkor mindig Csank mester győzelmi stratégiája ugrik be: "Az elején megpróbáljuk 4-5 apró góllal összezavarni az ellenfelet."
több mint 6 éve
ez a mostani jags meccs nekem kicsit hajaz a tavalyi PO miami ellenire...ott is úgy volt, hogy alapszakaszban nagyon megégtünk, és ajayi asszem 200+ yardot csinált...
aztán jött a PO, és lesimáztuk őket...
a simázás meglepne, de magabiztos győzelmet várok,
az offense-től sok sok checkdown passzal, sok futással, és inkább szélső futásokat sok sok guard, és center húzással, plussz o-linemannel pl finney, és megdönci is végre játszhat, inkább ezt mint a fal közepén,
és amikor jönnek a jó futások, akkor feljebb hozzák valamelyik S-t és akkor amikor már vezetünk, mehetnek a gyors rövid passzok, és most nem lesz AB-n duplázás, a sérülés miatt, és amiatt sem, hogy JUJU, és marti is belerázódott, sokszor lesz single coverage.
a falnak sokkal tisztább zsebet kell tartania mint az első meccsen.
a védelemtől meg azt várom, hogy egy S-t feljebb hozunk hogy jobban fogjuk a futást, mert az 50-es nélkül amúgy is nehéz lenne, a sec-ben meg végig emberezéssel, persze nyílvánvaló passznál mitchell mehet hátrébb.
kevesebb lesz a nyomás Bortles-en, és inkább a futást akarjuk majd jobban ölni, néha néha egy hilton blitz is jönni fog, és ha vezetünk, telik az idő, akkor egyre többet kell majd passzolnia, amit meg kell oldani hadennek, es artinak
minél kevesebbet lesz a cicáknál a labda, annál kevésbé fognak ráérni...
több mint 6 éve
no
7 304
Elnézést hogy megszakítom a trashtalk témát, de lenne egy focival kapcsolatos kérdésem: szerintetek amikor a Steelers O-t elemzik a Jags szakemberei, akkor milyen időszakot vesznek figyelembe?Az osszeset.
Utolsó meccsen L. Jones irányított, nyilván az nem lehet mérvadó. Előző 2 meccsen nem volt Brown, az is eléggé átalakította a playhívást, előtte a Ravens elleni nem egy szokványos meccs volt, hátrányból kellett feljönni, Ben 500y-ot passzolt, kizárt hogy a PO meccsre ilyesmivel állnánk elő. Plusz az is már egy hónapja volt.
Ha az O limitálását nézzük, októberben volt 20 pont alatti meccsünk, de azóta elég sok minden változott, nem hinném hogy 3 hónapos felvételekből akarnának a mostani meccsre készülni...
Mi itt a megfejtés?
Jan
A lenyeg hogy, hogy akarnak/tudnak elverni benneteket es az szukos savban mozog es 60 percen keresztul nem egyszeru senkit sem. Es inkabb vasas az erdekes nekem, hogy a nyilanvalot vagy a "varatlant" huzzak meg. Ki lepodne meg ha az elso ket labdaerintesbol az egyik egy hosszu lenne? Ha bejon TD-re 15 ponttal nyertek. Haley, csabito?
több mint 6 éve
Saját nyakukra tennék a kést, ha az utolsó 4 meccs alapján készülnének ellenünk, szerintem ezt ők is tudják. Ha mi azt terveznénk, hogy kinyírjuk a futást, és Bortles nyerje meg a meccset ha tudja, az bizonyos mértékig érthető lenne (bár anno Tebow is ellenünk hozta az egyetlen értelmes meccsét) - de fordítva ez nem annyira egyértelmű. Valamilyen szinten muszáj készülniük passz ellen is, és erre gondoltam, hogy a közelmúltban nem volt olyan meccsünk, ami hasznos lehetne a passz O feltérképezéséhez.Elnézést hogy megszakítom a trashtalk témát, de lenne egy focival kapcsolatos kérdésem: szerintetek amikor a Steelers O-t elemzik a Jags szakemberei, akkor milyen időszakot vesznek figyelembe?Sztem teljesen ideális felvételeket biztosít nekik az utolsó 4 forduló, kivéve CLE-meccs. AB korántsem biztos, hogy 100%-os lesz, illetve vélhetően amúgy is Bellt akarjuk labdával tömni (legalábbis nagyon remélem). Arra meg teljesen jó az utolsó 4 meccs nekik.
Utolsó meccsen L. Jones irányított, nyilván az nem lehet mérvadó. Előző 2 meccsen nem volt Brown, az is eléggé átalakította a playhívást, előtte a Ravens elleni nem egy szokványos meccs volt, hátrányból kellett feljönni, Ben 500y-ot passzolt, kizárt hogy a PO meccsre ilyesmivel állnánk elő. Plusz az is már egy hónapja volt.
Ha az O limitálását nézzük, októberben volt 20 pont alatti meccsünk, de azóta elég sok minden változott, nem hinném hogy 3 hónapos felvételekből akarnának a mostani meccsre készülni...
Mi itt a megfejtés?
Jan
Soldados
Amúgy ismerve Tomlint, fogadni mernék, hogy az első driveunkban lesz hosszú passz kisérlet.
több mint 6 éve
Elnézést hogy megszakítom a trashtalk témát, de lenne egy focival kapcsolatos kérdésem: szerintetek amikor a Steelers O-t elemzik a Jags szakemberei, akkor milyen időszakot vesznek figyelembe?Sztem teljesen ideális felvételeket biztosít nekik az utolsó 4 forduló, kivéve CLE-meccs. AB korántsem biztos, hogy 100%-os lesz, illetve vélhetően amúgy is Bellt akarjuk labdával tömni (legalábbis nagyon remélem). Arra meg teljesen jó az utolsó 4 meccs nekik.
Mi itt a megfejtés?
Jan
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
gedam
5 908
Elnézést hogy megszakítom a trashtalk témát, de lenne egy focival kapcsolatos kérdésem: szerintetek amikor a Steelers O-t elemzik a Jags szakemberei, akkor milyen időszakot vesznek figyelembe?csak akkor válaszolok, ha holnap vizsgázol
Mi itt a megfejtés?
Jan
több mint 6 éve
Elnézést hogy megszakítom a trashtalk témát, de lenne egy focival kapcsolatos kérdésem: szerintetek amikor a Steelers O-t elemzik a Jags szakemberei, akkor milyen időszakot vesznek figyelembe? Utolsó meccsen L. Jones irányított, nyilván az nem lehet mérvadó. Előző 2 meccsen nem volt Brown, az is eléggé átalakította a playhívást, előtte a Ravens elleni nem egy szokványos meccs volt, hátrányból kellett feljönni, Ben 500y-ot passzolt, kizárt hogy a PO meccsre ilyesmivel állnánk elő. Plusz az is már egy hónapja volt.
Mi itt a megfejtés?
több mint 6 éve
no
7 304
Beszolni, trashtalk, becsmerles-mindenkinek mashol van a hatar. Ettol meg mindenki erti, hogy meg kell tanulni veszteni es nyerni is "meltosaggal". Ramsey-nek mashol van a hatar, mint jopar szurkolonak. Ennyi. De ajanlom Vorosmarty Zalan futasa cimu szosszenetet. A vesztest, ha dicsered nagyobb lesz a gyozelmed ( es a vereseged meg kevesbbe fajo). A sportban ez a jellemzo altalanosagban. Vannak kivetelek azert joszerivel. M.Ali. Ramseynek sincs mas dolga 10 even keresztul kozel verhetetlennek kell maradnia a posztjan es belekothetetlen lesz. A pszi.hadviselest folytat ami egy darabig ertheto, de a meccs utan AJ Green-rol tovabb beszelni nem sok ertelme van hogy nem jo jatekos, mert mindenki tudja hogy az, ergo rossz napja volt azert tudta elverni ( valoszinuleg az o fejeben az a kep el hogy a legjobbak is rosszak az o tehetsege mellett). Fog meg o rosszabb front7-el jatszani, foleg ha a FO azt gondolja hogy iszonyat nyomas nelkul is ilyen jo lesz es masra koltik a penzt. Ha esetleg nem sikerul neki akkor egy jo teljesitmeny eseten is le fogjak szarozni, mert a merce annal magasabban lesz. Valaki emlegette itt S-t, egy nagy szar ahhoz kepest amit szajkarateban lemuvelt ( ettol nem rossz jatekos, de nem is a legjobb foleg nem hosszabb tavon). R egy jatekos a csapat egy mas teszta. Akinek most nem szimpatikus annak annal nagyobb lesz az orome mikor elbukik es neki nem lesz kifogas. Jon ez a remeknek igerkezo parharc es marhasagokrol beszelek. Szoljatok mar ram. 😊
több mint 6 éve
Nem is értem ezt a diskurzust. 😊 Engem pl nem zavar, hogy a szurkolók többsége nem szereti a Steelers-t. Mások vagyunk, más véleménnyel, más ízléssel. Épp ezért nem tudom a JAX-fanoknak miért fáj(t), hogy számomra kifejezetten unszimpatikus a jelenlegi csapatuk és épp ezért számomra külön öröm lenne látni a "nagyarcúakat" veszíteni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Tudja jól ezt Sobri is. Akkor jön a nem egzakt-tal, amikor az ő álláspontja nem fér bele a konszenzusba, és ahelyett, hogy ezt így kereken kimondaná, inkább a konszenzus szerepét keni el. 😊Mér? Klicskoék uncsik voltak. Szerintem szerethetőek, de kétségtelenül unalmasak.
Mindegy. Úgyis ahányan vagyunk annyiféleképpen gondoljuk. Nekem eleve problémás a tisztelet és méltóság jelző a profi sport kontextusában, tudva hogy a korrupció, a dopping, stb. keresztül kasul szövi az egészet. És magammal sem vagyok harmóniában, mert pl. Maradona volt mindig is a kedvenc focistám, McEnroe-t az egyik kedvenc teniszezőm. És Tysont imádtam, miközben Klicskóékat meg untam. Szóval elmehetek én is a **csába az elveimmel. 😊
peterk2005
Tyson nem volt uncsi, de ugyanakkor egy mérhetetlen nagy broki is. Akárcsak Kobe...
Maradona zseni volt és marad is, de sajnos túlságosan szerette a porto rico rumot is.
McEnroe meg persze irgalmatlan nagy seggfej, de McEnroet ezért utálták, Samprast meg azért, mert totálisan az ellentéte volt. Szóüval.. 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Tudja jól ezt Sobri is. Akkor jön a nem egzakt-tal, amikor az ő álláspontja nem fér bele a konszenzusba, és ahelyett, hogy ezt így kereken kimondaná, inkább a konszenzus szerepét keni el. 😊Mindegy. Úgyis ahányan vagyunk annyiféleképpen gondoljuk. Nekem eleve problémás a tisztelet és méltóság jelző a profi sport kontextusában, tudva hogy a korrupció, a dopping, stb. keresztül kasul szövi az egészet. És magammal sem vagyok harmóniában, mert pl. Maradona volt mindig is a kedvenc focistám, McEnroe-t az egyik kedvenc teniszezőm. És Tysont imádtam, miközben Klicskóékat meg untam. Szóval elmehetek én is a **csába az elveimmel. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ezzel az erővel semmi nem egzakt, Sobri. Mindent lehet kicsit másképp látni, nagyon másképp látni.Egy ember azt mondta, hogy "Minden ember pontosan ugyanolyan, mint a többi. Minden ember más egy kicsit, mint a többi. Minden ember teljesen más, mint a többi."
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Wyatt: kicsit másra gondolsz, de értelek 😉Azért lássuk be, amikor belekerülnek ennyire cseppet sem egzakt fogalmak, hogy "méltósággal", akkor nehéz objektív megállapításokat tenni.
Ugyanez vonatkozik peternek is: nem az a kérdés, hogy hidegen hagy-e. Szimpla megállapítás volt, hogy viselkedni így is lehet, meg úgy is. A meccsek kimenetelébe nem szól bele, viszont nem csak veszíteni kell tudni méltósággal, hanem nyerni is.
kishaszi
Van akinek még ez simán belefér a méltóság kategóriába, van akinek már az sem.
Nincs konkrét határpont, hogy eddig méltóságos, utána már méltóságtalan.
Ezért, bár mindenki olyan szempontok alapján ítélkezik amelyek alapján csak akar (sőt, még szempont se kell, bárki bárkire bármit mondhat), idekeverni ennyire szubjektív dolgokat nyilvánvalóan csak egyetnemértéshez, disszonanciához vezethet.
Ez ettől még egy sport és ÉN azt szeretem ha a felek tisztelik egymást. Ha nem így lenne ebben a ligában akkor nem lenne ez a sportág az egyik nagy kedvencem, ugyanis önmagában nem érdekelnek a cirkuszi bazári majmok. Az viszont, amikor egy OBJ jót mosolyog egy AB táncon, vagy egy Ravens-Steelers kőkemény csata után a felek bekacsintanak egymás szemébe, hogy "puha voltál"....azok a momentumok, amelyek azzá teszik a sportágat ami. Hja és igen mindig is voltak és lesznek is szép számmal olyanok is aki ezt telibe szarják, edzőstül, játékostul, de szerencse, hogy nem ez határozza meg a ligát azért még a rivalizálások kapcsán sem.Innentől?
De ez hitvita innentől kezdve, szarrá rágtuk
Klemó
Az első kijelentéstől kezdve hitvita, pont ezért tarthat a végtelenbe és tovább.
több mint 6 éve
Wyatt: kicsit másra gondolsz, de értelek 😉Ugyanez vonatkozik peternek is: nem az a kérdés, hogy hidegen hagy-e. Szimpla megállapítás volt, hogy viselkedni így is lehet, meg úgy is. A meccsek kimenetelébe nem szól bele, viszont nem csak veszíteni kell tudni méltósággal, hanem nyerni is.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ez ettől még egy sport és ÉN azt szeretem ha a felek tisztelik egymást. Ha nem így lenne ebben a ligában akkor nem lenne ez a sportág az egyik nagy kedvencem, ugyanis önmagában nem érdekelnek a cirkuszi bazári majmok. Az viszont, amikor egy OBJ jót mosolyog egy AB táncon, vagy egy Ravens-Steelers kőkemény csata után a felek bekacsintanak egymás szemébe, hogy "puha voltál"....azok a momentumok, amelyek azzá teszik a sportágat ami. Hja és igen mindig is voltak és lesznek is szép számmal olyanok is aki ezt telibe szarják, edzőstül, játékostul, de szerencse, hogy nem ez határozza meg a ligát azért még a rivalizálások kapcsán sem.De ez hitvita innentől kezdve, szarrá rágtuk
több mint 6 éve
Hát engem egyrészt teljesen hidegen hagy, hogy ki mekkora tapló. Igaza van Sobrinak, nyernek gyíklények is bajnokságot, és süllyednek gentlemanek is névtelenségbe, és fordítva is. Cirkuszi akrobatákat nézünk, akiknek a mutatványaira tapsolunk, nem a mentálhigénés állapotukat vizslatjuk.Másik oldalról meg ez egy olyan cirkusz, ahova beül apuci és anyuci mellett a gyerek is. Ebből a szempontból viszont a Sherman, Ju-ju féle aranyos trashtalkereket sem szeretem a képernyőn, mert nem felnőtt fordítja le azt amit csinálnak, hanem a gyerek. Aki nem feltétlenül azt és úgy szűri le a látottakból amit egy felnőtt. Mármint felnőtt agyú felnőtt. 😊
Szóval vagy legyen karika és akkor tőlem mehet bármi, vagy ne legyen, de akkor nálam elég szűk az a mezsgye amit szívesen látok.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Asszem keveredés van. A trash talk folyamán Te az ellenféllel foglalkozol, neki szólsz be, őt akarod elbizonytalanítani. Az, hogy megünnepled a playt az egy másik dolog, az a normál menet része. Ez nem, hogy elitélendő, de már csak a magadban levő feszültség miatt is kell, hogy kijöjjön. De ekkor nem is az ellenféllel foglalkozol, hanem magaddal, a csapattársaiddal. Az persze más kérdés, hogy ezt az ellenfél is látja...De mint írtam. A trash talknak is helye van, néha kell is, hiszen zsiványság is kell a sportba. A gond ott jön, ha láthatóan a másik megalázására játszol. Nézd végig a Bengals-Jags meccset. A kezdetektől kezdve arra ment Ramsey, hogy felidegesítse Greent, folyamatosan gázolt bele a lelkivilágába. Kétségtelen, hogy rosszul tűrte, és ez is hiba, de a legfőbb gond(om) nem ez, hanem egy nyilatkozat utána. Ha ez hecc, akkor - mint Sherman sokszor - mosolyogsz kettőt és lépsz tovább. Ramsey hosszasan ecseteli viszont, hogy Green gyors ugyan, de rettenetesen gyenge, alázza szépen tovább. No és ez az amire nincs szükség és bezony ez az ami CSAKIS visszaüthet, mert másnak ad erőt. (nem csak Greennek)
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
több mint 6 éve
Antiochiai Szent Jujuval jövünk 😊Gyaloggalopp belinkelés automatikus like. Csak szólok, a Jags a nyúl a filmből.* Mindenki lebecsüli, pedig Tim varászló (alias Sobri) figyelmezettet mindenkit előre róla! 😊 😊 😊www.youtube.com/watch?v=wu_MbsdcPUYInkább legyen egy közös meccsnézés iktriaddal, Soldival, ki tudja mikor lesz még egyszer ebben a felállásban PO-meccs.Sajna részemről nem jó, mert Drezdában leszek. De ha vki ott lesz szintén, azzal szívesen nézem együtt. 😊
Sobri Jóska
Soldados
Sobri Jóska
| *Remélem ez eseteben az Antiochiai Szent Kézigránátot valaki úgy eldugta, hogy senki se találja meg. |
iktriad
Szerkesztette: vontod
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ezzel viszont nem teljesen értek egyet. Simán lehet, hogy a meccs elején olyan önbizalmat szerzel, amivel a másikat elbizonytalanítod, és hiába jobb csapat a Steelers, kizökken kicsit és azon a napon mégsem nyer.Az, hogy aznap ki nyer, az nem zárja ki karmát. Max a te univerzumodban. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem azért nem kell játszani az eszünket, mert majd egyszer visszaüt, hanem mert szimplán tapló dolog - s.egyébként röhejes is 1-1 playnél úgy csinálni, mintha a SB-t.nyerték volna meg kb. Az, hogy valaki jelzi normál keretek között vagy megünnepel egy mozdulatot az rendben van, de nem úgy, hogy a másiknak.verdessük a mellünket...Túlgondolod.Hát no, amikor egy másodéves CB mind fizikálisan, mind mentálisan legyengézi egy interjúban az ellenfél egyébként többszörös pro bowler elkapóját az nekem minimum átlag feletti történet. Én nem azt mondtam, hogy máshol nincs trash talk, ez mindenhol van, de a többi PO meccshez képest is látszott, hogy szinte minden playben egy-egy játékos ment az ellenfél arcába mutatni, hogy mekkora császár. Igazából javítanék is, mert ez a szint kicsit kisebbségi komplexusba hajlik, folyamatosan meg akarom mondani, mutatni az ellenfélnek, hogy Én vagyok a jobb.Egyébként nekem sem szimpatikus ez a sok trash talk, beszólogatás az ellenfélnek. A Bills ellen is folyamatosan ez ment. Node ameddig jönnek a W-k addig lehet nagy az arc.Mutass egy csapatot, ahol nulla trash talk van. A Bills irányából is ment a dumálás, ebben semmi új nincs, épp ezért kérdeztem meg - teljesen jóhiszeműen - hogy hol tapasztaljátok ezt a nagyképűséget, ami túltesz a többi csapaton.
Klemó
winston
Én ha edző vagyok, egyszer egyszer eltűröm, elnézem. Ha minden playnél ez van, Én állítom le a játékosomat, mert ez majd valamikor vissza fog ütni. Nekem ez alázat hiánya és ez valamikor visszaüt. Lehet nem most, lehet jövőre, lehet utána, de ez mindig visszaüt...mert karma is a bitch.... 😊
De ettől Ramsey, mint játékos és az egész Jags D egy piszkosul jó team és persze azt is elfogadom, hogy a fentiek másnak elfogadhatóak, de ahogy nálam a JuJu eset is kívül esik a határon, úgy ezek is.
Klemó
Ez az arcbamászás sima marketing.
Ettől nem lesz senki se jobb, se rosszabb.
A karma meg nem bitch, hanem nincs.
Nyer, aki aznap jobb.
Sobri Jóska
kishaszi
Nem teljesen ez a sztori, de a Miami ellenünk kijött a hétfő esti rangadón, az első play után megünnepelték a Super Bowl-győzelmüket is kb. Aztán megint, aztán megint, és látszott, hogy bazdmeg ezek vért ittak, nekik tényleg ez az életük meccse, és nem hajlandóak elfogadni, hogy ezen a meccsen más is lehet, mint győzelem. És simán le is játszottak minket, könnyedén nyertek. Brady (oké sérült is volt) olyan labdákat dobált össze-vissza, amiket kb csak Miamiben szokott a nagy melegben, és végig szenvedett a csapat.
Szóval van lélektani hadviselés, lehet ebből nagyon jól kijönni. Persze, ha az első playre nagyon veri magát mindenki, utána meg csak szopás van végig, akkor önromboló hatása nagyobb lehet, mintha szépen csendben csinálnák. De ettől még nem feltétlenül rossz hozzáállás a minden play megünneplése sem 😊