Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Haley helyett hozzuk vissza Whisenhuntot. Most
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Saci kiesésével kihangsúlyozódik a két safety szerepe. A gondunk - egyelőre - pont az, hogy Davis sokkal gyengébb szezont fut, mint rookie évében és sajnos Mitchell is a leggyengébb szezonját hozza mióta itt van. Ebben, vagyis ezekben pedig benne vannak a nagy játékok, hát még Burns inkonzisztens teljesítményéről nem is beszélve.Node egyetértek Soldival abban, hogy ez a D és egyáltalán ez a csapat idén egy harcos, győztes mentalitást hordoz. Amikor nagyon kellett akkor villantunk mind a két oldalon.
Brown ott lesz két hét múlva. Az egyedüli kérdés nekem az lesz, hogy érdemes lesz-e túleröltetni őt. Ez a sérülés ugyanis tipikusan olyan amiben benne van a rásérülés kockázata.
több mint 6 éve
xtaki
3 443
eloszor azt gondoltam, hogy saci gyalogol, de aztan rajottem, hogy az bili.instagramon AB-nek most van egyelő videója, amin már szaladgál, szóval az elég jó jel 😀Miért vagy ilyen negatív?Nyertünk, más mondanivalóm nincs a meccsről. Max annyi, hogy sztem ez Tomlinnak, Haleynek és Butlernek is a legjobb éve volt.Adom.
Engem nem érdekel ki jön szembe. Aki jön, azt kell megb...ni. Részemről ennyi. Super Bowl or bust.
Soldados
Kár, hogy ezzel a D-vel 1 meccses lesz a PO, ha minden meccsen 3_4 30+ yardos playeket, TD-ket kapunk.
Amúgy szerintem AB nem fog játszani.
kishaszi
twitter.com/Steel_Curtain4/status/947876398802395136
Klaci79
zzz888
több mint 6 éve
instagramon AB-nek most van egyelő videója, amin már szaladgál, szóval az elég jó jel 😀Miért vagy ilyen negatív?Nyertünk, más mondanivalóm nincs a meccsről. Max annyi, hogy sztem ez Tomlinnak, Haleynek és Butlernek is a legjobb éve volt.Adom.
Engem nem érdekel ki jön szembe. Aki jön, azt kell megb...ni. Részemről ennyi. Super Bowl or bust.
Soldados
Kár, hogy ezzel a D-vel 1 meccses lesz a PO, ha minden meccsen 3_4 30+ yardos playeket, TD-ket kapunk.
kishaszi
Klaci79
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Eljött ez a várva várt edzőkeringő is, Haley, lehet, hogy üstökös lesz. Aztán majd lehet oldalakat vitatkozni mennyire volt jó vagy sem 😊 😛Ha SB-t nyerünk, senkit nem fog érdekelni, h Haley megy. Ha meg nem nyerünk, akkor azért nem fog érdekelni senkit. 😁
dande
több mint 6 éve
Eljött ez a várva várt edzőkeringő is, Haley, lehet, hogy üstökös lesz. Aztán majd lehet oldalakat vitatkozni mennyire volt jó vagy sem 😊 😛
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Miért vagy ilyen negatív?Nyertünk, más mondanivalóm nincs a meccsről. Max annyi, hogy sztem ez Tomlinnak, Haleynek és Butlernek is a legjobb éve volt.Adom.
Soldados
kishaszi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
The youngest player in NFL history to have 1,000+ all-purpose yards in a season:JuJu is first player since Minnesota's Cordarrelle Patterson in 2015 to have two 90+ yard TDs in one season, per Elias Sports Bureau.
pbs.twimg.com/media/DSZ8BpcW4AEopjN.jpg:large
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Az esélyeink bár sokkal rosszabbak a D bizonytalanságok miatt, ez tény, de az alapszakasz alapján képesek vagyunk pisztolypárbajokat nyerni. Sőt, alapjában véve ez a csapat győztes, akkor a legjobb, amikor üt az óra. Ez nem egyszer derült ki, hanem sokszor, sőt, szinte minden meccsen folyamatosan a szezon során. Azért a 13-3-at és az AFC 2. helyét nem a szél hordta össze.Nyertünk, más mondanivalóm nincs a meccsről. Max annyi, hogy sztem ez Tomlinnak, Haleynek és Butlernek is a legjobb éve volt.Adom.
Soldados
kishaszi
Persze lehet belőle one and done, de azért bárki is lesz az ellenfél, mi leszünk az esélyesek, méghozzá nem kicsit. A többiről nem beszélnék, haladjunk lépésenként.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
The youngest player in NFL history to have 1,000+ all-purpose yards in a season:Rookie of the year?
pbs.twimg.com/media/DSZ8BpcW4AEopjN.jpg:large
Klaci79
több mint 6 éve
Nyertünk, más mondanivalóm nincs a meccsről. Max annyi, hogy sztem ez Tomlinnak, Haleynek és Butlernek is a legjobb éve volt.Adom.
Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
The youngest player in NFL history to have 1,000+ all-purpose yards in a season:több mint 6 éve
Nyertünk, más mondanivalóm nincs a meccsről. Max annyi, hogy sztem ez Tomlinnak, Haleynek és Butlernek is a legjobb éve volt.Engem nem érdekel ki jön szembe. Aki jön, azt kell megb...ni. Részemről ennyi. Super Bowl or bust.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Tomlin ennyire rossz edző:Ezt tegnap linkeltem a csevegőbe:
Coach Tomlin finished his 11th regular season as an NFL head coach with 116 wins – the 2nd-most wins by a head coach in their first 11 seasons in NFL history (Don Shula: 117).
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Tomlin ennyire rossz edző:Tudjuk hogy rossz, nem kell még érveket is sorakoztatni mellé 😊
Coach Tomlin finished his 11th regular season as an NFL head coach with 116 wins – the 2nd-most wins by a head coach in their first 11 seasons in NFL history (Don Shula: 117).
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Tomlin ennyire rossz edző:Coach Tomlin finished his 11th regular season as an NFL head coach with 116 wins – the 2nd-most wins by a head coach in their first 11 seasons in NFL history (Don Shula: 117).
több mint 6 éve
gedam
5 908
A Buf nem fogja megverni a Jax-et, sőt ami rosszabb, hogy a Peccet se lesz ebben a rájátszásban aki képes lenne megverni a Jax és a Pit kivételével. Előbbi csak akkor jön nekik ha a Heinz-en győznek, utóbbitól meg fázom sajnos. Dehát ez már a SB-ért megy, úgyhogy itt már nem válogatunk.ezen jót nevettem volna, ha nem lenne mégis szomorú:
Klaci79
It’ll be the Steelers vs Patriots in the AFC Championship game and of course the Steelers will choke again, and of course the Patriots will go on to win another Super Bowl, and of course the Patriot fans will act like douche bags, and of course everyone else will accuse them of cheating, and of course the NFL will be even more of a joke, and of course I hate Tom Brady and I hope he retires soon, but of course he won’t, and of course I’m saying this because of course I’m a Steelers fan, and yes of course I’m a little salty, and of course if you read all this you’ll probably attack me and call me a loser, but of course you’d be the real loser for reading all this. Of course this is the end
több mint 6 éve
Az mindig vasárnap van.Január 14.-én vasárnap léptek pályára magyar idő szerint 19:05-kor a playoffban.Azt lehet tudni, h a KonfDöntő melyik napra esik?
twitter.com/ryanohalloran/status/947676081099890689
Szóval erre az időpontra ne csináljatok programot. 😊
iktriad
steelwolf
több mint 6 éve
Január 14.-én vasárnap léptek pályára magyar idő szerint 19:05-kor a playoffban.Azt lehet tudni, h a KonfDöntő melyik napra esik?
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
A Buf nem fogja megverni a Jax-et, sőt ami rosszabb, hogy a Peccet se lesz ebben a rájátszásban aki képes lenne megverni a Jax és a Pit kivételével. Előbbi csak akkor jön nekik ha a Heinz-en győznek, utóbbitól meg fázom sajnos. Dehát ez már a SB-ért megy, úgyhogy itt már nem válogatunk.
több mint 6 éve
Január 14.-én vasárnap léptek pályára magyar idő szerint 19:05-kor a playoffban.IF azert ezt kiemelném..... 😁😂🥂
iktriad
több mint 6 éve
Január 14.-én vasárnap léptek pályára magyar idő szerint 19:05-kor a playoffban. twitter.com/ryanohalloran/status/947676081099890689
több mint 6 éve
Milyen ironikus, hogy pont Alualu mai sackjével lett eggyel több zsákja a Steelersnek idén, mint nekünk. Grat.
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Varnyaknak lőttek.Jöhetnek megint ide okoskodni észt osztani.
no flacco
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
no flacco
317
Varnyaknak lőttek.