Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez azért jól hangzik:
Per team source: Antonio Brown was out catching passes from the Jugs machine on Tuesday, another indication his progress is, according to Mike Tomlin, going well.

Kelleni fog...
Különben lassan JuJu megkapja a legjobb CB-ket az ellenfeleknél 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tehát folyton részeg vagy? Ez sok mindent megmagyaráz 😀
<3 <3 <3
Wyatt
Ha folyton nem is, de nedves decemberkor minden este volt program. 😉
Soldados
Az a lényeg, jók is azok a hónapok, amikor mindig van valami 😊)

több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
ha megnyerjük az SB-t akkor sztem visszavonul BB, és akkor inkább rá kéne menni vagy a kovácsra vagy az kirk kapitányra, mert onnan trédelni nagyon nehéz lenne
zzz888
Elnézegetve azt ami a csoport többi csapatánál megy még talán LJ-al is meglehet a PO.
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
<3 <3 <3
Wyatt
Ha folyton nem is, de nedves decemberkor minden este volt program. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
<3 <3 <3

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Haley ma már ott volt az edzésen.
Soldados
Hja bizonyos kor fölött a másnap is harmadnapig tart.
sutianap
Én az emberek azon 10%-ába tartozom, akik nem ismerik a másnaposság fogalmát. :p (És nem azért, mert abba az 1%-ba tartozom, aki nem iszik alkoholt. 😊 )

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Soldados
Hja bizonyos kor fölött a másnap is harmadnapig tart.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
és mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!
a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt
zzz888
Munchakot HC-interjúra hívták, az magasabban van, mint az OC poszt.
Soldados
Szerintem HC poszt nem fog összejönni neki....de a nálunk OC-t támogatnám
Klaci79
Munchak sosem volt OC, semmi ilyen tapasztalata nincs. Titansnál is OL coach volt, onnan lépett elő HC-nak. Az ő idejében volt CJ 2000 futott y-os szezonja, de úgy emlékszem nem ő hívta a playeket.
Jan
CJ 2000 yardos szezonja még Fischer bá alatt volt. 😊
Munchak HC-ként nem volt jó, amikor átvette a csapatot, akkor egy évre még volt lendület, utána elkezdődött a lassú leépülés. Edzőket se jól választott OC-ja Chris Palmer, majd Loggains, DC-je Jerry Gray volt. Mondjuk nagyon rossz GM-et kapott (Webster), és a QB-nál is mellényúlt (Locker). Persze ettől még lehet máshol jó HC, de azt nem hiszem, hogy jó döntés lenne OC-nak kinevezni. Akkor inkább maradjon OL edző, abban nálunk is kitett magáért.

Music City Miracle
több mint 6 éve
ha megnyerjük az SB-t akkor sztem visszavonul BB, és akkor inkább rá kéne menni vagy a kovácsra vagy az kirk kapitányra, mert onnan trédelni nagyon nehéz lenne
zzz888
Ebben azért nem vagyok biztos, mert Elway a példaképe, aki éppen két egymást követő diadallal búcsúzott és sztem szívesen megpróbálna úgy búcsúzni, ahogy az ő ikonja tette.

több mint 6 éve
Faneca döntős, Ward nem a Hall of Fame-re.

több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieve

www.youtube.com/watch?v=jaWWC741p_c
Soldados
Miert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
no
Én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.
Soldados
nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibol
xtaki
De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.
no
csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.
azota tobbet nem hallottam rola. ha volna paranyi jo hir, akkor mar szetkurtoltek volna a drukkereknek, gondolom.
xtaki
Pontosan így van. A parányi jó hírek helyett pedig folyamatosan azóta is mindenki 50-es pólóban van.
Soldados
Vagy jot vagy semmit mondanak rola. Es mivel ezt az elott is eszrevettuk, mielott paran azt mondtak volna/irtak volna, hogy hirzalat van rola. Foleg ugy, hogy mutet is kellett neki, es az 4-6 honap gyogyulast is igenyelhet. Es a hasonlo serulesekben, ha jol olvastam, azt mondtak, par napig lehet reszleges benulas. Aztan ha ez megvan 48 ora utan akkor kezd komolyabb lenni.

Es mivel ezutan meg mutottek is igy valoszinuleg nem veletlen a nagy csend. Es az 50 szam. Meg az sem, hogy elvileg amikor ott volt a meccsunkon nem is tudtak rola a def emberek heyward stb. Es azt uzentek neki, hogy ha itt lesz esetleg, akkor egy jo showt kell csinalnunk neki ajandekba. Ez volt meg a NE ellen. Ez olyasmi lehet mint az f1 es shumi hirzarlat.

Csak azt olvastam, hogy annyi a kulonbseg talan, hogy itt az nfl is probalja terelni a temat, meg mutatni hogy meccsen van stb. Hogy ne deruljon ki mekkora dolog tortent vele (s tortenhet barkivel, mert fejben tudjuk hogy mi lehet, de latni tv ben, eloben nem szeretjuk es sokakat elgondolkoztat). Rodney harrison mondta, hogy o nem fogja engedni a fiat pl focizni. Stb. Ezek mind apro infok. De osszealhat belole a nem tul jo hir. Vagy teny. : (

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
és mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!
zzz888
Soldados
Klaci79
Munchak sosem volt OC, semmi ilyen tapasztalata nincs. Titansnál is OL coach volt, onnan lépett elő HC-nak. Az ő idejében volt CJ 2000 futott y-os szezonja, de úgy emlékszem nem ő hívta a playeket.
több mint 6 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
több mint 6 éve
Meglepne, ha BB a plusz 1 évre éppen változást akarna, új rendszert, esetleg új playbookot. Ez a kevésbé valószínű forgatókönyv.

Számomra az lenne a legideálisabb, ha BB vállalna még egy évet, Haley maradna OC (el se hiszem, hogy ilyeneket írkálok... 😊 ), a 2. körben pedig (akár feltrédelni középre) hoznánk a számunkra legjobbnak tűnő 2nd tier QB-t, aki 1 évet tanulhatna BB mögött.

Ha ez nem elég bilibe kézlógatós, akkor hozzáteszem, nyilván úgy, hogy előtte megnyertük az SB-t. 😊

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én - főleg Saci kiesésével - kritikusnak gondolom, hogy Ben még egy évet toljon., vagyis ne legyen must have a QB draftnak jönnie.
Klemó
Nálatok a must have QB draft nem lenne vészes. Olyan hátul lesztek, hogy a top prospectekért esély se lesz feltradelni, onnantól meg akár húzhattok későbbi körben is egy projekt QB-t. Nem lesz rá nagy sansz, hogy beválik, de majdnem ugyanakkora a sansz a 2. körösnél mint 3. körösnél v. 4. körösnél. Szóval nem kell eladni a franchise-t sem, és ki lehet választani a kis esélyűek közül azt, akiben a legtöbb esélyt látja a stáb. (És emellett még akár egy FA QB-ért is versenybe lehet szállni .... ha a cap elbírja.)

Ezzel együtt elég valószínűtlennek tartom, hogy ha BB tényleg a visszavonulás gondolatával játszik, akkor bevállalna további évet úgy, hogy nagyobb változások lesznek. Nem csak az edzői stábban, de a csapatban is. Egy visszavonuló QB nem a távlatokat nézi, hanem azt az esetleges plusz 1 évet. A csapat így is jó, a 13-3 minden, csak nem piskóta. Egy nagyobb felfordulás csak kockázatot jelentene (rövid távon).

(Szerintem BB még a játékosállományban történteket is meg fogja várni. Pl., hogy Bell marad-e. Ha egy évet akarnék még játszani, engem is ez érdekelne leginkább.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nálam is egyszerű. Ben mondja meg, hogy kivel maradna egy évet. Nem vagyok az a liberális fajta ebben a kérdésben, de Én nem vagyok benne biztos, hogy pont nem a fordítottja igaz, vagyis akkor marad még egy évet, ha nem Hailey az OC. Én nem tartom véletlennek, hogy semmi hír nincs egy esetleges hosszabbításról, vagy annak tárgyalásáról.

Én - főleg Saci kiesésével - kritikusnak gondolom, hogy Ben még egy évet toljon., vagyis ne legyen must have a QB draftnak jönnie.
Klemó
Rittka rissz üzenet lenne és kontoll nélküli öltöző lenne, ha Ben döntené el mi legyen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Munchak egy bitang jó és hiteles OL coach. Én nagyon birom a búráját és a pufifánkokhoz ez a nyugodt stílus kell. Egy OC és HC más világ azért. Előbbihez szerintem nincs meg a tudása, az utóbbihoz pedig a habitusa a probléma és megeszi az öltöző.

Tomlint lehet kritizálni, mert a gameplan tervezésben és sok minden másban az edzőire támaszkodik, de az, hogy ő a főnök az öltözőben az soha nem volt kérdés. Az pedig a HC legfontosabb feladata, hogy az öltözőt koordinálja. Legalábbis szerintem.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nálam is egyszerű. Ben mondja meg, hogy kivel maradna egy évet. Nem vagyok az a liberális fajta ebben a kérdésben, de Én nem vagyok benne biztos, hogy pont nem a fordítottja igaz, vagyis akkor marad még egy évet, ha nem Hailey az OC. Én nem tartom véletlennek, hogy semmi hír nincs egy esetleges hosszabbításról, vagy annak tárgyalásáról.

több mint 6 éve
zzz888
Soldados
Klaci79
Nálam egyszerű a helyzet. Ha BB marad még 1 évet, akkor - tudom, ez tőlem meglepő lesz 😊 - maradjon Haley. Ha BB visszavonul, akkor meg tök mindegy, felőlem lehet új, és nagyjából az is mindegy ki, mert azt úgy fogjuk kinevezni, hogy nem tudjuk, ki lesz a kezdő QB.

Mindenesetre Haley idén jó volt, leszokott a 3. és 10-re screenről, jól keverte a kártyákat és a játékosokat is igyekezett kihasználni, néha még a time management is tetszett (bár abban voltak hibák is), de a JAX-meccs game planjén kívül nem idegelt fel igazán. 😊

Szerkesztette: Soldados

több mint 6 éve
 twitter.com/ProFootballTalk/status/948309601845497856
empty taxi
Ezek a pittsburghi bárok...ha mesélni tudnának 😊
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/ProFootballTalk/status/948309601845497856

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
zzz888
Soldados
több mint 6 éve
zzz888
Soldados
tudom, de azért csak szívesebben maradna egy sb esélyes csapatban OC, mint egy újjáépülő csapatban HC, főleg, hogy HC-ként már megbukott egyszer
zzz888
A magasabb poszt mindenkit jobban érdekel. És azért a Cards nem egy reménytelen csapat.

Inkább játékosoknál lehet olyan, hogy inkább SB-esélyesnél, mint gyengénél, vagy edzőnél, ha ugyanarra a posztra hívnád.

Amúgy én Munchakot tökéletes (liga TOP3 OL-coachnak tartom), de OC-nak, HC-nak nem szeretném.