Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
No és megvan a csúcs...56 sacket nyomtunk idén, egyel felülmúltuk az 55-ös csúcsot...
több mint 6 éve
Klemó
5 667
strip sack volt...kétségtelenül gyönyürű...Deboo 4 tackle/2 sackel kezdett! 😐volt egy FF is, nfl.com szerint
steelwolf
Jan
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Engem is érdekelt ám, az nfl.com hozza az összes játékát. Energikusan mozgott nagyon meg kell hagyni azoknál a playeknél és hozott egy "szokásos" strip sacket is.Csak stattot láttam, de teljesen mind1, már nem velünk van! Itt van nekünk Juju! 😁Deboo 4 tackle/2 sackel kezdett! 😐Ja....mind a két sack már garbage time-ban...ekkor tolták fel csak DE-nek, addig OLB volt, ha jól láttam. Persze a sack az sack, de amikor az ellenfél már hitehagyottan és csak passzolhat, akkor azért már egyszerűbb az ügy.
steelwolf
A 2. tackle volt inkább érdekes, mert LOLB poziban volt ekkor és ez egy open field tackle volt és ilyet nem nagyon mutatott, vagy kellett mutatnia itt.
Klemó
steelwolf
Annyi a lényeg, hogy nálunk nem itt folyik be a víz.....safety poziban érzem magunkat átlagon alul, főleg, hogy Saci kiesett.
több mint 6 éve
Csak stattot láttam, de teljesen mind1, már nem velünk van! Itt van nekünk Juju! 😁Deboo 4 tackle/2 sackel kezdett! 😐Ja....mind a két sack már garbage time-ban...ekkor tolták fel csak DE-nek, addig OLB volt, ha jól láttam. Persze a sack az sack, de amikor az ellenfél már hitehagyottan és csak passzolhat, akkor azért már egyszerűbb az ügy.
steelwolf
A 2. tackle volt inkább érdekes, mert LOLB poziban volt ekkor és ez egy open field tackle volt és ilyet nem nagyon mutatott, vagy kellett mutatnia itt.
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Deboo 4 tackle/2 sackel kezdett! 😐Ja....mind a két sack már garbage time-ban...ekkor tolták fel csak DE-nek, addig OLB volt, ha jól láttam. Persze a sack az sack, de amikor az ellenfél már hitehagyottan és csak passzolhat, akkor azért már egyszerűbb az ügy.
steelwolf
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Deboo 4 tackle/2 sackel kezdett! 😐
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ezért a visszahordásért már megérte....elképesztő ez a srác....és amikor behúztuk kérdeztem ki ez és miért.....hihetetlen.Kis szerencsével, de behúztuk. LJ-t egy kicsit sajnáltam, mert Finney sérülése után gyakorlatilag nem lehetett komolyabb pasz playeket játszani. Hubbard szörnyű volt centernek, dehát nem is ő a backup, és remélem Finney sérülése nem komoly.
Egyedül azért van hiányérzetem, mert sok volt a splash play a D oldalon. No és ez nem a backup D volt, hanem az első számú. Igaz most is az volt a helyzet ami mindig ezzel a csapategységgel, amikor nagyon kellett, akkor mutattak valamit. Persze most nem rajtuk múlott, hogy nem kellett izgulni, hanem a fiatal Browns WR-en.
több mint 6 éve
Ha jól emlékszem, mióta NFL-t nézek nem volt 13-3 alapszakaszunk, 12-4-re emlékszem többre is.
több mint 6 éve
,A 21 éves JuJu Smith-Schuster a legfiatalabb játékos a történelemben, akinek összejött az 1,000+ all purpose yard egy szezonban.'
több mint 6 éve
Továbbá fejből nem tudom, hogy Haleynek van-e szerződése a 2018-as évre.Mintha azt olvastam volna h lejár a szerződése a szezon végén.
Soldados
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem kötelező elengedni. Továbbá fejből nem tudom, hogy Haleynek van-e szerződése a 2018-as évre.Ezt olvastátok:Teljes marhaság egyik OC állásból nem lehet a másik OC állásba elengedni, csak felfele engedik az interjuhot. Hát Linehannél aszem nagyanyám is jobb...
www.steelersdepot.com/2017/12/report-cowboys-might-target-todd-haley-new-offensive-coordinator/
Mi lenne velünk nélküle 😀
Klaci79
sutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Ezt olvastátok:Teljes marhaság egyik OC állásból nem lehet a másik OC állásba elengedni, csak felfele engedik az interjuhot. Hát Linehannél aszem nagyanyám is jobb...
www.steelersdepot.com/2017/12/report-cowboys-might-target-todd-haley-new-offensive-coordinator/
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ezt olvastátok:Pont most, amikor elégedett vagyok vele? :p
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Havazik. JuJu pedig emiatt sapkát húzott a sisakjára. 😊
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ezt olvastátok:www.steelersdepot.com/2017/12/report-cowboys-might-target-todd-haley-new-offensive-coordinator/
több mint 6 éve
Big Ben, Bell, Pouncey, DeCastro és Heyward kapott pihenőt mára, plusz ugye AB sérült. A hetedik inaktív Coty Sensabaugh.
több mint 6 éve
Steelers InactivesNo. 7 QB Ben Roethlisberger
No. 24 CB Coty Sensabaugh
No. 26 RB Le'Veon Bell
No. 53 C Maurkice Pouncey
No. 66 OG David DeCastro
No. 84 WR Antonio Brown
No. 97 DE Cameron Heyward
Browns Inactives
No. 6 QB Cody Kessler
No. 40 FB Danny Vitale
No. 48 LB Jeremy Cash
No. 63 C Marcus Martin
No. 79 OL Geoff Gray
No. 83 WR Matt Hazel
No. 89 TE Matt Lengel
Steelers.com ról
több mint 6 éve
Szerintem ez a pihentetés inkább a sérülések biztos elkerülését jelentik, így részemről egyetértek vele.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Általában Gronk szokott pihenni, ő lehet, hogy megkapja most is, mert ő tényleg kulcsszereplő lehet a PO-ban. Brady lehet, hogy lejön valamikor, ha úgy van a meccs (nagy előnynél és nagy hátránynál is volt már rá példa), esetleg a sérülésekkel küszködők közül lehet, egy-kettő megint kap egy kis regenerálódási időt, ahogyan Miamiban, de annak jó vége nem lett 😀Alapesetben én remélem, hogy Gronk mellett max egy-két ember marad ki a huzamosabb ideje sérülésekkel küszködők közül, akinek ez a két hét elég lehet arra, hogy teljesen felépüljenek végre. De tömeges pihentetés, pláne ilyen mértékben még akkor sem hiszem, hogy lesz, hogy úgy tűnhet, hogy ti elengeditek ezt a szezonzárót, és ha így lenne, akkor még vereséggel is meglehetne az 1. kiemelés. Nem hinném, hogy bízunk annyira a Brownsban, hogy ezt meglépjük, meg szerintem felesleges is, játsszanak csak a kezdők, akik tudnak, aztán a jövő héten úgyis pihenhetnek.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
A pihentetés nyilván veszélyes a következő meccsre nézve, de szerintem Tomlin nem a pihentetés oldalát nézi, hanem azt, hogy most tesztelheti ki az aki a backupok oldaláról képes teljesítményt lerakni az asztalra. Arról nem is beszélve, hogy ezek a srácok most kapnak majd egy teljes meccs terhelést. Ez akkor jöhet jól, ha valaki - ne adja ég - megsérül. Én ezt érzem fontosnak és hiszem, hogy Tomlin ezt erősíti a srácokban és azt, hogy ezt a meccset bizony meg kell nyerni.Mindenesetre az azért mókás, hogy mit lép a patriots ebben a helyzetben. Pihentetnek ők is valakit esetleg, vagy mennek ameddig nincs meg a magabiztos előny és onnantól jön a backup....
több mint 6 éve
Tavaly lefolytattunk egy hitvitát Soldi barátommal (ha nem sértelek meg 😀), hogy jót tesz e vajon a pihenés BB-nek és csapatának. Akkor végül pozitívan jöttünk i a Browns elleni pihenésből és a csapat nagyszerűen játszott a Dolphins ellen, majd a Chiefs ellen is győztünk. Aztán persze a Pecc ellen már nem bírtunk meccsben maradni, de ez kevéssé hiszem, hogy az extra bye week miatt volt.De azt is mondtam, hogy Tomlin képes lehet rá, hogy ne látszódjon a rozsda, csak nagy fába vágta a fejszéjét. 😉 az meg nem is kérdés, hogy a Patstől nem a 17. heti pihenő miatt kaptunk ki. Szimplán azért, mert gyengébbek voltunk.
Most két hét pihenő vár a sztárokra, érdekes lesz, hogy mennyire tudnak majd frissek maradni. De az is biztos, hogy a bye week óta idén is nagyon megy a csapatnak, ha a 2 extra szünet ad még hozzá valami pluszt, akkor nagyon jól kijöhetünk belőle. Különösen BB van nagyon elemében a bye week óta...
pbs.twimg.com/media/DSWBKWtWkAAz3HC.jpg:large
Klaci79
Én továbbra sem értek egyet a pihentetéssel, főleg nem, ha 2 teljes hét marad ki. De egyszer már megoldotta Tomlin, szóval bízom benne.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Depot hozta le...de már tegnap este, úgyhogy tuti nem az igazi...de nagyrészt elképzelhetőnek tartottamVárhatóan ők lesznek inaktívak este:Ezt hol olvastad Laci? Heyward nem kimaradó? Ezen csodálkoznék...és azon is, ha Golden ne játszana ezen a meccsen.
QB 7 B.Roethlisberger
S 21 R.Golden
RB 26 L.Bell
C 53 M.Pouncey
WR 84 A.Brown
TE 89 V.McDonald
DE 91 S.Tuitt
Klaci79
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Várhatóan ők lesznek inaktívak este:Ezt hol olvastad Laci? Heyward nem kimaradó? Ezen csodálkoznék...és azon is, ha Golden ne játszana ezen a meccsen.
QB 7 B.Roethlisberger
S 21 R.Golden
RB 26 L.Bell
C 53 M.Pouncey
WR 84 A.Brown
TE 89 V.McDonald
DE 91 S.Tuitt
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Tavaly lefolytattunk egy hitvitát Soldi barátommal (ha nem sértelek meg 😀), hogy jót tesz e vajon a pihenés BB-nek és csapatának. Akkor végül pozitívan jöttünk i a Browns elleni pihenésből és a csapat nagyszerűen játszott a Dolphins ellen, majd a Chiefs ellen is győztünk. Aztán persze a Pecc ellen már nem bírtunk meccsben maradni, de ez kevéssé hiszem, hogy az extra bye week miatt volt.Most két hét pihenő vár a sztárokra, érdekes lesz, hogy mennyire tudnak majd frissek maradni. De az is biztos, hogy a bye week óta idén is nagyon megy a csapatnak, ha a 2 extra szünet ad még hozzá valami pluszt, akkor nagyon jól kijöhetünk belőle. Különösen BB van nagyon elemében a bye week óta...