Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
No és megvan a csúcs...56 sacket nyomtunk idén, egyel felülmúltuk az 55-ös csúcsot...
több mint 6 éve
Deboo 4 tackle/2 sackel kezdett! 😐
steelwolf
volt egy FF is, nfl.com szerint
Jan
strip sack volt...kétségtelenül gyönyürű...
több mint 6 éve
steelwolf
Ja....mind a két sack már garbage time-ban...ekkor tolták fel csak DE-nek, addig OLB volt, ha jól láttam. Persze a sack az sack, de amikor az ellenfél már hitehagyottan és csak passzolhat, akkor azért már egyszerűbb az ügy.

A 2. tackle volt inkább érdekes, mert LOLB poziban volt ekkor és ez egy open field tackle volt és ilyet nem nagyon mutatott, vagy kellett mutatnia itt.
Klemó
Csak stattot láttam, de teljesen mind1, már nem velünk van! Itt van nekünk Juju! 😁
steelwolf
Engem is érdekelt ám, az nfl.com hozza az összes játékát. Energikusan mozgott nagyon meg kell hagyni azoknál a playeknél és hozott egy "szokásos" strip sacket is.

Annyi a lényeg, hogy nálunk nem itt folyik be a víz.....safety poziban érzem magunkat átlagon alul, főleg, hogy Saci kiesett.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
steelwolf
volt egy FF is, nfl.com szerint

Szerkesztette: Jan
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
Ja....mind a két sack már garbage time-ban...ekkor tolták fel csak DE-nek, addig OLB volt, ha jól láttam. Persze a sack az sack, de amikor az ellenfél már hitehagyottan és csak passzolhat, akkor azért már egyszerűbb az ügy.

A 2. tackle volt inkább érdekes, mert LOLB poziban volt ekkor és ez egy open field tackle volt és ilyet nem nagyon mutatott, vagy kellett mutatnia itt.
Klemó
Csak stattot láttam, de teljesen mind1, már nem velünk van! Itt van nekünk Juju! 😁
több mint 6 éve
steelwolf

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
Ezért a visszahordásért már megérte....elképesztő ez a srác....és amikor behúztuk kérdeztem ki ez és miért.....hihetetlen.

Kis szerencsével, de behúztuk. LJ-t egy kicsit sajnáltam, mert Finney sérülése után gyakorlatilag nem lehetett komolyabb pasz playeket játszani. Hubbard szörnyű volt centernek, dehát nem is ő a backup, és remélem Finney sérülése nem komoly.

Egyedül azért van hiányérzetem, mert sok volt a splash play a D oldalon. No és ez nem a backup D volt, hanem az első számú. Igaz most is az volt a helyzet ami mindig ezzel a csapategységgel, amikor nagyon kellett, akkor mutattak valamit. Persze most nem rajtuk múlott, hogy nem kellett izgulni, hanem a fiatal Browns WR-en.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Ha jól emlékszem, mióta NFL-t nézek nem volt 13-3 alapszakaszunk, 12-4-re emlékszem többre is.
több mint 6 éve
,A 21 éves JuJu Smith-Schuster a legfiatalabb játékos a történelemben, akinek összejött az 1,000+ all purpose yard egy szezonban.'
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Továbbá fejből nem tudom, hogy Haleynek van-e szerződése a 2018-as évre.
Soldados
Mintha azt olvastam volna h lejár a szerződése a szezon végén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ezt olvastátok:
 www.steelersdepot.com/2017/12/report-cowboys-might-target-todd-haley-new-offensive-coordinator/
Mi lenne velünk nélküle 😀
Klaci79
Teljes marhaság egyik OC állásból nem lehet a másik OC állásba elengedni, csak felfele engedik az interjuhot. Hát Linehannél aszem nagyanyám is jobb...
sutianap
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem kötelező elengedni. Továbbá fejből nem tudom, hogy Haleynek van-e szerződése a 2018-as évre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ezt olvastátok:
 www.steelersdepot.com/2017/12/report-cowboys-might-target-todd-haley-new-offensive-coordinator/
Klaci79
Teljes marhaság egyik OC állásból nem lehet a másik OC állásba elengedni, csak felfele engedik az interjuhot. Hát Linehannél aszem nagyanyám is jobb...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ezt olvastátok:
Klaci79
Pont most, amikor elégedett vagyok vele? :p

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Havazik. JuJu pedig emiatt sapkát húzott a sisakjára. 😊

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ezt olvastátok:
több mint 6 éve
Big Ben, Bell, Pouncey, DeCastro és Heyward kapott pihenőt mára, plusz ugye AB sérült. A hetedik inaktív Coty Sensabaugh.

több mint 6 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Steelers Inactives
No. 7 QB Ben Roethlisberger
No. 24 CB Coty Sensabaugh
No. 26 RB Le'Veon Bell
No. 53 C Maurkice Pouncey
No. 66 OG David DeCastro
No. 84 WR Antonio Brown
No. 97 DE Cameron Heyward

Browns Inactives
No. 6 QB Cody Kessler
No. 40 FB Danny Vitale
No. 48 LB Jeremy Cash
No. 63 C Marcus Martin
No. 79 OL Geoff Gray
No. 83 WR Matt Hazel
No. 89 TE Matt Lengel

Steelers.com ról
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szerintem ez a pihentetés inkább a sérülések biztos elkerülését jelentik, így részemről egyetértek vele.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Általában Gronk szokott pihenni, ő lehet, hogy megkapja most is, mert ő tényleg kulcsszereplő lehet a PO-ban. Brady lehet, hogy lejön valamikor, ha úgy van a meccs (nagy előnynél és nagy hátránynál is volt már rá példa), esetleg a sérülésekkel küszködők közül lehet, egy-kettő megint kap egy kis regenerálódási időt, ahogyan Miamiban, de annak jó vége nem lett 😀

Alapesetben én remélem, hogy Gronk mellett max egy-két ember marad ki a huzamosabb ideje sérülésekkel küszködők közül, akinek ez a két hét elég lehet arra, hogy teljesen felépüljenek végre. De tömeges pihentetés, pláne ilyen mértékben még akkor sem hiszem, hogy lesz, hogy úgy tűnhet, hogy ti elengeditek ezt a szezonzárót, és ha így lenne, akkor még vereséggel is meglehetne az 1. kiemelés. Nem hinném, hogy bízunk annyira a Brownsban, hogy ezt meglépjük, meg szerintem felesleges is, játsszanak csak a kezdők, akik tudnak, aztán a jövő héten úgyis pihenhetnek.

több mint 6 éve
A pihentetés nyilván veszélyes a következő meccsre nézve, de szerintem Tomlin nem a pihentetés oldalát nézi, hanem azt, hogy most tesztelheti ki az aki a backupok oldaláról képes teljesítményt lerakni az asztalra. Arról nem is beszélve, hogy ezek a srácok most kapnak majd egy teljes meccs terhelést. Ez akkor jöhet jól, ha valaki - ne adja ég - megsérül. Én ezt érzem fontosnak és hiszem, hogy Tomlin ezt erősíti a srácokban és azt, hogy ezt a meccset bizony meg kell nyerni.

Mindenesetre az azért mókás, hogy mit lép a patriots ebben a helyzetben. Pihentetnek ők is valakit esetleg, vagy mennek ameddig nincs meg a magabiztos előny és onnantól jön a backup....
több mint 6 éve
Tavaly lefolytattunk egy hitvitát Soldi barátommal (ha nem sértelek meg 😀), hogy jót tesz e vajon a pihenés BB-nek és csapatának. Akkor végül pozitívan jöttünk i a Browns elleni pihenésből és a csapat nagyszerűen játszott a Dolphins ellen, majd a Chiefs ellen is győztünk. Aztán persze a Pecc ellen már nem bírtunk meccsben maradni, de ez kevéssé hiszem, hogy az extra bye week miatt volt.
Most két hét pihenő vár a sztárokra, érdekes lesz, hogy mennyire tudnak majd frissek maradni. De az is biztos, hogy a bye week óta idén is nagyon megy a csapatnak, ha a 2 extra szünet ad még hozzá valami pluszt, akkor nagyon jól kijöhetünk belőle. Különösen BB van nagyon elemében a bye week óta...
 pbs.twimg.com/media/DSWBKWtWkAAz3HC.jpg:large
Klaci79
De azt is mondtam, hogy Tomlin képes lehet rá, hogy ne látszódjon a rozsda, csak nagy fába vágta a fejszéjét. 😉 az meg nem is kérdés, hogy a Patstől nem a 17. heti pihenő miatt kaptunk ki. Szimplán azért, mert gyengébbek voltunk.

Én továbbra sem értek egyet a pihentetéssel, főleg nem, ha 2 teljes hét marad ki. De egyszer már megoldotta Tomlin, szóval bízom benne.

több mint 6 éve
Várhatóan ők lesznek inaktívak este:
QB 7 B.Roethlisberger
S 21 R.Golden
RB 26 L.Bell
C 53 M.Pouncey
WR 84 A.Brown
TE 89 V.McDonald
DE 91 S.Tuitt
Klaci79
Ezt hol olvastad Laci? Heyward nem kimaradó? Ezen csodálkoznék...és azon is, ha Golden ne játszana ezen a meccsen.
Klemó
Depot hozta le...de már tegnap este, úgyhogy tuti nem az igazi...de nagyrészt elképzelhetőnek tartottam
több mint 6 éve
Várhatóan ők lesznek inaktívak este:
QB 7 B.Roethlisberger
S 21 R.Golden
RB 26 L.Bell
C 53 M.Pouncey
WR 84 A.Brown
TE 89 V.McDonald
DE 91 S.Tuitt
Klaci79
Ezt hol olvastad Laci? Heyward nem kimaradó? Ezen csodálkoznék...és azon is, ha Golden ne játszana ezen a meccsen.
több mint 6 éve
Tavaly lefolytattunk egy hitvitát Soldi barátommal (ha nem sértelek meg 😀), hogy jót tesz e vajon a pihenés BB-nek és csapatának. Akkor végül pozitívan jöttünk i a Browns elleni pihenésből és a csapat nagyszerűen játszott a Dolphins ellen, majd a Chiefs ellen is győztünk. Aztán persze a Pecc ellen már nem bírtunk meccsben maradni, de ez kevéssé hiszem, hogy az extra bye week miatt volt.
Most két hét pihenő vár a sztárokra, érdekes lesz, hogy mennyire tudnak majd frissek maradni. De az is biztos, hogy a bye week óta idén is nagyon megy a csapatnak, ha a 2 extra szünet ad még hozzá valami pluszt, akkor nagyon jól kijöhetünk belőle. Különösen BB van nagyon elemében a bye week óta...