Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Maurkice Pouncey rips James Harrison: He 'erased his own legacy' with SteelersAha.. Ha ennyire nem tud semmit hozzátenni a dolgokhoz, akkor mi a kockázat az elengedésében? Semmit nem érő mélységet bárhogy tudtunk volna teremteni.Én nem mondtam olyat, hogy nem tud hozzátenni semmit.....valamit félreolvastál....pont ő egy olyan értékes mélysége volt a csapatnak, ami aranyat érhetett volna a PO-ban. Az már más kérdés, hogy egy 4-3 D-ben a Patriotsnak aranyat ér-e. Ez nem evidens, erről beszéltem.
A másik meg nem azzal van baj, hogy elmondja valaki, hogy JH be se járt az összetartásra, hanem azzal, hogy ne nyilatkozgasson senki olyat, hogy az örökségét rombolja stb.
kishaszi
Az utóbbit ki nyilatkozta? Megnéztem az összes tweet-et és a Pouncey nyilatkozatot. Szót nem ejtenek arról, hogy rombolná bárki is az örökségét. Ha van ilyen azzal Én sem értek egyet. (még akkor is ha hozzáteszem a mondás igaz)
Klemó
triblive.com/sports/steelers/13117124-74/maurkice-pouncey-destroys-james-harrison-he-erased-his-own-legacy-with-steelers?utm_term=Autofeed&utm_campaign=Echobox&utm_medium=TRS&utm_source=Twitter#link_time=1514437635
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ami igen komoly változás volt, még úgy is, hogy egyébként Hubbard jobbat nyomott, mint vártam, az Gilbert visszatérése...(Meki mellett persze)több mint 6 éve
Klaci79
22 221
több mint 6 éve
no
7 304
Gondolom mindketten Magyarorszagon dolgoztok. Rossz ha nem tudod elmondani az igazadat, mert uj vagy. Lehet nincs igazad csak nem tudsz mindenrol, de akkor ezt el lehetne mondani neked is. Ha igazad van akkor meg tart karokkal ( jutalmakkal ) kellene honoralniuk.Ebben egyetértünk, Klemó, d megpróbálom átfogalmazni: én 1 éve váltottam munkahelyet, és az új helyen - legyen is akár xy dologban igazam, nem úgy veszi ki magát a véleményem, ha "világgá kürtölöm", mintha egy olyan valaki tenné ezt, aki jobban benne van a rendszerben, és ez nem gondolom, hogy baj..Nos látod...Én kifejezetten úgy dolgozom, hogy az új embereim (akit felveszek) meghallgatom mindenről. Nem azért, mert okosak lennének, hanem azért, mert a szervezeti vakság miatt Én (vagy a csapat) nem láthat mindent jól.....de ez már kezd off lenni, de értem mire gondolsz.
kishaszi
Klemó
Egy uj ember meg, hogy mondja el neked a szervezeti hibaitokat, foleg ha nem is gondolod/tartod okosnak oket ( valoszinuleg nem tudod, mert annyira ujak rosszabb esetben nem erdekel mert nem szamit. )
A Senior nem kulonb ember, csak tapasztaltabb a munkaban ami a hosszu evek alatt jott. Cserebe tobb a felelosege, fizetese es a jutattasai is.
Nem kotozkodes, csak erthetetlen, hogy a rengeteg nyugati ceg Mo-n miert csinalja maskeppen.
Szerkesztette: no
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Kicsit más téma. Nekem Vance McDonald játéka nagyon tetszik. Kicsit azt érzem, hogy meglett a kémia Ben és közte. Futásoknál nagyon nagy threat és bezony a rövid játékoknál is. Remélem bírni fogja egészséggel, mert azt érzem ő különbség lehet.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Brian Billick engedte el eloszor JH-t. A legfontosabb dolognak tartja, hogy tehetseget nem engedsz ki az ajton szerzodes nelkul a keretszukitesekkor. Lattak, hogy borzaszto tehetseges es ilyen szempontbol a legnagyobb hibajanak tartja. De az akkori Ravens prteam kivalo, kiforrt, eros egyseg volt akiknel akkor nem volt jobb es mas csapatreszben azert volt talent hiany. Ahogy a ti D-tek sem egy epulgeto egyseg volt.Valóban, ez utóbbin Én is....ez már butaság nyilván... 😊
D elmondhatja a velemenyet, de az hogy JH nem mentoralta nehogy jobb legyen!?! Ezen percekig rohogtem.
no
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
no
7 304
Amikor egy csapatban előjön, hogy nekem előkogom van az komoly baj. Ha egy ennyire egységre építő sportban valaki elképzeli, hogy Ő a valaki es barmit megtehetbaz baj. BD vagy MP pont ugyanolyan joggal nyilatkozhat mint BR vagy AB vagy bárki. Ez egy butaság sztem, hogy Dupre ne mondja el. Jelenleg akkor senki Benen kívül nem nyilatkozhatta volna? Az meg ugye egy jól ismert mantra, hogy D ben nem kezd első évben senkim TJ erre rácafolt és olyat tett le amire senki mem számított. Hamarabb elengedni sztem kockázat lett volna egy sérülés vagy barmi miatt. Nem azért mert máshol akkora erősítés. Hanem mert itt adott egy mélyseget. Sajnos Ő már nem akkora erősítés a mai játékban. Ennyi idősen. Imadtam és továbbra is szeretem, de neki itt és most szögre kellett volna akasztani. Már nem fog rombolni. Ne legyen igazam, de nem érzem benne már.Nem kezd elso eveben senki? Ez milyen mantra? A legjobbak kezdenek akarki legyen az. Az egy mas kerdes, hogy volt olyan D-tek ahol nem fertek be a rookiek, aminek tobb oka volt, de semmikeppen nem az hogy rookie.
polamalu
több mint 6 éve
Nem off, csak más területről próbáltam példát hozni 😉 Az, ha a főnöknek mondom el más, mintha a folyosón mindenki másnak ekézek valakit.
A másik: nem is neked szólt, hanem úgy általánosan, ugye az olvasható itt, hogy kvázi nulla volt a hozzáadott értéke
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ebben egyetértünk, Klemó, d megpróbálom átfogalmazni: én 1 éve váltottam munkahelyet, és az új helyen - legyen is akár xy dologban igazam, nem úgy veszi ki magát a véleményem, ha "világgá kürtölöm", mintha egy olyan valaki tenné ezt, aki jobban benne van a rendszerben, és ez nem gondolom, hogy baj..Nos látod...Én kifejezetten úgy dolgozom, hogy az új embereim (akit felveszek) meghallgatom mindenről. Nem azért, mert okosak lennének, hanem azért, mert a szervezeti vakság miatt Én (vagy a csapat) nem láthat mindent jól.....de ez már kezd off lenni, de értem mire gondolsz.
kishaszi
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Aha.. Ha ennyire nem tud semmit hozzátenni a dolgokhoz, akkor mi a kockázat az elengedésében? Semmit nem érő mélységet bárhogy tudtunk volna teremteni.Én nem mondtam olyat, hogy nem tud hozzátenni semmit.....valamit félreolvastál....pont ő egy olyan értékes mélysége volt a csapatnak, ami aranyat érhetett volna a PO-ban. Az már más kérdés, hogy egy 4-3 D-ben a Patriotsnak aranyat ér-e. Ez nem evidens, erről beszéltem.
A másik meg nem azzal van baj, hogy elmondja valaki, hogy JH be se járt az összetartásra, hanem azzal, hogy ne nyilatkozgasson senki olyat, hogy az örökségét rombolja stb.
kishaszi
Az utóbbit ki nyilatkozta? Megnéztem az összes tweet-et és a Pouncey nyilatkozatot. Szót nem ejtenek arról, hogy rombolná bárki is az örökségét. Ha van ilyen azzal Én sem értek egyet. (még akkor is ha hozzáteszem a mondás igaz)
több mint 6 éve
no
7 304
Brian Billick engedte el eloszor JH-t. A legfontosabb dolognak tartja, hogy tehetseget nem engedsz ki az ajton szerzodes nelkul a keretszukitesekkor. Lattak, hogy borzaszto tehetseges es ilyen szempontbol a legnagyobb hibajanak tartja. De az akkori Ravens prteam kivalo, kiforrt, eros egyseg volt akiknel akkor nem volt jobb es mas csapatreszben azert volt talent hiany. Ahogy a ti D-tek sem egy epulgeto egyseg volt.D elmondhatja a velemenyet, de az hogy JH nem mentoralta nehogy jobb legyen!?! Ezen percekig rohogtem.
több mint 6 éve
Ebben egyetértünk, Klemó, d megpróbálom átfogalmazni: én 1 éve váltottam munkahelyet, és az új helyen - legyen is akár xy dologban igazam, nem úgy veszi ki magát a véleményem, ha "világgá kürtölöm", mintha egy olyan valaki tenné ezt, aki jobban benne van a rendszerben, és ez nem gondolom, hogy baj..
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klemó
5 667
"Nem gondolom, hogy felsőbbrendű, de tudod van az a szint, ahol az ember megtehet dolgokat, és van, ahol még nem"Nem beszélünk másról. Az Én értékrendemben nincs érinthetetlen és nincs olyan sem, hogy valaki ne mondhatná el a véleményét nyíltan bárki legyen is az. Egy ikont nem csak a múltja teszi azzá ami hanem az ahogy ikonként viselkedik. Neki is felelőssége van és ha nem úgy tesz, nem úgy viselkedik, akkor bezony tűrnie kell, hogy ezt szóvá is teszik. Ez nekem egy egészséges öltöző és nem az, amikor egy "Harriosonnak többet lehet, mint egy Dupreenek".
De mondom ez hitvita és elfogadom, hogy ebben árnyaltabb a véleményed.
több mint 6 éve
Aha.. Ha ennyire nem tud semmit hozzátenni a dolgokhoz, akkor mi a kockázat az elengedésében? Semmit nem érő mélységet bárhogy tudtunk volna teremteni.A másik meg nem azzal van baj, hogy elmondja valaki, hogy JH be se járt az összetartásra, hanem azzal, hogy ne nyilatkozgasson senki olyat, hogy az örökségét rombolja stb.
több mint 6 éve
Amikor egy csapatban előjön, hogy nekem előkogom van az komoly baj. Ha egy ennyire egységre építő sportban valaki elképzeli, hogy Ő a valaki es barmit megtehetbaz baj. BD vagy MP pont ugyanolyan joggal nyilatkozhat mint BR vagy AB vagy bárki. Ez egy butaság sztem, hogy Dupre ne mondja el. Jelenleg akkor senki Benen kívül nem nyilatkozhatta volna? Az meg ugye egy jól ismert mantra, hogy D ben nem kezd első évben senkim TJ erre rácafolt és olyat tett le amire senki mem számított. Hamarabb elengedni sztem kockázat lett volna egy sérülés vagy barmi miatt. Nem azért mert máshol akkora erősítés. Hanem mert itt adott egy mélyseget. Sajnos Ő már nem akkora erősítés a mai játékban. Ennyi idősen. Imadtam és továbbra is szeretem, de neki itt és most szögre kellett volna akasztani. Már nem fog rombolni. Ne legyen igazam, de nem érzem benne már.
több mint 6 éve
Tök másról beszélsz. Nem gondolom, hogy felsőbbrendű, de tudod van az a szint, ahol az ember megtehet dolgokat, és van, ahol még nem. Amúgy meg JH nem azért ikon, mert valamit elért a ligában, hanem mert a Steelersért tett annyi mindent, és van különbség a kettő között. Ha másért nem, ezért valamennyi tisztelet jár neki...Azt, hogy ki mit hitt el akkoriban Harrisonról azt nem tudom, mert nem voltam ott sem az öltözőben, sem a csapatnál, így erről én inkább nem nyilatkoznék.
Ami feltehetőleg igaz, hogy vagy nem akart beállni a sorba, vagy lazáskodott-- Nyilván Cowherék nem tolerálták többször is, helyesen. Semmilyen elvet nem sugallok, többszöri próbálkozás után feltehetőleg felfogta JH is, hogy kisebb lépésekben haladva, odatéve magát fog érvényesülni - nem a fizikai korlátai miatt szedálták.-
Én egyáltalán nem hülyéztem Porter elengedésénél, öreg volt már, és pénzt akart.-
Az utolsóban nem vitatkozom, mert kicsit máshogy látom. Elfogadom az álláspontod, de némileg én eltérőbben gondolkozom erről, én tartom magam ahhoz, hogy amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisöregnek...
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Na most nem azért a húsz fillérért, de még Pouncey se az a kategória, aki annyira dumálhat JH esetében, mert mindentől függetlenül még akárhogy nézzük MP-t, messze nincs azon a szinten, ahol JH, ha a klubért tett dolgokat vesszük.Bocs, de nekem ez a senioritás elve nagyon távol áll úgy eleve a személyiségemtől, vagyis azért, mert valaki elért valamit a múltban felsőbbrendű lenne, vagy bármit megtehetne.....de ez innen hitvita....
Ettől még véleménye lehet, el is mondhatja, ahogy Dupree is, de - és ezt Klemó neked: JH-val régen a hozzáállásával volt gond, és nem a 180 centijével..
Én mondjuk nem török pálcát senki felett, de ez a sztori nagyon katyvaszos, s tartom, hogy sokkal hamarabb meg kellett volna lépni.
kishaszi
De reagálnék a végére. Lehet Én más pályautat láttam. Egy 6 foot undersized OLB-ről beszélünk, akiről nem hitte el senki az elején, hogy az NFL-ben jó lehet. Pont ez az elv amit Te sugallsz, ha érvényes lett volna nálunk soha nem játszik, de talán az NFL-ben sem. Tomlin "standard is a standard" elve és az, hogy alatta mindenki egyenlő adta meg neki az esélyt. Egy Tomlin anno elengedte Portert, mert látta mögötte már Harrisont. Akkor majdnem MINDENKI hülyézte, hogy elengedi az ikont és gáz lesz. Senki, de senki nem ismerte akkor Harrisont, de Tomlin látta már az edzésmunkáját.....2007-ben ment el, amikor az előbbi ismeretlen JH már 29 éves volt. No és 2008-ban tudjuk ki lett az év védője.......
Hja és 2006-ban, ha egy Porter nem megy el a csapatmeetingre, mert sztár, akkor ugyanúgy elvárnám Harrisontól, hogy ezt szóvá tegye és ugyanúgy védeném, mint most Dupreet, vagy ippeg Pounceyt, aki utóbbi csak Harrison "áldozat" szerepét árnyalja és semmi mást.
Hja és szépen illik ide, hogy Hilton a hét AFC védője....FA-ként....érdemes visszaolvasni a depo-ra anno. Könnyen lehetett volna ő harmadik a sorban Golson, vagy éppen a friss Sutton mögött. De már a camp-ben felfigyeltek rá és meg is kapta a lehetőséget.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Na most nem azért a húsz fillérért, de még Pouncey se az a kategória, aki annyira dumálhat JH esetében, mert mindentől függetlenül még akárhogy nézzük MP-t, messze nincs azon a szinten, ahol JH, ha a klubért tett dolgokat vesszük.Ettől még véleménye lehet, el is mondhatja, ahogy Dupree is, de - és ezt Klemó neked: JH-val régen a hozzáállásával volt gond, és nem a 180 centijével..
Én mondjuk nem török pálcát senki felett, de ez a sztori nagyon katyvaszos, s tartom, hogy sokkal hamarabb meg kellett volna lépni.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Úgy kérdezem megint csak. Miért szart volna rá a "család"? Úgy fogalmazol, mint ha egy 0-16 csapatban nem játszott volna. Emberek. Egy AFC első kiemelési helyért küzdő csapatban volt rosteren 39 évesen. Pontosan tudtuk, hogy a PO tapasztalata sokat érhet, pláne egy-egy sérülés miatt is. Az lett volna a normális, hogy elengedjük év közben? Majd ha megsérül TJ akkor oda a szezon, mert jófejek voltunk? Tudod mennyit meg nem adna a játékosok 95%-a, hogy ha itt rosteren lehet? Hát nézd már meg Haden arcát, mikor a PO-ról beszél.....Ugyanmár. Nem szartunk rá, hanem egyszerűen (i) TJ berobbant jobban, mint hittük és (ii) PO-ra tartogattuk, vagy (iii) sérülések miatt tapasztalt embernek. Azzal nem számoltunk, hogy őt nem érdekli a gyűrű lehetősége, önmagában a mentorság szerep és Dan emléke sem, "csak" az, hogy pályán lehessen. Ez méltatlan és nem tőlünk. Lehet azt mondani, hogy racionális a részéről, de pont ez a baja pont csomó játákosnak, hogy JH áldozatként van beállítva.....francokat......ettől még mint írtam JH legenda marad, de neki itt a klub, a gyűrű, az emlékek nem számítottak egy centit sem....Játszani akart-valószínűleg a szezon második felétől egyre nyilvánvalóbb lett neki, hogy itt nem fog. Többször kérte, hogy engedjék el, amire a család magas ívben tett -üzleti szempontból szvsz. helyesen- hisz nem tudták kontrollálni hova megy és félidőben még bárhol csapatba tudta volna játszani magát. Így hát elkezdte feleslegessé tenni magát és provokálni a FO-t, hogy tegyék ki. A társai vsz. ezt látták a történtekből, ezt halljuk most.Valószínűleg ezzel kalkulált előre. (Én azért emlékszem a videóra őszről, ahol éppen Watt-nak mutatja a passrush-t, Porter meg nézi őket)Tomlinéknak meg most kellett a hely, nem tudtak tovább keménykedni vele, és úgy ítélték meg, most már nem lesz szignifikáns, akárhova is megy. Kitették. NE és a többiek közül mindenki NE-t választja, ha OLB. A család tojt rá, ő is tojt végül a családra. Előfordul az ilyen egy családban. De azért itt nem a családi légkör, meg a band of brothers dominált egyik oldalon sem, de leginkább a csapat részéről. Nem nagyyon hagytak neki választást. Ill. de, a 17. héten. A legendák elengedésében nem vagyunk túl jók továbbra sem. Bud-nak pedig egyelőre el kellene jutnia a kétszámjegyű Sack gyűjteményig, aztán osztani bárkit.Közben folyik a szar és derülnek ki a részletek Dupree-től. Már eléggé be volt pöccenve rá az egész LB corp ahogy nézem. Az LB csapatmeetingekre már nem járt, ha pedig ez igaz, akkor az azt jelenti, hogy eléggé mérgezte már a hangulatot és eleve jelzés is, hogy az a szerep, vagyis a mentorság már mennyire működött.Kár az ilyen megnyilvánulások. Nem ezt érdemli JH pedig én piszokul nem kedvelem de amit letett az asztalra az megsüvegelendő. Dupree meg fusztrált, soha nem lesz olyan kaliber mint JH fölleg nem ennyi idősen. Lehet sőt tuti hogy voltak vele problémák na de ne egy Dupree kaliber kezdje már ki.
Így össze is áll a kép amiért Tomlin ingerülten reagált kedden. Harrison közben válaszolt is Pouncey kapcsán, hogy 3x kérte, hogy engedjék el.
Szóval ennyit arról, hogy üzlet az üzlet. Addig tartottuk bent ameddig már ezt nem tudtuk tartani, de már az öltöző volt a tét a végén ahogy látszik és muszáj volt elengedni.
Igen, ez már nem szép ügy, de látszik, hogy vannak/voltak a srácokban feszültségek.....
Klemó
ParadSEC
Spy
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Csak nagyon halkan megjegyzem, hogy annyi idősen mint Dupree James Harrisont ippeg asszem harmadszorra vágták ki.........nyilván akkor is voltak okosok, akik elmondták, hogy 180 centikéjével mit ugrál, még akkor is igaza van.....oszt lett belőle valamicske mégis. Persze nem mondom, hogy Dupree olyan nagy lesz, mint JH, de pont legalább egy JH karrier ismeretében ne mondjunk már ilyen sületlenséget....Közben folyik a szar és derülnek ki a részletek Dupree-től. Már eléggé be volt pöccenve rá az egész LB corp ahogy nézem. Az LB csapatmeetingekre már nem járt, ha pedig ez igaz, akkor az azt jelenti, hogy eléggé mérgezte már a hangulatot és eleve jelzés is, hogy az a szerep, vagyis a mentorság már mennyire működött.Kár az ilyen megnyilvánulások. Nem ezt érdemli JH pedig én piszokul nem kedvelem de amit letett az asztalra az megsüvegelendő. Dupree meg fusztrált, soha nem lesz olyan kaliber mint JH fölleg nem ennyi idősen. Lehet sőt tuti hogy voltak vele problémák na de ne egy Dupree kaliber kezdje már ki.
Így össze is áll a kép amiért Tomlin ingerülten reagált kedden. Harrison közben válaszolt is Pouncey kapcsán, hogy 3x kérte, hogy engedjék el.
Szóval ennyit arról, hogy üzlet az üzlet. Addig tartottuk bent ameddig már ezt nem tudtuk tartani, de már az öltöző volt a tét a végén ahogy látszik és muszáj volt elengedni.
Igen, ez már nem szép ügy, de látszik, hogy vannak/voltak a srácokban feszültségek.....
Klemó
ParadSEC
Az volt az elképzelés pont, hogy amíg TJ belejön addig szépen a snappek többségét ő viszi, ami év vége felé megfordulhat. Ez működött volna, viszont TJ kezdetektől fogva berobbant. Ezt észlelte JH és már itt kérte, hogy engedjük el, de nyilván ekkor még nem tudhattuk, hogy TJ stabilan így fog teljesíteni. A csapategység szemszögéből viszont itt kellett volna elengedni, hiszen azért azt jól tudtuk, hogy JH nem egy tipikus csapatember, egy vocal leader. Egy magányos farkas, aki az edzés- és munkamoráljával lett az aki. Ezt nem vihette ki a pályára és így motivíációját vesztette. Ahogy látjuk már nem most, hanem más a szezon elején-közepén. Igen, így utólag ott követtünk el hibát, hogy nem engedtük el hamarabb, de az vesse Tomlinra az első követ, aki nem tartotta volna rosteren a későbbi sérülések okán. Ez így mégis csak üzlet volt, de nyilván fordítva...nem az elengedése, hanem a megtartása...
No és még egy. Én steelers fun vagyok és nem JH. Én azt várom el főleg az Öreg halála után, hogy mindenki ezért (is) küzdjön idén. Aki nem ezt teszi és láthatóan ez nem érdekli az engem nem érdekel. Ettől még JH egy steeler legenda marad még akkor is ha ez a vége így csúnya lett.
több mint 6 éve
Spy
2 337
Játszani akart-valószínűleg a szezon második felétől egyre nyilvánvalóbb lett neki, hogy itt nem fog. Többször kérte, hogy engedjék el, amire a család magas ívben tett -üzleti szempontból szvsz. helyesen- hisz nem tudták kontrollálni hova megy és félidőben még bárhol csapatba tudta volna játszani magát. Így hát elkezdte feleslegessé tenni magát és provokálni a FO-t, hogy tegyék ki. A társai vsz. ezt látták a történtekből, ezt halljuk most.Valószínűleg ezzel kalkulált előre. (Én azért emlékszem a videóra őszről, ahol éppen Watt-nak mutatja a passrush-t, Porter meg nézi őket)Tomlinéknak meg most kellett a hely, nem tudtak tovább keménykedni vele, és úgy ítélték meg, most már nem lesz szignifikáns, akárhova is megy. Kitették. NE és a többiek közül mindenki NE-t választja, ha OLB. A család tojt rá, ő is tojt végül a családra. Előfordul az ilyen egy családban. De azért itt nem a családi légkör, meg a band of brothers dominált egyik oldalon sem, de leginkább a csapat részéről. Nem nagyyon hagytak neki választást. Ill. de, a 17. héten. A legendák elengedésében nem vagyunk túl jók továbbra sem. Bud-nak pedig egyelőre el kellene jutnia a kétszámjegyű Sack gyűjteményig, aztán osztani bárkit.Közben folyik a szar és derülnek ki a részletek Dupree-től. Már eléggé be volt pöccenve rá az egész LB corp ahogy nézem. Az LB csapatmeetingekre már nem járt, ha pedig ez igaz, akkor az azt jelenti, hogy eléggé mérgezte már a hangulatot és eleve jelzés is, hogy az a szerep, vagyis a mentorság már mennyire működött.Kár az ilyen megnyilvánulások. Nem ezt érdemli JH pedig én piszokul nem kedvelem de amit letett az asztalra az megsüvegelendő. Dupree meg fusztrált, soha nem lesz olyan kaliber mint JH fölleg nem ennyi idősen. Lehet sőt tuti hogy voltak vele problémák na de ne egy Dupree kaliber kezdje már ki.
Klemó
ParadSEC
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ne haragudj, de ez egy baromság...Dupree-t megkérdezték, elmondta. Mert ő soha nem lesz ekkora kaliber, nem mondhatja el a véleményét? Ráadásul semmi olyat nem mondott, amit bárki megcáfolt volna. JH is lenyilatkozta, hogy ő menni akart, mert játszani szeretett volna. Nálunk nem volt hely, nálatok van. Csak sokáig úgy tűnt, mintha a FO kivágta volna és furcsa. Így már azért egyre érthetőbb.Közben folyik a szar és derülnek ki a részletek Dupree-től. Már eléggé be volt pöccenve rá az egész LB corp ahogy nézem. Az LB csapatmeetingekre már nem járt, ha pedig ez igaz, akkor az azt jelenti, hogy eléggé mérgezte már a hangulatot és eleve jelzés is, hogy az a szerep, vagyis a mentorság már mennyire működött.Kár az ilyen megnyilvánulások. Nem ezt érdemli JH pedig én piszokul nem kedvelem de amit letett az asztalra az megsüvegelendő. Dupree meg fusztrált, soha nem lesz olyan kaliber mint JH fölleg nem ennyi idősen. Lehet sőt tuti hogy voltak vele problémák na de ne egy Dupree kaliber kezdje már ki.
Klemó
ParadSEC
több mint 6 éve
Közben folyik a szar és derülnek ki a részletek Dupree-től. Már eléggé be volt pöccenve rá az egész LB corp ahogy nézem. Az LB csapatmeetingekre már nem járt, ha pedig ez igaz, akkor az azt jelenti, hogy eléggé mérgezte már a hangulatot és eleve jelzés is, hogy az a szerep, vagyis a mentorság már mennyire működött.Kár az ilyen megnyilvánulások. Nem ezt érdemli JH pedig én piszokul nem kedvelem de amit letett az asztalra az megsüvegelendő. Dupree meg fusztrált, soha nem lesz olyan kaliber mint JH fölleg nem ennyi idősen. Lehet sőt tuti hogy voltak vele problémák na de ne egy Dupree kaliber kezdje már ki.
Klemó
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Pont olvastam Duprre nyilatkozatát, ami valahogy úgy hangzik magyarul, hogy Dupree nem tudja, hogy JH mennyire tudja kiadni a gameplant, mert értekezleten már jó ideje nem látta. Érdekes...attól bűzlött egyébként az egész, hogy tényleg inkább egy Culágert rakok ki JH helyett, ha lehet...de ha már itt tart a dolog...nem volt véletlen ez a Pouncey üzenet se, hogy leépíti a hagyatékát JH
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Közben folyik a szar és derülnek ki a részletek Dupree-től. Már eléggé be volt pöccenve rá az egész LB corp ahogy nézem. Az LB csapatmeetingekre már nem járt, ha pedig ez igaz, akkor az azt jelenti, hogy eléggé mérgezte már a hangulatot és eleve jelzés is, hogy az a szerep, vagyis a mentorság már mennyire működött. Így össze is áll a kép amiért Tomlin ingerülten reagált kedden. Harrison közben válaszolt is Pouncey kapcsán, hogy 3x kérte, hogy engedjék el.