Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
drive.google.com/file/d/1jX_T2dgjjZGSMsZqsuTocx1kgdWy5g0y/view?usp=drivesdkEzt láttam ma reggel. De nem találtam hivatalos megerősìtést mindenhol januári dátumot írnak mint hivatalos. Azonban ha így lesz tudom már hol töltöm a szeptember végét.....
Szerkesztette: polamalu
több mint 6 éve
Az bizony meglehet hogy te látod jól. Viszont abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy akár igen, akár nem, pár héten belül tudni fogjuk. 😊Ennek a transzfernek van ugye 3 résztvevője, ebből kettőnek (JH és Belichick) a döntése teljesen ésszerű, de nekünk ebben mi volt a jó?Médeccer, azonnali erősítés az évben lejátszott 40 snappal, amiben semmi maradandót nem alkotott? S valszeg még a feje fölött a manning-féle steroid botrány.
JH ugye játszani akar és mivel győztes típusról van szó, valszeg már nem a pénz, hanem a gyűrű motiválta. Ha igaz a pletyka és a Pats mellett a Ravens érdeklődött még valamilyen szinten, akkor gondolom JH -nak nem kellett hosszan elemeznie hogy a Harbaugh-Flacco vagy a Belichick-Brady párossal van nagyobb esélye egy újabb gyűrűre.
Belichicknek azonnali informális és tényleges, pályán értelmezhető erősítést jelent JH megszerzése. A Pats LB sor állapotát nézve egyértelmű upgrade, ha csak 3 & hosszúnál küldik fel, akkor is. A D playbook meg nyilván felbecsülhetetlen.
Tomlin meg valamiért úgy gondolta, hogy egy 3. számú NT idén többet segíthet a csapatunknak mint JH, és nem McC-t rakta ki, hát ez is egy edzői döntés... csak ha mondjuk összevetem azzal, hogy Garoppolot hogy engedték el NE-ből (elméletileg is csak a 2019-es SB-on játszhatna legközelebb a Pats ellen) mi meg JH-t úgy, hogy azonnali erősítés a legközvetlenebb riválisunknak... wtf?
A dolog emocionális része már bonyolultabb, de az biztos hogy aki most elkezdi fikázni Harrisont, az semmit nem értett meg az elmúlt tizenpár évből.
Jan
Én elhiszem, hogy az értékelések mérőpontja az alltime teljesítmény, de 2017-ben Harrison értéke nulla. Pontosan ezt mutatja, hogy a listáról nem vitte el senki az egymillió készázezres fizetésével - hanem Belicsik is megvárta, hogy adhasson neki HATVANEZER dollárt. Ami hasznát veszi, hogy a PatsD tele van rookieval, fiatallal - hátha egy kis tekniket meg fineszt felszednek - EZT TÜKRÖZI EZ A FIZETÉS, meg azt, hogy kap egy gyűrűt, de lófasztkapnemgyűrűt.
sutianap
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Pouncey nem mond szépeket JH-ról...nem örülök az ilyen sárdobálásnak. 😕Nyilván hallgatják a médiát a játékosok és ahogy érzem szépen megy a "kivágtuk JH" szöveg és bizony ezt JH nem tompítja, bár az ügynöke utalt már rá, ahogy Tomlin is, hogy beszélgettek.
Klaci79
Én azt elhiszem, hogy szar a játékosoknak az, hogy azt hallják, hogy a klub hálátlan, kivágta JH-t, nomeg szegény JH, miközben, ha igaz amit mondanak - és amit itt mondunk páran - pont a fordítottja igaz.
Dupree is ugyanazt mondta, el akart menni, így hát Gilbert visszatérésével bejelentkezett. Ezt nem érzem sárdobálásnak, csak tényközlésnek. Pouncey csak annyival mondd többet, hogy reméli, hogy JH is kiáll majd és elmondja mi és hogy történt.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Pouncey nem mond szépeket JH-ról...nem örülök az ilyen sárdobálásnak. 😕
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Egyetértek, mentorálni tök jó lesz a fiatal tököket a csapatban, ha úgy van, pályára is lehet küldeni néha-néha, de az azonnali erősítés túlzás. Max úgy, ha azt vesszük, hogy 3rd downon hozhat kis pass rusht, és segíthet valamit a Steelers elleni készülésben, ha úgy adódik. Na meg persze motivációval aligha lenne gondja egy konfdöntőn ellenetek. De nem a megváltó jött 😊
több mint 6 éve
Ennek a transzfernek van ugye 3 résztvevője, ebből kettőnek (JH és Belichick) a döntése teljesen ésszerű, de nekünk ebben mi volt a jó?Médeccer, azonnali erősítés az évben lejátszott 40 snappal, amiben semmi maradandót nem alkotott? S valszeg még a feje fölött a manning-féle steroid botrány.
JH ugye játszani akar és mivel győztes típusról van szó, valszeg már nem a pénz, hanem a gyűrű motiválta. Ha igaz a pletyka és a Pats mellett a Ravens érdeklődött még valamilyen szinten, akkor gondolom JH -nak nem kellett hosszan elemeznie hogy a Harbaugh-Flacco vagy a Belichick-Brady párossal van nagyobb esélye egy újabb gyűrűre.
Belichicknek azonnali informális és tényleges, pályán értelmezhető erősítést jelent JH megszerzése. A Pats LB sor állapotát nézve egyértelmű upgrade, ha csak 3 & hosszúnál küldik fel, akkor is. A D playbook meg nyilván felbecsülhetetlen.
Tomlin meg valamiért úgy gondolta, hogy egy 3. számú NT idén többet segíthet a csapatunknak mint JH, és nem McC-t rakta ki, hát ez is egy edzői döntés... csak ha mondjuk összevetem azzal, hogy Garoppolot hogy engedték el NE-ből (elméletileg is csak a 2019-es SB-on játszhatna legközelebb a Pats ellen) mi meg JH-t úgy, hogy azonnali erősítés a legközvetlenebb riválisunknak... wtf?
A dolog emocionális része már bonyolultabb, de az biztos hogy aki most elkezdi fikázni Harrisont, az semmit nem értett meg az elmúlt tizenpár évből.
Jan
Én elhiszem, hogy az értékelések mérőpontja az alltime teljesítmény, de 2017-ben Harrison értéke nulla. Pontosan ezt mutatja, hogy a listáról nem vitte el senki az egymillió készázezres fizetésével - hanem Belicsik is megvárta, hogy adhasson neki HATVANEZER dollárt. Ami hasznát veszi, hogy a PatsD tele van rookieval, fiatallal - hátha egy kis tekniket meg fineszt felszednek - EZT TÜKRÖZI EZ A FIZETÉS, meg azt, hogy kap egy gyűrűt, de lófasztkapnemgyűrűt.
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ennek a transzfernek van ugye 3 résztvevője, ebből kettőnek (JH és Belichick) a döntése teljesen ésszerű, de nekünk ebben mi volt a jó?JH ugye játszani akar és mivel győztes típusról van szó, valszeg már nem a pénz, hanem a gyűrű motiválta. Ha igaz a pletyka és a Pats mellett a Ravens érdeklődött még valamilyen szinten, akkor gondolom JH -nak nem kellett hosszan elemeznie hogy a Harbaugh-Flacco vagy a Belichick-Brady párossal van nagyobb esélye egy újabb gyűrűre.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Azért FA-ként nem rossz:DB Mike Hilton Wins AFC Defensive Player of the Week Award
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Passz szituknál feláll a fal szélére és megy a QB felé, ehhez nem kell ismerni a rendszert, meccsenként 15-20 játékre bőven jó így. Nyilván nem full time starter lesz, szituációs játékos lesz.Ha ilyen egyszerű a dolog, hogy egy játékos mindig passrushra küldenek, akkor ezt nem nehéz kihasználni és a mögötte lévő területet támadni...úgyhogy ez azért így túl egyszerűnek tűnik...bár néha persze egyszerű játék ez 😊
gabokocka
több mint 6 éve
no
7 304
Passz szituknál feláll a fal szélére és megy a QB felé, ehhez nem kell ismerni a rendszert, meccsenként 15-20 játékre bőven jó így. Nyilván nem full time starter lesz, szituációs játékos lesz.leirtad DPees playbookjabol A nyomasgeneralast. Passzolt volna hozzank. 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Passz szituknál feláll a fal szélére és megy a QB felé, ehhez nem kell ismerni a rendszert, meccsenként 15-20 játékre bőven jó így. Nyilván nem full time starter lesz, szituációs játékos lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Hja, hát így nincs több kérdésem ! 😊megoldja, meg játszunk mi mindenféle hibrid felállásokat. ha JH rendesen edzett, akkor meg tudja oldani. 😀Egy kicsivel több, mint 180 centis játékos mint 4-3 DE? Életében nem játszott ilyen poziban és kicsi keveredést is érzek az indokolásban. Ő valóban jól zárja le a széleket, de az tipkusan egy 3-4 OLB feladat. Ha futás van, akkor egy 4-3 DE sokszor keveredik a guard és a tackle közé, vagyis szemből kellene megtartania 150 kilós embert, ami kivételesen erős izomzat ide, vagy oda nem az erőssége.Nálunk 4-3 DE end lesz. ráadásul a sackjeink már jönnek utóbbi időben, viszont futásban az edge lezárása komoly gondot okoz Flowersen kívül. Sztem már most lehet 10-15 snapje, 15-20 snapje lehet, 1-2. downoknál inkább sztem.Ez így van, nagy need nálatok, de nem vagyok abban biztos, hogy ő lesz az, akire összességében szükségetek van/lesz. Nagyon kiváncsi leszek arra miként vetitek be, milyen playekben használjátok. Amikor egy Bell-Brown-JuJu trió mellett egy Mcdonald, JJ duót, vagy akár mellé egy Bryant-et kell levédekezni, akkor Én rugalmas embereket keresnék LB pozikba a DL mackók mellé. Nem gondoltam volna, hogy megnézem a Jets meccset, de így nem hagyom ki... 😊Bocs, nem így értettem: a Ravens nagyobb ellenség a Patsnél, sőt a Pats inkább mumus, nem ősi ellenségeskedés. Tehát ha hozzátok ment volna, az tényleg necces lehetett volna neki. Plusz nektek még a PO sem tuti. Amúgy meg bárki levehette volna waiverről. Nálunk nagy need a passrusher, tehát valszeg nálunk játszana a legtöbbet...Ha van egy Ravens meg egy Pats ajánlata mér teljesen vilàgos hogy hozzátok fog menni? 😛Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Ahogy egyébként Tomlin keddi reakcióját elnéztem a sajttájon még az is lehet, hogy már feszültség volt az öltözőben, amit így is úgy is kezelni kellett.
Klemó
Kókusz8
(NFC-rol nem is beszélve)
De nekem mindegy, legyen csak nagy a mellény, ilyenkor nagyobb a pofáraesés is...
Igor
Kókusz8
Klemó
Kókusz8
Pontosan ezért leszek kíváncsi hogy használjátok, mert 4-3 OLB-nek már lassú, DE-nek meg soha nem is volt használható. Nem tudom a nickel felállásotokat hányszor használjátok, de ő oda fog illene, ami egyébként pont nem az 1-2 down szituknál lesz. szerintem.
Klemó
Kókusz8
több mint 6 éve
Kókusz8
89
megoldja, meg játszunk mi mindenféle hibrid felállásokat. ha JH rendesen edzett, akkor meg tudja oldani. 😀Egy kicsivel több, mint 180 centis játékos mint 4-3 DE? Életében nem játszott ilyen poziban és kicsi keveredést is érzek az indokolásban. Ő valóban jól zárja le a széleket, de az tipkusan egy 3-4 OLB feladat. Ha futás van, akkor egy 4-3 DE sokszor keveredik a guard és a tackle közé, vagyis szemből kellene megtartania 150 kilós embert, ami kivételesen erős izomzat ide, vagy oda nem az erőssége.Nálunk 4-3 DE end lesz. ráadásul a sackjeink már jönnek utóbbi időben, viszont futásban az edge lezárása komoly gondot okoz Flowersen kívül. Sztem már most lehet 10-15 snapje, 15-20 snapje lehet, 1-2. downoknál inkább sztem.Ez így van, nagy need nálatok, de nem vagyok abban biztos, hogy ő lesz az, akire összességében szükségetek van/lesz. Nagyon kiváncsi leszek arra miként vetitek be, milyen playekben használjátok. Amikor egy Bell-Brown-JuJu trió mellett egy Mcdonald, JJ duót, vagy akár mellé egy Bryant-et kell levédekezni, akkor Én rugalmas embereket keresnék LB pozikba a DL mackók mellé. Nem gondoltam volna, hogy megnézem a Jets meccset, de így nem hagyom ki... 😊Bocs, nem így értettem: a Ravens nagyobb ellenség a Patsnél, sőt a Pats inkább mumus, nem ősi ellenségeskedés. Tehát ha hozzátok ment volna, az tényleg necces lehetett volna neki. Plusz nektek még a PO sem tuti. Amúgy meg bárki levehette volna waiverről. Nálunk nagy need a passrusher, tehát valszeg nálunk játszana a legtöbbet...Ha van egy Ravens meg egy Pats ajánlata mér teljesen vilàgos hogy hozzátok fog menni? 😛Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Ahogy egyébként Tomlin keddi reakcióját elnéztem a sajttájon még az is lehet, hogy már feszültség volt az öltözőben, amit így is úgy is kezelni kellett.
Klemó
Kókusz8
De nekem mindegy, legyen csak nagy a mellény, ilyenkor nagyobb a pofáraesés is...
Igor
Kókusz8
Klemó
Kókusz8
Pontosan ezért leszek kíváncsi hogy használjátok, mert 4-3 OLB-nek már lassú, DE-nek meg soha nem is volt használható. Nem tudom a nickel felállásotokat hányszor használjátok, de ő oda fog illene, ami egyébként pont nem az 1-2 down szituknál lesz. szerintem.
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Egy kicsivel több, mint 180 centis játékos mint 4-3 DE? Életében nem játszott ilyen poziban és kicsi keveredést is érzek az indokolásban. Ő valóban jól zárja le a széleket, de az tipkusan egy 3-4 OLB feladat. Ha futás van, akkor egy 4-3 DE sokszor keveredik a guard és a tackle közé, vagyis szemből kellene megtartania 150 kilós embert, ami kivételesen erős izomzat ide, vagy oda nem az erőssége.Nálunk 4-3 DE end lesz. ráadásul a sackjeink már jönnek utóbbi időben, viszont futásban az edge lezárása komoly gondot okoz Flowersen kívül. Sztem már most lehet 10-15 snapje, 15-20 snapje lehet, 1-2. downoknál inkább sztem.Ez így van, nagy need nálatok, de nem vagyok abban biztos, hogy ő lesz az, akire összességében szükségetek van/lesz. Nagyon kiváncsi leszek arra miként vetitek be, milyen playekben használjátok. Amikor egy Bell-Brown-JuJu trió mellett egy Mcdonald, JJ duót, vagy akár mellé egy Bryant-et kell levédekezni, akkor Én rugalmas embereket keresnék LB pozikba a DL mackók mellé. Nem gondoltam volna, hogy megnézem a Jets meccset, de így nem hagyom ki... 😊Bocs, nem így értettem: a Ravens nagyobb ellenség a Patsnél, sőt a Pats inkább mumus, nem ősi ellenségeskedés. Tehát ha hozzátok ment volna, az tényleg necces lehetett volna neki. Plusz nektek még a PO sem tuti. Amúgy meg bárki levehette volna waiverről. Nálunk nagy need a passrusher, tehát valszeg nálunk játszana a legtöbbet...Ha van egy Ravens meg egy Pats ajánlata mér teljesen vilàgos hogy hozzátok fog menni? 😛Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Klemó
Kókusz8
Igor
Kókusz8
Klemó
Kókusz8
több mint 6 éve
Na ezen jót röhögtem:www.youtube.com/watch?v=_LHHg05nwzw
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Hilton lett a hét védője az AFC-ben.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Nálunk 4-3 DE end lesz. ráadásul a sackjeink már jönnek utóbbi időben, viszont futásban az edge lezárása komoly gondot okoz Flowersen kívül. Sztem már most lehet 10-15 snapje, 15-20 snapje lehet, 1-2. downoknál inkább sztem.Ez így van, nagy need nálatok, de nem vagyok abban biztos, hogy ő lesz az, akire összességében szükségetek van/lesz. Nagyon kiváncsi leszek arra miként vetitek be, milyen playekben használjátok. Amikor egy Bell-Brown-JuJu trió mellett egy Mcdonald, JJ duót, vagy akár mellé egy Bryant-et kell levédekezni, akkor Én rugalmas embereket keresnék LB pozikba a DL mackók mellé. Nem gondoltam volna, hogy megnézem a Jets meccset, de így nem hagyom ki... 😊Bocs, nem így értettem: a Ravens nagyobb ellenség a Patsnél, sőt a Pats inkább mumus, nem ősi ellenségeskedés. Tehát ha hozzátok ment volna, az tényleg necces lehetett volna neki. Plusz nektek még a PO sem tuti. Amúgy meg bárki levehette volna waiverről. Nálunk nagy need a passrusher, tehát valszeg nálunk játszana a legtöbbet...Ha van egy Ravens meg egy Pats ajánlata mér teljesen vilàgos hogy hozzátok fog menni? 😛Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Klemó
Kókusz8
Igor
Kókusz8
Klemó
több mint 6 éve
Csak sima puha p..Ha kittli megpörgeti a terrible towert akkor igazán kemény fa.. gyerek😀Szerintem az is lényeges h a terrible towert jobbról balra vagy balról jobbra pörgetegAz ellen vudu mágiával nem számoltál. Ha a győztes pólót veszem fel meccsnézéshez, a megfelelő időben gyújtok rá egy cigire, ha a terrible towelt akkor pörgetem meg amikor kell, ha 3&1-nél felállok (de csak védekezéskor mert támadásban ülni kell) illetve ha a mágiabook kb. 15 titkos elemét használom akkor 100%-os biztonsággal állíthatom,hogy 75%-ban győzünk.Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
Már csak a maradék 25%-ban kell a csapatnak jól játszania. 😉
kittli
mascherano
kishaszi
Mindenre azért nem vagyok képes. 😊
több mint 6 éve
Ez így van, nagy need nálatok, de nem vagyok abban biztos, hogy ő lesz az, akire összességében szükségetek van/lesz. Nagyon kiváncsi leszek arra miként vetitek be, milyen playekben használjátok. Amikor egy Bell-Brown-JuJu trió mellett egy Mcdonald, JJ duót, vagy akár mellé egy Bryant-et kell levédekezni, akkor Én rugalmas embereket keresnék LB pozikba a DL mackók mellé. Nem gondoltam volna, hogy megnézem a Jets meccset, de így nem hagyom ki... 😊Egyértelmű passz szituációkban passrusher lesz minden bizonnyal, de futás ellen sem rossz, viszont coverbe nem lehet küldeni. Mondjuk a snapszámra én is kíváncsi leszek. Én maradok a mi meccsünknél, pedig azért én is kíváncsi vagyok Deebóra. 😊
Klemó
És a picsogás befejezése után (ez nem neked szól már Klemó 😉 ), Harrison mindig is a Steelers legendája marad. Ez nem változik meg attól, hogy most a Pats-be ment, akkor sem változott meg, amikor 1 évet a dzsungelben töltött. Ő játszani akart, és a Steelers hozzájárult ehhez a maga módján. Ahogy az elküldés pillanatában mondtam, ez megbeszélt dolog volt, mindkét félnek így volt a legjobb. Nem tudhattuk márciusban, hogy nem lesz rá szükségünk, de így alakult és tiszteletben tartottuk, hogy ő játszani akar, ezért elengedtük. Senkiben sincs tüske. Deebo ha egyszer Cantonba kerül Steelerként fog bevonulni. 😉
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ez így van, nagy need nálatok, de nem vagyok abban biztos, hogy ő lesz az, akire összességében szükségetek van/lesz. Nagyon kiváncsi leszek arra miként vetitek be, milyen playekben használjátok. Amikor egy Bell-Brown-JuJu trió mellett egy Mcdonald, JJ duót, vagy akár mellé egy Bryant-et kell levédekezni, akkor Én rugalmas embereket keresnék LB pozikba a DL mackók mellé. Nem gondoltam volna, hogy megnézem a Jets meccset, de így nem hagyom ki... 😊Bocs, nem így értettem: a Ravens nagyobb ellenség a Patsnél, sőt a Pats inkább mumus, nem ősi ellenségeskedés. Tehát ha hozzátok ment volna, az tényleg necces lehetett volna neki. Plusz nektek még a PO sem tuti. Amúgy meg bárki levehette volna waiverről. Nálunk nagy need a passrusher, tehát valszeg nálunk játszana a legtöbbet...Ha van egy Ravens meg egy Pats ajánlata mér teljesen vilàgos hogy hozzátok fog menni? 😛Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Klemó
Kókusz8
Igor
Kókusz8
több mint 6 éve
Spy
2 337
Minden családban történik ilyen, isznak a szülők, csavarog a gyerek stb. majd jól leteríti a TT-t az öltözőpadlóra, a többit meg már tudjuk...ziszizkármáá
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Bocs, nem így értettem: a Ravens nagyobb ellenség a Patsnél, sőt a Pats inkább mumus, nem ősi ellenségeskedés. Tehát ha hozzátok ment volna, az tényleg necces lehetett volna neki. Plusz nektek még a PO sem tuti. Amúgy meg bárki levehette volna waiverről. Nálunk nagy need a passrusher, tehát valszeg nálunk játszana a legtöbbet...Ha van egy Ravens meg egy Pats ajánlata mér teljesen vilàgos hogy hozzátok fog menni? 😛Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Klemó
Kókusz8
Igor
Szerkesztette: Kókusz8
több mint 6 éve
Szerintem ebben kivételesen semmi nagy arc nincs, Igor 😊 A Perec a favorit.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."