Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Ezek a nyú inglendi gyerekek, miért nem a saját fórumukon veregetik a mellkasukat ? Ez valami komplexusos izé ? Egyébként én már annak is örülnék, ha a visszavágón nem kezdenék dobálni ránk a 15 yardokat, mert valaki egy yardon belül megközelítette a puhalabdás sztárgéniuszt.
Manaluga
milyen visszavágón?
arcban itt sincs hiány.
gedam
A 6. kiemelés lesz a tiétek valszeg ugye? ebben az esetben készülhetünk ellenetek hazai pályán az Afc döntőre.
pfefe8
várjuk meg a párosításokat és akkor majd jósolok egyet, ami vagy bejön vagy nem, de sztem nem lesz visszavágó, vmelyikőtök kihullik, nem biztos, hogy általunk. ha bejutunk a pecc ágának jobban örülnék, forma alapján én őket foghatóbbnak gondolom. elég egysíkú az o-juk jelenleg. Aki le tudja védekezni gronkot, az nagy valószínűséggel nyerhet. csak az a kérdés lesz-e olyan csapat a pléjofban, amelyik meg tudja állítani, mert élete formájában a csávó. nálatok szélesebb az arzenál.
gedam
Véleményem szerint vagy mi, vagy ti tudjátok megállítani a Patset a mostani rájátszásban.
pfefe8
Minnesota?
bcsarli
A döntő már nem érdekel ha mi nem leszünk ott. Felőlem ott azt csinál a Pats amit akar.

Steelers fan
több mint 6 éve
Nem tudom elképzelni, hogy ha hasznos lett volna a csapat számára JH, akkor nem kapott volna több lehetőséget a stábtól. Egyszerűen nem volt benne több és Watt megoldja egy személyben a feladatot. Amúgy meg nem hiszem hogy gondot jelentene ő a falunknak ha találkoznánk vele a rájátszásban.

Steelers fan
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ezek a nyú inglendi gyerekek, miért nem a saját fórumukon veregetik a mellkasukat ? Ez valami komplexusos izé ? Egyébként én már annak is örülnék, ha a visszavágón nem kezdenék dobálni ránk a 15 yardokat, mert valaki egy yardon belül megközelítette a puhalabdás sztárgéniuszt.
Manaluga
milyen visszavágón?
arcban itt sincs hiány.
gedam
A 6. kiemelés lesz a tiétek valszeg ugye? ebben az esetben készülhetünk ellenetek hazai pályán az Afc döntőre.
pfefe8
várjuk meg a párosításokat és akkor majd jósolok egyet, ami vagy bejön vagy nem, de sztem nem lesz visszavágó, vmelyikőtök kihullik, nem biztos, hogy általunk. ha bejutunk a pecc ágának jobban örülnék, forma alapján én őket foghatóbbnak gondolom. elég egysíkú az o-juk jelenleg. Aki le tudja védekezni gronkot, az nagy valószínűséggel nyerhet. csak az a kérdés lesz-e olyan csapat a pléjofban, amelyik meg tudja állítani, mert élete formájában a csávó. nálatok szélesebb az arzenál.
gedam
Véleményem szerint vagy mi, vagy ti tudjátok megállítani a Patset a mostani rájátszásban.
pfefe8
Minnesota?

több mint 6 éve
Manaluga
milyen visszavágón?
arcban itt sincs hiány.
gedam
pfefe8
gedam

Steelers fan
több mint 6 éve
gedam 5 908
Manaluga
milyen visszavágón?
arcban itt sincs hiány.
gedam
pfefe8

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Beszéljünk inkább a csapatról...

Tomlin még nem döntött, hogy ki pihen, ki játszik, de annyit elárult, hogy AB tuti out.

A sajtótájékoztatón számomra az is egyértelmű, hogy ő akarta Ridleyt hozni.
Soldados
Tudom a Browns nem olyan ősellenség mint a Ravens vagy a Bengals de kihagyna Tomlin egy esélyt arra, hogy beadja nekik a mattot? Nekünk a Packers verte be a 16.koporsószöget.
Bazzani
Nem gondolom, h Tomlint ez motiválnà, szimplàn a 1st seed esélye fogja eldönteni. Ameddig a Jets tartja a Patssel a szoros meccset, addig megyünk, bár sztem lesznek snaplimites embereink és az sem baj, ha a back up- ok jàtszanak "éles" meccset. Pl Alualu, Walton, Chikillo, Ridley és Hunter.
Fast Willie
Mivel megvan a first round bye, így maximum a sérülésektől kell félni, az meg akkor jön, ha félgőzzel játszunk. Én szinte biztos vagyok benne, hogy megyünk, (ii) ameddig nagy különbség ki nem alakul, vagy (ii) a Patrióta meccs el nem dől. Aztán jön a cseresor, de őket is teljes erőből fogja harcba küldeni Tomlin, mondván most lehet az aktív kerettagságot a PO-ra bebetonozni, illetve elveszteni.
Klemó
Akkor nagyjából egyetértünk, de azért a def sérülteket sztem limitàljuk, ami nem az erőbedobás intenzitását, hanem a snapszàmokat jelenti.
több mint 6 éve
Harrisont mikor igazolhatjuk vissza leghamarabb?
bcsarli
@MikeGarafolo: James Harrison visiting the Pats today, source says. Here we go.

Picit várni kell.
Bazzani
Nem tudom srácok, de nehezen emészteném meg, ha Deebo Pats mezt húzna. Annyira testidegen tőle az a filozófia.

Ha oda megy, nàlam leírta magàt. Egy legenda ne menjen egy "ősellenséghez", ami szàmàra is az (volt). Különösen, ha màr nyert gyűrűt.

És ez számomra csapatfüggetlen. Ugyanezt gondolom pl Favre- ról. Nekem nem szimpatikus dolog.

Még az sem zavart ennyire, mikor JH eltévedt a Bengalsba, pedig okozott kellemetlen perceket és akkoriban még csúcson is volt.

Pedig tudom, h business és szàmítottam is erre, de akkor is. És ezt most kizárólag Harrison oldalàról nézem, BB-ék részéről kb evidens húzás.

Btw nem tartok tőle, mert az OL- nek úgyis azt kell meggātolnia, aki szembejön, de rossz lenne a szám íze.
Fast Willie
Elment ő a Cicákhoz is, mert játszani akart tovább anno. Benne tehát nincs különösebb pátosz, vagyis benne sem.

Én már továbbléptem. Annak idején DeWill úgy jött hozzánk, hogy mindegy, hogy vizet cipel, vagy bármit, hogy segítsen, azt csinálja amit kell és mondanak neki. Nekem ilyen játékosok kellenek és nem olyanok, akik a játékidőt méregetik. Jöhet sérülés és bármi akkor nagyon jó lenne, ha lenne, de ez van.

Ha Patriota lesz, akkor egyel nagyobb lesz a tűz nálunk, hogy ellene is megmutatjuk. Pont.
Klemó
Azért a Pats elleni rivalizáláshoz csak a Ravens fogható. Btw még az sem zavarna, ha oda visszamenne.

Sztem hiba volt elengedni, nem kellett volna jófejkedni. Belichek pl az ilyen sirámot simán leszarta volna, nem hogy egy riválist erősítsen. Lásd Garoppolo, Chandler Jones NFC- be lettek tradelve, Collins meg a Brownsba.

Ő max Seymourral szopta be a történelem soràn, de nagy visszavàgó abból sem lett. Wilfork meg kb a pàlyája végét jàrva ment Texansba, ahol valós veszélyt nem jelentett BB-ékre és nem is az a poszt, ahol akkora kàrokat lehet okozni.

JH olyan karakter és olyan poszt, ahol lehet, persze még messzevan a dolog ès lehet, h nem is jàtszunk újra.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ki nem sz*ja le, hogy milyen a közvetítés. Engem egyáltalán nem zavar, kivéve, ha nagyon részrehajló. De aztán azt ia hamar elengedem.
Inkább örülni kéne, hogy van mit nézni.
Fotelból meg kurva könnyű okosnak lenni.
kishaszi
Höri Ricsi és Sanyi Ricsi sztem qvajó együtt, aki meg szakmázgatni akar nézze az eredetit nem is értem hogy lehet összehasonlítni meg mit várt aki fikázza őket...
chvs
Pl. Hörinek is volt múltkor klisé blődli bemondása Sztíl.meccsen. Pislogtam egy nagyot, hogy pont ő.., de annyi csapat, annyi emberét, posztját ismerni statkból, tendenciákból, aktuális hírekből .. Belefér, ba arra gondolk mennyire tisztelem ezt a fajta tudást részéről, részükről.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

Tomlin még nem döntött, hogy ki pihen, ki játszik, de annyit elárult, hogy AB tuti out.

Soldados
Tudom a Browns nem olyan ősellenség mint a Ravens vagy a Bengals de kihagyna Tomlin egy esélyt arra, hogy beadja nekik a mattot? Nekünk a Packers verte be a 16.koporsószöget.
Bazzani
Nem gondolom, h Tomlint ez motiválnà, szimplàn a 1st seed esélye fogja eldönteni. Ameddig a Jets tartja a Patssel a szoros meccset, addig megyünk, bár sztem lesznek snaplimites embereink és az sem baj, ha a back up- ok jàtszanak "éles" meccset. Pl Alualu, Walton, Chikillo, Ridley és Hunter.
Fast Willie
Mivel megvan a first round bye, így maximum a sérülésektől kell félni, az meg akkor jön, ha félgőzzel játszunk. Én szinte biztos vagyok benne, hogy megyünk, (ii) ameddig nagy különbség ki nem alakul, vagy (ii) a Patrióta meccs el nem dől. Aztán jön a cseresor, de őket is teljes erőből fogja harcba küldeni Tomlin, mondván most lehet az aktív kerettagságot a PO-ra bebetonozni, illetve elveszteni.
több mint 6 éve

Soldados
Bazzani
több mint 6 éve
bcsarli

Picit várni kell.
Bazzani
Nem tudom srácok, de nehezen emészteném meg, ha Deebo Pats mezt húzna. Annyira testidegen tőle az a filozófia.

Ha oda megy, nàlam leírta magàt. Egy legenda ne menjen egy "ősellenséghez", ami szàmàra is az (volt). Különösen, ha màr nyert gyűrűt.

És ez számomra csapatfüggetlen. Ugyanezt gondolom pl Favre- ról. Nekem nem szimpatikus dolog.

Még az sem zavart ennyire, mikor JH eltévedt a Bengalsba, pedig okozott kellemetlen perceket és akkoriban még csúcson is volt.

Pedig tudom, h business és szàmítottam is erre, de akkor is. És ezt most kizárólag Harrison oldalàról nézem, BB-ék részéről kb evidens húzás.

Btw nem tartok tőle, mert az OL- nek úgyis azt kell meggātolnia, aki szembejön, de rossz lenne a szám íze.
Fast Willie
Elment ő a Cicákhoz is, mert játszani akart tovább anno. Benne tehát nincs különösebb pátosz, vagyis benne sem.

Én már továbbléptem. Annak idején DeWill úgy jött hozzánk, hogy mindegy, hogy vizet cipel, vagy bármit, hogy segítsen, azt csinálja amit kell és mondanak neki. Nekem ilyen játékosok kellenek és nem olyanok, akik a játékidőt méregetik. Jöhet sérülés és bármi akkor nagyon jó lenne, ha lenne, de ez van.

Ha Patriota lesz, akkor egyel nagyobb lesz a tűz nálunk, hogy ellene is megmutatjuk. Pont.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Manaluga
milyen visszavágón?
arcban itt sincs hiány.
gedam
pfefe8
5. ha bejutunk egyaltalan. szoval veletek jatszunk a dontoert, ha eljutunk odaig. ( kicsit tul sok a ha az izlesemnek) 😊
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley

Soldados

több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Majd ha végeztem mára, akkor reagálok
Wyatt
S mennyire leszel vele előrébb? 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
bcsarli

Picit várni kell.
Bazzani

több mint 6 éve
Wyatt
Plíz magánban. Nekem már kissé elegem van.....és szerintem nem csak nekem...
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez a lényeg. Hogy bevetted Burkheadet, miközben szóba sem hoztam, Hightower meg megemlítettem, hogy azért az ő hiánya egy 4–3-as védelemben egyetlen NFL-szintű LB-ként (pláne, hogy ő Pro Bowl-szintű) lehet, hogy van akkor hiány, mint egy 3–4-es ILB másik három kezdő szintű játékos mellett.

Az meg hogy véletlenül valaki esetében nálad nem a Steelers-játékos felé billenne a mérleg, az meglepne 😊

Nekem nem fáj semmi, maximum az zavar, hogy mindig az jön, hogy így a legjobb, úgy a legjobb, így jobb minden játékos a Steelersben (támadó és védő oldalán kb mindegy, mert mindig ez a lényeg), aztán a végén amikor nincs győzelem, akkor meg az van, hogy jó, de ez meg ez hiányzott. Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy mindig ezt hozod fel te is a meccsek után, hogy a ti hiányzóitok mindig mennyivel fontosabbak, de egyszerűen 3-4 vereség óta folyamatosan ezt látom, és nekem ez rontja az élményem, mert mindig az a téma, hogy de ha ez lett volna a pályán, vagy az, akkor mi van, meg hogy a mi hiányzóink fontosabbak, mint az ellen.

Persze ez az én hülyeségem, minek nézegetek másik topicokat, szimplán meg kéne maradni a mienknél és örülni a győzelemnek, és leszarni a többit 😊
Wyatt
Össze-vissza beszélsz... Nem veled beszélgettem, hanem Jannal, és ő mondta, hogy Burkhead megsérült. Tehát nem én hoztam szóba. Én erre reagáltam, hogy azért nem hasonlítsuk már az ő elvesztését Sacihoz, vagy Hadenhez... Akik nélkül pedig ne emlegessünk ideális körülményeket...

Továbbá szintén csak Te beszélsz arról, hogy nálunk mindenki elit. Nem, nem az. De BB, AB, Bell az. És 3 év alatt egyetlen PO-runt sem tudtunk velük végigcsinálni. Plusz Pouncey és DeCastro elit még a szememben. Ahogy a védelemben Saci, Heyward és Haden a 3 extraklasszisunk. Plusz Boswell spec teamben. Ez lenne a mindenki? Jaaaa, hogy pont ezek dőlnek ki mindig? Ez a mi pechünk. Például bárki megemlítette, hogy Gilbert sem volt? Nem, nem említette senki. Tudod miért? Mert bár Gilbert is bőven átlag feletti kaliberű játékos, de ő pótolható, nem meccsdöntő, ott elég mélyek vagyunk és maga a fal egésze jó marad attól, hogy egy embert váltunk benne kényszerűségből. Szóval bocs, hogy tényszerűségből csak a valóban pótolhatatlanokat említettük. Szóval tényleg az fáj neked, hogy nálunk rendre az elitjátékosok dőlnek ki? Hidd el, nálad csak nekünk fáj jobban.

És lassan ott tartunk, hogy mi kérünk elnézést, hogy még egyetlen PO-runt sem láthattuk a csapatunkat a Killer B's-zel.
Soldados
Nem én beszélek össze-vissza. De erre most nincs időm. Meggyőzni még az életben nem győzött meg téged soha senkiről, úgyhogy legyen igazad.
Wyatt
Nos igen, mindig könnyebb általánosítani, ahogy Te tetted (nálunk mindenki mindenkinél jobb), mint konkrétumokat megfogalmazni.

De sajnos jól láthatóan azt se sikerült felfogni, miről beszélgettünk és ez minden HSZ-edből átjött... Tipikusan azt csináltad, hogy elkaptál vmi beszélgetésfoszlányt, és jól belebeszéltél, jól megmondtad a magadét, de az nem zavart, hogy valójában semmi köze sem volt a témához, ráadásul a foszlányaidat használva olyan dolgokat adsz a számba, amelyek sosem hangoztak el...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Amennyiben hinni lehet az infonak Harrison a Patsnèl vizitál. Az több lenne, mint katasztrófa 😕 😕

" class="embed">
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez a lényeg. Hogy bevetted Burkheadet, miközben szóba sem hoztam, Hightower meg megemlítettem, hogy azért az ő hiánya egy 4–3-as védelemben egyetlen NFL-szintű LB-ként (pláne, hogy ő Pro Bowl-szintű) lehet, hogy van akkor hiány, mint egy 3–4-es ILB másik három kezdő szintű játékos mellett.

Az meg hogy véletlenül valaki esetében nálad nem a Steelers-játékos felé billenne a mérleg, az meglepne 😊

Nekem nem fáj semmi, maximum az zavar, hogy mindig az jön, hogy így a legjobb, úgy a legjobb, így jobb minden játékos a Steelersben (támadó és védő oldalán kb mindegy, mert mindig ez a lényeg), aztán a végén amikor nincs győzelem, akkor meg az van, hogy jó, de ez meg ez hiányzott. Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy mindig ezt hozod fel te is a meccsek után, hogy a ti hiányzóitok mindig mennyivel fontosabbak, de egyszerűen 3-4 vereség óta folyamatosan ezt látom, és nekem ez rontja az élményem, mert mindig az a téma, hogy de ha ez lett volna a pályán, vagy az, akkor mi van, meg hogy a mi hiányzóink fontosabbak, mint az ellen.

Persze ez az én hülyeségem, minek nézegetek másik topicokat, szimplán meg kéne maradni a mienknél és örülni a győzelemnek, és leszarni a többit 😊
Wyatt
Össze-vissza beszélsz... Nem veled beszélgettem, hanem Jannal, és ő mondta, hogy Burkhead megsérült. Tehát nem én hoztam szóba. Én erre reagáltam, hogy azért nem hasonlítsuk már az ő elvesztését Sacihoz, vagy Hadenhez... Akik nélkül pedig ne emlegessünk ideális körülményeket...

Továbbá szintén csak Te beszélsz arról, hogy nálunk mindenki elit. Nem, nem az. De BB, AB, Bell az. És 3 év alatt egyetlen PO-runt sem tudtunk velük végigcsinálni. Plusz Pouncey és DeCastro elit még a szememben. Ahogy a védelemben Saci, Heyward és Haden a 3 extraklasszisunk. Plusz Boswell spec teamben. Ez lenne a mindenki? Jaaaa, hogy pont ezek dőlnek ki mindig? Ez a mi pechünk. Például bárki megemlítette, hogy Gilbert sem volt? Nem, nem említette senki. Tudod miért? Mert bár Gilbert is bőven átlag feletti kaliberű játékos, de ő pótolható, nem meccsdöntő, ott elég mélyek vagyunk és maga a fal egésze jó marad attól, hogy egy embert váltunk benne kényszerűségből. Szóval bocs, hogy tényszerűségből csak a valóban pótolhatatlanokat említettük. Szóval tényleg az fáj neked, hogy nálunk rendre az elitjátékosok dőlnek ki? Hidd el, nálad csak nekünk fáj jobban.

És lassan ott tartunk, hogy mi kérünk elnézést, hogy még egyetlen PO-runt sem láthattuk a csapatunkat a Killer B's-zel.
Soldados
Nem én beszélek össze-vissza. De erre most nincs időm. Meggyőzni még az életben nem győzött meg téged soha senkiről, úgyhogy legyen igazad.

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
 uspotus.com/steelers-vince-williams-received-taunting-penalty-for-trying-to-cuddle-with-deandre-hopkins.html
astroid
ez szégyen, sztem poén lett volna NFL players united
több mint 6 éve
Megint nem értelek. Hightower a szövegkörnyezetben szóba sem került. Arról volt szó, hogy Jan szerint sose volt ideálisabb helyzetünk, mint a 15. héten Pats O vs Steelers D téren. Ide hogy jön Hightower? Egyszerűen Te értetted félre, amit írtam. Hightower természetesen érzékeny veszteség, ahogy Edelman is. Nem tudom ebből mit akarsz kihozni? De ha Shazierhez kell hasonlítanom (de nem ez volt az eredeti téma), akkor valóban nem Magastorony felé billen a mérleg, ugyanis Sacinak olyan skillsetje van, ami talán egyik másik ILB-nek sem. Ettől még nem lesz értéktelenebb Magastorony, vagy ettől még a Pats D-nek természetesen érzékeny veszteség. Most tényleg az fáj, hogy Saci, Haden és aztán AB elvesztésével sztem nekünk voltak meghatározóbb hiányzóink? Ez miért fáj neked? Mellesleg nem értelek, én nem takarózok holmi sérülésekkel, sztem jobb volt a Pats és ezért nyert. A sérülés a játék része, nekem ez sose lesz kifogás, ahogy a bírók sem. Én mindössze arra reagáltam, hogy "sose voltak ilyen kedvezőek a feltételek a Pats legyőzéséhez". Ez konkrétan nem volt igaz, erről szólt, amit írtam.

...
Soldados
Ok, akkor légyszíves nevezd meg, hogy az utóbbi pár évben melyik volt az a meccs, aminek kedvezőbb feltételekkel mentünk neki.
Jan
Pats O vs Steelers D tekintetében (amiről beszéltünk, amíg meg nem jöttek a Pats-esek megmondó emberek) mindegyik. Saci nélkül ez a védelem nem sokat ér, ahogy azt korábban is leírtam. Gondolom, mindketten láttuk a Ravens-meccset. Egy Patset 27 ponton tartani teljesen rendben lévőnek gondolom, még teljes repertoárral is, 3 D-klasszisunkból kettő nélkül, pedig abszolút várakozáson felülinek gondolom.

Te a védelmet szidtad, én pedig megvédtem. Szted a körülmények soha ilyen jók nem voltak, én ezt vitattam.

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
bcsarli

Picit várni kell.

több mint 6 éve

Wyatt
Össze-vissza beszélsz... Nem veled beszélgettem, hanem Jannal, és ő mondta, hogy Burkhead megsérült. Tehát nem én hoztam szóba. Én erre reagáltam, hogy azért ne hasonlítsuk már az ő elvesztését Sacihoz, vagy Hadenhez... Akik nélkül pedig ne emlegessünk ideális körülményeket...

És lassan ott tartunk, hogy mi kérünk elnézést, hogy még egyetlen PO-runban sem láthattuk a csapatunkat a Killer B's-zel...

És bár úgy tűnik, előbb sem olvastad el, de megpróbálom megint, ennek az O-nak a legjobbnak KELLENE lennie állományát tekintve. De nem véletlen beszéltünk éveken át arról, hogy alulteljesít az O és Haleyt kárhoztattuk ezért. Azaz sose jött ki. Ennek csak ráadása az, hogy a PO-ra még le is sérültek az elit O-játékosaink, így még esélyünk se volt, hogy teljes harci díszben lássuk őket.

Szerkesztette: Soldados