Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha van egy Ravens meg egy Pats ajánlata mér teljesen vilàgos hogy hozzátok fog menni? 😛Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Ahogy egyébként Tomlin keddi reakcióját elnéztem a sajttájon még az is lehet, hogy már feszültség volt az öltözőben, amit így is úgy is kezelni kellett.
Klemó
Kókusz8
(NFC-rol nem is beszélve)
De nekem mindegy, legyen csak nagy a mellény, ilyenkor nagyobb a pofáraesés is...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
sorry elírtam a bötüt 😊Ha kittli megpörgeti a terrible towert akkor igazán kemény fa.. gyerek😀Szerintem az is lényeges h a terrible towert jobbról balra vagy balról jobbra pörgetegAz ellen vudu mágiával nem számoltál. Ha a győztes pólót veszem fel meccsnézéshez, a megfelelő időben gyújtok rá egy cigire, ha a terrible towelt akkor pörgetem meg amikor kell, ha 3&1-nél felállok (de csak védekezéskor mert támadásban ülni kell) illetve ha a mágiabook kb. 15 titkos elemét használom akkor 100%-os biztonsággal állíthatom,hogy 75%-ban győzünk.Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
Már csak a maradék 25%-ban kell a csapatnak jól játszania. 😉
kittli
mascherano
kishaszi
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
"The current 50 sack season is the most by the Steelers since 2002 when they also recorded 50 quarterback take-downs. The Steelers franchise record for sacks in a single season is 55, however, and that has been done twice in 1994 and 2001."az még szép lenne...össze is jöhet a Browns ellen
xtaki
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"ha van egy Ravens meg Pats ajánlata, akkor vissza kellett volna vonulnia? nem kellett volna kivágni. Teljesen világos volt, hogy hozzánk fog jönni. Nem értem a hisztit...
Ahogy egyébként Tomlin keddi reakcióját elnéztem a sajttájon még az is lehet, hogy már feszültség volt az öltözőben, amit így is úgy is kezelni kellett.
Klemó
több mint 6 éve
xtaki
3 443
"The current 50 sack season is the most by the Steelers since 2002 when they also recorded 50 quarterback take-downs. The Steelers franchise record for sacks in a single season is 55, however, and that has been done twice in 1994 and 2001."
több mint 6 éve
Ha kittli megpörgeti a terrible towert akkor igazán kemény fa.. gyerek😀Szerintem az is lényeges h a terrible towert jobbról balra vagy balról jobbra pörgetegAz ellen vudu mágiával nem számoltál. Ha a győztes pólót veszem fel meccsnézéshez, a megfelelő időben gyújtok rá egy cigire, ha a terrible towelt akkor pörgetem meg amikor kell, ha 3&1-nél felállok (de csak védekezéskor mert támadásban ülni kell) illetve ha a mágiabook kb. 15 titkos elemét használom akkor 100%-os biztonsággal állíthatom,hogy 75%-ban győzünk.Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
kittli
mascherano
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Nos, Én nekem a csapattársak reakciója az ami számít most. Érdemes megnézni. Nagyjából az a feeling, hogy az öltözőben köpködte őket most meg felveszi a mezüket, tehát egészségére, de ahogy Mitchell mondotta volt...."I do not give a f***"Ahogy egyébként Tomlin keddi reakcióját elnéztem a sajttájon még az is lehet, hogy már feszültség volt az öltözőben, amit így is úgy is kezelni kellett.
több mint 6 éve
zidane99
180
Hogy hiba volt-e JH elengedése a patshez, az nem kérdés. Hogy ez előny nekik és hátrány nekünk, nos az sem kérdés. Az.Hagyjátok már ezt a hisztit, de most komolyan. Hát akkor leszerződött. Ettől még Gronkot kell megfognunk továbbra is és persze visz titkot, de ennyi erővel az összes idén kivágott Patriots ember is elvitte a kincset és mégis ott vannak. Ugyanmár. Nézzék meg Cam Newton mókás videóját a wheel route kapcsán.....videóztak....tudták.....ahham...mégse.....A lenyeg nem az hogy o milyen jo jatekos. Mert nalunk sem kezdett. Hanem, hogy az osszes def felallast, jeleket, mikor zonazunk mikor nem. Hogyan kommunikalunk, mikor hogyan valtunk. Kinek mi az erossege, mi a gyengeje. Mind az off, mind a def teren megy egyenesben vele. Az egesz eves playbook def reszrol megvan neki es nagyon sok pl mondjuk csak eddzesen gyakorolt, esetlegesen kesobbre vagy po ra tartogatott trukkos jatek az off reszerol, vagy egyeb def semak stb...
Ha egy emberünk így aláír oda seperc alatt, hát tegye. Nem bánom egy percig sem. Elmondja a playbook-ot? Elmondja...ezt az SB-t ha SB lesz belőle Saci és Dan miatt fogjuk behúzni akik láthatóan JH-nak úgy semmit nem jelentettek.
Egyébként az ugye fel se merült, hogy mi is ismerjük ám, vagyis ha pályán van pontosan tudjuk hol vannak a határai. Ez nekem tehát nem fix egyes. Én kifejezetten rá is írnék játékot szépen, hiszen jól tudjuk, hogy a coverage már nem az ő műfaja. Ha pedig fent van, akkor no huddle....
Klemó
Ellene jatszottak a mi off jatekosaink. Ez is hatalmas elony, mert lathatta, kit hogy mivel lehet megverni, mi a gyengeje stb. Azt is tudhatja ki mikor pisilt. Es milyet. Egy ilyen elony egy olyan csapat ellen, aki mint mumus all velunk szemben es legyozhetetlennek gondoljak pitben is kb (a jatekosok is majdnem), mert 2001 ota tarto L szeriank van a poban veluk es hihetetlen gaz merlegunk... Egy ilyen csapatnak meg egy ilyen elony se kellene, de lecsaptak ra. Vajon miert szerinted? Es naivsag ha azt gondolja barki, hogy nem fog barmit elmondani. Neki is erdeke a csapat es egyeni siker.
Nem Jh jateka a faktor, de akar az is lehet mert o tudja az off ellen, hogy kit hogy lehet megverni, mert veluk gyakorolt stb... Ne ragozzuk, ez hatalmas elony lehet a rajatszasban. Meg ha atvarialjak is a jeleket, rengeteg az info amit magaval visz. Amiert barmelyik masik csapat kb "olni" tudna. Ezert sem nezik jo szemmel, pl ha ev vegen valaki egy csoportrivalishoz menne, vagy nem engedig oda tradelni stb. Hanem mashova. De nalunk pont az egyik legnagyobb ellenfelunkhoz ment ev kozben, po elott. Amikor kb minden aprosag szamit.
Mas sportban pl f1 ben a mernokoknek ki kell hagynia egy teljes evet, mielott mashova leigazolhatna, nehogy kitudodjon az o titkuk. Vagy le tudjak masolni erdemlegesen befolyasolva az adott szezont...
Na most itt a po elott egy nagyon sokat tudo JH szerinted, ha kell majd nem lesz elony nekik? Nem a jateka, hanem az osszes egyeb cakk un pakk. Cegeknel is van, titoktartasi kotelezettseg, hogy ha mashova mesz es elmondasz barmit, akkor feljelenthetnek. Neki nincs.
Itt o meg nyitott konyv lehet akar a bukasunkhoz is, ami igy is annak nez ki sajna saci hianyaban, ha veluk jatszanank. Hacsak az off csodat nem csinal. Es a def szintugy. Es gronk ellenszere is valahogy meglenne. De hat nincs. Szoval nem igazan kellett ezt meg tetozni... Ez a valosag, nem hiszti. Egy egy meccsen apro nuanszok donthetnek a po ban. A hiszti az lenne, ha azt mondanank tiltsak el gronkot a po bol, mert tul jo a pats es ugy lenne csak eselyunk... : ) Stb.
Utoirat: Ja es ki es hogyan is tartotta a tobbi lb nek a zart sajat felkeszulesuket is az off seasonban? Hat persze hogy o. Csak ennyit arrol hogy mit es hogyan tudhat barmirol is.
Kerestem neked par velemenyt az elso talalatnal, ami az oda igazolasarol szol. Nezd meg hany szazalek es mit mond.
www.pennlive.com/steelers/index.ssf/2017/12/james_harrison_patriots_sign.html
Egy iras pedig arrol, hogy milyen jo lehetett harrisonnak... Es biztos nem mondana el semmit...
It sure has the feeling of a scorned lover, now doesn't it?
The Steelers unceremoniously dumped James Harrison two days before Christmas, after misleading him for months, just for him to instantly hook up with someone he knew darn well would hurt them the most.
Enter the New England Patriots.
Harrison — the Steelers' franchise leaders in sacks and a folk hero around these parts — signed with the Patriots on Tuesday, a day after Harrison cleared waivers. It ended a 14-year relationship between a player and a fan base
gabistar
De most komolyan, azt gondolja bárki is, hogy Belichik nem elemezte már szarrá a def és off felállásainkat, játékainkat, egyenként a játékosainkat? Ó dehogynem. De igen.
Csakhogy egy dolog, hogy tudod mire készülj, hogy tudod mi a gyengéje, erőssége pl. egy falembernek. Azt meg is kell valósítania a játékosaidak mérkőzés közben. Mert lehet, hogy tudják, jobbra blokkol a guard, balra futás lesz belőle, de nem tudják megakadályozni, mert egyszerűen gyengébb képességű a védő. Várjuk meg legalább a meccset, mielőtt a kardunkba dőlünk!
Ennek ellenére abban egyetértünk, hogy hátrányt fog jelenteni, ha eljutunk a pats elleni mérkőzésig. De bízzunk benne, hogy sikerül megoldani mind edző, mind játékos ügyileg a feladatot.
több mint 6 éve
Szerintem az is lényeges h a terrible towelt jobbról balra vagy balról jobbra pörgetegAz ellen vudu mágiával nem számoltál. Ha a győztes pólót veszem fel meccsnézéshez, a megfelelő időben gyújtok rá egy cigire, ha a terrible towelt akkor pörgetem meg amikor kell, ha 3&1-nél felállok (de csak védekezéskor mert támadásban ülni kell) illetve ha a mágiabook kb. 15 titkos elemét használom akkor 100%-os biztonsággal állíthatom,hogy 75%-ban győzünk.Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
kittli
Szerkesztette: mascherano
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
Jah, elejt 1-1 kézmozdulatot, valaki meg távcsövön fogja nézni...😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
kriSTEELan
307
Óriási húzás Tomlintól, végül csak túljárt BB eszén... ugynis a kettős ügynök James MATA HARRIson fogja nekünk szállítani az infókat! 😀 😀
több mint 6 éve
Az ellen vudu mágiával nem számoltál. Ha a győztes pólót veszem fel meccsnézéshez, a megfelelő időben gyújtok rá egy cigire, ha a terrible towelt akkor pörgetem meg amikor kell, ha 3&1-nél felállok (de csak védekezéskor mert támadásban ülni kell) illetve ha a mágiabook kb. 15 titkos elemét használom akkor 100%-os biztonsággal állíthatom,hogy 75%-ban győzünk.Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába a Ravens kiüti a Patset, mielött mi játszanánk velük!
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Hagyjátok már ezt a hisztit, de most komolyan. Hát akkor leszerződött. Ettől még Gronkot kell megfognunk továbbra is és persze visz titkot, de ennyi erővel az összes idén kivágott Patriots ember is elvitte a kincset és mégis ott vannak. Ugyanmár. Nézzék meg Cam Newton mókás videóját a wheel route kapcsán.....videóztak....tudták.....ahham...mégse.....A lenyeg nem az hogy o milyen jo jatekos. Mert nalunk sem kezdett. Hanem, hogy az osszes def felallast, jeleket, mikor zonazunk mikor nem. Hogyan kommunikalunk, mikor hogyan valtunk. Kinek mi az erossege, mi a gyengeje. Mind az off, mind a def teren megy egyenesben vele. Az egesz eves playbook def reszrol megvan neki es nagyon sok pl mondjuk csak eddzesen gyakorolt, esetlegesen kesobbre vagy po ra tartogatott trukkos jatek az off reszerol, vagy egyeb def semak stb...
Ha egy emberünk így aláír oda seperc alatt, hát tegye. Nem bánom egy percig sem. Elmondja a playbook-ot? Elmondja...ezt az SB-t ha SB lesz belőle Saci és Dan miatt fogjuk behúzni akik láthatóan JH-nak úgy semmit nem jelentettek.
Egyébként az ugye fel se merült, hogy mi is ismerjük ám, vagyis ha pályán van pontosan tudjuk hol vannak a határai. Ez nekem tehát nem fix egyes. Én kifejezetten rá is írnék játékot szépen, hiszen jól tudjuk, hogy a coverage már nem az ő műfaja. Ha pedig fent van, akkor no huddle....
Klemó
Ellene jatszottak a mi off jatekosaink. Ez is hatalmas elony, mert lathatta, kit hogy mivel lehet megverni, mi a gyengeje stb. Azt is tudhatja ki mikor pisilt. Es milyet. Egy ilyen elony egy olyan csapat ellen, aki mint mumus all velunk szemben es legyozhetetlennek gondoljak pitben is kb (a jatekosok is majdnem), mert 2001 ota tarto L szeriank van a poban veluk es hihetetlen gaz merlegunk... Egy ilyen csapatnak meg egy ilyen elony se kellene, de lecsaptak ra. Vajon miert szerinted? Es naivsag ha azt gondolja barki, hogy nem fog barmit elmondani. Neki is erdeke a csapat es egyeni siker.
Nem Jh jateka a faktor, de akar az is lehet mert o tudja az off ellen, hogy kit hogy lehet megverni, mert veluk gyakorolt stb... Ne ragozzuk, ez hatalmas elony lehet a rajatszasban. Meg ha atvarialjak is a jeleket, rengeteg az info amit magaval visz. Amiert barmelyik masik csapat kb "olni" tudna. Ezert sem nezik jo szemmel, pl ha ev vegen valaki egy csoportrivalishoz menne, vagy nem engedig oda tradelni stb. Hanem mashova. De nalunk pont az egyik legnagyobb ellenfelunkhoz ment ev kozben, po elott. Amikor kb minden aprosag szamit.
Mas sportban pl f1 ben a mernokoknek ki kell hagynia egy teljes evet, mielott mashova leigazolhatna, nehogy kitudodjon az o titkuk. Vagy le tudjak masolni erdemlegesen befolyasolva az adott szezont...
Na most itt a po elott egy nagyon sokat tudo JH szerinted, ha kell majd nem lesz elony nekik? Nem a jateka, hanem az osszes egyeb cakk un pakk. Cegeknel is van, titoktartasi kotelezettseg, hogy ha mashova mesz es elmondasz barmit, akkor feljelenthetnek. Neki nincs.
Itt o meg nyitott konyv lehet akar a bukasunkhoz is, ami igy is annak nez ki sajna saci hianyaban, ha veluk jatszanank. Hacsak az off csodat nem csinal. Es a def szintugy. Es gronk ellenszere is valahogy meglenne. De hat nincs. Szoval nem igazan kellett ezt meg tetozni... Ez a valosag, nem hiszti. Egy egy meccsen apro nuanszok donthetnek a po ban. A hiszti az lenne, ha azt mondanank tiltsak el gronkot a po bol, mert tul jo a pats es ugy lenne csak eselyunk... : ) Stb.
Utoirat: Ja es ki es hogyan is tartotta a tobbi lb nek a zart sajat felkeszulesuket is az off seasonban? Hat persze hogy o. Csak ennyit arrol hogy mit es hogyan tudhat barmirol is.
Kerestem neked par velemenyt az elso talalatnal, ami az oda igazolasarol szol. Nezd meg hany szazalek es mit mond.
www.pennlive.com/steelers/index.ssf/2017/12/james_harrison_patriots_sign.html
Egy iras pedig arrol, hogy milyen jo lehetett harrisonnak... Es biztos nem mondana el semmit...
It sure has the feeling of a scorned lover, now doesn't it?
The Steelers unceremoniously dumped James Harrison two days before Christmas, after misleading him for months, just for him to instantly hook up with someone he knew darn well would hurt them the most.
Enter the New England Patriots.
Harrison — the Steelers' franchise leaders in sacks and a folk hero around these parts — signed with the Patriots on Tuesday, a day after Harrison cleared waivers. It ended a 14-year relationship between a player and a fan base
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Azért senki sem szent. 😊 Csak mert a Pats ennyire domináns, egy kis kihágás és mindjárt az egész világ el van hűlve tőle. Ha esetleg JH azt mondja, hogy a Steelers iránt érzett tiszteletből nem akar mindent elmondani, nem hiszem, hogy erre BB azonnal elküldené. Sőt, ezzel akár még szimpatikusabb is lehet neki. BB jelenleg a legjobb edző a ligában, nem hinném, hogy ilyen segítségekre lenne szüksége. 😊Javaslom h guglizz rá a spygate szóra...
Hunreeth
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Hagyjátok már ezt a hisztit, de most komolyan. Hát akkor leszerződött. Ettől még Gronkot kell megfognunk továbbra is és persze visz titkot, de ennyi erővel az összes idén kivágott Patriots ember is elvitte a kincset és mégis ott vannak. Ugyanmár. Nézzék meg Cam Newton mókás videóját a wheel route kapcsán.....videóztak....tudták.....ahham...mégse.....Ha egy emberünk így aláír oda seperc alatt, hát tegye. Nem bánom egy percig sem. Elmondja a playbook-ot? Elmondja...ezt az SB-t ha SB lesz belőle Saci és Dan miatt fogjuk behúzni akik láthatóan JH-nak úgy semmit nem jelentettek.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Ezt csak egy patses drukkolo mondhatta. Mindenki mindent megtesz azert, hogy sb t nyerjen. Tuzriadok, ellenfel szallodajanak atnezese, hatha a sok emberbol valaki egyet ott felejtett valami playbookot, vagy jeleket. Stb.Azért senki sem szent. 😊 Csak mert a Pats ennyire domináns, egy kis kihágás és mindjárt az egész világ el van hűlve tőle. Ha esetleg JH azt mondja, hogy a Steelers iránt érzett tiszteletből nem akar mindent elmondani, nem hiszem, hogy erre BB azonnal elküldené. Sőt, ezzel akár még szimpatikusabb is lehet neki. BB jelenleg a legjobb edző a ligában, nem hinném, hogy ilyen segítségekre lenne szüksége. 😊bb, mint úriember és a fairplay nagykövete 😹😹Hm, nem tudom, de azért érzem annyira úriembernek őt is és BB-t is, hogy nem feltétlenül mondja el a Steelers dolgait. Nem hinném, hogy az lenne az első kérdése BB-nek, na mi is a gameplan nálatok? 1-2 dolgot talán megoszt, de összességében szerintem inkább játékosnak szerezte meg a Pecc, mint besúgónak. Vagy fene tudja. Ha esetleg lenne egy visszavágó, ahol a Steelersnek köze nem lenne a meccshez, akkor mondjuk elég nagy a valószínűség rá, hogy JH miatt. De ezzel egy picit a vasas maga alá tett.hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
En szinte biztos voltam benne, hogy BB be fogja húzni.
Ha PR-ban nem is lesz használható, futás ellen biztos jobb lesz, mint a 230 fontos Flowers.
Sinisa
gedam
Hunreeth
gedam
Hunreeth
Aztan pl nem akarok spam elni, nem mintha mas csapat nem csinalta volna valszeg, de amikor a BB felvette mind a tamado jatekokat, mind a vedo csapat vedo jeleit. A labdak leengednek es meg ki tudja hany mas dolog van meg. Akkor is galans volt? Nem hiszem, hanem nyerni akart. Es nyert is.
Ez uzlet. Itt nyerni kell. Win or go home. Ez nem a pro bowl. Nem baratsagos merkozesek jonnek. Ez milliardos uzlet. Ahol teljesiteni kell. Es mindenki amit tud megtesz erte, hogy megnyerje. Van aki egy kicsit tobbet tesz erte, van aki meg nem. Van aki egy kicsit tobbet trukkozik. Van aki nem...
Es nem hiszem, hogy a NE pont egy harrisonra volt a legjobb csapatnak tartottak kozott. : ). Es pont az volt a needjuk. Ez egyertelmu huzas, ugyanezt mondanam, ha mi hoztuk volna el a ti egyik jatekosotokat, po elott.
Az uzlet az uzlet. Meg ha jatek formajaban is...
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Ez jo szoveg hogy minimalis hatasa lesz a meccsre, ha jatszunk. Stb. Mint vedo mindent tud minden jatekosrol is, nem csak a playbookrol a def ben. Hanem minden apro hatraltato serulesrol, bosszusagrol. Ki mit bir el off line oldalon is, ki mit nem bir off line oldalon. Mert veluk eddzett. Tud mindent a def rol is meg jobb szinten. Apro athivo jelek, mindent. Es miert ne arulna el. Jo szoveg, hogy galans lesz es nem arulja el. Ha sbt akar nyerni es miert ne, akkor mar nem velunk van. Ne legyunk naivak.Ugyhogy ezt a lehetoseget nem hagyja ki egy epeszu eddzo foleg nem a NE, amikor egy aprobb darab playbook jelekert szallodakat forgatnak fel a csapatok. Mi meg onkentesen felkinaltuk mindenkinek minden titkunkat def oldalon. Es esetleges gyengeseget stbt off oldalon.
Ki lenne az a buta eddzo aki ezt nem hasznalna ki. Hat biztos nem bb, aki gondolta jol jon ez meg ha netan jatszunk egymas ellen biztositeknak. Es kihagyhatatlan volt. Mert valoszinusitik hogy osszefutunk, nem kicsi ra az esely.
Most hol marad a Fire tomlin? Po elott egy ilyen hulye lepessel meg jobban vagja sajat magunk alatt a fat. Ugy sem tud beepulni idenre egy csapatba sem teljesen az oreg. Szovel ezt a kamu szoveget, hogy azert engedtuk el hogy jatszhasson nekem ne adja be. Jatszhatott volna jovore, meg nalunk is iden ki tudja mi lesz po ban. Mostani meccsen is amikor neztek van e serulese wattnak mondom kiraly.
Ha meg van benne valami, jovore is tudott volna jatszani harrison. Gratulalok ehhez. Igy kell ezt. Igy is az ezer sebbol verzo defunk meg jobban szetszedheti az a csapat, akit eddig nem birtuk megverni po ban 16 eve. Es az offensunk ellen is tudhat minden apro dolgot, amivel meg az o defjuket tudja meg jobban felerositeni es meg gyengebbe tenni a mi off unkat. Koszonjuk Fo tomlin stb. Leulhettek egyes. Mintha nem lenne bajunk csinalunk meg egyet.
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Azért senki sem szent. 😊 Csak mert a Pats ennyire domináns, egy kis kihágás és mindjárt az egész világ el van hűlve tőle. Ha esetleg JH azt mondja, hogy a Steelers iránt érzett tiszteletből nem akar mindent elmondani, nem hiszem, hogy erre BB azonnal elküldené. Sőt, ezzel akár még szimpatikusabb is lehet neki. BB jelenleg a legjobb edző a ligában, nem hinném, hogy ilyen segítségekre lenne szüksége. 😊bb, mint úriember és a fairplay nagykövete 😹😹Hm, nem tudom, de azért érzem annyira úriembernek őt is és BB-t is, hogy nem feltétlenül mondja el a Steelers dolgait. Nem hinném, hogy az lenne az első kérdése BB-nek, na mi is a gameplan nálatok? 1-2 dolgot talán megoszt, de összességében szerintem inkább játékosnak szerezte meg a Pecc, mint besúgónak. Vagy fene tudja. Ha esetleg lenne egy visszavágó, ahol a Steelersnek köze nem lenne a meccshez, akkor mondjuk elég nagy a valószínűség rá, hogy JH miatt. De ezzel egy picit a vasas maga alá tett.hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Ha PR-ban nem is lesz használható, futás ellen biztos jobb lesz, mint a 230 fontos Flowers.
Sinisa
gedam
Hunreeth
gedam
több mint 6 éve
Most komolyan JH a Patsben...az év vicce lenne, hanem lenne komoly...francér nem bírt Pennsylvaniában maradni...Még megnézte a Raiders elleni meccseteket és azonnal felült az első bostoni gépre.
dande
Francér nem bírt Foles jobban játszani. 😊
Kurva mérges vagyok Deebo miatt. Mérgesebb, mint hogy kikaptunk a Patstől.😠Szvsz minimális hatása lesz a szerződtetésének egy esetleges Pats-Steelers AFC döntőben. Nem hiszem, hogy ezen fog múlni, ha vereséget szenvedtek.
Minden titkot átadhat, a kézjeleket a kódokat, zónavàltàsok ütemeit, a sebezhető pontokat.
Idén kurva közel àllunk a NE-hez, mi a szarnak kellett még több hendikep? Gronkkal úgyis lesz bajunk, ha szembejönnek.
Vagy úgy szàmolunk, h nem lesz visszavàgó, mert egyikünk elvérzik?
Fast Willie
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
gedam
5 908
bb, mint úriember és a fairplay nagykövete 😹😹Hm, nem tudom, de azért érzem annyira úriembernek őt is és BB-t is, hogy nem feltétlenül mondja el a Steelers dolgait. Nem hinném, hogy az lenne az első kérdése BB-nek, na mi is a gameplan nálatok? 1-2 dolgot talán megoszt, de összességében szerintem inkább játékosnak szerezte meg a Pecc, mint besúgónak. Vagy fene tudja. Ha esetleg lenne egy visszavágó, ahol a Steelersnek köze nem lenne a meccshez, akkor mondjuk elég nagy a valószínűség rá, hogy JH miatt. De ezzel egy picit a vasas maga alá tett.hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Sinisa
gedam
Hunreeth
több mint 6 éve
mindenki nyugodjon le a picsába....JH csak a playbook miatt ment a gópecchez...
ugyanazt csináljunk mint amit blount csinált, hogy kivágta a NE-aztán mi, aztán vissza NE...
több mint 6 éve
Most komolyan JH a Patsben...az év vicce lenne, hanem lenne komoly...francér nem bírt Pennsylvaniában maradni...
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Szerintem itt JH-n múlik minden, hogy mennyire van benne tüske. Ha van, akkor elmond mindent, ha nincs, akkor csak pár dolgot.Nyilván csak akkor jelentős ha még talàlkozunk. Viszont akkor nincsenek kétsègeim, h részletes kikérdezés lesz. Ő nyerni ment hozzàtok, BB meg minden eszközzel nyerni akar, őt nem érdekli az etikett és az etika sem.Hm, nem tudom, de azért érzem annyira úriembernek őt is és BB-t is, hogy nem feltétlenül mondja el a Steelers dolgait. Nem hinném, hogy az lenne az első kérdése BB-nek, na mi is a gameplan nálatok? 1-2 dolgot talán megoszt, de összességében szerintem inkább játékosnak szerezte meg a Pecc, mint besúgónak. Vagy fene tudja. Ha esetleg lenne egy visszavágó, ahol a Steelersnek köze nem lenne a meccshez, akkor mondjuk elég nagy a valószínűség rá, hogy JH miatt. De ezzel egy picit a vasas maga alá tett.hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Sinisa
gedam
Hunreeth
Ezesetben csinàltunk magunknak egy Spygate2-t.
Fast Willie
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hétvégén egy jó kis Beachum Harrison ütközetet láthatunk....legalább meglátjuk, hogy JH miért nem kapott komolyabb szerepet nálunk...