Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Köszi mindenkinek!
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
A lényeg, hogy ha lesz megyünk. 2 beugróval nekem/nekünk.
több mint 6 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Írtam, hogy sehol nem találtam megerősítést. A Jags elleni idegent el tudnám képzelni.....
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
 drive.google.com/file/d/1jX_T2dgjjZGSMsZqsuTocx1kgdWy5g0y/view?usp=drivesdk
Ezt láttam ma reggel. De nem találtam hivatalos megerősìtést mindenhol januári dátumot írnak mint hivatalos. Azonban ha így lesz tudom már hol töltöm a szeptember végét.....
polamalu
Ez azt jelentené, hogy hazai meccsünket visszük oda. Tekintettel arra milyen szerződésünk van a szponzorral (Heinz) ezt elég nehezen képzelem el. (konkrétan az összes hazai meccsünk oda van elkötelezve)
Klemó
Ez még több sebből vérzik....
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ezt láttam ma reggel. De nem találtam hivatalos megerősìtést mindenhol januári dátumot írnak mint hivatalos. Azonban ha így lesz tudom már hol töltöm a szeptember végét.....
polamalu
Ez azt jelentené, hogy hazai meccsünket visszük oda. Tekintettel arra milyen szerződésünk van a szponzorral (Heinz) ezt elég nehezen képzelem el. (konkrétan az összes hazai meccsünk oda van elkötelezve)
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Én tökre örülnék, ha ezek a meccsek lennének, kétszer is kimennék szerintem. Ami nekem gyanús, hogy már rajta vannak a pontos időpontok, az csak sokkal később szokott kiderülni.

Szerkesztette: winston
több mint 6 éve
Most neztem arbnb lakást 8 főre 45.000/ ejszaka. 160.000 re jött ki szolgaltatások mindem minimumban 3 éj. Azt hiszem az nem eget rengető. És kenyelmes. És van ennél is jobb ajánlat tutira. Ez csak egy gyors keresés volt.
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Kb mennyiből állna meg fő/ft? Mindent beleszámolva!
steelwolf
London nem olcsó...attól függ 2-3 nap, milyen szállás, hol van az...a repjegy tán nem is vészes...a szálloda már combosabb, még ha van is olcsó hotel. A közlekedés pláne drága, de lábbal is megoldható korlátozottan.
Azt tudom javasolni, hogy nézz egy jegyet--->Ryanair, egy hotelt--->booking, easy hotel és + egy olyan 40font a kötelező közlekedés (reptér transzfer, metrózás), a többi amit eszel, + 1 sör 5 font (olcsóbb ha közértben veszed 😀)
Klaci79
repjegyet meg lehet úszni odavissza 10k-ból ha nagy mázlid van, de 20k felett nem kéne, hogy legyen. (ryan/wizz. wizznél ha van rá igény tudok abban segíteni, hogy mikor lesz valami akció, mert akkor érdemes venni az akció első pár órájában). busztranszfer londonba olyan 20 font odavissza, ha előre megveszed, akkor olcsóbb is lehet.
szállás lehet olcsó hosteltől (kb20font/nap) a csillagos égig. utazásra oyster kártyával számolj maximum 6-7 fontot naponta.
stadionban a kaja/pia kb minden 5 font, kintről nem vihetsz be semmit (pedig remek lengyel söröket kapni kisboltokban 1 fontért)
meccsre jegyek kb 15k-tól szintén a csillagos égig.

ez kb a minimum,
több mint 6 éve
Ha egy 100.000-t rászánsz abból ki lehet hozni low cost. Sztem. A csillagis ég a felső határ. Gyerekkel Z Easy hotel.sztem már nem biztos. Lehet az Arbnb jobb lenne. De egyenlőre minden feltételes.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
James Harrison said he asked Steelers for his release 3 times
“After the first week of the season, I said to them, it’s clear you want to play your younger guys and I understand, so why don’t you release me. You go on your way and I’ll go on mine. They said, ‘No, no, no, we got a role for you.’ ”

Klaci79
Mondtam..
Tehát hitegették csak.
JH akkor legenda, a mezégetők meg raepák.
kishaszi
ez a nyilatkozat a bizonyíték rá, hogy bosszúból ment a pecchez. ti kibasztatok velem, én is kibaszok veletek.
rosszul mérte föl a saját helyét a ligában, azt hitte bárhova kelhet még, hasznos csapattag lehet bárhol. de már csak két helyen lehetett igazán hasznos csapattag, vagyis két helyen tudott egykori csapatának igazán nagy kárt és fájdalmat okozni, az a ravens és a pecc. (persze a legnagyobb kárt saját magának okozta, de sztem fel sem fogja) hálistennek ide nem jött.
szép legenda.
gedam
Így is lehet nézni, de Gretzky se maradt örökké Oiler pl. Igaz, St. Louisban nem is szeretik a féléves kitérője miatt 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
steelwolf
London nem olcsó...attól függ 2-3 nap, milyen szállás, hol van az...a repjegy tán nem is vészes...a szálloda már combosabb, még ha van is olcsó hotel. A közlekedés pláne drága, de lábbal is megoldható korlátozottan.
Azt tudom javasolni, hogy nézz egy jegyet--->Ryanair, egy hotelt--->booking, easy hotel és + egy olyan 40font a kötelező közlekedés (reptér transzfer, metrózás), a többi amit eszel, + 1 sör 5 font (olcsóbb ha közértben veszed 😀)
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
Fontban volt 100, de mivel megvettem mindkét, akkor még 2, meccsre 80 volt darabja. A minket nem érdeklőt 80 ert továbbadtam. Ha veszünk es valóban jönnek akkor megint valami ilyen kombóban gondolkodom, hogy olcsóbban jó helyhez jussak.
Andi élvezte, csaknaz esőt nem. Most a KHL meccs is először nem erdekelte. A végére mar majdnem kiabált is. 😁
polamalu
Én inkább hagyom a lányokat a Harrods-ban...de szerintem lesz társaság így is...
több mint 6 éve
Fontban volt 100, de mivel megvettem mindkét, akkor még 2, meccsre 80 volt darabja. A minket nem érdeklőt 80 ert továbbadtam. Ha veszünk es valóban jönnek akkor megint valami ilyen kombóban gondolkodom, hogy olcsóbban jó helyhez jussak.
Andi élvezte, csaknaz esőt nem. Most a KHL meccs is először nem erdekelte. A végére mar majdnem kiabált is. 😁
több mint 6 éve
polamalu
Egy hozzávetőleges jegyárat tudnál nekem mondani hogy mennyiért szokás mérni a jegyeket? Nyilván nem VIP helyre, ilyen félig-meddig kakasülő se rossz nekem, Glendale-ben is nagyon kellemes meglepi volt olyan sok minden látszott olyan fentről is mikor annó kint jártam 😊
Elkezdte piszkálni a fantáziám a dolog, persze nyilván még csak pletyka a hír, de akkoris 😊
The terrible towel
Olyan 50 körül kezdődik...mi 100-as helyen voltunk a Vikes ellen. Lehet még picit olcsóbb is 50-nél, de az már tuti.
több mint 6 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
polamalu
Egy hozzávetőleges jegyárat tudnál nekem mondani hogy mennyiért szokás mérni a jegyeket? Nyilván nem VIP helyre, ilyen félig-meddig kakasülő se rossz nekem, Glendale-ben is nagyon kellemes meglepi volt olyan sok minden látszott olyan fentről is mikor annó kint jártam 😊
Elkezdte piszkálni a fantáziám a dolog, persze nyilván még csak pletyka a hír, de akkoris 😊
több mint 6 éve
gedam 5 908
“After the first week of the season, I said to them, it’s clear you want to play your younger guys and I understand, so why don’t you release me. You go on your way and I’ll go on mine. They said, ‘No, no, no, we got a role for you.’ ”

Klaci79
Mondtam..
Tehát hitegették csak.
kishaszi
ez a nyilatkozat a bizonyíték rá, hogy bosszúból ment a pecchez. ti kibasztatok velem, én is kibaszok veletek.
rosszul mérte föl a saját helyét a ligában, azt hitte bárhova kelhet még, hasznos csapattag lehet bárhol. de már csak két helyen lehetett igazán hasznos csapattag, vagyis két helyen tudott egykori csapatának igazán nagy kárt és fájdalmat okozni, az a ravens és a pecc. (persze a legnagyobb kárt saját magának okozta, de sztem fel sem fogja) hálistennek ide nem jött.
szép legenda.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
polamalu
Majd ha jegyemet intéznéd megköszönném 😊
Az út részével majd tudok foglalkozni 😉
Klaci79
Mi ha valóban akkor mindannyian megyünk
polamalu
Szerintem mi is....persze a stadionba nem....kár lenne félidőben hazamenniük egy kis eső miatt 😀
Klaci79
Mi oda is. Andit is érdekli meg a srácokat is. Komoly harc lenne ha nem jöhetnének
polamalu
Igen, emlékszem Andi mennyire odavolt érte 😀
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

Klaci79
Mondtam..
Tehát hitegették csak.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
polamalu
Klaci79
polamalu
Szerintem mi is....persze a stadionba nem....kár lenne félidőben hazamenniük egy kis eső miatt 😀
Klaci79
Mi oda is. Andit is érdekli meg a srácokat is. Komoly harc lenne ha nem jöhetnének
több mint 6 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
polamalu
Klaci79
polamalu
több mint 6 éve
polamalu
Klaci79
több mint 6 éve
polamalu
több mint 6 éve

polamalu