Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Nyilván csak akkor jelentős ha még talàlkozunk. Viszont akkor nincsenek kétsègeim, h részletes kikérdezés lesz. Ő nyerni ment hozzàtok, BB meg minden eszközzel nyerni akar, őt nem érdekli az etikett és az etika sem.Hm, nem tudom, de azért érzem annyira úriembernek őt is és BB-t is, hogy nem feltétlenül mondja el a Steelers dolgait. Nem hinném, hogy az lenne az első kérdése BB-nek, na mi is a gameplan nálatok? 1-2 dolgot talán megoszt, de összességében szerintem inkább játékosnak szerezte meg a Pecc, mint besúgónak. Vagy fene tudja. Ha esetleg lenne egy visszavágó, ahol a Steelersnek köze nem lenne a meccshez, akkor mondjuk elég nagy a valószínűség rá, hogy JH miatt. De ezzel egy picit a vasas maga alá tett.hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
En szinte biztos voltam benne, hogy BB be fogja húzni.
Ha PR-ban nem is lesz használható, futás ellen biztos jobb lesz, mint a 230 fontos Flowers.
Sinisa
gedam
Hunreeth
Ezesetben csinàltunk magunknak egy Spygate2-t.
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Hm, nem tudom, de azért érzem annyira úriembernek őt is és BB-t is, hogy nem feltétlenül mondja el a Steelers dolgait. Nem hinném, hogy az lenne az első kérdése BB-nek, na mi is a gameplan nálatok? 1-2 dolgot talán megoszt, de összességében szerintem inkább játékosnak szerezte meg a Pecc, mint besúgónak. Vagy fene tudja. Ha esetleg lenne egy visszavágó, ahol a Steelersnek köze nem lenne a meccshez, akkor mondjuk elég nagy a valószínűség rá, hogy JH miatt. De ezzel egy picit a vasas maga alá tett.hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Ha PR-ban nem is lesz használható, futás ellen biztos jobb lesz, mint a 230 fontos Flowers.
Sinisa
gedam
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
És aki nem értette a tegnapi ünneplést:twitter.com/TeamJuJu/status/945462021679562752
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Ekkora baklövést még nem tapasztaltam az FO-tól, mióta követem a csapatot.hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Sinisa
gedam
Azt nem lehet megszabni, h hova mehet, ha kiteszed, és FA lesz, a waivert sem tudod befolyásolni. Trade- nél evidens, h megszabhatod a célállomást, de lejárt a deadline.
Egy lènyegtelen embert kellett volna kirakni, nem egy legendàt, még ha nem is hasznàltuk.
Mondom, fordítva ilyenre nem lenne esély. JH-t biztosìtékkènt is rosteren kellett volna hagyni.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Epic, h ez a topic is már nagy részben a Jaguars-ról szól 😀Idén minden róluk szól 😊
Asbee
több mint 6 éve
geleven
136
Epic, h ez a topic is már nagy részben a Jaguars-ról szól 😀*JAX kibeszélő és szabadszájú dühöngő...
Asbee
több mint 6 éve
Epic, h ez a topic is már nagy részben a Jaguars-ról szól 😀
több mint 6 éve
gedam
5 908
hát meg a felállásokat, hívásokat, gameplane-t lehet újratervezni. nem is értem. óriási munka vár a vasasra.én csak úgy engedtem volna el, ha az nfc-be megy, egyébként csücsü a kispadon.Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Sinisa
több mint 6 éve
Megértem az idegességet.Sík ideg vagyok emiatt. Bármelyik jelenlegi embereteknél jobb. Mi értelme volt. GYŰRŰHÖZ SEGÌTSÜK???Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Sinisa
Fast Willie
JH egy legenda. Soha nem kedveltem, de becsültem.
Trey Flowers szerintem mar jobb Nála, de ez szubjektív.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Csak azért dobott 3 picket és az idei első picksixét Blake, mert a repülőn az OC-nk, Nathaniel Hackett ráerőltette a legeslegelső Star Wars részt. (BB meg bealudt rajta). 😊Át kell állìtanotok Blake bioritmusàt. Pl minden páros heti meccs előtt megröptetitek Londonba😊Páros az is és az AFC döntő is. Semmi esély a Superbowlra...Mivel minden statisztika titeket igazol én mr el is könyveltem a Jax SB-t. Tényleg a február 4 páros vagy páratlan hét? Mert akkor már most felrakok mindent....Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
Klaci79
iktriad
Fast Willie
Remélem Fournette 1. tartalékként bekerül, mert akkor meg is van az MVP.Akkor viszont aláznak majd a Jaguárok a Pro Bowlon 😊Páros az is és az AFC döntő is. Semmi esély a Superbowlra...Mivel minden statisztika titeket igazol én mr el is könyveltem a Jax SB-t. Tényleg a február 4 páros vagy páratlan hét? Mert akkor már most felrakok mindent....Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
Klaci79
iktriad
Wyatt
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Sík ideg vagyok emiatt. Bármelyik jelenlegi embereteknél jobb. Mi értelme volt. GYŰRŰHÖZ SEGÌTSÜK???Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
Sinisa
több mint 6 éve
Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...Ha nem is lesz 1. a DC-on, de jol jott. 😊
Fast Willie
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Át kell állìtanotok Blake bioritmusàt. Pl minden páros heti meccs előtt megröptetitek Londonba😊Páros az is és az AFC döntő is. Semmi esély a Superbowlra...Mivel minden statisztika titeket igazol én mr el is könyveltem a Jax SB-t. Tényleg a február 4 páros vagy páratlan hét? Mert akkor már most felrakok mindent....Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Akkor viszont aláznak majd a Jaguárok a Pro Bowlon 😊Páros az is és az AFC döntő is. Semmi esély a Superbowlra...Mivel minden statisztika titeket igazol én mr el is könyveltem a Jax SB-t. Tényleg a február 4 páros vagy páratlan hét? Mert akkor már most felrakok mindent....Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Páros az is és az AFC döntő is. Semmi esély a Superbowlra...Mivel minden statisztika titeket igazol én mr el is könyveltem a Jax SB-t. Tényleg a február 4 páros vagy páratlan hét? Mert akkor már most felrakok mindent....Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Mivel minden statisztika titeket igazol én mr el is könyveltem a Jax SB-t. Tényleg a február 4 páros vagy páratlan hét? Mert akkor már most felrakok mindent....Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Kurva mérges vagyok Deebo miatt. Mérgesebb, mint hogy kikaptunk a Patstől.😠Minden titkot átadhat, a kézjeleket a kódokat, zónavàltàsok ütemeit, a sebezhető pontokat.
Idén kurva közel àllunk a NE-hez, mi a szarnak kellett még több hendikep? Gronkkal úgyis lesz bajunk, ha szembejönnek.
Vagy úgy szàmolunk, h nem lesz visszavàgó, mert egyikünk elvérzik?
több mint 6 éve
Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Vasárnap komoly teszt elé néz a sorozatunk, de ha netán a Titanst is úgy verjük, mind a másik 8 meccsükön láttunk, akkor kinéz egy újabb 2007-es dupla Steelers verés a Heinzon, 😊 Már ha persze túl jutunk előtte a Wild Card körön...
Klaci79
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
geleven
136
Sírok b*zdmeg, sírok!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ha kétszer is nyertek páros héten, akkor egyszer miért ne kaphatnátok ki páratlanon? 😊 Hiszen az egésznek már semmi értelme nem lenne.Én úgy tudom az Eagles a fő esélyes, hogy elhozzuk idén Európába.Jövőre így vágunk neki:Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
Klaci79
polamalu
Páratlan héten még csak meg sem izzasztotta ebben a szezonban a Jagst! 8-0 a mérlegünk, mindig legalább 12 pontot verünk az ellenfélre(de néha ennek a háromszorosát is), a legtöbb pont, a legtöbb pont amit ekkor kaptunk 10 volt. Természetesen a Steelers verés is páratlan héten volt!A döntő már nem érdekel ha mi nem leszünk ott. Felőlem ott azt csinál a Pats amit akar.Akkor Jags (nem a tegnapi)
pfefe8
bcsarli
Viszont páros héten Blaine Gabberttől is ki tudunk kapni. Igaz a Seahawkst ilyenkor vertük el, de páros héten még a győzelmeink is nagyon szorosak(2-5 a mérlegünk ilyenkor).
Na már most a Wild Card meccsünk páros hét lesz, szóval ott kinézhet egy zakó
De ha továbbjutunk, akkor 100%, hogy újra páratlan héten Steelers-Jaguars következik.
iktriad
több mint 6 éve
Én úgy tudom az Eagles a fő esélyes, hogy elhozzuk idén Európába.Jövőre így vágunk neki:Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
Klaci79
polamalu
Páratlan héten még csak meg sem izzasztotta ebben a szezonban a Jagst! 8-0 a mérlegünk, mindig legalább 12 pontot verünk az ellenfélre(de néha ennek a háromszorosát is), a legtöbb pont, a legtöbb pont amit ekkor kaptunk 10 volt. Természetesen a Steelers verés is páratlan héten volt!A döntő már nem érdekel ha mi nem leszünk ott. Felőlem ott azt csinál a Pats amit akar.Akkor Jags (nem a tegnapi)
pfefe8
bcsarli
Viszont páros héten Blaine Gabberttől is ki tudunk kapni. Igaz a Seahawkst ilyenkor vertük el, de páros héten még a győzelmeink is nagyon szorosak(2-5 a mérlegünk ilyenkor).
Na már most a Wild Card meccsünk páros hét lesz, szóval ott kinézhet egy zakó
De ha továbbjutunk, akkor 100%, hogy újra páratlan héten Steelers-Jaguars következik.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Annyira tudtam. Nem értem, h miért adtunk esélyt egy rivàlis erősítèsère. Ez fordìtva az életben nem történhetne meg.Btw van arra szabàly pl. h előre lezsìroztuk volna, h waiverről húzza be pl Titans, ha hozzájuk leesik?
Egyébkènt a Patsben akár 1. számú pr is lehet. Kb a def- jük leggyengéb b szegmense volt a pr, sikerült megerősítenünk nekik. Gratula hozzà. Különösen, h nekünk az O-val kell őket verni. Amatőrség...
Ha ez visszaütne a PO- ban és JH komoly károkat okozna, én fejeket akarok.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Patriots decide to sign James Harrison after visit
több mint 6 éve
Akkor Jags (nem a tegnapi)A döntő már nem érdekel ha mi nem leszünk ott. Felőlem ott azt csinál a Pats amit akar.Minnesota?Véleményem szerint vagy mi, vagy ti tudjátok megállítani a Patset a mostani rájátszásban.várjuk meg a párosításokat és akkor majd jósolok egyet, ami vagy bejön vagy nem, de sztem nem lesz visszavágó, vmelyikőtök kihullik, nem biztos, hogy általunk. ha bejutunk a pecc ágának jobban örülnék, forma alapján én őket foghatóbbnak gondolom. elég egysíkú az o-juk jelenleg. Aki le tudja védekezni gronkot, az nagy valószínűséggel nyerhet. csak az a kérdés lesz-e olyan csapat a pléjofban, amelyik meg tudja állítani, mert élete formájában a csávó. nálatok szélesebb az arzenál.A 6. kiemelés lesz a tiétek valszeg ugye? ebben az esetben készülhetünk ellenetek hazai pályán az Afc döntőre.Ezek a nyú inglendi gyerekek, miért nem a saját fórumukon veregetik a mellkasukat ? Ez valami komplexusos izé ? Egyébként én már annak is örülnék, ha a visszavágón nem kezdenék dobálni ránk a 15 yardokat, mert valaki egy yardon belül megközelítette a puhalabdás sztárgéniuszt.milyen visszavágón?
Manaluga
arcban itt sincs hiány.
gedam
pfefe8
gedam
pfefe8
bcsarli
pfefe8