Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Pontosan, köszönöm a kiigazítást.Szerintem ne szó szerint értsd.😃Nem vagyok nagy szakértő de Bellt úgy leírni mint ha ő lenne az Atyaúristen az eléggé vicces...Nem atyauristen, de az egyik legjobb rb. Es elit rb. Es az egyik legoszetettebb a posztjan. Es a csapat es az off nelkule vs vele eleg szamottevoen mas. Errol van szo. Az egyik kulcs embere az offnak es a killer beez nek. Egyeb kerdes? Mas hol irta valaki hogy atyauristen? Tudnad idezni legyszives. Koszi.
ThundersNFL
gabistar
Arra vonatkozott, hogy olyan érzése van az embernek egy-kettő kommentet olvasva, hogyha van Bell, akkor a bab is hús, ha nincs akkor meg itt a világvége.
zidane99
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Értem amit mondasz és igazat is adok neked.Azon nem szabad vitatkozni, hogy a mai Bell bármelyik csapatnak motorja tud lenni és azon sem szabad vitatkozni, hogy vele jobbak lennénk. Bell és az ő szerződése kapcsán nem is az a kérdés mi van ma, hanem az, hogy mi lesz 5 év múlva. Ahhoz pedig óriási della az amit kér, de ezt már veséztük eleget, a vita/viták innentől hitviták.A bell azert tema nalam, mert most sem Jo a futas. Es Ben sem. De gondoljunk bele mi lesz ha ben leserul es kiesik vagy ev vegen visszavonul. Akkor bell Meg ertekesebb lenne.
Fontos, hogy a labda másik oldalán Shazierrel együtt is voltak problémáink. Shazier playmaking képessége viszont elhomályosította sokszor a D gyengeségeit. Ahhoz, hogy ezt helyrerakjuk tökéletes FA igazolás és draft kellett volna. Az volt a mondás ezen felül, hogy több dime felállással pótoljuk a hiányosságot, ehhez keresünk embereket. Ehhez viszont nagy és alapos edzői munka kellett.
Burnett eddig halovány, ahogy Edmunds kapcsán is az igazolódik, hogy minimum egy hatalmas reach volt az első körben elhozni. (a hozzánk prognosztizált és a második körös Bates pedig jelenleg kezdő a Bengalsban és solid teljesítményt is nyújt) Emellett az edzői munka is minimum kettes. Nincs csoda tehát abban, hogy a D ott tart ahol. Butler napjai nekem így megvannak számlálva. Ha nincsenek, akkor Tomlin elvesztette a fonalat és akkor az ő napjainak kell megszámlálva lennie. Én az előbbiben hiszek.
De visszatérve az első gondolathoz. Bell nélkül minden idényben játszottunk. Az O képes volt túllépni rajta, de idén az új OC-val igazán ez se megy és a Brown Bell páros is összeomlott. No ez utóbbi az igazán váratlan, mert eleddig ez biztos volt és ehhez Ben mindig tudott nyúlni. Azt Én hiszem, hogy ez lesz jobb, a kémia vissza fog jönni, de nagyon nagy kérdés, hogy mikor.
Fennen hirdetjük, hogy nincs pánik nálunk, de az a nagy helyzet, hogy ilyen szituban még nem volt Tomlin és kétséges, hogy egyáltalán van-e ebből kiút.
Klemó
Es ez valamelyik elobb utobb be fog kovetkezni. Es mivel nem tokeletes kezdo qb nk van. Akkor vagy hoznak megint Koran egyet vagy azzal fozunk Amink van. Es utobbi a valoszinubb vagy Dobbs vagy Rudi fog lehetoseget kapni. Es ott bell nagyon nagy segotsek tudna lenni. Meg nagyobb mint most.
Es ha a szezonunk ilyen lesz mint most siman kinez egy Ben serult/vagy visszavonulas. Es en ott bell latnam szivesen. Szoval bellel kb Ben baszott ki hogy maradt. Es nem tudnak neki is penzt adni. Aztan ha mindketten mennek akkor Meg megint mi szivunk emiatt.
gabistar
Bellel könnyebb lenne ez tény.
De Bell nincs.
Conner van és ez is tény.
De már kicsit túlpörögjük ezt a Bell sztorit itt a topikban, én inkább be is fejeztem.😃
több mint 7 éve
Nem kell várni, senki sem vitatta, hogy jelenleg zongorázni lehet a különbséget közöttük és több mint valószínű, hogy ez meg is fog maradni. Ez tiszta.Igazságtalan összehasonlítgatni(és lehúzni),a jelenleg connert és a ligában öt, na jó, csak négy évet lehúzó elit bellt.Meg meddig Kell varnunk hogy eszre lehessen venni Conner vs bellt? Es Conner elso eves kezdo, de Mar lenyomott egy szezont. Szoval ezeken a meccseken egy kivetelevel a browns Ellen volt Jo a tobbi atlagos.
Nem kérdés ki a hasznosabb, meghatározóbb a csapatnak. De Connernek ez az első éve kezdőként, a tavalyi játék idejét említeni sem érdemes.
Bell az első évében 1300 körüli scrimmage yardot és 8 td-t termelt.
Conner 400 körül jár és 3 td-je van 4 meccsből.
Bell a második idényére lett igazán kimagasló, de előtte nagyjából egy teljes szezont letolt.
Még akármi kijöhet ebből, Bellnél sem tudta biztosra senki, hogy elit lesz, csak ennek a lehetőségét látták meg benne.
zidane99
Ami minekunk keves. Es Mar van boven merites abbol more kepes. Fejlodott elkapasban. Es egy north south futo. Es ebbol nem latszik kitorni. Es a kozeleben sincs sajnos bellnek. nehez is mert as egyik legoszetettebb rbt Kell helyettesitenie. Csak ugy mint bostic vs saci.
De Mar ott is eldontheto volt Meg Mar boven as h bostic sem saci es nem is less az. Conner fejlodhet. De a bell stilust es ira iranyvaltast es osztont nem lehet tanulni. Vagy van vagy nincs.
De Meg fejlodik nyilvan es az lenne a legjobb ha bell szinjen lenne. De nincs. Es azt mondta mindenki barki less olyan Jo mint bell itt. Hm hat sajnos nem.
gabistar
De azt állítani, hogy az offensünk azért betlizik idén(meg nagyjából évek óta, Bellel együtt), mert a futójátékunk visszaesett és ha Bell itt lenne, akkor rendben lenne minden , az egyszerűen butaság.
Hozzátartozik természetesen ez is a döcögős, gyenge támadójátékhoz, de ezenkívül még ezer más dolog is.😃
több mint 7 éve
Azon nem szabad vitatkozni, hogy a mai Bell bármelyik csapatnak motorja tud lenni és azon sem szabad vitatkozni, hogy vele jobbak lennénk. Bell és az ő szerződése kapcsán nem is az a kérdés mi van ma, hanem az, hogy mi lesz 5 év múlva. Ahhoz pedig óriási della az amit kér, de ezt már veséztük eleget, a vita/viták innentől hitviták.A bell azert tema nalam, mert most sem Jo a futas. Es Ben sem. De gondoljunk bele mi lesz ha ben leserul es kiesik vagy ev vegen visszavonul. Akkor bell Meg ertekesebb lenne.
Fontos, hogy a labda másik oldalán Shazierrel együtt is voltak problémáink. Shazier playmaking képessége viszont elhomályosította sokszor a D gyengeségeit. Ahhoz, hogy ezt helyrerakjuk tökéletes FA igazolás és draft kellett volna. Az volt a mondás ezen felül, hogy több dime felállással pótoljuk a hiányosságot, ehhez keresünk embereket. Ehhez viszont nagy és alapos edzői munka kellett.
Burnett eddig halovány, ahogy Edmunds kapcsán is az igazolódik, hogy minimum egy hatalmas reach volt az első körben elhozni. (a hozzánk prognosztizált és a második körös Bates pedig jelenleg kezdő a Bengalsban és solid teljesítményt is nyújt) Emellett az edzői munka is minimum kettes. Nincs csoda tehát abban, hogy a D ott tart ahol. Butler napjai nekem így megvannak számlálva. Ha nincsenek, akkor Tomlin elvesztette a fonalat és akkor az ő napjainak kell megszámlálva lennie. Én az előbbiben hiszek.
De visszatérve az első gondolathoz. Bell nélkül minden idényben játszottunk. Az O képes volt túllépni rajta, de idén az új OC-val igazán ez se megy és a Brown Bell páros is összeomlott. No ez utóbbi az igazán váratlan, mert eleddig ez biztos volt és ehhez Ben mindig tudott nyúlni. Azt Én hiszem, hogy ez lesz jobb, a kémia vissza fog jönni, de nagyon nagy kérdés, hogy mikor.
Fennen hirdetjük, hogy nincs pánik nálunk, de az a nagy helyzet, hogy ilyen szituban még nem volt Tomlin és kétséges, hogy egyáltalán van-e ebből kiút.
Klemó
Es ez valamelyik elobb utobb be fog kovetkezni. Es mivel nem tokeletes kezdo qb nk van. Akkor vagy hoznak megint Koran egyet vagy azzal fozunk Amink van. Es utobbi a valoszinubb vagy Dobbs vagy Rudi fog lehetoseget kapni. Es ott bell nagyon nagy segotsek tudna lenni. Meg nagyobb mint most.
Es ha a szezonunk ilyen lesz mint most siman kinez egy Ben serult/vagy visszavonulas. Es en ott bell latnam szivesen. Szoval bellel kb Ben baszott ki hogy maradt. Es nem tudnak neki is penzt adni. Aztan ha mindketten mennek akkor Meg megint mi szivunk emiatt.
több mint 7 éve
Szerintem ne szó szerint értsd.😃Nem vagyok nagy szakértő de Bellt úgy leírni mint ha ő lenne az Atyaúristen az eléggé vicces...Nem atyauristen, de az egyik legjobb rb. Es elit rb. Es az egyik legoszetettebb a posztjan. Es a csapat es az off nelkule vs vele eleg szamottevoen mas. Errol van szo. Az egyik kulcs embere az offnak es a killer beez nek. Egyeb kerdes? Mas hol irta valaki hogy atyauristen? Tudnad idezni legyszives. Koszi.
ThundersNFL
gabistar
Arra vonatkozott, hogy olyan érzése van az embernek egy-kettő kommentet olvasva, hogyha van Bell, akkor a bab is hús, ha nincs akkor meg itt a világvége.
több mint 7 éve
Igazságtalan összehasonlítgatni(és lehúzni),a jelenleg connert és a ligában öt, na jó, csak négy évet lehúzó elit bellt.Meg meddig Kell varnunk hogy eszre lehessen venni Conner vs bellt? Es Conner elso eves kezdo, de Mar lenyomott egy szezont. Szoval ezeken a meccseken egy kivetelevel a browns Ellen volt Jo a tobbi atlagos.
Nem kérdés ki a hasznosabb, meghatározóbb a csapatnak. De Connernek ez az első éve kezdőként, a tavalyi játék idejét említeni sem érdemes.
Bell a második idényére lett igazán kimagasló, de előtte nagyjából egy teljes szezont letolt.
Még akármi kijöhet ebből, Bellnél sem tudta biztosra senki, hogy elit lesz, csak ennek a lehetőségét látták meg benne.
zidane99
Ami minekunk keves. Es Mar van boven merites abbol more kepes. Fejlodott elkapasban. Es egy north south futo. Es ebbol nem latszik kitorni. Es a kozeleben sincs sajnos bellnek. nehez is mert as egyik legoszetettebb rbt Kell helyettesitenie. Csak ugy mint bostic vs saci.
De Mar ott is eldontheto volt Meg Mar boven as h bostic sem saci es nem is less az. Conner fejlodhet. De a bell stilust es ira iranyvaltast es osztont nem lehet tanulni. Vagy van vagy nincs.
De Meg fejlodik nyilvan es az lenne a legjobb ha bell szinjen lenne. De nincs. Es azt mondta mindenki barki less olyan Jo mint bell itt. Hm hat sajnos nem.
több mint 7 éve
Nem vagyok nagy szakértő de Bellt úgy leírni mint ha ő lenne az Atyaúristen az eléggé vicces...Nem atyauristen, de az egyik legjobb rb. Es elit rb. Es az egyik legoszetettebb a posztjan. Es a csapat es az off nelkule vs vele eleg szamottevoen mas. Errol van szo. Az egyik kulcs embere az offnak es a killer beez nek. Egyeb kerdes? Mas hol irta valaki hogy atyauristen? Tudnad idezni legyszives. Koszi.
ThundersNFL
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Igazságtalan összehasonlítgatni(és lehúzni),a jelenlegi connert és a ligában öt, na jó, csak négy évet lehúzó elit bellt.Nem kérdés ki a hasznosabb, meghatározóbb a csapatnak. De Connernek ez az első éve kezdőként, a tavalyi játék idejét említeni sem érdemes.
Szerkesztette: zidane99
több mint 7 éve
Ez még akár jól is hangzana, és még korábban sokszor előfordult, hogy jól nyúltunk bele a meccsbe - és igen, ez nem csak a BA, hanem a TH offense-re is igaz volt. Viszont ne feledjük, hogy ez a Ravens, és Haribó 64x jobb koponya, mint Tomlin. Lehet jönni statokkal, de amikor nyertünk, az emlékeim szerint akkor sem Tomlin keze munkája volt, hanem egyéb (pl. egyéni megoldások, lucky bounce or számszing...).Nos morcos voltam reggel mert nem bírtam felkelni éjszaka a kezdésre. Megnéztem az összefoglalót szomorú lettem és nem bántam meg hogy aludtam egy jót. A 3. próbálkozások az összefoglalóban szörnyűek voltak, Ravens hasít 3ra haladnak nem keveset, mi meg, hisz láttátok. Olvasom a hozzáértőbbek hsz-it. Valóban edző kérdés is van. Sokat mondják a félidei elemzések azok aztán így meg úgy, hát itt minden van csak nem elemzés. Talán egy jó kávét isznak vagy nem tudom. Tanácstalanság az van, meg a remény no de ezzel nem lehet meccset nyerni.érdekes ez a félidei elemzés-dolog, sztem ilyenkor az alszik be, aki a félidő előtt éppen jobban hasít. ti elhittétek, hogy faszák vagytok, csak azt kell erőltetni, amit a félidő előtt, a második negyedben, hisz működött. aki meg szopja a yardokat, mint mi, az alaposabb és változtat.
prérifarkas
gedam
Lehet, hogy sok mindent tud MT, csak a meccselés nem nagyon megy neki - se a challengelés, de az egy másik kérdés most, viszont, elég sokszor azt láttuk, hogy fogalma sincs mi történik a pályán, vagy ha látta is, akkor se tudta mit kellene vele kezdeni.
A Ravens ellen se szabadna sokszor fegyelmezetlenkedni, de még azt se tudja sokszor kontroll alatt tartani "miszterstandardizstandard" ... :/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Aszbesztbaszdmeg. 😀 😀 😀 😀vagy levertek minket a vájdkárdon oszt meglösz a szuperból win is 😊Nem lesz egy hú de szép szezonunk, és valszeg a PO is kérdéses, ha nem talál magára a csapat és az edzői stábNem lesz itt semmilyen PO. Tessék szépen eloldalogni, nincs itt semmi látnivaló.
Big B
Nem azt mondom, hogy nem jutunk be, mert ugye AFC Northból még akár be is lehet, de attól az még nem számít nálam PO-nak, hogy ott foglamatlanul kiesünk a vájdkárdon.
kishaszi
ThundersNFL
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
gedam
6 478
Nos morcos voltam reggel mert nem bírtam felkelni éjszaka a kezdésre. Megnéztem az összefoglalót szomorú lettem és nem bántam meg hogy aludtam egy jót. A 3. próbálkozások az összefoglalóban szörnyűek voltak, Ravens hasít 3ra haladnak nem keveset, mi meg, hisz láttátok. Olvasom a hozzáértőbbek hsz-it. Valóban edző kérdés is van. Sokat mondják a félidei elemzések azok aztán így meg úgy, hát itt minden van csak nem elemzés. Talán egy jó kávét isznak vagy nem tudom. Tanácstalanság az van, meg a remény no de ezzel nem lehet meccset nyerni.érdekes ez a félidei elemzés-dolog, sztem ilyenkor az alszik be, aki a félidő előtt éppen jobban hasít. ti elhittétek, hogy faszák vagytok, csak azt kell erőltetni, amit a félidő előtt, a második negyedben, hisz működött. aki meg szopja a yardokat, mint mi, az alaposabb és változtat.
prérifarkas
több mint 7 éve
Azon nem szabad vitatkozni, hogy a mai Bell bármelyik csapatnak motorja tud lenni és azon sem szabad vitatkozni, hogy vele jobbak lennénk. Bell és az ő szerződése kapcsán nem is az a kérdés mi van ma, hanem az, hogy mi lesz 5 év múlva. Ahhoz pedig óriási della az amit kér, de ezt már veséztük eleget, a vita/viták innentől hitviták.2 éve kellett volna, alátolni egy 4-5 éves szerződést. Úgy gondolom az NFL-nek el kellesz gondolkozni ezen a Franchise Tag dolgon, hogy csak egyszer legyen alkalmazható 1 játékoson 1 csapatban.
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nem feltétlen lepett meg, de nem látom, hogy az ami eszükbe jutott, mutatna előre. És inkább az dühít, hogy semmit sem látok, amiben bármi pozitív is lenne. Ki lehet kapni "szépen" is. Ha azt látnám, jobban is érezném magam. 😊Szoval szamodra meglepo, hogy egy csapat fel-egy even belul nem tudta meg megoldani a liga egyik legjobb LB-jenek es a liga egyik legjobb (ha nem a legjobb) futojanak a potlasat?Nem vitás, hogy egy Bell kiváló játékos és hatalmas lökés lehet bármely csapatnak. Itt az a fájó, hogy nem tudjuk megoldani Saci és Bell hiányát. És nem egy hétre rá, mert sokkal több időnk lett volna erre. Szerintem jól tudták, hogy Bell nagyon durcás (ha hitték is, hogy jön majd, akkor is kell B terv). Saciról tudták, ahogy mindenki, hogy ebben a szezonban, nem tud játszani... és sehol egy k...a, kib..tt B terv, vagy terv. Vagy terv van, csak kevesek az arra hivatottak a megvalósításához.Nos, ez a meccs hasonlított a korábban megszokottakhoz, vagyis Harbough baromira "lemeccselte" Tomlint. Rendre megfigyelhető, hogy kijövünk a pályára és egyszerűen nem látod azt, hogy mit akarunk játszani. De azt se látom, hogy emelkednének a pulzusok pályán vagy oldalvonal mentén. Amikor a Ravensnél volt a labda, változatos playhívások jöttek, mélyebb és rövidebb passzok, keresték a gyenge pontokat, széthúzátk, nyújtották a pályát, a futások nem egy kaptafára jöttek, hogy akkor csak középen nyissunk lyukat...stb-stb.Pedig de, igazabol nagyon is lehet Bellt emlegetni, de mindenert. Itt most szerintem tobbrol van szo, mint hogy X fut 4.5 yardos atlaggal, a masik csak 4-es atlagot hoz. A passzjatekban rejlik a kulonbseg szerintem. Bell-lel meg lehet csinalni ezeket az agressziv RB-passzokat, Connerben en viszont ezt egyelore nagyon nem latom. Sokkal korlatoltabb. Futasban, passzban egyarant. Nem is blokkol jol.
Vannak persze nagyon szép dolgok az offense-ben. 60-70 yardot simán tudunk haladni. De a Ravens ezen a meccsen ha látta, hogy működik valami nálunk, akkor azt javította és váltani pedig egyáltalán nem tudtunk.
A 2. félidőben a Ravens azt is megmutatta nekünk, hogy miért és hogyan kellene azt a zónavédekezést játszani, amit mi is próbálunk időnként, csak rendes coverage képességek nélküli ILB-k hiányában mi engedni szoktuk a yardokat.
Szinte minden működött a Ravensnek és az idő múlásával Ben úgy érzem teljesen elvesztette a fonalat. A 20 yardnál hosszabb passzoknál nagyon homály Ben. Amiért Bell-t lehet emlegetni, az nem a közte és Conner közötti különbség, de Bell-t ugye mindenhova odatették, mert bíztak benne, most meg sima futójátékot Switzerrel??? Mintha megint arra várnánk, mint a jó öreg Haley időszak 3&19-nél screen, majd a védelem hibázik úgyis.
Szóval egymást múlták alul az egységek és ha nincs senki, aki felhúzza a teljesítményt ez lesz a vége. Főleg, ha egy teljesen enervált irányítót passzoltatsz folyamatosan.
Azt a screen játékot amivel a 2. félidőben 3&5-nél próbálkoztunk, kb Hackenberg dobta volna meg ilyen elcseszetten szarul. És nem megbántva Switzert, mert nem rajta múlt...de van egy AB, van egy JuJu a pályán és nem őket keresed a legtöbb labdával, hanem őt, ráadásul rendre a LoS közelében???!!! Próbálok erre magyarázatot keresni de nem tudok.
Az első félidőben van egy McDonald-James, szinte tökéletesen játszó párosod, a 2. félidőben nem is dobsz feléjük?
És ami a legrosszabb, mielőtt kihagyom pass protectionben Ben fickándozhatott a zsebbe, annyira sok ideje volt. Persze ez köszönhető a 3-4 emberes passrush-nak is, de aztán mégis sikerült rendre megtalálni azt a rövid passzjátékot, amiből nem lehetett FD-okat hozni. Bell klasszisa talán itt ütközött ki, hogy a testcseleivel jöttek az első kísérletek. Persze ezt Bell nélkül is simán hozni kellett volna.
Ok, nem megy a futójáték, de vagy teljesen elengedjük és nem próbálkozunk legalább egy Ridley snappel, vagy 2. félidőre kijövünk kezdésnek megint két futással. Hát hol van a videózás, b@zmeg???!!!
A futások 1,8 yardot hoztak...a liga egyik legjobb egysége...jaj de szomorú.
A védelemről meg mindent elmond, hogy Dupree talán a legjobb volt. Jó mondjuk Haden 1-2 alkalommal bemutatta Burns-nek, hgy mi lenne egy CB feladata, de HAden is úgy szerelt, hogy az borzalom volt.
A DL olyan szinten átlagossá silányult, vagy átlag alattivá, hogy azt nem bírja el az a rendszer, ahol Williams/Bostic a két kezdő ILB és Edmunds/Davis a két safety. Egyszerűen nincs kiemelkedő ember. Teljesen mindegy, hogy Tuitt vagy Alualu van a pályán, sőt meg merem kockáztatni az is, hogy Hargrave vagy McCullers.
A legszörnyűbb viszont egy Berhe-t látni...hát teljesen fogalmatlan a pali. Ok a specben nem rossz, de miért nem lehet akkor már mondjuk Thomassal próbálkozni......
És végül, de nem utolsósorban. Tomlin idén szörnyű. Ennyire még nem láttam szarnak, pedig korábban is igyekezett. Képtelenek vagyunk váltani, semmi tűz nincs...tényleg mintha elhinnénk, hogy ó majd novemberben/decemberben majd jobban megy. Ha ez így lesz megkövetem!
Kétszer próbálkozott chalange-el...szörnyű, szörnyű....egyszer szerencsére nem hagyták...és ez a 2. Régebben nem volt ennyire f@sz, akkor lehetett mondani, hogy bízik a védelemben...most már nem is mutatja azt, hogy bízna bennük...ez nyilván jólesik mindenkinek.
Na de a jó hír, hogy innen szinte biztosan felfelé vezet az út...
Klaci79
De alapvetoen kicsit azt erzem, hogy a Steelersnek fel kellett adnia a sajat eddigi arcat, aminek igazabol Bell volt az egyik legfobb porgo kereke. Egy-egy meccsen remekul elvolt DeAngelo, akar Conner, de hosszu tavon kezd kiutkozni a differencia most mar.
Futojatek nelkul marpedig nehez. Az tisztan latszik, hogy Conner nem alkalmas arra a szerepkorre, amire Bell, marpedig ezt probaljak eroltetni a Steelersnel. De az offense falba utkozik egyszeruen.
Ennek ellenere tartom azt a velemenyemet, hogy Bell nem eri meg azt a penzt, amit akar, szerintem egy futo sem eri meg ezt a zset, ilyen garantalttal nem. Es azt is tartom, hogy a futokat lehet potolni, egyszeruen csak a Pittsburghnek erre lehetosege nem nagyon volt, mivel a drafton azert meg ugy nezett ki, hogy az alapszakaszban azert Bell is jatszani fog, illetve tavaly hiaba jott Conner 3. korben, azert az most jol latszik, hogy egyedul biztosan nem fogja tudni megoldani a feladatot. Nem eleg sokoldalu.
Egyebkent velemenyem szerint a Steelers egy 3. korert heteken belul elpasszolja majd Bellt, masodik kort nem fog tudni kisajtolni egyik csapatbol sem.
Stez
Vaspor
Azert nem teremnek ilyen szintu zsenik csak ugy a bokorban, nem lehet egy drafton/FA-n elintezni mindent. Szerintem teljesen termeszetes, hogy egybol nem sikerult oket potolni.
A szurkolo mindig turelmetlen es egybol akar mindent, de ha erre gondolsz, akkor jusson eszedbe, hogy az elmult evekben milyen volt Lions- vagy Browns-drukkernek lenni. Annyira nem lehet szerintem jo poen. 8)
Stez
több mint 7 éve
Azon nem szabad vitatkozni, hogy a mai Bell bármelyik csapatnak motorja tud lenni és azon sem szabad vitatkozni, hogy vele jobbak lennénk. Bell és az ő szerződése kapcsán nem is az a kérdés mi van ma, hanem az, hogy mi lesz 5 év múlva. Ahhoz pedig óriási della az amit kér, de ezt már veséztük eleget, a vita/viták innentől hitviták.Fontos, hogy a labda másik oldalán Shazierrel együtt is voltak problémáink. Shazier playmaking képessége viszont elhomályosította sokszor a D gyengeségeit. Ahhoz, hogy ezt helyrerakjuk tökéletes FA igazolás és draft kellett volna. Az volt a mondás ezen felül, hogy több dime felállással pótoljuk a hiányosságot, ehhez keresünk embereket. Ehhez viszont nagy és alapos edzői munka kellett.
több mint 7 éve
Szoval szamodra meglepo, hogy egy csapat fel-egy even belul nem tudta meg megoldani a liga egyik legjobb LB-jenek es a liga egyik legjobb (ha nem a legjobb) futojanak a potlasat?Nem vitás, hogy egy Bell kiváló játékos és hatalmas lökés lehet bármely csapatnak. Itt az a fájó, hogy nem tudjuk megoldani Saci és Bell hiányát. És nem egy hétre rá, mert sokkal több időnk lett volna erre. Szerintem jól tudták, hogy Bell nagyon durcás (ha hitték is, hogy jön majd, akkor is kell B terv). Saciról tudták, ahogy mindenki, hogy ebben a szezonban, nem tud játszani... és sehol egy k...a, kib..tt B terv, vagy terv. Vagy terv van, csak kevesek az arra hivatottak a megvalósításához.Nos, ez a meccs hasonlított a korábban megszokottakhoz, vagyis Harbough baromira "lemeccselte" Tomlint. Rendre megfigyelhető, hogy kijövünk a pályára és egyszerűen nem látod azt, hogy mit akarunk játszani. De azt se látom, hogy emelkednének a pulzusok pályán vagy oldalvonal mentén. Amikor a Ravensnél volt a labda, változatos playhívások jöttek, mélyebb és rövidebb passzok, keresték a gyenge pontokat, széthúzátk, nyújtották a pályát, a futások nem egy kaptafára jöttek, hogy akkor csak középen nyissunk lyukat...stb-stb.Pedig de, igazabol nagyon is lehet Bellt emlegetni, de mindenert. Itt most szerintem tobbrol van szo, mint hogy X fut 4.5 yardos atlaggal, a masik csak 4-es atlagot hoz. A passzjatekban rejlik a kulonbseg szerintem. Bell-lel meg lehet csinalni ezeket az agressziv RB-passzokat, Connerben en viszont ezt egyelore nagyon nem latom. Sokkal korlatoltabb. Futasban, passzban egyarant. Nem is blokkol jol.
Vannak persze nagyon szép dolgok az offense-ben. 60-70 yardot simán tudunk haladni. De a Ravens ezen a meccsen ha látta, hogy működik valami nálunk, akkor azt javította és váltani pedig egyáltalán nem tudtunk.
A 2. félidőben a Ravens azt is megmutatta nekünk, hogy miért és hogyan kellene azt a zónavédekezést játszani, amit mi is próbálunk időnként, csak rendes coverage képességek nélküli ILB-k hiányában mi engedni szoktuk a yardokat.
Szinte minden működött a Ravensnek és az idő múlásával Ben úgy érzem teljesen elvesztette a fonalat. A 20 yardnál hosszabb passzoknál nagyon homály Ben. Amiért Bell-t lehet emlegetni, az nem a közte és Conner közötti különbség, de Bell-t ugye mindenhova odatették, mert bíztak benne, most meg sima futójátékot Switzerrel??? Mintha megint arra várnánk, mint a jó öreg Haley időszak 3&19-nél screen, majd a védelem hibázik úgyis.
Szóval egymást múlták alul az egységek és ha nincs senki, aki felhúzza a teljesítményt ez lesz a vége. Főleg, ha egy teljesen enervált irányítót passzoltatsz folyamatosan.
Azt a screen játékot amivel a 2. félidőben 3&5-nél próbálkoztunk, kb Hackenberg dobta volna meg ilyen elcseszetten szarul. És nem megbántva Switzert, mert nem rajta múlt...de van egy AB, van egy JuJu a pályán és nem őket keresed a legtöbb labdával, hanem őt, ráadásul rendre a LoS közelében???!!! Próbálok erre magyarázatot keresni de nem tudok.
Az első félidőben van egy McDonald-James, szinte tökéletesen játszó párosod, a 2. félidőben nem is dobsz feléjük?
És ami a legrosszabb, mielőtt kihagyom pass protectionben Ben fickándozhatott a zsebbe, annyira sok ideje volt. Persze ez köszönhető a 3-4 emberes passrush-nak is, de aztán mégis sikerült rendre megtalálni azt a rövid passzjátékot, amiből nem lehetett FD-okat hozni. Bell klasszisa talán itt ütközött ki, hogy a testcseleivel jöttek az első kísérletek. Persze ezt Bell nélkül is simán hozni kellett volna.
Ok, nem megy a futójáték, de vagy teljesen elengedjük és nem próbálkozunk legalább egy Ridley snappel, vagy 2. félidőre kijövünk kezdésnek megint két futással. Hát hol van a videózás, b@zmeg???!!!
A védelemről meg mindent elmond, hogy Dupree talán a legjobb volt. Jó mondjuk Haden 1-2 alkalommal bemutatta Burns-nek, hgy mi lenne egy CB feladata, de HAden is úgy szerelt, hogy az borzalom volt.
A DL olyan szinten átlagossá silányult, vagy átlag alattivá, hogy azt nem bírja el az a rendszer, ahol Williams/Bostic a két kezdő ILB és Edmunds/Davis a két safety. Egyszerűen nincs kiemelkedő ember. Teljesen mindegy, hogy Tuitt vagy Alualu van a pályán, sőt meg merem kockáztatni az is, hogy Hargrave vagy McCullers.
A legszörnyűbb viszont egy Berhe-t látni...hát teljesen fogalmatlan a pali. Ok a specben nem rossz, de miért nem lehet akkor már mondjuk Thomassal próbálkozni......
És végül, de nem utolsósorban. Tomlin idén szörnyű. Ennyire még nem láttam szarnak, pedig korábban is igyekezett. Képtelenek vagyunk váltani, semmi tűz nincs...tényleg mintha elhinnénk, hogy ó majd novemberben/decemberben majd jobban megy. Ha ez így lesz megkövetem!
Kétszer próbálkozott chalange-el...szörnyű, szörnyű....egyszer szerencsére nem hagyták...és ez a 2. Régebben nem volt ennyire f@sz, akkor lehetett mondani, hogy bízik a védelemben...most már nem is mutatja azt, hogy bízna bennük...ez nyilván jólesik mindenkinek.
Klaci79
De alapvetoen kicsit azt erzem, hogy a Steelersnek fel kellett adnia a sajat eddigi arcat, aminek igazabol Bell volt az egyik legfobb porgo kereke. Egy-egy meccsen remekul elvolt DeAngelo, akar Conner, de hosszu tavon kezd kiutkozni a differencia most mar.
Futojatek nelkul marpedig nehez. Az tisztan latszik, hogy Conner nem alkalmas arra a szerepkorre, amire Bell, marpedig ezt probaljak eroltetni a Steelersnel. De az offense falba utkozik egyszeruen.
Ennek ellenere tartom azt a velemenyemet, hogy Bell nem eri meg azt a penzt, amit akar, szerintem egy futo sem eri meg ezt a zset, ilyen garantalttal nem. Es azt is tartom, hogy a futokat lehet potolni, egyszeruen csak a Pittsburghnek erre lehetosege nem nagyon volt, mivel a drafton azert meg ugy nezett ki, hogy az alapszakaszban azert Bell is jatszani fog, illetve tavaly hiaba jott Conner 3. korben, azert az most jol latszik, hogy egyedul biztosan nem fogja tudni megoldani a feladatot. Nem eleg sokoldalu.
Egyebkent velemenyem szerint a Steelers egy 3. korert heteken belul elpasszolja majd Bellt, masodik kort nem fog tudni kisajtolni egyik csapatbol sem.
Stez
Vaspor
Azert nem teremnek ilyen szintu zsenik csak ugy a bokorban, nem lehet egy drafton/FA-n elintezni mindent. Szerintem teljesen termeszetes, hogy egybol nem sikerult oket potolni.
A szurkolo mindig turelmetlen es egybol akar mindent, de ha erre gondolsz, akkor jusson eszedbe, hogy az elmult evekben milyen volt Lions- vagy Browns-drukkernek lenni. Annyira nem lehet szerintem jo poen. 8)
több mint 7 éve
Nos morcos voltam reggel mert nem bírtam felkelni éjszaka a kezdésre. Megnéztem az összefoglalót szomorú lettem és nem bántam meg hogy aludtam egy jót. A 3. próbálkozások az összefoglalóban szörnyűek voltak, Ravens hasít 3ra haladnak nem keveset, mi meg, hisz láttátok. Olvasom a hozzáértőbbek hsz-it. Valóban edző kérdés is van. Sokat mondják a félidei elemzések azok aztán így meg úgy, hát itt minden van csak nem elemzés. Talán egy jó kávét isznak vagy nem tudom. Tanácstalanság az van, meg a remény no de ezzel nem lehet meccset nyerni.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Nem vitás, hogy egy Bell kiváló játékos és hatalmas lökés lehet bármely csapatnak. Itt az a fájó, hogy nem tudjuk megoldani Saci és Bell hiányát. És nem egy hétre rá, mert sokkal több időnk lett volna erre. Szerintem jól tudták, hogy Bell nagyon durcás (ha hitték is, hogy jön majd, akkor is kell B terv). Saciról tudták, ahogy mindenki, hogy ebben a szezonban, nem tud játszani... és sehol egy k...a, kib..tt B terv, vagy terv. Vagy terv van, csak kevesek az arra hivatottak a megvalósításához.Nos, ez a meccs hasonlított a korábban megszokottakhoz, vagyis Harbough baromira "lemeccselte" Tomlint. Rendre megfigyelhető, hogy kijövünk a pályára és egyszerűen nem látod azt, hogy mit akarunk játszani. De azt se látom, hogy emelkednének a pulzusok pályán vagy oldalvonal mentén. Amikor a Ravensnél volt a labda, változatos playhívások jöttek, mélyebb és rövidebb passzok, keresték a gyenge pontokat, széthúzátk, nyújtották a pályát, a futások nem egy kaptafára jöttek, hogy akkor csak középen nyissunk lyukat...stb-stb.Pedig de, igazabol nagyon is lehet Bellt emlegetni, de mindenert. Itt most szerintem tobbrol van szo, mint hogy X fut 4.5 yardos atlaggal, a masik csak 4-es atlagot hoz. A passzjatekban rejlik a kulonbseg szerintem. Bell-lel meg lehet csinalni ezeket az agressziv RB-passzokat, Connerben en viszont ezt egyelore nagyon nem latom. Sokkal korlatoltabb. Futasban, passzban egyarant. Nem is blokkol jol.
Klaci79
Stez
Szerkesztette: Vaspor
több mint 7 éve
Nos, ez a meccs hasonlított a korábban megszokottakhoz, vagyis Harbough baromira "lemeccselte" Tomlint. Rendre megfigyelhető, hogy kijövünk a pályára és egyszerűen nem látod azt, hogy mit akarunk játszani. De azt se látom, hogy emelkednének a pulzusok pályán vagy oldalvonal mentén. Amikor a Ravensnél volt a labda, változatos playhívások jöttek, mélyebb és rövidebb passzok, keresték a gyenge pontokat, széthúzátk, nyújtották a pályát, a futások nem egy kaptafára jöttek, hogy akkor csak középen nyissunk lyukat...stb-stb.Pedig de, igazabol nagyon is lehet Bellt emlegetni, de mindenert. Itt most szerintem tobbrol van szo, mint hogy X fut 4.5 yardos atlaggal, a masik csak 4-es atlagot hoz. A passzjatekban rejlik a kulonbseg szerintem. Bell-lel meg lehet csinalni ezeket az agressziv RB-passzokat, Connerben en viszont ezt egyelore nagyon nem latom. Sokkal korlatoltabb. Futasban, passzban egyarant. Nem is blokkol jol.
Klaci79
több mint 7 éve
vagy levertek minket a vájdkárdon oszt meglösz a szuperból win is 😊Nem lesz egy hú de szép szezonunk, és valszeg a PO is kérdéses, ha nem talál magára a csapat és az edzői stábNem lesz itt semmilyen PO. Tessék szépen eloldalogni, nincs itt semmi látnivaló.
Big B
Nem azt mondom, hogy nem jutunk be, mert ugye AFC Northból még akár be is lehet, de attól az még nem számít nálam PO-nak, hogy ott foglamatlanul kiesünk a vájdkárdon.
kishaszi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Heyward-Bey és Vince mellett a secondarynk " oszlopa, mágusa, alapköve" Nate Berhe is sérülést szenvedett sajnos.Berhe iszonyat szar...a védelemben, de ő egy remek spec teamer...arra is hoztuk...csak valamiért (nyilván ha bukóban van egy csapat nehezebben lép meg ilyet) nem akarták mélyvízbe dobni a fiatalokat. Azért nálunk a védelemben ritka kincs egy jó újonc...
Gergőke
Évtizedes visszatekintést nézve, nálunk nem szokta újoncok kezdeni, főképp nem a védelemben...ugyebár a bonyolult séma miatt...meg amíg volt egy remek védelem, olyan játékos kellett aki még nyers, de nagy benne a potenciál...a draft policy úgy látszik megmaradt ebben az irányban...Burns, Dupree, Davis vagy akár még Watt sem feltétlen olyan játékos, akinek jót tett, hogy azonnal a mélyvízbe került.
De már nincs senki, aki mögött képesek lennének tanulni. Pedig pl Heywardnak is milyen jót tett.
Egyébként még mindig hiszek benne, hogy a védelem akár össze is állhat októberre. A rossz kommunikáció a kulcs...Haden pl 1-1-ben bárkit képes leszedni, de ha Suttonnal nem sikerül jól lekommunikálni, hogy Brown őrzését ki vegye át, akkor b@szhatjuk.
Egyébként nagyon gáz volt, hogy az O 10 perccel kevesebbet volt a pályán, mint a D...ez sem segítette a 2. félidőben a védelmet.
több mint 7 éve
Nem lesz egy hú de szép szezonunk, és valszeg a PO is kérdéses, ha nem talál magára a csapat és az edzői stábNem lesz itt semmilyen PO. Tessék szépen eloldalogni, nincs itt semmi látnivaló.
Big B
több mint 7 éve
Tökéletes summázás.Nem vagyok nagy szakértő de Bellt úgy leírni mint ha ő lenne az Atyaúristen az eléggé vicces......Hat Tomlin olyan reagalasi idovel rendelkezik ahogy egy 40 tonnas szovogep gerelyt hajit...
ThundersNFL
new orl
több mint 7 éve
Hja és a lényeg. Majdnem bevertem a TV-t, amikor megint 12-en volt a D a pályán. MINDEN, vagyis tényleg MINDEN meccsen eljátszottuk úgy, hogy halvány lila dusztja nem volt láthatóan a coaching staffnak, hogy mi zajlik. Döbbenetes (volt) ezt látni...
több mint 7 éve
Weddle pont a kakukktojás, mert ő ippeg ide szeretett volna jönni, de mi nem igazán méltattuk jó ajánlatra. Pedig nem sokkal lett volna drágább egy Burnettnél. Ez kapitális hiba volt, ahogy Haden idehozatala pedig nagyon jó húzás. Olyanokat tudunk idehozni, aki megadja nekünk a championship kedvezményt, mert a steelers mindig conetender, vagyis az volt eddig. Aki csak a pénzre hajt, azzal nem tudtunk mit kezdeni soha, annál szervesebben építkezünk és így is van ez jól.Most azért az kell, hogy a fürdővízzel együtt a gyereket ne dobjuk ki. Nagyon részletes elemzés kell, hogy a Ben-Brown páros miért nem működik. No és itt most nem arra gondolok, hogy akkor sem működik, amikor nincs double coverage és ezért ez nem Bell kérdése. Ben úgy összességében nem tud ma hosszú labdákat dobni és korábban viszont ez volt a fő erőssége és úgy egyébként iszonyatosan inkonzisztens a dobásai kapcsán. Néha tényleg úgy dob, mint egy nyeletlen két éves, néha pedig zseniálisan célba talál. Ez így nem okés, mert erre nem lehet építeni.
A D-ben szintén nem kell mindent kidobni, viszont változtatás kell ez nyilvánvaló. Butler rendszere azért volt nagyon kívánatos az Öreg után, mert egyszerű volt. Most azt látjuk, hogy nem ez volt a bibi, ráadásul azzal, hogy leegyszerűsítettük magunkat elképsztő módon kiszámíthatóvá váltunk.
Hosszú idő óta először érzem, hogy nagyon sok mindent helyre kell rakni mindenestül együtt és ebbe bizony beledőlhet a szezonunk. Nem szeretem ezt mondani, de ez utóbbit simán felvállalnám most azzal, hogy helyrepakolhatunk dolgokat. (DC, OC, HC, kritikus játékos posztok)