Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
chvs
86
Ki nem sz*ja le, hogy milyen a közvetítés. Engem egyáltalán nem zavar, kivéve, ha nagyon részrehajló. De aztán azt ia hamar elengedem.Höri Ricsi és Sanyi Ricsi sztem qvajó együtt, aki meg szakmázgatni akar nézze az eredetit nem is értem hogy lehet összehasonlítni meg mit várt aki fikázza őket...
Inkább örülni kéne, hogy van mit nézni.
Fotelból meg kurva könnyű okosnak lenni.
kishaszi
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szándékosan nem szólok bele ilyen értelmetlen vitába, csak erre az egyre tudnál valami példát mondani, vagy csak a szokásos pufogtatásról van szó. Mert én senkitől nem olvastam ilyet. Ha Sacira és ABre gondolva írta valaki, akkor megértem, de a "mindenki elit" ezt kitől olvastad?Nem is értem ezt a kirohanást... Saci nagyjából TOP10 Def playa volt, amíg ki nem esett. Haden Pro Bowler szezont futott, tehát a védelem kapitánya és legnagyobb skill játékosa esett ki plusz a legjobb corner. Ezt akarod összehasonlítani egy futóval, akinek összesen van 500 yardja, meg egy valóban nagyon jó slot WR-rel?Na Soldi azért az első bekezdésed lényege még karácsonykor, a meccseteket követően is wtf. Ennél lényegesen jobb vagy szövegértésben, hogy mást ne mondjak, egy karaktert nem írtam Burkheadről, mert minek. Mint ahogy még azt is kiemeltem, hogy abba sem megyek bele, mennyire elbagatellizálod például Julian és Hightower kiesését.
Miért fáj neked, hogy Saci és Haden hiánya enyhén szólva meghatározóbb, mint egy átlagos RB és egy jó slot WR? Ez olyan mintha nálatok nem játszott volna Brady és Gronk, nálunk mondjuk Vince Williams és Burns és én azon háborodnék fel, hogy mered fontosabbnak tartani TB-Gronk párosát a mi kis iparosainknál... Elég röhejes lenne.
Meg elhiszem neked, hogy AB után működött a rendszer, mert Te biztos örültél, hogy nem rá kellett dobni game is on the line szituban. Nem, valóban nem hiányzott onnan... Meg tényleg azt is elhiggyem, hogy DeWill tökéletesen pótolta Bellt? Hidd el, nekünk fáj a legjobban, hogy 3 év alatt egyetlen PO sem jött össze, hogy együtt legyen a Killer B's.
De mondok mást is. Vannak játékosok, akiket mi nem tudunk pótolni, sőt minden csapatban vannak olyan kulcsjátékosok, akiket nem lehet pótolni. Egy kivétel van: a Pats. A Pats egyetlen ember miatt működik: Belichick. Tök mindegy kit tesz be és hova. Egyszerűen működik. A Pats Belichick miatt jobb mindenkinél az elmúlt 20 évet nézve. Nem véletlen tartom minden idők legjobb HC-jának. Tizesével tudnám hozni a példákat, hogy máshol leselejtezett kiröhögött emberek milyen tökéletesen játszanak az ő gépezetében. Cassellel 11-5. Ennyi elég is lehet, nem? De a mostani csapatból is VanNoy, Hogan, Burkhead, Dion Lewis, stb. Előbbi kettő hülyére vert minket az AFC-döntőben, miközben VanNoy egy nagy kuka volt Detroitban...
Nálunk nem BB van, mert belőle csak egy van, így mi megérezzük (mint másik 30 csapat), ha kiesik a liga legjobb WR-e és/vagy RB-je, vagy a védelem 3 klasszisából kettő... Ettől még Tomlint jó edzőnek tartom, de nem zseninek, mint BB-t.
Soldados
Mondjuk az oké, hogy ha kikapunk, lehet, én is alapból megjegyzem magamban, hogy talán egészségesebb OL-lel, Bradyvel, valamint mondjuk Edelmannel azért lenyegesen gördülékenyebb lenne az O, és Hightowerrel legalább lenne egy NFL-szintű linebackerünk így, hogy már komolyan egy Van Noyért kell reménykedni. Úgyhogy ezt önmagában megértem.
Engem picit az zavar, hogy minden vereségnél azt látom, hogy jó, de ez, meg ez, meg ez épp hiányzott. Meg hogy ha ez meg ez lenne, ez lenne. És azzal sem értettem egyet Edelman sérüléséig, hogy a Steelersé lenne a legjobb támadósor, meg hogy jobb lenne, mint a miénk. És jött mindig a reakció, hogy dehát a legjobb irányító, futó, elkapó hármas van a ligában, meg elit támadófal is.
Az eredmények mégsem igazolták a legjobb offense kitételt kb a mostani meccsünkig.
Nálam a támadósornál és avédelemnél sokkal fontosabb a pontok száma a yardokénál, és ez alapján azért a legjobb offense csúnyán alulteljesített az elmúlt években (nem nézek most telóról utána, hogy pontosan hol zártak, de kötve hiszem, hogy stabilan top 3-ban, de még top 5-ben sem).
Mondjuk ha sorban ti nyeritekvaz összes meccset, lehet, hogy nálam is kialakulna az, hogy mindig a hiányzókat emlegessem tőlünk elsőként, kiemelve, hogy nyilván ment a támadósor, de azért az az 1/24-es 3rd down arány Edelmannel legalább ötven százalékos lett volna a miami és pittsburghi meccsen, és már rég meglehetett volna vele, meg a kiesőkkel az első kiemelés.
Nekem csak az fura, hogy itt mindenki elit, mindenki másnál nehezebben pótolható, minden sérülés sokkal lényegesebb, és amikor együtt van a caapat, akkor sem tudja egy szezonon keresztül bizonyítani, hogy a liga legjobb támadósora lenne példaul. Akkor már tényleg legyen mindenki pótolható meg elbagatellizálható, csak nyerjünk cserébe
Wyatt
több mint 6 éve
chvs
86
likeoltalak és igazad van, de ha majd nyerünk kussolszJóóóó, de basszus, mondjál már egy olyan játékost, aki a dicső Steelershöz vagy valamelyik sztárjához felér.Olyan kedvező feltételekről beszélek, hogy a két hiányzóval együtt is sokkal komplettebb volt a csapatunk, mint az övék. Mindkét egységben, fontos posztokon játszanak 2. 3. backupokkal, ezeken a posztokon nálunk a kezdők játszanak. És ha AB kiesését is belevesszük, akkor is 3 kezdőnk hiányzott, náluk meg ez a szám 8-9 körül lehetett. Szóval ha az épp pályán levő egységben a posztok jó részére minőségibb játékost tudunk kiállítani, és még Brady is limitált, az szerintem elég kedvező feltételnek számít. Ráadásul nem is a rókalyukban voltunk.Te tényleg Edelmant és Burkheadet akarsz a maga posztján Sacihoz és Hadenhez hasonlítani? Óriási különbség van. Nem az ő javukra. Konkrétan pont fordítva látom, semmiylen körülmény nem volt számunkra jó most Pats O vs Steelers D fronton, mégis most álltunk helyt leginkább. Nagyon elégedett voltam a D-vel a meccs egészét nézve.
Ha te úgy gondolod, hogy egy játékos egészségesen és sérüléssel bajlódva ugyanolyan minőséget és teljesítményt tud letenni, ezért nem is számít, lényeg hogy ott van, ez legyen a te dolgod, erre nem tudok mit mondani.
Jan
Brady basszus az összes szezon 2. felében kb questionable, aztán mindig elit szinten játszik. Nincs semmi komoly baja. Annyi baja Bennek is van, mint Bradynek, efelől legyél nyugodt.
Soldados
Úgysem lesz olyan, mert eddig mindig csak azt láttam, hogy a Steelers hiányzói fontosabbak (most abba nem megyek bele, hogy egy Saci elveszítése mennyivel nagyobb érvágás például Hightowernél, vagy hogy milyen szinten van elbagatellizálva a liga egyik legjobb 3rd down WR-jének egész éves hiánya, mert tök felesleges lenne, aztán a liga egyik legjobb RT-jének kiválása is tök jól jött a falnak). A Steelersnél van a liga legjobb irányítója, futója, elkapója, ligaelit támadófala, pöpec 2-3-4. számú WR-ekkel, meg tight endekkel.
Évek óta arról van szó, hogy ez az offense a legjobb kb a ligában, és jobb, mint a New Englandé. Aztán valami eddig mindig hibázott.
Nálunk meg valahogy mindenki szar, és valahogy mégis működik a dolog. Tudod, mit? Akkor én inkább ezt választom 😊
Btw, pont Brown kiesése után tűnt javulni kicsit a helyzet, mert úgy tűnik, hogy nélküle is képes futni a rendszer (btw, DeAngelóval is pöpecül ment, szóval én erre sem fogtam volna az előző idényben sem).
Na mindegy, innentől az alapszakaszt nyilván simán hozzátok, aztán lesz még egy hét pihenni, hogy visszatérjen AB a fontos meccsekre. Aztán remélem, akkor már a lehető legegészségesebb Steelers lesz a rájátszásban, mert engem picit zavar, hogy akármi van, mindig azt látom, hogy jó, de ez, meg ez, meg ez hiányzott épp, és ezért nem ment úgy a játék. Legyen ott mindenki végre, és kapjatok ki úgy, hogy ne lehessen előhozni, hogy de itt milyen fontos emberek dőltek ki, mert itt mindenki pótolhatatlan. Mondjuk ez inkább baj, mint kifogás, szerintem
Wyatt
több mint 6 éve
Megint nem értelek. Hightower a szövegkörnyezetben szóba sem került. Arról volt szó, hogy Jan szerint sose volt ideálisabb helyzetünk, mint a 15. héten Pats O vs Steelers D téren. Ide hogy jön Hightower? Egyszerűen Te értetted félre, amit írtam. Hightower természetesen érzékeny veszteség, ahogy Edelman is. Nem tudom ebből mit akarsz kihozni? De ha Shazierhez kell hasonlítanom (de nem ez volt az eredeti téma), akkor valóban nem Magastorony felé billen a mérleg, ugyanis Sacinak olyan skillsetje van, ami talán egyik másik ILB-nek sem. Ettől még nem lesz értéktelenebb Magastorony, vagy ettől még a Pats D-nek természetesen érzékeny veszteség. Most tényleg az fáj, hogy Saci, Haden és aztán AB elvesztésével sztem nekünk voltak meghatározóbb hiányzóink? Ez miért fáj neked? Mellesleg nem értelek, én nem takarózok holmi sérülésekkel, sztem jobb volt a Pats és ezért nyert. A sérülés a játék része, nekem ez sose lesz kifogás, ahogy a bírók sem. Én mindössze arra reagáltam, hogy "sose voltak ilyen kedvezőek a feltételek a Pats legyőzéséhez". Ez konkrétan nem volt igaz, erről szólt, amit írtam.És csak ismételni tudom önmagam:
1. van 31 csapat a ligában, amelyek bizonyos kulcsjátékosokat nem tudnak pótolni. Örüljetek, hogy ti vagytok az egy kivétel Belichick révén.
2. nekünk fáj a legjobban, hogy a Killer B's egyetlen PO-runt sem tudott együtt végigcsinálni.
És igen, állományát tekintve szvsz a Steelersé a legjobb Offense. Sosem azt mondtuk, h mienk a legjobb, csak azt, hogy az állományát tekintve az. Nem véletlen, hogy évek óta "Haleyzünk".
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem is értem ezt a kirohanást... Saci nagyjából TOP10 Def playa volt, amíg ki nem esett. Haden Pro Bowler szezont futott, tehát a védelem kapitánya és legnagyobb skill játékosa esett ki plusz a legjobb corner. Ezt akarod összehasonlítani egy futóval, akinek összesen van 500 yardja, meg egy valóban nagyon jó slot WR-rel?Na Soldi azért az első bekezdésed lényege még karácsonykor, a meccseteket követően is wtf. Ennél lényegesen jobb vagy szövegértésben, hogy mást ne mondjak, egy karaktert nem írtam Burkheadről, mert minek. Mint ahogy még azt is kiemeltem, hogy abba sem megyek bele, mennyire elbagatellizálod például Julian és Hightower kiesését.
Miért fáj neked, hogy Saci és Haden hiánya enyhén szólva meghatározóbb, mint egy átlagos RB és egy jó slot WR? Ez olyan mintha nálatok nem játszott volna Brady és Gronk, nálunk mondjuk Vince Williams és Burns és én azon háborodnék fel, hogy mered fontosabbnak tartani TB-Gronk párosát a mi kis iparosainknál... Elég röhejes lenne.
Meg elhiszem neked, hogy AB után működött a rendszer, mert Te biztos örültél, hogy nem rá kellett dobni game is on the line szituban. Nem, valóban nem hiányzott onnan... Meg tényleg azt is elhiggyem, hogy DeWill tökéletesen pótolta Bellt? Hidd el, nekünk fáj a legjobban, hogy 3 év alatt egyetlen PO sem jött össze, hogy együtt legyen a Killer B's.
De mondok mást is. Vannak játékosok, akiket mi nem tudunk pótolni, sőt minden csapatban vannak olyan kulcsjátékosok, akiket nem lehet pótolni. Egy kivétel van: a Pats. A Pats egyetlen ember miatt működik: Belichick. Tök mindegy kit tesz be és hova. Egyszerűen működik. A Pats Belichick miatt jobb mindenkinél az elmúlt 20 évet nézve. Nem véletlen tartom minden idők legjobb HC-jának. Tizesével tudnám hozni a példákat, hogy máshol leselejtezett kiröhögött emberek milyen tökéletesen játszanak az ő gépezetében. Cassellel 11-5. Ennyi elég is lehet, nem? De a mostani csapatból is VanNoy, Hogan, Burkhead, Dion Lewis, stb. Előbbi kettő hülyére vert minket az AFC-döntőben, miközben VanNoy egy nagy kuka volt Detroitban...
Nálunk nem BB van, mert belőle csak egy van, így mi megérezzük (mint másik 30 csapat), ha kiesik a liga legjobb WR-e és/vagy RB-je, vagy a védelem 3 klasszisából kettő... Ettől még Tomlint jó edzőnek tartom, de nem zseninek, mint BB-t.
Soldados
Mondjuk az oké, hogy ha kikapunk, lehet, én is alapból megjegyzem magamban, hogy talán egészségesebb OL-lel, Bradyvel, valamint mondjuk Edelmannel azért lenyegesen gördülékenyebb lenne az O, és Hightowerrel legalább lenne egy NFL-szintű linebackerünk így, hogy már komolyan egy Van Noyért kell reménykedni. Úgyhogy ezt önmagában megértem.
Engem picit az zavar, hogy minden vereségnél azt látom, hogy jó, de ez, meg ez, meg ez épp hiányzott. Meg hogy ha ez meg ez lenne, ez lenne. És azzal sem értettem egyet Edelman sérüléséig, hogy a Steelersé lenne a legjobb támadósor, meg hogy jobb lenne, mint a miénk. És jött mindig a reakció, hogy dehát a legjobb irányító, futó, elkapó hármas van a ligában, meg elit támadófal is.
Az eredmények mégsem igazolták a legjobb offense kitételt kb a mostani meccsünkig.
Nálam a támadósornál és avédelemnél sokkal fontosabb a pontok száma a yardokénál, és ez alapján azért a legjobb offense csúnyán alulteljesített az elmúlt években (nem nézek most telóról utána, hogy pontosan hol zártak, de kötve hiszem, hogy stabilan top 3-ban, de még top 5-ben sem).
Mondjuk ha sorban ti nyeritekvaz összes meccset, lehet, hogy nálam is kialakulna az, hogy mindig a hiányzókat emlegessem tőlünk elsőként, kiemelve, hogy nyilván ment a támadósor, de azért az az 1/24-es 3rd down arány Edelmannel legalább ötven százalékos lett volna a miami és pittsburghi meccsen, és már rég meglehetett volna vele, meg a kiesőkkel az első kiemelés.
Nekem csak az fura, hogy itt mindenki elit, mindenki másnál nehezebben pótolható, minden sérülés sokkal lényegesebb, és amikor együtt van a caapat, akkor sem tudja egy szezonon keresztül bizonyítani, hogy a liga legjobb támadósora lenne példaul. Akkor már tényleg legyen mindenki pótolható meg elbagatellizálható, csak nyerjünk cserébe
több mint 6 éve
😊))Ki nem sz*ja le, hogy milyen a közvetítés. Engem egyáltalán nem zavar, kivéve, ha nagyon részrehajló. De aztán azt ia hamar elengedem.Részben egyetértek, mert engem se érdekel különösebben, hogy miket mondanak "szakértőink". Inkább csak csóválom a fejem, de sok évtized tapasztalattal kevesebbek vagyunk. Egyébként meg közben úgyis twitteren nézem vissza az eseteket és olvasom a kinti szakértőket.
kishaszi
Úgyhogy én jól elvagyok Ricsivel vagy bárkivel...jó Gyula nem ez a kategória..ő már néha tényleg sok, de képes vagyok nem felidegesíteni magam mások hülyeségén 😊
De ettől még megértem, ha valakit idegesít a szakmaiatlanság...tegnap is ez a duma, hogy a Steelers szimpatikus csapat...hát ez vicc 😉 😀
Klaci79
Jó de ez ilyen. Engem meg irritál, ha selypítős, raccsolós figurát látok a tévében mer báncsa a fülem...
Szakmaiatlanság? Mert az amcsi kommentátorok nem beszélnek össze-vissza minden marhaságot?! Túrót nem.
Ezeken az NFL közvetítéseken még így is 100x több szakmai dolog hangzik el, mint bármelyik foci szakkomentálásnál. Vagy jégkorongnál.
Gyulával is csak annyi gondom van, hogy túl "puha": túl sokszor "véleményes" ahelyett h ő bíróként megmondaná a frankót. Jó meg az h túl sok klisé mondatot használ (véleményes, mindenképpen... stb. bővíthetné a szókincsét.
Mindegy. Én tök hülye vagyok ehhez, úgyhogy nekem megfelel. Amikor unom, akkor lehalkítom.
Hethéssy az NHL döntőn egy idényre való fsságot hordott össze a Pittsburghről oszt mi van..
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Butler megint elővett egy váratlant ezen a meccsen. Haden követő emberfogással ment Hopkins után. Burns kapcsán is azt éreztem, hogy a kisebb nyomás jót tesz neki, nem gondolom véletlennek azt az INT-et. (ami egyébként önmagában nekem hasonló bravúr volt, mint a Hopkins TD)Mindig úgy tűnik csak egy-egy szeletet bontunk ki a D playbookból. Nem tudom, hogy mi lesz ha kinyitjuk az egészet, mert lehet csak összezavar mindent, de tetszik a dolog, hogy ha kell simán visszaállunk zónázni vagy éppen embert fogunk, amikor egy Hopkins szintű elkapóról van szó. Hilton egész évben tetszetős...Pola és Carnell Lake tudtak DB-ként 3 sacket csinálni. És az most teljesen mindegy, hogy a Texans most sok sebből vérzett...
No és Mighty Mike.....a preaseason alatt babonából nem mertem mondani mekkora sebessége van a srácnak a LOS-on. No és az a sack az LT hóna alatt....az idei évig nem volt nickel backünk....vártunk Golsonra, aztán jött Sutton.....hooppi itt van Mike....jó érzés na... 😊
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Butler megint elővett egy váratlant ezen a meccsen. Haden követő emberfogással ment Hopkins után. Burns kapcsán is azt éreztem, hogy a kisebb nyomás jót tesz neki, nem gondolom véletlennek azt az INT-et. (ami egyébként önmagában nekem hasonló bravúr volt, mint a Hopkins TD)No és Mighty Mike.....a preaseason alatt babonából nem mertem mondani mekkora sebessége van a srácnak a LOS-on. No és az a sack az LT hóna alatt....az idei évig nem volt nickel backünk....vártunk Golsonra, aztán jött Sutton.....hooppi itt van Mike....jó érzés na... 😊
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ki nem sz*ja le, hogy milyen a közvetítés. Engem egyáltalán nem zavar, kivéve, ha nagyon részrehajló. De aztán azt ia hamar elengedem.Mondjuk azért van közvetítés, mert nézzük és most éppen azon gondolkodunk, hogy mezt meg sapkát veszünk.....igaz kínai oldalról, de aki persze ugyanúgy jogdíjat fizet....szóval úgy 30 évvel ezelőtt talán ült volna a mondat ott középen, de ma már nem igazán. Ez üzlet és azért ilyen nagy, mert Te, vagy Én is nézem és már van otthon nem egy "göncöm" is.
kishaszi
Nekem van gamepass előfizetésem is, de Én mondjuk szeretem Ricsit hallgatni, ellenben elvárom régimódiként az intelligenciát és a tájékozottságot, de ez látom szubjektív.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ki nem sz*ja le, hogy milyen a közvetítés. Engem egyáltalán nem zavar, kivéve, ha nagyon részrehajló. De aztán azt ia hamar elengedem.Részben egyetértek, mert engem se érdekel különösebben, hogy miket mondanak "szakértőink". Inkább csak csóválom a fejem, de sok évtized tapasztalattal kevesebbek vagyunk. Egyébként meg közben úgyis twitteren nézem vissza az eseteket és olvasom a kinti szakértőket.
kishaszi
Úgyhogy én jól elvagyok Ricsivel vagy bárkivel...jó Gyula nem ez a kategória..ő már néha tényleg sok, de képes vagyok nem felidegesíteni magam mások hülyeségén 😊
De ettől még megértem, ha valakit idegesít a szakmaiatlanság...tegnap is ez a duma, hogy a Steelers szimpatikus csapat...hát ez vicc 😉 😀
több mint 6 éve
Ki nem sz*ja le, hogy milyen a közvetítés. Engem egyáltalán nem zavar, kivéve, ha nagyon részrehajló. De aztán azt ia hamar elengedem.Inkább örülni kéne, hogy van mit nézni.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Manaluga
6
A magyar közvetítésen zokogógörcsöt kap az ember.Iszonyatosan színvonaltalan, ráadásul szánalmas a szabályismeret. Az Nfl gamepass a király. Nem a legolcsóbb, de fizet haszontalanabb tv csomagot is az ember. Amennyiben a Steelers nem játszik, folyamatosan a red zone - t nyomom, itt reklám és szünet nélkül körkapcsolják a meccseket és minden jelentős történést megmutatnak. Gyerekkorom rádiós nb 1 -es közvetítéseinek hangulatát hozza vissza, de ezt nézed is, természetesen hd - ben. Ezen kívül visszamenőleg is turkálhatsz a meccsek között, több jó sorozat is elérhető (America's Game a Super Bowl győztesekről, a Football Life a kiemelkedő játékosokról stb.) Na és persze az NFL Network napi 24 órában visszajátszásokkal, elemzésekkel.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szebben meg se lehetett volna fogalmazni.Más: katasztrófa Ricsi nélkül a közvetítés....úgy összességében mind IQ, mind tájékozottság terén, de ha már így van, akkor illene közvetíteni, figyelni, pontosnak, vagyis alázatosnak lenni. Csupa csupa felszínes bullshit.....Ricsivel szvsz az van, hogy a saját személyisége nagyon átjön a közvetítés során. Ami fura, mivel ő egy alapvetően békés embernek tűnik, viszont egy erőszakos, helyenként durva sportot közvetít. Próbálja idealizálni a játékosokat ezzel a "finoman hangolt gépezetek -csodálatos atléták- kölcsönös tisztelet" és hasonló dumákkal, miközben azért véresszájú telekokszolt gettóniggerek is futkorásznak a pályákon.
Klemó
És szerintem pont ezért van, hogy akik általa ismerték meg a sportot, azok egy hétig hüledeznek azon, ha egy csoportmeccsen seggrefejelnek valakit. Ellenben az amerikaiak, akik láttak már meccseket -életkortól függően- az elmúlt évtizedekből is, amikor még sokkal többet engedtek, nem ájuldoznak napokig egy ilyenen, mert tudják hogy ez most szabálytalan, sérülésveszélyes, stb... de attól még előfordul.
Valszeg a soccer bíróknak is azért van piros lap a zsebében, mert ott is része a játéknak, hogy időnként jön egy durva szabálytalanság. Akkor egy nfl közvetítésben sem kéne egy durvább hitnél úgy előadni, mintha ez a sport halála lenne, itt és most... szerintem.
Jan
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Ensem, bar en nem is birom. : )Más: katasztrófa Ricsi nélkül a közvetítés....úgy összességében mind IQ, mind tájékozottság terén, de ha már így van, akkor illene közvetíteni, figyelni, pontosnak, vagyis alázatosnak lenni. Csupa csupa felszínes bullshit.....Nekem ezerszer jobban tetszett, mint Ricsivel. Eljutottam oda, hogy nem nézem magyarul, ha ő közvetít.
Klemó
Soldados
több mint 6 éve
Más: katasztrófa Ricsi nélkül a közvetítés....úgy összességében mind IQ, mind tájékozottság terén, de ha már így van, akkor illene közvetíteni, figyelni, pontosnak, vagyis alázatosnak lenni. Csupa csupa felszínes bullshit.....Ricsivel szvsz az van, hogy a saját személyisége nagyon átjön a közvetítés során. Ami fura, mivel ő egy alapvetően békés embernek tűnik, viszont egy erőszakos, helyenként durva sportot közvetít. Próbálja idealizálni a játékosokat ezzel a "finoman hangolt gépezetek -csodálatos atléták- kölcsönös tisztelet" és hasonló dumákkal, miközben azért véresszájú telekokszolt gettóniggerek is futkorásznak a pályákon.
Klemó
És szerintem pont ezért van, hogy akik általa ismerték meg a sportot, azok egy hétig hüledeznek azon, ha egy csoportmeccsen seggrefejelnek valakit. Ellenben az amerikaiak, akik láttak már meccseket -életkortól függően- az elmúlt évtizedekből is, amikor még sokkal többet engedtek, nem ájuldoznak napokig egy ilyenen, mert tudják hogy ez most szabálytalan, sérülésveszélyes, stb... de attól még előfordul.
Valszeg a soccer bíróknak is azért van piros lap a zsebében, mert ott is része a játéknak, hogy időnként jön egy durva szabálytalanság. Akkor egy nfl közvetítésben sem kéne egy durvább hitnél úgy előadni, mintha ez a sport halála lenne, itt és most... szerintem.
több mint 6 éve
Lassítás után mondtam magamnak, h persze csak felütötte magának aztán meg behúzta. Aztán eszembe jutott milyen egy sima lasztit, védő nélkül lehúzni 😀...beteg amit Hopkins tolt, nagyon jól használja a testét illetve érzi az oldalvonalat is. (na persze errefelé nem kell bemutatni mit tud egy elit WR 😊)(ui.: az csak engem zavart, hogy a Hopkins "csodaelkapás" előtt eltartott kézzel nyomta el magától Hadent a mezét is fogva? Nem, nem mondom, hogy visszafújtam volna, de szó szerint szinte orgazmus közel voltak a kommentátorok, ami ezt figyelve nekem fura volt no)Teljesen megértettem őket, én is felkiáltottam, hogy "WOW". Az év egyik legnagyobb elkapása volt.
Klemó
SoldadosDPIOPI ide vagy oda amúgy. Tényleg nem volt pite, bármennyire röfogott is
Klaci79
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
DPI ide vagy oda amúgy. Tényleg nem volt pite, bármennyire röfogott is(ui.: az csak engem zavart, hogy a Hopkins "csodaelkapás" előtt eltartott kézzel nyomta el magától Hadent a mezét is fogva? Nem, nem mondom, hogy visszafújtam volna, de szó szerint szinte orgazmus közel voltak a kommentátorok, ami ezt figyelve nekem fura volt no)Teljesen megértettem őket, én is felkiáltottam, hogy "WOW". Az év egyik legnagyobb elkapása volt.
Klemó
Soldados
több mint 6 éve
(ui.: az csak engem zavart, hogy a Hopkins "csodaelkapás" előtt eltartott kézzel nyomta el magától Hadent a mezét is fogva? Nem, nem mondom, hogy visszafújtam volna, de szó szerint szinte orgazmus közel voltak a kommentátorok, ami ezt figyelve nekem fura volt no)Teljesen megértettem őket, én is felkiáltottam, hogy "WOW". Az év egyik legnagyobb elkapása volt.
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Ha jól láttam nincs komolyabb sérülés és ez a fontos. Gyenge, kötelezően hozandó meccs, amolyan felemás teljesítménnyel. Annyit hozott az O, amit kell, a D pedig szépen terrrorizálta Yates-t, ahogy kell. Volt egy-egy csúnya elnézett play, de ez belefér.Megvan a bye week, ami Brown miatt nagyon fontos volt. Jövő héten a Jets-ben kell reménykednünk, de azért ezt ne nevezzük esélynek.
(ui.: az csak engem zavart, hogy a Hopkins "csodaelkapás" előtt eltartott kézzel nyomta el magától Hadent a mezét is fogva? Nem, nem mondom, hogy visszafújtam volna, de szó szerint szinte orgazmus közel voltak a kommentátorok, ami ezt figyelve nekem fura volt no)
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Más: katasztrófa Ricsi nélkül a közvetítés....úgy összességében mind IQ, mind tájékozottság terén, de ha már így van, akkor illene közvetíteni, figyelni, pontosnak, vagyis alázatosnak lenni. Csupa csupa felszínes bullshit.....en nekem csak egyszer volt eselyem vele nezni a kozvetitest, amikor nem vette fel a merkozest az eszkozom. Akkor mindenki azt mondta milyen gaz. Most meg vicces hallani, hogy gazabb nelkule. Ez olyan mintha van rajtad sapka, vagy nincs rajtad sapka vicc. Persze csak viccelek. De jo hallani. : )
Klemó
több mint 6 éve
A jó dolgokról felesleges beszélni, mert nem volt értékmérő a meccs. Ami rossz volt, az megint a futás elleni védekezés.A lényeg, hogy sérülés nem volt, a sima győzelem és így a bye week is megvan.
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Más: katasztrófa Ricsi nélkül a közvetítés....úgy összességében mind IQ, mind tájékozottság terén, de ha már így van, akkor illene közvetíteni, figyelni, pontosnak, vagyis alázatosnak lenni. Csupa csupa felszínes bullshit.....Nekem ezerszer jobban tetszett, mint Ricsivel. Eljutottam oda, hogy nem nézem magyarul, ha ő közvetít.
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Más: katasztrófa Ricsi nélkül a közvetítés....úgy összességében mind IQ, mind tájékozottság terén, de ha már így van, akkor illene közvetíteni, figyelni, pontosnak, vagyis alázatosnak lenni. Csupa csupa felszínes bullshit.....
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Nos, a hírek szerint Harrisont visszavárjuk. Vagyis nem őt vágtuk volna ki, de kért egy esélyt, hogy máshova elmehessen. Ha jól tudom a trade deadline után a claim nincs hatással a kompenzációs pickek kiosztására és mivel nem volt nagy fizuja sem, így aki akarta az elhozta. Persze még várjuk meg a holnapot azért.
több mint 6 éve
Nem is értem ezt a kirohanást... Saci nagyjából TOP10 Def playa volt, amíg ki nem esett. Haden Pro Bowler szezont futott, tehát a védelem kapitánya és legnagyobb skill játékosa esett ki plusz a legjobb corner. Ezt akarod összehasonlítani egy futóval, akinek összesen van 500 yardja, meg egy valóban nagyon jó slot WR-rel?Miért fáj neked, hogy Saci és Haden hiánya enyhén szólva meghatározóbb, mint egy átlagos RB és egy jó slot WR? Ez olyan mintha nálatok nem játszott volna Brady és Gronk, nálunk mondjuk Vince Williams és Burns és én azon háborodnék fel, hogy mered fontosabbnak tartani TB-Gronk párosát a mi kis iparosainknál... Elég röhejes lenne.
Szerkesztette: Soldados