Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
aki azt mondja máshol erősítés lett volna az honnan veszi ezt az infot?
valószínűleg nem véletlen, hogy már pályára sem került..
Watték már jobbak nála, JH-t pedig utolérte az öregedés...borzasztóan sajnálom, hogy már nincs a fedélzeten, de ha nem elég jó, hogy pályára lépjen, akkor nem az...és ebben szerintem nincs több
thebeke
bud dupree
oszinten...
mit is csinalt iden?
több mint 6 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
aki azt mondja máshol erősítés lett volna az honnan veszi ezt az infot?
valószínűleg nem véletlen, hogy már pályára sem került..
Watték már jobbak nála, JH-t pedig utolérte az öregedés...borzasztóan sajnálom, hogy már nincs a fedélzeten, de ha nem elég jó, hogy pályára lépjen, akkor nem az...és ebben szerintem nincs több
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Hogy mi az üzlet? Hát az, hogy pont elengedjük, mert kéri. Megengedtük neki, hogy tárgyaljon csapatokkal, akikkel PO-t játszhat. Ez az üzlet és a nemes gesztus. Mert mondhattuk volna, hogy nem, Culágert vágjuk ki, a kutyának nem kellene, de nem JH-nak adjuk meg, (a lehetőséget) hogy PO-t játszon. Ez óriási gesztus, ami persze fáj, nagyon fáj, mert szerettem volna, ha itt ünnepel......
Klemó
Nem Waiveren lesz? Akkor nem tárgyalhat és akár felszedheti egy olyan csapat is aki még küzd a PO-ért, de mégse lesz ott.
fodi91
Mivel a trade időszak elmúlt, így igen, ő is ott lesz igazad van, válogatni így nem válogathat. Ugyanakkor viszont biztos lehet benne, hogy ha felszedik, akkor még idén játszik. No és ugye a Titans még ott is van és elég elöl van a választó csapatok között, szóval, ha valahol illően befejezhetné PO nélkül is azok ők ugye...
Klemó
Amennyi lehetoseget kapni fog, ha felszedik- mert 3 nap nem tul sok felkeszulni es beilleszkedni- mert az csak egy ket kiveteles esetben lesz, annyi snap-et itt is kaphatott volna es picivel jobb a szajiz. Business is business. Nem kellett a savanyu arca az oltozoben ( a savanyusag titkat meg Tomlin nem mondja el mert a Mama receptje)
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Részemről semmilyen köd nincs, én mindig bizniszként tekintek erre is, mert az.
Nos, ha ez az OLB teljesítmény, amit nem tud megugrani, akkor igazad is lhetne. Ha valakit nem küldesz pályára, nem tud bizonyítani. Nekem ezt nem kell bemutatni...
kishaszi
Akkor váltasz, ha vmi nem működik. De nálunk most működik. Mindig megkapta az esélyt, ha nem működött. Az játszik, aki a legjobb. Tehát nem kibaszásból tartottuk.
Soldados
Ki beszél váltásról?
Arról beszélek, hogy máshol tárt karokkal fogadták volna és játszhatott volna egész évben. Én örültem h JH itt van, de kb. arra számítottam, ami most eljött. Nem azért, mert olyan marha jók lennénk OLB teljesítményben, hanem mert akármekkora ász is volt hamesz, már matuzsálem.
kishaszi
Ha jobb lett volna azoknál, akik játszanak, akkor idén is játszott volna, mint tavaly. Nincs ebben semmi. Se Harrison, se a Steelers nem tudhatta, hogy Watt ennyire beválik, nem véletlenül kötöttek a felek 2 éves megállapodást.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nos, ha ez az OLB teljesítmény, amit nem tud megugrani, akkor igazad is lhetne. Ha valakit nem küldesz pályára, nem tud bizonyítani. Nekem ezt nem kell bemutatni...
kishaszi
Akkor váltasz, ha vmi nem működik. De nálunk most működik. Mindig megkapta az esélyt, ha nem működött. Az játszik, aki a legjobb. Tehát nem kibaszásból tartottuk.
Soldados
Ki beszél váltásról?
Arról beszélek, hogy máshol tárt karokkal fogadták volna és játszhatott volna egész évben. Én örültem h JH itt van, de kb. arra számítottam, ami most eljött. Nem azért, mert olyan marha jók lennénk OLB teljesítményben, hanem mert akármekkora ász is volt hamesz, már matuzsálem.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Hogy mi az üzlet? Hát az, hogy pont elengedjük, mert kéri. Megengedtük neki, hogy tárgyaljon csapatokkal, akikkel PO-t játszhat. Ez az üzlet és a nemes gesztus. Mert mondhattuk volna, hogy nem, Culágert vágjuk ki, a kutyának nem kellene, de nem JH-nak adjuk meg, (a lehetőséget) hogy PO-t játszon. Ez óriási gesztus, ami persze fáj, nagyon fáj, mert szerettem volna, ha itt ünnepel......
Klemó
Nem Waiveren lesz? Akkor nem tárgyalhat és akár felszedheti egy olyan csapat is aki még küzd a PO-ért, de mégse lesz ott.
fodi91
Mivel a trade időszak elmúlt, így igen, ő is ott lesz igazad van, válogatni így nem válogathat. Ugyanakkor viszont biztos lehet benne, hogy ha felszedik, akkor még idén játszik. No és ugye a Titans még ott is van és elég elöl van a választó csapatok között, szóval, ha valahol illően befejezhetné PO nélkül is azok ők ugye...

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
fodi91 196
Klemó
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Álljunk már meg egy pillanatra. Milyen üzletről beszéltek Ti? Mi köze van ennek ehhez a döntéshez és úgy önmagában annak, hogy deebo nem játszott?

Nem, ez nem erről szólt. Ez arról szólt, hogy Tomlin azt a csapatot küldte fel a pályára szentimentalizmus nélkül, akit a legjobbnak gondolt. Mivel nem spec teamer, ÉS nincs már benne az első kettő OLB-ben, ezért ez mindig nehéz kérdés volt. Ma tagadhatatlanul TJ az első számú OLB vakoldalon. Aki azt mondja, hogy nem az hülye, vagy nem ért a sporthoz. No és innentől kezdve ezt a kezdő OLB playát Én is sokat szeretném a pályán látni. Ebből pedig az következik (merthát JH vakoldalon játszik), hogy a legendánk alapvetően keveset játszik. Ez volt a fő baja és "semmi több". Lehetett volna azt mondani, hogy nem, TJ ne legyen annyit a pályán, merthát itt van nekünk a legenda, de egy edző a csapatérdeket nézi mindig és ez rendben is van és Én EZT VÁROM EL az edzőtől és nem mást. Nem tudhattuk, hogy Watt ennyire jó lesz, így azt sem, hogy ő ennyire kevés játéklehetőséget kap. Ez Deebo szemszögéből pech.

Klemó
Bingó. Köszi, hogy ilyen összeszedetten leírtad.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Álljunk már meg egy pillanatra. Milyen üzletről beszéltek Ti? Mi köze van ennek ehhez a döntéshez és úgy önmagában annak, hogy deebo nem játszott?

Nem, ez nem erről szólt. Ez arról szólt, hogy Tomlin azt a csapatot küldte fel a pályára szentimentalizmus nélkül, akit a legjobbnak gondolt. Mivel nem spec teamer, ÉS nincs már benne az első kettő OLB-ben, ezért ez mindig nehéz kérdés volt. Ma tagadhatatlanul TJ az első számú OLB vakoldalon. Aki azt mondja, hogy nem az hülye, vagy nem ért a sporthoz. No és innentől kezdve ezt a kezdő OLB playát Én is sokat szeretném a pályán látni. Ebből pedig az következik (merthát JH vakoldalon játszik), hogy a legendánk alapvetően keveset játszik. Ez volt a fő baja és "semmi több". Lehetett volna azt mondani, hogy nem, TJ ne legyen annyit a pályán, merthát itt van nekünk a legenda, de egy edző a csapatérdeket nézi mindig és ez rendben is van és Én EZT VÁROM EL az edzőtől és nem mást. Nem tudhattuk, hogy Watt ennyire jó lesz, így azt sem, hogy ő ennyire kevés játéklehetőséget kap. Ez Deebo szemszögéből pech.

több mint 6 éve
kishaszi

Szerkesztette: Soldados

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Soldi te kibeba naiv vagy, ha képes vagy magad abban a hitben ringatni, hogy JéHá mindenféle csalódottság érzése nélkül áll most majd tovább "meraSztílszitiszív" ...
Marketng duma, persze njncs harag, senkinek se hiányzik a fölös feszkókeltés, de a tények: hogy ismét bebizonyododott, hogy nincs semmi hagymázas familigaleri csak biznisz meg pillanatnyi bizniszérdekek. Ez rendben is van, én nem is hiszek ebben a rózsaszín ködös bullhitben.
A másik ebből következik: JH sokadszor tette oda a szívét lelkét a Steelersnek, akik jól átkúrták.
Tisztességesebb lett volna megmondani, hogy nincs rá igazából szükség, csak a tartalék tartalékának vésztartalékának igazoltuk le.
Legalább máshol hasznát vették volna.
kishaszi
Te meg a szurkolók rózsaszínködös felhőjével nézed ezt a dolgot.

Amikor Harrison leigazoltuk és tudott fejlődést hozni, akkor mindig be is verekedte magát a kezdőbe. Így volt ez tavaly is. Hogy idén nem így volt, arról nem a Steelers és nem Harrison tehet. Idén már nem tudta, mert Watt és Dupree megfelelő szintet hozott. Ő pedig játszani akart. Le is nyilatkozta. A megválás bár fájdalmas, de mindkét fél érdekét szolgálja, mert a Steelers esélyt adott ezzel neki, hogy játszhasson, amit szeretne.
Soldados
Jatszani 2 meccsel a szezon vege elott?
több mint 6 éve

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Soldi te kibeba naiv vagy, ha képes vagy magad abban a hitben ringatni, hogy JéHá mindenféle csalódottság érzése nélkül áll most majd tovább "meraSztílszitiszív" ...
Marketng duma, persze njncs harag, senkinek se hiányzik a fölös feszkókeltés, de a tények: hogy ismét bebizonyododott, hogy nincs semmi hagymázas familigaleri csak biznisz meg pillanatnyi bizniszérdekek. Ez rendben is van, én nem is hiszek ebben a rózsaszín ködös bullhitben.
A másik ebből következik: JH sokadszor tette oda a szívét lelkét a Steelersnek, akik jól átkúrták.
Tisztességesebb lett volna megmondani, hogy nincs rá igazából szükség, csak a tartalék tartalékának vésztartalékának igazoltuk le.
kishaszi
Te meg a szurkolók rózsaszínködös felhőjével nézed ezt a dolgot.

Amikor Harrison leigazoltuk és tudott fejlődést hozni, akkor mindig be is verekedte magát a kezdőbe. Így volt ez tavaly is. Hogy idén nem így volt, arról nem a Steelers és nem Harrison tehet. Idén már nem tudta, mert Watt és Dupree megfelelő szintet hozott. Ő pedig játszani akart. Le is nyilatkozta. A megválás bár fájdalmas, de mindkét fél érdekét szolgálja, mert a Steelers esélyt adott ezzel neki, hogy játszhasson, amit szeretne.

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én a végtelenségig elfogult vagyok a csapattal, de ez nagyon csúnya döntés volt. Az a helyzet, hogy vérzik a szívem... akárhonnan nézem a legnagyobb kedvenc. Persze Saci és Mel Blount is ott van, de JH az JH.

" class="embed">
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Gyerekek, Harrison is ezt szerette volna, mert ő játszani akar, nálunk pedig nem játszott. Ahogy Laci is betette, nem haraggal ment el.

Más: Saci meglátogatta a csapatot a 23-ai edzésen! Tolókocsiban volt, de maga hajtotta.

több mint 6 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Megbeszélt döntés. JH lenyilatkozta, hogy ő még játszani akart, nálunk nem játszott.

Fájdalmas, de logikus és mindkét fél számára kedvező döntés!
Soldados
En is imadom a csapatot, de a lojalitasnak is van hatara. Ez a dontes az uzletet es nem a hangosan dobolt "Csaladot" erositi.. Es ez barhonnan nezzuk, gaz...
több mint 6 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Sajnálom, de azt kell mondanom hogy méltatlan eljárás volt tőlünk amit Deeboval csináltunk. Szerintem rá lehetett volna építeni egy SB-runt mint pszichés pluszra. Ehelyett eldobtuk... Én szégyellem magam emiatt. De vazze az összes Steelers "család" típusú bejegyzés alá be fogom tenni amit JH-al tették. Shame on you Tomlin...

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 6 éve
Remélem a Pats behúzza....
Persze nem, de remélem tud még az öreg játszani. Megérdemli. Mi meg menjünk a picsába kb.

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én azt nem értem miért nem kapott több lehetőséget? Ennyire jók vagyunk?

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Huu gyerekek, ez nagyon csúnya döntés volt!! Értem h miért, de hát akkor is basszák meg!
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Megbeszélt döntés. JH lenyilatkozta, hogy ő még játszani akart, nálunk nem játszott.

Fájdalmas, de logikus és mindkét fél számára kedvező döntés!
Soldados
Hat igy mi lett a majd a po ra tartogatjuk, mint titkos fegyvert stb. Kiraly, igy ha watt jateka visszabb esik, vagy nem fog ugy jatszani a kezdo eve miatt a poban mint korabban, akkor most megint labon lottuk magunkat ezzel a huzassal. Watt mogott legalabb megint volt depth vele, igy maradnak megint a kerdojelek.

De persze az off miatt ot volt legkonnyebb kivagni. Amikor igy is nagyon kerdeses az a franya lb sor. Most egy rossz lepes watt reszerol es tenyleg mehet az egesz csapat a sullyesztobe. Mert moats 2 dimenzioval van mogotte, chikillo talan csak 1 el...

Szep karacsonyi ajandek. JH nak is gondolom.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Retek. Culáger, hogy van még rosteren, mikó Karizom má nincs? Bizta lebukott...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
jhharrison92Can't wait to find out what God has in store for me next. Many thanks to #SteelersNation for the years of love & support
Klaci79
Jön Haden helyett a Brownshoz? 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
jhharrison92Can't wait to find out what God has in store for me next. Many thanks to #SteelersNation for the years of love & support