Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Legalább ne trollkodnál Teeeee..... 😊Ez nem volt TD a héten:Ott még bőven nem birtokolta a labdát. Sztem sem volt td, de őszintén szólva a megdönthetetlen bizonyíték kifejezés kicsit erős lenne. 😀
pbs.twimg.com/media/DR1gx38WAAAySAU.jpg
Klaci79
Kókusz8
Mondjuk a második félidő nem ezért volt sima nyilván.
több mint 6 éve
Ha nem sérült volna le JJ, akkor ma forgathatná az Eurosport az egész estés Watts-t 😊
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Ez nem volt TD a héten:Ott még bőven nem birtokolta a labdát. Sztem sem volt td, de őszintén szólva a megdönthetetlen bizonyíték kifejezés kicsit erős lenne. 😀
pbs.twimg.com/media/DR1gx38WAAAySAU.jpg
Klaci79
több mint 6 éve
Jövőre így vágunk neki:Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots
AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Jövőre így vágunk neki:HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots
AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Steelers rank 25th in red zone offense (49.09%) and rank 26th in red zone defense (60.00%). That's one area that the Steelers need to improve on heading into the postseason.
több mint 6 éve
pö:XD
Per a Sunday AM report from CBS Sports, the New England Patriots and Baltimore Ravens are both interested in bringing in former #Steelers OLB Harrison for a playoff run.
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
xtaki
3 443
pö:kurvara meg fogjuk mi ezt szivni
Per a Sunday AM report from CBS Sports, the New England Patriots and Baltimore Ravens are both interested in bringing in former #Steelers OLB Harrison for a playoff run.
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
pö:Per a Sunday AM report from CBS Sports, the New England Patriots and Baltimore Ravens are both interested in bringing in former #Steelers OLB Harrison for a playoff run.
több mint 6 éve
Rúni betlehemes:Nem tudtassuk márciusba, regörejtem
Januárba se kellesz má, hejj regö rejtem
Jarvis is má aRizónába, hejj roga rittyen
Görcsöt köt a rizómára, regö rejtem, hejj
/ a house of rising Watt dallamára
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Vaspor
83
Álljunk már meg egy pillanatra. Milyen üzletről beszéltek Ti? Mi köze van ennek ehhez a döntéshez és úgy önmagában annak, hogy deebo nem játszott?ok. Koszi. De azert fáj....
Nem, ez nem erről szólt. Ez arról szólt, hogy Tomlin azt a csapatot küldte fel a pályára szentimentalizmus nélkül, akit a legjobbnak gondolt. Mivel nem spec teamer, ÉS nincs már benne az első kettő OLB-ben, ezért ez mindig nehéz kérdés volt. Ma tagadhatatlanul TJ az első számú OLB vakoldalon. Aki azt mondja, hogy nem az hülye, vagy nem ért a sporthoz. No és innentől kezdve ezt a kezdő OLB playát Én is sokat szeretném a pályán látni. Ebből pedig az következik (merthát JH vakoldalon játszik), hogy a legendánk alapvetően keveset játszik. Ez volt a fő baja és "semmi több". Lehetett volna azt mondani, hogy nem, TJ ne legyen annyit a pályán, merthát itt van nekünk a legenda, de egy edző a csapatérdeket nézi mindig és ez rendben is van és Én EZT VÁROM EL az edzőtől és nem mást. Nem tudhattuk, hogy Watt ennyire jó lesz, így azt sem, hogy ő ennyire kevés játéklehetőséget kap. Ez Deebo szemszögéből pech.
Hogy mi az üzlet? Hát az, hogy pont elengedjük, mert kéri. Megengedtük neki, hogy tárgyaljon csapatokkal, akikkel PO-t játszhat. Ez az üzlet és a nemes gesztus. Mert mondhattuk volna, hogy nem, Culágert vágjuk ki, a kutyának nem kellene, de nem JH-nak adjuk meg, (a lehetőséget) hogy PO-t játszon. Ez óriási gesztus, ami persze fáj, nagyon fáj, mert szerettem volna, ha itt ünnepel......
Klemó
több mint 6 éve
Annyi minden történt az évben, hogy jövőre jöhetne a Netlixre egy sorozat belőle! Harrison lehetne mondjuk Samuel L. Jackson!
több mint 6 éve
no
7 304
A Vasas reszerol abszolut ertheto a dontes most. Nem kell, mehet. Eszszeru, nem csaladias. Ha H kerte, hogy kuldjek el most , akkor ok. Ha 7 hettel ezelott kerte, az nem er. A panasz, hogy tobbet szeretne jatszani az nem keres. A FO raadasul tudta mit akar elerni a D-el, szoval igy mar akkor az elkepzelesnel nem fert be, kar volt szerzodest kotni vele. Itt johetne a kolcsonos szeretet csaladon belul, de akkor most miert kuldik el. Ev vegen visszavonul, hogy milyen jo mentor volt. Tehat ha o kerte akkor proper. A PO ellenfeleknek lenne erdemes felszedni 3nappal a meccsetek elott, hogy legalabb a kodokat meg kelljen valtoztatni, ha hajlando lenne elarulni egyaltalan.Dicstelen veg egy dicso palyafutasnak. 😕
több mint 6 éve
Szóval először írtuk meg a hosszabítást Karizommal, aztán draftoltuk csak Wattot. A két móka az az, hogy a Moats, Chickillo párost se tudta megelőzni a spotért - sajna a tavalyi Pats meccsen is látszott, hogy fogalmatlan coverben. Idénre meg abszte a sebességre mentünk rá a blitzeknél. Ugye a másik fele a Tóni-Koner kiesés, emiatt a rosteren több célt tartunk, hogy lássuk ki válik be. Ugye DBből is kell egy nszekérderéknyi. Csak még mindig azt nem értem, hogy MekCuláger minek, mert Alulfelül megold minden likat. S lehet ez volt Karizom kérése, hogy akkor inkább engedjék el - a Varjak ellen ijesztgettünk vele, hatástalanul, a Pecc meccsre meg be se mertük rakni - 53. ember meg nem akart lenni.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Tehát biznisz döntés nem.jó fejség. Erről beszélek.Annyiból jófejség, hogy most is elküldhettünk volna mást. De ő játszani akart és ezt tiszteletben tartotta a klub.
kishaszi
(Ha nem kellett volna hely, akkor marad, de ha már mennie kellett vkinek, akkor olyan ment, akinek ez volt az érdeke, hogy menjen).
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Tehát biznisz döntés nem.jó fejség. Erről beszélek.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
5-6 meccsel ezelőtt is megléphették volna eztMiért léptük volna meg? Most jött el a "megfelelő" pillanat, mert kellett egy hely, ő meg játszani akar.
kishaszi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Az OLB-ink rengeteget vannak coverben. Arra Harrison 40 évesen alkalmatlan.aki azt mondja máshol erősítés lett volna az honnan veszi ezt az infot?bud dupree
valószínűleg nem véletlen, hogy már pályára sem került..
Watték már jobbak nála, JH-t pedig utolérte az öregedés...borzasztóan sajnálom, hogy már nincs a fedélzeten, de ha nem elég jó, hogy pályára lépjen, akkor nem az...és ebben szerintem nincs több
thebeke
oszinten...
mit is csinalt iden?
xtaki
több mint 6 éve
elég beszédes, hogy ennek a "semminek" a helyére sem merték betenni...aki azt mondja máshol erősítés lett volna az honnan veszi ezt az infot?bud dupree
valószínűleg nem véletlen, hogy már pályára sem került..
Watték már jobbak nála, JH-t pedig utolérte az öregedés...borzasztóan sajnálom, hogy már nincs a fedélzeten, de ha nem elég jó, hogy pályára lépjen, akkor nem az...és ebben szerintem nincs több
thebeke
oszinten...
mit is csinalt iden?
xtaki
ráadásul ezzel a fiatal, gyors olb állománnyal, már nem csak passz siettetést játszottunk...na ott minek égettük volna az öreget?
több mint 6 éve
5-6 meccsel ezelőtt is megléphették volna ezt