Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
Erről beszéltem a két csóka kapcsán délután...😕
Combined, Artie Burns and Coty Sensabaugh when targeted last night:

10/13 194 yards 2 TDs. QB rating of 157.9.
Klaci79
Bízzunk benne h ezt Flacco a SNF-en ki is használja. 😀
kg0412
el kell szomorítsalak...páros hét van 😉
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 815

Klaci79
Bízzunk benne h ezt Flacco a SNF-en ki is használja. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Ha trade lesz az úgyis úgy fog történni mint Macknél, mindhárom fél megegyezik és még a trade napján meg lesz az új szerződés.
gabokocka
Erre nem tudtam hogy mi az igazan jo eljaras, de a logika ezt diktalta. Csak ha siman alair pl most, akkor akarhova cserelhetik es ezt nem tudtam hogy lehetne mashogy kivedeni, mint egy masik szerzodessel. Mert porul is jarhatna. Nem mintha az fo meghuzna ezt. De ki tudja. Nem kovettem mack esetet. Koszi az infot...Hasznos..
gabistar
Nem fog úgy történni mint Macknél, mert tag alatt nem szerződhet senki vele csak év végén....ettől még persze szóban megegyezhetnek a felek, hogy év végén mennyiért jön a nagy szerződés, csak ugye semmi nem köti adott csapathoz Bellt, elvileg mehet oda ahova akar....no és a fordítottja is bejöhet, egy szar szezon és egy nem várt sérülés után ugye....
több mint 7 éve
A legtöbbet büntetett csapatok az első 3 forduló után.
Nyilván az vezet, akit a legjobban segítenek (akit a legjobban szeretnek) a zebrák 😀

Steelers 37
Bills 28
Eagles 27
Broncos 26
Jaguars 26
49ers 26
Packers 26

Ez szép:
Most penalties thru 3 games since 1950
1998 Raiders - 38
2018 Steelers - 37
1983 Colts - 37
1979 Colts - 37
Erre nem lehetünk büszkék 😕

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
z99 azért azt ne felejtsük, hogy itt a játékosok a testi épségüket / egészségüket kockáztatják folyamatosan, nem úgy, mint a primadonna samponreklám gurulósok.
hadd legyen már beleszólásuk, hogy miből élnek.
tamaske (doki)
Persze, legyen beleszólásuk.
Ez nem kérdés.
És ha valahol megkapják amit akarnak akkor menjenek.
De akkor tegyenek meg mindent, ami ahhoz kell, h megkapják a nagy pénzt. Ne csak a picsogás, meg sértődés legyen, h a köcsög steelers nem ad nagy garantáltat!
És a pályán kívül is viselkedniük kell.
Na ez bellnél nem müködik.
Ha lenne kettő ugyanolyan playmakered, melyiknek adnád meg a nagy pénzt?
Aki balhémentes, v aki ki tudja holnap nem lesz-e eltiltva játékos?
zidane99
bell nem picsog nem sir. Megmondta ha meg egyszer tagelik, kiulheti akar az egesz szezont. A tobbi csak szenzacio. Es nem hiaba mondta az ugynoke ha jol emlekszem bellnek, hogy a csapat mostmar nem kommunikalhat az ugyrol kifele, mert ok is csak kevertek a szart. Hogy ok mindent megadtak bellnek. Es csak o volt a gaz, pedig mar csak alairnia kellett volna es mindene meg lett volna...Mikor nem igy volt. Szoval mikor lattuk bellt sirni vagy barmit is csinalni? Vagy hol? Linkek, videok rola?

Csak azert mert nem ertenek egyet nem jelenti azt hogy bell picsog. Mert ennyi erovel az fo is picsoghatna mas szemeben, mert nem kepes egy jo futot itt tartani aki ennyire elit, amikor mar mindent megtett eddig a csapatnak. Es tudtak eljon az a pont amikor vagy adsz penzt neki, vagy elengeded. De ok inkabb tageltek mert tudtak hogy lehet es keves garantaltal es konnyen megszabadulassal tole a szerzodesben.

Na errol volt eddig szo es csak kiderult hogy bell mondta jol nem az fo.
gabistar
Hát sajnálom, de sem időm, sem energiám nincs utánajárni a videoknak, meg a többinek.
És lehet az ügynöke volt, aki panaszkodott, lehet bell posztolt, de bennem ez maradt meg.
Lehet másképp látni, ez szíved joga, de én azon az oldalon állok mindíg, ami a Steelersnek, mint csapatnak az érdeke.
Ezt pedig az FO képviseli.
De ez hitvita, amit felesleges tovább pörgetni, úgyhogy én be is fejeztem.😃
több mint 7 éve
Dunakavics Pittsburgh Steelers 3
Nézem a meccset, és azon gondolkodom hogy csak nekem van olyan érzésem mintha passzjátéknál olykor a védelem nem tudná h mit is kéne az adott játékban csinálni? hova kéne helyezkedni? Tudom nem ez a legjobb keret ami a tehetséget illeti de ez a fogalmatlanság szerintem mentális is nem csak fizikális...Ti hogy látjátok?
Dunakavics
Sajnos ez van, amikor a zöldpöttyös playmaker def vezéredet és agytrösztödet megpróbálod mennyiséggel pótolni. Most nincsen olyan emberünk, aki átlátná a route-okat, a zónákat/embereket kiosztaná, de még csak szeptember van, szóval nézd meg, hogy másik csapatok szurkolói is háborognak. Ha októberben is ennyire kilátástalanok leszünk, akkor kezdek aggódni.

Amúgy a tegnapi egy burleszk meccs volt, és jó, hogy nyertünk, mert minden esetleges volt, de azt nem lehet elvitatni, hogy egyénileg a védők nagyon bizonyítani akartak és kapartak is (sajnos néhányan ennyit tudnak).
Fast Willie
Nyilván hiányzik Shazier, ezt nem vitatja senki, de akkor ezek szerint nem csak én látom úgy h káosz a védekezésünk, köszi a választ 😊 A csapatban én még bízom, remélem kitalálnak valamit ami segít a védelmen és a támadók is összeszedik magukat, és nem lesznek homály negyedek meg félidők.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
z99 azért azt ne felejtsük, hogy itt a játékosok a testi épségüket / egészségüket kockáztatják folyamatosan, nem úgy, mint a primadonna samponreklám gurulósok.
tamaske (doki)
Ez nem kérdés.
De akkor tegyenek meg mindent, ami ahhoz kell, h megkapják a nagy pénzt. Ne csak a picsogás, meg sértődés legyen, h a köcsög steelers nem ad nagy garantáltat!
zidane99
bell nem picsog nem sir. Megmondta ha meg egyszer tagelik, kiulheti akar az egesz szezont. A tobbi csak szenzacio. Es nem hiaba mondta az ugynoke ha jol emlekszem bellnek, hogy a csapat mostmar nem kommunikalhat az ugyrol kifele, mert ok is csak kevertek a szart. Hogy ok mindent megadtak bellnek. Es csak o volt a gaz, pedig mar csak alairnia kellett volna es mindene meg lett volna...Mikor nem igy volt. Szoval mikor lattuk bellt sirni vagy barmit is csinalni? Vagy hol? Linkek, videok rola?

Csak azert mert nem ertenek egyet nem jelenti azt hogy bell picsog. Mert ennyi erovel az fo is picsoghatna mas szemeben, mert nem kepes egy jo futot itt tartani aki ennyire elit, amikor mar mindent megtett eddig a csapatnak. Es tudtak eljon az a pont amikor vagy adsz penzt neki, vagy elengeded. De ok inkabb tageltek mert tudtak hogy lehet es keves garantaltal es konnyen megszabadulassal tole a szerzodesben.

Na errol volt eddig szo es csak kiderult hogy bell mondta jol nem az fo.
több mint 7 éve
Ha trade lesz az úgyis úgy fog történni mint Macknél, mindhárom fél megegyezik és még a trade napján meg lesz az új szerződés.
gabokocka
 www.cbssports.com/nfl/news/raiders-gm-reggie-mckenzie-explains-khalil-mack-trade-claims-theyll-still-pay-top-dollar-to-top-players/

Itt a tobbieknek, akik nem kovettek a trade et stb le van kicsit vezetve a hozzank hasonlo mack vs bell trade. Mi mit hogy es miert. Es a vicc, hogy barmennyire is kapott draft pickeket elso korost az oakland es meg tobb... Mindenki mashol is a bears t hozta ki gyoztesnek az esetbol.

Mert hogy elit a posztjan. Jo, megbizhato palyan kivul stb.

Szoval ez nalunk nem all bellnel, de mas csapatok hasonloan a bearshez jol jarhatnak a mi karunkon. Mert nem fizettuk meg pont annyira, amennyi minimum eleg lett volna...De boswell eseteben is lehet latni, hogy barkinel benne van a kockazat. Csak nala a hatalmas penz miatt, marmint bellnel. Es hogy hulye volt hogy magara vette blount al levo fuves ugyet. Ha az nem lenne, most mar reg jatszana.... Mindegy...

/infoert koszonet gabokockanak...

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
gabokocka
De Mack 5.eves opcio miatt holdoutolt, mig Bell franchise tag alatt van (meg ha nem is irta ala). Jets 49ers topikban irtak a sracok, h ez miatt iden mar nem irhat ala uj szerzodest. Akkor meg szobeli garanciat kaphat az uj csapatatol max, h majd tavasszal alairatunk. Javitsatok ki ha tevedek
szerintem amugy Bell iden mar nem fog jatszani, se itt, se mashol. | mar nem kaphat uj szerzodest, max ha tenyleg elhiszi a csapatnak aki mondjuk magas picket (2.kor pl) adna erte. mert akkor vehetne ugy, h csak befektettek ertem, akk lehet megkapom majd a hosszutavut. | kivancsi vagyok milyen piaca lesz/lenne jovore, ha kihagy egy teljes szezont.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
tamaske (doki)
Ez nem kérdés.
Csak mintha ez feledésbe merült volna, csak az FO a szar, mert kicsi garantátat ad a példamutató játékot és magánéletet produkáló bellnek.
Na ez is nagyban befolyásolja, kap-e valaki nagy garantáltat és szerintem nagyon helyesen, steelers fo nem ad Bellnek.

Szerkesztette: zidane99
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 158
Nézem a meccset, és azon gondolkodom hogy csak nekem van olyan érzésem mintha passzjátéknál olykor a védelem nem tudná h mit is kéne az adott játékban csinálni? hova kéne helyezkedni? Tudom nem ez a legjobb keret ami a tehetséget illeti de ez a fogalmatlanság szerintem mentális is nem csak fizikális...Ti hogy látjátok?
Dunakavics
Sajnos ez van, amikor a zöldpöttyös playmaker def vezéredet és agytrösztödet megpróbálod mennyiséggel pótolni. Most nincsen olyan emberünk, aki átlátná a route-okat, a zónákat/embereket kiosztaná, de még csak szeptember van, szóval nézd meg, hogy másik csapatok szurkolói is háborognak. Ha októberben is ennyire kilátástalanok leszünk, akkor kezdek aggódni.

Amúgy a tegnapi egy burleszk meccs volt, és jó, hogy nyertünk, mert minden esetleges volt, de azt nem lehet elvitatni, hogy egyénileg a védők nagyon bizonyítani akartak és kapartak is (sajnos néhányan ennyit tudnak).
több mint 7 éve
gabokocka
Erre nem tudtam hogy mi az igazan jo eljaras, de a logika ezt diktalta. Csak ha siman alair pl most, akkor akarhova cserelhetik es ezt nem tudtam hogy lehetne mashogy kivedeni, mint egy masik szerzodessel. Mert porul is jarhatna. Nem mintha az fo meghuzna ezt. De ki tudja. Nem kovettem mack esetet. Koszi az infot...Hasznos..
több mint 7 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 173
több mint 7 éve
Dunakavics Pittsburgh Steelers 3

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 7 éve
Ezért utáltam meg a gurulós focit is többek között.
Játékos uralom van, ők diktálnak és csak nagyon kevés elnöknek van meg a töke hözzá, h beintsen.
Meg lehet nézni mi lett az eredménye.
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 230 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ok megvan az ajanlott szerzodes, amit elutasitott. Na ha mar igy most meg lett fejtve, meg mindig csak bell a hunyo? Avagy mind a ketten, ahogy eddig is mondtam. A csapatnak nem erdeke garantaltat adni. Mig bellnek meg igen.

De elengedni sem engedik, mert tudtak tagelhetik es lehet megint lehuz 400 carry/yeart. De azt ertheto modon a giga szerzodese elott nem fog csinalni, miutan mar egyszer tagelve volt. Ketto rookiek tobbet kapnak akik meg nem bizonyitottak. Harom ha meg mar tradeles lenne, nyilvan jobb neki hogy o dont hova megy es vegre elengedjuk. Ha nem kell nekunk...
gabistar
Hát nem, ne engedjük el.
Ha kihagyja a szezont, akkor tegeljük megint. Ha jol tudom, akkor azt már alá kell írnia.
Ha meg nem, akkor alá kell írnia a mostani taget.
És akkor gyorsan meg kell egyezni egy másuk csapattal a tradeben, ha lehet.
Csak ne engedjük el ha lehet ingyen sehova!
több mint 7 éve
Ok megvan az ajanlott szerzodes, amit elutasitott. Na ha mar igy most meg lett fejtve, meg mindig csak bell a hunyo? Avagy mind a ketten, ahogy eddig is mondtam. A csapatnak nem erdeke garantaltat adni. Mig bellnek meg igen.

De elengedni sem engedik, mert tudtak tagelhetik es lehet megint lehuz 400 carry/yeart. De azt ertheto modon a giga szerzodese elott nem fog csinalni, miutan mar egyszer tagelve volt. Ketto rookiek tobbet kapnak akik meg nem bizonyitottak. Harom ha meg mar tradeles lenne, nyilvan jobb neki hogy o dont hova megy es vegre elengedjuk. Negy szolt ha tageljeuk akar az egesz szezont kiuli. Es nem mondhatjak, hogy nem szolt.

Szoval itt bell feje felett lett dontve 2x is. Es idelancolva. De megfizetve nem elegge szerinte. De el sem engedve. Ha nem kell nekunk... Itt allunk. Tegnapi meccsen harom megkerdezett kommentator es volt jatekos ertett azzal egyet, hogy bell jogosan uli ki a szezont. A jatekosok tudjak, hogy mi a helyzet. Foleg, hogy at tudjak erezni, hogy ha veluk csinalna ezt valaki akkor ok mit ereznenek. Es erre mondtak azt, hogy megertik. Es egyetertenek vele. Vagy engedjek el, vagy legyen szerzodes...

Mindegy. Csak gaz hogy ez az egesz addig fog menni amig ki nem vagjuk ingyen...Ha elolvassatok hogy miert nem tudjuk tradelni, hacsak o nem akarja ezt miatt. Szoval a csapat tehetetlen, bell raer.

Csak a csapatot zavarta meg az egesz. Meg meg fogja is minel tovabb megy ahogy mondtak a macska eger jatek. Es ha nem zarjak le az nagyon nagy hiba. Mind a ket fel reszerol.

több mint 7 éve
Lehet még taget tenni bellre jövőre?
zidane99
Csak ha kihagyja az idei szezont.
empty taxi
Köszi.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
zidane99
Csak ha kihagyja az idei szezont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
A következő passzjátékunk is nagyon trükkös lett, quick passz - gyakorlatilag egy blokkok nélküli screen - AB-nak, akit a három rárontó ellenfél (akikről megjegyzem, úgy tűnt, hogy számítottak rá, hogy ez következik) imádkozópózban derékba is tört annak rendje és módja szerint. Az utolsó kenet hála a jóistennek elmaradt...

Mac TD-jénél egy szerencsénk volt: hogy a ligaszerte rettegett nevű Chris Conte volt coverben, aki ARTIEsta mutatvánnyal próbálkozva 25 yardról próbált szerelni. A kimenetel nem volt kétséges, nyilván BURN(S)-i eredménnyel zárult. Mintha magunkat láttam volna egy TE ellen védekezni annyira szép volt.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Akit érdekel: Gabo hathatós segítségével megfejtettük a Bell deal rejtelmeit. Megtalálható a szegény szét-offolt Jets topikban😁
Fast Willie
Idezem magam korabbrol:

"
 www.forbes.com/sites/andreahangst/2018/09/24/pittsburgh-steelers-could-trade-leveon-bell-but-it-wont-be-easy/#779582577547

Nagyjabol jol emlekeztem ra. Roviden. Ha iden jatszani akar, akkor week 10 ig kell visszajonnie.

Most nem tagja a csapatnak. Szoval hiaba tradelne el a csapat, ha o nem irja ala a trade et.

A trade hatarido hamarabb lejar oktober 30. , mint a week 10 hatarido november 13. az ezevi jatekra jelentkezesre belltol, ha akar.

Szoval ha nem akar eltradelve lenni, akkor siman kivarja az oktober 30. ai trade hatarido lejarasat es a steelers nem tud semmit tenni ellene. Es nem tudja elcserelni. Szoval nem a steelers van nyeregben. Meg lehet ez is inkabb terelo duma ezek tudataban, hogy megprobaljak elcserelni, mert ha bell nem irja ala akkor aztan ba.hatjak. Nem hogy elso koros, masodik koros jog jon hanem...

Ez lehet megint csak fan nyugtato szoveg, avagy jatek hogy csillapodjanak a kedelyek. Es az fo megint tudja hogy mit csinal, amikor hat mondjuk finoman szolva, nem tehetnek semmit. Es minel tovabb huzzak annal gazabb lesz. Es a csapaton belul es a csapaton kivuli hangulat is. Es ezt tudja bell is. Fo is tudja.

Kivetel az, ha egyeztetnek bellel, de akkor sem hiszem, hogy alairna, mert utana, meg a csapat tenyleg elcserelhetne barhova. Szoval azt minek vallalna be, kiveve, ha nem csinalnak egy tradet, meg egy eloszerzodest a trade utanra az uj csapattol. De ez mar itt kicsit bonyolult nekem. Es nem tudom hogy lehet e ilyet lol. "

Ez a deal vagy ujabb, ma meg nem neztem van e hir rola...?

több mint 7 éve
Condensed verzió mellett döntöttem a meccs visszanézésénél:

1. off drive (előtte szokásos ST holding flaggel): az rögtön látszik, hogy Ben-re érkezett rendesen nyomás a Tampa DLj-étől + blitz is volt, és kétszer is gyorsan szabadult a labdától (Switzer és AB felé), viszont a 3rd downnál 6 ember állt fel a first down vonalra, így esélytelen volt blokkok nélkül Tóni. A második downos Conner futásnál hárman áttörték a LoS-t a DL-ből...ott visszanyomták 3 yardra az OL-t hárman is, majd jötttek a LB-k, így a visszavágás is esélytelen. 55 yard körüli punt, a saját 40-ről indul a Bucs.

1. def drive: Barber futásánál a két DL-ünk rögtön eltolja az OL-t, és mögötte szépen tömünk, mint a kanos kutyák. 2nd downnál Watt és Heyward is veri szélről az emberét (körbefutja mint unatkozó pásztorkutya a tüzelő tehenet), de Fitz fellép a zsebbe és gyakorlatilag a tök üres Evans mellé dobja, incomplete (A sec teljes homály elváltása egy szarul koreografált Fischer Iván balett-darabra emlékeztet, kb annyira is voltunk kemények és férfiasak itt.) 3rd downon viszonylag tiszta zsebből dob a Varázsló, és pontos is a labda Godwinnek, de Haden olyan szép régimódiasan pusztítja el az elkapót, mint Jean Claude van Damme Dolph Lundgrent a Tökéletes Katonában...

2. off drive: A futójátéknál Lavonte David blokkolatlanul érkezik Connerre, teljesen tiszta területen. Utána gyors checkdown a RB-nek és crossing route passzok a TE-nek két fd-ért, majd jön az INT: Ben három irányban nézelődik, a zsebet teljesen hátratolják, fellép és utána már csak Juju-ra fixál, akit megelőzött Evans. BB előtt a LoS-ig volt kb tíz yardnyi teljesen üres terület (a Senkiföldje), szerintem ott meg kellett volna indulnia bal kéz felé, mint mikor Napóleon visszafordult az orosz tél elől. Az interceptionért 70-30% felelősséget adok Ben-nek, mert látnia kellett volna a S érkezését, és azt hogy tight coverba nem dobunk, ill. Juju-nak, mert ő meg nem lépett a labda felé, hanem állt és fel akart nyúlni érte, illetve egyáltalán nem mozgott mentesítőt.

2. def drive: Dupree coverben OJ Howard-on, oké, nyilván sima catch, mert Bud forgolódik mint egy kezdő buzi a gőzfürdőben, ráadásul még a szappanon is elcsúszott. Ettől annyira meglepődtünk, hogy Barber rögtön keresztülfutott a fronton: Bud már a snap előtt keresztben túlfutott a futósávon, mint egy öngyilkos őz az autópályán, gyakorlatilag 2 gapet feladva ezzel, Vinny vision-je olyan Stevie Wonderes volt, elment a blokkoló rossz oldalára, ráadásul egyedüli LB-ként, majd mire visszabillent mint egy dömper, a futó 5yardra volt tőle, a safety meg a scrimmage-től 15 yardra álldogált, mintha nem hinne a szemének, hogy ennyire szarok vagyunk. Ja igen, Nat Berhe is a pályán volt, de rá a Láthatatlan Ember és az EsőEmber szerelemgyerekének szerepét osztották, amit kétségtelenül megoldott mind fizikálisan, mind mentálisan.

Brate a TD-elkapásnál - merthogy ez jött - tök üresen volt az endzone-ban, ami annak is köszönhető, hogy Edmunds és Davis is bepucsítva szembefogós bújócskát játszott, hátat fordítva (!) a QB-nak. Én megértem persze, hogy arra számítottak, hogy Fitz majd jól seggbedobja őket, de a valóságban erre kibaszott kicsi esély mutatkozott...Még az extra pontnál voltunk a legjobbak, bár ott is szabálytalankodtunk a biztonság kedvéért.

3. off drive: Gyönyörű snappel indítottunk, rögtön a Lőcsre érkezett a laszti (mondhatnám, hogy Punci majdnem bebőrözte a Lőcsöt), és persze Conner is megkapta a handoffot mínusz 5 yardon, úgyhogy minden faszán a tervek szerint alakult ,Jesse James meg is tapsikolta JC hősiességét, hogy életben maradt. Kb. eddig bírtam ki röhögés nélkül a meccset.

Szerkesztette: Willie Parker