Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Nagyon sok mindenben egyet ertek. Es igy is van. De egy valamit sajnos nem tudunk iden megtenni. Nem lathatod az igazi steelers csapatot, mert a steelers egyik legfontosabb lancszeme, a def qb ja, lehet mar soha tobbet sem jatszik. De iden biztos. Es nekunk az o hianya kb potolhatatlan. Foleg most ideny kozben.Jóóóó, de basszus, mondjál már egy olyan játékost, aki a dicső Steelershöz vagy valamelyik sztárjához felér.Olyan kedvező feltételekről beszélek, hogy a két hiányzóval együtt is sokkal komplettebb volt a csapatunk, mint az övék. Mindkét egységben, fontos posztokon játszanak 2. 3. backupokkal, ezeken a posztokon nálunk a kezdők játszanak. És ha AB kiesését is belevesszük, akkor is 3 kezdőnk hiányzott, náluk meg ez a szám 8-9 körül lehetett. Szóval ha az épp pályán levő egységben a posztok jó részére minőségibb játékost tudunk kiállítani, és még Brady is limitált, az szerintem elég kedvező feltételnek számít. Ráadásul nem is a rókalyukban voltunk.Te tényleg Edelmant és Burkheadet akarsz a maga posztján Sacihoz és Hadenhez hasonlítani? Óriási különbség van. Nem az ő javukra. Konkrétan pont fordítva látom, semmiylen körülmény nem volt számunkra jó most Pats O vs Steelers D fronton, mégis most álltunk helyt leginkább. Nagyon elégedett voltam a D-vel a meccs egészét nézve.
Ha te úgy gondolod, hogy egy játékos egészségesen és sérüléssel bajlódva ugyanolyan minőséget és teljesítményt tud letenni, ezért nem is számít, lényeg hogy ott van, ez legyen a te dolgod, erre nem tudok mit mondani.
Jan
Brady basszus az összes szezon 2. felében kb questionable, aztán mindig elit szinten játszik. Nincs semmi komoly baja. Annyi baja Bennek is van, mint Bradynek, efelől legyél nyugodt.
Soldados
Úgysem lesz olyan, mert eddig mindig csak azt láttam, hogy a Steelers hiányzói fontosabbak (most abba nem megyek bele, hogy egy Saci elveszítése mennyivel nagyobb érvágás például Hightowernél, vagy hogy milyen szinten van elbagatellizálva a liga egyik legjobb 3rd down WR-jének egész éves hiánya, mert tök felesleges lenne, aztán a liga egyik legjobb RT-jének kiválása is tök jól jött a falnak). A Steelersnél van a liga legjobb irányítója, futója, elkapója, ligaelit támadófala, pöpec 2-3-4. számú WR-ekkel, meg tight endekkel.
Évek óta arról van szó, hogy ez az offense a legjobb kb a ligában, és jobb, mint a New Englandé. Aztán valami eddig mindig hibázott.
Nálunk meg valahogy mindenki szar, és valahogy mégis működik a dolog. Tudod, mit? Akkor én inkább ezt választom 😊
Btw, pont Brown kiesése után tűnt javulni kicsit a helyzet, mert úgy tűnik, hogy nélküle is képes futni a rendszer (btw, DeAngelóval is pöpecül ment, szóval én erre sem fogtam volna az előző idényben sem).
Na mindegy, innentől az alapszakaszt nyilván simán hozzátok, aztán lesz még egy hét pihenni, hogy visszatérjen AB a fontos meccsekre. Aztán remélem, akkor már a lehető legegészségesebb Steelers lesz a rájátszásban, mert engem picit zavar, hogy akármi van, mindig azt látom, hogy jó, de ez, meg ez, meg ez hiányzott épp, és ezért nem ment úgy a játék. Legyen ott mindenki végre, és kapjatok ki úgy, hogy ne lehessen előhozni, hogy de itt milyen fontos emberek dőltek ki, mert itt mindenki pótolhatatlan. Mondjuk ez inkább baj, mint kifogás, szerintem
Wyatt
Amikor az o playmaker kepessegei, az int kepessege, a hihetetlen sebessege, nagy jatekai, tackle for loss ai stb nagyon hianyoznak nekunk. Es nem tudjuk, tudtuk potolni eddig. Lehetett latni nelkule milyen a def. Nem onmaguk. Es ha nem iden, hanem korabbi evekben esik ki, akkor nem lehetett volna ennyire eszrevenni a hianyat. Most lathato milyen a def nelkule.
Szoval mi is szeretnenk, ha vegre jo lenne a steelers es teljesen egeszsegesek lennenek. De a steelers sacival, vagy saci nelkul ket kulonbozo csapat. Nezd meg meg most is volt fejetlenseg az egyik jatekhivasnal. Szoval meg vele is kemeny meccs lenne a pats. Nelkule, ha nem talalunk valakit, akkor pl gronk cover vertikalis sebesseg hianyaban siman favoritok vagytok. Hacsak egy csoda folyaman az offense lent tartja bradyt. Es negy emberrel meg tudnak csinalni a nyomast man coverral egyben bradynt. De mi nem 4 dl lel megyunk. Es nem az az erossegunk. Szoval szerintem csak ezeket fogjuk hallani. 😊
Eleg lenne ha timmons lenne meg itt nalunk es vince lenne a masik oldalon ilb. Akkor se lennenk jok, de jobbak sokkal mint most. Betoltottuk a hianyt de spance, fort, mate kozeleben nincs sacinak. Ha def nem ugy teljesit ahogy kellene, akkor meg nehez egy olyan jo csapatot megfogni mint ti vagytok. Es ha nekunk mukodik a def, akkor altalaban egymast erositik az off al. Vagy forditva. Most a def normalis lesz mar jo. Sacival jo lenne. Es ez tul nagy kulonbseg. Csak kb olyan, mintha masodik szamu qb val jatszol. Kicsit tulozva.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Gyerekek...minden ilyen cuccot Kínában gyártanak. Az, hogy innen is jön ha online rendeled pusztán praktikum semmi más. Ezek eredetiek, különben nem hirdethetnének a facebook-on. Fizetik a jogdíjakat keményen az nfl.com-nak. Szóval valaki?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jóóóó, de basszus, mondjál már egy olyan játékost, aki a dicső Steelershöz vagy valamelyik sztárjához felér.Olyan kedvező feltételekről beszélek, hogy a két hiányzóval együtt is sokkal komplettebb volt a csapatunk, mint az övék. Mindkét egységben, fontos posztokon játszanak 2. 3. backupokkal, ezeken a posztokon nálunk a kezdők játszanak. És ha AB kiesését is belevesszük, akkor is 3 kezdőnk hiányzott, náluk meg ez a szám 8-9 körül lehetett. Szóval ha az épp pályán levő egységben a posztok jó részére minőségibb játékost tudunk kiállítani, és még Brady is limitált, az szerintem elég kedvező feltételnek számít. Ráadásul nem is a rókalyukban voltunk.Te tényleg Edelmant és Burkheadet akarsz a maga posztján Sacihoz és Hadenhez hasonlítani? Óriási különbség van. Nem az ő javukra. Konkrétan pont fordítva látom, semmiylen körülmény nem volt számunkra jó most Pats O vs Steelers D fronton, mégis most álltunk helyt leginkább. Nagyon elégedett voltam a D-vel a meccs egészét nézve.
Ha te úgy gondolod, hogy egy játékos egészségesen és sérüléssel bajlódva ugyanolyan minőséget és teljesítményt tud letenni, ezért nem is számít, lényeg hogy ott van, ez legyen a te dolgod, erre nem tudok mit mondani.
Jan
Brady basszus az összes szezon 2. felében kb questionable, aztán mindig elit szinten játszik. Nincs semmi komoly baja. Annyi baja Bennek is van, mint Bradynek, efelől legyél nyugodt.
Soldados
Úgysem lesz olyan, mert eddig mindig csak azt láttam, hogy a Steelers hiányzói fontosabbak (most abba nem megyek bele, hogy egy Saci elveszítése mennyivel nagyobb érvágás például Hightowernél, vagy hogy milyen szinten van elbagatellizálva a liga egyik legjobb 3rd down WR-jének egész éves hiánya, mert tök felesleges lenne, aztán a liga egyik legjobb RT-jének kiválása is tök jól jött a falnak). A Steelersnél van a liga legjobb irányítója, futója, elkapója, ligaelit támadófala, pöpec 2-3-4. számú WR-ekkel, meg tight endekkel.
Évek óta arról van szó, hogy ez az offense a legjobb kb a ligában, és jobb, mint a New Englandé. Aztán valami eddig mindig hibázott.
Nálunk meg valahogy mindenki szar, és valahogy mégis működik a dolog. Tudod, mit? Akkor én inkább ezt választom 😊
Btw, pont Brown kiesése után tűnt javulni kicsit a helyzet, mert úgy tűnik, hogy nélküle is képes futni a rendszer (btw, DeAngelóval is pöpecül ment, szóval én erre sem fogtam volna az előző idényben sem).
Na mindegy, innentől az alapszakaszt nyilván simán hozzátok, aztán lesz még egy hét pihenni, hogy visszatérjen AB a fontos meccsekre. Aztán remélem, akkor már a lehető legegészségesebb Steelers lesz a rájátszásban, mert engem picit zavar, hogy akármi van, mindig azt látom, hogy jó, de ez, meg ez, meg ez hiányzott épp, és ezért nem ment úgy a játék. Legyen ott mindenki végre, és kapjatok ki úgy, hogy ne lehessen előhozni, hogy de itt milyen fontos emberek dőltek ki, mert itt mindenki pótolhatatlan. Mondjuk ez inkább baj, mint kifogás, szerintem
több mint 6 éve
Spy
2 337
Egyelőre semmi...bár hallottam pletykákat, hogy visszahoznák a Texans után:Remélem, nem jön szembe a PO során sehol. Hamár szigorú biznic, simán itt tarthattuk volna, hogy véletlenül se jelenthessen előnyt senkinek leendő ellenfeleink közül. És itt most rád nézek Bill...
James Harrison was not claimed today per the NFL's waiver wire. Becomes an unrestricted free agent
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Egyelőre semmi...bár hallottam pletykákat, hogy visszahoznák a Texans után:James Harrison was not claimed today per the NFL's waiver wire. Becomes an unrestricted free agent
több mint 6 éve
Spy
2 337
Kurt Warner story a felhozó műsorból: Juju mentalitását tükrözi...amikor lement Conner sérüléssel, odament az edzőhöz, hogy bemehessen futni 😊 Hátijjenamidzsudzsunk
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
No. 5 QB Joshua DobbsNo. 24 CB Coty Sensabaugh
No. 27 S J.J. Wilcox
No. 65 OT Jerald Hawkins
No. 73 G Ramon Foster
No. 84 WR Antonio Brown
No. 93 DT Daniel McCullers
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Egy hasonló oldalról rendeltem kétszer. Ott is ennyi, ezért gyanús. Kétszer megjött. Kínai de egészen jó egyébként. Most két hete, hogy rendeltem megint. Küldték a követési számot, de egyelőre a cucc sehol. Hozzáteszem a karácsonyi forgalom közepén rendeltünk.ha ez tuti oldal szóljatok, mert a 100 dolláros mez 30 dodóért nagyon bejövősEz nem kamu oldal??? elég gagyinak tűnik...rendelt már valaki innen?Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
Klaci79
Göbi
batyu
több mint 6 éve
batyu
630
ha ez tuti oldal szóljatok, mert a 100 dolláros mez 30 dodóért nagyon bejövősEz nem kamu oldal??? elég gagyinak tűnik...rendelt már valaki innen?Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
Klaci79
Göbi
több mint 6 éve
Ez nem kamu oldal??? elég gagyinak tűnik...rendelt már valaki innen?Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Viccoltem... Lol. 😊Lószart, teeeeeeeeeeeeeeeKarácsonyi éneklős videó nem készült idén?Erdeklodes hianyaban elmaradt. Es most a sracok meg eddzenek. 😊 A kovetkezo meccsre lehet.
bcsarli
gabistar
www.youtube.com/watch?v=ctz4TudIpV0
ehune
sutianap
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Lószart, teeeeeeeeeeeeeeeKarácsonyi éneklős videó nem készült idén?Erdeklodes hianyaban elmaradt. Es most a sracok meg eddzenek. 😊 A kovetkezo meccsre lehet.
bcsarli
gabistar
www.youtube.com/watch?v=ctz4TudIpV0
ehune
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
gabor25
5 144
tok jo hogy tud minden felallast, tok jo jogy elveszett a depth, tok jo hogy ez erthetobb mint timmons, de ebben az lb sor hianyban elfert volna ev vegeig. Hacsak nem hoznank egy ilbt. Hogy talan erosodjunk, vagy legyen b megoldas mata meg spence mogott.pö:kurvara meg fogjuk mi ezt szivni
Per a Sunday AM report from CBS Sports, the New England Patriots and Baltimore Ravens are both interested in bringing in former #Steelers OLB Harrison for a playoff run.
Klaci79
xtaki
De nem fogunk. Ehelyett meg ajandekba adunk lehetseges infot az ellenek. Minek tartottuk meg, ha most kellett mennie eddig. Eddig nem foglalt helyet. Valami nem ok itt ebben a kepletben. Ertem en serules meg visszateres miatt valszeg. De serules mindig van, raadasul azert po ban biztosabban jatszana jj es o rotalva is akar.
Vagy ha beut egy visszaeses jj nel. Akkor o azert jobb futas ellen, vincel meg foleg. Es akkor mar valoszinuleg csak masik iranyba jonne a futas. De hat lehet kiderult valami rola tiltott szer stb es jobb volt kirakni, mint hogy kideritsek. De abban biztos vagyok, hogy ha majd jatszunk pats ellen, es lesz helyuk, vagy ha nem is akkor is elhozzak, mar csak a def felallas miatt. Nem mintha szukseguk lenne ra, de csak azert hogy meg konnyebb dolguk legyen ha oda kerul a sor. Kutya fajat neki...
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Karácsonyi éneklős videó nem készült idén?
több mint 6 éve
Boldog karácsonyt!
több mint 6 éve
Klemó
5 667
küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klemó
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klemó
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.Egy másik oldalról rendeltünk, most már folyamatban van. Két hete kb. Kaptunk rendelési számot, de ennyi. Egyelőre sehol nem látom a göncöket. De január elején remelem megjön.
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
www.jerseyscomplete.com/Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
több mint 6 éve
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.Honnan rendeltek?
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
A Frisco elintézte nekünk azért, hogy a first round bye ne legyen komoly feladat. Ez most az elsődleges Brown sérülése miatt. Vicces egyébként az a draft QB évfolyam..... második körben Carr, Garappolo...az elsőben meg Bortles, Manziel, Brodgewater.....
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Pont erre gondoltam.....kiváncsi leszek nagyon...Jövőre így vágunk neki:Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots
AWAY
Ravens
Bengals