Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Megint nem értelek. Hightower a szövegkörnyezetben szóba sem került. Arról volt szó, hogy Jan szerint sose volt ideálisabb helyzetünk, mint a 15. héten Pats O vs Steelers D téren. Ide hogy jön Hightower? Egyszerűen Te értetted félre, amit írtam. Hightower természetesen érzékeny veszteség, ahogy Edelman is. Nem tudom ebből mit akarsz kihozni? De ha Shazierhez kell hasonlítanom (de nem ez volt az eredeti téma), akkor valóban nem Magastorony felé billen a mérleg, ugyanis Sacinak olyan skillsetje van, ami talán egyik másik ILB-nek sem. Ettől még nem lesz értéktelenebb Magastorony, vagy ettől még a Pats D-nek természetesen érzékeny veszteség. Most tényleg az fáj, hogy Saci, Haden és aztán AB elvesztésével sztem nekünk voltak meghatározóbb hiányzóink? Ez miért fáj neked? Mellesleg nem értelek, én nem takarózok holmi sérülésekkel, sztem jobb volt a Pats és ezért nyert. A sérülés a játék része, nekem ez sose lesz kifogás, ahogy a bírók sem. Én mindössze arra reagáltam, hogy "sose voltak ilyen kedvezőek a feltételek a Pats legyőzéséhez". Ez konkrétan nem volt igaz, erről szólt, amit írtam.

...
Soldados
Ok, akkor légyszíves nevezd meg, hogy az utóbbi pár évben melyik volt az a meccs, aminek kedvezőbb feltételekkel mentünk neki.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezek a nyú inglendi gyerekek, miért nem a saját fórumukon veregetik a mellkasukat ? Ez valami komplexusos izé ? Egyébként én már annak is örülnék, ha a visszavágón nem kezdenék dobálni ránk a 15 yardokat, mert valaki egy yardon belül megközelítette a puhalabdás sztárgéniuszt.
Manaluga
1. Ez a fórum mindenkié. Nincs senkinek saját fórumja. Sem topicja.
2. Neked sincs.
3. Bemutatkozhatnál mielőtt elküldöd előbb a sport TV közvetítést, majd a Pats fanokat melegebb éghajlatra.
4. Miután bemutatkoztál, utána is azt javaslom, hogy tartsd meg a puhalabdás sztárgéniuszozást a saját kocsmai haverjaid körébe. Ott lehet, hogy menő. Itt nem frankó. Ezt a javaslatot egy Colts fan-tól kapod.
5. Üdv a fórumon.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Üdvözlök mindenkit a fórumon.
Évek óta követem a hozzászólásokat, de mivel laikus vagyok és nem szakember, nem akartam zavarni a rendszert az irogatásaimmal. Eddig. Most lett elég abból, hogy egyes űberokos fórumozók csak azért írkálnak ide, hogy kötekedjenek, szarral dobáljanak, kritizáljanak más hozzászólokat. És itt most egyéb csapatok szurkolóiról beszélek. Ez Steelers topic! És én, mint egyszerű, laikus Steelers fan, nem arra vagyok itt kíváncsi, hogy oldalakon keresztül azt olvassam, hogy hogyan képzeli valaki azt itt, hogy a Steelers a legjobb csapat!
Hát kedves külsős barátaim, akkor én, mint abszolúte laikus leírom nektek: nekünk, akik csak egyszerű szurkolók, mindíg ez a csapat lesz a legjobb, a legszebb, a bajnok!
Nem kell ezzel egyetérteni, azonosulni, de jó lenne ezt tiszteletbeni tartani, mert ez, mégegyszer, egy STEELERS topic!
Előre is köszönöm mindenkinek, hogy csak akkor ír ide, ha lényeges mondanivalója van és nem egyes emberek hozzászólásaiba akar belekötni! Szép estét mindenkinek!
zidane99
Üdv a csapatban!
Azért innen is járunk át más csapatok topic-jaiba beszélgetni, okoskodni, páran trashtalkolni is. Ez egy ilyen oldal.
Hidd el, nagy százalékban barátság és tisztelet van. Persze vannak kivételek 😊
bcsarli
Üdv!😃Ezzel nincs is problémám. 2006 óta vagyok fan, azóza olvastam pár hozzászólást. Más topicban is. Sokszor én sem értek egyet más véleményével, ez normális, hisz különbözőek vagyunk. A gondom az, hogy van pár ember, akiknél tendencia, hogy oldalakon keresztül kritizál, kötekedik és általában csak ezt teszi. Sokkal szívesebben olvasom a hozzáértő, elemző írásokat, mint ezeket. De be is fejezem, csak most tört ki belőlem az évek alatt elnyomott ellenérzés.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Évek óta követem a hozzászólásokat, de mivel laikus vagyok és nem szakember, nem akartam zavarni a rendszert az irogatásaimmal. Eddig. Most lett elég abból, hogy egyes űberokos fórumozók csak azért írkálnak ide, hogy kötekedjenek, szarral dobáljanak, kritizáljanak más hozzászólokat. És itt most egyéb csapatok szurkolóiról beszélek. Ez Steelers topic! És én, mint egyszerű, laikus Steelers fan, nem arra vagyok itt kíváncsi, hogy oldalakon keresztül azt olvassam, hogy hogyan képzeli valaki azt itt, hogy a Steelers a legjobb csapat!
Hát kedves külsős barátaim, akkor én, mint abszolúte laikus leírom nektek: nekünk, akik csak egyszerű szurkolók, mindíg ez a csapat lesz a legjobb, a legszebb, a bajnok!
Nem kell ezzel egyetérteni, azonosulni, de jó lenne ezt tiszteletbeni tartani, mert ez, mégegyszer, egy STEELERS topic!
Előre is köszönöm mindenkinek, hogy csak akkor ír ide, ha lényeges mondanivalója van és nem egyes emberek hozzászólásaiba akar belekötni! Szép estét mindenkinek!
zidane99
Üdv a csapatban!
Azért innen is járunk át más csapatok topic-jaiba beszélgetni, okoskodni, páran trashtalkolni is. Ez egy ilyen oldal.
Hidd el, nagy százalékban barátság és tisztelet van. Persze vannak kivételek 😊

több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Ezek a nyú inglendi gyerekek, miért nem a saját fórumukon veregetik a mellkasukat ? Ez valami komplexusos izé ? Egyébként én már annak is örülnék, ha a visszavágón nem kezdenék dobálni ránk a 15 yardokat, mert valaki egy yardon belül megközelítette a puhalabdás sztárgéniuszt.
Manaluga
milyen visszavágón?
arcban itt sincs hiány.
gedam
A 6. kiemelés lesz a tiétek valszeg ugye? ebben az esetben készülhetünk ellenetek hazai pályán az Afc döntőre.

Steelers fan
több mint 6 éve
gedam 5 908
Manaluga
milyen visszavágón?
arcban itt sincs hiány.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
A támadóegységünk elit teljesítményre képes és egyénileg vannak benne ligaszinten vezető emberkék (Brown, Bell, De Castro és Pouncey), aztán mögöttük van egy elég nagy halmaz, akik jó képességűek, és ligaszinten közép - felsőmezőny részei (Gilbert, Foster, Villaneuva, Bryant, Nix). [Juju megítélésével várnék, de őt meg jól tudja használni Haley - ellentétben pl. Martavissal.]

Az edzői munkával együtt - Mann és Munchak - mindez azt eredményezi, hogy a meccseink többségében elméletileg képesek vagyunk a tehetségtöbblet miatt dominálni, viszont ezen szokott rontani a konkrét gameplan és a brainfart palyhívások, amik többségében Haley sarai. Nem véletlenek az elmúlt öt év számai, amiből max 1 volt a tehetséghez mért eredmény, de attól az O emberanyag-állományt lehet elitnek (AFC-ben TOP2-nek. ligaszinten is TOP5-nek) mondani.

Megint más kérdés, hogy az "elitség" tétmeccsen (PO-ról döntő és PO game) kevesebbszer jön ki valós teljesítményben, mint - | amit szeretnénk | - a Patsnél (más AFC teamhez képest viszont számottevően többször). Ebben - különösen PO-ban - szerepet játszanak a kulcssérülések, mert a Killer B'st még valóban nem láttuk egyben.

A gond akkor kezdődik, ha vagy edzői szinten kerülünk underdog helyzetbe (Belichik és J. Harbaugh ellen rendszeresen) vagy a "túlzott" esélyesség miatt nagymellény van underdogok ellen - de utóbbi csak alapszakaszban (Tomlin sara).

Ben megítélése már sokkal vegyesebb, viszont az összképen sokat képes változtatni mindkét irányban és pont a kiszámíthatatlanság a legrosszabb benne. Ő még képes TOP3 teljesítményre, de néha előad bottom3-at is, igaz, hogy az utóbbi kb. 5-6 meccsen Haley ráérzett a konkrét szerepére, amivel jó teljesítményt hozhat. Az inkozisztenciáját nem fizikálisnak, hanem mentálisnak érzem (nyilván nem volt vétetlen a visszavonulással kapcsolatos felvetés).

Összeségében az O keretünk contender, de nálam Haley a hunyó, mert többször nem tudja átlépni az árnyékát a fontos meccseken (kivétel pl. Broncos elleni PO meccs a Mile Highban, ahol végig volt esélyünk egy ergya állománnyal is). Másik ilyen szereplő nálam Bell.

A Pats oldaláról ilyen gyenge láncszemet - különösen, h Scar visszatért, mert előtte voltak gondok OL képzéssel és fejlesztéssel - nem látok jelenleg támadó oldalon. Aztán majd Brady után - esetleg McD távozásával -kérdéses lesz, hogy az ottani O merre halad, mert ezt a szintet nem fogja elérni soha többé egy QB sem (főleg mentálisan, clutch-ság szempontjából), mint TB, bármennyire is király a rendszer önmagában.

Def. oldalon már más a szitu, ott én három elitet (Shazier, Heyward, Tuitt) és négy-öt jót (Watt, Hargrave, Davis, Hilton és Haden) látok. Éppen ezért a kulcssérüléseket a mi rendszerünk - ami az ILB-nek szán kulcsszerepet - nem tudja kezelni jelenleg (az hat-tíz évvel ezelőtti LeBeau rendszer meg tudta, mert szerepeket osztott, nem egyéni képességekre épített - lásd Spence abban a sémában és a mostaniban).

A Pats sémája más, eleve BB sémája a helyettesíthetőségre épít, de látszik, hogy a sémaváltások ott sem mennek (lásd első négy forduló testidegen próbálkozásait a sec-ben). Ő folyamatosan fejleszti a def-et, amibe tud hozni a sémába illő embereket, mert évtizedekig a helyén maradt, nálunk meg egy korszakos egység visszavonulása és egy korszakos edzőzseni távozása miatt kellett új védelmet építeni és azt fejlesztgetni, ami még mindig nincsen kész (ill. nem láttuk, csak részeit).

Ehhez kellettek a jó draftok és kellett volna, h elkerüljünk egy csomó bust-ot. Meggyőződésem az is, hogy Tomlinék egy-két évet beáldoztak az azzal való kísérletezésre, hogy a Dick féle séma továbbvihető-e vagy lépjünk egy másik irányban, aminek eredménye volt a több használhatatlannak látszó emberke.

Szóval Belichik verhetetlen játékelméletben, cap managementben és gameplanben is, s a koordinátorai nem húzzák le.

Mindemellett Tomlin egy jó edző, az öltözőt képes egyben tartani, képes jó eredményekre is, és le tudott vezényelni egy korszak, - def. séma, és csapatfilozófiaváltást (O legyen a húzóerő). A maga korlátai megvannak, számomra a legnagyobb mínusz, hogy OC-t nem váltott.
több mint 6 éve
Manaluga 6
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Harrisont mikor igazolhatjuk vissza leghamarabb?

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Én a like-okon röhögök. Itt a Steelers topicban is több like megy egy Pats-os faszméricskélős hozzászólásra, mintha valaki az élet legnagyobb igazságát írta volna meg. 😊

Nagy az isten .... izé, szóval népszerű a Pats, de nagyon. 😊 Még a Steelershez képest is sokkaldesokkal, pedig fansite, blog, rózsaszín hónap akció, stb., az egyik legaktívabb hazai tábor a tietek.

Egyébként meg felesleges az egész. Soldi/Sobri megmondta: mindig a jobb csapat győz. Ha a zebrák tevékenysége nem tudja a jobb csapatot lerántani, akkor holmi kieső játékosok semmit nem számítanak. A jobb csapat úgy is jobb lesz!
peterk2005
Legyen meg, amire hajtasz. Nem hinném, hogy faszméregetés lett volna, de igazából pont nem is zavar, ha annak tartod 😊
Wyatt
akinekneminge
tucc te nem akartál mérőzni, de valaki kihozta a centit 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én a like-okon röhögök. Itt a Steelers topicban is több like megy egy Pats-os faszméricskélős hozzászólásra, mintha valaki az élet legnagyobb igazságát írta volna meg. 😊

Nagy az isten .... izé, szóval népszerű a Pats, de nagyon. 😊 Még a Steelershez képest is sokkaldesokkal, pedig fansite, blog, rózsaszín hónap akció, stb., az egyik legaktívabb hazai tábor a tietek.

Egyébként meg felesleges az egész. Soldi/Sobri megmondta: mindig a jobb csapat győz. Ha a zebrák tevékenysége nem tudja a jobb csapatot lerántani, akkor holmi kieső játékosok semmit nem számítanak. A jobb csapat úgy is jobb lesz!
peterk2005
Legyen meg, amire hajtasz. Nem hinném, hogy faszméregetés lett volna, de igazából pont nem is zavar, ha annak tartod 😊

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
chvs 86
likeoltalak és igazad van, de ha majd nyerünk kussolsz
chvs
Nem. Ha nyertek, gratulálok majd. Ahogy gratuláltam a mostani teljesítményetekhez is, mert a szememben megnyertétek a meccset. Ez most ettől különálló dolog, hogy szerintem más csapatnál is vannak legalább olyan fontos kiesők, ez sajnos a sportág velejárója 😕
Wyatt
jogos, emlékszem is
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
navégre megin van faszméricske
éjjenéjjenéjjen
etessétek etessétek etessétek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
 uspotus.com/steelers-vince-williams-received-taunting-penalty-for-trying-to-cuddle-with-deandre-hopkins.html
több mint 6 éve
Remélem, a mi Butlerünk jobbat, mint mostanában 😀

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Az azért megvan, hogy Soldi "csak" arra reagált, hogy soha nem voltak ilyen jók az előjelek? Szoktam ekézni Én is a tulzásaiért, de vazze, a fenti mondatra egyértelmű nem a válasz Saci és Brown kiesése miatt. Az egyetlen kérdés az lehet, hogy ott is voltak/vannak kiesők, de ez meg hitvita és így nincs megoldása. Annak viszont van, hogy a top O és top D játékosod nélkül nekimenni egy kulcsmeccsnek, főleg az utóbbi miatt nem ideális matchup és pont.

De szó nem volt arról, hogy emiatt kaptunk ki. Most se és akkor sem. Nyert meccset vesztettünk el peches módon, ennyi és pont. Azzal lehet vitatkozni, hogy jó csapatrész az, amely ennyire megérez egy emberhiányt, de ez megint másik kérdés.

Én nagyon kíváncsi leszek/vagyok viszont arra, hogy a PO-ban milyen teljesítménnyel jövünk, mit tartogat még Butler. Látható ugyanis, hogy már nem játszunk ki minden felállást. Persze hála az égnek ezt a luxust az eredményeink miatt most megengedhetjük.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szándékosan nem szólok bele ilyen értelmetlen vitába, csak erre az egyre tudnál valami példát mondani, vagy csak a szokásos pufogtatásról van szó. Mert én senkitől nem olvastam ilyet. Ha Sacira és ABre gondolva írta valaki, akkor megértem, de a "mindenki elit" ezt kitől olvastad?
Klaci79
Minimális túlzás megengedett? De a lényeg, hogy mindig minden poszton játszó fontosabb, mint bárki másnál lévő, sokkal nagyobb hiányzó, sokkal jobb játékos, lényegesen jobb skillsettel meg minden. Sosem látott elit támadósor a legjobb irányító, futó, elkapó hármassal, ligaelit támadófal (aztán ha mégsem teljesít úgy a csapat, ami ezt jelentené, akkor mindig ott van, hogy jó, de ez, meg ez, meg ez hiányzott), elit védőfal, legjobb ILB, pótolhatatlanul kiváló CB minden.

Amikor a Steelersről olvasok, mindig egy legyőzhetetlen csapat képe van előttem, hiszen ennyi elit játékost egy csapatban nem lehet egyszerűen megverni. Aztán valahogy mindig hibázik valami, amiből utána az jön le, hogy de ez, meg ez ha itt van, akkor más a helyzet, mert ő elkapja, az megfutja, az megállítja, bármi. Szal nekem ez valahogy fura. Azt nem merem felvetni, hogy kicsit lehet, hogy túl vannak értékelve a részletek, és egymás miatt jók a részek.
Wyatt
Ez szerintem nem igaz....még csak költői túlzásnak sem érzem. Azzal szerintem nem lehet vitázni, hogy AB-LB és az OL elit, ahogy BB képességei alapján is még mindig a jobb irányítók között tartják számon. Ez nyilván meghatározza az O egység egészét, de például a f@sz hívások már nem csak rajtuk múlnak. Ugyanakkor ha egy olyan megjegyzés elhangzik, hogy elit O Pittsburghben és ezzel mondjuk nem értesz egyet, akkor kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért látjuk ennyire rózsásan a helyzetet.
A D kapcsán pláne nem olvastam ilyet, hogy elit...szerény véleményem szerint (de aszt hiszem ez általános) két kiemelkedő játékos van és 2-3 olyan aki nagyon közel van hozzá. Saci és Heyward, illetve Tuitt, Haden és Hargrave (némi jóindulattal). Ez azonban csak kevesebb, mint a fele a csapatrésznek, így összességében nem határozhatja meg az egész egységet. Ergo nekem egy teljesen átlagos D-nek tűnik az egység, amiből ha kiveszed a legjobbat, akkor komoly visszaesés várható és ezt látjuk is.

Azért a 6 PB jelölés, ami messze a legtöbb egy csapatból egy egységbe, mutat valamit. Most tegyük azt félre, hogy Villanueva miért lett az, mert egyébként mint LT sem játszik rosszul idén.

Szóval szerintem nem állít senki ilyet, hogy itt bárki elit lenne, sőt, talán épp a legnagyobb problémánk, hogy a védelemben például elvesztünk ha az egyik elit láncszemet kiveszed. És ilyen szempontból a Pecc mindenképp előttünk van.
Klaci79
A #D-ben 3 elit van, Shazier, Heyward és persze Hilton! 😅
Ha mindenki egészséges akkor még a bírókra lehet fogni ha kikapunk!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Szándékosan nem szólok bele ilyen értelmetlen vitába, csak erre az egyre tudnál valami példát mondani, vagy csak a szokásos pufogtatásról van szó. Mert én senkitől nem olvastam ilyet. Ha Sacira és ABre gondolva írta valaki, akkor megértem, de a "mindenki elit" ezt kitől olvastad?
Klaci79
Minimális túlzás megengedett? De a lényeg, hogy mindig minden poszton játszó fontosabb, mint bárki másnál lévő, sokkal nagyobb hiányzó, sokkal jobb játékos, lényegesen jobb skillsettel meg minden. Sosem látott elit támadósor a legjobb irányító, futó, elkapó hármassal, ligaelit támadófal (aztán ha mégsem teljesít úgy a csapat, ami ezt jelentené, akkor mindig ott van, hogy jó, de ez, meg ez, meg ez hiányzott), elit védőfal, legjobb ILB, pótolhatatlanul kiváló CB minden.

Amikor a Steelersről olvasok, mindig egy legyőzhetetlen csapat képe van előttem, hiszen ennyi elit játékost egy csapatban nem lehet egyszerűen megverni. Aztán valahogy mindig hibázik valami, amiből utána az jön le, hogy de ez, meg ez ha itt van, akkor más a helyzet, mert ő elkapja, az megfutja, az megállítja, bármi. Szal nekem ez valahogy fura. Azt nem merem felvetni, hogy kicsit lehet, hogy túl vannak értékelve a részletek, és egymás miatt jók a részek.
Wyatt
még kiegészíteném Tomlin ajnározásával is (nem, nem azt mondom, hogy szar HC), persze Haley mindig itt van bűnbaknak, de így összességében mégsem kerek a történet, hogy kvázi csak a sérülésekre (=killer B's nem tudott egy PO-t sem végigbírni) ráfogni ez a top csapat x év alatt miért csak egy AFC döntőre volt képes, úgy hogy idénre meg már eljutottak a win or bust státuszba

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79

Wyatt
Ez szerintem nem igaz....még csak költői túlzásnak sem érzem. Azzal szerintem nem lehet vitázni, hogy AB-LB és az OL elit, ahogy BB képességei alapján is még mindig a jobb irányítók között tartják számon. Ez nyilván meghatározza az O egység egészét, de például a f@sz hívások már nem csak rajtuk múlnak. Ugyanakkor ha egy olyan megjegyzés elhangzik, hogy elit O Pittsburghben és ezzel mondjuk nem értesz egyet, akkor kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért látjuk ennyire rózsásan a helyzetet.
A D kapcsán pláne nem olvastam ilyet, hogy elit...szerény véleményem szerint (de aszt hiszem ez általános) két kiemelkedő játékos van és 2-3 olyan aki nagyon közel van hozzá. Saci és Heyward, illetve Tuitt, Haden és Hargrave (némi jóindulattal). Ez azonban csak kevesebb, mint a fele a csapatrésznek, így összességében nem határozhatja meg az egész egységet. Ergo nekem egy teljesen átlagos D-nek tűnik az egység, amiből ha kiveszed a legjobbat, akkor komoly visszaesés várható és ezt látjuk is.

Azért a 6 PB jelölés, ami messze a legtöbb egy csapatból egy egységbe, mutat valamit. Most tegyük azt félre, hogy Villanueva miért lett az, mert egyébként mint LT sem játszik rosszul idén.

Szóval szerintem nem állít senki ilyet, hogy itt bárki elit lenne, sőt, talán épp a legnagyobb problémánk, hogy a védelemben például elvesztünk ha az egyik elit láncszemet kiveszed. És ilyen szempontból a Pecc mindenképp előttünk van.
több mint 6 éve
likeoltalak és igazad van, de ha majd nyerünk kussolsz
chvs
Nem. Ha nyertek, gratulálok majd. Ahogy gratuláltam a mostani teljesítményetekhez is, mert a szememben megnyertétek a meccset. Ez most ettől különálló dolog, hogy szerintem más csapatnál is vannak legalább olyan fontos kiesők, ez sajnos a sportág velejárója 😕

több mint 6 éve
Klaci79

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
1. van 31 csapat a ligában, amelyek bizonyos kulcsjátékosokat nem tudnak pótolni. Örüljetek, hogy ti vagytok az egy kivétel Belichick révén.
2. nekünk fáj a legjobban, hogy a Killer B's egyetlen PO-runt sem tudott együtt végigcsinálni.

És igen, állományát tekintve szvsz a Steelersé a legjobb Offense. Sosem azt mondtuk, h mienk a legjobb, csak azt, hogy az állományát tekintve az. Nem véletlen, hogy évek óta "Haleyzünk".
Soldados
AFC
1. Beli papa a legjobb kerdes nelkul, de ok is megerzik a seruleseket ( max kevesbe mint a tobbiek). Tavaly erinthetetlenek voltak, iden nem amihez a sok serultjuk is hozzaad, ( persze az ellenfelek ereje, egeszsege is allandoan valtozik).
2. Ezt itt osszehuznam a vegevel. Egyetertek, hogy allomanyilag ti vagytok a legjobbak O reszerol, sot az OL egyes emberei is marha jo es elit kozott mozognak, de mint egyseg magaban a legjobb ( egyeni velemenyem). Iden semmit nem szolhattok a szerencse Istennojenek, mert serules teren Saci akit elvesztett a csapat, a tobbiek ideig-oraig bibisek. Saci-rol meg annyit, hogy "jo es egyedulallo skillset-es", tehat 31 csapat meg tudja oldani "nelkule".
Az O-bol kiesik egy a 10 vilagsztarbol es kesz vagytok. (?)
több mint 6 éve
Megint nem értelek. Hightower a szövegkörnyezetben szóba sem került. Arról volt szó, hogy Jan szerint sose volt ideálisabb helyzetünk, mint a 15. héten Pats O vs Steelers D téren. Ide hogy jön Hightower? Egyszerűen Te értetted félre, amit írtam. Hightower természetesen érzékeny veszteség, ahogy Edelman is. Nem tudom ebből mit akarsz kihozni? De ha Shazierhez kell hasonlítanom (de nem ez volt az eredeti téma), akkor valóban nem Magastorony felé billen a mérleg, ugyanis Sacinak olyan skillsetje van, ami talán egyik másik ILB-nek sem. Ettől még nem lesz értéktelenebb Magastorony, vagy ettől még a Pats D-nek természetesen érzékeny veszteség. Most tényleg az fáj, hogy Saci, Haden és aztán AB elvesztésével sztem nekünk voltak meghatározóbb hiányzóink? Ez miért fáj neked? Mellesleg nem értelek, én nem takarózok holmi sérülésekkel, sztem jobb volt a Pats és ezért nyert. A sérülés a játék része, nekem ez sose lesz kifogás, ahogy a bírók sem. Én mindössze arra reagáltam, hogy "sose voltak ilyen kedvezőek a feltételek a Pats legyőzéséhez". Ez konkrétan nem volt igaz, erről szólt, amit írtam.

És csak ismételni tudom önmagam:
1. van 31 csapat a ligában, amelyek bizonyos kulcsjátékosokat nem tudnak pótolni. Örüljetek, hogy ti vagytok az egy kivétel Belichick révén.
2. nekünk fáj a legjobban, hogy a Killer B's egyetlen PO-runt sem tudott együtt végigcsinálni.

És igen, állományát tekintve szvsz a Steelersé a legjobb Offense. Sosem azt mondtuk, h mienk a legjobb, csak azt, hogy az állományát tekintve az. Nem véletlen, hogy évek óta "Haleyzünk".
Soldados
Ez a lényeg. Hogy bevetted Burkheadet, miközben szóba sem hoztam, Hightower meg megemlítettem, hogy azért az ő hiánya egy 4–3-as védelemben egyetlen NFL-szintű LB-ként (pláne, hogy ő Pro Bowl-szintű) lehet, hogy van akkor hiány, mint egy 3–4-es ILB másik három kezdő szintű játékos mellett.

Az meg hogy véletlenül valaki esetében nálad nem a Steelers-játékos felé billenne a mérleg, az meglepne 😊

Nekem nem fáj semmi, maximum az zavar, hogy mindig az jön, hogy így a legjobb, úgy a legjobb, így jobb minden játékos a Steelersben (támadó és védő oldalán kb mindegy, mert mindig ez a lényeg), aztán a végén amikor nincs győzelem, akkor meg az van, hogy jó, de ez meg ez hiányzott. Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy mindig ezt hozod fel te is a meccsek után, hogy a ti hiányzóitok mindig mennyivel fontosabbak, de egyszerűen 3-4 vereség óta folyamatosan ezt látom, és nekem ez rontja az élményem, mert mindig az a téma, hogy de ha ez lett volna a pályán, vagy az, akkor mi van, meg hogy a mi hiányzóink fontosabbak, mint az ellen.

Persze ez az én hülyeségem, minek nézegetek másik topicokat, szimplán meg kéne maradni a mienknél és örülni a győzelemnek, és leszarni a többit 😊