Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Bocsi Soldi! Sikerült összecsúsztatnom a hsz-einket. Mea culpa😄Fast WilliePontosan így van. A parányi jó hírek helyett pedig folyamatosan azóta is mindenki 50-es pólóban van.csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
www.youtube.com/watch?v=jaWWC741p_c
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
azota tobbet nem hallottam rola. ha volna paranyi jo hir, akkor mar szetkurtoltek volna a drukkereknek, gondolom.
xtaki
Én is tartok ettől, de reménykedem, h pusztán arról van szó, h ameddig orvosilag nem tudnak biztosat, addig nem szivàrogtat senki. Hìrzárlat.
A csapat nyilván szolidaritásból viseli a szàmàt, ez most már egy külön küldetés nekik. Ez szvsz nem függ össze Sacink konkrét állapotàvalSoldados
több mint 6 éve
és mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!Munchakot HC-interjúra hívták, az magasabban van, mint az OC poszt.
a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt
zzz888
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
és mi lenne, ha üstökös elhúzna a pittsburgh naprendszeréből, és munch magic lépne előre a helyére?!a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt
több mint 6 éve
- A Steelers megadta az engedélyt Munchaknak a Cards-interjúhoz.- AB és Finney kérdéses lenne, ha ezen a héten játszanánk.
- BB akart volna néhány drive-ot játszani a Browns ellen, Tomlin döntött a pihentetésről
- BB kérésére a Colts meccs óta az oldalvonalnál van a QB-coach (Fichtner) és nem a kakasülőn.
- Haley elesett és megsérült, de állítólag még a héten ismét visszatér az edzésekre.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Bryantnek van jövőre szerződése?
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Pontosan így van. A parányi jó hírek helyett pedig folyamatosan azóta is mindenki 50-es pólóban van.csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
azota tobbet nem hallottam rola. ha volna paranyi jo hir, akkor mar szetkurtoltek volna a drukkereknek, gondolom.
xtaki
Én is tartok ettől, de reménykedem, h pusztán arról van szó, h ameddig orvosilag nem tudnak biztosat, addig nem szivàrogtat senki. Hìrzárlat.
A csapat nyilván szolidaritásból viseli a szàmàt, ez most már egy külön küldetés nekik. Ez szvsz nem függ össze Sacink konkrét állapotàvalSoldados
több mint 6 éve
Pontosan így van. A parányi jó hírek helyett pedig folyamatosan azóta is mindenki 50-es pólóban van.csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
xtaki
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
xtaki
3 443
csak az, hogy a mutet ota csak kocsiban lattak.De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
no
több mint 6 éve
no
7 304
De van rola valami? Borzaszto belegondolni is.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
több mint 6 éve
Sajnos én is így gondolom, csak ezt nem akartam ennyire direktbe leírni.nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
xtaki
több mint 6 éve
xtaki
3 443
nem a jateka kerdeses szerintem, hanem az, hogy fel kel-e valaha a tolokocsibolÉn 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
Soldados
több mint 6 éve
Én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy többet nem játszik.Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
no
több mint 6 éve
no
7 304
Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalieveMiert rossz hirek vannak rola? Lemaradtam.
Soldados
több mint 6 éve
Team of Destiny! Do it for Shazier! That's the only way to give him a ring! #shalievewww.youtube.com/watch?v=jaWWC741p_c
több mint 6 éve
Munchakot a Cards hívta interjúra.Remélem marad. Kb azóta van jó O falunk, mióta ő nálunk van.
Soldados
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Nem, ez KIzeré...valóban korszakost alkotott...! 😊))))))Én azt Kizernak adnám.Deshaun Watson?
Kevés olyan rookie irányító van, aki első évében azonnal tudja azt a színvonalat hozni, amit egy franchise azt megelőző 10-15 irányítója tudott.
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 6 éve
Munchakot a Cards hívta interjúra.
több mint 6 éve
Ahh.Én azt Kizernak adnám.Deshaun Watson?
Kevés olyan rookie irányító van, aki első évében azonnal tudja azt a színvonalat hozni, amit egy franchise azt megelőző 10-15 irányítója tudott.
Sobri Jóska
peterk2005
Kizer az örökkévalóságnak alkotott.
több mint 6 éve
Én azt Kizernak adnám.Deshaun Watson?
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én azt Kizernak adnám.The youngest player in NFL history to have 1,000+ all-purpose yards in a season:Rookie of the year?
pbs.twimg.com/media/DSZ8BpcW4AEopjN.jpg:large
Klaci79
Szokol
több mint 6 éve
Eljött ez a várva várt edzőkeringő is, Haley, lehet, hogy üstökös lesz. Aztán majd lehet oldalakat vitatkozni mennyire volt jó vagy sem 😊 😛Eddig sem azon vitatkoztunk hogy jó vagy nem, hanem hogy milyen OC Arianshoz képest. Ha most elviszik Arizonába, akkor minden maradhat a régiben, csak HC szinten 😀
dande
Én nem bánnám ha elvinnék. Ha Ben visszavonul úgyis nagy változások jönnek, lehet hogy jobb lenne ha új OC vezényelné le ezeket.
több mint 6 éve
Nyilván van még 2 hete AB nek. Jól halad remenykedjünk. A D engem is jobban aggaszt. Ott kell valami olyat kitalálni Butlernek ami a képességek tekinteténen jobban az egyénre épít. Jobban ki tudja játszani. Látjuk.a zóna mem megy Saci kiesésével még úgy sem. A Jags ha jön beárazza az O-t a NE ha megyünk tovább a D-t. A SB meg a teljes csapatot bárki jön ott. Meglátjuk.
több mint 6 éve
Haley helyett hozzuk vissza Whisenhuntot. MostÉn ebben nem hiszek. Whizt itt egy rózsaszín köd lepi, hogy mekkora császár, de igazán engem azóta se győzött meg, hogy így lenne.
Fast Willie
Laci: ha izomszakadás, akkor.az ingoványos talaj. Persze megint nem kalkuláltam bele, hogy odakint másfajta gyógyszereket használnak 😛
Amúgy szerintem idén a Megdönci- Csengettyű úrfi-Cipész-Tövis négyessel O oldalon meg kéne tudni oldani a.feladatot bárki ellen.
A D kétarcúsága jobban aggaszt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Haley helyett hozzuk vissza Whisenhuntot. Most