Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Gratulàlok sràcok. Ezt nektek kellett volna nyerni... Remélem lesz visszavàgó és tisztàn is tudunk nyerni.Tudtok. Eddig mindig úgy nyertetek. Hát Brown out, Shazier out.... s sztem BB lebutított O playbookot varratott...s lehet h a D-tek nem jó, de mégis 15yard rendre hátra szorult Ben szóval úgy a megrajolt.playek is máshogy ülnek.
FViktor93
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
gabor25
5 144
jó kis meccs volt,gratula nektek,szerintem ti voltatok a jobbak megérdemeltétek volna a W-t 😊hat a mi csapatunk, offensunk nem "akar/szeret" idegenben jatszani. Foleg nem ellenetek ha eljutnank odaig. Igy nem sok mas maradt. Foleg azutan ha kiegyenlitunk es jon gronk fel perc alatt 8 pontot csinalva. Szoval all in volt. Trukkos es ez sem jott be. Mint sajna jessie j elkapasa sem. Fasom.
PO-ban jöhet a visszavágó. oké, hogy a végén BB picket dobott,de nekem baromira tetszett hogy nem ikszet akart 😊
manuszka86
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
no
7 304
Ezen a meccsen sok pozitivummal mehetnek az oltozobe a sracok, most nem elvertek hanem kiegyenlitett csata folyt. A vege meg a szabalyok szerint volt fujva, ettol meg hulyen nez ki es fogja meg azt a lasztit rendesen es kesz. Idegenben kevesebb eselyetek lesz, de igy jatszva nem remenytelen.
több mint 6 éve
jó kis meccs volt,gratula nektek,szerintem ti voltatok a jobbak megérdemeltétek volna a W-t 😊PO-ban jöhet a visszavágó. oké, hogy a végén BB picket dobott,de nekem baromira tetszett hogy nem ikszet akart 😊
több mint 6 éve
gabor25
5 144
ha elkapja a labdat ket kezzel elkapas. Igy mivel nem birtokolta vegig a labdat a foldre menetelnel, amikor kicsuszott a kezebol az elkapas ervenytelen elkapas lett. Ez a szabaly. Akkor elkapas ha birtoklod es nem mozdul meg a labda es nem vesziti el felette az iranyitas az elkapas vegeig. Az mas mint ha futasnal lett volna, mert akkor td ha benyujtja. Igy sima rossz passz. Meg kellett probalnia benyujtani a labdat td re, De jobb lett volna ha nem. Mindegy. Ez mar elment bassa+.Full komolyan kérdezem... Mi a retkes f.sz mozgást láttak a köcsög patkány zebrák James TD-jénél? Ok hogy amikor már átdőlt a goalline-on megmozdult, de akkor már mi a f.szt számít?Az elkapashoz vegig meg kell tartani a ball controlt. Sajnos igazuk volt.
The terrible towel
xtaki
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Egy percig sem vagyok ideges az L miatt.Igen verhető....de ahogy Soldi is írta korábban az O miatt (is) és ezért...pont ezért lett volna lényeges ez a W most.
Verhető a Pecc általunk is, (meg is vertük őket) ha PO-ban összekerülünk lesz egy extra motiváció is...
És mindezt lényegében véve AB nélkül.
kittli
Ettől még le a kalappal a csapat előtt. Brown sérülése után azt mondtam végünk van, de nagyon küzdöttünk. Bent pedig nem szabad hibáztatni. 10 yardon van Brown nélkül és láthatóan Gronkkal a másik oldalon rossz matchup lett volna a hosszabbítás. Megpróbálta és jött egy óriási pech....előtte egy holdinggal....
Ezt a szabályt meg hagyjuk a kontrollált lasztival. Főleg, azt a részét, hogy leteszi valaki a térdét már egy kontrollált labdával. Mi a tököm kell még.....
több mint 6 éve
Már írtam párszor én is: nem a Patssel kell törődnie a Steelersnek, elöbb a Jaguars ellen kellene kitalálni valamit. 😉Nálam ti nyertetek, találkozunk januárbanCsak a testünkön keresztül. 😊
Wyatt
iktriad
több mint 6 éve
Srácok abbahagyhatnátok a bírózást meg a sírást, kurva gáz.Jó meccs volt, remélhetőleg lesz rematch, majd ott megnyerjük 😊
több mint 6 éve
Ik ebben a te kezed van
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Az elkapás 1yarddal az endzone előtt kezdődött. Beleragadt a kezébe, átdőlt goalline-on és akkor moccant meg mikor földet ért mögötte. Tényleg ha ez nem TD a szabályok szerint akkor az sem TD amikor örömükben a földhöz vágják az ünnepeléskor, mert akkor is kiesik a kezéből... Szánalmas, nem látok a pipától.Full komolyan kérdezem... Mi a retkes f.sz mozgást láttak a köcsög patkány zebrák James TD-jénél? Ok hogy amikor már átdőlt a goalline-on megmozdult, de akkor már mi a f.szt számít?Az elkapashoz vegig meg kell tartani a ball controlt. Sajnos igazuk volt.
The terrible towel
xtaki
több mint 6 éve
Nálam ti nyertetek, találkozunk januárbanCsak a testünkön keresztül. 😊
Wyatt
több mint 6 éve
RefereeGate
Draft
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Patriots siman atment rajtunk gronk kal amikor kellett. Es ez nagyon gaz. Ma megfoghattuk volna oket, ezzel az utolso td vel. Mert szerintem gronk jatekat csak a vegen hoztak igazan be, hogy ne mutassanak meg mindent. Ugyhogy kar hogy nem huztuk be most, amikor lett volna eselyunk. Mindenesetre igy is szep volt. De naluk keves lesz. Feleg hogy korhazba vittek ab t. Hat igy nem tudom mi lesz. Ha netan eljutunk a patriotsig naluk a mi offensunk a hangos stadion miatt, altalaban gyengebben jatszik. Meg mashol is idegenben gyengebben jatszunk. Mindenesetre szep volt fiuk. De nagy kar hogy nem huztuk be. Mert ugy talan tobb eselyunk lenne otthon. De meg ugy is nehez lett volna.
több mint 6 éve
no flacco
317
Kraftmann rule
több mint 6 éve
. Undorító bíráskodás. Td visszafújva, majd pass interference helyett interception. Nem csoda, hogy mindenki utálja ezeket.Zebrák dobálják a flaget, nem mi...
no flacco
Szar így nyerni....
Draft
több mint 6 éve
tamaske (doki)
132
azt mondta "did not survive the ground" , szóval , ha pattog a faszi az endzoneban, akkor is a kezében kell lennie a labdának , amíg a bíró ki nem szedi :facepalm:
több mint 6 éve
xtaki
3 443
Full komolyan kérdezem... Mi a retkes f.sz mozgást láttak a köcsög patkány zebrák James TD-jénél? Ok hogy amikor már átdőlt a goalline-on megmozdult, de akkor már mi a f.szt számít?Az elkapashoz vegig meg kell tartani a ball controlt. Sajnos igazuk volt.
The terrible towel
több mint 6 éve
no flacco
317
. Undorító bíráskodás. Td visszafújva, majd pass interference helyett interception. Nem csoda, hogy mindenki utálja ezeket.
több mint 6 éve
Full komolyan kérdezem... Mi a retkes f.sz mozgást láttak a köcsög patkány zebrák James TD-jénél? Ok hogy amikor már átdőlt a goalline-on megmozdult, de akkor már mi a f.szt számít?
Szerkesztette: The terrible towel
több mint 6 éve
Egy percig sem vagyok ideges az L miatt. Verhető a Pecc általunk is, (meg is vertük őket) ha PO-ban összekerülünk lesz egy extra motiváció is...
És mindezt lényegében véve AB nélkül.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hányszor van ennek a csapatnak mocskos nagy mákja......és előtte Rogers visszahúzása.....dehát ez már senkit nem érdekel......Szerintem rengeteg rossz ítélet volt ellenünk is, de ez nem számít, ezt reálisan ti nyertétek.
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Hányszor van ennek a csapatnak mocskos nagy mákja......és előtte Rogers visszahúzása.....dehát ez már senkit nem érdekel......
több mint 6 éve
FViktor93
2 173
Gratulàlok sràcok. Ezt nektek kellett volna nyerni... Remélem lesz visszavàgó és tisztàn is tudunk nyerni.
több mint 6 éve
Steelers InactivesNo. 5 QB Joshua Dobbs
No. 11 WR Justin Hunter
No. 21 CB Joe Haden
No. 27 S J.J. Wilcox
No. 71 OT Matt Feiler
No. 89 TE Vance McDonald
No. 93 DT Daniel McCullers
Patriots Inactives
No. 15 WR Chris Hogan
No. 35 RB Mike Gillislee
No. 36 DB Brandon King