Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem tudtam semmit erről a Switzer gyerekről, de ahogy néztem a meccset az az érzésem volt, hogy régen volt ennyire értelmes KR-ünk. Nekem, jónak tűnt a srác és puntoknál sem AB áll majd ott legalább. Lesznek még idén jó visszahordásai szerintem, amiből nem sokat láttunk mostanában Pittsburghben. Szurkolok neki egy return TD-ért 😀
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
Szerintem félúton van az igazság. Taylor szar volt tegnap, ahogy a Browns támadóegysége is úgy ahogy van -Josh Gordon aki tényleg jó volt.Ami nekem lejött a meccsből:Tyrod Taylor és a jó emlegetése egy mondatban eléggé vicces és lássuk be csoda a döntetlen 5 turonover rel ahol igazából ennek a meccsenek egy bazinagy L nek kellett volna lennie. Ha kivonom az egyenletből Conner bravúros tejesítményét az O értelmezhetetlen. Ennél csak nehezebb meccseink lesznek idén szóval van hová fejlődni.
- ez a Browns már nem az a Browns. Tyrod Taylor és Jarvis Landry elég jól játszott, de a Browns védelemben is voltak jó megmozdulások.
- Todd Haley a túloldalon volt, így a Browns-nak volt egy kis előnye velünk szemben.
- Viszont nem voltak balfasz hívások, még ha nem is volt tökéletes koncepció, akkor is jobban tetszettek a drive-ok.
- Conner 70-80%-ban hozta Bell-t, mennyi fizuért is? A töredékéért?
- Az O falnak voltak olyan megmozdulásai, hogy még én is megfutottam volna a First Down-t ? 😀)
- a Secondary-nk és a D-nk szintet lépett tavalyhoz képest, szerintem.
- AB-t folyamatosan 2-3 ember fogta, Ben faszsága volt, hogy erőltette oda a passzt.
- rengeteg szabálytalanság volt. Amíg a Browns saját magát szívatta False Startokkal, addig mi Sportszerűtlenségért és durvaságért kaptunk kemény yard-okat.
- Megint elhittük 21-7--nél, hogy vége a meccsnek és ráültünk az eredményre. Valahol még mindig megy a Time Management bénázás.
Big B
Razi
Volt egy értelmes drive tőlük, azt annak köszönhették, hogy Burns elvesztette a fejét sajnos. Más kérdés, hogy nyilván nem véletlen, de a zebrák csak minket büntettek a Landry esetben. Ott ráadásul a futás elleni védelem az öltözőben maradt és engedtük azt a sügér Taylort is szaladgálni.
A másik két TD 1 yard meg után jött és sajnos Sutton nagyon nem volt még játékban Haden helyén.
Szóval igen...ennél csak nehezebb meccseink lesznek, ugyanakkor BB évi 1-2 totál homály meccséből 1-et letudtunk. AB sem volt még tökéletes, de jó volt látni például, hogy JuJu mennyire jól kezdte a szezont. Viszont az is igaz, hogy még egy jó elkapó nagyon kellene. Reméljük ha más nem, majd Eli Rogers fellép ide.
Viszont ami a labda másik oldalát illeti, nem lehetett lemérni, hogy valójában mennyit fejlődött a védelem, erre majd a KC meccs fog választ adni. De nagyon jó volt nézni a Heyward-Tuitt párost, az ILB-ket, WATT-ot (még Dupree is jobb volt, mint szokott, igaz UDFA ellenében) Dacis és Hilton nagyot játszott.
Szóval volt pozitívum bőven, de persze ennyi labdaeladással....vicc.
És bár a körülményekkel nem illik foglalkozni, tudjuk hogy a különböző fémeknek mennyire nem tesz jót a rozsda. Big Ben nagyon szenvedett a szakadó esőben...
több mint 7 éve
Kérlek ne kíméljetek minket...szükség van a szenvedésre 😀Most, hogy nincs már Soldi nem illik Józsi.Így elemzed te.Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.A Browns 0-0-val állt a meccs előtt. Valamit nagyon elnéztél.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
Bár tudom, hogy csak gonoszkodsz, de ennél Bell sem tudott volna többet letenni az asztalra. Itt a pass protection és BB játékán ment el a W és a futójátékon legkevésbé.
Klaci79
Én meg úgy, hogy Bell hozta volna a győzelmet.
Mivel ő nem csak futójáték, hanem weapon x.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 7 éve
Mivel ez nem bizonyítható, így csak jót mosolygok rajta. Pont neked mondjam Jóska, hogy itt nincsen "ha" 😀Így elemzed te.Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.A Browns 0-0-val állt a meccs előtt. Valamit nagyon elnéztél.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
Bár tudom, hogy csak gonoszkodsz, de ennél Bell sem tudott volna többet letenni az asztalra. Itt a pass protection és BB játékán ment el a W és a futójátékon legkevésbé.
Klaci79
Sobri Jóska
Lesznek majd némi elvonási tüneteid a 10. hétig, de hidd el nekem (én láttam az egész meccset) ez nem rajta múlt. 6 labdát nem lehet büntetlenül eladni, amikor ilyen volt a Jax ellen tavaly Bell-el is simán kikaptunk.
több mint 7 éve
Ami nekem lejött a meccsből:Tyrod Taylor és a jó emlegetése egy mondatban eléggé vicces és lássuk be csoda a döntetlen 5 turonover rel ahol igazából ennek a meccsenek egy bazinagy L nek kellett volna lennie. Ha kivonom az egyenletből Conner bravúros tejesítményét az O értelmezhetetlen. Ennél csak nehezebb meccseink lesznek idén szóval van hová fejlődni.
- ez a Browns már nem az a Browns. Tyrod Taylor és Jarvis Landry elég jól játszott, de a Browns védelemben is voltak jó megmozdulások.
- Todd Haley a túloldalon volt, így a Browns-nak volt egy kis előnye velünk szemben.
- Viszont nem voltak balfasz hívások, még ha nem is volt tökéletes koncepció, akkor is jobban tetszettek a drive-ok.
- Az O falnak voltak olyan megmozdulásai, hogy még én is megfutottam volna a First Down-t ? 😀)
- AB-t folyamatosan 2-3 ember fogta, Ben faszsága volt, hogy erőltette oda a passzt.
- rengeteg szabálytalanság volt. Amíg a Browns saját magát szívatta False Startokkal, addig mi Sportszerűtlenségért és durvaságért kaptunk kemény yard-okat.
- Megint elhittük 21-7--nél, hogy vége a meccsnek és ráültünk az eredményre. Valahol még mindig megy a Time Management bénázás.
Big B
több mint 7 éve
Ami nekem lejött a meccsből:Bocsánat, de Conner 70-80%-ban hozta csak Bellt szerinted? Én aztán elfogult vagyok Bellel, de nem igazán hiszem , hogy a közel 200 total yard és 2 TD-től Bell sokkal többet tudott volna hozzátenni ehhez a meccshez.
Big B
több mint 7 éve
Hadenről van valami infoja valakinek? Ha jól hallottam a közvetítésben hamstring sérülés, de azt lehet tudni mennyire súlyos?Csak az MRI után lehet tudni mennyire súlyos
Gergőke
több mint 7 éve
Ami nekem lejött a meccsből:- ez a Browns már nem az a Browns. Tyrod Taylor és Jarvis Landry elég jól játszott, de a Browns védelemben is voltak jó megmozdulások.
több mint 7 éve
Hadenről van valami infoja valakinek? Ha jól hallottam a közvetítésben hamstring sérülés, de azt lehet tudni mennyire súlyos?
több mint 7 éve
De, van Soldi.Most, hogy nincs már Soldi nem illik Józsi.Így elemzed te.Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.A Browns 0-0-val állt a meccs előtt. Valamit nagyon elnéztél.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Amadeus
Csak még nem írt.
több mint 7 éve
Most, hogy nincs már Soldi nem illik Józsi.Így elemzed te.Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.A Browns 0-0-val állt a meccs előtt. Valamit nagyon elnéztél.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Így elemzed te.Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.A Browns 0-0-val állt a meccs előtt. Valamit nagyon elnéztél.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 7 éve
Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.A Browns 0-0-val állt a meccs előtt. Valamit nagyon elnéztél.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
több mint 7 éve
A Surmó Jóska mi a komplexusos faxt keres itt?
több mint 7 éve
Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.Nyilván tudod, hogy Conner 180 yardot hozott földön és levegőben együtt, de ha nem, akkor meg azért nincs értelme ehhez hozzászolni, csak azért jösz, hogy flame-et indítsd.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
Egyébként 2 éve a JAGS volt ugye a pofozógép...vagy rosszul emlékszem?
több mint 7 éve
Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.Szerintem inkább kellett volna egy normálisan játszó Big Ben sem, mint Bell.
Vagy mégis?
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Végülis, nem kell Bell ahhoz, hogy a tavaly 0-16-os Brownst magabiztosan verje a Steelers.Vagy mégis?
több mint 7 éve
Na most akkor Bell dörzsöli a tenyerét, vagy nem? 😊Conner TD-je után egyből odaszaladtak a falemberek és ment az örömködés. Számomra ez üzenet volt Bell felé (na meg ugye a nyilatkozatok), kíváncsi vagyok, hogy fogadnák vissza, ha visszajön egyáltalán.
bcsarli
több mint 7 éve
Conner szenzációs volt egész meccsen, de azt viszont el kell mondani, hogy egy megnyert meccset "hozott vissza" azzal a fumble-lal. Ez pedig nagy hiba akkor is, ha az összes többi rendben volt. De talán jó is így, mert így a földön marad a következő meccsen is.Conner bitang jó volt... persze hiba volt a fumbli, viszont, ha jól láttam Garrett okozta a fumblit, aki még jó néhány Connernél jóval tapasztaltabb embernek fog igen komoly gondot okozni.
Klemó
Amúgy tökéletesen egyetértek veled abban, hogy sem Bennek, sem AB84-nek nem volt elég a pre-seasonben egy pár drive. Rozsdás volt nagyon mind a kettő.
Másrészt a D kibaszottul nagyot játszott. 6 TO ellenére meccsben tartottak minket. Watt egy vadállat, elképesztően nagyot játszott és szerintem Dupree is jobban festett.
Végezetül annyit, hogy b@zdmeg Chris eső ide vagy oda 42 yardról rohadtul illett volna a póznák közé helyezni.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 7 éve
Node ez a meccs Watt meccse volt. Te jóég....3 sack egy meccsen csak egy bizonyos 92-es számú csávónak sikerült a Tomlin érában...és a végén a blokkolt punt....all pro teljesítmény volt... az egyébként "katasztrófa" D-ben. Bocs Gabi, de ezt muszáj volt.. 😊(Sean Davis élete meccsét nyomta, de csak zárójelesen fér Watt mellé a neve)
több mint 7 éve
Conner szenzációs volt egész meccsen, de azt viszont el kell mondani, hogy egy megnyert meccset "hozott vissza" azzal a fumble-lal. Ez pedig nagy hiba akkor is, ha az összes többi rendben volt. De talán jó is így, mert így a földön marad a következő meccsen is.
több mint 7 éve
A D és az ST behozta az X-et a csapatnak...ennyit röviden...persze az ST-ből azért Boswellt vegyük ki, mert eső ide, vagy oda, azért talán illett volna ezt berakni.Az időjárás nyilván nem kedvezett nekünk, hiszen a preziós pasz játékunkat nek játszhattuk és ugye RB poszton is új fiúval álltunk fel. Ettől még 6 labdát nem lehet eladni....ráadásul a 6kat OT-ban saját térfélen....Conner viszont bizonyította, hogy lehet rá számítani.
Ugyanez volt tavaly is, csak akkor egy jóval gyengébb Browns ellen játszottunk. Bennek nem elég 2-3 drive az előszezonban, ahogy Brownnak sem. Utóbbi sérült is volt, de előbbi nyugodtan játszhatott volna.
több mint 7 éve
Nincs itt semmi látnivaló, idèn előrehoztuk a szokásos èvi egy idegenbeli faszkodásunkat 😀
több mint 7 éve
Kíváncsian várom, hogy mit láttak a szakértőbb társak. Ez O részről iszonyú gyenge volt... Az esőben lett ennyire rozsdás BB?
több mint 7 éve
Nem tudom ki mondta. Miert engem kerdezel? Ettol meg ezt kapta es Bell jobb. Ennyi. Viszonyitani tokeletes neki es egy hasonloan gondolkodo csapatot szeretne maganak. | Most mar tenyleg utoljara. 1. Bell a legjobb RB a ligaban, es jo nezni a jatekat. 2. Megertem es semmikeppen nem tamadom a FO-t mert nem er nekik annyit amennyit Bell ker maganak. 3. A szurkolok utalatat nem ertem meg mert alkudozik. |Basszus, ki mondta, hogy a CARDS bármit is jó csinált ezzel a hosszabbítással?? Egy tavalyi év végén megsérült RB-nek odadobni 30 milla garantáltat, még ha 3 évre is, hülyeség. No és azért nem csináljuk ezt, mert senkinek nem fizetünk insurance policyt, pláne nem egy RB-nek. No és azért nem, mert egy RB-t nagyban egy fal (is) meghatároz, így nagy eséllyel lehet pótolni.Kicsit csak.Kicsit demagók szöveggel élve... lehet csak két csapat nem írna alá vele lehet 4 éves 17 milla (perév) környékit évente....giga garantálttal.....ez a Steelers és a Pats.....asszem 11 gyűrű a bizonyíték, hogy ki csinálja jól úgy business as usual. Egyébként pedig nincs kétségem, hogy lesz csapat aki elviszi temérdek pénzért és lehet jól is jár, lehet, hogy ezzel SB-t nyer. Ez is benne van, meg az is, hogy átlagos, vagy szar OL mögött szétütik az első évében.30 milla garantáltat itt is kapott volna Bell, de lehet többet is, mert csak annyit hallottam, hogy 30 millát az első két évben megkap.DJ tavalyi evet kihagyta ( csak a tenyek kedveert) es Bell tobbre tartja magat DJ-nel es ezert szaroztok vele evek ota. Hogy tobbet er-e azt meg dontse el mindenki maga. De mar mindegy.
Igaz itt 4 éves lett volna a szerződése, kicsit több /éves átlaggal...
És most ezért szarozunk itt évek óta...
Klaci79
new orl
Klemó
Nem ertelek, jott egy szerzodes amihez lehet hasonlitani akinel Bell jobb szerintem ( Bell szerint meg biztos ), van vele is kockazat. Ennyi. Meg mindig nem irtam, hogy a FO rosszul csinalta.
Nekem sincs ketsegem, hogy nagyon sokert elvittek volna es meg igy is soker fog elkelni.
10 eve nyertetek utoljara szoval mikor a gyururol beszelunk akkor ti miert csinaljatok jol? | De amugy jol csinaljatok 😊, de az erv eleg santitos lett |
new orl
Conner eddig bőven 100 yard felett futásban.....mindeközben.....2TD-vel és elkapott yardokkal.....ettől még lehet szar éve, de pont ez az, amiről beszélünk/beszéltünk itt. Pont. Asszem kivégeztük...
Klemó
Conner siman jo lehet, senki nem vitatta hogy jo kell hogy mukodjon, sot jo kell hogy legyen. Egy Kubiak alatt nevenincs futok evrol evre 1000 yardot hoztak, nalatok nem is kell egy fantasztikus rendszer egy kis tulzassal csak be kell kuldeni valakit. Lesz majd meccs mikor a fal nem lesz dominans vagy BB lesz bamba es akkor talan fog hianyozni Bell. Barkit ki lehet venni nalatok, egy jo fal a QB-WR kettost is meghatarozza. A lenyeg hogy nem ezen fog mulni az biztos, mert mar egy jo ideje Top 3 QB, Top1 WR, Top1 RB, Top3 OL es nem sikerult. Es nem a WR2 hianya miatt nem. Hiaba ertek egyet abban, hogy altalanossagban az O alul, mig a D felul teljesitett, ettol meg az O tette tobbet a kalapba. Nyerhettek ugyis, hogy az O hozza magat esetleg felul teljesit ( ez konnyen johet Bell, sot AB nelkul is ) vagy a D tobbet tud nyujtani.