Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na most akkor Bell dörzsöli a tenyerét, vagy nem? 😊

több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
nemtom mit mondjak. Benny Hill show zenet kovetel az egesz.
A D tobbe kevesbe jo volt, talan csak a futas-t nem tudtak jol levedekezni.
Semmikepp nem a D-n ment el a meccs.

Viszont az O olyan ergya volt, amit reg nem lattam. Nem lattam egyetlen egy tudatos play-t sem. Inkabb ahogy esik ugy puffan alapon lett valami.

BB ala, fole, melle dobalta. Amikor ketsegbeesett akkor AB-t probalta, de neki sem ment ma.
JJ-t az utolso negyedben meg sem celozta.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Én iszonyat büszke vagyok erre a D-re....5 eladott labdával tartották a lelket, majd amikor kiment egy playmaker CB-nk, akkor egy pick. Bármi is lesz is a vége ez férfimunka volt.

A Head Office viszont elgondolkodhat, hogy egy előszezont miként lehet így lejátszani Brown és Ben pihentetése mellett.....5 eladott labda egy meccsen brutális....ekkora terhet nem lehet rakni egy D-re.....

Go Steelers, Goo !
több mint 7 éve
30 milla garantáltat itt is kapott volna Bell, de lehet többet is, mert csak annyit hallottam, hogy 30 millát az első két évben megkap.
Igaz itt 4 éves lett volna a szerződése, kicsit több /éves átlaggal...
És most ezért szarozunk itt évek óta...
Klaci79
DJ tavalyi evet kihagyta ( csak a tenyek kedveert) es Bell tobbre tartja magat DJ-nel es ezert szaroztok vele evek ota. Hogy tobbet er-e azt meg dontse el mindenki maga. De mar mindegy.
new orl
Kicsit demagók szöveggel élve... lehet csak két csapat nem írna alá vele lehet 4 éves 17 milla (perév) környékit évente....giga garantálttal.....ez a Steelers és a Pats.....asszem 11 gyűrű a bizonyíték, hogy ki csinálja jól úgy business as usual. Egyébként pedig nincs kétségem, hogy lesz csapat aki elviszi temérdek pénzért és lehet jól is jár, lehet, hogy ezzel SB-t nyer. Ez is benne van, meg az is, hogy átlagos, vagy szar OL mögött szétütik az első évében.
Klemó
Kicsit csak.
Nem ertelek, jott egy szerzodes amihez lehet hasonlitani akinel Bell jobb szerintem ( Bell szerint meg biztos ), van vele is kockazat. Ennyi. Meg mindig nem irtam, hogy a FO rosszul csinalta.
Nekem sincs ketsegem, hogy nagyon sokert elvittek volna es meg igy is soker fog elkelni.
10 eve nyertetek utoljara szoval mikor a gyururol beszelunk akkor ti miert csinaljatok jol? | De amugy jol csinaljatok 😊, de az erv eleg santitos lett |
new orl
Basszus, ki mondta, hogy a CARDS bármit is jó csinált ezzel a hosszabbítással?? Egy tavalyi év végén megsérült RB-nek odadobni 30 milla garantáltat, még ha 3 évre is, hülyeség. No és azért nem csináljuk ezt, mert senkinek nem fizetünk insurance policyt, pláne nem egy RB-nek. No és azért nem, mert egy RB-t nagyban egy fal (is) meghatároz, így nagy eséllyel lehet pótolni.

Conner eddig bőven 100 yard felett futásban.....mindeközben.....2TD-vel és elkapott yardokkal.....ettől még lehet szar éve, de pont ez az, amiről beszélünk/beszéltünk itt. Pont. Asszem kivégeztük...
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 572 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kurva jó páros lesz az AB-JuJu duó!
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 572 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/629627681_18406678468122083_2622228020249429065_n.jpg?stp=c193.0.580.580a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=XVUrlxKaE8UQ7kNvwFNV6TI&_nc_oc=Adk5GxG7_AguysH6y9FzAlo-qYvHEXQ01UbYRWbneDZE7n7dBSW1MOWZt8JhIXMPryE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=uwDNEhwl9b30j1kpgQR55g&_nc_ss=8&oh=00_Afwc5aI2FvqOBvfayxygoRp6h2n4fzg3SYf5wrjwe3BoOg&oe=69ACCED2
Ryan Shazier on Instagram: "You Know What Time‼️ Week One ☝️ We Here To Steal The Show‼️ Here We Go Steelers 🦁🦁🦁"
80K likes, 352 comments - shazier on September 9, 2018: "You Know What Time‼️ Week One ☝️ We Here To Steal The Show‼️ Here We Go Steelers 🦁🦁🦁".
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én azt gondolom, hogy a csapatnál innentől nincs Bell kérdés, csak akkor, ha visszajön. Addig pedig Conner-Ridley-Samuel az RB triónk. Ráaádul ahogy hallom ez a sztori nem hogy rombolná, de erősíti a csapategységet is, szóval nincs mire reagálni, ellentében a Harrison üggyel. Sokkal inkább akkor lesz ügy, amikor visszatér és be kell(ene) illeszteni. De ebben Tomlinnál szerintem nincs jobb edző, meg fogja a csapat ezt oldani.

Valóban nehéz trade partnert találni, mivel nincs garancia arra, hogy év végén nem vágja át az ippeg aktuális csapatát (is). Ezen felül 3. kör környékén kapunk comp picket érte, így nem fogjuk elengedni csak úgy. Ráadásképpen pedig minden egyes hét plusz 900k a CAP-be többletként, vagyis a fentieket figyelembe véve nekünk most nincs ügy.
Klemó
Gyerekek, röviden mi volt ez a Harrison ügy? Erről lemaradtam.
bcsarli
Állítólag ígéretet kapott, több játékidőre az edzői gárdától, ám ez nem igazán jött össze, sőt. Erre próbálkozott, hogy engedjék el, ez sem jött össze, erre nekiállt belesz.rni a ventillátorba meg az egészbe. Végül már locker room cancer-ként tekintettek rá mint utóbb kiderült, a híres munkamorálját szünetre tette, hogy elküldettessen.

Végül összejött neki és a NE-vel majdnem a gyűrű is. Nem szép, méltatlan történet, az eleje kissé Bell-szerű nem akarunk, de nem engedünk, a vége inkább Blount-szerű gyűrűvel büntetünk történet. De a gyűrű neki nem jött össze.

Újabb legenda, akivel nem sikerült szépre a búcsú. (Hozzátezsem, a történelem azt sugallja, BB is járhat így) Nem jeleskedünk a családtagoktól való elválásban.
Spy
Erre emlékszem, azt hittem volt valami friss sztori vele kapcsolatban.

több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
30 milla garantáltat itt is kapott volna Bell, de lehet többet is, mert csak annyit hallottam, hogy 30 millát az első két évben megkap.
Klaci79
DJ tavalyi evet kihagyta ( csak a tenyek kedveert) es Bell tobbre tartja magat DJ-nel es ezert szaroztok vele evek ota. Hogy tobbet er-e azt meg dontse el mindenki maga. De mar mindegy.
new orl
Kicsit demagók szöveggel élve... lehet csak két csapat nem írna alá vele lehet 4 éves 17 milla (perév) környékit évente....giga garantálttal.....ez a Steelers és a Pats.....asszem 11 gyűrű a bizonyíték, hogy ki csinálja jól úgy business as usual. Egyébként pedig nincs kétségem, hogy lesz csapat aki elviszi temérdek pénzért és lehet jól is jár, lehet, hogy ezzel SB-t nyer. Ez is benne van, meg az is, hogy átlagos, vagy szar OL mögött szétütik az első évében.
Klemó
Kicsit csak.
Nem ertelek, jott egy szerzodes amihez lehet hasonlitani akinel Bell jobb szerintem ( Bell szerint meg biztos ), van vele is kockazat. Ennyi. Meg mindig nem irtam, hogy a FO rosszul csinalta.
Nekem sincs ketsegem, hogy nagyon sokert elvittek volna es meg igy is soker fog elkelni.
10 eve nyertetek utoljara szoval mikor a gyururol beszelunk akkor ti miert csinaljatok jol? | De amugy jol csinaljatok 😊, de az erv eleg santitos lett |
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Én azt gondolom, hogy a csapatnál innentől nincs Bell kérdés, csak akkor, ha visszajön. Addig pedig Conner-Ridley-Samuel az RB triónk. Ráaádul ahogy hallom ez a sztori nem hogy rombolná, de erősíti a csapategységet is, szóval nincs mire reagálni, ellentében a Harrison üggyel. Sokkal inkább akkor lesz ügy, amikor visszatér és be kell(ene) illeszteni. De ebben Tomlinnál szerintem nincs jobb edző, meg fogja a csapat ezt oldani.

Valóban nehéz trade partnert találni, mivel nincs garancia arra, hogy év végén nem vágja át az ippeg aktuális csapatát (is). Ezen felül 3. kör környékén kapunk comp picket érte, így nem fogjuk elengedni csak úgy. Ráadásképpen pedig minden egyes hét plusz 900k a CAP-be többletként, vagyis a fentieket figyelembe véve nekünk most nincs ügy.
Klemó
bcsarli
Állítólag ígéretet kapott, több játékidőre az edzői gárdától, ám ez nem igazán jött össze, sőt. Erre próbálkozott, hogy engedjék el, ez sem jött össze, erre nekiállt belesz.rni a ventillátorba meg az egészbe. Végül már locker room cancer-ként tekintettek rá mint utóbb kiderült, a híres munkamorálját szünetre tette, hogy elküldettessen.

Végül összejött neki és a NE-vel majdnem a gyűrű is. Nem szép, méltatlan történet, az eleje kissé Bell-szerű nem akarunk, de nem engedünk, a vége inkább Blount-szerű gyűrűvel büntetünk történet. De a gyűrű neki nem jött össze.

Újabb legenda, akivel nem sikerült szépre a búcsú. (Hozzáteszem, a történelem azt sugallja, BB is járhat így) Nem jeleskedünk a családtagoktól való elválásban.

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
Én ezzel a videóval kívánok mindenkinek jó szezont és Super Bowl győzelmet! 😊

www.youtube.com/watch?v=1y35MKTwvfo
steelwolf
Ez a lájkvadász kommentek halálcsillaga, főleg egy steelerses közösségben 😀
akdestroyer
Ez csak történelem, és egy szenzációs pick six!
több mint 7 éve

Klemó

több mint 7 éve
Klaci79
new orl
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903

steelwolf
Ez a lájkvadász kommentek halálcsillaga, főleg egy steelerses közösségben 😀

több mint 7 éve

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én aztán tényleg komálom Bell egyetemista kora óta, de most már én is azt mondom, hogy lehet, hogy jobb lenne talán eltradelni, mert ez most már tényleg kezd a csapat rovására menni, és elsősorban azért mégis Steelers fan lennék vagy mifene 🙂
Gergőke
szerintem kvázi lehetetlen értelmes trade-partnert találni, hiszen nem lehet Bellel hosszú távú szerződést kötni a szezon végéig (csak új egyéveset), így nem nagyon van olyan csapat, aki értelmes ellenértéket adna érte
katonadani
Igazad van, de szép lassan eljutottam én is oda, hogy akármennyire komálom a faszi játékát egy marék molylepkéért oda adnám vkinek, mert amit csinál az már csak rombolja a csapatot.

több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Klaci79
több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Én aztán tényleg komálom Bell egyetemista kora óta, de most már én is azt mondom, hogy lehet, hogy jobb lenne talán eltradelni, mert ez most már tényleg kezd a csapat rovására menni, és elsősorban azért mégis Steelers fan lennék vagy mifene 🙂
Gergőke
szerintem kvázi lehetetlen értelmes trade-partnert találni, hiszen nem lehet Bellel hosszú távú szerződést kötni a szezon végéig (csak új egyéveset), így nem nagyon van olyan csapat, aki értelmes ellenértéket adna érte
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Szerkesztette: Gergőke

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 899
több mint 7 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/1038603865086668800
több mint 7 éve
Bell nem jött...az első hetet biztosan kihagyja már.
több mint 7 éve
Megjött Bell !?
több mint 7 éve
Én arra a pőre megjegyzésedre reagáltam, hogy az O ok. a D katasztrófa. Ezeket szó szerint idéztem. Nem szoktam kiforgatni a szavakat, sokkal inkább arra reagáltam, hogy sarkosan fogalmazol, szerintem megalapozatlanul. Pont.

De hogy ki is fejtsem még tovább a véleményem.

Ha egy O-ban van egy frencsi QB, egy frencsi WR és az OL kiemelkedő, akkor az az O önmagában nagyon jó kell, hogy legyen. Egy kiemelkedő frencsi RB-vel pedig elitnek kell lennie. Az, hogy ezek miként valósultak meg a pályán más kérdés (mert sok minden befolyásolja OC-tól sérülésekig), de volt, hogy szenvedtünk a frencsi RB-vel és volt, hogy brillíroztunk nélküle és fordítva. A lényeg, hogy az első állítás miatt ez az O nem egy átlagos (vagyis ok.), vagy jobb, hanem kiemelkedő Bell nélkül is. Megmutattuk ezt DeWillel 2 éve vagy Tüsszentővel is, de ténykérdés, hogy Bellel elit az egység. Az persze még hozzá kell mondani, hogy utóbbi egység - remélem a playcalling miatt - nem tudott minden meccsen az lenni, sőt az elit teljesítmény nem sokszor jött ki.

A D kapcsán pedig. Ebben a D-ben Shazier nélkül is több van, mint amit tavaly mutattak. Igazságtalan ítéletet mondani egy egységről egy idény közbeni ilyen esemény után. Egy Heyward-Hargrave-Tuitt-Dupree-Watt-Hilton-Haden 7-es fogatot állítom sok csapat akarná így együtt (is), de tény, hogy a középső és safety egység nélkül maga a D átlag alatti teljesítményre képes, de semmiképpen nem katasztrófa.

Összességében a tavalyi idényben nekem az O sokkal inkább alulteljesítő volt és a D pedig sok meccsen felül, de Én a D-t Saci kiesése után külön nem értékelném.

Az ILB kérdésról pedig utoljára (részemről): a csapat is meg szerette volna oldani, de elmondta Colbert, hogy sajnos 2-3 olyan ILB-t látnank, amely annyira komplex lenne, hogy érdemes lenne harcolni érte. Harcoltunk is érte (az 1/22-ért állítólag nagyon sokat adtunk volna), de nem ment, nagyon fent kelltek el a drafton. Utána viszont jött a B terv, mert másodvonalbeli ILB-t nem akartunk. Helyette prospectekre vadásztunk és így került a zsákba Thomas is. Lehet vitázni az elven, lehet vitázni azon is, hogy Edmunds jó lesz-e, de azt tényleg ne említsük már meg többször, hogy nem foglalkozott-e vele a csapat, mert ez nem igaz. A többi pedig az idényben kiderül. Javaslom úgy 4 meccs után térjünk vissza rá.
több mint 7 éve
+mindenki mondja h 3(?)-szor is sérülés miatt nem játszotta végig a szezont! Ha jól emlékszem 2-szer a Bengals ellen sérült le, egyszer aláfordult a lába, egyszer meg....nem tudom! Persze egyik se volt szabálytalan, de nem is tehetett róla! Mindenkivel előfordulhat!
steelwolf
Igen és még egyik sem volt szabálytalan......és nem is ő tehetett róla....hát pont ez az....ő egy futó, így többszörös a sérülés veszélye, mivel a LOS környékén mozog és amikor fut mindenki őt akarja eltalálni és legtöbbször nem is egy ember teremti földre. Minden mindennel összefügg, ezért van a futóknak többszörös elhasználódásuk, ha tetszik, ha nem.