Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Node ez a meccs Watt meccse volt. Te jóég....3 sack egy meccsen csak egy bizonyos 92-es számú csávónak sikerült a Tomlin érában...és a végén a blokkolt punt....all pro teljesítmény volt... az egyébként "katasztrófa" D-ben. Bocs Gabi, de ezt muszáj volt.. 😊Hala istennek nem volt katasztrofa a def. De csak feljott a sajat magat is nem egyszer labon lovo Cleveland nem?
(Sean Davis élete meccsét nyomta, de csak zárójelesen fér Watt mellé a neve)
Klemó
Ketto a katasztrofa defet mikor fogjatok fel hogy saci utanra irtam? Mikor olvassatok Mar El vagy ertitek Meg?
Es az is volt. Szoval vagy pontosan idezzetek vagy sehogy! Ennyi erovel en is irhatnam hogy bell nelkul kurva Jo as offense latom. Lol. Ami pedig allna mig a te idezeted nem. 😉
több mint 7 éve
Tart karokkar Meg ha morcosan is. Kulonben akinek nincs Jo szerzodese nem kapna. Vagy kapna az erddzoktol hogy milyen profi az Aki nem csinalja a dolgat a palyan. Barki is van mogotte. Meg ha ez bell is. Egy kutyaviadalokat szervezo sittes bunozonel Vick nek blokkoltak. Akkor most show musort csinalo siman csak "dulifulizo" gyereknek ne tennek?Na most akkor Bell dörzsöli a tenyerét, vagy nem? 😊Conner TD-je után egyből odaszaladtak a falemberek és ment az örömködés. Számomra ez üzenet volt Bell felé (na meg ugye a nyilatkozatok), kíváncsi vagyok, hogy fogadnák vissza, ha visszajön egyáltalán.
bcsarli
PEEtör
Amugyis ha bell nem lett volna fontos senki seem csinalna Meg nagyobb showt. Hanem cut es kesz. Es bell ezt is akarta. Szoval franc tudja mi lesz.
több mint 7 éve
ez így tényleg nem fair... duplán sem!Szerintem az kúrja szét, aki szerint Connor hozza Bell zsenialitását, a statisztikákat nézi az eredmények helyett, vagy egy OC-ra keni az FO ostobaságát, esetleg aki szerint Tomlin alkalmas edző a Steelerst vezetni.Én tényleg kezdem azt érezni, hogy élvezed ha trollkodhatsz és szétkúrhatod a beszélgetést 😀Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött.Őszintén, mit vársz, ha a legveszélyesebb, legjobb, legmegbízhatóbb játékos hiányzik a csapatból?
Klemó
Statisztikát bárki tud csinálni, győzelmet kevesen.
Ez a meccs tökéletesen demonstrálta, hogy Bell nélkül a Steelers egy jó kis középcsapat jelenleg, nem SB contender.
Sobri Jóska
Dodó
Vagy aki szerint Bell nélkül a Steelers contender.
A Green Bay meccs eléggé megmutatta, hogy mennyit számít, ha játszik az offense legjobbja vagy sem.
(Oké, alapvetően Big Ben a legjobb, csak szarból ő se tud várat építeni.)
Persze egy meccs önmagában nem mérvadó. Egyet kivéve minden SB-győztesnek van vesztes/fos meccse.
És gondolj bele, ha valami csoda folytán mégis meg lesz a SB, akkor örömmel dörgölheted az orrom alá, hogy tévedtem, és annak volt igaza, aki szerint “nem kell Bell”.
De ezt kötve hiszem.
Sobri Jóska
Ez a csapat még Bellel sem nyer valszeg SB-t
+ Te egy egész szezonon át oszthatod a csapatot , míg egy esetleges SB win után max egyszer megkapod hogy na...😊
ez volt Bradyvel is ugye ! x évig nyomattad aztán amikor kiderült hogy buktad még kaptál vagy 100 likot is rá! 😊
nyerő taktika
több mint 7 éve
Fichtner’s playcalling elemzese :www.behindthesteelcurtain.com/2018/9/11/17838486/evaluating-randy-fichtners-debut-as-pittsburgh-steelers-offensive-coordinator-todd-haley-nfl-news
szerinte alapvetoen megtartotta a tavalyi playbookot, de tett hozza RPO-t, qb sneak-et, szoval szinesitette. Pozitiv a velemenyezes, csak a kivitelezes nem volt tokeletes.
több mint 7 éve
Olyan nincs.Jóska, túltolod...Szerintem az kúrja szét, aki szerint Connor hozza Bell zsenialitását, a statisztikákat nézi az eredmények helyett, vagy egy OC-ra keni az FO ostobaságát, esetleg aki szerint Tomlin alkalmas edző a Steelerst vezetni.Én tényleg kezdem azt érezni, hogy élvezed ha trollkodhatsz és szétkúrhatod a beszélgetést 😀Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött.Őszintén, mit vársz, ha a legveszélyesebb, legjobb, legmegbízhatóbb játékos hiányzik a csapatból?
Klemó
Ez a meccs tökéletesen demonstrálta, hogy Bell nélkül a Steelers egy jó kis középcsapat jelenleg, nem SB contender.
Sobri Jóska
Dodó
A Green Bay meccs eléggé megmutatta, hogy mennyit számít, ha játszik az offense legjobbja vagy sem.
Persze egy meccs önmagában nem mérvadó. Egyet kivéve minden SB-győztesnek van vesztes/fos meccse.
És gondolj bele, ha valami csoda folytán mégis meg lesz a SB, akkor örömmel dörgölheted az orrom alá, hogy tévedtem, és annak volt igaza, aki szerint “nem kell Bell”.
De ezt kötve hiszem.
Sobri Jóska
bcsarli
Vannak dolgok, amiknél egyszerűen nem létezik a “túl”.
több mint 7 éve
Jóska, túltolod...Szerintem az kúrja szét, aki szerint Connor hozza Bell zsenialitását, a statisztikákat nézi az eredmények helyett, vagy egy OC-ra keni az FO ostobaságát, esetleg aki szerint Tomlin alkalmas edző a Steelerst vezetni.Én tényleg kezdem azt érezni, hogy élvezed ha trollkodhatsz és szétkúrhatod a beszélgetést 😀Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött.Őszintén, mit vársz, ha a legveszélyesebb, legjobb, legmegbízhatóbb játékos hiányzik a csapatból?
Klemó
Sobri Jóska
Dodó
De ezt kötve hiszem.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Szerintem az kúrja szét, aki szerint Connor hozza Bell zsenialitását, a statisztikákat nézi az eredmények helyett, vagy egy OC-ra keni az FO ostobaságát, esetleg aki szerint Tomlin alkalmas edző a Steelerst vezetni.Én tényleg kezdem azt érezni, hogy élvezed ha trollkodhatsz és szétkúrhatod a beszélgetést 😀Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött.Őszintén, mit vársz, ha a legveszélyesebb, legjobb, legmegbízhatóbb játékos hiányzik a csapatból?
Klemó
Sobri Jóska
Dodó
De ezt kötve hiszem.
több mint 7 éve
Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött. No és igen, ez tuti IR lesz Bennek a szezon közepére. Én azt gondolom ebben benne volt az is, hogy ez a Browns D egy Denzel Warddal, Peppersszel, egy Garrettel teljesen másképp néz ki, mint tavaly. A szokásos agresszív nyomásra építő játék mellett ugyanis megszoktuk, hogy előbb, vagy utóbb meglesznek a szabad emberek, de most nem voltak. Azt is vegyük számításba, hogy a dink and dunk ebben az esőben életveszélyes lett volna, amit ugye James elejtett labdájánál láttunk is.Lenyeges hogy a ket safety foleg 20 yardra volt a los tol. Es hagytak hogy fussunk am it birunk. De kihuztak a ket Elu fegyver meregfogat.
Nagyon várom a Chiefs elleni játékunkat mind D, mind O oldalon. Az igazi értékmérő ez lesz.
Klemó
Egyszer bell azzal h nem jatszott igy nem surun jottek fel a boxba. Hagytak hogy futas legyen stb de ne verhessuk meg oket sima hosszu passzokkal.
Ezert jo ha van bell. Nem a mostani, csak a normal is bell es akkor kevesbe allhatnak 20 yardra es fedezhetik brownt es a hosszu passzokat 3 an.
Conner nagyon tetszetos jatekot mutatott de kell egy olyan is, amikor nem engednek kb futni. Es aboxban van a safety es akkor mire kepes.
Sokat fejlodott, De a td nel is egy vedot blokkolt csak foster es mas kozeleben Sem volt es besetalt. Nem lesz ez mindig igy. De jo jatekot hozott. Es elkapasban is fejlodott.
Nekem Sem bell szintu Meg, kulonben a boxban van a safety minding kb. Vagy fake nek megy oda, De a 20 yard kenyelmes fedezett nem lett volna bellnel a brows vedelem reszerol az tuti.
Mert egy ket miss tackle es 60 yard td run lenne belltol. Vagy hosszu futas. En ezt ereztem. Gondolta a Brown's dc fussatok, de ne legyen sima hosszu passz. Es futassal verjuk meg oket ne tudjuk mixelni mint bellnel.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Mi meg évek óta töketlenkedünk ezen a téren ...ugyan mar, minek fizetnel sokat egy punter-nek aki 60-t tud atlagolni, mikor ilyen O-tek van, aki 19/20 alkalommal tud haladni es nincs ra szukseg. Egy $60.000/evert egy segededzo megteszi. Persze a fejlodes fontos minden teren, de jopar elemre hamarabb koltenek, mint punter-re.
no flacco
több mint 7 éve
Mi meg évek óta töketlenkedünk ezen a téren ...
több mint 7 éve
A Bellt szívesen elcserélném a Rams punterére! Viccet félretéve valóban meccsdöntő tényező lehet a kiszorítósdinál, akár évi 5-6 millát is érdemes lenne áldozni rá.A Seahawks újonc puntere meg majdnem 60 yardot átlagolt (!)
no flacco
több mint 7 éve
A Bellt szívesen elcserélném a Rams punterére! Viccet félretéve valóban meccsdöntő tényező lehet a kiszorítósdinál, akár évi 5-6 millát is érdemes lenne áldozni rá.
több mint 7 éve
Nice job Sherlock 😀Én tényleg kezdem azt érezni, hogy élvezed ha trollkodhatsz és szétkúrhatod a beszélgetést 😀Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött.Őszintén, mit vársz, ha a legveszélyesebb, legjobb, legmegbízhatóbb játékos hiányzik a csapatból?
Klemó
Sobri Jóska
Dodó
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Én tényleg kezdem azt érezni, hogy élvezed ha trollkodhatsz és szétkúrhatod a beszélgetést 😀Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött.Őszintén, mit vársz, ha a legveszélyesebb, legjobb, legmegbízhatóbb játékos hiányzik a csapatból?
Klemó
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött.Őszintén, mit vársz, ha a legveszélyesebb, legjobb, legmegbízhatóbb játékos hiányzik a csapatból?
Klemó
több mint 7 éve
Megfogadtam, hogy nem ekézem a playcallingot 3-4 meccsig, de az első meccs biztosan nem volt rendben. Azért érezte többünk az Arians érát, mert vagy nagy játék, vagy semmi jött. No és igen, ez tuti IR lesz Bennek a szezon közepére. Én azt gondolom ebben benne volt az is, hogy ez a Browns D egy Denzel Warddal, Peppersszel, egy Garrettel teljesen másképp néz ki, mint tavaly. A szokásos agresszív nyomásra építő játék mellett ugyanis megszoktuk, hogy előbb, vagy utóbb meglesznek a szabad emberek, de most nem voltak. Azt is vegyük számításba, hogy a dink and dunk ebben az esőben életveszélyes lett volna, amit ugye James elejtett labdájánál láttunk is. Nagyon várom a Chiefs elleni játékunkat mind D, mind O oldalon. Az igazi értékmérő ez lesz.
több mint 7 éve
Egy osszefoglalot lattam csak igy csak azokat a play-eket lattam ahol a csapatok jok/rosszak voltak. A lenyeg pont a maradek 70 szazaleknyi atlagos snap lett volna.Egy par gondolat ami inkabb kerdes:
-A WR nem tudtak elszakadni- ilyenek voltak a hivasok nem tudom, de BB ehhez mar nem eleg fizikailag/ igy agyon lesz verve. Ennel a "szegyen a futas, de hasznos" check-down passzok jobbak lettek volna, amik zsigerbol jottek eddig. OK nem szexi.
- JJ meg mindig habcsok.?! kemeny kivul, de belul puha
- Connor remek futasban............ O meg a keknel is kekebb akart lenni, tultolta, hiaba lehet erteni az okokat, de nem kell neki bizonyitani senkinek. Voltak necces szituk ahol ha igy folytatja marha nagy osszhangba fog kerulni BB-vel IR-en. Remeljuk, inkabb a palyan lesznek mindketten.
- D, ekeztem Tomlin-t, de most a tokeletes vircsaftban mentek ki a sracok ( a hibak meg javithatok )
több mint 7 éve
Állítólag csak a Chiefs elleni mérkőzés lesz bizonytalan Haden számára.Talán megússza ennyivel.
több mint 7 éve
MegaWattm.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262/10156676399431263/?type=3&source=48
több mint 7 éve
Nem kell túlgondolni ezt a meccset, szezonnyitónak elment. Aki PO-n gondolkodik, annak nem szeptemberben kell csúcsformában lennie. Hogy őszinte legyek, ezen a meccsen jobban érdekelt hogy a Browns mennyit erősödött tavalyhoz képest, mint hogy mi épp milyen formában vagyunk.
Hagyományosan november-decemberben, amikor a PO szempontjából lényeges meccsek vannak, akkor szokott beélesedni a csapat, szvsz idén is ez lesz. Viszont az nem lenne rossz, ha a Browns annyira feljönne, hogy a Bengals, Ravens meccsekből behúznának 1-2-t, annyival könnyebb lenne a mi dolgunk.
több mint 7 éve
D:- gyakorlatilag hősiesen végignyomták a teljes meccset, folyamatos nyomás alatt, rövidpályákkal, s le a kalappal, hogy 5 labdaeladásig 7 ponton tartották a Browns-t (nyilván Tyrod Taylor pipogya passzjátéka mellett),
- a futkorászós irányítókat továbbra sem szeretjük, Taylor sok kulcsszitut kihordott, de a mély zónákat jól zártuk Gordon és Higgins ellen (Burns és Edmunds néha égett azért),
- a rush def a meccs 3/4-ig nekem rendben volt, a két OLB kifejezetten sokat volt backfielden, de az O lassan kifingatta őket.
több mint 7 éve
A héten megpróbálom visszanézni, de így első benyomásaim:O:
- az OL belseje brutálisan takarított középen, átfért volna egy kamion + Connernek kezd szépen jönni a vision, voltak bokatörő irányváltásai (emiatt Bell most nem hiányzott),
- a szélen Sándorunknak meggyűlt a baja Garrettel, besegítést nem kapott, de viszonylag megoldotta, a sackek és a fumblik egyértelműen Ben-é voltak, aki kibaszott sokat dédelgette a bogyót,
- stretch és a tavalyi zone futások kimaradtak a gameplanből, DeCastro alìg húzott kereszbe pl, persze Schoberték szépen zártak oldalról,
- a QB teljesítmény értékelhetetlen, BB lassú és körülményes volt fejben (preseason kihagyás nagy mínusz), szellemeket látott és a kulcsszitukban teljesen ráfixált 84-re (mondjuk kétszer az extra tiszta Juju helyett),
- faszkorbács Jessenek, mert buzi módon droppolt, amiből INT is lett, vmi konzisztensebb TE játék kéne, mert amúgy a középső iso zónák gyönyörűen megvoltak (JJ separationje Heath Milleri, csak a kezei vannak kőből).
Off coaching:
-én is láttam Arianses elemeket, szerintem Fichtner visszanyúlt, s meglepő módon Ben cseszte el, az OL tartotta a szükséges ideig a passrusht, tehát nem volt ördögtől való, de nem volt begyakorolva normálisan főleg Hunterrel és Jessevel,
- mondjuk Garrettel szemben nyomhattunk volna gyorsabb passzokat, de most Jujun kìvül nem volt biztoskezű emberünk ( Huntert kb Martavisi módon nem tudtuk használni),
-voltak szépen felrajzolt WR route-ok, de Ben vagy AB-t nézte v nem várta meg a kialakulását (21-7 után asszem két driveot is kinyírt egymaga csak ezzel),
- nagy mínusz, hogy az OC vagy a HC a harmadik int-nél nem lépett fel Rösztlivel szemben Brown duplázása/triplázása ellenére való erőltetése ellen,
Összességében 21-7ig elegek voltunk a győzelemhez a labdaárusítás ellenére, ott elhittük hogy nyertünk, aztán nem volt visszaút, amit Conner fumbleje végleg megpecsételt. A hosszabbításban Ben megint egymaga süllyesztett el minket, én az X-ben sem bíztam.
Alapvetően az O elég lehet húzóerőnek, a blokkolási sémáink ligaszinten a legjobbak, emberanyaggal együtt, ezért elég egy kevésbé prime futó (az alapszakaszban). Hogy Conner elég-e komolyabb célokhoz, azt még nem tudom, de nagyot fejlődött. Én a Bell féle Cinderella sztoriban már nem hiszek...
Formában lévő Ben nélkül kevesek leszünk bármire, neki sürgősen, 2 meccsen belül fel kell jönnie. Ált lasdan indul, de vérmesebb reményekhez tarolni kellene a csoportot, ami idén sokkal-sokkal nehezebb lesz. Én remélem, hogy ez csak a szokásos hosszú pihenő ut@ni brainfart volt tőle, s nem egy hattyúdal első felvonása (fizikailag mindent megoldott, de mentálisan nem volt jelen a pályán, ami a kisebb rossz jelenleg).
több mint 7 éve
Rosszul értelmezed...nem a teljesítménye volt tökéletes, hanem Bell pótlása. Néha nagy ritkán Bell-nél is van 1-1 fumbli.Ha tökéletes lett volna a teljesítménye, akkor nincs fumbli! De amúgy nagyon jól pótolta!Eddig 5 idén nyitó összecsapás volt Bell-el. 3-on nem játszott sérülés és eltiltás miatt. 1 gyenge és egy 100+yardos teljesítmény. Egyetlen olyan idén nyitó sem volt amikor Bell csak megközelítette ezt a teljesítményt. Nyilván elvagy még ezzel a témával, de Bell jelenleg nem a Steelers játékosa és a saját döntéséből nem is akar az lenni, így a jelenléte nem opció a Steelers számára. Ha úgy dönt, hogy focizni akar, majd akkor lehet kérdés a játéka. Ha a Steelers most egy 4 éves 100 millió dolláros szerződést akarna adni neki, akkor sem tehetné, de szerencsére nem is követünk el ilyen hibát.Ha Conner tartja ezt a formát nincs szükségünk Bellre.De csak ha győzelemre se. 😉
tenorx
Vagy most SB contenderség helyett elég pár jó statisztikai mutatóban vitézkedni?
Mekkora elfogultság kell ahhoz, hogy egy 0-16-os Browns elleni ezer labdaeladásos fiaskó után ne lássa be valaki, hogy úgy kell ide Bell, mint éhezőnek a falat kenyér?!
Ez az attitűd a pár évvel ezelötti iktriadot idézi, aki szegény kénytelen volt annak örülni, hogy Bortlesnek van a legtöbb TD-je 4.negyedben.
Igaz, mind garbage timeban, kb 1-10-es mutatónál...
Sobri Jóska
Ha láttad volna a meccset nem hiányolnád Bell-t. Tökéletesen pótolta Conner. Csak még egyszer: TÖKÉLETESEN!
Roethlisbergernek máskor is voltak homály meccsei, mint ahogy sajnos Villanuevának is, aki nem tudta minden alkalommal megakadályozni Garrettet, így jöttek a hibák.
Tegnap pont egyedül Bell nem hiányzott. Az O-ból sokminden más igen.
Nem tudom mi kell ahhoz, hogy ne írd ezt be ide naponta...de ha gondolod, én befejeztem...
Klaci79
steelwolf
több mint 7 éve
Ha tökéletes lett volna a teljesítménye, akkor nincs fumbli! De amúgy nagyon jól pótolta!Eddig 5 idén nyitó összecsapás volt Bell-el. 3-on nem játszott sérülés és eltiltás miatt. 1 gyenge és egy 100+yardos teljesítmény. Egyetlen olyan idén nyitó sem volt amikor Bell csak megközelítette ezt a teljesítményt. Nyilván elvagy még ezzel a témával, de Bell jelenleg nem a Steelers játékosa és a saját döntéséből nem is akar az lenni, így a jelenléte nem opció a Steelers számára. Ha úgy dönt, hogy focizni akar, majd akkor lehet kérdés a játéka. Ha a Steelers most egy 4 éves 100 millió dolláros szerződést akarna adni neki, akkor sem tehetné, de szerencsére nem is követünk el ilyen hibát.Ha Conner tartja ezt a formát nincs szükségünk Bellre.De csak ha győzelemre se. 😉
tenorx
Vagy most SB contenderség helyett elég pár jó statisztikai mutatóban vitézkedni?
Mekkora elfogultság kell ahhoz, hogy egy 0-16-os Browns elleni ezer labdaeladásos fiaskó után ne lássa be valaki, hogy úgy kell ide Bell, mint éhezőnek a falat kenyér?!
Ez az attitűd a pár évvel ezelötti iktriadot idézi, aki szegény kénytelen volt annak örülni, hogy Bortlesnek van a legtöbb TD-je 4.negyedben.
Sobri Jóska
Ha láttad volna a meccset nem hiányolnád Bell-t. Tökéletesen pótolta Conner. Csak még egyszer: TÖKÉLETESEN!
Roethlisbergernek máskor is voltak homály meccsei, mint ahogy sajnos Villanuevának is, aki nem tudta minden alkalommal megakadályozni Garrettet, így jöttek a hibák.
Tegnap pont egyedül Bell nem hiányzott. Az O-ból sokminden más igen.
Nem tudom mi kell ahhoz, hogy ne írd ezt be ide naponta...de ha gondolod, én befejeztem...
Klaci79
több mint 7 éve
Több időd nem lesz rá. Előbb-utóbb megjelenik és megválaszolja a kérdést neked.Elbeszélgetnék róla még 6-8 hetet, ha nem gond.Szerintem megválaszoltad a kérdésedet. Engedd el. Ne bizonygasd az evidenciát. 32 csapat akarná Bellt az offensében. Az ég kék. De néha leszakad.Ha Conner tartja ezt a formát nincs szükségünk Bellre.De csak ha győzelemre se. 😉
tenorx
Sobri Jóska
Spy
Más csapatokat nem igazán ismerek, a Jax meg a Pats a PO-ban lesz csak érdekes, ez pedig egy kellemes téma egy kedvelt csapatnál.
Sobri Jóska
De örülök, hogy kedveled a csapatot.