Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ezt nem szeretem a Peccbe, hideg matek, erre rádobja Gronk a robotot. Nálunk mikor az emóció áttör, akkor ne állj elénk, mert elsodor az ár. Benji fel van pörógve, éles - ez kell nekünk. Jólesz ez, lekközelebb leszaggatjuk a hústa a csontjaikról...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem akartuk meglepni, lendületbe voltunk, dühösek vontunk, csinálni akartuk. Azé mondom, én is simán hagytam volna, a lényeg az előző két play volt, ahol letolt gatyával állt a PatsD, ennyi belefér.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ez általánosságban érthető lenne, de most komolyan egy Belichick csapatot akarnak meglepni egy do or die szituációban??
Pont semmi meglepő nem volt ebben, így inkább csak hátrányuk származott a kapkodásból

twitter.com/JamesALight/status/942555066246008832

twitter.com/MarkDanielsPJ/status/942557241563058176

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
megmondom, utána én is hagytam volna Bennek, hogy rácsináljon levanszarva a FG.
sutianap
igen, csak akkor miért nem spikeolod le és akkor 4.re egy normális play-t be lehet hívni, ez egy tökös húzás lett volna

ezzel szemben BigBenre rászóltak (az ő elmondása szerint), hogy ne spikeolja hanem indítson egy playt futtában, kapkodva, ez nálam megint buta edzői húzás

(arról már nem is beszélek, hogy game-winning driveban hülyére szívatja Gronk a db-t folyamatosan, erre a két pontos kísérletben otthagyják megint 1az1-ben)
ZERO_L
egyszeru stat. Ha 3. ra es 4. re is megprobalhatod, akkor ketszer annyi az esely arra, hogy td legyen. Ha spike, akkor egy idegtepo utolso esely. Ami elvileg fele annyi lehetosegbol jonne ossze. Es ha ben spike helyett csak eldobja, akkor meg mindig johet az altalad irt 4. de legalabb megprobalta. Azt hogy odatette es felutottek es ti elkaptatok az kb sorsszeru volt. Es nagyon jo jatek d reszerol. A hivas nem hibas. Mert ha nem elkapott passz. Akkor van meg 4. probalkozas. Ha ben nem erolteti tul es nem latja a td eselyet siman kidobja. Akkor is jo. De azt latta talan sikerulhet de nem sikerult. Ez van. De attol meg jobb az esely egy nem felalt vedelem ellen gyorsan megprobalni, amikor nem tudjak mi jon. Minthogy a teljesen tutira beallt vedelem ellen csak egyszer megprobalni. Pusztan statisztika alapjan es elmeletben. Mindenesetre ha bejon akkor most az ellenkezojerol beszelnenk.

U.I.: a lenyeg, hogy eladhato volt, a spike ott, hogy az egyenlitesre megyunk es jon pl fg es vagy meg egy passz. De a pats d nem ette meg ezt es jol reagaltak le. Es a felutes zsenialis volt es a fake spike miatt azt csak (felutes utani labdat) kb csak patses kaphatta el. Igy lett vege a steelers alomnak.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
megmondom, utána én is hagytam volna Bennek, hogy rácsináljon levanszarva a FG.
sutianap
igen, csak akkor miért nem spikeolod le és akkor 4.re egy normális play-t be lehet hívni, ez egy tökös húzás lett volna

ezzel szemben BigBenre rászóltak (az ő elmondása szerint), hogy ne spikeolja hanem indítson egy playt futtában, kapkodva, ez nálam megint buta edzői húzás

(arról már nem is beszélek, hogy game-winning driveban hülyére szívatja Gronk a db-t folyamatosan, erre a két pontos kísérletben otthagyják megint 1az1-ben)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ez egy akkora bullshit,
peterk2005
Ezt Te tarthatod bullshitnek, nekem pedig az életfilozófiám egyik legalapvetőbb eleme. 😉 Vannak emberek, akik nem kifogásokat keresnek és másokat hibáztatnak, hanem elsősorban azt vizsgálják, hogy ők maguk (vagy a csapatuk) mit csinálhattak volna jobban. Erről szól, és ez a hozzáállás a siker egyik fontos záloga. Azért mert 5 playben rossz ítélet születik, nem dönt el semmit, ha elég jó vagy, a másik 100-120-ban nyerni fogsz.

És jól írod, tegnap bár kib.szott jól játszottunk, de nem voltunk elég jók a W-hez. És a 2 meccsdöntő nüanszon kívül pontosan azért, amit leírtál, 24-16-nál túl óvatosba váltottunk, ahogy ezt magam is leírtam.
Soldados
Tényleg ugyan azt a meccset láttuk, nem mentünk óvatosba, hanem épp előszedtük volna Connert, Bell meg ment volna elkapóba. De bekaptuk a legyet - nyilván nem futott 9 yardot a fiú? Ott ozt meg lettünk sárgázva szépen, szóval nem mi léptünk a fékre. Kérdezem, hogy ha lényegi a Bűrkefej sérülés, a Koner sérülés mért nem az - ugyanígy kihullik egy csomó játékelem, ráadásul ugye mi már akkor a vészforgatókönyvel mentünk. Szóva semmi izé nincs ebben a meccsben, nyertünk, elvették - s megmondom, utána én is hagytam volna Bennek, hogy rácsináljon levanszarva a FG.

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kit érdekel a frusztrált Bengals és szurkolói károgása. Twentyfive years and still counting. 😉 Nyafnyaf, akkor nem ment a nyafi, amikor Burkifli sorra levadászta a legjobbjainkat.

Amúgy a történtek ellenére nagyon is jó esély van arra, hogy megváltozzon a párharc attitűdje, mert új HC érkezik oda. Nem biztos, hogy az új ember majd annyira tolerálja az Adam Jones és Burfict túlkapásait.
Soldados
Soldi... 😊 Nem egyoldalú ez kicsit? 😊
somoskovig
A Bengals-meccs után leírtam, hogy az a párharc sztem a Bengals frusztráltsága miatt fajult oda, ahova. A tisztelet hiánya miatt. Ez az amiért a Steelers-Ravens a keménység ellenére teljesen más. Ott tisztelik egymást a csapatok és a játékosok. Ezen egy új HC sokat változtathat, új irányt, új mentalitást adhat a csapatának és az egész párharcnak.

Lehet vele vitatkozni, lehet máshogy látni, ez az én szubjektív véleményem. Ettől még a párharcban nekünk is voltak gyökér húzásaink. De nem arról beszélek, hogy ki kezdte, vagy ki volt a gyökerebb, hanem arról, hogy miből fakad a tisztelet hiánya.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Kit érdekel a frusztrált Bengals és szurkolói károgása. Twentyfive years and still counting. 😉 Nyafnyaf, akkor nem ment a nyafi, amikor Burkifli sorra levadászta a legjobbjainkat.

Amúgy a történtek ellenére nagyon is jó esély van arra, hogy megváltozzon a párharc attitűdje, mert új HC érkezik oda. Nem biztos, hogy az új ember majd annyira tolerálja az Adam Jones és Burfict túlkapásait.
Soldados
Soldi... 😊 Nem egyoldalú ez kicsit? 😊

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
AB-ről van valami friss hír? P.O-ra vissza tud térni???
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
1: JuJu-val el kell beszélgetni, nagyon sokat árt a csapatnak mostanában, (taunting/eltiltás, paraszt ünneplés) ezek csak szítják az ellentétet.
2: Conner-ről van valami hír? Rosszul nézett ki az övé is, csak AB mellett nem esik szó róla.
bcsarli
Connerről egyelőre semmi új nincs 😕
A másik ügyben meg már tényleg nagyon kezd unalmas lenni ez az ügy. Csinált egy rosszul sikerült tackle-t a srác, olyat ami viszonylag sűrűn előfordul (most példa GB-Car meccs) és aztán kicsit elgurult a gyógyszere. Nem kellett volna, hibázott, jött a bünti. Kinek ártott most azzal, hogy ezt eljátszotta, túl azon, hogy a Bengals szurkolók mérgesek rá. De most őszintén, mit kell nekünk ezzel foglalkozni? Szerinted melyik Bengals szurkolót érdekelné az egész ügy, ha elpicsáztak volna minket 2 hete? Vagy ha egy PO meccsen sikerülne nekik. Melyiknek fájt az, hogy Burfict kiütötte AB-t vagy korábban Bell-t. Senki nem fog elbeszélgetni JuJu-val, mert nem kell. Ha rászállnak a cicák, akkor ez van. Ha megsérül ezért az is benne van. Majd a srácok kiállnak érte, aztán lesz egy kis csontzene. De iszonyatosan unalmas már ami ebben az ügyben itt folyik. Mondjuk bevallom őszintén nem szoktam amerikai Bengals fórumot olvasni, de kétlem, hogy ez menne ott. Természetesen szíved joga azt írni amit akarsz, de JuJu szerintem népszerűbb lett mint bárki újoncként (kivétel talán Conner) és egyszerűen imádják Pittsburghben. És elárulok valamit, legalább ennyire imádnák Cincinattiben, ha a Bengals draftolja és mondjuk egy Steelers játékossal szemben csinálja ezt.
(Gyorsan meg is vettem az új pólóját JuJu-nak, igazodva a pittsburghi trendekhez 😉)
Klaci79
Fasza, csak egy ilyen csontzenés meccsre rámehet a következő szezonunk. A jelen állás szerint nekünk van nagyobb vesztenivalónk egy ilyen vérbő meccsen.
bcsarli
Nem fog, nyugi. Most egy ideig olyan szigorú bíráskodás jön eltiltásokkal a meccseinken, hogy mindenki vigyázni fog. Remélem ez a mostani gyűlölet átmegy majd valami kölcsönös tiszteletbe egy idő után, mint a Ravensnél, de az biztos, hogy ez nem megy majd egyik napról a másikra.
Ettől függetlenül egyébként tartom, hogy JuJu megkapta a büntetését a taunting miatt és szerintem ami jár beszélgetés ezért, azt meg is tették. De elképesztő a srác teljesítménye, a hozzáállása, minden...20 éves, tényleg pár dolgot talán még másképp kellene kezelnie, de igazi Steeler a fiatalember és ez az első év után igazi kuriózum.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Conner MCL sérülés, ha jól emlékszem. Remélem, Davis-t többet nem látom Gronk-on. Csak azt nem kapta el mellette amit nem akart. Egy passzt sikerült talán leütni, ami felé ment, az Hilton volt. BigBen utolsó passzát én teljesen megértettem, álmos voltam, én is mentem volna aludni. Azért ha AB futja azt az útvonalat, amit Eli, akkor lehet másról szólt volna a reggeli sajtó...
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
1: JuJu-val el kell beszélgetni, nagyon sokat árt a csapatnak mostanában, (taunting/eltiltás, paraszt ünneplés) ezek csak szítják az ellentétet.
2: Conner-ről van valami hír? Rosszul nézett ki az övé is, csak AB mellett nem esik szó róla.
bcsarli
A másik ügyben meg már tényleg nagyon kezd unalmas lenni ez az ügy. Csinált egy rosszul sikerült tackle-t a srác, olyat ami viszonylag sűrűn előfordul (most példa GB-Car meccs) és aztán kicsit elgurult a gyógyszere. Nem kellett volna, hibázott, jött a bünti. Kinek ártott most azzal, hogy ezt eljátszotta, túl azon, hogy a Bengals szurkolók mérgesek rá. De most őszintén, mit kell nekünk ezzel foglalkozni? Szerinted melyik Bengals szurkolót érdekelné az egész ügy, ha elpicsáztak volna minket 2 hete? Vagy ha egy PO meccsen sikerülne nekik. Melyiknek fájt az, hogy Burfict kiütötte AB-t vagy korábban Bell-t. Senki nem fog elbeszélgetni JuJu-val, mert nem kell. Ha rászállnak a cicák, akkor ez van. Ha megsérül ezért az is benne van. Majd a srácok kiállnak érte, aztán lesz egy kis csontzene. De iszonyatosan unalmas már ami ebben az ügyben itt folyik. Mondjuk bevallom őszintén nem szoktam amerikai Bengals fórumot olvasni, de kétlem, hogy ez menne ott. Természetesen szíved joga azt írni amit akarsz, de JuJu szerintem népszerűbb lett mint bárki újoncként (kivétel talán Conner) és egyszerűen imádják Pittsburghben. És elárulok valamit, legalább ennyire imádnák Cincinattiben, ha a Bengals draftolja és mondjuk egy Steelers játékossal szemben csinálja ezt.
(Gyorsan meg is vettem az új pólóját JuJu-nak, igazodva a pittsburghi trendekhez 😉)
Klaci79
Fasza, csak egy ilyen csontzenés meccsre rámehet a következő szezonunk. A jelen állás szerint nekünk van nagyobb vesztenivalónk egy ilyen vérbő meccsen.

több mint 6 éve
bcsarli

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 6 éve
Ez egy akkora bullshit,
peterk2005
Ezt Te tarthatod bullshitnek, nekem pedig az életfilozófiám egyik legalapvetőbb eleme. 😉 Vannak emberek, akik nem kifogásokat keresnek és másokat hibáztatnak, hanem elsősorban azt vizsgálják, hogy ők maguk (vagy a csapatuk) mit csinálhattak volna jobban. Erről szól, és ez a hozzáállás a siker egyik fontos záloga. Azért mert 5 playben rossz ítélet születik, nem dönt el semmit, ha elég jó vagy, a másik 100-120-ban nyerni fogsz.

És jól írod, tegnap bár kib.szott jól játszottunk, de nem voltunk elég jók a W-hez. És a 2 meccsdöntő nüanszon kívül pontosan azért, amit leírtál, 24-16-nál túl óvatosba váltottunk, ahogy ezt magam is leírtam.

Szerkesztette: Soldados

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valamint én is állást foglalok a "Bell vagy Brown a jobb" témában.
Én úgy gondolom, hogy abszolútértéken nézve a két játékos személyes képességeit egyértelmű, hogy AB a jobb, valóban nem nagyon van az NFL történetében az elmúlt 5 évéhez fogható WR teljesítmény. Még az is lehet, hogy mindenidők elkapója.
De!
Hasznosságot tekintve pont a tegnapi meccs mutatta meg, hogy a csapat számára Bell a fontosabb láncszem. Míg AB pótlása ugyanabban a nagyságrendben megoldható volt, addig Bell kiesésénél ez nem ment, nem menne.
Pedig ő "csak" egy RB.Sobri Jóska
A tegnapi meccs semmit nem mutatott meg. Ha tegnap nem Burkhead hanem Gronk esik ki a meccs közepén a Pats-ból, és a meccs végén három Burkhead elkapás/futással jut el a Pats a Steelers endzone-ig, akkor Burkhead fontosabb, mint Gronk?

Nem tudhatod, hogy ha lett volna Brown, akkor mi lett volna. Van olyan jó, hogy mondjuk az utolsó előtti (3&out) Steelers drive-ban, 3 perccel a vége előtt lenyomjon egy olyant, mint amit Gronk művelt az utolsó Pats drive-ban. És akkor most mindenki róla beszélne, Gronk utolsó drive-ja pedig meg sem történt volna.

Én amondó vagyok, hogy ebben a Steelersben mindkettő abszolút nélkülözhetetlen. Kiegészülve Big Bennel harmadikként. Ennyire három emberre épülő offense nincs még egy az NFL-ben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Soldi szokta mondani, hogy a jobb csapatnak 60 perce van, hogy pár hibát, kellemetlenséget, sérülést kompenzáljon, ne múljon 1-2 bírói döntésen a győzelem. A jobb csapat elbírja ezeket, és nyer a végén.Sobri Jóska
Ez egy akkora bullshit, mint ide Lacháza. Soldinak is mindig megmondom egyenesen, meg neked is. 😊 A bíráskodáson olyan tükörsimán elmehet egy meccs, mint annak a rendje. Arról nem is beszélve, hogy a szerencsének is óriási a szerepe. Pattanhat úgy is a labda egy meccsen, hogy abból mindig az egyik csapat jön ki jól. Persze egy egész alapszakaszban egy jó csapatnál általában ez kompenzálódik, mert a 16 meccs erre esélyt ad. De playoffban, továbbmész vagy hazamész helyzetben ez sok esetben merő megideologizálása a győzelemnek vagy vereségnek.

Egyébként szerintem a Steelers tegnap nem az utolsó két percben veszített, hanem az utolsó másfél negyedben. Remekül működött a futás és még a passzjáték is ült 2.5 negyedig, bőven Brown kiesése után is. A második félidőben is, szóval még arról sem volt szó, hogy a Pats half time adjustment sikerült volna jobban. Nem. Egyszerűen az történt, hogy 2.5 negyed után nem megnyerni akarta a meccset Tomlin és stábja, hanem nem akarta elveszíteni. Konzervatívabb játékokat kezdett el hívni, az idő ölésére koncentrált, ahelyett, hogy pontot akart volna tenni a végére. Ez az amit a Patriots-tól sosem látsz. Ők ha elmennek tíz ponttal, és esélyt kapnak arra, hogy lezárják a meccset, akkor sosem óvatoskodnak, hanem lezárják. Időnként nem jön össze, de nagy százalékban igen. A Steelersnek van olyan offense-e, és tegnap működött is olyan jól, amelyikkel be kellett volna vállalni, hogy nem a másik hibájára várok, hanem én befejezem. Meg sem próbálták.

És ebben nem az a legrosszabb, hogy vereség lett, mert a playoff megvan. Az a legrosszabb, hogy így nem lehet megverni kétszer a Pats. Ha éjjel nyert volna a Steelers, akkor is az lenne most a véleményem, hogy a playoffban szinte esély sincs. Pittsburghben sem. Brady még egyszer nem fogja a saját húszason eladni a labdát, még egyszer nem lesz másfélszer annyi ideig a Steelers offense-nél a labda. És eközben nem hiszem, hogy Tomlin képes lesz legközelebb kibújni a bőréből. Ugyanez lesz 1 hónap múlva is. Ha netalántán vezetnétek, ugyanígy be lenne húzva a fék. Ha meg futni kell az eredmény után, akkor már régen rossz.
peterk2005
Sajnos ebben van igazság...nem akartunk már kockáztatni és ez különösen a Pecc TD-je előtti "drivunk" mutatta jól.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Soldi szokta mondani, hogy a jobb csapatnak 60 perce van, hogy pár hibát, kellemetlenséget, sérülést kompenzáljon, ne múljon 1-2 bírói döntésen a győzelem. A jobb csapat elbírja ezeket, és nyer a végén.Sobri Jóska
Ez egy akkora bullshit, mint ide Lacháza. Soldinak is mindig megmondom egyenesen, meg neked is. 😊 A bíráskodáson olyan tükörsimán elmehet egy meccs, mint annak a rendje. Arról nem is beszélve, hogy a szerencsének is óriási a szerepe. Pattanhat úgy is a labda egy meccsen, hogy abból mindig az egyik csapat jön ki jól. Persze egy egész alapszakaszban egy jó csapatnál általában ez kompenzálódik, mert a 16 meccs erre esélyt ad. De playoffban, továbbmész vagy hazamész helyzetben ez sok esetben merő megideologizálása a győzelemnek vagy vereségnek.

Egyébként szerintem a Steelers tegnap nem az utolsó két percben veszített, hanem az utolsó másfél negyedben. Remekül működött a futás és még a passzjáték is ült 2.5 negyedig, bőven Brown kiesése után is. A második félidőben is, szóval még arról sem volt szó, hogy a Pats half time adjustment sikerült volna jobban. Nem. Egyszerűen az történt, hogy 2.5 negyed után nem megnyerni akarta a meccset Tomlin és stábja, hanem nem akarta elveszíteni. Konzervatívabb játékokat kezdett el hívni, az idő ölésére koncentrált, ahelyett, hogy pontot akart volna tenni a végére. Ez az amit a Patriots-tól sosem látsz. Ők ha elmennek tíz ponttal, és esélyt kapnak arra, hogy lezárják a meccset, akkor sosem óvatoskodnak, hanem lezárják. Időnként nem jön össze, de nagy százalékban igen. A Steelersnek van olyan offense-e, és tegnap működött is olyan jól, amelyikkel be kellett volna vállalni, hogy nem a másik hibájára várok, hanem én befejezem. Meg sem próbálták.

És ebben nem az a legrosszabb, hogy vereség lett, mert a playoff megvan. Az a legrosszabb, hogy így nem lehet megverni kétszer a Pats. Ha éjjel nyert volna a Steelers, akkor is az lenne most a véleményem, hogy a playoffban szinte esély sincs. Pittsburghben sem. Brady még egyszer nem fogja a saját húszason eladni a labdát, még egyszer nem lesz másfélszer annyi ideig a Steelers offense-nél a labda. És eközben nem hiszem, hogy Tomlin képes lesz legközelebb kibújni a bőréből. Ugyanez lesz 1 hónap múlva is. Ha netalántán vezetnétek, ugyanígy be lenne húzva a fék. Ha meg futni kell az eredmény után, akkor már régen rossz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én úgy gondolom, hogy abszolútértéken nézve a két játékos személyes képességeit egyértelmű, hogy AB a jobb, valóban nem nagyon van az NFL történetében az elmúlt 5 évéhez fogható WR teljesítmény. Még az is lehet, hogy mindenidők elkapója.
De!
Hasznosságot tekintve pont a tegnapi meccs mutatta meg, hogy a csapat számára Bell a fontosabb láncszem. Míg AB pótlása ugyanabban a nagyságrendben megoldható volt, addig Bell kiesésénél ez nem ment, nem menne.
Pedig ő "csak" egy RB.
Ezért úgy gondolom, hogy alapvetően AB jobb elkapó, mint amilyen futó Bell, a posztja is fontosabb alapvetően, de Bell megtartása mégis fontosabb, magasabb prioritás SB-győzelem elérése érdekében.
Sobri Jóska
A kiemelt részre annyit, hogy egyáltalán nincs. 😊

És pontosan kijött, hogy mennyire hiányzik AB. Pontosan a W és az L közötti különbséget jelenti. Az egyetlen 3 and outnál, amikor csak néhány 1st down kellett volna a W-hez, akkor vajon milyen esélyünk lett volna, ha BB-nek nem JuJu-ra kell hogy dobnia a lasztit 3. és 4-nél, hanem a liga legjobb WR-jének? Aki pontosan így nyert nekünk 3 meccset a legutóbbi 4-ből. Vagy mondjuk, ha 2. és 3. kísérletnél van AB James elejtett TD-je után? Hát én nem arra fogadnék, hogy akkor is kikapunk.

Bell zseniális játékos, akivel tudunk haladni, de amikor game is on the line, akkor AB Time. Rettenetesen hiányzott.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem értem azt hogy arról miért nem beszéltek hogy Rötyi ugyan miért dobta be oda ahova ilyen szituációban SOHA nem teheted. Ok nyerni akart, de ezt ennyivel elintézni? A fake spike teljesen ok, de fel kell tudnia ismerni hogy mikor halott a play és amikor a quick slantbe kétszer kell pump fakelned az a play kurvára halott. Incomplete, berúgod, hosszanítás aminek úgy mész neki hogy a döntetlen neked jó.
davemayer
ez faszság, meg kelett próbálni, mindenkép kellett egy sikertelen passz az óra miatt, bármilyen forgamas is volt ez 100-ból 99szer incomlete vagy TD
chvs
Iez a hozzászólásod érdekesre sikeredett 😊 leírtam hogy a fake spike ok csak azzal volt gond hogy a biztos incomplete helyett választotta azt hogy megpróbálja a tdt egy nagyon necces dobással. Ez 100ból nem hiszem hogy 99szer számotokra jól alakul (mint ahogy lefestetted) az tuti, ez annál sokkal rizikósabb volt. Lehet hogy a Dtek fáradt volt de az ő Djük is az volt és a nagy Shuster-játék amivel odakerültetek megint szabályosan sokkolta őket.
davemayer
Ezt a 100-ból 99 TD/incomplete, 1 interception arányt már 2015 februárjában is hallottam, szóval ez biztosan igaz 😊

Én nem akarok belemenni nagyon a lélektanba, de biztosan az jön le a játékosoknak, hogy a Steelers bebizonyította, hogy le tudja győzni a Patset? Mert én azon sem lennék meglepődve, ha inkább az, hogy bassza meg, jobbak voltunk, nyernünk kellett volna, otthon a kezünkben volt a W, de a végén megint csak az L került be. És szigorúan a kimenetelt (W/L) tekintve ugye nem bizonyította be, hogy le tudja győzni, mert L lett a W helyett. Nem tudom, ez nem nagyobb gát-e, hogy ha ilyenkor nem, akkor mikor.

Azzal én is egyetértek, hogy elkapótok van elég, hogy így is megoldjátok a dolgokat, és Bell-lel teljesen más ez a támadósor. Ez persze nem jelenti azt, hogy meg fogjátok tartani Bellt, vagy bármi, csak egy gondolat 😊 Kíváncsi leszek, a támadósor mennyire esik vissza a következő meccseken, de szerintem egyáltalán nem fog

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Szerintem is ez a szitu, bár a playoff tapasztalat (és a hazai pálya) azért nektek és a Patsnek nagy előny.
A Jagsnek meg a már-már historikusan jó D az, és hogy Bortles a liga jelenlegi legrejtélyesebb jelenségeként feltámadt poraiból, és ligaelit szinten irányít 3 hete, mindezt főleg (egyelőre) neve nincs elkapókkal.
iktriad
Historikusan jó D 😀 Bortles feltámadt poraiból 😀 Jó, én megértelek, én is örömmámorban úsznék a helyedben ilyen estben ennyi szenvedés után, de azért na! 😊 Az a historikusan jó D egyelőre ott jár, hogy játszott 10-12 jó alapszakasz meccset. Bortles pedig egy kiherélt Colt és Houston ellen támadt fel. Kezeljük a helyén a sikereket is! 😉
Szokol
Ami historikusan jó D-t illeti, íme a nyomós indokom.
Amióta 1970-ben egyesült az NFL, még egy csapat se vezetett sackekben, labdaszerzésekben és bekapott pontokban egyszerre az év végén. A Jaguars 2 fordulóval az alapszakasz vége előtt 1. mindhárom kategóriában (14.9 pont/meccs, 51 sack és 30 labdaszerzés).
iktriad
Tehát volt 10-12 jó meccse az alapszakaszban.
Szokol
Bocsánat,hogy belevau-vau,...de nem! Ez azt jelenti,hogy '70 óta bármelyik védelemnek lehetősége lett volna,hogy legyen ilyen 10-12 jó alapszakasz meccse és ennek ellenére ez még soha ,senkinek sem sikerült...Tehát van azért alapja szvsz Ik kijelentésének
kolok1972
Tehát mi következik ebből-->a Jax nyeri a SB-t és nincs itt semmi látnivaló. Le se játsszuk a maradék meccseket, teljesen felesleges...
Klaci79
Nem, ez azt jelenti hogy idén a JAX-nek van a legjobb védelme, ami történelmi szinten is emlitésre méltó lenne... ezt Szokol tényszerü, de valljuk be eléggé lenézö, bagatellizáló kommenttel jutalmazta.

Ha ezeket a számokat a Steelers hozta volna idén, Soldi már 30 tömjénezö hszt irt volna, sztem engedtessék még iktriadnak ez az egy.

(PS - sztem a PO-ban Bortles szét fog esni keményebb secondaryk ellen, de a run game és föleg a D miatt valóban számolni kell a csapattal, pláne mert ez klasszikus AFC North recept, amit mindkét gárda jól ismer....)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ami historikusan jó D-t illeti, íme a nyomós indokom.
Amióta 1970-ben egyesült az NFL, még egy csapat se vezetett sackekben, labdaszerzésekben és bekapott pontokban egyszerre az év végén. A Jaguars 2 fordulóval az alapszakasz vége előtt 1. mindhárom kategóriában (14.9 pont/meccs, 51 sack és 30 labdaszerzés).
iktriad
Azért ne felejtsd el, hogy a Jags az egyik leggyengébb schedule-t futja idén. Az ellenfelek összesített mérlege 82:114, ami 0.41-es STR, igencsak laza. Ha pedig ezek közül a legyőzöttek schedule-jét nézzük, akkor 53:87, ami már 0.37-es STR, a vicc kategória az NFL-ben. Mindehhez jókor is jöttek az ellenfelek. A Steelers és Ravens akkor amikor még döcögtek, a Seahawks meg most, amikorra teljesen szétesett.

A Denver 2015-ben az egyik legerősebb schedule-n keresztül jutott a playoffba, majd ott sorban megverte a #3, #2 és #1 offense-t, és még róluk is van vita, hogy historikusan jók voltak-e. Jusson be a Jags a playoffba (ez pipa), és ott verje szanaszét a liga elit offense-eit, nyerje meg a Superbowlt-t, és akkor lesz egyáltalán értelme felvetni ezt a témát 😊

több mint 6 éve
Hihetetlen, hogy ennyi szerencsénk nem lehet 😢 komolyan a fasz kivan, hogy tényleg meg dolgoztunk érte most. Csak ezt a zsirafot nem tudjuk fogni, persze azt sokan mások se. Kibaszottul bosszantó! Az utolsó előtti drive volt a kulcs, ahol egy sima fd elég lehetett volna, de szerintem ott rossz playeket hívtunk. Sajnos azt az egyet sehogy nem látom, hogy Bostonban nyerni tudnánk.
Klaci79
Pont ugy mint most ,csak AB-vel kiegeszulve. Sztem inkabb nekunk kell azon komolyan agyalni,hogy ha osszejon,akkor a vedelmunk hogy fog helyt allni egy AB-vel kiegeszult csapattal szemben. Persze csak akkor ha uilyen teljesitmenyt nyujtotok,de akkor tolunk tobb kell. Soldit kerdeznem,hogy eddig sem a ket csapat kozti tudasbeli kulonbseggel volt gond Nalatok,hanem ahogy fogalmazott a "kisteso" szereppel,ill a gyozelembe vetett hit hianyaval. Nem tartasz attol Soldi,hogy a meccs vegjateka miatt esetleg erosodhet a jatekosokban ez a Bagameri effektus?
kolok1972
Ez Tomlinon és az edzőkön múlik. Mert ahogy kikaptunk, az persze még jobban rátelepedhet arra a belső gondolatvilágra, hogy mi nem tudjuk leverni a Patset, de az edzőknek el kell tudni adniuk, hogy bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk rá. Mert számomra ez derült most ki, de ezt el is kell hitetni a játékosokkal.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Soldi szokta mondani, hogy a jobb csapatnak 60 perce van, hogy pár hibát, kellemetlenséget, sérülést kompenzáljon, ne múljon 1-2 bírói döntésen a győzelem. A jobb csapat elbírja ezeket, és nyer a végén.
Én is így gondolom.
És ez is történt tulajdonképpen.
A Pats tudta kompenzálni a kimaradt xp-t, kezdő LB hiányát, kezdő futó sérülését, Brady meccsközepi indiszponáltságát.

De!
Pedig ő "csak" egy RB.
Ezért úgy gondolom, hogy alapvetően AB jobb elkapó, mint amilyen futó Bell, a posztja is fontosabb alapvetően, de Bell megtartása mégis fontosabb, magasabb prioritás SB-győzelem elérése érdekében.