Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
A D ultra homály volt. Még így is OT re menthettük volna a meccset a tdnk után egy kétpontossal, ha Boswell nem bosz el két rúgást is.
több mint 7 éve
Brutálisan megéreztük Haden hiányát. Erre azért nem számítottam, mondjuk ehhez azért a csekély mértékű passrush is hozzátett vastagon.Egyetlen egy embert emelnék ki azonban, az pedig JuJu. Parádé a gyerek 🙂Én meg Jesse Jamest!
Gergőke
Ő se volt rossz. Bár az Ő elég pofás volt összességében. Azért persze DeCastro elfér.
Viszont a védelemben Haden mennyire hiányzott...😢
Klaci79
Igazad van, Jesset elfeledtem hirtelen.
több mint 7 éve
Egyetlen egy embert emelnék ki azonban, az pedig JuJu. Parádé a gyerek 🙂Juju kurvajó, elkap, blokkol!
Gergőke
több mint 7 éve
Egyetlen egy embert emelnék ki azonban, az pedig JuJu. Parádé a gyerek 🙂Én meg Jesse Jamest!
Gergőke
Ő se volt rossz. Bár az Ő elég pofás volt összességében. Azért persze DeCastro elfér.
Viszont a védelemben Haden mennyire hiányzott...😢
több mint 7 éve
Nekem az eddigiek alapjan az a legfajdalmasabb, hogy semmi nem valtozott tavalyhoz kepest. Az O elkorcsolyazik, igaz be-befullad a gep, de fogjuk ra hogy megy.
A D viszont teljesen fogalmatlan egy valid iranyito ellen (ha a Kutyaknal nem Taylor iranyitott volna laza gyufa az is). Misstackle, zero passrush, 5yardra torteno emberkovetes, stb. Nem szedem meg le a keresztvizet mert koran van, de nem tetszik amit latok, mintha 6 honapig csak strandolt volna a stab. Ideje felebredni mert ez olyan keves lesz mint szarban a c vitamin.
több mint 7 éve
Egyetlen egy embert emelnék ki azonban, az pedig JuJu. Parádé a gyerek 🙂
több mint 7 éve
Egyszer kipróbálhatunk majd egy olyan meccset is, amikor a D és az O is egyszerre felnő a feladathoz. Múlthéten az O parádézott, most pedig a D.Ja és üzenem Boswellnek, hogy azért, mert megfizették még be kell ám rúgni az extrát, de ennyi pénzért lehet, hogy a FG-t is. 😊
több mint 7 éve
A holnapi meccs bold predictionje következik a részemről, szigorúan egyéni meglátásokkal (amennyiben a hurrikán miatt egyáltalán megrendezik a mérkőzést).Elég jól ráéreztem...sajnos a végeredményt tekintve mellélőttem.
Kezdem ott, hogy a múlt heti mérkőzésekből egyik csapat esetében sem szabad kiindulni. Nagyon a szezon elején vagyunk , kicsi a minta. Mindkét csapat egy hullámhegy-hullámvölgy meccset játszott, eléggé szezon eleji formában, ahol voltak bíztató jelek és aggasztónak tűnő problémák is. Mindkét csapat ellenfele hibázott rendesen, mi azért nem nyertünk, mert mi többet hibáztunk, mint a Browns; a Chiefs meg azért nyert, mert a Chargers egyrészt a mély zónákkal nem bírt mit kezdeni (+ ST touchdown-t kaptak), másrészt a kulcspillanatokban valaki mindig belehibázott a támadásaikba.
Összességében a Chiefs ellen az elmúlt években jól ment (2014 óta 4-1 a mérleg), elég jó matchup voltak nekünk Smith-szel, mert döntően a védelmünk a futásukat ölte és passzra kényszerültek, ami elég egyoldalassá tette a védekezésünket, illetve legtöbbször előnyből játszottunk és ők mentek utánunk. Most Mahomes miatt teljesen más sebességet használnak és teljesen más területeket támadnak, mint a korábbi meccseken, szóval más gameplan kellene.
Azt még megemlítem, hogy a Heinz Fielden viharos idő, nagy szél várható, ami lehet, hogy a passzjátékot valamennyire ellehetetleníti. Szerintem a rosszabb idő nekünk kedvez, jobban hozzászokhattunk, mint pl Mahomes!
a) QB +Pit OL vs KC front: Abból indulok ki, hogy BigBen játszik, mert ha bármelyik backup kezd, akkor kb teljesen mindegy mit írok. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy Bentől ez a szokásos rozsdás kezdés volt és lassan fog belerázódni a dolgokba (a preseason szinte teljes kihagyása nagy mellélövés a meglátásom szerint nála), nem pedig hirtelen öregedésről van szó. Szerintem fejben nem volt ott múltkor és dekoncentráltságot láttam rajta. Sokkal élesebbnek kellene lennie (hazai pálya segíthet), illetve gyorsabb release-k kellenek, mert amúgy a fal jól védte.
Alap lenne Ben egészségének hosszútávú megőrzése, ezért J. Houstont akár kettőzéssel is ki kell venni a játékból (ami rohadt nehéz lesz, mert hihetetlen gyorsan és jól dolgozik a kezeivel), szóval most több jumbo csomagot és TE besegítést várok, mert már Garrettel is meggyűlt a bajunk múlt héten. A másik oldalon Dee Ford nekem nem annyira meggyőző, őt meg kell oldania az OT-knek.
Tavaly a Chris Jones - Bailey DT páros szemre visszaesett mind rundef-ben, mind interior rushban a korábbiakhoz képest, de múlt héten Gordont azért kordában tartották Kpassagnonnal beforogva. Nálunk DeCastro hiányában még nehezebb lesz Connernek belül futni, bár - ahogy írtam múltkor - strecht futásokat nem nagyon húztunk elő. Most ez kulcs lesz, szerintem Foster felé többet fog menni JC és egyirányba menő dupla OL-men húzásokat is használunk majd, hogy többen felérjenek a második szintre.
A Ragland-Hitchens páros nekem nagyon tetszett múlt héten, jól együttműködnek, energikusak, nagy területen játszanak, de egyik sem egy észlény, hanem sokszor első szándékból mennek gap-re, ezért megzavarhatók. Egy egészséges, teljes O-linenal szerintem menne a futás, amivel fel lehet építeni a passzjátékot szépen Bennek, de most vannak kétségeim.
Összességében szerintem Connernek most nagyobb feladata lesz, fogunk tudni haladni, de főleg RZ-ban kulcs lesz, hogy ne hibázzunk bele.
b) QB +KC OL vs Pit front: Mahomes egy őstehetség, nagyon szépen mozog a zsebben, nekem kerek a dobómozdulata is, bődületes a karereje, viszont egyelőre elég egyszerű sémát játszatnak vele. A LeBeau-örökség miatt hiszek abban, hogy rookie QB-kat össze tudunk zavarni, de ehhez kelleni fognak a zone blitzek. Tavaly ligaszinten nagy nyomást helyeztünk az ellenfél QB-jára, múlt héten sem volt ezzel gond, és szerintem a KC fal bal oldala sebezhető, főleg Wylie.
Érdekes kérdés lesz viszont a futásvédekezés, mert múlt héten szemre javultunk, de most nem fognak beleférni a pályaközepi missed tackle-k Hunt ellen. Szóval a LB-jeinknek lesz dolga, de nekem Bostic tetszett eddig, mert agresszív és biztoskezű volt. Sajnos, ha Heyward nem játszik, akkor tartok tőle, hogy rundef-ben visszaesünk, főleg a szélek lezárásában, mert Dupree megint csomószor túlfutott a játékon és ezért többször Wattnak kellett keresztben odaérni. Tippre Hunt 50 yard felett lesz, lesz nagy játéka, de nem ő lesz a döntő faktor.
c) KC pass vs Pit sec: Meglátásom szerint a mélypasszokkal nyerhet a Chiefs, mert az ellen mindig szenvedtünk. Gondolom Hill-t Hiltonnal őriztetjük, és Davis vagy Edmunds besegít neki deep safetyként (sztem kevesebbet lesz most Davis a boxban, egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy Mahomes mélyre támadjon, viszont a keresztzónákba és a vonal mellé/számokon kívül menő passzokban még elég kiforratlannak tartom őt ). Utóbbi most bizonyíthatja a playmaker képességeit, amire nagy szükség lesz, főleg hogy Haden nem játszik.
Sammy Watkins megeszi Burnst. Őt ráadásul ilyen jolly jokerként használják, mert gyors is, test-test ellen is jó és - bár a közvélekedés nem ez - de jó útvonalakat fut. Szerintem neki lesz a legtöbb yardja.
Hogy Travis Kelce ellen ki védekezik, az is jó kérdés. Shazier általában limitálta őt, de ebben jelenleg egyik LB-nk sem kifejezetten jó, szóval jöhet a Dollar és a sok-sok Nickel 😊 Mondjuk szerintem a nickel a legjobb Def sémánk jelenleg, ami tényleg működik is. Tippre középen Davis/Edmunds, szélekre Watt megy vele. Megnézném azért Morgan Burnettet ebben a szerepben.
Összességében a passrush hatékonyságán áll vagy bukik a meccsünk, mert Mahomesba belelátom, hogy felpakol ezzel az arzenállal 30 pontot is, míg a jelenlegi Benben ezt nem érzem. Persze, ha a tavaly év végi Bent látjuk, akkor a 40 pont sem akadály, de most jobb lenne a pontháborút kerülni, mert a Chiefs mostt arra épít.
d) Pit pass vs KC sec: Emmit Thomas szerintem a legjobb sec edző a ligában, aki egy Ron Parkerből is elitnek látszó S-t csinált (aki az offseasonben persze más sémában megbukott) , s akinek a sémájába beilleszhető bármilyen szerencsétlen. A legújabb jelölt Kendall Fuller. Másrészt vannak szép játékszerei: Eric Berry, Scandrick és Nelson is bőven átlag feletti játékosok.
Ebben a helyzetben Antonio Browntól tündöklés kellene, amire kétségtelenül képes. Szerintem most is nagyobb százelékban kettőzik az elején és ha Juju-t nem tudjuk bevonni, akkor így is marad végig. Mellesleg Berry is küzd a sarkával, szóval azért jó esélyünk van a passzjáték sikerére. De ehhez kettő potens célpont kellene és Bentől egy precíz meccs. A középső zónákat azért a tavalyi évben a KC többször feladta, szóval JJ és Rogers is megjátszható lehet, s most ugye az ő LB-jeik sem az elit coverről híresek (még Hitchens so-so, de Ragland ebben elég béna).
Összességében - főleg egy fullos Berry nélkül - nyerhetjük ezt a matchupot, de kelleni fog a maximális koncentráció, mert 1-nél több labdaeladás most nem fog beleférni és az sem, hogy ST-ből pontokat kapjunk. Boswell meg kapja össze magát, mert a múltkori - az időjárás ellenére - elég csúnya volt!
Kiélezett, ideges meccsre számítok, ahol nüanszok döntenek majd, de7 ponton belül nyerünk.
Fast Willie
több mint 7 éve
Ez az idojaras jelento oldal a legpontosabb. Szoval bizok mindkettoben. De mint irtak as eso erhet idea nem a hurrikan es legutoljara is igy volt.hát bízz a google-ben...😀A Florance a windy.com elég pontos jelzései szerint, még valahol S. Carolina mezőin tombol...meglepne ha beleszólna az időjárásbadrive.google.com/file/d/1WtA1fahfuZxoLS4xEJZWwusgxY-9grOA/view?usp=drivesdk
azt hiszem ma egyik csapat sem foghatja az időjárásra...
Klaci79
Nekem ezt irja az idojaras Pittsburgh rol. Helyi idojaras.
gabistar
én inkább ennek hiszek
www.windy.com/hu/-Radar-vill%C3%A1ml%C3%A1sok-radar?radar,37.230,-78.135,6
Klaci79
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Nem lesz eredménykövető?😕
több mint 7 éve
hát bízz a google-ben...😀A Florance a windy.com elég pontos jelzései szerint, még valahol S. Carolina mezőin tombol...meglepne ha beleszólna az időjárásbadrive.google.com/file/d/1WtA1fahfuZxoLS4xEJZWwusgxY-9grOA/view?usp=drivesdk
Klaci79
Nekem ezt irja az idojaras Pittsburgh rol. Helyi idojaras.
gabistar
én inkább ennek hiszek
www.windy.com/hu/-Radar-vill%C3%A1ml%C3%A1sok-radar?radar,37.230,-78.135,6
több mint 7 éve
A Florance a windy.com elég pontos jelzései szerint, még valahol S. Carolina mezőin tombol...meglepne ha beleszólna az időjárásbadrive.google.com/file/d/1WtA1fahfuZxoLS4xEJZWwusgxY-9grOA/view?usp=drivesdk
Klaci79
Nekem ezt irja az idojaras Pittsburgh rol. Helyi idojaras. Szoval megusztuk a korai esot de ma ideerhet as eso. Keso este Mint irjak.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Steelers inactives: QB Mason Rudolph, WR Justin Hunter, CB Joe Haden, S Marcus Allen, G David DeCastro, T Zach Banner, DE Tyson Alualu.Ben valami könyökvédőt dob a dobókezén...
Alualu meg első sérülés miatt kihagyott meccse a középiskola óta...nem semmi...17 év
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
A Florance a windy.com elég pontos jelzései szerint, még valahol S. Carolina mezőin tombol...meglepne ha beleszólna az időjárásbaazt hiszem ma egyik csapat sem foghatja az időjárásra...
több mint 7 éve
Ahogy sejteni lehetett, Feiler kapott sisakot, Coty is. Ami hír viszont, hogy Washington aktív Hunter ellenében.
több mint 7 éve
Egyebkent a rossz ido erdeklodes hianyaban elmarad, ugy fest.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Biztosan játszik Ben és valószínűleg Heyard, Burns is
több mint 7 éve
Mi a helyzet Bennel?Most azt mondtak NFL networkon (Game Day Morning), hogy jatszani fog valoszinuleg. Ez a legfrissebb.
steelwolf

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Köszi a bókokat srácok, de van feleségem!😁 Ha időm engedi, majd igyekszem minden meccsünkről értékelőt, ill felvezetőt írni!
több mint 7 éve
Mi a helyzet Bennel?
több mint 7 éve
Willie bazeg, ezután a hsz-ed után át kell nevezni Long Williere 😛Vagy Gabistar2-re 😊
(Ha most azt mondod, hogy egyébként az van az anyakönyvi kivonatban, akkor becsokkantok 😀 😀)
kishaszi
Bocs mindkettőtől, túl nagy ziccer volt 😊
több mint 7 éve
Willie bazeg, ezután a hsz-ed után át kell nevezni Long Williere 😛(Ha most azt mondod, hogy egyébként az van az anyakönyvi kivonatban, akkor becsokkantok 😀 😀)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
A holnapi meccs bold predictionje következik a részemről, szigorúan egyéni meglátásokkal (amennyiben a hurrikán miatt egyáltalán megrendezik a mérkőzést).Kezdem ott, hogy a múlt heti mérkőzésekből egyik csapat esetében sem szabad kiindulni. Nagyon a szezon elején vagyunk , kicsi a minta. Mindkét csapat egy hullámhegy-hullámvölgy meccset játszott, eléggé szezon eleji formában, ahol voltak bíztató jelek és aggasztónak tűnő problémák is. Mindkét csapat ellenfele hibázott rendesen, mi azért nem nyertünk, mert mi többet hibáztunk, mint a Browns; a Chiefs meg azért nyert, mert a Chargers egyrészt a mély zónákkal nem bírt mit kezdeni (+ ST touchdown-t kaptak), másrészt a kulcspillanatokban valaki mindig belehibázott a támadásaikba.
Összességében a Chiefs ellen az elmúlt években jól ment (2014 óta 4-1 a mérleg), elég jó matchup voltak nekünk Smith-szel, mert döntően a védelmünk a futásukat ölte és passzra kényszerültek, ami elég egyoldalassá tette a védekezésünket, illetve legtöbbször előnyből játszottunk és ők mentek utánunk. Most Mahomes miatt teljesen más sebességet használnak és teljesen más területeket támadnak, mint a korábbi meccseken, szóval más gameplan kellene.
Azt még megemlítem, hogy a Heinz Fielden viharos idő, nagy szél várható, ami lehet, hogy a passzjátékot valamennyire ellehetetleníti. Szerintem a rosszabb idő nekünk kedvez, jobban hozzászokhattunk, mint pl Mahomes!
a) QB +Pit OL vs KC front: Abból indulok ki, hogy BigBen játszik, mert ha bármelyik backup kezd, akkor kb teljesen mindegy mit írok. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy Bentől ez a szokásos rozsdás kezdés volt és lassan fog belerázódni a dolgokba (a preseason szinte teljes kihagyása nagy mellélövés a meglátásom szerint nála), nem pedig hirtelen öregedésről van szó. Szerintem fejben nem volt ott múltkor és dekoncentráltságot láttam rajta. Sokkal élesebbnek kellene lennie (hazai pálya segíthet), illetve gyorsabb release-k kellenek, mert amúgy a fal jól védte.
Alap lenne Ben egészségének hosszútávú megőrzése, ezért J. Houstont akár kettőzéssel is ki kell venni a játékból (ami rohadt nehéz lesz, mert hihetetlen gyorsan és jól dolgozik a kezeivel), szóval most több jumbo csomagot és TE besegítést várok, mert már Garrettel is meggyűlt a bajunk múlt héten. A másik oldalon Dee Ford nekem nem annyira meggyőző, őt meg kell oldania az OT-knek.
Tavaly a Chris Jones - Bailey DT páros szemre visszaesett mind rundef-ben, mind interior rushban a korábbiakhoz képest, de múlt héten Gordont azért kordában tartották Kpassagnonnal beforogva. Nálunk DeCastro hiányában még nehezebb lesz Connernek belül futni, bár - ahogy írtam múltkor - strecht futásokat nem nagyon húztunk elő. Most ez kulcs lesz, szerintem Foster felé többet fog menni JC és egyirányba menő dupla OL-men húzásokat is használunk majd, hogy többen felérjenek a második szintre.
A Ragland-Hitchens páros nekem nagyon tetszett múlt héten, jól együttműködnek, energikusak, nagy területen játszanak, de egyik sem egy észlény, hanem sokszor első szándékból mennek gap-re, ezért megzavarhatók. Egy egészséges, teljes O-linenal szerintem menne a futás, amivel fel lehet építeni a passzjátékot szépen Bennek, de most vannak kétségeim.
Összességében szerintem Connernek most nagyobb feladata lesz, fogunk tudni haladni, de főleg RZ-ban kulcs lesz, hogy ne hibázzunk bele.
b) QB +KC OL vs Pit front: Mahomes egy őstehetség, nagyon szépen mozog a zsebben, nekem kerek a dobómozdulata is, bődületes a karereje, viszont egyelőre elég egyszerű sémát játszatnak vele. A LeBeau-örökség miatt hiszek abban, hogy rookie QB-kat össze tudunk zavarni, de ehhez kelleni fognak a zone blitzek. Tavaly ligaszinten nagy nyomást helyeztünk az ellenfél QB-jára, múlt héten sem volt ezzel gond, és szerintem a KC fal bal oldala sebezhető, főleg Wylie.
Érdekes kérdés lesz viszont a futásvédekezés, mert múlt héten szemre javultunk, de most nem fognak beleférni a pályaközepi missed tackle-k Hunt ellen. Szóval a LB-jeinknek lesz dolga, de nekem Bostic tetszett eddig, mert agresszív és biztoskezű volt. Sajnos, ha Heyward nem játszik, akkor tartok tőle, hogy rundef-ben visszaesünk, főleg a szélek lezárásában, mert Dupree megint csomószor túlfutott a játékon és ezért többször Wattnak kellett keresztben odaérni. Tippre Hunt 50 yard felett lesz, lesz nagy játéka, de nem ő lesz a döntő faktor.
c) KC pass vs Pit sec: Meglátásom szerint a mélypasszokkal nyerhet a Chiefs, mert az ellen mindig szenvedtünk. Gondolom Hill-t Hiltonnal őriztetjük, és Davis vagy Edmunds besegít neki deep safetyként (sztem kevesebbet lesz most Davis a boxban, egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy Mahomes mélyre támadjon, viszont a keresztzónákba és a vonal mellé/számokon kívül menő passzokban még elég kiforratlannak tartom őt ). Utóbbi most bizonyíthatja a playmaker képességeit, amire nagy szükség lesz, főleg hogy Haden nem játszik.
Sammy Watkins megeszi Burnst. Őt ráadásul ilyen jolly jokerként használják, mert gyors is, test-test ellen is jó és - bár a közvélekedés nem ez - de jó útvonalakat fut. Szerintem neki lesz a legtöbb yardja.
Hogy Travis Kelce ellen ki védekezik, az is jó kérdés. Shazier általában limitálta őt, de ebben jelenleg egyik LB-nk sem kifejezetten jó, szóval jöhet a Dollar és a sok-sok Nickel 😊 Mondjuk szerintem a nickel a legjobb Def sémánk jelenleg, ami tényleg működik is. Tippre középen Davis/Edmunds, szélekre Watt megy vele. Megnézném azért Morgan Burnettet ebben a szerepben.
Összességében a passrush hatékonyságán áll vagy bukik a meccsünk, mert Mahomesba belelátom, hogy felpakol ezzel az arzenállal 30 pontot is, míg a jelenlegi Benben ezt nem érzem. Persze, ha a tavaly év végi Bent látjuk, akkor a 40 pont sem akadály, de most jobb lenne a pontháborút kerülni, mert a Chiefs mostt arra épít.
d) Pit pass vs KC sec: Emmit Thomas szerintem a legjobb sec edző a ligában, aki egy Ron Parkerből is elitnek látszó S-t csinált (aki az offseasonben persze más sémában megbukott) , s akinek a sémájába beilleszhető bármilyen szerencsétlen. A legújabb jelölt Kendall Fuller. Másrészt vannak szép játékszerei: Eric Berry, Scandrick és Nelson is bőven átlag feletti játékosok.
Ebben a helyzetben Antonio Browntól tündöklés kellene, amire kétségtelenül képes. Szerintem most is nagyobb százelékban kettőzik az elején és ha Juju-t nem tudjuk bevonni, akkor így is marad végig. Mellesleg Berry is küzd a sarkával, szóval azért jó esélyünk van a passzjáték sikerére. De ehhez kettő potens célpont kellene és Bentől egy precíz meccs. A középső zónákat azért a tavalyi évben a KC többször feladta, szóval JJ és Rogers is megjátszható lehet, s most ugye az ő LB-jeik sem az elit coverről híresek (még Hitchens so-so, de Ragland ebben elég béna).
Összességében - főleg egy fullos Berry nélkül - nyerhetjük ezt a matchupot, de kelleni fog a maximális koncentráció, mert 1-nél több labdaeladás most nem fog beleférni és az sem, hogy ST-ből pontokat kapjunk. Boswell meg kapja össze magát, mert a múltkori - az időjárás ellenére - elég csúnya volt!
Kiélezett, ideges meccsre számítok, ahol nüanszok döntenek majd, de 7 ponton belül nyerünk.
Szerkesztette: Willie Parker