Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ben, Bell, Brown, Boswell, Shazier, DeCastro, Villanueva és Pouncey a Pro Bowl keretben!
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Most hülyének fogsz nézni, de szerintem Jesse futóvá vált és egy mozzanattal befejezte az elkapást, a labda benyújtása másik, elkülönülő, a pontszerzést célzó mozzanat. A szabálykönyvet olvasgatom. Azt mondja, h catchhez mindkét lábnak lent kell lenni (pipa), fogni kell a labdát (pipa) és bizonyìtani kell, h futóvá vált azzal pl., h lép, megfordul v el tudja kerülni a kontaktot a védővel (utóbbi kettőből egyik biztosan megtörtént). Aztán persze van egy kieg, h földdel ütközés után is kell kontroll, csak arról hallgat a rulebook, h EZ vonal elérése a futóvá válás után számít-e pontszerzés szempontjából. (a szabálykönyv a mezőnybeli és az endzone-on belüli elkapások között különböztet). Ha a fenti feltételek miatt a mezőnyben futóvá vált az elkapó, akkor a RB Td-hez képest miért plusz feltétel h végig kontrollálja az endzone-ban is, ha kívülről érkezik és a labda kontrolláltan áthaladt a vonalon? (Más, ha elkapó EZ-n belül kapja a passzt, ott nyilván végig kontroll kell, mert nem válhatott futóvá, nem kellett plusz mozzanatatot tennie, eképpen egyenlìtődnek ki a feltételek.) Én kizárólag ezt nem értem a szabályban. Illetve sokan azt nem veszik figyelembe, h a goal line egy elég fontos és nevzetes pont a pályán, ami egyedivé teszi ezt a szitut. BTW. akkor Grimble TD-je sem TD, mert ő sem kontrollálta a labdát a goal line átlépése után? Vagyis nálam mindketten kontakt nélkül, kontrollált labdatartással, football move végzésével, futóvá válás feltételeinek eleget téve szereztek TD-t és az EZ-ben történtek lényegtelenek. Szubjektív vagyok😀
Fast Willie
Megpróbálom én is.

Szerintem vonatkoztass el attól, hogy hol történt az eset és gondolj úgy rá, mintha a mezőnyben történt volna. Mert jelenleg irreleváns az, hogy a labda áthaladta e a gólvonal síkját vagy sem.

2 dolgot kell figyelni.
- James esés közben kapta el a labdát, ami azt jelenti, hogy túl kell élnie a labdának a földetérést. Értsd nem veszítheti el a kontrollt a labda felett, illetve a talaj nem segíthet a kontroll megtartásában.
- Talaj nem okozhat fumblet, csak incomplete passzt. Mivel James kezei között megmozdult a labda a földetérés pillanatában, ezért nem beszélhetünk sikeres passzról.

Azáltal hogy előre dől az elkapás során még nem minősül futónak. A korábban szóbakerült elkapások annyiban másabbak, hogy ott az elkapás után volt még pár lépés előrehaladás, amivel teljesült a futóvá válás kritériuma. James esetében ahogy megkapta a labdát csak esett és esés közben nyújtotta előre a labdát és időközben értelemszerűen leért a lába, de ez csak arra szolgál, hogy az elkapást megnyújtsa, nem arra, hogy futóvá váljon. Ha túlélte volna a földet és nem ér hozzá senki, akkor feláll és futhat tovább kvázi mint futójátékos.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Steven Ridley a fedélzeten!
steelwolf
Nem gondolom, h a labdabiztonságunkat szolgálja, viszont a Pats RB playbookjáról mesélhet
Fast Willie
Hacsak nem változott meg az azóta eltelt 3 évben egy kissé.
És akkor már mesélhet a Jets, a Lions, a Colts, a Falcons, a Broncos és a Vikings titkairól is.
Hacsak ott sem változik soha semmi...

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Most hülyének fogsz nézni, de szerintem Jesse futóvá vált és egy mozzanattal befejezte az elkapást, a labda benyújtása másik, elkülönülő, a pontszerzést célzó mozzanat. A szabálykönyvet olvasgatom. Azt mondja, h catchhez mindkét lábnak lent kell lenni (pipa), fogni kell a labdát (pipa) és bizonyìtani kell, h futóvá vált azzal pl., h lép, megfordul v el tudja kerülni a kontaktot a védővel (utóbbi kettőből egyik biztosan megtörtént). Aztán persze van egy kieg, h földdel ütközés után is kell kontroll, csak arról hallgat a rulebook, h EZ vonal elérése a futóvá válás után számít-e pontszerzés szempontjából. (a szabálykönyv a mezőnybeli és az endzone-on belüli elkapások között különböztet). Ha a fenti feltételek miatt a mezőnyben futóvá vált az elkapó, akkor a RB Td-hez képest miért plusz feltétel h végig kontrollálja az endzone-ban is, ha kívülről érkezik és a labda kontrolláltan áthaladt a vonalon? (Más, ha elkapó EZ-n belül kapja a passzt, ott nyilván végig kontroll kell, mert nem válhatott futóvá, nem kellett plusz mozzanatatot tennie, eképpen egyenlìtődnek ki a feltételek.) Én kizárólag ezt nem értem a szabályban. Illetve sokan azt nem veszik figyelembe, h a goal line egy elég fontos és nevzetes pont a pályán, ami egyedivé teszi ezt a szitut. BTW. akkor Grimble TD-je sem TD, mert ő sem kontrollálta a labdát a goal line átlépése után? Vagyis nálam mindketten kontakt nélkül, kontrollált labdatartással, football move végzésével, futóvá válás feltételeinek eleget téve szereztek TD-t és az EZ-ben történtek lényegtelenek. Szubjektív vagyok😀
Fast Willie
Hihetetlen vagy... De még egyszer utoljára megpróbálom. A kiegészítés arról szól, hogy a földet éréskor is meg KELL tartani a kontrollt. Tök mindegy a vonal, az end zone! Azért nincs benne, hogy vonal előtt, vagy után, mert meg KELL tartani a labda felett a kontrollt. Ha nem tartod meg, akkor incomplete. Az end zone előtt, az end zone-ban, vagy akár a félpályán. Ha nem tartod meg a kontrollt, NINCS elkapás - függetlenül attól, hogy a pálya melyik szegletében történik az eset. JJ nem tartotta meg a kontrollt, így incomlete. Ez a szabályok szerint a félpályánál is incomplete.

Részemről befejeztem. De mindenre választ találsz az általam belinkelt Depot-os cikkben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ez általánosságban érthető lenne, de most komolyan egy Belichick csapatot akarnak meglepni egy do or die szituációban??
...
ZERO_L
Miért, egy Belichick csapatot nem lehet meglepni, vagy mi?

Nekem pl a SB első félidejében elég meglepettnek tűnt az egész stáb... vagy a taktika része volt, hogy engedjük el őket 25 pontra, és közben csináljunk úgy mintha tök tanácstalanok lennénk? 😊

Amúgy meg sütinek igaza van, AFC N-ban sosem a matekozás dívott, hanem a blue collar football. Itt nem ésszel szoktak meccseket nyerni, hanem erővel. Én pont ezt szerettem a régebbi Steelersben, hogy goal line szituban felálltunk középre futáshoz, és középre futottunk. Tudom hogy tudod, de így is megcsinálom mert erősebb vagyok, és ennyi. Kár hogy ezt elhagytuk mostanában. 😕
Jan
annyira éreztem, hogy valaki képes lesz ezt is belemagyarázni

senki nem mondja, hogy Belichick tévedhetetlen vagy ne lehetne elverni (aszem nem volt olyan régen a Miami meccs) egy jól összeállított gameplannel

itt csak arról van szó, hogy ha egy play-en múlik a mérkőzés, akkor nem érdemes azt túlgondolni egy Belichick csapat ellen, főleg nem olyan trükkös játékot hívni amit a közelmúltban már bemutattak, mert a legnagyobb előnyt a meglepetés erejét ilyen esetben túlbecsülik

ha cinikus lennék azt mondanám a kiemelt részre, hogy ezt az edzők tökéletesen be is bizonyították vasárnap, kicsit ésszel fociznak a negyedik negyedben és megvan a meccs

Ez általánosságban érthető lenne, de most komolyan egy Belichick csapatot akarnak meglepni egy do or die szituációban??
Pont semmi meglepő nem volt ebben, így inkább csak hátrányuk származott a kapkodásból

twitter.com/JamesALight/status/942555066246008832

twitter.com/MarkDanielsPJ/status/942557241563058176
ZERO_L
Tokeletesen igaz ez, de arra a d nincs felkeszulve, hogy most egy utolso masodperces egyenlito fg jon spike al, avagy passz. De ha meg bejon neki, akkor most istenitene mindenki hogy a belichick csapat is megette a spike ot.

A lenyeg, hogy nem jott ossze, jol vedekezett a pats. Es hogy szerencsejukre el is kaptak int re. Ha ez nem sikerul, akkor most senki nem beszel igy errol. Es barkit el lehet kapni egy trukkos jatekkal. Ha el tudjak adni. Azert mert egy heten egyszer gyakorolsz valamit, az sem jelenti azt, hogy az off nem tudna td t elerni ezzel. Es mivel itt siman gondolhattak volna, hogy tenyleg spike jon es fg. Ez a lenyeg. Nem voltunk 4 pontra lemaradva, hogy tudjak tenylegesen td re megyunk. Ezert probaltak meg, meg hogy hatha bejon. Es ha netan nem is jon be, legtobbszor azert nincs belole int. Es ha ben ugy iteli meg siman eldobhatta volna a labdat csak megszabadulva tole es nincs int. Es van egy plussz jatek. Dontesek rossz sorozata es szerencse kellett ahhoz hogy int legyen. Meg a pats jo vedekezese.

Erre nem ideillo de talan jo pelda, hogy tudod hogy futni fog egy csapat az ellenfel 1 yardosanal. Tudod hogy kozepen fognak probalkozni. De nem tudod megallitani oket, mert nem tudod milyen semaval jon az off. Es mivel minden play picit mas es mondjuk konnyebb dolga van az off nak bevinni azt az egy yardot futva, mint kivedekezni, szoval igy megis beeroltetik tdre. Pedig tudtad mi jon.
gabistar
de nem jön be, pont ez a lényege a mi kultúránknak, hogy fel vannak készítve a játékosok szinte minden szituációra, így nem lehet a meglepetés faktorral számolni mint általában

és nem, nem egy héten egyszer gyakorolják, ezekre a helyzetekre már McGineséket felkészítették, az edzés része ez is, főleg egy olyan csapat ellen aki ezt már bemutatta a közelmúltban

amúgy Carrollék is így vélekedtek, "kevés az esélye, hogy INT legyen belőle", csak (vélhetően) egy bajnoki cím múlt rajta
ezért mondom, hogy feleslegesen kockáztattak az edzők, nem volt sok esély az INT-re, de biztos nagyobb volt mint egy kihagyott FG-nak 25-ről
az egész negyedik negyedet rosszul menedzselték, kezdődött azzal, hogy egy síkúbb lett a playcalling, majd visszaadták Bradynek a labdát és tetőzött ebben a fakespike-ban vagy azért mert túlgondolták vagy azért mert elvitte őket lendület azt hitték minden összejön nekik az ellenfél meg összetörve várja a sorsát

ez most kis túlzással belefért (van két meccse mindenkinek, bármi lehet), de a PO-ban nem hiszem, hogy bele fog férni az ehhez hasonló negyedik negyed, főleg ha idegenben kell játszani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 390
steelwolf
Nem gondolom, h a labdabiztonságunkat szolgálja, viszont a Pats RB playbookjáról mesélhet
több mint 6 éve
Előre is bocs hogy belepofázok így félrészegen ebbe. Csak nem értem hogy miért ez a nagy vita ezen. Ebben az esetben a szabály szerint semmi kétes dolog nincsen szerintem. Lehet szeretni a szabályt, meg nem szeretni, de azt mondani, hogy nem egyértelmű ebben a szituációban, az szerintem hülyeség. Ha lenne erre jobb szabály már évek óta alkalmazhatnák (pl. szegény Megatron elkapása óta mindenképpen).

Egyetlen megoldás van: bele kell verni minden elkapó fejébe, hogy a labdát csak akkor engeded ki a kezed közül, ha a bíró elkéri a játék végén. Addig bármi történik szorítani kell, mert abban a pillanatban (és felfokozott hangulat) nem biztos hogy úgy ítéli meg belülről a játékos, hogy az elkapás folyamata már lezárult. Persze visszanézve/lassítva ez egyértleműbb döntés, de ez csak a bíróknak van meg a játék után.

Ha azzal lenne gond, hogy mikor válik egy elkapó futóvá, azt már megérteném, mert ebben sajnos nincs pontos szabály (ami alapján objektíven el lehet dönteni). Bár ez lehet nem is olyan egyszerű kérdés.
Ettemlevest
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Előre is bocs hogy belepofázok így félrészegen ebbe. Csak nem értem hogy miért ez a nagy vita ezen. Ebben az esetben a szabály szerint semmi kétes dolog nincsen szerintem. Lehet szeretni a szabályt, meg nem szeretni, de azt mondani, hogy nem egyértelmű ebben a szituációban, az szerintem hülyeség. Ha lenne erre jobb szabály már évek óta alkalmazhatnák (pl. szegény Megatron elkapása óta mindenképpen).

Egyetlen megoldás van: bele kell verni minden elkapó fejébe, hogy a labdát csak akkor engeded ki a kezed közül, ha a bíró elkéri a játék végén. Addig bármi történik szorítani kell, mert abban a pillanatban (és felfokozott hangulat) nem biztos hogy úgy ítéli meg belülről a játékos, hogy az elkapás folyamata már lezárult. Persze visszanézve/lassítva ez egyértleműbb döntés, de ez csak a bíróknak van meg a játék után.

Ha azzal lenne gond, hogy mikor válik egy elkapó futóvá, azt már megérteném, mert ebben sajnos nincs pontos szabály (ami alapján objektíven el lehet dönteni). Bár ez lehet nem is olyan egyszerű kérdés.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 6 éve
A hivatalos magyarázattal nem értek egyet, a szabályt elfogadom, csak hülyeségnek és komplikáltnak tartom. A forceout megìtélése jobb és könnyebb volt ennél😉
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Láttam minden témába vágó videót és cikket köszi. Értem is a magyarázatokat, magyarázatodat, csak nem értek egyet, de ez egyéni szocproblem. Téma lezárva.

A bazmeg nem neked szólt, hanem az NFL-nek.😁
Fast Willie
A szabály az egyik sportban sem egyetértek vele, vagy nem értek egyet vele kérdés. Úgy van, ahogy van és kész. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Láttam minden témába vágó videót és cikket köszi. Értem is a magyarázatokat, magyarázatodat, csak nem értek egyet, de ez egyéni szocproblem. Téma lezárva.

A bazmeg nem neked szólt, hanem az NFL-nek.😁
több mint 6 éve
Egyébként megnéztem a szabálykönyvet és ott van egy kitétel, h elég ideig kell bizonyìtani, h futóvá vált az elkapásnál. Aztán az mennyi bazmeg????
Fast Willie
 www.steelersdepot.com/2017/12/al-riveron-explained-week-3-td-catch-patriots-wr-brandin-cooks-stood/

Jó olvasást és videózást. Aki ismeri a szabályt, mindenki elmondta, hogy jö döntés született. Nem vált futóvá (nem is válhatott), így túl kellett volna élnie a földre érkezést. ez nem történt meg. Egyik sem vitatéma.

szerk: Amúgy meg javaslom neked is: Move on!

Szerkesztette: Soldados

több mint 6 éve
Egyébként megnéztem a szabálykönyvet és ott van egy kitétel, h elég ideig kell bizonyìtani, h futóvá vált az elkapásnál. Aztán az mennyi bazmeg????
több mint 6 éve
Amúgy ez a futóvá válás is egy hülye szóhasználat. A football move a jobb és szabályosabb kifejezés
több mint 6 éve
Oké, ebben nem tudunk egyetérteni. Szerintem Jesse az EZ vonala előtt már kontrollálta, elkapta és szorìtotta a labdát. Az EZ vonaláig pedig nem veszítette el az ellenőrzést. Különben egy második mozzanattal nem tudta volna előrenyújtani, a labda ekkor nem dadogott a kezében. Grimble elkapással azonos szitu. Ott X lépett, itt Jj térdelt és nyújtotta a bogyót. Kìvülről hatoltak a végzónába, úgyhogy a vonal halottá tette az utána történést a földdel ütközés miatti labdakicsúszást.

Azon lehet vitázni - és te fogsz is Soldi😉- hogy mennyi ideig kell kontrollálni. Itt kb 0,9-1,1 mp között volt. A lépés sztem nem feltétele a futóvá válásnak, különben 5yardon belül kb értelmezhetetlen az ilyen tìpusú catch. A lényeg, h érdemi mozdulatot kell tenni, pl háton pörgés, csúszás, megfordulás és el kell érni a labdának az EZ vonalat, anélkül h előtte megmozdul (Carr esete mostani Cows meccsen). Az EZ vonalon elkapás is TD, mégha utána kilökik is a WR-t v kiverik a kezéből a bőrt. AB-nek volt PO-ban ilyen TDje.
Fast Willie
De ez nem vita kérdése. Ha esés közbeni elkapásról beszélünk, akkor túl kell élni a földre érkezést. Pont. Ennyi. ezen nincs mit vitatkozni. Ez nem vita kérdése. Ilyenkor nem tudsz futóvá válni, mert az elkapás közben rögtön földre esel.

A Grimble elkapás tök más. Elkapja, lép kettőt-hármat (futóvá válik) és így vetődik be.

Időben soha semmi nincs meghatározva, tehát ez sem vitatéma...
Soldados
Nem tudtam, h "elkapási módszerek" "módok" között vannak szabálybeli különbségek. Szerintem minden elkapás után futóvá lehet válni egységesen, csak más más mozdulattal, de hagyjuk

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Persze, csak elméleti vita sajnos. Az elkapás szabály legszörnyűbb része a kontrollálás kérdésének megìtélése. Mikor, meddig, mivel kell kontrollálni, mi szakìtja meg a folyamatot és hogyan.
több mint 6 éve
Oké, ebben nem tudunk egyetérteni. Szerintem Jesse az EZ vonala előtt már kontrollálta, elkapta és szorìtotta a labdát. Az EZ vonaláig pedig nem veszítette el az ellenőrzést. Különben egy második mozzanattal nem tudta volna előrenyújtani, a labda ekkor nem dadogott a kezében. Grimble elkapással azonos szitu. Ott X lépett, itt Jj térdelt és nyújtotta a bogyót. Kìvülről hatoltak a végzónába, úgyhogy a vonal halottá tette az utána történést a földdel ütközés miatti labdakicsúszást.

Azon lehet vitázni - és te fogsz is Soldi😉- hogy mennyi ideig kell kontrollálni. Itt kb 0,9-1,1 mp között volt. A lépés sztem nem feltétele a futóvá válásnak, különben 5yardon belül kb értelmezhetetlen az ilyen tìpusú catch. A lényeg, h érdemi mozdulatot kell tenni, pl háton pörgés, csúszás, megfordulás és el kell érni a labdának az EZ vonalat, anélkül h előtte megmozdul (Carr esete mostani Cows meccsen). Az EZ vonalon elkapás is TD, mégha utána kilökik is a WR-t v kiverik a kezéből a bőrt. AB-nek volt PO-ban ilyen TDje.
Fast Willie
De ez nem vita kérdése. Ha esés közbeni elkapásról beszélünk, akkor túl kell élni a földre érkezést. Pont. Ennyi. ezen nincs mit vitatkozni. Ez nem vita kérdése. Ilyenkor nem tudsz futóvá válni, mert az elkapás közben rögtön földre esel.

A Grimble elkapás tök más. Elkapja, lép kettőt-hármat (futóvá válik) és így vetődik be.

Időben soha semmi nincs meghatározva, tehát ez sem vitatéma...

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Fast Willie
Sajnos nincs jelentősége...nem adták meg ennyi. El kell engedni és készülni a következő ilyen lehetőségre. Reméljük lesz még.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Én pont ezért kérdeztem, h elveszted-e a kontrollt, ha a két kezed végig érinti a lasztit, ha csak külső kézéllel szorìtod is össze a labdát a másik kezedhez, úgy h alatta van két ujjad. Sztem a kontrollvesztés az EZ-ban történt. Előtte kérdés, h volt-e catch. Főoldalon lévő vidi 20. mp-nél látszik, két kézzel ráfog a labdára Jesse, miközben térde és jobb lábfeje lennt van. Most itt hogyan kellett volna lépnie, h futó legyen még kìvül? Szerintem itt jön be, hogy EZ vonaláig football move kell, ami a benyújtás védő érintése nélkül. Ha eléri a vonalat a labda sìkja, akkor TD. Az h endzoneban elveszti a kontrollt irreleváns. Kérdem, h a benyújtás pontszerzési céllal focimozdulat? Erről kellett volna NY -nak dönteni! Ha igen, akkor TD. Ettől más Jesse elkapása, mintha mezőnyben lenne, mert áthalad a pálya egy nevezetes vonalán.

Szóval elég-e a benyújtás v miben más, ha a hátán gurul be?
Fast Willie
Az hogy rajta van 2 ujjad, nem érdekes. Kontrollálod a labdát vagy nem, birtoklod, vagy nem. Ez a kérdés. És nem birtokolta, nem kontrollálta James. Másrészt az is mindegy, mikor veszti el a kontrollt, az EZ-ban, vagy még előtte. Mivel földre esés közbeni elkapásról beszélünk, a földet érést is túl kell élnie az elkapásnak.

több mint 6 éve
Gyerekek, még egyszer leírom, mert nagyon egyszerű.

Ha úgy kapsz el labdát, hogy földre érkezel, akkor túl kell élni a földre érkezést. Ennyi. És ez jól van így. Teljesen mindegy, hogy a félpályáról beszélünk, vagy az end zone-ról. JJ esetében a labda kiesett a kezéből és a labda földet ért. Ez sehol nem elkapás és nagyon jó a szabály, hogy ez nem elkapás.

A másik belinkelt bevetődős elkapás azért TD, mert ott megvan az elkapás TALPON, majd 2-3 lépés UTÁN vetődik az end zone-ba, azaz már futónak számít és így abban a pillanatban vége a játéknak és TD, amikor a labda elérte a vonalat.

Tehát jó szabály és jó döntés született.
Soldados
Még egy apróság, ami nem szigorúan James elvett TD-jéhez tartozik, de sokan félreértelmeznek az elkapások terén.

"Megmozdult a labda" és "földet ért a labda". Egyik sem probléma, bármelyik bekövetkezhet, ha a játékos kontrollálja a labdát. Tehát az igazi kulcs a labda kontrollálása! James a kontrollt vesztette el és így ért földet a labda, ezért nem TD.
Soldados
Én pont ezért kérdeztem, h elveszted-e a kontrollt, ha a két kezed végig érinti a lasztit, ha csak külső kézéllel szorìtod is össze a labdát a másik kezedhez, úgy h alatta van két ujjad. Sztem a kontrollvesztés az EZ-ban történt. Előtte kérdés, h volt-e catch. Főoldalon lévő vidi 20. mp-nél látszik, két kézzel ráfog a labdára Jesse, miközben térde és jobb lábfeje lennt van. Most itt hogyan kellett volna lépnie, h futó legyen még kìvül? Szerintem itt jön be, hogy EZ vonaláig football move kell, ami a benyújtás védő érintése nélkül. Ha eléri a vonalat a labda sìkja, akkor TD. Az h endzoneban elveszti a kontrollt irreleváns. Kérdem, h a benyújtás pontszerzési céllal focimozdulat? Erről kellett volna NY -nak dönteni! Ha igen, akkor TD. Ettől más Jesse elkapása, mintha mezőnyben lenne, mert áthalad a pálya egy nevezetes vonalán.

Szóval elég-e a benyújtás v miben más, ha a hátán gurul be?
több mint 6 éve
Connert megműtik és IR-re rakják, ahogy sejtettük.

Soldados
Connert IR-re is raktuk, de ami váratlan, hogy nem Watsont hoztuk fel PS-ből, hanem Stevan Ridleyt igazoltuk le.

Korábbi Pats RB, de az elmúlt 2 évben már alig játszott a Jets-ben és a Falconsban.

több mint 6 éve
Stevan Ridley RB-t igazoltuk le
több mint 6 éve
Ahhoz képest mennyire nem alkalmazzuk, egészen jól működött szerintem. Nyilván Gronk ellen nem, de sajnos Saci hiányában ellene nem fogunk tudni érdemben készülni.
Steelers pure man coverage...
Wks 1-14: 12% of coverage snaps
Wk 15 vs Patriots: 65% of coverage snaps.