Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Connert megműtötték, minden rendben ment.Haden saját bevallása szerint készen áll a visszatérésre.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
gedam
5 908
kedvenc pecc játékosom, remélem bevetik ellenünk a konfidöntőn.Hát szerintem nem többet, mint bárki más, elég rég nincs már nálunk 😊Steven Ridley a fedélzeten!Nem gondolom, h a labdabiztonságunkat szolgálja, viszont a Pats RB playbookjáról mesélhet
steelwolf
Fast Willie
Btw, én kurvára sajnáltam, mert pure runnerként az elmúlt 13 év legjobbja volt nálunk...
Amúgy meg tessék, lerajzolva 😀
Wyatt
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
T.J. Yates kezd ellenünk
több mint 6 éve
Tévedsz, beüt a krach (elönti a szar a lakásomat), de nem összeomlok (mert akkor elveszítem a meccset), hanem koncentrált maradok, nem hibáztatok senkit (bírókat, életet, bárkit), így sokkal gyorsabban elhárítom a károkat és mire véget ér a meccs, már nyertem. Ez volt az idei évem, pedig a közepén nagy hendikepet nyeltem be. 😉Nem kell kipróbálnom, eszerint élek. 😉 Idén júniusban két hét szabi után arra mentem haza, hogy szarban úszott a lakás. Az egész tönkrement. Ezt szó szerint vedd, több centi vastagon állt a fekália az egész lakásban. Nem sírtam, nem ríttam, nem tettem fel hülye kérdéseket (miért pont velem történik), nem okoltam mást, a sorsot, hanem helyrehoztam. És a rettenetes szituációból a lehető legjobbat hoztam ki. Nem mehettem a riói olimpiára, pedig nekem "járt" volna. De felálltam és megyek Phjongcshangba és szinte 2,5 évvel előtte már a tokiói helyem is szinte biztos.SoldadosSzinte minden ember eszerint él. Beüt a krach, megszenveded, felállsz, mész tovább. Van aki nem ideologizálja meg, csak csinálja, és van aki ideológiát kerít neki, de legtöbben így élünk.
Viszont ez a példa másról szól. Ezzel azt állítatod, hogy hossszú távon felállsz a pofonokból és a felszínen maradsz. Ennek a sport analógiája az, hogy egy jól menedzselt franchise hosszú távon sikeres lesz, akkor is, ha rövid távon akadnak gondjai. Ezzel egyet is értek, hosszú távon a jobb többször fog nyerni, mint a kevésbé jó. De egy adott meccset ettől még bőven elveszthet úgy is, hogy ő volt a jobb. Azzal, hogy azt mondod egyetlen meccsen sem fordul ilyen elő, annak az lenne az analógiája, hogy el sem önti a szar a lakásodat. Soha. Márpedig, ahogy az élet mutatja, néha mégis 😊
peterk2005
Nagyjából 120 play van egy meccsen, ha nagyon elfújják a meccset, akkor van benne 5 téves ítélet. Ha igazán jó vagy, ha elég jó vagy, meg fogod nyerni, van rá még 115 played. De egy meccsen nincs 5 sorsdöntő hiba, szóval 118 played van. Persze vannak azok a vesztesek, akik ilyenkor mindenki mást, azt a 2%-nyi történést, a bírókat okolják, hát én nem. Én azt nézem, én mit nem csináltam (vagy a csapatom) elég jól. Pl a Bengals tudod miért nem tud nyerni ellenünk? Mert velünk foglalkoznak, nem magukkal. 😉 Ujjal mutogatni, másra ugatni sokkal könnyebb, mint azt nézni, saját magad miben nem voltál elég jó. Ha elbuksz, akkor nem voltál elég jó, de ezzel a felfogással tanulsz belőle és következőre még jobb leszel.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
no
7 302
És van új pólóvásárlási lehetőség is 😀A hatan van a(z extra) poen, mi?
pbs.twimg.com/media/DRg5hP5X0AAiwYn.jpg:large
Klaci79
több mint 6 éve
no
7 302
Azon nem izgulok, csak a kovetkezmenyen. Siman nyerunk 1-t | ha hajlando valaki a mi jatekunkat jatszani |Hess má, inkább azon rettegj, hogy bejuttok a POba.Marmint nalatok. Mert ok igy nyertek 😊Nem rakják csak úgy zsebre, szevasz olyan lebaszás volt ott, hogy ihajjjTehat a PatsD volt zsenialis, hogy 60-t nyelt 20 helyett?Arra nem voltunk felkészülve, hogy a hívott húszyardos playre hatvanat nyel a PatsD. Az volt megbeszélve, hogy nem kérünk időt. Viszont, hogy spikeolni tudjunk az OLnak le kell gyalogolnia a hatvan yardot, felállnia, Ben bekérte az időt, lehet a sideline látta, hogy elég lesz, de mindegy. Lendületbe voltunk, egyből meg is csináltuk a TDt, amit szintén letolt gatyával nézett a PatsD. Majd visszavonták, de csakazértis megpróbáltuk, lendületből. Aszondom nem baj, mer nem a Pönge vagyunk, hanem a Chainshaw Massacre....én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
Mas Ha jj elkapja a labdat (marmint nem ejti ki foldet ereskol), akkor nem jon ez a probaljunk meg meg egy jatekot kenyszeru agyalas. Es a jatekkal semmi baj nincsen hogy jott a fake spike. Ha megnezel jopar szakerto velemenyt, nem a jatek hivassal volt a baj. Azt irjak azzal egyet lehet erteni. A kivitelezesen volt a hangsuly. Az a baj, hogy nem ab volt ott, nem juju volt ott, hanem egy 4. szamu elkapo. Aki meg nem is biztoskezu.
gabistar
persze, a kivitelezéssel is volt gond, ez Big Ben sara, de az oldal volna mellett az egész szituáció kezelése is komoly kérdéseket vett fel
ZERO_L
sutianap
Beli papa egy alattomos kigyo 😊
no
sutianap
no
sutianap
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
És van új pólóvásárlási lehetőség is 😀pbs.twimg.com/media/DRg5hP5X0AAiwYn.jpg:large
több mint 6 éve
chvs
86
engedd már el, köszi 😊én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
Mas Ha jj elkapja a labdat (marmint nem ejti ki foldet ereskol), akkor nem jon ez a probaljunk meg meg egy jatekot kenyszeru agyalas. Es a jatekkal semmi baj nincsen hogy jott a fake spike. Ha megnezel jopar szakerto velemenyt, nem a jatek hivassal volt a baj. Azt irjak azzal egyet lehet erteni. A kivitelezesen volt a hangsuly. Az a baj, hogy nem ab volt ott, nem juju volt ott, hanem egy 4. szamu elkapo. Aki meg nem is biztoskezu.
gabistar
persze, a kivitelezéssel is volt gond, ez Big Ben sara, de az oldal volna mellett az egész szituáció kezelése is komoly kérdéseket vett fel
ZERO_L
több mint 6 éve
Hess má, inkább azon rettegj, hogy bejuttok a POba.Marmint nalatok. Mert ok igy nyertek 😊Nem rakják csak úgy zsebre, szevasz olyan lebaszás volt ott, hogy ihajjjTehat a PatsD volt zsenialis, hogy 60-t nyelt 20 helyett?Arra nem voltunk felkészülve, hogy a hívott húszyardos playre hatvanat nyel a PatsD. Az volt megbeszélve, hogy nem kérünk időt. Viszont, hogy spikeolni tudjunk az OLnak le kell gyalogolnia a hatvan yardot, felállnia, Ben bekérte az időt, lehet a sideline látta, hogy elég lesz, de mindegy. Lendületbe voltunk, egyből meg is csináltuk a TDt, amit szintén letolt gatyával nézett a PatsD. Majd visszavonták, de csakazértis megpróbáltuk, lendületből. Aszondom nem baj, mer nem a Pönge vagyunk, hanem a Chainshaw Massacre....én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
gabistar
ZERO_L
sutianap
no
sutianap
no
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
no
7 302
Marmint nalatok. Mert ok igy nyertek 😊Nem rakják csak úgy zsebre, szevasz olyan lebaszás volt ott, hogy ihajjjTehat a PatsD volt zsenialis, hogy 60-t nyelt 20 helyett?Arra nem voltunk felkészülve, hogy a hívott húszyardos playre hatvanat nyel a PatsD. Az volt megbeszélve, hogy nem kérünk időt. Viszont, hogy spikeolni tudjunk az OLnak le kell gyalogolnia a hatvan yardot, felállnia, Ben bekérte az időt, lehet a sideline látta, hogy elég lesz, de mindegy. Lendületbe voltunk, egyből meg is csináltuk a TDt, amit szintén letolt gatyával nézett a PatsD. Majd visszavonták, de csakazértis megpróbáltuk, lendületből. Aszondom nem baj, mer nem a Pönge vagyunk, hanem a Chainshaw Massacre....én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
gabistar
ZERO_L
sutianap
no
sutianap
több mint 6 éve
no
7 302
Most miert mondod? Egy csomo emberrol tudom, hogy tancolnak esoert, dudalnak dugoban mert az oszlatja. O is megvarhatta volna, mig egy kornyezetvedelmi mernok elmondta volna, hogy nyerhetne ki a fekaliabol energiat amivel mukodhetne a plazma TV.Nem kell kipróbálnom, eszerint élek. 😉 Idén júniusban két hét szabi után arra mentem haza, hogy szarban úszott a lakás. Az egész tönkrement. Ezt szó szerint vedd, több centi vastagon állt a fekália az egész lakásban. Nem sírtam, nem ríttam, nem tettem fel hülye kérdéseket (miért pont velem történik), nem okoltam mást, a sorsot, hanem helyrehoztam. És a rettenetes szituációból a lehető legjobbat hoztam ki. Nem mehettem a riói olimpiára, pedig nekem "járt" volna. De felálltam és megyek Phjongcshangba és szinte 2,5 évvel előtte már a tokiói helyem is szinte biztos.SoldadosSzinte minden ember eszerint él. Beüt a krach, megszenveded, felállsz, mész tovább. Van aki nem ideologizálja meg, csak csinálja, és van aki ideológiát kerít neki, de legtöbben így élünk.
Viszont ez a példa másról szól. Ezzel azt állítatod, hogy hossszú távon felállsz a pofonokból és a felszínen maradsz. Ennek a sport analógiája az, hogy egy jól menedzselt franchise hosszú távon sikeres lesz, akkor is, ha rövid távon akadnak gondjai. Ezzel egyet is értek, hosszú távon a jobb többször fog nyerni, mint a kevésbé jó. De egy adott meccset ettől még bőven elveszthet úgy is, hogy ő volt a jobb. Azzal, hogy azt mondod egyetlen meccsen sem fordul ilyen elő, annak az lenne az analógiája, hogy el sem önti a szar a lakásodat. Soha. Márpedig, ahogy az élet mutatja, néha mégis 😊
peterk2005
Az Ember Tragediaja egy remek olvasmany erre.
több mint 6 éve
Nem rakják csak úgy zsebre, szevasz olyan lebaszás volt ott, hogy ihajjjTehat a PatsD volt zsenialis, hogy 60-t nyelt 20 helyett?Arra nem voltunk felkészülve, hogy a hívott húszyardos playre hatvanat nyel a PatsD. Az volt megbeszélve, hogy nem kérünk időt. Viszont, hogy spikeolni tudjunk az OLnak le kell gyalogolnia a hatvan yardot, felállnia, Ben bekérte az időt, lehet a sideline látta, hogy elég lesz, de mindegy. Lendületbe voltunk, egyből meg is csináltuk a TDt, amit szintén letolt gatyával nézett a PatsD. Majd visszavonták, de csakazértis megpróbáltuk, lendületből. Aszondom nem baj, mer nem a Pönge vagyunk, hanem a Chainshaw Massacre....én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
gabistar
ZERO_L
sutianap
no
több mint 6 éve
no
7 302
Tehat a PatsD volt zsenialis, hogy 60-t nyelt 20 helyett?Arra nem voltunk felkészülve, hogy a hívott húszyardos playre hatvanat nyel a PatsD. Az volt megbeszélve, hogy nem kérünk időt. Viszont, hogy spikeolni tudjunk az OLnak le kell gyalogolnia a hatvan yardot, felállnia, Ben bekérte az időt, lehet a sideline látta, hogy elég lesz, de mindegy. Lendületbe voltunk, egyből meg is csináltuk a TDt, amit szintén letolt gatyával nézett a PatsD. Majd visszavonták, de csakazértis megpróbáltuk, lendületből. Aszondom nem baj, mer nem a Pönge vagyunk, hanem a Chainshaw Massacre....én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
gabistar
ZERO_L
sutianap
több mint 6 éve
Nem kell kipróbálnom, eszerint élek. 😉 Idén júniusban két hét szabi után arra mentem haza, hogy szarban úszott a lakás. Az egész tönkrement. Ezt szó szerint vedd, több centi vastagon állt a fekália az egész lakásban. Nem sírtam, nem ríttam, nem tettem fel hülye kérdéseket (miért pont velem történik), nem okoltam mást, a sorsot, hanem helyrehoztam. És a rettenetes szituációból a lehető legjobbat hoztam ki. Nem mehettem a riói olimpiára, pedig nekem "járt" volna. De felálltam és megyek Phjongcshangba és szinte 2,5 évvel előtte már a tokiói helyem is szinte biztos.SoldadosSzinte minden ember eszerint él. Beüt a krach, megszenveded, felállsz, mész tovább. Van aki nem ideologizálja meg, csak csinálja, és van aki ideológiát kerít neki, de legtöbben így élünk.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Arra nem voltunk felkészülve, hogy a hívott húszyardos playre hatvanat nyel a PatsD. Az volt megbeszélve, hogy nem kérünk időt. Viszont, hogy spikeolni tudjunk az OLnak le kell gyalogolnia a hatvan yardot, felállnia, Ben bekérte az időt, lehet a sideline látta, hogy elég lesz, de mindegy. Lendületbe voltunk, egyből meg is csináltuk a TDt, amit szintén letolt gatyával nézett a PatsD. Majd visszavonták, de csakazértis megpróbáltuk, lendületből. Aszondom nem baj, mer nem a Pönge vagyunk, hanem a Chainshaw Massacre....én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
gabistar
ZERO_L
Szerkesztette: sutianap
több mint 6 éve
Willie Parker
15 390
Nincs itt semmi látnivaló. A meccsen majdnem végig jól felkészítetten játszottunk O oldalon, AB kiesését is elbírtuk. A végén, amikor a game is on the line volt, akkor edzőstől, koordinátorostól, Benestől jött a szokásos Pets elleni offline üzemmód.Most a D-től kellett volna egy picit több, mondjuk kivédeni az utolsó pontszerző drive- ot, de a mamlaszra nem volt ellenszer. Saci nélkül így is vállalható volt, én rosszabbra számítottam.
Hajszálon múlt, de korábban is lezárhattuk volna. Az utolsó play hazárdjáték volt, de egybként jobb koncentrációval bejöhetett v elkerülhető lett volna. OT- ben viszont esélytelenek lettünk volna. Talán jobb érzés így, mintha Bradyék még 1x lazán végiggyalogoltak volna, mert megmarad a visszavágás illúziója.
Ahhoz PO- ban kb. 3 x több kell
több mint 6 éve
én meg egyre több olyan véleményt olvasok, hogy miért nem volt felkészítve a csapat egy x perces videózás után, hogy mi lesz a következő pár play-ben, miért nem volt megbeszélve ha a köv play után pörög az óra akkor mi lesz a terv
gabistar
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Nem lehetne ugorgyunk?Ezekkel a perecesiekkel nagyon sok baj van 😊
Lineker baszott régen megmondta már, hogy a futball az, amit 2 csapat játszik, de mindig a perecesek nyernek.
kishaszi
több mint 6 éve
Willie Parker
15 390
Akkor a rajz alapján jól gondoltam. Egy megválaszolhatatlan kérdés maradt, h mikor válik vki futóvá😃Hát szerintem nem többet, mint bárki más, elég rég nincs már nálunk 😊Steven Ridley a fedélzeten!Nem gondolom, h a labdabiztonságunkat szolgálja, viszont a Pats RB playbookjáról mesélhet
steelwolf
Fast Willie
Btw, én kurvára sajnáltam, mert pure runnerként az elmúlt 13 év legjobbja volt nálunk...
Wyatt
több mint 6 éve
Nem lehetne ugorgyunk?Lineker baszott régen megmondta már, hogy a futball az, amit 2 csapat játszik, de mindig a perecesek nyernek.
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát szerintem nem többet, mint bárki más, elég rég nincs már nálunk 😊Steven Ridley a fedélzeten!Nem gondolom, h a labdabiztonságunkat szolgálja, viszont a Pats RB playbookjáról mesélhet
steelwolf
Fast Willie
több mint 6 éve
Klemó
5 667
AB vagy megverte volna a cornert, vagy rá bizti bedobják a sárgát. Dehát ezt most már engedjük talán el.
több mint 6 éve
de tegye fel a kezét, aki szerint AB nem verte volna agyon a cornerét. 😊
Soldados
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/