NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 971 — secret level
Nem kívánok senkinek a szószólója lenni, de... Aki a JELENLEGI FK fórumhoz képest alternatívákat keres, az vegye fel sutianap-pal a kapcsolatot, vagy tájékozódjon az alábbi linken:

www.facebook.com/groups/242592366324859/
Fast Willie
Sütianap ráment a nagyonagyonnagy lóvéra...azt a balatonfelvidékinflmédiaoligarhamindenségit 😊
Helmut Zimmer
Ez nemigaz a virginai alapítványok a sógorom nevén vannak.
sutianap
Komolyan még egyszer valamelyik benyomja, hogy Valentix hülyére keresi magát a kattintásokkal, annak a profilképét lecseréltetem egy Kunhalmi Ágnes fejre!
Helmut Zimmer
Ha ez politika (akkor mivel utalom azt), igy en nem tudom hogy ki az. Szoval nyugodtan kicserelhetned az enyemet. Mert nem zavarna. Ugysem tudom kifele mifele.

De lehet jobb is ahogy irod. Haha. Bar annyi hatulutoje lenne, hogy azt hinnek tuti lany vagyok. Es jonnenek a rajongoi levelek. Hm ezt viszont kihagynam. : )

Mas, az hogy lehet, hogy neked van hozzaferesed? Azt hittem most senkinek sincs csak a tulajnak? Hm. Erdekes.
gabistar
"Eveszik a munkát...
....Aztat el""
több mint 7 éve
Saci azért a 47. mert mindenki ilyen kurva szolidáris? Az ember járni nem fog tudni már rendesen, ez az eddigi legdurvább, amit láttam ezen a listán valaha
Wyatt
PC, véleménybuborék, bíztatás, nekem nem fáj. Mondjuk én az egész listát leszarom
Bobby Wagner volt már?
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem kívánok senkinek a szószólója lenni, de... Aki a JELENLEGI FK fórumhoz képest alternatívákat keres, az vegye fel sutianap-pal a kapcsolatot, vagy tájékozódjon az alábbi linken:

Fast Willie
Sütianap ráment a nagyonagyonnagy lóvéra...azt a balatonfelvidékinflmédiaoligarhamindenségit 😊
Helmut Zimmer
sutianap
Komolyan még egyszer valamelyik benyomja, hogy Valentix hülyére keresi magát a kattintásokkal, annak a profilképét lecseréltetem egy Kunhalmi Ágnes fejre!
Helmut Zimmer
Ha ez politika (akkor mivel utalom azt), igy en nem tudom hogy ki az. Szoval nyugodtan kicserelhetned az enyemet. Mert nem zavarna. Ugysem tudom kifele mifele.

De lehet jobb is ahogy irod. Haha. Bar annyi hatulutoje lenne, hogy azt hinnek tuti lany vagyok. Es jonnenek a rajongoi levelek. Hm ezt viszont kihagynam. : )

Mas, az hogy lehet, hogy neked van hozzaferesed? Azt hittem most senkinek sincs csak a tulajnak? Hm. Erdekes.
gabistar
Jajmá Gabi, mikor emennek a fontos emberek a portaszolgálat mindenhova bejut...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158

Fast Willie
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve

Fast Willie
Helmut Zimmer
sutianap
Csak azert, hogy ne kelljen annyit adoznod igaz? : )
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Saci azért a 47. mert mindenki ilyen kurva szolidáris? Az ember járni nem fog tudni már rendesen, ez az eddigi legdurvább, amit láttam ezen a listán valaha

több mint 7 éve

Fast Willie
Helmut Zimmer
sutianap
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487

Fast Willie
Helmut Zimmer

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve

Fast Willie
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 754 — fő libsi
Ennek mi az értelme? Facebbook? Most komolyan? Azt sem értem mi értelme szétforgácsolni a közösséget. Polamalu ötletét nem igen értettem amikor hirtelen nekifutásból a steelers.hu -n felmerült egy fórum. Amíg ez megy szerintem fölösleges itthagyni alternatívának meg ott az FK oda állítólag már így is 1k+ júzer reggelt. BTW nem hiszem el, hogy közösségi finanszírozásból nem megoldható a dolog csak akkor már gondolom van mellette egy nagy adag felelősség és elvárás amit nem biztos, hogy bárki is akar a nyakába de lehet rosszul látom.
Razi
Nem facebook, csak majd itt teszik közzé a fórum linkjét ami kész lesz 😊
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 730
Ennek mi az értelme? Facebbook? Most komolyan? Azt sem értem mi értelme szétforgácsolni a közösséget. Polamalu ötletét nem igen értettem amikor hirtelen nekifutásból a steelers.hu -n felmerült egy fórum. Amíg ez megy szerintem fölösleges itthagyni alternatívának meg ott az FK oda állítólag már így is 1k+ júzer reggelt. BTW nem hiszem el, hogy közösségi finanszírozásból nem megoldható a dolog csak akkor már gondolom van mellette egy nagy adag felelősség és elvárás amit nem biztos, hogy bárki is akar a nyakába de lehet rosszul látom.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 008

több mint 7 éve
Hm. A Bowl.hu fórum folytatja működését. Kiiras jelent meg ma nekem az oldal felso reszen kozepen.
gabistar
Denver/NFL általános témák topicban van azt hiszem, hogy azért, mert a kattintás még pénzt hoz a tulajnak (valentinx). Ezért írta ezt ki.
kristóf17
Koszi az infot, tegnap meg neztem azt a topicot. Ma meg nem.
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Hm. A Bowl.hu fórum folytatja működését. Kiiras jelent meg ma nekem az oldal felso reszen kozepen.
gabistar
Denver/NFL általános témák topicban van azt hiszem, hogy azért, mert a kattintás még pénzt hoz a tulajnak (valentinx). Ezért írta ezt ki.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 446 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
#44 DeCastro
#47 Shazier
#48 Heyward

Az NFL Top 100-as listáján! Ha valakit érdekel!
több mint 7 éve
Aham, szoval ezert nem irt ide soldi. A kis ravasz. : )
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 449 — Steelers fan
aki nem kapott jelszót, jelezzen pm-ben, generálok újat amivel már be lehet lépni simán
r.baggio
Közben megoldódott, de azért kösz.
több mint 7 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 574 — no es importante
aki nem kapott jelszót, jelezzen pm-ben, generálok újat amivel már be lehet lépni simán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Hú azért asszem nélkülem azért még elég jól meglennétek 😀
Wyatt
| foleg miota nem Emese vagy 😊 |

+1
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hú azért asszem nélkülem azért még elég jól meglennétek 😀

több mint 7 éve
Srácok, az fk regisztráció az kb mennyi idő alatt szokott összejönni? Mert nekem nemigen küldik a jelszót.
Jan
Spamek közé érkezett nekem a levelük, nézd meg ott is! 😉
Hysterycs
Hát, ha oda jött, akkor az már nincs meg 😕
több mint 7 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Srácok, az fk regisztráció az kb mennyi idő alatt szokott összejönni? Mert nekem nemigen küldik a jelszót.
Jan
Spamek közé érkezett nekem a levelük, nézd meg ott is! 😉

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 350 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A steelers.hu jobban vonz mint a fk. de...
Tök jó, hogy nem csak mi jövünk ide. Magára a steelers oldalra nem hiszem, hogy jönne írosgatni No, Wyatt, Iktriad, Peterk, stb...
Mint ahogy jó átnézni máshova, mit ír Bazza, Malkav, Megyerikrisz (mennyi b...tatást kaptunk a Bengals topicban) és még sokan mások, felsorolni sem tudnám. És igen még Jóska is hiányozna. Ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer leirom...
Szóval ha szétaprózódik a történet akkor oda lenne egy fasza kis közösség. Sokan vannak akik sosem vagy csak néha írtak de olvasták a fórumot. Ők is idetartoznak. Még ha laza is, de közösség.
(Remélem Süti felfejti azt a fonalat. Ariadné nem hiába húzta ki.)
kittli
Pontosan így van ahogy írod. Plusz a PO meccsek eredménykövetői mekkora hangulatban szoktak menni. Ott van mindenki, 1000+ hsz. Némelyiket bőrkötésben kellene kiadni a meccs után 😊
Az eredménykövetőt mindenképpen reprodukálni kell az új helyen.