Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
SoldadosLehet, hogy csak a megszokás beszél belőlem, és rendben, ne nyerjetek végig idegenben, nekem az csak jó.
Az én polcom elég nagy, elérnek rajta többen is 😊
több mint 6 éve
Nem csak a számok. A hozzáadott érték. A fontos momentumokban nem hibázik. Sisakkal kap el. Alig alig droppol. Nem számokkal kifejezve, bár végül mégiscsak, mennyire key a csapatnak. AB abszolút. Jobban mint más. Nélküle egyértelműen a nulla felé konvergál a győzelmi esély. A játékokra gyakorolt hatása óriási. Megatront vagy Jonest is duplázták vagy 3 ember fogta sokszor, de akkor általában nem is volt meg. AB behúzza 3 közt is.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Muszáj a számokkal jönni, mert mással nem lehetsz. Az egyik jobb QB-val játszott, a másik magasabb, a harmadik-negyedik-ötödik stb. Mindegyiknek volt jobb-rosszabb valami...a számok ebben az esetben azért makacs dolgok.A 2. bekekezdessel egyetertek.AB zseniális, de nekem Julio a szívem csücske, én őket raknám egy polcraNem, nincsenek egy polcon. Julio future HoF, tehát fantasztikus, de még így sincsenek egy polcon. Amit AB csinál az nem emberi. Senki soha, nem csinált ilyen 5 évet, sok nagy elkapónak volt egy brutálisan kiemelkedő éve, de soha senkinek nem volt három. Ha végignézed a szakértőket, az AB-ről nyilatkozókat (pl Moss), akkor kb 80-90 egyértelműen AB-t mondja, a maradék 10-20 meg a kettőt együtt (ebbe tartozol Te is). Szóval én ragaszkodom a best WR ever except Rice kategóriához. 😉
Viszont Soldi statisztikájával ellentétben szerintem pont a Steelers az, amelynek tök mindegy. Ha végig idegenben kell menni a PO-ban, akkor is képes lehet végigmenni.
Wyatt
És nem, ez a Steelers nem képes végigmenni idegenben. És pont azért, amiért az nektek is cakkosabb. Az otthon vs idegenben az O-ra van kihatással. Amíg Defense által vezetett csapat voltunk (2000-es évek), addig valóban mi (és a Ravens, a Giants) tudtunk végigmenni. De ma O-vezérelt csapat vagyunk. És idegenben totálisan más a hatékonysága a no huddle-nek, ebből fakadóan pedig az egész O kb 2 TD-nyi különbséggel teljesít gyengébben a mi esetünkben. Ezzel az O-vezérelt csapattal 3-szor próbáltunk idegenben végigmenni, egyszer sem sikerült: Baltimore, Denver és Boston volt a végállomás. Akármilyen jó csapatunk van, mi nem szoktunk versenyben lenni a 1st seedért (2004-ben voltunk legutóbb, ami hihetetlen azt figyelembe véve, milyen sikeres és helyenként domináns időszak volt ez), de idén a Steelers az elmúlt évek tapasztalatai alapján mindent feltett arra, hogy megszerezze az 1. helyet és végre otthon játszhasson. Otthon bárkit legyőzhetünk, mert bárkinek felpakoljuk a 30 pontot. (Esetleg a Jax lehet a kivétel, de az nem gond, ott a labdára kell vigyázni, mert önerőből nem mennek 20 pont fölé). Idegenben 20-ra vagyunk kalibrálva. Ezt nem bírjuk el. Ezzel csak egy meccset nyertünk idegenben, amikor TD nélkül tavaly elvertük a KC-t. (Meg volt egy blowout a Fins ellen, de ez háromszor nem fog összejönni idegenben)
Soldados
az 1. meg szubjektiv. Szerintem Megatron. A szamokkal nem er jonni. Jovore esetleg BB es Bell nelkul majd megnezzuk a szamait. Attol meg fantasztikus marad es mert rookie es Connor lesz a tarsa, de pl. nalunk jo ha 500 yardnal jarna.
no
több mint 6 éve
no
7 304
A 2. bekekezdessel egyetertek.AB zseniális, de nekem Julio a szívem csücske, én őket raknám egy polcraNem, nincsenek egy polcon. Julio future HoF, tehát fantasztikus, de még így sincsenek egy polcon. Amit AB csinál az nem emberi. Senki soha, nem csinált ilyen 5 évet, sok nagy elkapónak volt egy brutálisan kiemelkedő éve, de soha senkinek nem volt három. Ha végignézed a szakértőket, az AB-ről nyilatkozókat (pl Moss), akkor kb 80-90 egyértelműen AB-t mondja, a maradék 10-20 meg a kettőt együtt (ebbe tartozol Te is). Szóval én ragaszkodom a best WR ever except Rice kategóriához. 😉
Viszont Soldi statisztikájával ellentétben szerintem pont a Steelers az, amelynek tök mindegy. Ha végig idegenben kell menni a PO-ban, akkor is képes lehet végigmenni.
Wyatt
És nem, ez a Steelers nem képes végigmenni idegenben. És pont azért, amiért az nektek is cakkosabb. Az otthon vs idegenben az O-ra van kihatással. Amíg Defense által vezetett csapat voltunk (2000-es évek), addig valóban mi (és a Ravens, a Giants) tudtunk végigmenni. De ma O-vezérelt csapat vagyunk. És idegenben totálisan más a hatékonysága a no huddle-nek, ebből fakadóan pedig az egész O kb 2 TD-nyi különbséggel teljesít gyengébben a mi esetünkben. Ezzel az O-vezérelt csapattal 3-szor próbáltunk idegenben végigmenni, egyszer sem sikerült: Baltimore, Denver és Boston volt a végállomás. Akármilyen jó csapatunk van, mi nem szoktunk versenyben lenni a 1st seedért (2004-ben voltunk legutóbb, ami hihetetlen azt figyelembe véve, milyen sikeres és helyenként domináns időszak volt ez), de idén a Steelers az elmúlt évek tapasztalatai alapján mindent feltett arra, hogy megszerezze az 1. helyet és végre otthon játszhasson. Otthon bárkit legyőzhetünk, mert bárkinek felpakoljuk a 30 pontot. (Esetleg a Jax lehet a kivétel, de az nem gond, ott a labdára kell vigyázni, mert önerőből nem mennek 20 pont fölé). Idegenben 20-ra vagyunk kalibrálva. Ezt nem bírjuk el. Ezzel csak egy meccset nyertünk idegenben, amikor TD nélkül tavaly elvertük a KC-t. (Meg volt egy blowout a Fins ellen, de ez háromszor nem fog összejönni idegenben)
Soldados
az 1. meg szubjektiv. Szerintem Megatron. A szamokkal nem er jonni. Jovore esetleg BB es Bell nelkul majd megnezzuk a szamait. Attol meg fantasztikus marad es mert rookie es Connor lesz a tarsa, de pl. nalunk jo ha 500 yardnal jarna.
több mint 6 éve
xtaki
3 443
tema a sok zabhegyezes helyett :1) CB Joe Haden To Resume Practicing This Week
2) Tomlin Believes Steelers Are Equipped To Play Man Coverage Vs Patriots
Brady a zonakat szetszedi.
Mit jatszott a Miami hetfon? nem neztem meg...
több mint 6 éve
no
7 304
Azt akartam irni, hogy ideje elkezdeni vizezni, de be ne rozsdaljon a vegen 😊Érdekes, elméleti kérdés az, hogy ha van egy csapat, amely egyszer kikap, és utána a következő meccsen meg szinte mindig győz, akkor: minek nagyobb a valószínűsége? (1) Annak, hogy egy vereség után, a következő meccse győztes lesz, vagy (2) annak, hogy ugyanaz a második meccs egy azt megelőző győzelem után lesz újra győztes meccs? Itt természetesen most a Miami utáni Steelers meccsről beszélek.Ne már!!!
Azt figyeltem meg, hogy az amerikai fociban mindenre van statisztika. Valóságos statisztika hegyeket gyártanak, a csapatok, a játékosok, és a játék minden eleméről. És ha már ilyesmit csinálnak, akkor ezeknek a statisztikáknak talán egy kicsit túl nagy jelentőséget is tulajdonítanak. Tehát ugye, pl. mondják az ebben hívők, hogy egy ilyen esetben (a szóban forgóban) az még szinte jó is, hogy a nem fontos meccsen kikapott a csapat, mert akkor az utána következő meccsen (ami fontos) más kisebb eséllyel veszít. Kisebb eséllyel, mintha az előző meccset is megnyerte volna.
Nos, én ebben persze nem hiszek. Ugyan lehet találni az elképzelés (kétszer nem veszítünk) alátámasztására érveket (pl. azt a pszichológiait, hogy ilyenkor nagyon összekapja magát a csapat a második meccsre), de ugyanígy, ellenérveket is lehet találni. Pl. azt, hogy a vereség elbizonytalanítja, letöri a csapatot, kiveszi a formájából. És stb. vannak ide is, oda is érvek, most nem keresgélem őket.
Az persze látszik, hogy pl. a teljesen véletlenszerű eseményekkel ellentétben (lottószámok húzása), itt a kimenetelt nem, vagy legalábbis kevésbé, és kisebb mértékben befolyásolja a véletlen. Ugye, míg a lottónál mindig, minden számötösnek ugyanaz a valószínűsége (ugyanaz a kicsi, 1:43 millióhoz), addig itt a nem véletlen körülmények is játszanak, azok is befolyásolják a kimenetelt. csak éppen, nem tudjuk előre, és pontosan, hogy hogyan befolyásolják. Ja és persze a két elmélet jóságát soha nem lehet igazolni egy próbával, hiszen itt nincs ellenpróba: vagy ez az esemény történik meg, vagy az. Az igazolás itt csak egy minél hosszabb távú statisztikai mintavétel lehetne. Tényleg, lehet hogy az amcsiknak erre is van statisztikája.
Mindazonáltal, én inkább azt mondanám, hogy nem jó arra apellálni, hogy csak nyugodtan veszítsünk, legalább majd a következő meccsen győzünk. Nem jó veszíteni sehogy sem, az meg ugye nem nagyon vitás, hogy a tegnapihoz hasonló vereség öl, butít, és nyomorba dönt? Mindig a győzelemre kell törekedni - persze ez nem jelenti azt, hogy tartózkodni kell a stratégiai, és taktikai cselvetésektől. Csak ne ezen az áron.
Ezek után nagyon kíváncsi leszek a vasárnapi meccsre. Azon belül is, főleg a csapat tartására, elszántságára, és küzdeni tudására. Ugyanis ezek kb. fél győzelmet jelentenek (de szó szerint), mint ahogy azt éppen ellenünk bizonyította ma éjjel, egy, amúgy a Patsnél sokkal gyengébb csapat.
ötös műhold
Mi egyszerű footballszurkolók vagyunk...ebből nem értek semmit 😀 😉
Győzzön a jobb...csak rúgjunk be 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Az sose baj, jobban szeretünk, tudunk esélyesebb csapatok ellen játszani. Remélhetőleg ez eredményességben is megmutatkozik majd.A tippmixprón: Steelers 2,00 Patriots 1,65Mégsem gondolják őket azonos erejűeknek. És mivel itt kemény pénzmagra megy a tévedés, az esélyek összeállítóinak nagyon megfontoltan, és meggondoltan kell dönteniük, a lehető legtöbb befolyásoló körülményt figyelembe véve.
Azt gondoltam, hogy kettő azonos erejűnek gondolt csapat egymás elleni meccsén pont fordítottak lesznek az odds-ok. (Ráadásul a power rankingokat is a Steelers vezeti, s ennek is oka kell legyen.)
HanSolo
Szóval ez van. A Pats most is, a Steelers otthonában is, egy ilyen Dolphins vereség után is esélyesebb a győzelemre.
ötös műhold
több mint 6 éve
ötös műhold
309
A tippmixprón: Steelers 2,00 Patriots 1,65Mégsem gondolják őket azonos erejűeknek. És mivel itt kemény pénzmagra megy a tévedés, az esélyek összeállítóinak nagyon megfontoltan, és meggondoltan kell dönteniük, a lehető legtöbb befolyásoló körülményt figyelembe véve.
Azt gondoltam, hogy kettő azonos erejűnek gondolt csapat egymás elleni meccsén pont fordítottak lesznek az odds-ok. (Ráadásul a power rankingokat is a Steelers vezeti, s ennek is oka kell legyen.)
HanSolo
Szóval ez van. A Pats most is, a Steelers otthonában is, egy ilyen Dolphins vereség után is esélyesebb a győzelemre.
több mint 6 éve
A tippmixprón: Steelers 2,00 Patriots 1,65Azt gondoltam, hogy kettő azonos erejűnek gondolt csapat egymás elleni meccsén pont fordítottak lesznek az odds-ok. (Ráadásul a power rankingokat is a Steelers vezeti, s ennek is oka kell legyen.)
több mint 6 éve
AB zseniális, de nekem Julio a szívem csücske, én őket raknám egy polcraNem, nincsenek egy polcon. Julio future HoF, tehát fantasztikus, de még így sincsenek egy polcon. Amit AB csinál az nem emberi. Senki soha, nem csinált ilyen 5 évet, sok nagy elkapónak volt egy brutálisan kiemelkedő éve, de soha senkinek nem volt három. Ha végignézed a szakértőket, az AB-ről nyilatkozókat (pl Moss), akkor kb 80-90 egyértelműen AB-t mondja, a maradék 10-20 meg a kettőt együtt (ebbe tartozol Te is). Szóval én ragaszkodom a best WR ever except Rice kategóriához. 😉
Wyatt
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Érdekes, elméleti kérdés az, hogy ha van egy csapat, amely egyszer kikap, és utána a következő meccsen meg szinte mindig győz, akkor: minek nagyobb a valószínűsége? (1) Annak, hogy egy vereség után, a következő meccse győztes lesz, vagy (2) annak, hogy ugyanaz a második meccs egy azt megelőző győzelem után lesz újra győztes meccs? Itt természetesen most a Miami utáni Steelers meccsről beszélek.Ne már!!!
Azt figyeltem meg, hogy az amerikai fociban mindenre van statisztika. Valóságos statisztika hegyeket gyártanak, a csapatok, a játékosok, és a játék minden eleméről. És ha már ilyesmit csinálnak, akkor ezeknek a statisztikáknak talán egy kicsit túl nagy jelentőséget is tulajdonítanak. Tehát ugye, pl. mondják az ebben hívők, hogy egy ilyen esetben (a szóban forgóban) az még szinte jó is, hogy a nem fontos meccsen kikapott a csapat, mert akkor az utána következő meccsen (ami fontos) más kisebb eséllyel veszít. Kisebb eséllyel, mintha az előző meccset is megnyerte volna.
Nos, én ebben persze nem hiszek. Ugyan lehet találni az elképzelés (kétszer nem veszítünk) alátámasztására érveket (pl. azt a pszichológiait, hogy ilyenkor nagyon összekapja magát a csapat a második meccsre), de ugyanígy, ellenérveket is lehet találni. Pl. azt, hogy a vereség elbizonytalanítja, letöri a csapatot, kiveszi a formájából. És stb. vannak ide is, oda is érvek, most nem keresgélem őket.
Az persze látszik, hogy pl. a teljesen véletlenszerű eseményekkel ellentétben (lottószámok húzása), itt a kimenetelt nem, vagy legalábbis kevésbé, és kisebb mértékben befolyásolja a véletlen. Ugye, míg a lottónál mindig, minden számötösnek ugyanaz a valószínűsége (ugyanaz a kicsi, 1:43 millióhoz), addig itt a nem véletlen körülmények is játszanak, azok is befolyásolják a kimenetelt. csak éppen, nem tudjuk előre, és pontosan, hogy hogyan befolyásolják. Ja és persze a két elmélet jóságát soha nem lehet igazolni egy próbával, hiszen itt nincs ellenpróba: vagy ez az esemény történik meg, vagy az. Az igazolás itt csak egy minél hosszabb távú statisztikai mintavétel lehetne. Tényleg, lehet hogy az amcsiknak erre is van statisztikája.
Mindazonáltal, én inkább azt mondanám, hogy nem jó arra apellálni, hogy csak nyugodtan veszítsünk, legalább majd a következő meccsen győzünk. Nem jó veszíteni sehogy sem, az meg ugye nem nagyon vitás, hogy a tegnapihoz hasonló vereség öl, butít, és nyomorba dönt? Mindig a győzelemre kell törekedni - persze ez nem jelenti azt, hogy tartózkodni kell a stratégiai, és taktikai cselvetésektől. Csak ne ezen az áron.
Ezek után nagyon kíváncsi leszek a vasárnapi meccsre. Azon belül is, főleg a csapat tartására, elszántságára, és küzdeni tudására. Ugyanis ezek kb. fél győzelmet jelentenek (de szó szerint), mint ahogy azt éppen ellenünk bizonyította ma éjjel, egy, amúgy a Patsnél sokkal gyengébb csapat.
ötös műhold
Mi egyszerű footballszurkolók vagyunk...ebből nem értek semmit 😀 😉
Győzzön a jobb...csak rúgjunk be 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Helyet kellett csinálni JuJu visszatérésének. Ez kb biztos volt.😕Varható volt. Sajnos.
We have placed Ryan Shazier on the Reserve/Injured List.
Klaci79
polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Zseniális teljesítmény, de az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy régen kevesebb meccset játszottak egy szezonban 😊 Szóval számban beérheti őket, %-ban nem.Ez csak Shulára igaz, a többi már mind akkor lett HC, amikor 16 meccses alapszakasz volt.
tenorx
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Érdekes elméleti kérdés az, hogy ha van egy csapat, amely egyszer kikap, és utána a következő meccsen meg szinte mindig győz, akkor: minek nagyobb a valószínűsége? (1) Annak, hogy egy vereség után, a következő meccse győztes lesz, vagy (2) annak, hogy ugyanaz a második meccs egy azt megelőző győzelem után lesz újra győztes meccs? Itt természetesen most a Miami utáni Steelers meccsről beszélek.Azt figyeltem meg, hogy az amerikai fociban mindenre van statisztika. Valóságos statisztika hegyeket gyártanak, a csapatok, a játékosok, és a játék minden eleméről. És ha már ilyesmit csinálnak, akkor ezeknek a statisztikáknak talán egy kicsit túl nagy jelentőséget is tulajdonítanak. Tehát ugye, pl. mondják az ebben hívők, hogy egy ilyen esetben (a szóban forgóban) az még szinte jó is, hogy a nem fontos meccsen kikapott a csapat, mert akkor az utána következő meccsen (ami fontos) már kisebb eséllyel veszít. Kisebb eséllyel, mintha az előző meccset is megnyerte volna.
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Az lehet, hogy idegenben végig tudunk menni egy PO-n, de ezzel is csak egy baj van:WyattbcsarlibcsarliKlaci79
bárhol tudunk (úgy látszik) nyerni, csak Bostonban nem. Úgyhogy amiért kell a győzelem nekünk, az éppen az, hogy hozzátok ne kelljen menni.
A többiben amúgy igazad van. a Miami vereséget nem szabad túlértékelnie senkinek sem, már csak Gronk miatt se.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ne is, felesleges 😊Volt már gyenge meccse talán ezen kívül is. Ha ellenünk is gyengén teljesít, akkor azért 16-ból 3 rossz meccsel ne legyen már MVP. Más QB Wentz kiesésével szerintem esélytelen, így persze Brown előléphetne. Tényleg jó lenne ha nem csak QB kapná.Bár csak egy meccs, de a tegnapi után az egyetlen megmaradt QB jelölt Brady MVP címének jogosságát is megkérdőjelezném. Most még csak egy picit, de toljon ellenünk is hasonlót 😊Nyilván csak azért, hogy AB esélyes legyen 😀
bcsarli
Klaci79
bcsarli
Bár szép lenne, ha ő tudná megdönteni az alapszakaszbeli MVP-k átkát, miközben mi kezdtük el azt Warnerékkel 😊
AB zseniális, de nekem Julio a szívem csücske, én őket raknám egy polcra (jó, az idióta Gordonból mi lehetett volna, ha nem ilyen hülye, milyen lehetetlen irányítókkal képes olyan számokat hozni, hogy az ember esze megáll...). Mondjuk ahogy indította a karrierjét, az OBJ-hype-ot is nagyon megértem 😊
7–9-cel állunk Miamiben Bradyvel, nekünk soha nem jó ez a hülye meleg ott, télen sem, de gyakorlatilag még nyáron sem 😀
Azt láttam több helyen, hogy ez ugyanolyan lenne, mint 2015-ben, amikor a Miami ellen ment el az 1. kiemelés, és hogy ezen múlik a bajnoki cím. Egyrészt szerintem azért nem ugyanazt jelenti nekünk (és Bradynek fejben sem) Denverbe vagy Pittsburghbe menni, előbbinél mintha sokkal görcsösebb lenne az egész csapat is, szóval ha tegyük fel #1 PIT, #2 NE lenne, akkor sem hiszem, hogy akkora hátrányban lennénk, mint voltunk Denverben. Másrészt szerintem nem ezen múlik, hanem ahogyan itt is többen írtátok már a saját meccsetek előtt: a most vasárnapin. Tök mindegy volt a Ravens elleni kimenetel, tök mindegy a Dolphins elleni, a hétvégi duplán számít, így bármelyik csapat veresége belefért (volna). Nekünk sem ez a para, ha nyerünk Pittsburghben, akkor egymás ellenivel előrébb vagyunk, ha nem, akkor a miami siker sem ért volna semmit – nem gondolnám, hogy hibázik a vasárnap után előnybe kerülő csapat többet.
Viszont Soldi statisztikájával ellentétben szerintem pont a Steelers az, amelynek tök mindegy. Ha végig idegenben kell menni a PO-ban, akkor is képes lehet végigmenni. Nekünk sokkal többet számít a hazai pálya szerintem, ha végig otthon játszhatunk, akkor drasztikusan nagyobb esélyünk van végig menni. Menjünk nagyon előre, és tegyük fel, most mi nyerünk, és innentől senki nem ront, és Foxborough-ban lesz a konfdöntő. Ott nem azért lennénk esélyesebbek ENNÉL A FORGATÓKÖNYVNÉL, mert idegenben kevesebb pontot átlagoltok, hanem mert a Steelers ellen 11–2-vel állna Brady, ebből 3–0 a rájátszásban. És persze, ennek semmi köze nem lenne a kimenetelhez, de ha ti nem tudjátok elhinni, hogy ez a sorozat idegenben megszakad, akkor a lélektani előny lenne nálunk (értsd, jó, jó a Steelers, de egymás ellen mi szoktunk a jobbak lenni, szóval valahogy meglesz).
Viszont. Ahogyan a Dolphins elleni meccset kicsit úgymond feladottnak érezhetett az ember, most pont azt érzem, hogy ezen szerintem nekünk lényegesen fontosabb a győzelem. És azért is, mert ti képesek vagytok idegenben is végigmenni, mert ti meg ezt hiszitek el magatokról, kicsit talán szemben velünk
Úgyhogy én most jelenleg a ma hajnali szenvedés ellenére azt várom, hogy a ma hajnali meccsel szemben mi leszünk azok a két csapat közül, amelyiken az látszik majd, hogy ezen a meccsen akármi van, nyerni akar. Ahogyan kijött ma a Miami, látszott, hogy ez nekik a Super Bowl, és igazából egy pillanatig nem volt bennük kérdés, hogy ma nyernek. Ilyen hozzáállást szeretnék vasárnap tőlünk
több mint 6 éve
Bameg....Én csak a bowl.hu pr-nak hiszek. Miért nincs???!!!
Nem elég, hogy a Pecc kikapott és ugye idejét sem tudom, mikor vesztettek egymás után kétszer...de még a PR-ben is az első helyre ugrottunk, így csak szarabb csapatokkal játszunk...akik ellen ugye nem szokott úgy menni 😀 😀 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Bameg....Nem elég, hogy a Pecc kikapott és ugye idejét sem tudom, mikor vesztettek egymás után kétszer...de még a PR-ben is az első helyre ugrottunk, így csak szarabb csapatokkal játszunk...akik ellen ugye nem szokott úgy menni 😀 😀 😀
több mint 6 éve
😕Varható volt. Sajnos.
We have placed Ryan Shazier on the Reserve/Injured List.
Klaci79
több mint 6 éve
Volt már gyenge meccse talán ezen kívül is. Ha ellenünk is gyengén teljesít, akkor azért 16-ból 3 rossz meccsel ne legyen már MVP. Más QB Wentz kiesésével szerintem esélytelen, így persze Brown előléphetne. Tényleg jó lenne ha nem csak QB kapná.Bár csak egy meccs, de a tegnapi után az egyetlen megmaradt QB jelölt Brady MVP címének jogosságát is megkérdőjelezném. Most még csak egy picit, de toljon ellenünk is hasonlót 😊Nyilván csak azért, hogy AB esélyes legyen 😀
bcsarli
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Bár csak egy meccs, de a tegnapi után az egyetlen megmaradt QB jelölt Brady MVP címének jogosságát is megkérdőjelezném. Most még csak egy picit, de toljon ellenünk is hasonlót 😊Nyilván csak azért, hogy AB esélyes legyen 😀
bcsarli
több mint 6 éve
Bár csak egy meccs, de a tegnapi után az egyetlen megmaradt QB jelölt Brady MVP címének jogosságát is megkérdőjelezném. Most még csak egy picit, de toljon ellenünk is hasonlót 😊
több mint 6 éve
Szóval akkor ez nem is olyan nagy eredmény. Barki kepes lenne a maiak közül. Sőt sokan még többet is nyertek. Ja nem.... 😉✌Wentz sérülésével eléggé megnőtt az MVP cím esélye ABnek, ha így folytatja. Bár kaphatna még nagyobb hypeot. OBJ csinálná ezt, minden róla zengene.OBJ sokkal jobban PR-olja magát, AB talán picit szerényebb.
dande
Zseniális teljesítmény, de az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy régen kevesebb meccset játszottak egy szezonban 😊 Szóval számban beérheti őket, %-ban nem.Egy rossz edző ismérve:Reméljük utoléri Shula-t
polamalu
bcsarli
tenorx
több mint 6 éve
Egyébként nekem még mindig szoknom kell, hogy a Steelers Offenseben remekel, és nem a D a kiemelkedő, de ez most egy ilyen időszak.Most mondanám, hogy drafton remélem rámegyünk a D-re, de ott a #1 prio Ben pótlása lesz gyanúsan.
A Pats meccstől én is annyit szeretnék, hogy szoros legyen, és ne töröljék fel velünk a padlót mint néha sikerül. Egyetértek Soldival, szeretném, ha most kompetitív lenne a dolog azért, hogy a lehetséges AFC döntőben a srácok elhiggyék magukról, hogy ezt meglehet csinálni!