NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 444 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mit gondoltok mi lesz Bellel?
Olvastam h 17 milliót akar! Franchise tag alatt kapna 14 környékén! Azt megkapja aztán viszlát!?

Szerkesztette: steelwolf
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 240 — 毎日何かを学ぶ
Minden jel arra utal, hogy Tuitt a szezon első drive-jában összeszedett bicepsz izomszakadással végig bajlódva tolta le a szezont.
Spy
Ketten Heywarddal látványosan szenvedtek, gondoltam, h sérülés volt a háttérben. Remélem idén a DL teljes erejében tündököl!
Fast Willie
ÖÖÖ lehet rosszul emlékszem, de Heyward a legjobb idényét hozta le.
Dodó
Igen, csak ha kapott volna több segítséget........ Így is All Pro idény volt, reméljük idén meg ketten zúznak majd.
több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 254
Minden jel arra utal, hogy Tuitt a szezon első drive-jában összeszedett bicepsz izomszakadással végig bajlódva tolta le a szezont.
Spy
Ketten Heywarddal látványosan szenvedtek, gondoltam, h sérülés volt a háttérben. Remélem idén a DL teljes erejében tündököl!
Fast Willie
ÖÖÖ lehet rosszul emlékszem, de Heyward a legjobb idényét hozta le.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Rudolph is aláírt...
Klaci79
És a dotkom szerint nyílt a 4-3

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 780
Rudolph is aláírt...
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 007
Spy
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 917 — Steelers fan
vagy legalább a kagylót 😀
malkav
Hogy jön ide a vécécsésze???

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
 www.sbnation.com/2018/1/14/16883184/ryan-shazier-inury-news-recovery-steelers

Tornado csapott le Saci draft "beszede" utan masnap a szulei otthonara. De nem serult meg senki, csak a haz. Ezt en nem is tudtam.

247sports.com/nfl/pittsburgh-steelers/Article/Tyler-Matakevich-starts-over-Jon-Bostic-at-Pittsburgh-Steelers-OTAs-118436037

Mas nem Bostic eddz az elso csapattal, hanem Matakevich. Ez vagy jo, vagy rossz hir. Mert ugye mindenki azt gondolta, bostic vince lesz a kezdo. Persze ki kell harcolnia, meg bele kell razodnia. De hat ha nem szoknak ossze vince el mar most, akkor kesobb meg kevesbe fognak.

Szoval most vagy bostic nem annyira jo, vagy mate hirtelen nagyon jo lett. Remelem az utobbi az igaz (vagy csak szimplan o mar tudja a playbookot). Persze ezek most meg nem szamitanak. Csak ilyenkor minden aprosag hir lehet. Meg ha nem is az. Haha.

Bud Dupree and T.J. Watt flopped sides, reportedly for good. Dupree is now the blind-side rusher on the right side.

Dupree es TJ watt helyet csereltek es a vak oldali lb az dupree mig watt lett a bal oldali lb.

Es egy erdekes megjegyzes: 6

Unless an injury occurs, a source said, the Steelers won't be fishing for any of the available free agents. They're going with what they have. And the battles are underway.

Hogy az iro szerint a pit nem fog keresgelni az elerheto szabadugynokok kozott, ha csak serules nem lesz. (ez aztan sokkolo hir, mert altalaban nem is szoktunk egyreszt. masreszt meg ki tudna megmondani, hogy most tenyleg nem fogunk? Akkor lenne biztos ez ha lenne sacink de nincs.)

Matakevich, like Williams, didn't take offense to the media calls for the Steelers to draft an inside linebacker. But believes the fact the Steelers didn't draft one was a reflection of how they feel about him.

"Absolutely," Matakevich said. "I think they believe in what we have in our room. The addition of Jon, I think, is going to help us out even more. We're just looking to all be on the same page and get this show rolling."

Vegul Mate szerint azert nem hoztunk ILB t mert ra szamitanak, meg a meglevo pit jatekosokra. Es hogy nem draftoltak az azt bizonyitja, hogy biznak benne es amivel rendelkeznek most a lockerroomban.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
vagy legalább a kagylót 😀
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
És Kendricks szabad...csak megjegyzem
Klaci79
Remélem Colbert már felemelte a telefont...

több mint 7 éve
Klaci79
Egy kp-t készíthetne Kolbert
sutianap
Egy Kendrick, Bince, Bostic, Matek harcot megnéznék a kezdőért TC-ben, más nagyon nem is kéne. Bince ráadásul jövőre szabadul. Megmenekülhetne Burnett is a LB poszttól. Úgy hallottam, nagyon preferálná a safety-t, bármelyik legyen is az.
több mint 7 éve
És Matek van az első csapatban, nem a Szerb.
sutianap
Mert a posztokat edzésen osztják, nem szerződésben És hogy klasszikust idézzek: "he knows the system"

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
Egy kp-t készíthetne Kolbert

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 917 — Steelers fan
De aktiv mindenki. : )
gabistar
Bell kihagyja a az OTA-kat, gondolom, ez sokkolt mindenkit. Mi lesz itt még júliusban az edzőtáborig.
Spy
szerencsére ültem, amikor a hírt olvastam 😀
Klaci79
😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
több mint 7 éve
És Matek van az első csapatban, nem a Szerb.

több mint 7 éve
Ma elkezdődött az OTA és úgy tűnik Ben és Rudolph között a feszültség oldódik. Ben segített, Rudolph egekbe marasztalta....csak így tovább 😊
több mint 7 éve
gabistar
Bell kihagyja a az OTA-kat, gondolom, ez sokkolt mindenkit. Mi lesz itt még júliusban az edzőtáborig.
Spy
szerencsére ültem, amikor a hírt olvastam 😀
több mint 7 éve
gabistar
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Az elmúlt évben/években többen is voltak meccsen a Heinz Fielden, amihez mindig próbáltam segítséget adni. Mivel vannak többen, akik csak olvassák a fórumot, de esetleg szeretnének kimenni egy hazai meccsre, most megtaláltam azt a lehetőséget, amivel mi vásároltunk jegyet két éve:
Szóval a ticketmaster oldalra kell felmenni, ahol már ki lehet választani az opciók között a Standard Ticket-et.
Ez lényegesen olcsóbb, mint a normál jegyek, amiket ezen az oldalon keresztül, vagy úgy általában lehet venni.
Ha nem akarsz nagyon magasra ülni, mindenképpen ajánlom ezt a fajta jegyet, akár 100USD is megmaradhat. Tény, hogy azért van hátránya is. Mivel ezek nagyon népszerűek, bár ma kezdték csak el árulni őket, már igen szépen fogynak és az alsó szinteken egymás melletti jegyek már nincsenek. (Minket mondjuk ez nem zavart, mert úgyis utálok meccset nézni ülve)
Magasabban még egymás melletti helyek is vannak, ami férj/feleség viszonylatban jobban jön esetleg 😊
Egyébként ezek a jegyek olyan 140-180 USD között vannak és plusz természetesen egyéb költségek is jelentkeznek.
Ha valaki úgy dönt menne, próbálunk segíteni másban is 😊
Klaci79
Irtam en is mar korabban de megirom megint, ha valakinek esetleg van kerdese, vagy barmi egyeb dolga itt Usa/Pittsburghel kapcsolatban vagy csak ugy altalanossagban irjon nekem nyugodtan.

Es ha van kerdes stb segitek barmiben, amiben tudok. Mint ahogy tettem ezt mar korabban is, most is... Erdemes Usat/Meccset legalabb egyszer latni az biztos.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Az elmúlt évben/években többen is voltak meccsen a Heinz Fielden, amihez mindig próbáltam segítséget adni. Mivel vannak többen, akik csak olvassák a fórumot, de esetleg szeretnének kimenni egy hazai meccsre, most megtaláltam azt a lehetőséget, amivel mi vásároltunk jegyet két éve:
Szóval a ticketmaster oldalra kell felmenni, ahol már ki lehet választani az opciók között a Standard Ticket-et.
Ez lényegesen olcsóbb, mint a normál jegyek, amiket ezen az oldalon keresztül, vagy úgy általában lehet venni.
Ha nem akarsz nagyon magasra ülni, mindenképpen ajánlom ezt a fajta jegyet, akár 100USD is megmaradhat. Tény, hogy azért van hátránya is. Mivel ezek nagyon népszerűek, bár ma kezdték csak el árulni őket, már igen szépen fogynak és az alsó szinteken egymás melletti jegyek már nincsenek. (Minket mondjuk ez nem zavart, mert úgyis utálok meccset nézni ülve)
Magasabban még egymás melletti helyek is vannak, ami férj/feleség viszonylatban jobban jön esetleg 😊
Egyébként ezek a jegyek olyan 140-180 USD között vannak és plusz természetesen egyéb költségek is jelentkeznek.
Ha valaki úgy dönt menne, próbálunk segíteni másban is 😊
több mint 7 éve
De hol van Soldados?
Sobri Jóska
szerintem egy kicsit besokallhatott a tavalyi szezon után
és feltöltődik! de az is lehet hogy végképp sikerült elüldöznöd! 😉
yooker
Átállt Jags szurkolónak, de itt még nem meri vállalni 😊
bcsarli
Ezt mar ellottem en is jopar napja... : )
gabistar
Téged ritkán olvaslak végig, de most ezek szerint egyformán gondolkodtunk 😊
bcsarli
Rovid volt es pont az amit te irtal. : )
gabistar
Ok, Te nyertél, vissza nem fogom keresni 😊. De tényleg, HOL VAN SOLDI!!??? 😊
bcsarli
Legyen dontetlen, ugy sem nyernek semmit. : ) Klaci mintha irta volna, hogy merre latta meg hogy ... De azt tole kell megkerdezni. En nagyjabol emlekszem mit irt, de nem akarok nem konkretumot irni, foleg hogy en nem is tudom. : )
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 787
Dime felállás mindenhol van. Ez többnyire 2 DL 3 LB (nálunk 2 OLB és 1 ILB) és 6 DB felállítását jelenti.

Nyilván ahol tudják, ott a bűvös 6. DB ember safety. Attól függően használják többet, vagy kevesebbet, hogy megfelelő emberanyag van-e hozzá. Mivel rendszerint nincs a csapatokban 3 minőségi safety, ezért sokszor a dime felállásoknál a 3 (2 szélső 1 nickel) CB és a 2 alap safety mellé még egy CB jön fel. Golden volt tavaly előtt ugyanis nálunk ez az ember, őt "cseréltük le" tavaly Gayre. (mármint a felállásban) A NE meccsen láttuk 2 éve mit ér Golden, ettől már egy fokkal jobb volt Gay tavaly, de láttuk, hogy ez messze volt az ideálistól.

Ha csak azt veszem, hogy Edmunds jön be Gay helyett, akkor már ennek a rendszernek a futás ellen jobbnak kell lennie. No és ebben a rendszerben simán inkább Bostic van fent ILB pozícióban és nem Williams.