Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Ha jól emlékszem a tartalékos Steelers-ben Ridley közel 100yardot és egy TD-t hozott össze a barnák ellen az utolsó fordulóban. Most ott lesz Conner, Samu és a felbaXott OL. Jó lesz ez.
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Bell a jelenkor legjobb/legsokoldalúbb/leghatékonyabb/legértékesebb futója.
Ezt tudja ő, tudjuk mi, csak a Steelers nem akarja akceptálni.
Megtehetik.
Meglátjuk mi sül ki belőle.
Hajrá Bell!
Sobri Jóska
Csak azt képzeli magáról, hogy ő a legjobb, legsokoldalúbb, stb. Maximum egy Gurley féle szerződést fog kapni, de már az is necces lesz neki egy év múlva. Nem vesz tudomást a posztja értékéről és az ő helyzetéről. A számtalan fekete pontjáról a pályafutása alatt.
pfefe8
Fekete. Pont.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Más. Az ilb téma.
Nem hiszem, hogy a fórumozók nagy százaléka ne értene veled egyet abban, hogy Saci kiesése után iszonyat űr maradt a poszton és ez nem lett megoldva a drafton.
Az FO hozott egy aránylag jó nevű ilb-t, de itt(legalábbis eddig), meg is állt a történet.
Ahogy én látom, valami újjal, valami teljesen mással próbálják megoldani a problémát.
Azt hiszem dollarnak hívják.
Legalább várjuk meg, hogy működik-e élesben, mielőtt elkaszálnánk mindenkit, az ilb need hiányos megoldása miatt.
Tehát szerintem itt nem az írásaid tartalmával van gondja embereknek, hanem azzal, hogy élesben van a szezonkezdet, nagyon mit tenni nem lehet már ezzel(én örülnék a legjobban, ha tévednék), és még mindíg erről szól az írásaid nagy része.
Hogy nem oldották meg az ilb posztot a draftról. És ez visszatérő téma nálad elég régóta, úgy, hogy nagyjából ugyanazt írod le róla.
Ne érts félre, azt írsz amit akarsz, szabadon, eszemben sincs megmondan mit írj, vagy osztani az észt, csak próbáltam vázolni, hogy én, aki inkább olvasom a fórumot és csak ritkán írok, hogyan látom ezt az egészet.😃
zidane99
A "dollar" felallas mukodesehez egy alaptetelnek kell mukodnie, amugy meg ez a ha a fo kerdes. Utana viszont elonyos lehet a tavalyi csoda ellen is. Lehet 2x fogjuk latni iden, lehet "Butler nyesogep" lesz a neve es az O-nek erre kell reagalnia.

A helyetekben szoros meccseket szeretnek, mert teher alatt no a palma.
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
Megtehetik.
Hajrá Bell!
Sobri Jóska
Csak azt képzeli magáról, hogy ő a legjobb, legsokoldalúbb, stb. Maximum egy Gurley féle szerződést fog kapni, de már az is necces lesz neki egy év múlva. Nem vesz tudomást a posztja értékéről és az ő helyzetéről. A számtalan fekete pontjáról a pályafutása alatt.

Steelers fan
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Thomas pedig nem udfa szint.
Azért lett az, mert nem tudta meccseken tartósan kihozni magából azt amit tud, ami benne van, ha jól értelmeztem a róla szóló írásokat. Ha nem, majd kijavít valaki.
Tehát lehet nyugodtan a csodát várni tőle, még az is lehet, hogy
mevalósítja a saját csodáját és top játékos lesz a karrierje alatt.
Én várom.😁
több mint 7 éve
Más. Az ilb téma.
Nem hiszem, hogy a fórumozók nagy százaléka ne értene veled egyet abban, hogy Saci kiesése után iszonyat űr maradt a poszton és ez nem lett megoldva a drafton.
Az FO hozott egy aránylag jó nevű ilb-t, de itt(legalábbis eddig), meg is állt a történet.
Ahogy én látom, valami újjal, valami teljesen mással próbálják megoldani a problémát.
Azt hiszem dollarnak hívják.
Legalább várjuk meg, hogy működik-e élesben, mielőtt elkaszálnánk mindenkit, az ilb need hiányos megoldása miatt.
Tehát szerintem itt nem az írásaid tartalmával van gondja embereknek, hanem azzal, hogy élesben van a szezonkezdet, nagyon mit tenni nem lehet már ezzel(én örülnék a legjobban, ha tévednék), és még mindíg erről szól az írásaid nagy része.
Hogy nem oldották meg az ilb posztot a draftról. És ez visszatérő téma nálad elég régóta, úgy, hogy nagyjából ugyanazt írod le róla.
Ne érts félre, azt írsz amit akarsz, szabadon, eszemben sincs megmondan mit írj, vagy osztani az észt, csak próbáltam vázolni, hogy én, aki inkább olvasom a fórumot és csak ritkán írok, hogyan látom ezt az egészet.😃

Szerkesztette: zidane99
több mint 7 éve
Megtehetik.
Hajrá Bell!
Sobri Jóska
Nem akarjuk itt elfogadni se bellt, sem azt hogy ez a kb utolso dobasa, arra hogy jol keressen. (meg hogy a leheto legjobb rb nekunk). Es hogy o nem akar csak azert a steelersnel jatszani, mert jo multja van.

Tudja o is vagy most keres meg amig hatra van jopar eve sokat. Vagy soha. De a steelers inkabb kihasznalja, kifacsarja ami benne van. 2 tag ra, mert a steelers is tudja hogy mennyire fontos o a pitnek. Kire tettek ket taget eddig, aki nem volt kulcs ember, kinek fizettek ki ennyit aki nem volt fontos a tag es a masodik tagnel tudva mi lesz az ara?

Es miutan megmondta, hogy mi lesz a masodik tag utan (kiuli a szezont vagy a felet stb), most mindenki csodalkozik, hogy nem volt preseason meccseken, ahol max leserul es meg jobban keres 0 usdt. Lol.

Mondtam hogy lesz folytatasa. Csak akkor nem volt a dramanak, amikor mar nem lehetett semmit csinalni. Elerni. De hat mind a ket felen mulik. Szoval amennyire igaz ez bellre, hogy nem fogadja el stb, elvileg ugyanaz igaz a steelersre is nem? Ketton all a vasar. De itt csak bell a hunyo.

Cirkuszt es kenyeret a nepnek. Majd az elso heten meglatjuk hogy tenyleg mi lesz. Az elso meccseken. Hogy csak szajkarate avagy ....Addig elvezzuk a korhintat. Mantrazzuk naponta, ,hogy milyen gaz bell. Meg nem is kellene ide. Mar en is jobb futo lennek. 😊
gabistar
Bellnek üzlet. A Steelersnek üzlet.
Akik ide írnak, azoknak érzelem.
Nem Bell, vagy más játékosok felé, hanem a klub felé, amit úgy hívnak Pittsburgh Steelers.
És ha valaki nem segíti, hanem kárára van a klubnak(úgy tűnik ezt most már elérte Bell), akkor mindent lehet várni a szurkolótól, csak azt nem, hogy megértő legyen
azzal a játékossal és az egekbe emelje.
Ne várd Te sem, mert csalódni fogsz.
Ez abszolút szubjektív minden fan részéről, nem csak a mieinktől.
Peace.😃
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Megtehetik.
Hajrá Bell!
Sobri Jóska
Nem akarjuk itt elfogadni se bellt, sem azt hogy ez a kb utolso dobasa, arra hogy jol keressen. (meg hogy a leheto legjobb rb nekunk). Es hogy o nem akar csak azert a steelersnel jatszani, mert jo multja van.

Tudja o is vagy most keres meg amig hatra van jopar eve sokat. Vagy soha. De a steelers inkabb kihasznalja, kifacsarja ami benne van. 2 tag ra, mert a steelers is tudja hogy mennyire fontos o a pitnek. Kire tettek ket taget eddig, aki nem volt kulcs ember, kinek fizettek ki ennyit aki nem volt fontos a tag es a masodik tagnel tudva mi lesz az ara?

Es miutan megmondta, hogy mi lesz a masodik tag utan (kiuli a szezont vagy a felet stb), most mindenki csodalkozik, hogy nem volt preseason meccseken, ahol max leserul es meg jobban keres 0 usdt. Lol.

Mondtam hogy lesz folytatasa. Csak akkor nem volt a dramanak, amikor mar nem lehetett semmit csinalni. Elerni. De hat mind a ket felen mulik. Szoval amennyire igaz ez bellre, hogy nem fogadja el stb, elvileg ugyanaz igaz a steelersre is nem? Ketton all a vasar. De itt csak bell a hunyo.

Cirkuszt es kenyeret a nepnek. Majd az elso heten meglatjuk hogy tenyleg mi lesz. Az elso meccseken. Hogy csak szajkarate avagy ....Addig elvezzuk a korhintat. Mantrazzuk naponta, ,hogy milyen gaz bell. Meg nem is kellene ide. Mar en is jobb futo lennek. 😊
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress
Megtehetik.
Hajrá Bell!

több mint 7 éve
Csak azoknak akik unjak vagy nem ertik miert tema meg mindig as ilb. Ime. Nem en vagyok....  www.behindthesteelcurtain.com/2018/9/4/17813396/have-the-steelers-solved-their-linebacker-conundrum-or-is-it-window-dressing-jon-bostic-lj-fort
gabistar
1., Állandóan ezzel jössz, gondolod mi nem vagyunk tisztában azzal, hogy ILB poszton bizony erősítésre szorulunk?
2., Éppen úgy, mint hosszú hozzászólásaidban, itt sincs megoldás. Nyilván azért mert ezt nem lehet egyik napról a másikra megoldani. Az egész drafton nem volt Shazier szintű ILB, de lehet még hasonló se.
Továbbmegyek a piacon se volt idén olyan ILB, akiért mehettünk volna. Amikor volt, mondjuk Hightower, akkor mentünk, de most nem volt.
Én nem tudom hány bőrt tudsz még erről a témáról lehúzni, de lelki szemeim előtt sajnos látom, hogy egy sikertelenebb szakasz után még megkapjuk bőven a miért nincs egy rendes ILB mantrát.
Összességében csak annyit akarok kihozni ebből, hogy felesleges szócséplés 2 naponta leírni mindezeket, mert nem volt semmi lehetősége a FO-nak megoldani. Ha felcserélnek 1/22-re méregdrágán, arra sincs semmi garancia, hogy stabilabbak lennénk.
Klaci79
vow. Ezt nem en irtam hanem a behind the steel curtain. Mar ideznem sem lehet? Es mindig azt irjatok ilb poszton meg voltunk meg a sema valtas miatt nem is kell mar senki. Szoval ezek alapjan ugy gondolom, hogy nem igazan.

Amugy meg a hurraoptimizmusbol meg abbol, hogy uj semaval, meg hogy majd magatol minden megoldodik stb, meg azzal, hogy majd saci visszajon es egyeb bolcsessegekbol meg nekem volt eleg, de megsem szekaltam senkit vele mint ti teszitek.

Amikor kaptatok orvosi diagnozist egy szakembertol, hogy sacinak, az is csoda lesz ha jar. Meg meg ezer helyrol. Es 99% ban vege a karrierjenek. Ekkor meg jottek a draft elott meg meg utan is hogy visszater erre az idenyre, meg egyre biztatobb egyeb suletlensegek stb. Mindegy. Az aztan nem volt mantrazas. Szegeny megirtak, nagyon nagy szerencse kell neki, hogy jarni tudjon, de itt mar azt irtatok, hogy jatszik iden.

lol. Mantraztatok, hogy nem kell ilb es pont ezert. Mantraztatok hogy saci visszajon idenre. Mantrazzatok hogy nem volt jo lb, de ugyanakkor egy udfa lb meg zsenialis es csodat vartok tole, meg hogy milyen jo. Erdekes kettosseg.

Nem volt jo lb, de udfa thomas meg megis zsenialis. Szoval korabban biztos nem volt meg jobb bent? Senkisem tudja, de mindig azt mantrazzatok hogy nem volt jo lb a drafton. Ezt az ido donti el. Es biztos hogy volt jo ilb bent, ha mar thomas is jo, akkor 1 biztos hogy volt. Haha.

Mantraztatok es most is hogy mindig minden rendben van magatol, vagy hogy az fo altalaban tevedhetetlen. Na akkor most mi is a helyzet?

Mas. Amugy butler mit is csinalt amiota elment coach dad? Azt is mantraztatok hogy vegre butler kell hogy legyen a dc, mert vele sokkal jobbak leszunk. Lettunk? Legtobb korai koros draft pick oda ment megis...

Hanyszor volt top 3-top 5 ben a def csapat. Hanyszor volt jo az egyseg? Azt is mantraztatok minden evben hogy vegre most jo a def, csak egy embernyire vagyunk sbtol amikor ez sem volt igaz. Egyszer sem leptunk tul a sajat arnyekunkon, mert siman megvertek. New engalnd ellen nem is kellene palyara lepnunk kb 2000 ota ugyis egyertelmu, kb minden evben mi lesz.

De contender a csapat, Amikor a palyan nem ez volt. Csak egy jo offense, es egy kozepes def, aki barkitol ki tudott kapni es playoffban mindig kevesek voltak. Lassan 8 eve. Saci kiesese utan meg borzalmas def. Szoval ezt is lehet mantrazni. Mindig contenderek vagyunk csak van masik 10 ugyanilyen csapat. Aki contender stb.

En is tudok ilyeneket felhozni. Ti ezt mantrazzatok. En meg azt amit latok, hogy meg mindig nincs megoldva es azt hogy nem is akartak. Es most nem en hoztam fel hanem a webportal. Szoval nem csak en mantrazom lol. Ezert mertem beidezni. Mert aki csak ezt olvasna, az meg el is hinne, hogy nem is volt ilb need. Meg jo ember stb. Meg nem is kellett.

Remelem idenre vegre osszeall a kep a def oldalon is es az uj emberekkel, mert jo lenne ha mar tenyleg alakitananak valamit es nem csak az offnak kellene nyerni, mert addig sb be se jutunk, nem hogy ott nyerunk pl atlanta, new england es egyeb eros offense ellen.

Vegezetul, elmondtam mar szazszor, hogy soha sem mondtam, hogy csereljunk fel. Soha nem mondtam, hogy csak az elso korben lehet ilbt talalni. Ezt csak hozza irjatok. Azt irtam hogy jo lett volna, a leheto legjobb saci utodot megtalalni. Ha nem volt bent az elso korben, akkor a masodikban vagy a harmadikban es hogy biztos van a 340 millio lakos kozul ebben az evben is lb aki jo. De nem. Nincs. Es meg egy udfa thomas is bizonyitja hogy vannak....

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Bell jövőbeni értékét növeli minden hét, amikor nem játszik/nem használódik/nem sérül meg.
Ha egy egész évet kihagy, de kondiban marad, akkor volt egy pihis éve, és ugyanolyan kondíciókkal szerződhet egy másik csapathoz, mint szerződhetett volna idén.
És azért jelenleg is van akkora vagyona, hogy egy év szabit nyugodtan kivehessen. (Valójában 100-t is.)
Futóknál nem önmagában az életkor a gáz, hanem az átsportolt évek, ami alatt egy RB egyre inkább elhasználódik.
De ha ücsörög, akkor semmit se használódik.
És neki már sok bizonyítanivalója nem maradt, aki szerződteti, elég pontosan tudja, hogy mit kap.
Sobri Jóska
Dehogy noveli. Szinte evente itt van a pelda, hogy az NFL-ben tobbek kozott a futo az egyik poszt, ahol 27-28 evesen mar nem igazan adnak zsiros szerzodeseket. Lasd Murrayt, akit kirohogtek mindenhol, pedig egy olyan ideny utan tette mindezt, amikor szetalazott minden vedelmet.

Bell most februarban mar 27 eves lesz, a futoknal pedig azert az mar az a kor, hogy hiaba egy plusz ev, amikor nem utik szet, ettol fuggetlenul nem hinnem, hogy olyan szerzodest kapna barkitol is, mint peldaul Gurley. A futoposzt lett az elmult evekben az, ahol sorra engedik el a nagyobbnal nagyobb neveket, mert talan a legkonnyebben potolhato, minden evben 2-3-4-5-6. korben huzogatnak a csapatok olyan fiatalokat, akik aztan boven jo kezdok lesznek.

En amondo vagyok, Bell rossz helyzetben van mar, es vagy enged az elvarasaibol, nem ragaszkodik peldaul egy Gurley-fele szerzodeshez, vagy pedig ket even belul egyszeruen el fog menni mellette a liga, ahogy rengeteg sztar mellett is elment. Ha meg nem enged, hisztizik es nem jatszik, akkor persze jovore kap valahol egy szerzodest, de az nem olyan lesz, amiert ket eve rinyal, hanem joval lightosabb. Aztan vagy elfogadja, vagy igy jart. DeMarco Murray esete pontosan ramutat, hogy ez a poszt mennyire halatlan 26-27 eves kor utan, amikor a masodik szerzodest kapja kezhez a futo. Bell azt akarja, hogy sokat garantaljanak neki, de senki sem fog annyit garantalni, amennyit o akar.
Stez
Es pontosan ezert idegbeteg. Es ezert mondja, hogy a tag hiaba magas osszeg, egy ket eve megkotott hosszutavuval 100x jobban jart volna.
new orl
Igen, de azt ne felejtsd el, hogy most is aláírhatott volna ha jól emlékszem olyan 14/év átlagon 4 éves szerződést, aminek a fele garantált lett volna. De ez kevés volt neki. Imádom a játékát és sokáig szeretném a saját csapatomban látni, de nekem úgy tűnik ő lényegesen többre értékeli magát, mint amennyit adnánk neki és nem akar alkudozni...sokkal többet biztosan nem kapna egy "kiült" év után, de nem is érdeke ez, hiszen hetente 825k-t bukik, garantálva.
Klaci79
Nem felejtem 😊 Es ujra leirom, hogy nem biralom a vasast mert nem lett megegyezes koztuk. Rengeteg pelda van ra. Sot Cousin-nal a 2 tag is ( persze o Bell-el ellentetben vegig jobb helyzetben volt mint a csapat ), de ilyen mar-mar szemelyeskedesbe atcsapo szappanoperat ritkan latni es ebben a szurkolok is reszt vesznek ( ez nemelyike felhaborito).

A biznisz resze egyszeru. A FO lerakott mindig egy hosszutavut, aminel Bell mindig tobbre ertekelte magat. Viszont a FO ( bizzunk benne hogy korrekten ) jelezte hogy meg a masodik tag-et is megered, mert olyan jo jatekos vagy. Bell barmelyiket alairhatta volna es megvarhatja a tag lejatat is ( es kozben a holdout-tal jelezheti hogy nem boldog, jelentkezik az utolso pillanatban es rozsdasan jatszik 4-5 hetet. Tiszta, egyszeru lepcsofokok. Hogy lett ebbol ez?

| Ala fog irni, kiulni a legnagyobb hulyeseg lenne. De "jatszani" nem feltetlenul kell neki. Erre mar a liga is lepne, hogy tobbet ilyen ne legyen. |
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lynch visszavonult, pihent egy évet és szenzációsan tért vissza, az értékét megnövelve jelentősen

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 901
Bell jövőbeni értékét növeli minden hét, amikor nem játszik/nem használódik/nem sérül meg.
Ha egy egész évet kihagy, de kondiban marad, akkor volt egy pihis éve, és ugyanolyan kondíciókkal szerződhet egy másik csapathoz, mint szerződhetett volna idén.
És azért jelenleg is van akkora vagyona, hogy egy év szabit nyugodtan kivehessen. (Valójában 100-t is.)
Futóknál nem önmagában az életkor a gáz, hanem az átsportolt évek, ami alatt egy RB egyre inkább elhasználódik.
És neki már sok bizonyítanivalója nem maradt, aki szerződteti, elég pontosan tudja, hogy mit kap.
Sobri Jóska
Dehogy noveli. Szinte evente itt van a pelda, hogy az NFL-ben tobbek kozott a futo az egyik poszt, ahol 27-28 evesen mar nem igazan adnak zsiros szerzodeseket. Lasd Murrayt, akit kirohogtek mindenhol, pedig egy olyan ideny utan tette mindezt, amikor szetalazott minden vedelmet.

Bell most februarban mar 27 eves lesz, a futoknal pedig azert az mar az a kor, hogy hiaba egy plusz ev, amikor nem utik szet, ettol fuggetlenul nem hinnem, hogy olyan szerzodest kapna barkitol is, mint peldaul Gurley. A futoposzt lett az elmult evekben az, ahol sorra engedik el a nagyobbnal nagyobb neveket, mert talan a legkonnyebben potolhato, minden evben 2-3-4-5-6. korben huzogatnak a csapatok olyan fiatalokat, akik aztan boven jo kezdok lesznek.

En amondo vagyok, Bell rossz helyzetben van mar, es vagy enged az elvarasaibol, nem ragaszkodik peldaul egy Gurley-fele szerzodeshez, vagy pedig ket even belul egyszeruen el fog menni mellette a liga, ahogy rengeteg sztar mellett is elment. Ha meg nem enged, hisztizik es nem jatszik, akkor persze jovore kap valahol egy szerzodest, de az nem olyan lesz, amiert ket eve rinyal, hanem joval lightosabb. Aztan vagy elfogadja, vagy igy jart. DeMarco Murray esete pontosan ramutat, hogy ez a poszt mennyire halatlan 26-27 eves kor utan, amikor a masodik szerzodest kapja kezhez a futo. Bell azt akarja, hogy sokat garantaljanak neki, de senki sem fog annyit garantalni, amennyit o akar.
Stez
Es pontosan ezert idegbeteg. Es ezert mondja, hogy a tag hiaba magas osszeg, egy ket eve megkotott hosszutavuval 100x jobban jart volna.
new orl
Igen, de azt ne felejtsd el, hogy most is aláírhatott volna ha jól emlékszem olyan 14/év átlagon 4 éves szerződést, aminek a fele garantált lett volna. De ez kevés volt neki. Imádom a játékát és sokáig szeretném a saját csapatomban látni, de nekem úgy tűnik ő lényegesen többre értékeli magát, mint amennyit adnánk neki és nem akar alkudozni...sokkal többet biztosan nem kapna egy "kiült" év után, de nem is érdeke ez, hiszen hetente 825k-t bukik, garantálva.
több mint 7 éve
Sobri Jóska

Stez
több mint 7 éve
Sobri Jóska
Ha kiüli az egész évet, akkor még egy évre eredeti feltételekkel marad a tag...vagyis marad nálunk. És persze utána felárral újra tagelhető
Fast Willie
Nem kiuli, hanem nem jatszik. Oriasi kulonbseg. Alair es kesz, utana csak a fantazian mulik mi az indok hogy miert nem jatszik. Ha jatszani fog akkor mindent meg fog tenni a csapatert magaert. Nem fogja ezt tenni szerintem, bar mar lassan ez fog jonni.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 638 — Whoops, looks like something went wrong.
Sobri Jóska

Egyebkent ha Belleknek van eszuk, akkor most kihasznaljak, hogy a csapattarsak is unjak mar a cirkuszt, gyorsan cseret kernek, a Steelers szerintem el is passzolja, ha a jatekos ezt akarja. Sokat nem fog kapni, de Bellnek igazabol mar csak ezzel van lehetosege meg mostansag kapni egy korrekt szerzodest. Ahogy Mack is tette az Oaklandnel. Mar nagyon erik a helyzet, amikor a jatekos „tobbet art, mint hasznal”.

Szerkesztette: Stez

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Csak azoknak akik unjak vagy nem ertik miert tema meg mindig as ilb. Ime. Nem en vagyok....  www.behindthesteelcurtain.com/2018/9/4/17813396/have-the-steelers-solved-their-linebacker-conundrum-or-is-it-window-dressing-jon-bostic-lj-fort
gabistar
1., Állandóan ezzel jössz, gondolod mi nem vagyunk tisztában azzal, hogy ILB poszton bizony erősítésre szorulunk?
2., Éppen úgy, mint hosszú hozzászólásaidban, itt sincs megoldás. Nyilván azért mert ezt nem lehet egyik napról a másikra megoldani. Az egész drafton nem volt Shazier szintű ILB, de lehet még hasonló se.
Továbbmegyek a piacon se volt idén olyan ILB, akiért mehettünk volna. Amikor volt, mondjuk Hightower, akkor mentünk, de most nem volt.
Én nem tudom hány bőrt tudsz még erről a témáról lehúzni, de lelki szemeim előtt sajnos látom, hogy egy sikertelenebb szakasz után még megkapjuk bőven a miért nincs egy rendes ILB mantrát.
Összességében csak annyit akarok kihozni ebből, hogy felesleges szócséplés 2 naponta leírni mindezeket, mert nem volt semmi lehetősége a FO-nak megoldani. Ha felcserélnek 1/22-re méregdrágán, arra sincs semmi garancia, hogy stabilabbak lennénk.
Klaci79
Hightowert majdnem erőszakkal vettük rá az aláírásra.....az 1/22-ért pedig már majdnem gyerekáldozatot is hoztunk volna....dehát már régóta nem a tények vezérlik néhány ember írását, nem tudok mást mondani....
több mint 7 éve
gabistar
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Sobri Jóska
Ja...ezért is van sok példa erre....ohh wait....

Elméletben szépen hangzik ez, de nem véletlen nincs rá példa. 1 év olyan rozsda, amely akkora diszkont pont, amely pont legalább annyival lejti az értékét, amit nálunk megkapna.

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 108 — Stairway to 7
Hát nem úgy tűnik, hogy a csapattársak körében nagy lenne a megértés az irányába, elég konkrét vélemények hangoztak el.

Pouncey on Bell--"Honestly it's a little selfish. I'm kinda pissed right now. It sucks that he's not here. we'll move on as a team. It doesn't look like he'll be in the game plan at this point. Conner looks great. We'll worry about him in week 2."

More Pouncey on Bell--"At this point go ahead and miss ten (games)."

Even more Pouncey on Bell--"Obviously it's Le'Veon over the Steelers & we are the Steelers....At this point it's bigger than business....Now that it's game time & You have $14 million looming out there and your team really wants you here...(pauses) at this point we have Conner.

Foster on Bell--“What do you do? here’s a guy who doesn’t give a damn, I guess so we’ll treatit as such. I just hate it came to this. “

More Ramon Foster on Bell: “He’s making 7 times what I make twice as much as Al (Villanueva) is making and we’re the guys who do it for him.”

steelersdepot.com/2018/09/steelers-linemen-pissed-with-bell-heres-a-guy-who-doesnt-give-a-damn/

több mint 7 éve
Az első sérültlistán egyedül McDonald van, ő csak limitáltan edzett.
Nyilatkoztak a játékosok is a Bell üggyel kapcsolatban:

DeCastro on Bell -- "Just sit out the whole year then. We all thought he'd be here today. He makes us all kind of look stupid a little bit"

Egyébként ha már ezt megtaláltam, itthagyom:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 158
Sobri Jóska
Ha kiüli az egész évet, akkor még egy évre eredeti feltételekkel marad a tag...vagyis marad nálunk. És persze utána felárral újra tagelhető

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Az ügynöke meg már nekrológot ír. El kéne engedni. Ez a dráma marhára nem hiányzik már ide.
Spy
Neeem... nem eszik olyan forrón a kását. Ha az FO tagelte, akkor tagelve van. Szerintem így állnak hozzá, a rinyálásnak való engedés erre nem divat. Nem is lenne jó üzenete. Megvan az utód, Connernek kell bizonyítani és pont. Tehetsége elméletben megvan, a loyality és elszántsága kifogástalan, de csak remélhetjük, h pályára is kirakja. Van annyira összetett offense-ünk, h pár meccset megoldjon, legalábbis ez az elvárás és egyben első teszt Fichtner felé.

Bell úgysem meri kiülni okt 30-ig (trade deadline) a szezont vagy nagyon fájhat neki pénzügyileg. Ha visszajön és a pályán nem teljesít, az is elég nagy önbecsapás lesz egy jövőbeni szerződést tekintve. Lehet, hogy megszívjuk ezt a szezont - benne van - de hosszútávon nem kifizetődő, ha játékosuralom van. (Gondolom Gruden ennek ment elé pl Mack-nél)

Azért Tomlin is van olyan karizmájú edző, hogy kezelje Bellt ha megjön.

Nyilván nem szerencsés szitu, de nem emlékszem, h mostanában ligában lett volna hasonló karcos eset, értve, h egyéves eltiltás lebegett egy megadeal-t követelő szupersztár feje felett. Szóval köztes megoldások vannak mindkét oldalon.

Személy szerint nem lennék boldogabb, ha hozzabasztunk volna 50 misit garit és a második héten elfüstöl egy köteget belőle😂
Fast Willie
Egyetertek. De feluton talalkozhatnanak a kovetelesek. Mert adding megy a ki meri jobban es meddig jatek.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress