Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 158
Az ügynöke meg már nekrológot ír. El kéne engedni. Ez a dráma marhára nem hiányzik már ide.
Spy
Neeem... nem eszik olyan forrón a kását. Ha az FO tagelte, akkor tagelve van. Szerintem így állnak hozzá, a rinyálásnak való engedés erre nem divat. Nem is lenne jó üzenete. Megvan az utód, Connernek kell bizonyítani és pont. Tehetsége elméletben megvan, a loyality és elszántsága kifogástalan, de csak remélhetjük, h pályára is kirakja. Van annyira összetett offense-ünk, h pár meccset megoldjon, legalábbis ez az elvárás és egyben első teszt Fichtner felé.

Bell úgysem meri kiülni okt 30-ig (trade deadline) a szezont vagy nagyon fájhat neki pénzügyileg. Ha visszajön és a pályán nem teljesít, az is elég nagy önbecsapás lesz egy jövőbeni szerződést tekintve. Lehet, hogy megszívjuk ezt a szezont - benne van - de hosszútávon nem kifizetődő, ha játékosuralom van. (Gondolom Gruden ennek ment elé pl Mack-nél)

Azért Tomlin is van olyan karizmájú edző, hogy kezelje Bellt ha megjön.

Nyilván nem szerencsés szitu, de nem emlékszem, h mostanában ligában lett volna hasonló karcos eset, értve, h egyéves eltiltás lebegett egy megadeal-t követelő szupersztár feje felett. Szóval köztes megoldások vannak mindkét oldalon.

Személy szerint nem lennék boldogabb, ha hozzabasztunk volna 50 misit garit és a második héten elfüstöl egy köteget belőle😂

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Trey Edmunds RB 6.0/225 érkezett PS-be. Terrell testvére. Nem tudni, kit tdszünk ki. Jó eséllyel Franklint.
Spy
No Ő meg hogyan került hozzàtok?
Nem làttam, hogy elküldtük.

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Az ügynöke meg már nekrológot ír. El kéne engedni. Ez a dráma marhára nem hiányzik már ide.
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Azért sírva röhögnék, ha Conner csinalna egy 200 yardos meccset. Szerintem Csengettyű hétfőn már a nyitásnál toporogna az ajtóban, kezében tollal. Tuti, hogy kurva sokat lesz akcióban Conner, már csak azért is, hogy javítsuk az alkupozíciónkat.
több mint 7 éve
Trey Edmunds RB 6.0/225 érkezett PS-be. Terrell testvére. Nem tudni, kit tdszünk ki. Jó eséllyel Franklint.
több mint 7 éve
Egyébként pont emiatt reméltem, hogy esetleg az idei drafton mondjuk a 2. körben elvisszük Guicet. ( Tudom, hogy azóta ő is kidőlt a sorból)
no flacco
Pedig Guice szerű futó jól mutatna jövőre Conner mellé
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 573 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
hetente 825k-val nő a cap space, amíg Bell nem jelentkezik
Klaci79
De hol van?
Vmelyik árokban be(le)löve vagy ennyire szarik az egészre?
steelwolf
most beszélt a rádióban az ügynöke...természetesen minden felelősséget Tomlinra és Colbertre tolva...úgy tűnik hosszú kihagyásra számíthatunk tőle. Szerintem 6-8 hét is lehet.
Nézzük a jó oldalát...nem sérül meg 😊
Én már leszarom...ha itt lesz játszik, ha nem így jártunk.
Ahogy Ben nyilatkozta reggel, az OL fontosabb, mint Bell vagy Ő 😊
Klaci79
Ennek mi értelme van?
A végén majd a kutyának se kell álá Dez!
Meccs kihagyással pénzt is veszít!
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Egyébként pont emiatt reméltem, hogy esetleg az idei drafton mondjuk a 2. körben elvisszük Guicet. ( Tudom, hogy azóta ő is kidőlt a sorból)
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Kár hogy mi nem tudjunk két első körösért megszabadulni ettől a gyökértől. Nekem úgy tűnik, a szuperkorrekt James apó nyilatkozata után esett le neki a húsz fillér, hogy akkor holdout. Na mindegy, Conner taroljon, aztán jöjjön vissza a tizedik fordulóban, de akkor se fogom sajnálni, ha ezek után valaki rendesen taccsra teszi.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 901
Klaci79
De hol van?
steelwolf
most beszélt a rádióban az ügynöke...természetesen minden felelősséget Tomlinra és Colbertre tolva...úgy tűnik hosszú kihagyásra számíthatunk tőle. Szerintem 6-8 hét is lehet.
Nézzük a jó oldalát...nem sérül meg 😊
Én már leszarom...ha itt lesz játszik, ha nem így jártunk.
Ahogy Ben nyilatkozta reggel, az OL fontosabb, mint Bell vagy Ő 😊
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 573 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
De hol van?
több mint 7 éve
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Prior to this restructure, Pittsburgh was $6,774,847 under the cap according to the NFLPA public salary cap report as of Tuesday morning, a figure that will now have risen to $12,164,847.

12 milla mar nem keves penz. OLB, ILB? kb itt van need.
5letek?
xtaki
🤔
Adjuk oda Bellnek!
steelwolf
bennem az is felmerult, hogy a hatterben megy az uzlet, hogy bell alair, trade.

mi adjuk bellt, ok adnak valakit, aki nekunk nagyon kell es nem fer bele a keretbe.
xtaki
most meg azon morfondirozom...bambulva a rostert..hogy megin nincs igazi TE.
McDonci? jaccik egyatalan? mennyire serult epp?
Jessika? nem kivalo, csak van.
Grimbuszrol ne is beszeljunk.

igazoljuk vissza Greent? 😊
több mint 7 éve
Uraim, itt egy többszörös All-Pro, ill. egy talán HOF szintű safetyről beszélünk, legalábbis Seattleben tuti szobrot emelünk majd neki, szóval több komolyságot kérünk. Egy Osweilerért is mit kifizettek egyes csapatok, emellett egy ET-ért ez az ellenérték már-már nevetséges, a reklámból az árzabáló 3x is megfordult nálunk, amire ez lett.

Ui: A kérdésre válaszolva, igen, postázzuk Ifedit is, hogy egy első körös szörnyeteggel tudjátok pótolni a hirtelen beállt hiányt, de érte csak egy tegnapi újságba csomagolt lyukas kottont kérünk.
Jelige: szart-szarért! 😊
akdestroyer
Képzeld csak el, hogy Munchak Ifediből egy jó RT-t csinálna...nem komolyan beszélek, csak képzeld el 😀
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Uraim, itt egy többszörös All-Pro, ill. egy talán HOF szintű safetyről beszélünk, legalábbis Seattleben tuti szobrot emelünk majd neki, szóval több komolyságot kérünk. Egy Osweilerért is mit kifizettek egyes csapatok, emellett egy ET-ért ez az ellenérték már-már nevetséges, a reklámból az árzabáló 3x is megfordult nálunk, amire ez lett.

Ui: A kérdésre válaszolva, igen, postázzuk Ifedit is, hogy egy első körös szörnyeteggel tudjátok pótolni a hirtelen beállt hiányt, de érte csak egy tegnapi újságba csomagolt lyukas kottont kérünk.
Jelige: szart-szarért! 😊

több mint 7 éve
Tudom, hogy most safetyben elvileg szarásig vagyunk, de nekem elsőre Earl Thomas jutott eszembe. Mondjuk ehhez még kérek picket is a Seahawkstól!
Szokol
Vihetitek nyugodtan, kéne cserébe Gilbert vagy Villanueva, oszt deal, csókolom. 😊
akdestroyer
Gondolom küldenének Ifedit is mellé 😂
több mint 7 éve
Tudom, hogy most safetyben elvileg szarásig vagyunk, de nekem elsőre Earl Thomas jutott eszembe. Mondjuk ehhez még kérek picket is a Seahawkstól!
Szokol
Vihetitek nyugodtan, kéne cserébe Gilbert vagy Villanueva, oszt deal, csókolom. 😊
akdestroyer
Jó h nem DeCastro! 😆
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Szokol

több mint 7 éve
Néhány perce kezdődött egy csapatértekezlet a Steelers-nél.
A téma úgy tűnik nem az lesz, hogy Bell visszatért, mert se híre, se hamva Pittsburghben.
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM
Szokol
Biztos szívesen adnak, ha már húztak egy első körös RB-t idén és viszonylag rebuild üzemmód van. 😊

több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Prior to this restructure, Pittsburgh was $6,774,847 under the cap according to the NFLPA public salary cap report as of Tuesday morning, a figure that will now have risen to $12,164,847.

5letek?
xtaki
Timmons még FA 😊
több mint 7 éve

5letek?
xtaki
Van valakinek listája a márciusban FA-é váló játékosainkról?

Egyébként én fázom ettől a meccstől. Tavaly 3ponttal vertük őket egy Kizerrel és pocsék sec teljesítménnyel részükről. A front7-jük tombolt a meccsen. Ha TT irányít azon a meccsen, kikapunk (talán simán). Idén a Sec-jük pofásabb, bár lehet még nem áll össze talán.
Spy
Itt megtalálod az összegekkel együtt
 www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/pit/
astroid
Kösz, elég sok 2soros lesz FA. Berry, James, Coty, Chick, Alu, Walton, Foster de mind együtt nem tesznek ki ennyit. 2020-ra BB és Pouncey, Gilbert a legnagyobb név, aki nem rookie deal-en van.

Viszont Feiler és Finney is egyéves szerződésen van.

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689

5letek?
xtaki

Egyébként én fázom ettől a meccstől. Tavaly 3ponttal vertük őket egy Kizerrel és pocsék sec teljesítménnyel részükről. A front7-jük tombolt a meccsen. Ha TT irányít azon a meccsen, kikapunk (talán simán). Idén a Sec-jük pofásabb, bár lehet még nem áll össze talán.
Spy
Itt megtalálod az összegekkel együtt
 www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/pit/
több mint 7 éve

5letek?
xtaki

Spy
Nos, közben megnéztem. Idénre Bennek 23 millió USD cap hitje van. Nehéz elképzelni, hogy rá gyűjtünk, mivel ez csakis akkor lehet, ha úgy hosszabbítunk vele, hogy közben giga emelést is csinálunk ÉS egyenlően osztjuk el a base salaryt. Vagyis magunkat lőnénk tökön bajnoki ablakostul mindenestül.....

Elsőre hülyeségnek gondoltam, hogy Bellt cseréljük el, de nem gondolnám másodszor már baromságnak, ha esetleg máshol szintén van egy utolsó évében levő játékos és éppen RB need van.....vagyis egy évi átlagban 10 millás fizetésű játékosra cserélnénk el.

Simán benne van, hogy kikapunk, de ők idén meggyőződésem, hogy több csapatot is elkaphatnak. Én annak örülök, hogy ott most nagy az optimizmus, néha már nagy is az arc, és ez jól jöhet...
Klemó
De ha most van 12MM helyünk + 14,5MM-t veszítenénk egy FR taggel, akkor naggyon combos játékosnak kellene jönnie, hogy 24MM kelljen hozzá.
Egyébként Bent a Depot dobta be. Lehet, rögtön a gyűrűre gyűjtünk, így van rá reális esélyünk.