NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 996
A liga most eltolódik azt atomDfalak felé, az egyértelmű, hogy mi egy másik úton vagyunk, mint valami könnyűlovas alakulat. Inkább azt mondjuk, hogy fussanak, mert nekünk ölik az órát - s ide viszont köll, hogy ne lehessen könnyű TD.
Namármost akkor valaki a nehézfegyverzetű RamsDből gyorsan felsorolja az LBket?
sutianap
Kirúgták az összeset...

Mondjuk atom Dfalunk nekünk hármas fronttal nehezen lesz.

Melyik elit DL háromemberes? A Rams alapja elvileg 3-4 Phillips, de Westbrooks többször 3techből megy, nem, ami miatt inkább hibrid 4-3?
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 710 — capitaine du château de Vienne 1487
Bosztics akkorát üt, mint egy kafferbivaly, ha eltalálja a játékot. Egyben biztosak lehetünk, ha bekapott tőle valaki egy bodicseket az biztos nem akar a közeljövőbe közelmenni hozzá.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Én imádom Josey Jewell Játékát - a technikája, esze és ösztönei miatt -, de nézd meg a gyengeségeit és akkor mondd meg, hogy az ő sebességével és méreteivel mennyivel lennénk beljebb:

Weaknesses
Does not possesses desired NFL speed and lacks long limbs and loose frame
Lateral agility, change of direction and overall reactive athleticism is just average
Has some straight line speed but his short area foot quickness in mirroring play is nothing special
Gets lost behind defensive line when finding the football at times
Ducks head into initial take-on blocks
Can get engulfed by size and stuck on blocks
Will need to improve slipping blocks rather than taking them all on
Tight hips prevent fluid transitions in man coverage
Struggles to get early depth in his drops
Effort blitzer, but unlikely to win in that area on talent alone
Fast Willie
Ok ez egy jo iras. Lattad eloben a sracot jatszani, kielemezted a jatekat. Mert akkor lehet ezt jol megitelni. Es en mivel nem lattam, lehet tenorx igen igy mind a ketto velemeny allhat. Es mit vesztettunk volna vele 3. korben? Lehet annyi az eselye hogy bevaljon mint most rudinak pontosan. De valszeg jewell hamarabb palyan lenne, ha nem tortenik valami blama....Es kinek nincs weaknesse? Hozzam a tobbi jatekoset? De kellene a pro is, hogy megtudjuk itelni az egesz jatekost egyben...

De akkor bosticrol is tudok hozni egyet. Akit futas ellen meg tackle csinalasra hoztunk. Pont ezt irtak gyengejenek. Ja meg a sebesseget. Az nem valtozott. De a masik javult. Szoval...
WEAKNESSES Thickly built chest and shoulders but quickness is lacking. Won't be able to makes wasted moves after first step due to lack of burst. Has difficulties consistently get off better offensive lineman blocks and can be stiff-armed by longer ballcarriers. Hits with shoulder too often against the run, allows him to get sucked into offensive lineman's block rather than being able to make a play on the football. Overrun plays at times, lacks elite change of direction ability to recover. Closing speed to the ball is average, quicker ballcarriers elude his advances through the hole and mobile quarterbacks can run away from him. Almost gallops in the open field, won't catch pro backs and receivers from behind without help. Cut blocks at the second level give him issues. His eyes move faster than his feet can in terms of diagnosing the play and reacting.
gabistar
Strengths
Eyes work fast
Initial play diagnose and trigger to the ball is immediate
Film junkie who recognizes blocking schemes and adjusts accordingly
Always flowing downhill looking to make plays near line of scrimmage
Quick recovery against play-action and misdirection
Plays ahead of work-up blocks
Flashes a decent burst to the ball and can close out runners if he's in the area
Pac-man tackler who owns a board full of high scores
Discipline, technique, and patience help him avoid missed and broken tackles
Launches compact build through target points and imposes force on ball-carrier
Well-schooled with hands in taking on blocks
Keeps pads square and leverages his gaps
Perceptive with a nose for screens
Reads quarterback and squeezes routes from zone
Has 24 passes defensed over the last three years
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 710 — capitaine du château de Vienne 1487
A liga most eltolódik azt atomDfalak felé, az egyértelmű, hogy mi egy másik úton vagyunk, mint valami könnyűlovas alakulat. Inkább azt mondjuk, hogy fussanak, mert nekünk ölik az órát - s ide viszont köll, hogy ne lehessen könnyű TD.
Namármost akkor valaki a nehézfegyverzetű RamsDből gyorsan felsorolja az LBket?

több mint 7 éve
Én imádom Josey Jewell Játékát - a technikája, esze és ösztönei miatt -, de nézd meg a gyengeségeit és akkor mondd meg, hogy az ő sebességével és méreteivel mennyivel lennénk beljebb:

Weaknesses
Lateral agility, change of direction and overall reactive athleticism is just average
Has some straight line speed but his short area foot quickness in mirroring play is nothing special
Fast Willie
Ok ez egy jo iras. Lattad eloben a sracot jatszani, kielemezted a jatekat. Mert akkor lehet ezt jol megitelni. Es en mivel nem lattam, lehet tenorx igen igy mind a ketto velemeny allhat. Es mit vesztettunk volna vele 3. korben? Lehet annyi az eselye hogy bevaljon mint most rudinak pontosan. De valszeg jewell hamarabb palyan lenne, ha nem tortenik valami blama....Es kinek nincs weaknesse?
gabistar
Sok meccsét (kb 20) láttam az elmúlt három szezonban. A gyengeségei kiválóan láthatók voltak, de egyébként egy jó mentalitású, jól tanítható és edzhető, szerethető figura, én is örültem volna neki a 6. körben, de vele max ST-ben lettünk volna jobbak. Nálam Matakevichnél rosszabb prospect, ami sokat elmond róla, és az meg mindek a rosterre?

Amúgy a Hawkeyes ugye Steelers mezkoppintásban játszik és Jewell volt a 43-as, szóval nálam kiemelt figyelmet élvezett.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Édesapa ez nem a Leány Madrid meg a Bőrszalonna. Persze hogy kényszerpályán vagyunk. Folyamatosan, ugrásszerűen nőnek a fizetések. Főleg a skill poziciókon, egész évben ezt sakkozzák a fic cappekkel.

Csak súgok, hogy a nagyon kényszerpálya már két éve van, azóta fixre tuttimutti überre plugin instant embereket kell draftolnunk, mer különben Tomlinnak kaszáltak. Volt egy rahedli kidobott pick. Viszont Tomlin új szerződésével egycsomó minden visszakerült Colberthez, nincs szerelempick, meg maybe baby barbercue dinner. Kevin látja a fényt, ő jobb ebben, mint a Séf. Valyon tudunk-e mást tenni, mintjogy bízunk benne.

Ami előnyt szereztünk, a legdrágább QB pozícióban nyerhetünk két nullás évet, ha Rudi beválik. A második pénzlehúzós pozícióban, a CBknél hajszálhíjján rookie- fizetés sorunk van. Harmadjára az LT poszton továbbra is zötyög a low budget vonat. És nem költöttük el a gatyánkat passzrusherre.
Mégsi PO kontenderek vagyunk, s csillivillire ki vannak glancolva az offenze skilljei.
Ésvazzegméggis csakazértis rángatják a drótot.
Samakkolunk?
Na akkor Ben is meg Bell is na meg a kicsi Brown is zárat rakhat a pofájára, mer értük van ez, viszont nem nekik. Tecc követni? Nálunk csak nem velünk...
sutianap
A kenyszerpalyat a "sema valtasra" ertettem. Es pedig mert a def nem tudok tacklet csinalnira es a blokkrol nem tudok leszakani. Amit elkezdtunk orvosolni. Jobb tackle emberek stb. Es ez jo. De sacival meg jobb lenne. De nem lesz itt sajnos. Sem o sem egy elite ilb. Vagy legalabb jo. Ennyi. Megszoktam mar a steelers def zuzas utan azt is hogy jo lbk olbk vannak. Timmons, JH, woodley, Saci, Watt, warrior es most viszont sajna nekem ez is mint a steel curtain esik darabjaira es kezd eltunni szepen lassan. Kozepen legalabbis biztos. Most egyedul Watt van aki szeretheto modon jatszik nekem, a szelen es fejlodik es jo. A tobbi jatekos iparos ember. Es ez nem a steelers nevjegye volt. Lenyegtelen. Es lehet ha nem sacit veszitjuk el, akkor nem fajna az egesz ennyire. Mert egy ekkora klasszis ritkan adodik es a zuhanas pedig jott a serulesevel. A kuszkodesunkkel egyutt... Ami nem melto a steelers def hez. Mint ahogy irod mar csak az emberanyag miatt sem.

Mas miert jatszottunk eddig akkor sacival is egy olyan rendszert, ami nem volt jo futas ellen? Akkor az nem egy hibas dolog volt eddig is?

Mas a jags ellen nem zavart hogy kikaptunk. Az zavart, hogy hogy. Es a vegen abban biztam, hogy ha legalabb mi saci nelkul kevesebb esellyel lettunk volna a pats ellen, meg picit orultem is neki hogy ok mentek tovabb, mert nagyobb eselyet lattam annak, hogy ok talan meglepik a patset miutan minket is megleptek ketszer.
gabistar
Én remélem, hogy ha Ben szerződése két év múlva kifut, akkor megint ráfekszünk majd az elit D építésre. Fr QB-t nehezebb találni + klasszis OL-t és OL-edzőt egyben- megtartani és fejleszteni, mint egy nagyon ütős védelmet felépíteni.

Viszont ameddig megvan az elit irányítód, akkor a mai profi ligában az a kifizetődő, ha elit offense-zel (kiszolgálószemélyzettel) és hozzá egy átlagos defense-zel mész neki a szezonnak, mert az egyszerűen kifingatja a jó defeket azzal, hogy sokat pályán tartja (Pats, Falcons, Eagles taktika az elmúlt évekből vs Broncos és Seahawks D devalválódása normális offense nélkül). Talán csak a Vikings csinálja fordítva (elit D és átlagos O, de ott inkább jó volt az O-rendszer). (Rams sem jó példa, mert O-ba tettek bele tőkét rendesen.)

A capemelkedés miatt viszont már mindkét út kurva drága, mert fr QB+LT+WR1+RB, másik oldalon EDGE/DE1/CB1 árak az égben vannak. Valmivel ki kell váltani: korszakos edző penge rendszere és penge segédedzői system, új játélelemek beépítése, innováció (felprogramozás, ami jó alapanyag nélkül szart sem ér) jó hátsó körös draft v sorozatos szar szezonok miatti jó draftpozi. Válassz!

A Steelers meglátásom szerint azért volt sikertelen az elmúlt években, mert vagy az elitnek tűnő O-nk nem működött rendszerszinten (mint Falcons Sark-kal tavaly) v. a def volt átlag alatti - legalábbis valamilyen szegmensben (tavaly rundef ugye, amit a Jax durván kihasznált).
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158

Weaknesses
Fast Willie
Ok ez egy jo iras. Lattad eloben a sracot jatszani, kielemezted a jatekat. Mert akkor lehet ezt jol megitelni. Es en mivel nem lattam, lehet tenorx igen igy mind a ketto velemeny allhat. Es mit vesztettunk volna vele 3. korben? Lehet annyi az eselye hogy bevaljon mint most rudinak pontosan. De valszeg jewell hamarabb palyan lenne, ha nem tortenik valami blama....Es kinek nincs weaknesse? Hozzam a tobbi jatekoset? De kellene a pro is, hogy megtudjuk itelni az egesz jatekost egyben...

De akkor bosticrol is tudok hozni egyet. Akit futas ellen meg tackle csinalasra hoztunk. Pont ezt irtak gyengejenek. Ja meg a sebesseget. Az nem valtozott. De a masik javult. Szoval...
WEAKNESSES Thickly built chest and shoulders but quickness is lacking. Won't be able to makes wasted moves after first step due to lack of burst. Has difficulties consistently get off better offensive lineman blocks and can be stiff-armed by longer ballcarriers. Hits with shoulder too often against the run, allows him to get sucked into offensive lineman's block rather than being able to make a play on the football. Overrun plays at times, lacks elite change of direction ability to recover. Closing speed to the ball is average, quicker ballcarriers elude his advances through the hole and mobile quarterbacks can run away from him. Almost gallops in the open field, won't catch pro backs and receivers from behind without help. Cut blocks at the second level give him issues. His eyes move faster than his feet can in terms of diagnosing the play and reacting.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Édesapa ez nem a Leány Madrid meg a Bőrszalonna. Persze hogy kényszerpályán vagyunk. Folyamatosan, ugrásszerűen nőnek a fizetések. Főleg a skill poziciókon, egész évben ezt sakkozzák a fic cappekkel.

Csak súgok, hogy a nagyon kényszerpálya már két éve van, azóta fixre tuttimutti überre plugin instant embereket kell draftolnunk, mer különben Tomlinnak kaszáltak. Volt egy rahedli kidobott pick. Viszont Tomlin új szerződésével egycsomó minden visszakerült Colberthez, nincs szerelempick, meg maybe baby barbercue dinner. Kevin látja a fényt, ő jobb ebben, mint a Séf. Valyon tudunk-e mást tenni, mintjogy bízunk benne.

Ami előnyt szereztünk, a legdrágább QB pozícióban nyerhetünk két nullás évet, ha Rudi beválik. A második pénzlehúzós pozícióban, a CBknél hajszálhíjján rookie- fizetés sorunk van. Harmadjára az LT poszton továbbra is zötyög a low budget vonat. És nem költöttük el a gatyánkat passzrusherre.
Mégsi PO kontenderek vagyunk, s csillivillire ki vannak glancolva az offenze skilljei.
Samakkolunk?
Na akkor Ben is meg Bell is na meg a kicsi Brown is zárat rakhat a pofájára, mer értük van ez, viszont nem nekik. Tecc követni? Nálunk csak nem velünk...
sutianap
A kenyszerpalyat a "sema valtasra" ertettem. Es pedig mert a def nem tudok tacklet csinalnira es a blokkrol nem tudok leszakani. Amit elkezdtunk orvosolni. Jobb tackle emberek stb. Es ez jo. De sacival meg jobb lenne. De nem lesz itt sajnos. Sem o sem egy elite ilb. Vagy legalabb jo. Ennyi. Megszoktam mar a steelers def zuzas utan azt is hogy jo lbk olbk vannak. Timmons, JH, woodley, Saci, Watt, warrior es most viszont sajna nekem ez is mint a steel curtain esik darabjaira es kezd eltunni szepen lassan. Kozepen legalabbis biztos. Most egyedul Watt van aki szeretheto modon jatszik nekem, a szelen es fejlodik es jo. A tobbi jatekos iparos ember. Es ez nem a steelers nevjegye volt. Lenyegtelen. Es lehet ha nem sacit veszitjuk el, akkor nem fajna az egesz ennyire. Mert egy ekkora klasszis ritkan adodik es a zuhanas pedig jott a serulesevel. A kuszkodesunkkel egyutt... Ami nem melto a steelers def hez. Mint ahogy irod mar csak az emberanyag miatt sem.

Mas miert jatszottunk eddig akkor sacival is egy olyan rendszert, ami nem volt jo futas ellen? Akkor az nem egy hibas dolog volt eddig is?

Mas a jags ellen nem zavart hogy kikaptunk. Az zavart, hogy hogy. Es a vegen abban biztam, hogy ha legalabb mi saci nelkul kevesebb esellyel lettunk volna a pats ellen, meg picit orultem is neki hogy ok mentek tovabb, mert nagyobb eselyet lattam annak, hogy ok talan meglepik a patset miutan minket is megleptek ketszer.
több mint 7 éve

Weaknesses
több mint 7 éve
Még néhány észrevétel/tippelés:

- A piacon nem volt elit LB, hanem átlagnál jobb S volt, azt el is hoztuk (az értékrendem szerint Burnett a GB futásvédelmének lelke és egyik alappillére volt és azért mégiscsak Capers sémában játszott, amit ugye szeretünk Steel Cityben). Elit LB-k nem szoktak a piacra kijutni, max Teri nénihez kisfröccsért.

- Az, hogy sebességet vesztettünk volna középen, az nem igaz. Burnett, Edmunds és Allen is kifejezetten gyors v lendületesen érkező emberek, akik nagy területen játszanak.

- A drafton nem volt 4 elit ILB prospect. Volt egy 4-3mas WLB-alkat (Smith), egy passrusher/tweener OLB (Tremaine Edmunds), egy 3-4 OLB/4-3 SLB (LvE) és egy 3-4es ILB (Evans).

Ebből az egyet kivették előlünk feltraddel (nem tudom, hogy pár helyet miért nem mentünk fel, ezt majd felrovom hibaként szezon végén az FO-nak, ha beüt a szar és RE meg az új Kuechly lesz), a többiek sztem nálunk vagy szóba sem jöttek vagy mást poszton lennének (LvE lehetett smokescreen is simán, a nyaksérülésével, ami ugye nem túl jó ómen).

- Nem tudhatjuk, hogy Tomlinék fejében nem jár-e az, hogy valamelyik pure ILB legyen (Edmunds testfelépítése nagyban hasonlít pl. Deion Jones-éra).
több mint 7 éve

Samakkolunk?

több mint 7 éve
Szóval
- miér nem megyünk fel ILBért? Mert a posztértékéhez képest drága, eygszerüen Küslin kívül nem látok ILBt aki top20 as cetlit érne. Nos s mikor ilyen nagy csapat megy fel, akkor legombolják róla a gatyát is. Ismét lasd Saints esetét, aki 2 bd első körér vette meg Davenportot.
- miér nem megyünk fel ILBért? Mert mindenkinek az kell, egyszerűen sovány a piac, ezért felverődik az ár. S nincsen értékén a dolog.
- miért nem megyünk fel ILBért?
Rokván - kicsi, s én például egyáltalán nem látom meggyőzőnek egy atomtalenttel teletömött Dawgz védelemben, hogy márpedig ő megcsinálja. Lehet hogy odaér egy páros vagy hármas taklihoz, de nem ő csinálja a stoppot.
Edmunc ifj - tényleg egy gimnazista kezébe akarod adni a védelmed?
LVE - one year wonder, ráadásul injury prone, dupla redflag.
Egyik sem in20 kaliber, de mivel őrület van kikapkodják őket.

Érdekes ide belinkelem az NDTscouting cikket, amit meg egyáltalán nem olvasol el. Minek húztuk Terrelt? Mert a jövő védelmének az elsőszámú kihívása nem a sideline to sideline LB, azért mert nem oldja meg a TE védekezést, hanem a nagyobb darabb killer safety, aki le tudja teríteni. - Joe Marinoékról meg annyit, hogy 90% fölött lőnek top100at, míg az SI hátul kuporog, mondom ezt úgy, hogy a top15öt nagyanyám is meg tudja mondani.

Utoljára, meg nincs pénzünk, úgy hogy Bell fogságba ejtette az idei cap space-t. Ezt még egyszer nem művelik el Kolberttel. Tehát tököm Roethlisberger nem fog követelőzni 100 miskás szerződéssel, úgy hogy nincs mögötte kész alternatíva. Most is volt B terv, csak sajnos Conner egyből lesérült a Pats meccsen....
sutianap
Meg egyszer volt bent tenorx szerint a harmadik korben is egy srac, aki illett volna a rendszerbe ilb es kezdhetett volna, de kihuztak elolunk. Szoval oda erettem a 3. korben valo feltradet...

Leirtam nem az 1/1 vagy elso korben. Soha nem irtam hogy miert huztunk S et. Gondoltam hogy azt fogunk, mert jobb volt az s osszessegeben mint az lb akik bent maradtak meg tovabb. De utana mar masodik korben lehetett volna hozni ilbt. Aki nem top 4 de mondjuk top 5 vagy top 10 vagy legalabb a harmadikban. Ehelyett nem hoztunk senkit. Es hoztunk egy qbt akitol most tudom el vagytok ajulva, de ha nem tortenik semmi, akkor oerte feltradeltunk. Mig egy hianyposztot meg nem oldottunk meg. Ami jovore tuti ott lesz mig a qb remelhetoleg meg nem.

Es ott mondtam, hogy bent volt meg akkor az ilb akit irt tenorx is hogy neki o a kedvenc jatekosa akit ide hozna...Szoval azt irjuk, amit mas ir. En nem mondtam hogy ne huzzunk S et. Azert irtam csak hogy 2. vagy 3. korben viszont mar lehetett volna ILB.

Es akkor ugyanott vagyunk, mint a 3. korben kivalasztott qb val. Aki most meg remelhetoleg 2-3 evig nem fog jatszani. Hacsak nagy baj nem tortenik. Es ben is ezt mondta.

Ezt az si meg mit linkeltetek be oldalt miert vetitek fel. Mindenki azt olvas amit akar. Es odairtam, hogy ez az elso, amit a google search a steelers draft grade re nekem kiadott es belinkeltem. Mert kivancsi voltam mit irtak a draft ertekelesekor a pickekrol.

Es volt benne ket dolog amivel egyet is ertettem, de csak azutan miutan belinkeltem. Na bum. Senki sem mondta, hogy az si az etalon. Es jobban tud masoknal barmit is. Csak be lett linkelve.

Ha a pitt egyetem ertekelte volna a draftunkat es igy leirva akkor azt adom be. Nem az a lenyeg hogy ki mit csinalt. Hanem hogy erdekessegkent lett behozva. Mert ben dolgan is ki vagytok akadva. Amikor ha megegyezett a csapattal, hogy serules hianya nelkul jatszik 2-3 evet, akkor minek qb most 3. helyre. Ha elmegy ben, akkor meg ugy is ujra fogunk huzni egy qbt aki fr qb lehet. Es akkor most mar dobbsra is ment egy pick mert o is jo volt az irtatok korabban. Most rudi a kedvenc. Aztan meg ha megy ben hoznak egy meg jobb qbt es akkor meg o. Erre sem irom hogy rossz huzas.
Mielott ezzel jottok.

Csak luxus remelhetoleg 2 evig. Mert landry helyett ot bedobni a melyvizbe gaz lenne. Szoval 3. qb lehet iden. Aztan lehet masodik jovore, ha ben meg marad. Es ha talan bevalik akkor meg akar kezdo is Ben utan, de akkora meg vagy hozunk meg fa rol is veterant akivel ugyanugy meg kell harcolnia, vagy megprobalunk majd feltradelni es bealdozunk pickeket kemenyen azert, hogy egy igazi elso szamu fr qb ert menjunk.
több mint 7 éve
Gabi!
"Brooklyn nem tágul. "
kittli
nem mert elmossa a viz nemsokara. Es viz alatt lesz. Haha. Amugy nem azt mondom hogy vege a csapatnak. Csak azt hogy az erosebb csapatreszt megint favorizaltuk. A gyengebbet meg kenyszeres sema valtasra kuldjuk, problemait pedig megprobaljuk elfedni, nem pedig megoldani. De remeljuk visszajon vegre egyszer az altalam szeretett steelers def is. Vagy ami pl sacival volt. Nem akarom szenvedni latni oket mint tavaly, meg azt sem hogy lemostak oket a palyarol stb... Ennyi.

utoirat: nem mondtam, hogy rossz csapat lesz a pit. Azt sem hogy nem lesz majd jo az off. Vagy hogy a def sem javulhat a tackle gyarak idehozasatol. Csak azt irom, hogy meg lutri milyen lesz a def. Vagy bejon es orulunk. Vagy kevesbe es akkor sirunk. De akkor is az off meg kihuzhatja a pacbol a def et. Es az S nek is orulok, ha jo lesz. Es nincs bajom azzal sem hogy S jott elso korben. Mert varhato volt...En csak sajnalom, hogy uj sema kell egy ember kiesese miatt. Meg hogy nem akartunk tudtunk potolni egy kiesett embert. Aki tudom klasszis volt es egyedi stilusu. De...
gabistar
en szerintem meg jobb ha Tomlin-ek eloallnak egy ujjal mert a nagyon eltolt D a passz ellen mar sok volt. Egy 10%-al jobb futas elleni D osszesegeben tobbet fog segiteni a csapaton. A D eddig sem az allomanyon mult, az inkabb jo mint rossz. OK elvesztett a csapat egy nagyon jo jatekost, de ha a playbook jobb lesz akkor meg nelkule is jobb lesz a D, foleg ha az O folytatja (vagy akar jobb lesz H nelkul) a dominans jatekat akkor az ellenfelek kiszamithatoak lesznek mint az elmult evekben.
new orl
+1

csak faj hogy nincs egy igazi csapat vezer es kozepen mint saci volt. Az meg meg jobban hogy nem potoltuk vagy nem is akartuk. Mert vince es bostic minden csak nem elit. Es ha ok lesznek a palyan akkor a sebessegrol is lemond a csapat ezzel. Es ezt ellensulyozzuk majd, vagy probaljuk ellensulyozni egy S el.

A valtozas ellen sem vagyok. Kovetni kell a tendenciat. De mi kenyszerbol valtunk mert nincs saci. Ha lenne legalabb egy gyors es elite LB kozepen. Es nem vince es bostic lenne az alapanyag, akkor am legyen.

De itt erzem a meg mindig tatongo hianyt. Ennyi. Se tobb se kevesebb. Elment egy klasszis. Es a ket jo munkasember maradt. A sorba pedig nem jott erosites. S ha bevalik es az uj rendszer akkor vince es bostic hianyossagait kell kapasbol elfedniuk. Ahelyett hogy nem lenne gyenge pontja a defnek ekkora. Bostic uj jatekos, uj rendszerben. Es mindenki mas is igy lesz. Es a megvaltast pedig egy S tol varjuk kezdo eveben, amikor meg eloszor beilleszkednie kellene. Mint ahogy troyal is tettuk. hiaba volt asz padozott tanulni elso eveben. Es ahogy davis sem kezdett azonnal, csak amikor a csapat mar bukott a masik S el.

De kenyszerpalyan vagyunk igy S kezdeni fog. Es meglatjuk hogy sul ki ez.
több mint 7 éve
1.) Alapvető érdekellentét van az FO és Ben között. Ben - példaképe, Elway mintájára - utolsó két évre rodeózni akar (SBt-t behúzni, nyilván az ő agyában back2back), az FO meg nem adja el a lelkét és a csapat jövőjét mindenáron egy gyűrűért, hanem konstans PO contendert akar. Ennek szól a QB húzás, mert két év alatt fel lehet készíteni NFL-re egy jó adottságú irányítót.

OFF (Bevallom, én anno pl. Rodgers-be college prospectként nem láttam bele azt, ami ma. Prescottban meg többet láttam, mint ami két év alatt lett. Szóval nehéz belőni az irányító értékét - fr. QB matéria megítélését, nekem legalábbis sokszor csal ebben a szemem. Nyilván azért is, mert nem mindegy, hogy ki hova, mikor kerül, de két év azért vízválasztó tud lenni - lásd Goff, Lynch, Hundley).

ON Ettől függetlenül Bennek - hogy minél nagyobb legyen a komfortja - mégis megadta a vezetőség a lehetőség szerinti maximumot, mert ő egyenlőbb az egyenlők között (Haley vs Fichtner, Bryant vs Wash, Samuels, mint gadget player, OL és OL edző megtartása, Bell tagelése, hogy a mi kezünkben legyen a fr. futó sorsa egy évig legalább*).

* Nem gondolom, hogy Bell egy éles szezonba belenyúló holdout-tal saját maga piaci értékét és potenciális jövőbeli tárgyalási és alkupozícióját rontaná, de az eszét ismerve kituggya. (Nálam ezért kellett volna playerre cserélni offseasonben, sztem nem Earl Thomasra, hanem egy épkézláb LB-re, pl. Kendricks, de nyilván az Eagles-t nem akartuk megnyomni egy tuti tippel, mert azért ligabest futó még mindig több, mint egy iparos linebacker. Másik mozdítható ILB/MLB meg nem nagyon van, különösen nem értékarányosan, max cap-et tudtunk volna menteni, de az nem olyan jó üzenet.)

Ettől most független a def felépítése, mert nem gondolom, hogy Ben-t az különösebben érdekli, mert ő az O-t manageli, nem a team-et. Az utódot pedig ki kellett húzni, s ebbe már nem engedett Colbert beleszólni, éppen a jövőkép miatt. Halkan jegyzem meg, hogy nem első körös utódot húztunk BB nyakára, hanem egy nagy upside-dal bíró, de mégis csak harmadik körös fél-projectet. Rudolph fél-project, mert van már, amiben NFL ready (dobómozdulat, 3 rd down koncentráltság, pontosság, ösztönösség, célpontok átfutása), de sok mindenben fejleszteni kell, ami viszont tanulható (blitz felismerés, lábmunka).

Summa summarum, egyelőre - a látszat ellenére - jól lakott a kecske és megmaradt a káposzta is, sztem a mediahype a szerzonban le fog ülni.

2.) Gabinak igazat adok annyiban, hogy mindenki remélt egy ILB húzást a dratfton, mégpedig első két körben.
DE FOGADD EL GABI, HOGY A CSAPAT NE TUDTA/AKARTA KIVITELEZNI! Sajnos, ha fejreállunk, akkor sem tudjuk megváltoztatni a döntést, háborogni pedig a szezon után érdemes (mint ahogy a Jax elleni kiesés után józan formában megtettük többen).

Amúgy ellenérvként:

a) Hoztunk négy embert futásmegállításra, ami az előző szezonban még Shazierrel is küszködött.
b) Burnett kifejezetten cirkáló típusú, nagy radarral játszó, de a boxban is kemény, jól szerelő, biztos kezű ember, aki signal caller is.
c) Nem tudjuk, hogy mi lesz az új def séma, sőt még leeső LB is hozható, akár a közeljövőben, a comp pickeket befolyásoló időszak után - holnaptól (???) (pl.: Bowman).
d) Egy az egyben Shazier típusú LB nem volt a drafton, őt 1vs1-ben nem is lehet pótolni, mert annyira egyedi játékstílusa van (sajnos ez vezetett a sérüléséhez is).
e.) Smith és Edmunds feltraddel lett volna hozható, amit egy off ball LB-ért nem adsz (pl. extra 2. és 3. kört, vagy jövő évi elsőt). Egyszerűen a poszt marginális értéke miatt, még akkor is, ha a saját def sémádban pont az a need. Mit szóltál volna, ha a jövő évi első kört beáldozzuk, majd besül az ember/hatástalan marad Saci egy-egyben való pótlása és jövőre nincs muníciód irányítóra/pass rusherre Dupree helyett?
f) Rashaan Evans lett volna a vállalható megoldásunk, de a trade-t a Süti által ismertetett szempontok miatt sem vállaltuk be, a Titans meg igen. (Az idő dönti el, hogy mi volt a jó megoldás, mi itt vakon lövöldözünk.)

Az meg, hogy harmadik körben már nem hoztunk LB-t (Josey Jewell), nem oszt, nem szoroz, mert akkora tehetségszakadék volt, hogy az csak na. Nem ő lett volna a Saci-utód, megnyugtatlak, talán majd 3 év múlva, addig meg lehet jobb opciónk. 😊

3.) Meglátásom szerint a rush def tavaly rendszerszinten volt szar, amit nem értek (D coor felelősség?). Elméletben a DL-ünk még sosem volt ennyire mély (Alualu szintű backupunk kb. a Steel Curtain 2.0 idejében volt), aztán mégsem volt sokszor hatásuk a vonalon történtekre. Ezt súlyosbította, hogy Saci kidőlt, Davis visszaesett, Mitchell meg elfogyott kb egyszerre.

Namost... Davis FS matéria, nem pedig SS, a testfelépítése (volt corner) is arra alkalmas, hogy nagy területről érkezzen, lendületet kapjon és úgy vigye le az embert, ami rookieként működött is. Talán Edmunds/Marcus Allen mellett ez nem lesz akkora gond, mert őket kifejezetten strong szerepkörben látom, úgyhogy Davis mehet rangerkedni.

Mitchell egyszerűen testben-lélekben-fejben kihunyt. Brutális volt a visszaesése, iszonyat sokszor volt vakon, többször nem segített be a cornereknek, de elcsúszott a gap töméssel is (JAX, Chi és Pats meccsek látványosak ebből a szempontból, mert red zoneban!!! nem ért oda).

4.) Tetszik Spy ötlete - én is ezt vízionálom - hogy Wattot kellene univerzálisabban használni, mert neki a génjeiben és az ösztöneiben van a játék sava-borsa. Dupree-re bízd a hentes munkát, az megy neki, szerintem képes lehet arra is, hogy az erős oldalt bejátssza, mert neki meg a motorja nagy, erővel-szusszal bírja és jó bullrushban. Ugye mögötte Haden képes lehet eltakarni a passzsávokat, úgyhogy van ráció az oldalcserében.

5.) Spy: klasszik NT visszahozására én az RPO/zone option térnyerése* miatt kevesebb esélyt látok, mert ha klasszikus 0 techet felraksz, aki ergya rusher, akkor rögtön jön az ellenlépés és mínusz egy embered van.

Hargrave amúgy nem tipikus nózi alkat, Frazierben én nem látok sokat (Culágerből se lett még goal line NT sem, úgyhogy hajlamos vagyok azt hinni, hogy ehhez nem értünk). Vagy szerinted képesek leszünk olyan embert felrakni, aki a centert és a guardot egyszerre kiveszi?

*Bengals, Chiefs, Falcons, Panthers, Jax, Chargers, Raiders, Pats és Saints schedule mellett várható sok ilyen, mert ezekben a csapatokban megvan hozzá az emberanyag.

PEACE&LOVE&ROCK&ROLL
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Gabi!
"Brooklyn nem tágul. "
kittli
nem mert elmossa a viz nemsokara. Es viz alatt lesz. Haha. Amugy nem azt mondom hogy vege a csapatnak. Csak azt hogy az erosebb csapatreszt megint favorizaltuk. A gyengebbet meg kenyszeres sema valtasra kuldjuk, problemait pedig megprobaljuk elfedni, nem pedig megoldani. De remeljuk visszajon vegre egyszer az altalam szeretett steelers def is. Vagy ami pl sacival volt. Nem akarom szenvedni latni oket mint tavaly, meg azt sem hogy lemostak oket a palyarol stb... Ennyi.

utoirat: nem mondtam, hogy rossz csapat lesz a pit. Azt sem hogy nem lesz majd jo az off. Vagy hogy a def sem javulhat a tackle gyarak idehozasatol. Csak azt irom, hogy meg lutri milyen lesz a def. Vagy bejon es orulunk. Vagy kevesbe es akkor sirunk. De akkor is az off meg kihuzhatja a pacbol a def et. Es az S nek is orulok, ha jo lesz. Es nincs bajom azzal sem hogy S jott elso korben. Mert varhato volt...En csak sajnalom, hogy uj sema kell egy ember kiesese miatt. Meg hogy nem akartunk tudtunk potolni egy kiesett embert. Aki tudom klasszis volt es egyedi stilusu. De...
gabistar
Értem a frusztrációdat Gabi, elég WTF draft lett ez, én is gyűjtöm, keresem a pozitívokat, hátha meggyőzöm magam. (Samuels az lesz, nekem Frazier is az) Senki nem mondja meg mi lesz Rudiból. De én neki jobban örülök mint Malik Jackson-nak. Sőt egyik ILB-t sem akartam Jewell-en kívül az első 4 után. De ez persze az én betegségem. Adj esélyt a D-nek. Van rá personnel, hogy jó lehessen. El lehet cseszni? Persze. De még nem tettük meg. Várd ki 😊
PS: Bold Prediction: Samuels kezd jövőre, Frazier 3éven belül átlépi Gravediggert, Dobbs pedig Rudolfot...hamár lúd...offszízön van
több mint 7 éve
És most jöjjön a matek:
A. Akkori cap hell van, hogy a draftra sincs pénzünk.
B. Több safetyt húzunk, hogy ki tudjuk rakni Wilcoxot = 3M
C. Elcseréljük Bryantet = 2M de ugyi kell a helyére posession wr
D. A lóbele akar Landrynek pénzt adni = 1M viszont két QBval nem megyünk rosternek.
A S nem beszélünk arról, hogy mibe fáj nem csak pickben egy feltréd, mer gyorsan hirtelen 3Mmel több a kiadásod.

Szerkesztette: sutianap

több mint 7 éve
Szóval
- miér nem megyünk fel ILBért? Mert a posztértékéhez képest drága, eygszerüen Küslin kívül nem látok ILBt aki top20 as cetlit érne. Nos s mikor ilyen nagy csapat megy fel, akkor legombolják róla a gatyát is. Ismét lasd Saints esetét, aki 2 bd első körér vette meg Davenportot.
- miér nem megyünk fel ILBért? Mert mindenkinek az kell, egyszerűen sovány a piac, ezért felverődik az ár. S nincsen értékén a dolog.
- miért nem megyünk fel ILBért?
Rokván - kicsi, s én például egyáltalán nem látom meggyőzőnek egy atomtalenttel teletömött Dawgz védelemben, hogy márpedig ő megcsinálja. Lehet hogy odaér egy páros vagy hármas taklihoz, de nem ő csinálja a stoppot.
Edmunc ifj - tényleg egy gimnazista kezébe akarod adni a védelmed?
LVE - one year wonder, ráadásul injury prone, dupla redflag.
Egyik sem in20 kaliber, de mivel őrület van kikapkodják őket.

Érdekes ide belinkelem az NDTscouting cikket, amit meg egyáltalán nem olvasol el. Minek húztuk Terrelt? Mert a jövő védelmének az elsőszámú kihívása nem a sideline to sideline LB, azért mert nem oldja meg a TE védekezést, hanem a nagyobb darabb killer safety, aki le tudja teríteni. - Joe Marinoékról meg annyit, hogy 90% fölött lőnek top100at, míg az SI hátul kuporog, mondom ezt úgy, hogy a top15öt nagyanyám is meg tudja mondani.

Utoljára, meg nincs pénzünk, úgy hogy Bell fogságba ejtette az idei cap space-t. Ezt még egyszer nem művelik el Kolberttel. Tehát tököm Roethlisberger nem fog követelőzni 100 miskás szerződéssel, úgy hogy nincs mögötte kész alternatíva. Most is volt B terv, csak sajnos Conner egyből lesérült a Pats meccsen....

több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Gabi!
"Brooklyn nem tágul. "
kittli

gabistar
en szerintem meg jobb ha Tomlin-ek eloallnak egy ujjal mert a nagyon eltolt D a passz ellen mar sok volt. Egy 10%-al jobb futas elleni D osszesegeben tobbet fog segiteni a csapaton. A D eddig sem az allomanyon mult, az inkabb jo mint rossz. OK elvesztett a csapat egy nagyon jo jatekost, de ha a playbook jobb lesz akkor meg nelkule is jobb lesz a D, foleg ha az O folytatja (vagy akar jobb lesz H nelkul) a dominans jatekat akkor az ellenfelek kiszamithatoak lesznek mint az elmult evekben.
több mint 7 éve
Gabi!
"Brooklyn nem tágul. "
kittli

több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 805 — Steelers fan
Gabi!
"Brooklyn nem tágul. "

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Gabi komolyan mondom, ne olvassál annyi f@szságot. Az SI megsúgom február végén 1/12-re vagyis a legjobb helyre várta Orlando Brown-t, hozzán meg Guice-t írta. Na kb pontosan ennyit értenek hozzá. Ne ülj fel idiótáknak, akiket ráadásul ezért a szarért még fizetnek is, és elég jól.

De azért csak kíváncsiságból, hogyan gondoltad vagy gondolta a nagy SI megoldani Saci pótlását? Feljönni Roquan Smith-ért a top-10-be? Vagy hogy? Mert folyamatosan csak írod ezeket a így nem pótoltunk, úgy nem pótoltuk dolgot, mintha egyébként 1., Lett volna reális esély Saci pótlására bármilyen formában; 2., Csak Saci személye megoldotta volna a futás elleni védekezésünk és a sec tavalyi gyengélkedését.

Szóval javaslom, hogy olvass kevesebb szennylapot és legyél bizakodóbb...
Klaci79
Nem ulok fel neki. Mint mondtam, ezt adta ki elsonek a google a draftunk kal kapcsolatban amikor be akartam hozni, egy sima draft ertekelest. Es a sajat velemenyem, hogy nem hoztunk sehol nem elso korben ILBt az gaz. Es meg az miatt tetttem be, hogy a qb picket ugyanugy adtak elo negativan, ahogy ben is mondta. Szoval ennyi lett volna. Ez a ket dolog. ILB nem lett megoldva. Meg erdekessegkent, hogy lehet bennek talan volt valami abban, hogy ne most hozzunk 3. szamu qbt 3 korben. Hanem ha majd kell akkor kellene talan elso korben top ot hozni.

Es most felesleges volt. Ezt ben mondta. Es van benne igazsag. A trade el kapcsolatban. Ha egy ILB re vagy egy jo def tol, akkor illlik valahogy megoldani a drafton. Az hogy hogy teszed az mar nem az en dolgom. De az hogy sehogy sem tettek, az mar sajnos engem is erint. Es nehogy azt gondoljuk mar, hogy nem volt jobb jatekos bent mint vince vagy bostic.

Es mondjuk 2. korben. Amugy sem az szamit, soha sem, hogy kit milyen korben hozol. Ha kell ember hozol ott ahonnan es ahogy tudsz. Mi nem tettuk volt ra boven pick unk. Helyette inkabb ket S es uj def sema talan. Vicc. Nem az hogy at allunk. Hanem az hogy meg sem probaltunk egy normalis ilb t huzni, inkabb az amugy is jo off et erositettuk. Vagy hoztunk idenre egy harmadik szamu qbt. Aki remelhetoleg nem fog jatszani iden. Es talan jovore lesz backup. Szoval kutya jo huzas hosszu tavra talan. Most rovid tavra meg nem annak nez ki.
gabistar
és akkor mi a hentes hátsója van?
ez nem Roethlisberger csapata
s nem is Tomliné
ez a Roo csapata, őket meg pont Kolbert képviseli, ha jól mondom olyan 1000%os bebetonozottsággal
még egyszer mondom nem needre kell húzni, van 90 embere ki kell hozni abból, mitől van előrébb egy francsize, ha első körben needre behúz egy projekt ILB-t amiből majd három év múlva lesz valami. Erőseket húzunk és majd az erősségekre építünk
akutyamindenit
sutianap
Es mivan, ha kihuztuk volna a top 4 ilb egyiket mondjuk veletlen mert lecsuszik? Miert bun nalunk tradelni egy jo jatekosert, amikor igy is meg tettuk? Nem az 1/1 re persze, de akkor sem lehetetlen. Sot az sem hogy legalabb akkor FA rol hozunk valaki elitet, nem vizesnyolcas bosticot...Vagy ha onnan sem megy akkor meg legalabb draftrol. Vagy legalabb megprobaljuk...

Es ha lecsuszott volna egy jo ilb akkor is a semavaltas meg stb lenne a legjobb a csapatnak, vagy akkor azt mondana mindeki hogy nehogy valtoztassunk, mert az rizikos lehet stb? LOL.

Az hogy vince meg bosztic melle meg akarki erosites, akar mar iden is. Szoval ennyi. Volt bent tenorx szerint is egy jo akar iden kezdo okos atletikus ILB. Az nem lett volna hiba, ha ott megprobaljuk. Ennyi. Es ha nem jon be, ugyanott lennenk mint most a ki tudja milyen sema valtassal. Es kenyszeres S jatszatassal, amit a pats pont a szuk jatek lehetoseg miatt a leheto legjobban ki tud jatszani altalaban, meg a jo csapatok tobbsege is a nem tulsagosan varialhato felallasok miatt, vagy hogy mit vedekezik a def miatt. Mindegy. Egydimenzios kenyszeres megoldasok altalaban jol szokotak elsulni a valo eletben. : ) Mindegy ez van. Majd meglatjuk. Nektek legyen igazatok. Es legyen vegre def.

több mint 7 éve
Gabi komolyan mondom, ne olvassál annyi f@szságot. Az SI megsúgom február végén 1/12-re vagyis a legjobb helyre várta Orlando Brown-t, hozzán meg Guice-t írta. Na kb pontosan ennyit értenek hozzá. Ne ülj fel idiótáknak, akiket ráadásul ezért a szarért még fizetnek is, és elég jól.

De azért csak kíváncsiságból, hogyan gondoltad vagy gondolta a nagy SI megoldani Saci pótlását? Feljönni Roquan Smith-ért a top-10-be? Vagy hogy? Mert folyamatosan csak írod ezeket a így nem pótoltunk, úgy nem pótoltuk dolgot, mintha egyébként 1., Lett volna reális esély Saci pótlására bármilyen formában; 2., Csak Saci személye megoldotta volna a futás elleni védekezésünk és a sec tavalyi gyengélkedését.

Klaci79
Nem ulok fel neki. Mint mondtam, ezt adta ki elsonek a google a draftunk kal kapcsolatban amikor be akartam hozni, egy sima draft ertekelest. Es a sajat velemenyem, hogy nem hoztunk sehol nem elso korben ILBt az gaz. Es meg az miatt tetttem be, hogy a qb picket ugyanugy adtak elo negativan, ahogy ben is mondta. Szoval ennyi lett volna. Ez a ket dolog. ILB nem lett megoldva. Meg erdekessegkent, hogy lehet bennek talan volt valami abban, hogy ne most hozzunk 3. szamu qbt 3 korben. Hanem ha majd kell akkor kellene talan elso korben top ot hozni.

Es most felesleges volt. Ezt ben mondta. Es van benne igazsag. A trade el kapcsolatban. Ha egy ILB re vagy egy jo def tol, akkor illlik valahogy megoldani a drafton. Az hogy hogy teszed az mar nem az en dolgom. De az hogy sehogy sem tettek, az mar sajnos engem is erint. Es nehogy azt gondoljuk mar, hogy nem volt jobb jatekos bent mint vince vagy bostic.

Es mondjuk 2. korben. Amugy sem az szamit, soha sem, hogy kit milyen korben hozol. Ha kell ember hozol ott ahonnan es ahogy tudsz. Mi nem tettuk volt ra boven pick unk. Helyette inkabb ket S es uj def sema talan. Vicc. Nem az hogy at allunk. Hanem az hogy meg sem probaltunk egy normalis ilb t huzni, inkabb az amugy is jo off et erositettuk. Vagy hoztunk idenre egy harmadik szamu qbt. Aki remelhetoleg nem fog jatszani iden. Es talan jovore lesz backup. Szoval kutya jo huzas hosszu tavra talan. Most rovid tavra meg nem annak nez ki.
gabistar
és akkor mi a hentes hátsója van?
ez nem Roethlisberger csapata
s nem is Tomliné
ez a Roo csapata, őket meg pont Kolbert képviseli, ha jól mondom olyan 1000%os bebetonozottsággal
még egyszer mondom nem needre kell húzni, van 90 embere ki kell hozni abból, mitől van előrébb egy francsize, ha első körben needre behúz egy projekt ILB-t amiből majd három év múlva lesz valami. Erőseket húzunk és majd az erősségekre építünk
akutyamindenit

több mint 7 éve

Klaci79
Nem ulok fel neki. Mint mondtam, ezt adta ki elsonek a google a draftunk kal kapcsolatban amikor be akartam hozni, egy sima draft ertekelest. Es a sajat velemenyem, hogy nem hoztunk sehol sem ILBt az gaz.

Melyikotok gondolta, hogy egyatalan nem fogunk huzni ILBt az elso harom korben es utana sem probaljuk meg megoldani a legnagyobb needunket? Es hogy ez jo lesz nekunk? Azokon kivul akik viccbol irtak? Hat nem sokan, na es akik ezt megirtak elore hogy nem lesz ILB need azok most mondhatnak nekem, hogy en megmondtam. De hat nincs ilyen. Es mi mindig megszepitjuk ami tortenik. Pont jo ez igy hogy nem kell ilb. Most sokkal jobb lesz minden.

A draft elemzest meg az miatt is tetttem be, hogy a qb picket ugyanugy adtak elo negativan, ahogy ben is mondta. Szoval ennyi lett volna. Ez a ket dolog. ILB nem lett megoldva. Meg erdekessegkent, hogy lehet bennek talan volt valami abban, hogy ne most hozzunk 3. szamu qbt 3 korben. Es most meg arra fokuszalni, aki most segitheti a csapatot legvaloszinubben iden. Ez a ket dolog miatt tettem be. Igaz ez a ketto dolog. Igen. Szoval tok mindegy hogy honnan van. Vagy stb. Erdekessegnek szantam.

A bizzunk a csapat donteseben, az jo gondolat. amikor mar tobb mint fel eve spence meg ilyen emberekkel akarjak megoldani saci potlasat. Es amikor lett volna lehetoseg akkor meg nem elnek vele. Es nem azt mondtam egyszer sem, hogy sacit kell pontosan potolni. Hanem azt, hogy egy jo ilb kellett volna. Ennyi legalabb egy, aki lenne, ha bedol mondjuk ez az uj def sema, vagy nem jon be.

Es amugy is van egy mondas, amit egy bolcs ajanlott egy hatalmon levo embernek, aki nem akarta, hogy megseruljon a laba, amikor mezitlab setalt. Es elojott egy szerinte jo gondolattal. Az egesz vilagot le kell szonyegezni. Mire a bolcs azt tanacsolta a feljebbjarojanak, hogy talan konnyebb cipot huzni, hogy ne seruljon meg a laba ha kimegy setalni, mint lekarpitoztatni az egesz orszagot. It is easier to protect your feet with slippers than to carpet the whole of the earth. Na most nekunk konnyebb egy egesz semat valtani, csak mert nem tudtak akartak egy epkezlab ILB t huzni? Es nem saci kell. Eleg egy jo ILB. Es tudom 4 top jo ILB volt. De azokon kivul is megerte volna legalabb egyet beprobalni...Mindegy...Es meg ha huzunk akkor is valthatunk semat. De ne kenyszeritsuk magunkat.

A qb kerdes is erdekes, mert big ben azt mondta, hogy ott abban a korben igazi erosites kellett volna a csapatnak. Aki nem 3. szamu qb lesz iden. Es talan jovore lehet 2. szamu, mert lehetett volna ott olyan jatekost hozni, aki az idei evi csapatra lehet sokkal nagyobb hatassal. Szoval Ezt ben mondta, nem SI. Es van benne igazsag.

A trade el kapcsolatban. Ha egy ILB re vagy egy jo def tol, akkor illlik valahogy megoldani a drafton, fa n. Az hogy hogy teszed az mar nem az en dolgom. De az hogy sehogy sem tettek, az mar sajnos engem is erint. Es nehogy azt gondoljuk mar, hogy nem volt jobb jatekos bent mint vince vagy bostic. Es mondjuk 2. 3. korben, akar de nekem mindegy mikor hoznak egy jo atletat, aki jo mike ember is lehetett volna.

Amugy sem az szamit es soha sem, hogy kit milyen korben hozol. Ha kell ember hozol ott ahonnan es ahogy tudsz needre. Nem foglalkozhatsz ilyennel, hogy nem hozok ilyen koran ILBt, ha tudod hogy jo lesz, vagy mert masok mit gondolnak majd.

Ugyanezt tettuk edmundsal is aki 10. S nek volt talan sorolva es elso korben hoztuk. Szoval ugyanilyen alapon nincs az egesz orszagban 340 milliobol a drafton a 4 ilb n kivul meg kezdo kvalitasu ilb? Azt nem hiszem. Azt hiszem pont elottunk harmadik korben huztak ki valakit, aki illett volna a rendszerunkben, tenorx szerint is. Szoval akkor mar nem lett volna tul kori a pick. Es ot akar feltrade el is megszerezhettuk volna. Mint ahogy tettuk ezt rudolph al is.

Mi nem tettuk, pedig volt ra boven pick unk. Helyette inkabb ket S es uj def sema talan. Vicc. Nem az hogy at allunk. Hanem az hogy meg sem probaltunk egy normalis ilb t huzni, inkabb az amugy is jo off et erositettuk. Vagy hoztunk egy lehet hogy hosszu tavon jo qbt. Viszont aki most rovid tavon remelhetoleg, nem nagyon fog osztani szorozni. (kiveve extrem esetben, de azt nem akarom megirni hogy mikor)

több mint 7 éve

itt a kicsi Dino, na kinek a kicsi Dinoja megy a Iowa Statere?
| A Séf bácsi kicsi Dinoja |
Naa fülibe meg a kicsi Joey beszél

több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
és amúgy is a sports illustratedet csak a jányok miatt szabad nézni- olvasni