Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Nincs valaholt fent a teljes meccs?
több mint 6 éve
D# slugfest 😀 Grat 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
cikesz
590
Grat srácok, eddig nekem az év meccse. Remélem még a playoffban játszunk egy hasonlót, ránk nézve picit kedvezőbb végjátékkal.Ab űrlény, de mi is benne voltunk, hogy ekkora napja lett.
Shaziernek jobbulást, még nem volt időm beírni és verjétek el a #goPecc-t.
Jó érzés egy ilyen North rangadó után dolgozni menni.
Szerkesztette: cikesz
több mint 6 éve
no
7 304
Playoffs Baby, Playoffs! 4th time in row! King of the North! 2008 óta először söpörtük a Ravens-t és ha meglesz a Browns, akkor ugyancsak 2008 után söpörhetjük az egész Div-et. 😊 Sorozatban 4 PO-t nagyon rég csináltunk, még Cowher kinevezésekor 92 és 97 között sorozatban 6-nál álltunk meg.Megatron, neki nem volt csapat korulotte, mint a masik 2 emlitett klasszisnak. De nekem is hazahuzna a szivem es 1000 indok van mindenkire.
Hát ahogy várható volt, ez a védelem nem sokat ér Saci nélkül. (Én ilyen szintű visszaesésre számítottam.) Egyszerűen nem tudjuk pótolni azt a sebességet és játékintelligenciát. Köré és az általa nyújtott extra skillekre épül az egész egység. Az Offense viszont hetek óta nagyon tetszik. (Még akkor is, ha nem mindig jött ki ilyen pontzáporban)
Viszont! Bármi rosszat mondhatunk a D-ről, amikor kellett, akkor mindkétszer megállította az ellenfelet (még ha az egyik play kicsit mákos is volt). Az O is végigment, amikor kellett és Boswell is berúgta, amikor kellett. Ja nem, ő mindig berúgta. 😊 Ez a kohézió hiányzott eddig, most valóban kiegészíti egymást a 2 csapatrész. Ettől még sz.r volt a D, de mindig mondom, a végén kell ott lenni, akkor kell megcsinálni a playt, amikor üt az óra és most (is) ez történt. Ez egy jó/elit csapat kulcsa.
Azt se feledjük, hogy ez volt az első meccs Saci nélkül. Az a kérdés, hogy az első tapasztalatok fényében a stáb tud-e javítani valamennyit. Mert muszáj lesz javítani, ha SB-t akarunk. De csodára azért senki ne számítson, az SB-t csak akkor nyerhetjük meg, ha az O ilyen szinten karcolni fog.
Az egyetlen kivetnivalóm az O-val az utolsó drive-ban volt. Teljesen felfoghatatlan számomra, hogy másodikra miért nem futottunk... IDőt és időkérést hagytunk ezzel a Ravens-nek. Ott 3 futás kellett volna, mert már megvolt az FG-táv.
AB... No comment. Best WR ever except Rice. 😊 Bell is hozta magát. NFL-csúcsot állítottak be, hogy sorozatban 4. meccsen van meg mindkettejüknek a 100 scr. yard. BB pedig az 1. játékos lett az NFL-ben, aki háromszor is 500 yard fölé jutott. Alakul ez. Szépen jön fel, ahogy közeledünk a végéhez.
Innentől nagyon nagy bravúr lenne elb.szni a 2. kiemelést. A Pats-meccsen eldől az 1. hely, utána "csak" hozni kell 2 nagyon kötelezőnek tűnő meccset a Texans és a Browns ellen. Tekintve a védelmet, totál esélytelennek tűnünk, de nem baj. Az se baj, ha kikapunk. Persze jobb lenne nyerni, de legfőképpen tanulni kell a meccsen, van egy hónapunk kitalálni, hogy a védelem miként tud legalább átlagos lenni Saci nélkül. Most ez a legfontosabb feladat, nem a W a Pats ellen.
Soldados
több mint 6 éve
A kórházban nézte a családdal és a végén egy videó chat is volt az öltözővel 😀www.steelersdepot.com/2017/12/watch-steelers-facetime-lb-ryan-shazier-win-ravens/
több mint 6 éve
Playoffs Baby, Playoffs! 4th time in row! King of the North! 2008 óta először söpörtük a Ravens-t és ha meglesz a Browns, akkor ugyancsak 2008 után söpörhetjük az egész Div-et. 😊 Sorozatban 4 PO-t nagyon rég csináltunk, még Cowher kinevezésekor 92 és 97 között sorozatban 6-nál álltunk meg.Hát ahogy várható volt, ez a védelem nem sokat ér Saci nélkül. (Én ilyen szintű visszaesésre számítottam.) Egyszerűen nem tudjuk pótolni azt a sebességet és játékintelligenciát. Köré és az általa nyújtott extra skillekre épül az egész egység. Az Offense viszont hetek óta nagyon tetszik. (Még akkor is, ha nem mindig jött ki ilyen pontzáporban)
Viszont! Bármi rosszat mondhatunk a D-ről, amikor kellett, akkor mindkétszer megállította az ellenfelet (még ha az egyik play kicsit mákos is volt). Az O is végigment, amikor kellett és Boswell is berúgta, amikor kellett. Ja nem, ő mindig berúgta. 😊 Ez a kohézió hiányzott eddig, most valóban kiegészíti egymást a 2 csapatrész. Ettől még sz.r volt a D, de mindig mondom, a végén kell ott lenni, akkor kell megcsinálni a playt, amikor üt az óra és most (is) ez történt. Ez egy jó/elit csapat kulcsa.
Azt se feledjük, hogy ez volt az első meccs Saci nélkül. Az a kérdés, hogy az első tapasztalatok fényében a stáb tud-e javítani valamennyit. Mert muszáj lesz javítani, ha SB-t akarunk. De csodára azért senki ne számítson, az SB-t csak akkor nyerhetjük meg, ha az O ilyen szinten karcolni fog.
Az egyetlen kivetnivalóm az O-val az utolsó drive-ban volt. Teljesen felfoghatatlan számomra, hogy másodikra miért nem futottunk... IDőt és időkérést hagytunk ezzel a Ravens-nek. Ott 3 futás kellett volna, mert már megvolt az FG-táv.
AB... No comment. Best WR ever except Rice. 😊 Bell is hozta magát. NFL-csúcsot állítottak be, hogy sorozatban 4. meccsen van meg mindkettejüknek a 100 scr. yard. BB pedig az 1. játékos lett az NFL-ben, aki háromszor is 500 yard fölé jutott. Alakul ez. Szépen jön fel, ahogy közeledünk a végéhez.
Innentől nagyon nagy bravúr lenne elb.szni a 2. kiemelést. A Pats-meccsen eldől az 1. hely, utána "csak" hozni kell 2 nagyon kötelezőnek tűnő meccset a Texans és a Browns ellen. Tekintve a védelmet, totál esélytelennek tűnünk, de nem baj. Az se baj, ha kikapunk. Persze jobb lenne nyerni, de legfőképpen tanulni kell a meccsen, van egy hónapunk kitalálni, hogy a védelem miként tud legalább átlagos lenni Saci nélkül. Most ez a legfontosabb feladat, nem a W a Pats ellen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Jó látni hogy ez a csapat nagy hátrányból, rövid idő alatt rendszeresen tud fordítani.3. meccs volt fordítással a végén egyhuzamban nem?!
bcsarli
zzz888
több mint 6 éve
Jó látni hogy ez a csapat nagy hátrányból, rövid idő alatt rendszeresen tud fordítani.
több mint 6 éve
Nem jó, de emlékezetes meccs volt.Semleges nézőknek ez egy kurva jó meccs volt. 😊
bcsarli
több mint 6 éve
Ki volt az a majom, aki Spencet nevezte a meccsre? Meg a másik majom aki Harrisont berakta Watt helyett? Ezek az időleges D kísérletek hullasztják a hajamat. Nem Heywardit meg Davist kellett volna csesztetni, hanem belátni, hogy ennek a Dnek Watt a lelke.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
no
7 304
Én is morcos lennék a helyedben.en nem vagyok, sot felig boldog vagyok mert a D vegre jatszott egy jo O-el es lattuk, hogy igy nem erunk semmit amit en mar regota mantrazok. Nekunk semmi nem mult ezen, ahogy ugy nagyjabol nektek sem. Kerdeztel en meg leirtam az igazat. 😊
no flacco
több mint 6 éve
Nem jó, de emlékezetes meccs volt.
több mint 6 éve
no flacco
317
Király meccs volt. A Po -ban kapjátok el Brady tökét és jöhet a visszavágó.
több mint 6 éve
no
7 304
mar tul ego volt. 😊Azt hittem az a soha ki nem égő pasas. | Viccet félretéve Bortles és Gabbert az |Ma ki a legjobb QB a ligában? Still has it.Aaron Rodgers
no flacco
no
Grat a W-hez, emlékezetes meccs volt, méltó a Steelers- Ravens hagyományokhoz.
iktriad
több mint 6 éve
no flacco
317
Én is morcos lennék a helyedben.
több mint 6 éve
Azt hittem az a soha ki nem égő pasas. | Viccet félretéve Bortles és Gabbert az |Ma ki a legjobb QB a ligában? Still has it.Aaron Rodgers
no flacco
no
Grat a W-hez, emlékezetes meccs volt, méltó a Steelers- Ravens hagyományokhoz.
több mint 6 éve
no
7 304
Amugy grat, szokasos orulet. 😊
több mint 6 éve
no
7 304
Durva, ahogy ez a szar Baltimore O átgázol rajtunk. Plusz a zebrák.mert a D-tek szar volt. A zebrakat nem mondhatod komolyan, voltak hibaik, de hogy nekunk fujtak volna az kemeny mint bab a tiramisu-ban
no flacco
több mint 6 éve
no flacco
317
Ma ki a legjobb QB a ligában? Still has it.
több mint 6 éve
no flacco
317
Plusz Davis.
több mint 6 éve
no flacco
317
Durva, ahogy ez a szar Baltimore O átgázol rajtunk. Plusz a zebrák.
több mint 6 éve
Nagyobb az az űr Saci mögött. Sajnos.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Na ezert kellene megallapodni valahogy bellel. 😊
több mint 6 éve
Duke Johnson, a Browns RB-je Saciért imádkozott a TD-je után. Respect!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!