Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Csak egyrészt ez semmit nem ér a PO-ban, másrészt a Pats nem az AFC North tagja és 3. seedként mennének hozzátok. 😉Minden lehetséges, és termesztésen a Ravens képes erre, de azért nekem is van egy jó ellenérvem. Tulajdonképpen 4 az az 1 . 😊Félreértettél, 3. seedként hozzátok mennek és kitakarítanak titeket. :pVeszélyes csapat lesznek, ha bejutnak, ez tény, de az valamelyest önbizalom nővelő lehet a számunkra, hogy egyszer már sikerült őket NAGYON megverni idén.Vagy hogy titeket eltakarítsanak az útból? :porulunk Vincent?És ha nyertek és a Jax is hozza a meccseit, akár azt is elintézhetitek, hogy "csak" 3. kiemelt lehessen a Pats és mondjuk a Ravennsszel kezdjenek a Wild Card körben, akik képesek megnehezíteni Bradyék dolgát.
de nekunk akkor is el kell verni oket!
de legalabb tudjuk, hogy el lehet kapni oket...
xtaki
iktriad
Soldados
iktriad
Soldados
Amúgy mikor legutóbb a playoffban jártunk akkor is elvertük azt az AFC North csapatot, akit az alapszakaszban is. Biztos emlékszel melyik csapat volt az. :p
iktriad
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Ez itt off, de azért nem arról volt szó, hogy ki akartak kapni, azonban a következő Steelers elleni meccs fontosabb.szerintem kellett vón nagyon, mert ha kikaptok a vasastól is a jags előzhet, oda a seed 2, míg ha a miamit veritek nincs gond....De ami nekünk Saci a D ben az nekik Gronk az O ban. Viszont Ők képtelenek voltak megoldani amikor nagyon kellett. Nálunk a srácok amikor kellett megoldották. Hatalmas meccset várok. ...Alapvetően igaz, de igazából nem ez kellett nekünk nagyon, hanem a most következő. (mint ahogy nektek is)
polamalu
zinedine5
gedam
(Ha ez lett volna, akkor játszik a kezdő LB és a kezdő DE is.)
több mint 6 éve
Minden lehetséges, és termesztésen a Ravens képes erre, de azért nekem is van egy jó ellenérvem. Tulajdonképpen 4 az az 1 . 😊Félreértettél, 3. seedként hozzátok mennek és kitakarítanak titeket. :pVeszélyes csapat lesznek, ha bejutnak, ez tény, de az valamelyest önbizalom nővelő lehet a számunkra, hogy egyszer már sikerült őket NAGYON megverni idén.Vagy hogy titeket eltakarítsanak az útból? :porulunk Vincent?És ha nyertek és a Jax is hozza a meccseit, akár azt is elintézhetitek, hogy "csak" 3. kiemelt lehessen a Pats és mondjuk a Ravennsszel kezdjenek a Wild Card körben, akik képesek megnehezíteni Bradyék dolgát.
xtaki
iktriad
Soldados
iktriad
Soldados
Amúgy mikor legutóbb a playoffban jártunk akkor is elvertük azt az AFC North csapatot, akit az alapszakaszban is. Biztos emlékszel melyik csapat volt az. :p
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
gedam
5 908
szerintem kellett vón nagyon, mert ha kikaptok a vasastól is a jags előzhet, oda a seed 2, míg ha a miamit veritek nincs gond....De ami nekünk Saci a D ben az nekik Gronk az O ban. Viszont Ők képtelenek voltak megoldani amikor nagyon kellett. Nálunk a srácok amikor kellett megoldották. Hatalmas meccset várok. ...Alapvetően igaz, de igazából nem ez kellett nekünk nagyon, hanem a most következő. (mint ahogy nektek is)
polamalu
zinedine5
több mint 6 éve
És ennek mi a jelentősége? Semmi.Alapvetően igaz, de igazából nem ez kellett nekünk nagyon, hanem a most következő. (mint ahogy nektek is)A NE-nek ez divizió meccs volt, nekünk nem az lesz a következő.
Mi 5-0-val állunk divizióban, a NE pedig 3-1-gyel.
B
Big B
A 1st seed lesz a tét a köv. meccsen, ez lesz a fontosabb. Ahogy nekünk nem volt fontos (matematikailag) a Ravens, úgy a Patsnek sem a Fins elleni. Mert a fontos az 1. helyről döntő meccs lesz, amit viszont ellenünk vívnak.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Big B
62
Alapvetően igaz, de igazából nem ez kellett nekünk nagyon, hanem a most következő. (mint ahogy nektek is)A NE-nek ez divizió meccs volt, nekünk nem az lesz a következő.
Mi 5-0-val állunk divizióban, a NE pedig 3-1-gyel.
B
több mint 6 éve
...De ami nekünk Saci a D ben az nekik Gronk az O ban. Viszont Ők képtelenek voltak megoldani amikor nagyon kellett. Nálunk a srácok amikor kellett megoldották. Hatalmas meccset várok. ...Alapvetően igaz, de igazából nem ez kellett nekünk nagyon, hanem a most következő. (mint ahogy nektek is)
polamalu
több mint 6 éve
Félreértettél, 3. seedként hozzátok mennek és kitakarítanak titeket. :pVeszélyes csapat lesznek, ha bejutnak, ez tény, de az valamelyest önbizalom nővelő lehet a számunkra, hogy egyszer már sikerült őket NAGYON megverni idén.Vagy hogy titeket eltakarítsanak az útból? :porulunk Vincent?És ha nyertek és a Jax is hozza a meccseit, akár azt is elintézhetitek, hogy "csak" 3. kiemelt lehessen a Pats és mondjuk a Ravennsszel kezdjenek a Wild Card körben, akik képesek megnehezíteni Bradyék dolgát.
xtaki
iktriad
Soldados
iktriad
több mint 6 éve
Ajjajj! Ezek kikaptak. Ez nem sok jót jelent az álmoskönyvek szerint. Kétszer egymás után nem szoktak botlani, fúriaként fognak érkezni Pittsburgh-be. Ráadásul semmivel nem vagyunk beljebb. Legfeljebb annyiban, hogy a Pats győzelme esetén nem hibázhat majd a hátralévő 2 meccsen sem, ha 1. akar maradni. Illetve ha mi nyerünk, akkor nekünk a hátralévő 2 meccsből elég egyet hozni az 1. seedhez.Sztem innentől "tuti bukó" a meccs, de legalább (a PO-ra) láthatjuk, hogy el lehet őket kapni. (Iktriad-féle jinxelés)
Amúgy semmi meglepetés nem történt, emlékezetből a MIA a legutóbbi 5-ből immár 4-szer elkapta Bradyéket hazai pályán. 😉
több mint 6 éve
Ha szigorúan csak ezen meccs alapján nézem (Csak és kizárólag!!!!!!!!) Akkor a Pats nem egy jó csapat. Viszont tudjuk, hogy ennél sokkal sokkal jobbak a labda mindkét oldalán. De ami nekünk Saci a D ben az nekik Gronk az O ban. Viszont Ők képtelenek voltak megoldani amikor nagyon kellett. Nálunk a srácok amikor kellett megoldották. Hatalmas meccset várok. Mivel TB és BB a vereségek után mindig a 200%-ot adják. Ellenünk a Nr1 seed a tét tehát az ,már a 300% 😀 Szóval nagyon nagyon nehéz lesz. Sztem pontzuhatagos összecsapás lesz amiből most idén először kijöhetünk jól.
több mint 6 éve
Veszélyes csapat lesznek, ha bejutnak, ez tény, de az valamelyest önbizalom nővelő lehet a számunkra, hogy egyszer már sikerült őket NAGYON megverni idén.Vagy hogy titeket eltakarítsanak az útból? :porulunk Vincent?És ha nyertek és a Jax is hozza a meccseit, akár azt is elintézhetitek, hogy "csak" 3. kiemelt lehessen a Pats és mondjuk a Ravennsszel kezdjenek a Wild Card körben, akik képesek megnehezíteni Bradyék dolgát.
xtaki
iktriad
Soldados
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Vagy hogy titeket eltakarítsanak az útból? :porulunk Vincent?És ha nyertek és a Jax is hozza a meccseit, akár azt is elintézhetitek, hogy "csak" 3. kiemelt lehessen a Pats és mondjuk a Ravennsszel kezdjenek a Wild Card körben, akik képesek megnehezíteni Bradyék dolgát.
xtaki
iktriad
több mint 6 éve
orulunk Vincent?És ha nyertek és a Jax is hozza a meccseit, akár azt is elintézhetitek, hogy "csak" 3. kiemelt lehessen a Pats és mondjuk a Ravennsszel kezdjenek a Wild Card körben, akik képesek megnehezíteni Bradyék dolgát.
xtaki
több mint 6 éve
xtaki
3 443
orulunk Vincent?de nekunk akkor is el kell verni oket!
több mint 6 éve
Most komolyan ennyire leegyszerűsítjük a futás elleni gyengélkedést Shazier kiesésére? A Chicago meccset már mindenki elfelejtette? Nézzétek vissza a korábbi meccseket, ha kijutott a szélre a futás, szinte mindig szoptuk belőle a yardokat. A TE-játék és a slot wr lesz itt az érdekes a Pats ellen, nem a futás.
több mint 6 éve
Tool Cool Joeerre? Flacco-val egy spike annyi ido, hogy DBrees 2 jatekot csinal belole.De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
a ravens meg nem volt erre felkeszulve.
xtaki
no
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
no flacco
317
Nem bánnám, ha Timmons megint elkezdené szabotálni az edzéseket, hátha kivágná a Miami.
több mint 6 éve
Klemó
5 667
500 yardot passzolt Ben a Ravens D ellen. Emellett futkorásztunk is. Azért volt a csúcs, mert ez kellett és megcsináltuk. Kellett a végén két D stop is ehhez és ez is jött.Csakis ez a fontos, engem más nem érdekel. Az agyament utolsó driveunk (3 passz FG távolságban) ellenére mondom ezt.
Igen és láttuk, hogy Saci nélkül a zóna védekezésünk borzalmas, de ebben semmi különleges nincs. Van 3 meccsünk, hogy ezt valahogy kimunkáljuk, de az, hogy az O jön most, hogy nagyon kell az nagyon jó jel és erre bezony lehet építeni.
több mint 6 éve
no
7 304
erre? Flacco-val egy spike annyi ido, hogy DBrees 2 jatekot csinal belole.De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
xtaki
több mint 6 éve
Here is the exact rule on why the final eight seconds ticked off after Ravens' final play Sunday in Pittsburgh:ARTICLE 2. SCRIMMAGE DOWN. Following any timeout (3-37), the game clock shall be started on a scrimmage down when the ball is next snapped, except in the following situations:
(f) If a fumble or backward pass by any player goes out of bounds, the game clock starts when an official places the ball at the inbounds line, and the Referee signals that the ball is ready for play.
több mint 6 éve
xtaki
3 443
igenElőre fumbli volt?De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
xtaki
sutianap
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
A 66 passzkísérlet a 6. legtöbb volt az NFL történelmében.A 44 completions pedig a 2. 😀
85 támadójátékunk volt tegnap ez 2002 dec 8 óta a legtöbb....akkor 6 pontot szereztünk ennyiből...
ja..És Joe Haden nem rövid karrierje során első alkalommal csoportgyőztes 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Előre fumbli volt?De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
xtaki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ha jól tudom/emlékszem ilyenkor nem megy tovább az óra, hanem valamennyi másodpercet egyben lepörgetnek az órából...kb mintha futna tovább az óra.Ebben nem vagyok biztos, hogy jól tudom, de szerintem csak addig állítja meg, amíg kimegy a labda, amint leteszik a labdát a bírók a helyére, sztem megy tovább, mert sack volt, ami ugye futó órát jelent.Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
bcsarli
Soldados
több mint 6 éve
OK, így már érthető, de nagyon furcsa volt.Ebben nem vagyok biztos, hogy jól tudom, de szerintem csak addig állítja meg, amíg kimegy a labda, amint leteszik a labdát a bírók a helyére, sztem megy tovább, mert sack volt, ami ugye futó órát jelent.Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
bcsarli
Soldados