Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Prior to this restructure, Pittsburgh was $6,774,847 under the cap according to the NFLPA public salary cap report as of Tuesday morning, a figure that will now have risen to $12,164,847.

12 milla mar nem keves penz. OLB, ILB? kb itt van need.
5letek?
xtaki
Van valakinek listája a márciusban FA-é váló játékosainkról?

Egyébként én fázom ettől a meccstől. Tavaly 3ponttal vertük őket egy Kizerrel és pocsék sec teljesítménnyel részükről. A front7-jük tombolt a meccsen. Ha TT irányít azon a meccsen, kikapunk (talán simán). Idén a Sec-jük pofásabb, bár lehet még nem áll össze talán.
Spy
Nos, közben megnéztem. Idénre Bennek 23 millió USD cap hitje van. Nehéz elképzelni, hogy rá gyűjtünk, mivel ez csakis akkor lehet, ha úgy hosszabbítunk vele, hogy közben giga emelést is csinálunk ÉS egyenlően osztjuk el a base salaryt. Vagyis magunkat lőnénk tökön bajnoki ablakostul mindenestül.....

Elsőre hülyeségnek gondoltam, hogy Bellt cseréljük el, de nem gondolnám másodszor már baromságnak, ha esetleg máshol szintén van egy utolsó évében levő játékos és éppen RB need van.....vagyis egy évi átlagban 10 millás fizetésű játékosra cserélnénk el.

Simán benne van, hogy kikapunk, de ők idén meggyőződésem, hogy több csapatot is elkaphatnak. Én annak örülök, hogy ott most nagy az optimizmus, néha már nagy is az arc, és ez jól jöhet...
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Prior to this restructure, Pittsburgh was $6,774,847 under the cap according to the NFLPA public salary cap report as of Tuesday morning, a figure that will now have risen to $12,164,847.

5letek?
xtaki
Van valakinek listája a márciusban FA-é váló játékosainkról?

Egyébként én fázom ettől a meccstől. Tavaly 3ponttal vertük őket egy Kizerrel és pocsék sec teljesítménnyel részükről. A front7-jük tombolt a meccsen. Ha TT irányít azon a meccsen, kikapunk (talán simán). Idén a Sec-jük pofásabb, bár lehet még nem áll össze talán.
több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Bennek jövőre még van szerződése. Van ennél jóval nagyobb problémánk is, mint neki adjunk szerződést.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

5letek?
xtaki
🤔
Adjuk oda Bellnek!
steelwolf
Nem tárgyalhatsz vele már. Vagy aláírja a tendert, vagy nem.

Ez akkora összeg, hogy gyanús, hogy ez Ben lesz.
Klemó
Nekem is ő a tippem...de rohadtul izgat, hogy ki lehet.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 7 éve

5letek?
xtaki
🤔
Adjuk oda Bellnek!
steelwolf
Nem tárgyalhatsz vele már. Vagy aláírja a tendert, vagy nem.

Ez akkora összeg, hogy gyanús, hogy ez Ben lesz.
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

5letek?
xtaki
🤔
Adjuk oda Bellnek!
steelwolf
bennem az is felmerult, hogy a hatterben megy az uzlet, hogy bell alair, trade.

mi adjuk bellt, ok adnak valakit, aki nekunk nagyon kell es nem fer bele a keretbe.
több mint 7 éve
Huhh, az előbbi után annyira streszes lettem, hogy megnéztem, hogy melyik csapat van szopodában egy emberöltő óta és melyik volt folyamatosan PO-ban....huhhh.....kicsit azért megnyugodtam, hogy nem álmodtam az elmúlt 10 évet.....

Ez a Browns az elmúlt 10 évben folyamatosan top10 pickekkel rendelkezett. Emellett mivel senki nagyon nem vált be, így cap hely is maradt, hogy igazoljon. Ha tehát balfasz is vagy az NFL handycap rendszere miatt előbb vagy utóbb összejön olyan keret, amellyel elkezdesz nyerni és netán-netán összejön a csoportgyőzelem is. Node egy edzőt nem ez minősít, hanem az, hogy egy gárdát mennyire tud (i) a csúcsra juttatni, (ii) csúcson tartani, és amikor kell (iii) megfelelően átszabni a keretet, hogy az átmenetek minimálisak legyenek. A fenti nem vélemény, hanem tény, vitatkozni vele lehet, csak felesleges.

HJ ippeg most van túl egy 0-16 szezonon és az előző hős QB-nak elcserélésén. Idén a CAP space és egy-egy jól sikerült pick eredménye valószínűleg eredményt fog már hozni. Az is lehet, hogy verni fognak bennünket a rajton és az is lehet, hogy harcban lesznek sokáig a PO-ért. Benne van. Egy Garret vezérelte D, egy Landry által vezetett O lehet nagyon jó is. Annyi frusztráció van ott, hogy ez idén akár átcsaphat eufóriába is ha megérzik a vérszagot. De a kérdés mégiscsak az (lesz), hogy mennyire tud ez tartós lenni.

Hja és még valami. Azt szinte csak Belichik tudja, hogy miként legyen független a csapat eredményessége az egyes egyéniségektől.

Mint ahogy a korszakos Steelers D is más volt Polamaluval és nélküle, úgy a Jags D is más Ramsey és Boyue nélkül, ahogy a Browns D is más Garret nélkül. Ez is evidencia. Annyiban jogos a kritika Butler felé, hogy a mi kialakult stílusunk nagyon épít(ett) Shazier gyorsaságára és playmaker képességeire, tehát nagyobb a visszaesésünk a kiválásával, de azért adjunk már legalább 1-2 évet ahhoz, hogy ezt helyretegye/helyretegyék, ha már nem rendelkezünk top5 pickek sorával, merthát basszus folyamatosan PO-ban vagyunk.....
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 573 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

5letek?
xtaki
🤔
Adjuk oda Bellnek!
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

5letek?
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Elmondom, akkor mirol beszelnek. Az egyik ezek kozul egy ferfi akinek az unokatesojat odavittek dfraton a brownshoz. Kerdeztem tole most kinek fog szurkolni, azt mondta a steelerst szereti, de a csalad az csalad igy a brownsnak (is).

Es hozzatette, nezzuk meg iden, a csapata (browns) el fogja verni a steelers vagy akar csoportgyoztes is lehet.

A tobbiek es a tobbi dolog. Kerdeztem mi a velemeny a steelersrol. Tobb embertol stb. O es a tobbiek is azt mondtak, hogy a defense es a steelers sucks. Es kerdeztem miert. Mire mondtak, hogy hogy lehet az, hogy millio serules van a playoff csapatoknal, de nalunk egy ember serulese utan osszeomlik az egesz defense.

Mig mashol a superbowlon csere iranyito nyert. Es ugyanugy kezdo lbk estek ki de nem ereztek meg. Valamint kerdeztem oket mi a velemeny az offenserol. Erre ok azt mondtak hogy nem ertik miert van ez hogy ilyen emberanyaggal nincs sb. Es hogy ez mar tomlin felelossege is. Es lehet, hogy amig tomlin ittvan addig mindig igy leszunk. Es ha nem tudjuk egyszer megugrani a magunk arnyekat, akkor mindig ez lesz.

Mondom de legalabb az offense jo. Mire ok igen, de ben mar tul oreg. Vissza kellett volna vonulnia. Es nekunk meg kellett volna egy fiatal/mobil es top koraban levo iranyitot szerezni. Mondom en de hat ben az meg nem rossz sot a kedvenc jatekosom, es szeretnem ha ameddig bir jatszon.

Erre sokan masok, aham, te ben szurkolo vagy. Mondom igen mert o a legjobb nalunk. Mire ok, most igen, de talan ki kellett volna mar vagni ot, helyet szabaditani fel a sapkaban, mert mar nincs fenykoraban. Es o is egy utesre van egy szezon es akar karrier veget jelento serulestol. Mar oreg es a teste es a mozgasa sem a regi. Mire en, de amig el es mozog addig nekunk kb o a legjobb lehetosegunk.

Ok de ezert kellett volna visszavonultatni/vagy hagyni hogy visszavonuljon es egy fiatal jatekost hozni, aki nincs leszalloagban. De mondom miert meg mindig elit. Mire ok ki is dobta a patsnel azt az intet? Ami eldontotte a meccset? A defense gaz, de ott azt ben is boven elrontotta...

Majd ezutan es mi lesz, ha ben leserul, amitol nem all messze? Ki lesz az iranyito? Landryt akarod latni egesz idenyben mint kezdo. Mondom nem erre van itt dobbs es rudi. MIre ok ok. De szeritned ok elite most? Mert szerintem meg nem. Mire en, de hat most szamoljunk azzal hogy ben vegigtolja az idenyt es nem lesz baja. De gabi, nem lenne jobb, ha lenne mar egy top iranyitonk, aki most van fenykoraban. Mondom rudi vagy dobbs pont ezert van itt. Akkor meg ugy tunt landry marad 2. szamunak. Mondom erre, ha ben kidol, akkor lesz landry ha bena akkor meg atveszi tole rudi.

Erre megint jott nem lenne jobb egy most fenykoraban levo qb? Aki meg nincs igy osszetorve stb. Mondom nekem ben jo. Es en szeretnem meg latni jatszani es hogy most sokat fogyott es latszik hogy jatszani akar stb. Mikor is volt serult legutobb? Hat ezaz. Mondom ok mindegy.

Es akkor feljon, hogy miert dol be a defense. En mondtam nekik, hogy sacival normal/atlag volt. Igen, akkor hogy lehet az, hogy a jags kb passz jatek nelkul egyszer alapszakaszban siman atgazol rajtunk, amikor az altalam nagyra tartott saci ott volt meg. Szoval nem lehetett az a kifogas, hogy saci miatt volt az L , marmint hogy nem jatszott saci.

Mondom de hat ez elofordul. Es nincs ezzel semmi gond. Mire tobben igen de nem ketszer egy idenyben. Vagy az elso korben. Vagy a pats ellen. Mindig vannak kifogasok igaz? Miert van az, hogy tom brady pl nem dobta volna be 5 emberrel fedezett fake spike nal, amikor tudni, hogy amit egyszer egy csapat megcsinalt meccsen es van rola tape, akkor belichick arra felkesziti a csapatat mindegyik jatekra. Aztan egyszer meg lehet lepni valakit. De ki is volt meglepodve akkor, amikor ben bedobta a labdat 5 vedo es 1 tamado koze. Mit vart?

Mondom ok elofordul. Ok persze. De ezekutan jottek azok, hogy a csapat arra van epitve, hogy ha az ofense nyer, akkor van eselyunk nyerni. Tehat ha megvan a 35 pont kb csak akkor van eselyunk nyerni. Es az offnak kell meccseket nyernie. Kinek is a hibaja ez. Hat az eddzoke, gm e , a drafte... Szoval mondom akkor mi lesz szerintuk, vagy mi kellene. Mire ok kellene valaki, aki vegre rendbe szedi a vedelmet, mert e nelkul semmit sem er a csilli villi off. Es ha ez nem megy akkor tomlinnak is mennie kell.

Mert mar hany eve is van az hogy mindig contender a csapat minden evben. Ez a jo oldala. De mikor jutottok legutoljara tovabb az elso kornel? Kerdezik, hat nem ma volt.

Na ez csak egy osszesitett beszelgetes. Tobb embertol. De egy sem mondta, hogy bell igy vagy ugy. Vagy o a hibas. VAnnak sokkal fontosabb dolgok, amiket rendbe kellene szedni. Es csapatot neznek. Nem jatekost.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Remélem kihagyja az egész évet...aztán újra ezzel a pénzzel lehet tagelni. Ha valakinek nagyon kell, az adhatna valami normális draftcetlit érte.
Klaci79
Igen ez nektek hihetetlen mod megéri 😀
Toca
Egy jó draftcetli? Bizony meg...ennél a szitunál mindenképp jobban
Klaci79
Ha újra ugyanannyival tagelitek részre írtam.
Kérdés mennyit adnak érte túl sokat ne várj.
Toca
Nyilván semmit...én is tudom, csak bosszantó a helyzet...az az ablak már nem lesz sokáig nyitva...
Klaci79
Egy dolgot akkor amit meg nem hoztunk fel, de lehet igaz. Mi lett volna szerintetek eddig ben el bell nelkul az elmul ket evben? Bell konstanst futojateka es checkdown 4-5 yardjai nelkul?

Hat elmondom. Lehet mar nem latnank bent jatszani, mert egyik jatekosunk jo blokkolo, a masik jo futo. De altalaban nem jo elkapok. Szoval azzal, hogy bell levesz 30% ot ben vallarol, ezt akar szo szerinti terhelesnek is vehetjuk.

Mert ha o most nem lenne, siman tobbet es jobban blitzelnenek. De most kevesbe mehetnek mert ott van a jo futo, elkapo es blokkolo bell. Szoval kb bell kiesesevel most egy heath miller vs jessie james szintu visszaeses lenne. Kiveve ha talalnak valaki nagyon jot. Aki ha bevalik, a rookie szerzodese utan ugyanugy nagy penzt kerne. Ironikus modon. Mindegy.

Es ha nem lett volna potens az off, mar ben is visszavonult volna.

Szoval aprosagok, de szabad orszag, szabad akarat. Azt tesz amit akar. Amig a meccseken kiteszi a lelket. Addig nem veletlenul tartja itt a steelers. Ha akartak volna mar reg huzhattak volna egy korai koros rbt es problema letudva.

Megtettek? Nem vajon miert? Mert ki akarjak hasznalni ameddig csak lehet. Es ezert van ki bell. De teszi a dolgat. Csak jar a szaja. De az meg az o szemelyes dolga. Nem kell szeretni. De nelkule az off 15%-25% ot esne vissza minimum. Es bent is tobbet sackelnek. Aminek a kovetkezmenyei...

Elvezzuk amig lehet. Ugysem a mi penzunkon van. Es itt kevesebb embert hallok, aki azon lenne kiakadva, hogy bell mennyit ker stb. Csak a media fujja fel. Aztan ennyi. Meg egy ember nem beszelt rola, hogy baj lett volna bell fizuja vagy a miszteriaja vagy barmi ideat. Inkabb beszelnek a potens impotens jatekrol es az eddzoi dontesekrol. A keretrol stb. De mint irtam. Az alapszakasz elott itt nincs elet. Csak eddzomeccsek. Amik vannak de minek. Igy vannak vele.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Tavaly leirtam, mikor nem sikerult neki a hosszutavu, hogy a legnagyobb remalma fele szaguld es meglesz neki a 2 tag.

Mindket fel teszi a dolgat es nezi a sajat erdeket. Nincs itt utalat a 2 fel kozott, de bevetnek mindent ( foleg a szurkolokat es itt Bell nem nyerhetett, tobb a vasas drukker mint Bell )

Par dolgot nem ertek.
- Bell-t miert kell utalni, orulni hogy elmegy es ezt alig varni. Ahogy A Donald o is a liga arca es nem veletlenul. A vasas nem volt tul rendes vele, de ertheto a huzas tisztan penzugyileg es hala nekik ti mezetekben volt +1 (2) evet. En orulnek nem a fintorgas ami itt megy, persze ti vasas szemuveggel nezitek es teljesen ertheto.
- A masik ez a facsarjuk ki es mehet/ majd nem blokkolnak neki es meglatjuk. A jatekosok mind vele ertenek egyet az biztos, de ha a 0.0001% jon be es kapatnak vele egy langost akkor megneznem a reakciot mikor o felejtene el blokkolni BB-nek.

Az hogy ket fel nem tud megegyezni az tomeges ebben a ligaban, de ilyen ellenszenvet ritkan latni akarmilyen kaliberu jatekosrol beszelunk. Valami nagyon felrement itt, amiert mindketto fel felelos.
new orl
Én személy szerint nem utálom Bellt, de nem is rajongok a személyiségéért. Attól még örülök, h nálunk van és nem ellenünk, de ehhez kellett a néger röghöz kötése. (Gondolom a Raiders tábor se lenne nyugodt, ha pl csoprivális tradelt volna Mackért, így nem annyira fájó, h másik konfba ment).

Másrészt ez nem az a franchise, akivel szarozni érdemes, s ezt Roo-ék folyton bizonyìtják. Azért döntő többségében az FO-nak adott igazat a sors (pl Lamar Woodley piacra engedése, Burress-Holmes, Holmes vs AB választások, Martavis kezének az elengedése, Hines Ward szerződésének a kezelése). Persze voltak kevésbé sikeres húzások (Polamalu visszavonultatása, James Harrison utolsó távozása, Worilds szerződés), de azokban is volt logika ( teljesítményesés, öltözői morál rombolása vs egy első körös őstehetség, Jason potens szezonja utáni megtérése meg váratlan/példátlan volt...). Szóval az FO véleményem szerint jól döntött kétszer is. Bellnek nyilván fáj, de viselhetné méltósággal is. Mondjuk engem nem zavar, h holdoutol, de éles szezonban majd teljesítsen.

Amúgy szerintem már Clevelandben sem annyira egy÷rtelmű, hogy balfaszkodna a GM, szóval egyre kevesebb az "elkeseredett" franchise.

Mellékvágány, de szerződéspolitikában nagyon rossz irányba ( kb soccer felé) megy a liga. A Mack mizéria ékesen bizonyította. Nonszensz, hogy a saját fr draftjaidat a negyedik év után nem tudod megtartani normális keretek között.
Fast Willie
A FO nem kerdes hogy jol csinalja a dolgat itt ugy nagy altalanossagban. Es en nem is bantom oket az uzleti reszeert. De ahogy Bell-nek meltosagot irtal a receptre, ugy a FO-nak sem maradt uresen, mert a penzugyi dontes mellett erkolcsi gyoztesnek hivni a FO-t azert tulzas. Polamalu uzletileg hibatlan, de lehetett volna szebben, hamar peldanak vettuk.
A holdout-ert kar haragudni, a liga jogi kifejezese, hogy boldogtalan/elegedetlen a jatekos. A FO elegedetlenne tette Bell-t, kar nekik elegedetlenniuk, hogy nincs ott.
Amugy lehet nyertek nelkule sorban 4 bajnoksagot, lehet 2x PO-ba se juttok. Egyik sem miatta lesz, o csak egy segitseg a szuper fajtabol. Nelkule is nagyobb eselyetek Lombardit nyerni ha a D-re megtalaljak Tomlin-ek a valaszt ( vele persze javul a csapat). Osszesegeben az atlagost jova tenni elorebb mutato, mint a szupert fantasztikussa.

Olyan franchise mindig lesz, aki kezd kifutni az idobol, 19-re lapot huz, kirakat embert keres, mert bizonyitani akarja, hogy....stb. Sot ebbol van tobb, mert 1 gyoztes van 3-4 aki a helyes uton van ( most, de ki tudja 2 honap mulva). Minden csapat mindig fejlodni akar, de a tobbieknek kisebb-nagyobb nyomas van a fejen. Az mar mas kerdes kinek van penze, de ezek gyakran csatlakozo halmazok.
több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Legalább kinyitotta végre orcáját urasága:
 twitter.com/sorlando73/status/1036982836304199680
Klaci79
ez kamu Rapsheet account egyébként 😀
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 159
Tavaly leirtam, mikor nem sikerult neki a hosszutavu, hogy a legnagyobb remalma fele szaguld es meglesz neki a 2 tag.

Mindket fel teszi a dolgat es nezi a sajat erdeket. Nincs itt utalat a 2 fel kozott, de bevetnek mindent ( foleg a szurkolokat es itt Bell nem nyerhetett, tobb a vasas drukker mint Bell )

Par dolgot nem ertek.
- Bell-t miert kell utalni, orulni hogy elmegy es ezt alig varni. Ahogy A Donald o is a liga arca es nem veletlenul. A vasas nem volt tul rendes vele, de ertheto a huzas tisztan penzugyileg es hala nekik ti mezetekben volt +1 (2) evet. En orulnek nem a fintorgas ami itt megy, persze ti vasas szemuveggel nezitek es teljesen ertheto.
- A masik ez a facsarjuk ki es mehet/ majd nem blokkolnak neki es meglatjuk. A jatekosok mind vele ertenek egyet az biztos, de ha a 0.0001% jon be es kapatnak vele egy langost akkor megneznem a reakciot mikor o felejtene el blokkolni BB-nek.

Az hogy ket fel nem tud megegyezni az tomeges ebben a ligaban, de ilyen ellenszenvet ritkan latni akarmilyen kaliberu jatekosrol beszelunk. Valami nagyon felrement itt, amiert mindketto fel felelos.
new orl
Én személy szerint nem utálom Bellt, de nem is rajongok a személyiségéért. Attól még örülök, h nálunk van és nem ellenünk, de ehhez kellett a néger röghöz kötése. (Gondolom a Raiders tábor se lenne nyugodt, ha pl csoprivális tradelt volna Mackért, így nem annyira fájó, h másik konfba ment).

Másrészt ez nem az a franchise, akivel szarozni érdemes, s ezt Roo-ék folyton bizonyìtják. Azért döntő többségében az FO-nak adott igazat a sors (pl Lamar Woodley piacra engedése, Burress-Holmes, Holmes vs AB választások, Martavis kezének az elengedése, Hines Ward szerződésének a kezelése). Persze voltak kevésbé sikeres húzások (Polamalu visszavonultatása, James Harrison utolsó távozása, Worilds szerződés), de azokban is volt logika ( teljesítményesés, öltözői morál rombolása vs egy első körös őstehetség, Jason potens szezonja utáni megtérése meg váratlan/példátlan volt...). Szóval az FO véleményem szerint jól döntött kétszer is. Bellnek nyilván fáj, de viselhetné méltósággal is. Mondjuk engem nem zavar, h holdoutol, de éles szezonban majd teljesítsen.

Amúgy szerintem már Clevelandben sem annyira egy÷rtelmű, hogy balfaszkodna a GM, szóval egyre kevesebb az "elkeseredett" franchise.

Mellékvágány, de szerződéspolitikában nagyon rossz irányba ( kb soccer felé) megy a liga. A Mack mizéria ékesen bizonyította. Nonszensz, hogy a saját fr draftjaidat a negyedik év után nem tudod megtartani normális keretek között.
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ez a Bell whine már nagyon szánalmas. És most már eljutott valaki oda, hogy az NFLPA nek könyvvizsgálókat kéne küldeni a tulajokra mert nem fizetnek eleget vagy mert túl kicsi a cap?😊))) Jézus! Elkellett volna menni MLB be vagy NBA és hajrá ott lehet nagyobbakat kaszálni. Inkább azon ötletelnétek ki lehet a target akiért Heyward fizuját át kellett strukturálni...peace.
Razi
Lehet csak tényleg BB hosszabbítás van a levegőben
több mint 7 éve
A kétkedőknek: más csapat is rizikózott már a kissé balhésabb, de elit(közeli) játékosai tagelésével.

Ahol meg engedtek a spílernek v hezitáltak rajta csak rászabtak. Lásd pl Pantherst a visszavett Norman-taggel. Azóta is keresik a secondaryjüket. Pedig ő még nem is pipázott.

Beckham, Donald és Mack is megkapták a horror pénzeiket. Jahogy náluk is makulátlan volt a pedigré. Nem is tudom, h volt-e olyan gigaszerződésű figura, aki ennyire balhés lett volna mint Bell btw. és nem faragtak rá vele. Az expertek segìthetnek.

Bellnél az eltiltások miatt gyak nem volt más választás, mint a sorozat tag, ami egyébként a capünket sem ölte meg, mert nem buktunk miatta fontos playat- köszönhetően az átstrukturálásoknak is, de hát contender keretnél v sok tehetségnél nincs mit tenni, tolni kell magad előtt a capet (Jags, Eagles, egy ideig Hawks, Cowboys). Nálunk Ben, Pouncey pénzei néhány év múlva kimennek. (Egyébként ha nem lett volna Shazier sajnálatos sérülése, most brutál keretünk lenne, de az ő pótlását edzői felelősségnek érzem).

Másrészt meghallgattam volna néhányak ajvékolását, ha Bell csak úgy ingyen kisétál a piacra. Jövőre persze megteszi egy évvel öregebben és +300 snappel a lábaiban. Vagy mégegyszer tageljük, olyan még úgyse vót😁😁😁 Gondolom az se volt véletlen, h draft környékén nem nagyon dobtak érte picket...
Fast Willie
A QB tag-et mar boldogan fogja alairni 😊
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Me nem tudjátok a CBA logikáját, lejárt a szerződése, nem hosszabbítottak vele. A tag, ami egy egyoldalú nyilatkozat a csapat részéről, persze ára van, de akkor is egy egyoldalú erőszakos munkáltatói kényszer. S ugye az NFLben nem lehet csak úgy kiugrani a szerződésből, játékos oldalról főleg.

Emondom mit lát Bell, ha játszik hétről hétre kap 14et, meccsenként úgy 850 kilót, Görli pajtás meg begurult LAbe az irodába, azt kijött 21el, s még hozzá dobnak az idén hetet. Nem kell elhinni a franchisezok könyvelését, mer az is csak nekik jó, amellett a Rooney nevű bukmékercsalád is ugyanúgy kiszed a kasszából vagy száz misit tisztán, azt egy yardot se futottak, mégis hozzá lojálisabb vagy? Tudod, hogy mit kért egyedül az NFLPA, hogy mutassák meg az eredeti könyvelését, abból oszzák a pénzt, szerinted? S Bell a geci, nem a Roo család aki a jóllakott lojalitáson hízik zsírosra? Ha év végén mindkét futó megsérül, s játé
sutianap
kos karrierjüknek reszeltek, akkor Görley Artúr dupla pénzzel lépett ki, van aki nyer, van aki veszít, Döglégy telipénztárcával távozik...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve

Par dolgot nem ertek.

több mint 7 éve
A kétkedőknek: más csapat is rizikózott már a kissé balhésabb, de elit(közeli) játékosai tagelésével.

Ahol meg engedtek a spílernek v hezitáltak rajta csak rászabtak. Lásd pl Pantherst a visszavett Norman-taggel. Azóta is keresik a secondaryjüket. Pedig ő még nem is pipázott.

Beckham, Donald és Mack is megkapták a horror pénzeiket. Jahogy náluk is makulátlan volt a pedigré. Nem is tudom, h volt-e olyan gigaszerződésű figura, aki ennyire balhés lett volna mint Bell btw. és nem faragtak rá vele. Az expertek segìthetnek.

Bellnél az eltiltások miatt gyak nem volt más választás, mint a sorozat tag, ami egyébként a capünket sem ölte meg, mert nem buktunk miatta fontos playat- köszönhetően az átstrukturálásoknak is, de hát contender keretnél v sok tehetségnél nincs mit tenni, tolni kell magad előtt a capet (Jags, Eagles, egy ideig Hawks, Cowboys). Nálunk Ben, Pouncey pénzei néhány év múlva kimennek. (Egyébként ha nem lett volna Shazier sajnálatos sérülése, most brutál keretünk lenne, de az ő pótlását edzői felelősségnek érzem).

Másrészt meghallgattam volna néhányak ajvékolását, ha Bell csak úgy ingyen kisétál a piacra. Jövőre persze megteszi egy évvel öregebben és +300 snappel a lábaiban. Vagy mégegyszer tageljük, olyan még úgyse vót😁😁😁 Gondolom az se volt véletlen, h draft környékén nem nagyon dobtak érte picket...
több mint 7 éve
Nincs itt semmi látnivaló. Bell a szokásos szezoneleji formáját hozza, kihagy néhány meccset/formán kìvül lesz/ összeszokatlan lesz, majd az alapszakasz felétől beindul. Úgysem rajta múlik az első 1-2 meccsünk, hanem a def-en. Nekem elég lenne, ha a kritikus meccseken hozná az extrát. Jahogy az néhanapján van meg...talán idén.

Ha FO szemszögből nézem, akkor nem a fr RB nyer neked gyűrűt. Sőt Bell még talán PO meccset se nyert nekünk. Ráadásul egy időzített bomba. Pont ennek kivédését szolgálta a tag ebben a szituban, mert ingyen egy ilyen kaliberű tehetséget nyilván nem engedsz piacra. Az ő feltételeivel - 70% környéki, nagyjából 50 misi gari??? - meg esélytelen volt a hosszútávú. Amúgy csodálkoztam, nem nem cseréltük el Earl Thomasért pl😁
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Ez a Bell whine már nagyon szánalmas. És most már eljutott valaki oda, hogy az NFLPA nek könyvvizsgálókat kéne küldeni a tulajokra mert nem fizetnek eleget vagy mert túl kicsi a cap?😊))) Jézus! Elkellett volna menni MLB be vagy NBA és hajrá ott lehet nagyobbakat kaszálni. Inkább azon ötletelnétek ki lehet a target akiért Heyward fizuját át kellett strukturálni...peace.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 901
Remélem kihagyja az egész évet...aztán újra ezzel a pénzzel lehet tagelni. Ha valakinek nagyon kell, az adhatna valami normális draftcetlit érte.
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Nyilván semmit...én is tudom, csak bosszantó a helyzet...az az ablak már nem lesz sokáig nyitva...
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Klaci79
Toca
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 901
Klaci79
Toca
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Klaci79