Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
OK, így már érthető, de nagyon furcsa volt.Ebben nem vagyok biztos, hogy jól tudom, de szerintem csak addig állítja meg, amíg kimegy a labda, amint leteszik a labdát a bírók a helyére, sztem megy tovább, mert sack volt, ami ugye futó órát jelent.Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
bcsarli
Soldados
több mint 6 éve
Ebben nem vagyok biztos, hogy jól tudom, de szerintem csak addig állítja meg, amíg kimegy a labda, amint leteszik a labdát a bírók a helyére, sztem megy tovább, mert sack volt, ami ugye futó órát jelent.Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
több mint 6 éve
De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
xtaki
3 443
De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
a ravens meg nem volt erre felkeszulve.
több mint 6 éve
De miért indult el az óra a végén?
több mint 6 éve
Eccpereccet én elengedtem. Mióta nézem nem tudtunk kitalálni semmit a bré és Co. ellen, tök mindegy mi volt. Sajnos hiába lenne itt pusztító OLB játék, azt se lehet folyton tartani, akkor meg szétszed mindig a rövidpasszos meg TE játékkal mindig. Ehhez egy SEAsec kéne, az meg sosenem volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Meg is lett (valahogy)Szerintem tegnap is ez volt a stratégiaInnen egyszerű, gyorsan el kell menni 14:0-ra (mint ma) akkor úgyis meglesz (valahogy 😊)Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
(talán hogy +14-ről még nem kaptunk még ki a Heinz-en, vagy valami ilyesmiről volt szó a TV-ben)
bcsarli
Soldados
bcsarli
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
Szerintem tegnap is ez volt a stratégiaInnen egyszerű, gyorsan el kell menni 14:0-ra (mint ma) akkor úgyis meglesz (valahogy 😊)Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
(talán hogy +14-ről még nem kaptunk még ki a Heinz-en, vagy valami ilyesmiről volt szó a TV-ben)
bcsarli
Soldados
bcsarli
több mint 6 éve
Innen egyszerű, gyorsan el kell menni 14:0-ra (mint ma) akkor úgyis meglesz (valahogy 😊)Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
bcsarli
Soldados
több mint 6 éve
Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
bcsarli
több mint 6 éve
Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊(talán hogy +14-ről még nem kaptunk még ki a Heinz-en, vagy valami ilyesmiről volt szó a TV-ben)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Persze TB még nem játszotta le a maga meccsét, de akkor is jól néz ki, hogy BB vezet passzolt, Bell futott és AB elkapott yardokban. 😊Pontosan, akartam épp őt mondani, hogy ha Watt nem kapta meg, akkor szerintem dobálózhatunk Brownnal, Julióval, Bell-lel, bárkivel, ha van nagyon magas szintű QB-teljesítmény (most pedig van bőven), akkor irányító fogja kapni.
Annyira, de annyira szeretném, hogy egyszer végre ne QB legyen az MVP... Persze szép álom (Ez Watt esetében kiderült), de AB annyira megérdemelné.
Soldados
Amire számíthatunk, hogy Bradyék meg jobban rá fognak játszani Shazier hiányára, és félő hogy erre nem fogunk tudni igazán felkészülni.Mondjuk ebben a párharcban tényleg kifejezetten szerencsétlen, hogy pont ő szenvedett ilyen súlyos sérülést, mert amúgy vele együtt is valszeg a futók mozgásával és a TE-játékkal próbálkoznánk végig (azért Gronknak kb eddig csak állat meccsei voltak a Steelers ellen – emlékből), így meg azért alapból hátrányban lehet az az LB, aki megy a szélre White-tal pl (Sacinak durva módon a sebessége még meg is lett volna), vagy akinek épp Gronk jut (nem tudom, mennyire fogjátok pl őt duplázni a meccsen, de annyira nem bánom pl, hogy nincs azért új Pola itt 😊 )
A védelemtől meg több kell, sokkal több. De voltak jelek amik tetszettek, de ennyi büntetés egyszerűen nem fér bele. Burns DPI-je mondjuk nevetséges volt, de gondolom a holloknal is volt hasonló furcsa ítélet.
Klaci79
több mint 6 éve
Utóbbi 2 nem fog változni, BB lehet "csak" 2. lesz a forduló végére 😀
több mint 6 éve
Persze TB még nem játszotta le a maga meccsét, de akkor is jól néz ki, hogy BB vezet passzolt, Bell futott és AB elkapott yardokban. 😊Annyira, de annyira szeretném, hogy egyszer végre ne QB legyen az MVP... Persze szép álom (Ez Watt esetében kiderült), de AB annyira megérdemelné.
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Abszte jó volt a gameplan, a végén csak azt nézték Szagkapitányék, mikor mehetnek ki egy kis levegőt venni az oldalvonalhoz, szószerint felőröltük őket. A TE-s játék bivaly volt ehhez hozzászorzódik a Bell elleni brusztolás és a kergetőzés Antónióval, kifingtak mita zegyszeri gyalogbéka a fődieper fejelgetéstől...😀
Azt még Jujut berakjuk a mozsártörővel, akkor jó ha három negyedet bírnak.
sutianap
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Én nem szidnám Bryantet, ha nincs lyuk semmi értelme bele gázolni a vedokbe, mert pont csak fumble lenne belőle. Neki is nagyon fontos szerepe, fontos elkapásai vannak. Mint ahogy most Eli Rogers is tetszett, ő is hozta amit neki kell. Nagyon sajnalnam, ha McDonald nem tudna játszani. Komoly szerepe van ebben az offensben és Jesse James teljesítményére is jó hatással van, ahogy Bell futojatekara is.Amire számíthatunk, hogy Bradyék meg jobban rá fognak játszani Shazier hiányára, és félő hogy erre nem fogunk tudni igazán felkészülni.
A védelemtől meg több kell, sokkal több. De voltak jelek amik tetszettek, de ennyi büntetés egyszerűen nem fér bele. Burns DPI-je mondjuk nevetséges volt, de gondolom a holloknal is volt hasonló furcsa ítélet.
Nyilván jó lenne ha nem engednénk TB-t pályára lépni, és ehhez meg is van minden, vagyis 4 yardot haladni minden playben. De ez egy remek erőpróba lesz.
Őszintén szólva hálás vagyok a sorsnak, hogy ezt a Bell gyereket élőben láthattam focizni. Egyre kevésbé gondolom, hogy maradna, mert meg fogja kapni a No1RB-No2-WR fizetését több helyen is akar.
De hogy mennyire nem érdemes a PO-val foglalkozni, íme Wentz sérülése. Hatalmas balszerencse számukra.
több mint 6 éve
Abszte jó volt a gameplan, a végén csak azt nézték Szagkapitányék, mikor mehetnek ki egy kis levegőt venni az oldalvonalhoz, szószerint felőröltük őket. A TE-s játék bivaly volt ehhez hozzászorzódik a Bell elleni brusztolás és a kergetőzés Antónióval, kifingtak mita zegyszeri gyalogbéka a fődieper fejelgetéstől...Azt még Jujut berakjuk a mozsártörővel, akkor jó ha három negyedet bírnak.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
astroid
571
McDonald sérüléséről tudunk valamit? Szerintem kifejezetten jó play-hívások voltak és végre a TE játék is működött. Korábbi meccseken nagyon zavart, hogy Jesse sokszor üresen kolbászolt és akkor is AB-t erőltettük, ha lógtak rajta a védők (más kérdés, hogy néha így is megoldja 😀
több mint 6 éve
Te jó ég, mennyire király egy meccs volt ez, és ha kikapunk is ezt mondom. Szerény véleményem szerint megérdemeltük volna.
Azt rég óta tudjuk, hogy Haley totál fogalmatlan óra menedzselés szempontjából, de hogy Tomlin is ennyire satu? Így is úgy is FG-re megyünk erre elkezdünk két passz hívni? Örülhetünk, hogy egyik sem lett interception...
Ennél egyértelműbb játékszitu talán csak a Sea-Pats sb-ben volt. Lepörgetni 2 futással, és rúgni, és szinte vége a meccsnek, felfoghatatlan számomra...
Shazier hiányára lehetett számítani, de ha lehet bármi pozitívumot találni ebben, az az hogy van időnk alkalmazkodni a hiányához. Szétfutottak, szétpasszoltak, van egy csomó videóanyag, van jó pár hét PO-ig, szóval a feladat adott.
Bryant-et meg könyörgöm ne engedjék már labdaközelbe rúgásoknál. Minden alkalommal attól tartok, hogy elejti, ha nagy nehezen sikerül megfogni, akkor is vagy az end zone-ba fut, vagy elkocog az első blokkoló játékosunk hátáig, majd megsimogatja a mezét, és leguggol...Irányváltás, testcsel vagy bármi ilyesmi azt ne is várjunk. Nyíl egyenesen fut, ha valami véletlen folytán lesz lyuk akkor fut egy jót, de amúgy reménytelen. Ahogy a támadójátékban is, továbbra is tartom ezt.
JuJu nagyon hiányzott, illene a képbe a Ravens rivalizálás meccsekhez. 😊
Ennek ellenére hosszú idő után most végre láthattuk, hogy papíron mit tudhatna ez a támadó sor. Meggyőződésem, ha nem Haley lenne az OC akkor ebből a teljesítményből rengeteget láttunk volna már az elmúlt években.
Ben óriási meglepi volt, ilyet is tud még? Végre lehetett élvezni a játékát. 😊
Végére egy kis bírózás...Soha, illetve nagyon ritkán bírózok, de ez kabaré volt amit a bírói öreg fiúk csapata összedobált. A meccs középső szakaszában percenként bedobtak egy indokolatlan okoskodó flag-et, ezzel nagyon megölték a játékot a meccs azon szakaszán.
Összességében nagy királyság meccs volt. Ez is megy a lementett meccsek közé. 😊
több mint 6 éve
cikesz
590
Hat gyerekek, ez instant klasszikus volt. Soldi mindent leírt, őrület volt a végén, hogy 42 mp-et hagytunk nekik 1 TO-val. Ilyen hibákat nem szabad csinálni. Bell varázsolt, nagyon megijedtem amikor a térdére kapott egy hatalmasat. Ben elképesztő volt. Hihetetlen a pali. Hozzáteszem az OL olyat játszott, hogy nincsenek megfelelő szavak. Az engedett sackek ellenére. AB-t meg már annyian jellemeztetek, hogy felesleges. És folamatosan duplaztak. A D sajnos gyenge volt. De nem ezért voltam mérges, hanem az elkerülhető hibák miatt. Elrontott szerelesek, kézben a pali és elengedjuk, ostoba szabálytalanság!!!! De igen, a végén ütött a dolog. És az a Watt megmozdulás! Nagyon kellett a lelkeknek.Igazából leírtatok mindent, annyit tennék hozzá, hogy a nagy játékai AB-nek akkor jött, ha nem volt duplazva legalábbis, amire én emlékszem.
Az egyik nagy jelenet ami bennem maradt, ahogy az első felidoben meg Ben fut egy first down-t, aztán úgy ment le, mintha aludni akart volna. 😂
Nagyon a hatása alatt vagyok. Remek Baltimore-t sikerült megverni.
Klaci79
Egyszer Weddle fogta 1v1 ben, ha jól van meg a dolog egy slanttel úgy ott hagyta mint az állat, nem sikerült jammelnie.
Illetve a végén Carr mellett az nagyon csúnya volt, mint amikor a Bzmot falusi tötyögő mozdony mellett elmegy a RailJet, de hát ez van.
Nem vitatni akarom a klasszis teljesítményét, csak értitek na 😃😃
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hat gyerekek, ez instant klasszikus volt. Soldi mindent leírt, őrület volt a végén, hogy 42 mp-et hagytunk nekik 1 TO-val. Ilyen hibákat nem szabad csinálni. Bell varázsolt, nagyon megijedtem amikor a térdére kapott egy hatalmasat. Ben elképesztő volt. Hihetetlen a pali. Hozzáteszem az OL olyat játszott, hogy nincsenek megfelelő szavak. Az engedett sackek ellenére. AB-t meg már annyian jellemeztetek, hogy felesleges. És folamatosan duplaztak. A D sajnos gyenge volt. De nem ezért voltam mérges, hanem az elkerülhető hibák miatt. Elrontott szerelesek, kézben a pali és elengedjuk, ostoba szabálytalanság!!!! De igen, a végén ütött a dolog. És az a Watt megmozdulás! Nagyon kellett a lelkeknek. Az egyik nagy jelenet ami bennem maradt, ahogy az első felidoben meg Ben fut egy first down-t, aztán úgy ment le, mintha aludni akart volna. 😂
Nagyon a hatása alatt vagyok. Remek Baltimore-t sikerült megverni.
több mint 6 éve
A végét még mindíg nem értem, mitől indult el az óra. Elmagyarázná valaki?
több mint 6 éve
pfefe8
1 203
tyt, itt már fent is van angolul.Nincs valaholt fent a teljes meccs?pfefe8
bithumen, ncore, tyt. Ezeken fent lesz szerintem a délelőtt folyamán .steelwolf
Steelers fan
több mint 6 éve
pfefe8
1 203
Nincs valaholt fent a teljes meccs?
bithumen, ncore, tyt. Ezeken fent lesz szerintem a délelőtt folyamán .steelwolf
Steelers fan