Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
a 9. OL-ként Zach Banner meglepett. És az 5 CB is Brian Allen nélkül. Fort jól nyomta idén, Veszélyzóna is bennt ragadt FS-ben, kíváncsi vagyok hogyan alakulnak ezeknek a posztok a napokban.
több mint 7 éve
PS-be mindig lehet upgrade-et keresni, pl. Egy Dooley upgrade lehetne egy Matt Galamboshoz képest, Kelsey meg ugye maródi. OLB-ben meg mindig próbálkozni kell, mert passrushból manapság sosem elég. Kion Adams szvsz jönne vissza, kérdés, visszajut-e. De én is a TE posztot várom.Itt a napokban, azért még senkinek nem kell hátradőlnie, mindenki kukázik, és aki igazol az újra el is küld és újra lehet kukázni, szóval ez még csak elkezdődött. Ha ez lecseng, akkor meg még ott vannak a trade-ek a határidőig majd.Egyetértek és ez különösen nálunk igaz. Mióta az eszemet tudom nem a kivágások utáni 53-mal kezdtük el a szezont. Attól is sok függ, hogy ki az, akit nem látunk készen az elkövetkezendő pár meccsre készen a játékra, így IR-ra (visszajöveteli lehetőséggel) teszünk.
Spy
Én most azt mondom, hogy ILB-OLB posztokon nem fogunk kukázni, csak akkor, ha Watt rásérül(t). Thomasszal pedig azt gondolom mindenképp próbálkozni fogunk Bostic, Mata mellett (Vince ugye stabil kezdő nálam). A TE pozíció néz ki a leginkább sanszosnak nálam.
Klemó
btw ki a 2sz. és ki a 3sz. QB? Szerintem Dobbs verte meg Jones-t a kettő közül idén.
több mint 7 éve
Itt a napokban, azért még senkinek nem kell hátradőlnie, mindenki kukázik, és aki igazol az újra el is küld és újra lehet kukázni, szóval ez még csak elkezdődött. Ha ez lecseng, akkor meg még ott vannak a trade-ek a határidőig majd.Egyetértek és ez különösen nálunk igaz. Mióta az eszemet tudom nem a kivágások utáni 53-mal kezdtük el a szezont. Attól is sok függ, hogy ki az, akit nem látunk készen az elkövetkezendő pár meccsre készen a játékra, így IR-ra (visszajöveteli lehetőséggel) teszünk.
Spy
Én most azt mondom, hogy ILB-OLB posztokon nem fogunk kukázni, csak akkor, ha Watt rásérül(t). Thomasszal pedig azt gondolom mindenképp próbálkozni fogunk Bostic, Mata mellett (Vince ugye stabil kezdő nálam). A TE pozíció néz ki a leginkább sanszosnak nálam.
több mint 7 éve
Itt a napokban, azért még senkinek nem kell hátradőlnie, mindenki kukázik, és aki igazol az újra el is küld és újra lehet kukázni, szóval ez még csak elkezdődött. Ha ez lecseng, akkor meg még ott vannak a trade-ek a határidőig majd.
több mint 7 éve
Scott Orndoff TE, John Simon DE, Wesley Johnson akik kapcsolatba lettek/voltak hozva velünk Valamint Kikaha OLB, Jihad Ward DE, anno Switzerért cserélték Garrett Dooley ILB, akik legismertebbek számomra és lapáton vannak.Jones sztem megy Oak-ba, kárpótlásul Bryantért 😊 Bezárul a kör, és lecseréltük -ha kacifántos módon is LJ-t Rudolph-ra 😊
több mint 7 éve
No és Bryantot várhatóan újfent elmeszelik, így kivágta őt a Raiders. Csak visszaemlékszem arra az időre, amikor könyörgött a lelkem tavaly, hogy cseréljük őt el.....hála az égnek megtettük és ha tetszik, akkor jött egy Rudolph helyette. Hát erre mondják, hogy grat move. Sokat, nagyon sokat beszélünk Bell esetében is arról, hogy egy szívásra van az egész idényes eltiltástól. Tudom, hogy Bell más, mint Bryant, de elég egy "jó" este és egy szerencsétlenül időzített drog teszt és itt tartunk.
több mint 7 éve
Azt se tudod mi a neve nálunk az ILB-nek, de megy ugyanúgy a mantra, hogy miért nem hoztunk normális ILB-t. El se olvasod azt, hogy Evans és Esch sérülések miatt alig mutattak valamit, ami előbbi kapcsán azért nagy baj, mert pont Evans esetén volt red flag a sérülés miatt.Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀
Wyatt
Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.
(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)
Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.
De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.
gabistar
Matthew Thomas azon kívül, hogy szinte olyan gyors, mint egy WR, szinte minden meccsen elképesztő tackle számokat hozott. Az utolsó meccsen hozott strip sackje és utána a 70 yardos futása pedig párját ritkítja, ugyanis a saját kiütött lasztiját fogta meg a levegőben. A nickel variációknál már nálunk az első csapatban szerepel(t), special teamben evidens szereplő, tehát én azt várom, hogy már az első naptól aktív tag lesz és mivel sokat játszunk nickel variációkat sokat is lesz alapból is a pályán.
Örüljünk már ennek egy kicsit, vagy bizakodjunk legalább...
Tényleg unom már ezt, de most komolyan.....a csapatban történelmet lehet írni a nem draftolt sikeres játékosokról, de még mindig A3-as oldalt kell olvasnom arról, hogy jaj nem draftoltunk elöl ILB-t.....(azzal együtt, hogy a most sérült Evans kapcsán hegyeket mozgattunk meg majdnem egy trade keretében, de sajnos nagyon lentről jöttünk volna)
több mint 7 éve
Indulhat a kukázás...
több mint 7 éve
Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀
Wyatt
Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.
(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)
Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.
De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Állítólag viszont valakit IR-re fogunk még rakni és Berhe visszajön még holnap.....nomeg egyébként is általában ilyenkor még egy-két emberért megyünk a piacra általában.
több mint 7 éve
Martavis Bryant-et kivágta a Raiders...hat ez elég jó üzlet volt
több mint 7 éve
Hát nem kicsit örülök most. Nagyon tökös volt húzás volt ez és be kell vallani, hogy van benne kis kockázat, de csak idén. Nem utolsó sorban aláhúzza azt, ami ezt a Tomlin érát mindig is jellemezte, vagyis azt, hogy mindig minden számít. Dobbs elképesztőt játszott, és Rudolph állta a tétet. L.J csakis a lent írt tapasztalat miatt lehetett volna rosteren és mi a jövőre szavaztunk. Ridley is bent van RB poszton, nyilván Bell miatt itt kellett a nagyobb mélység.
No és a végére: Adeniyi és Thomas személyében én azt látom találtunk két gyémántot. Vicces, hogy az utóbbi minden meccsen játszott, ellentétben a híres első körös ILB-kel (Evans és Esch) és olyat produkált, amit UDFA-k nagyon ritkán, vagyis minden meccsen stabilan playmaker volt mind a kettő. Nagyon, de nagyon optimista vagyok és persze még tanulniuk kell, de idény már akár mutathatnak valamit rendes meccsen is. Nagyon várom a szezont....
több mint 7 éve
Hoppppáááá Landry Jones kivágva.....emellett Nat Berhe, Keon Adams és Brian Allen is.The team terminated vested veterans quarterback Landry Jones and safety Nat Berhe
The team released the following players: punter Matt Wile, running backs Jarvion Franklin, James Summers and Fitzgerald Toussaint, wide receivers Trey Griffey, Quadree Henderson and Tevin Jones, tight ends Bucky Hodges, Pharoah McKever and Christian Scotland-Williamson, offensive linemen Larson Graham, Patrick Morris, Oni Omoile, R.J. Prince, Jake Rodgers and Chris Schleuger, cornerbacks Brian Allen, Dashaun Phillips, Malik Reaves and Jamar Summers, linebackers Keion Adams, Matt Galambos and Farrington Huguenin, and defensive linemen Parker Cothren, Joshua Frazier, Greg Gilmore, Lavon Hooks, Casey Sayles and Kendal Vickers.
In addition, the team designated several players waived/injured, including wide receivers Damoun Patterson and Marcus Tucker, offensive lineman Joseph Cheek, safety Malik Golden and linebacker Keith Kelsey. The team also placed wide receiver Eli Rogers on the Reserve/PUP List.
több mint 7 éve
Nat Berhe is ment, de #cutlandryjones
több mint 7 éve
Cut Landry Jones!!!
több mint 7 éve
Nagy kérdés, hogy Dobbsért bejelentkezett-e valaki....Mondjuk az a helyzet, hogy Dobbs és Rudolph olyat mutatott csütörtökön, amelyet L.J soha rookie és első éves korában, vagyis vélhetően mind Dobbs, mind Rudolph is messzebb jut majd, mint a mi mostani backup QB-nk. Az viszont kétségtelen, hogy L.J mögött van regular season game és ez mindenképp döntő L.J javára mind a kettőjükkel szemben. Ezt csak azért írom, mert van olyan pletyi is, hogy L.J-ért is valaki érdeklődött.
több mint 7 éve
#Steelers releasing OT Joseph Cheek, DT Parker Cothren, RB Jarvoin Franklin, LB Matt Galambos, DE Greg Gilmore, OT Larson Graham, WR Telvin Jones, C Patrick Morris, C Oni Omile, CB Deshaun Phillips, OT Jake Rodgers, CB Malik Reaves, OL R.J Prince, RB James Summers, CB J. Summers
több mint 7 éve
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/24375190/2018-nflrank-predicting-ranking-best-100-players-season#JuJu mit keresne ott?
4 Steelerses a listán! DeCastro&Juju sehol 😕
steelwolf
Az egy dolog, hogy mi imádjuk, jól is játszott és nagy forma, de azért még nincs a top ~10 elkapó között.
több mint 7 éve
Én lassan felülök a Thomas (band) wagonra! 😁Azt kb 3-6 évesen szokták, s gőzmozdony a becsületes állapota 😛 😉
steelwolf
több mint 7 éve
Én lassan felülök a Thomas bandwagonra! 😁
több mint 7 éve
Na jol van, szuper, koszi 😊Nem hiszem...rosszul nézett ki, hosszan ült a földön, de aztán saját lábon ment le és vissza is tért szerencsére. Nagyot játszott amúgy..én néztem az egész meccsetÓóóó, ugye nem súlyos?Összesen 11...6 volt ahol csak övé a tackle. De részletkérdés. Jó volt. Nálam 53. Szar is volt nézni, amikor a földön maradt. De jobban mutat LB-ben, mint mondjuk Mata.Akkor azt benéztem!Thomas az ,éjjel'Jó az 11 tackle-nek is 😀
6 tackle, 1 sack, 1 ff, 1 rf!
Brutál 😁
De hol van az Int? 😆
steelwolf
Wyatt
steelwolf
Klaci79
Wyatt
Klaci79

több mint 7 éve
Csak a statokat nézem, meccseket sajna nem láttam. Berry és Wile esetén ugye utóbbi lesz a kezdő? Berry elég gyengusnak tűnik.Valamit olvastam, hogy nem tudunk igazán dönteni vagy ilyesmit...rövidesen elkezdődnek a kivágások...onnan egyértelmű lesz
fcancellara
több mint 7 éve
Nem hiszem...rosszul nézett ki, hosszan ült a földön, de aztán saját lábon ment le és vissza is tért szerencsére. Nagyot játszott amúgy..én néztem az egész meccsetÓóóó, ugye nem súlyos?Összesen 11...6 volt ahol csak övé a tackle. De részletkérdés. Jó volt. Nálam 53. Szar is volt nézni, amikor a földön maradt. De jobban mutat LB-ben, mint mondjuk Mata.Akkor azt benéztem!Thomas az ,éjjel'Jó az 11 tackle-nek is 😀
6 tackle, 1 sack, 1 ff, 1 rf!
Brutál 😁
De hol van az Int? 😆
steelwolf
Wyatt
steelwolf
Klaci79
Wyatt