Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Csak a statokat nézem, meccseket sajna nem láttam. Berry és Wile esetén ugye utóbbi lesz a kezdő? Berry elég gyengusnak tűnik.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Thomas az ,éjjel'
6 tackle, 1 sack, 1 ff, 1 rf!
Brutál 😁
De hol van az Int? 😆
steelwolf
Jó az 11 tackle-nek is 😀
Wyatt
Akkor azt benéztem!
steelwolf
Összesen 11...6 volt ahol csak övé a tackle. De részletkérdés. Jó volt. Nálam 53. Szar is volt nézni, amikor a földön maradt. De jobban mutat LB-ben, mint mondjuk Mata.
Klaci79
Óóóó, ugye nem súlyos?

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 902
Thomas az ,éjjel'
Brutál 😁
De hol van az Int? 😆
steelwolf
Jó az 11 tackle-nek is 😀
Wyatt
Akkor azt benéztem!
steelwolf
Összesen 11...6 volt ahol csak övé a tackle. De részletkérdés. Jó volt. Nálam 53. Szar is volt nézni, amikor a földön maradt. De jobban mutat LB-ben, mint mondjuk Mata.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 574 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Thomas az ,éjjel'
Brutál 😁
De hol van az Int? 😆
steelwolf
Jó az 11 tackle-nek is 😀
Wyatt
Akkor azt benéztem!
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
...és az unsung hero...Tevin Jones 2TD 2QB-tól. 3 elkapás 90yard még a drop ellenére is megsüvegelendő, ezt hívják úgy, hogy élt a lehetőséggel (Tucker-Patterson sérülés)

Henderson is megkapta 3. passzát egykezes TD-ért, jót tett neki Switzer, aki nem nézett ki rosszul KR- ben, Off-ben nem tudott elszakadni, nem kapott passzt.
több mint 7 éve
Viszont K Adams nálam abszolút nem ér 53-at. Csalódás volt kissé.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Thomas az ,éjjel'
Brutál 😁
De hol van az Int? 😆
steelwolf
Jó az 11 tackle-nek is 😀

több mint 7 éve
Jah és Rudolph Taunting penalty-ja egy LB-en az endzone-ban, komoly

De ezek a roughing the passer büntetések nagyon gázosak. Ha testsúlyának túlnyomó részével a QB-n landol a védő, akkor mindegy, hol üti meg, PF bünti.
Lassan ha nem cicázol a QB-val és mutatod fel neki a fluorzöld "jövök" zászlócskát, akkor sack helyett bünti jön. Ez nagyon gáz.
több mint 7 éve
Dobbs meg hátradőlhet, ő megtett mindent. Ez nem rajta fog múlni.

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
Casey Sayles jó volt -egyébként eddig is- nyilván a maga szintjén, de általában egész preseasonban megtalálta a labdát és jól tartott blokkok ellen. Szívesen látnám PS-ben. Lehetne belőle idővel HokiePokie. Frazier csalódás nekem, ugyan ált. kettőzték, de nem mutatott sokat, földre került, mielőtt játékba avatkozhatott volna. Ez volt Cula gyengéje is, Ennek ellenére sztem ő az esélyesebb PS-be.

Brian Allen kifejezetten szép dolgokat csinált, bár egy TD-t megköszönhet a WR-jének, játszott mindenhol.

Olaf is sokat játszott a séröléséig D-ben, ST-ben. Remélem, ez nem üti ki. Az első zászlót a meccsen követte az első sack-el. És strip sack is a neve mellett, produktív volt ismét.

Jarvion Franklin pedig egy falembert bedöntve vitte be egy yardról. FB-hez méltó törekedet volt.

Az ILB-k elég gyengén tolták, Thomas is csendes volt az elején, míg be nem indult. De futás ellen valóban nem ment, főleg Artis-Payne és tsai ellen.
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Ha el akarjuk tradelni Dobbst, akkor ez a meccs kivalo lesz highlight videonak.
Ellenben a defense olyan lyukas volt kozepen, mint valami ementali.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 574 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Thomas az ,éjjel'
Brutál 😁
De hol van az Int? 😆
több mint 7 éve
Állítólag Dobbs és meg Landry Jones kapcsán is van érdeklődés. Érdekes napi elé nézünk.
Klaci79
Én Dobbs-t sajnálnám, de értem, hogy idén még nem van azon a szinten, és a számok áldozata lesz a posztján. De pl. olvastam -nyilván konspiráció nyilván- cikket arról is, hogy ha jól nyomja, szízönending IR ra is kerülhet egy "véletlenszerű sérülés" kapcsán itt a W04 után, ha nem jut hely a buszon.

Bár OAK idén bejáratott trade útvonal és Gruden nem látja a csere QB-ját a rosteren, max. 6 v. 7. köröst kapnánk érte, sztem jövőre többet érne nekünk egy olcsóbb 2sz. qb.

A McDonald struktúrálás érdekes mindkét oldalról. Ezexerint még bízunk benne. És kell a muníció. Kíváncsi leszek, kit hozunk, ill. ha nem, akkor van-e kivel hosszabítanunk még.
Spy
Én pedig arra gondoltam, hogy Dobbsért ide adhatná Gruden Macket 😀 😀 😀
Gergőke
Kéne egy társ Bell mellé a holdout padon ? 😀
Toca
vigye őt is és fizesse cserébe Mack fizuját egy évig 😊 Mert mi nem tudjuk.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Állítólag Dobbs és meg Landry Jones kapcsán is van érdeklődés. Érdekes napi elé nézünk.
Klaci79
Én Dobbs-t sajnálnám, de értem, hogy idén még nem van azon a szinten, és a számok áldozata lesz a posztján. De pl. olvastam -nyilván konspiráció nyilván- cikket arról is, hogy ha jól nyomja, szízönending IR ra is kerülhet egy "véletlenszerű sérülés" kapcsán itt a W04 után, ha nem jut hely a buszon.

Bár OAK idén bejáratott trade útvonal és Gruden nem látja a csere QB-ját a rosteren, max. 6 v. 7. köröst kapnánk érte, sztem jövőre többet érne nekünk egy olcsóbb 2sz. qb.

A McDonald struktúrálás érdekes mindkét oldalról. Ezexerint még bízunk benne. És kell a muníció. Kíváncsi leszek, kit hozunk, ill. ha nem, akkor van-e kivel hosszabítanunk még.
Spy
Gergőke
Kéne egy társ Bell mellé a holdout padon ? 😀
több mint 7 éve
Klaci79

Spy
Gergőke
jó ötlet...de mibű fizetnénk ki 😀
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Klaci79

Spy

Szerkesztette: Gergőke

több mint 7 éve
Klaci79

több mint 7 éve
 www.espn.com/espn/feature/story/_/id/24375190/2018-nflrank-predicting-ranking-best-100-players-season#

4 Steelerses a listán! DeCastro&Juju sehol 😕
steelwolf
Ez az ami legkevésbé számít 😉
több mint 7 éve
https://a.espncdn.com/photo/2018/0814/nflrank_1296x729.jpg
NFL Rank: Predicting the best 100 players of 2018
More than 50 ESPN experts voted on who will be the best NFL players this season. Yes, AB, Von and Gronk are ranked high. But two GOATs lead the way.

4 Steelerses a listán! DeCastro&Juju sehol 😕
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Csengettyű úr a fedélzeten!
dande
Fake news are fake😊

Szerkesztette: Razi
több mint 7 éve
McDonald fizetését átstrukturáltuk. Kicsit egyelőre olyan érzésem van, mintha a semmiért fizetnénk így is, de remény még van bennem és nagyon jó kis offense lenne ez egészségesen, miután jövő hétfőn Bell is visszatér végre.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csengettyű úr a fedélzeten!
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nix lemaradt, bocsi mindenkitől...egyértelmű a helye (Ridley-t számoltam bele véletlenül), úgyhogy Tüsszent így cut lesz...viszont WR oldalon nem leszünk vastagok. Hunter pedig a WR sorban még pont elfér, ebben az esetben viszont Culáger lesz cut, esetleg Walton, akkor 5 ember lenne a 3 posztra.
Viszont még Olasunkanmi Adeniyi is elférne a nem sokat mutató Adams helyén.
Klaci79
Egyetértek veled mindenben, viszont nálam Adeniyi előzi Adamset.

több mint 7 éve
Nix lemaradt, bocsi mindenkitől...egyértelmű a helye (Ridley-t számoltam bele véletlenül), úgyhogy Tüsszent így cut lesz...viszont WR oldalon nem leszünk vastagok. Hunter pedig a WR sorban még pont elfér, ebben az esetben viszont Culáger lesz cut, esetleg Walton, akkor 5 ember lenne a 3 posztra.
Viszont még Olasunkanmi Adeniyi is elférne a nem sokat mutató Adams helyén.