Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
no
7 304
Bell-t Bell miatt tartsátok meg, ne más miatt. 😊 Egy impact játékos, aki egyedül képes alkalmanként meccseket eldönteni. Ez kerül sokba, ezt érdemes nála megfizetni.en ezzel teljesen egyetertek.
Ugyanakkor egy futóval arra nem lehet blazírozni, hogy majd ő kihúzza az újonc QB-t a kakiból és egyedül viszi az offense-t. Előfordulhat, hogy megtörténik, volt CJ2K-nak, AP-nak, Tomlinsonnak, stb. is extrém éve. De jóval nagyobb az esélye annak, hogy végig se bírja a szezont. A futó szakma ilyen, bármikor lesérülhet a játékos. Úgyhogy az új QB-nak nem személy szerint Bell-re, hanem szisztéma szerint jól működő futójátékra és megfelelően barátságossá tett playbookra van szüksége. Kevés 3&long, kevés egyértelmű passz szituáció, és nem túlbonyolított huddle-pre-snap feladatkörök. Ez kell majd, ami megoldható egy jó fal mögött futó közepes futóval is, ha stabilan sikerül elkerülni a nulla yardos futásokat. Bell az extra lehet ezen felül. Ezt kell (kellene) megfizetni, nem kevesebbet, de nem is többet.
peterk2005
A QB szemelye es a jovo meghatarozasa lesz a legfontosabb. A fentiek egy altalanos igazsag, de
1, nem biztos hogy rookie lesz a QB es akkor Bell-el es Kuzin, AS fele QB-val meg mindig fokutyak lennetek.
2, a rookie QB ( en nem vagom a prospekteket ) ki tudja mennyire lesz alkalmas, foleg hogy nem elol fogtok huzni. Ha nagyon egysiku lesz a jatek, mert nincs kesz akkor bizony az OL-nek nem lehetnek rossz "pillanatai" sem. Meg AP sem volt kepes, csak egy bizonyos szintig. Connor meg lehet igen, de a mezeladasi szamai nem fognak plusz yardokat hozni.
Persze a jo OL-el es a jo jatekokkal egy rosszabb futoval is jobbak lesztek altalanossagban, de akkor Bell-el meg jobbak. En a Dallas-t hoznam fel peldanak , egyszerre mindenre az elmult 2 evbol.
Amugy sok lyukatok keletkezik? Ha nem lesz penz, eldolt. Ha lesz ( gyanitom igen, kulonben mar feljott volna) akkor meg jon a matek. De egy kremek kremje ( raadasul skill-ben) palit lecserelni nalam nem jatszik. Lehet a kovetkezo 5 evben nem lesznek ilyen jatekosaitok mint AB vagy Bell.
A mi magasan legjobb jatekosunk Yanda, aki megerdemelten megkapta a penzet, elismereset, de nem latod a tomeget hullamozni egy-egy blokkja miatt. Ez nem egy fo erv, de a kovetkezo generacio drukkerei megfogasaban nagy szerepuk van a legjobbaknak.
több mint 6 éve
Sziasztok! Azt mar lehet tudni, hogy Shazier kivallasaval kik jatszanak ILB poszton a ravens ellen?
több mint 6 éve
Bell-t Bell miatt tartsátok meg, ne más miatt. 😊 Egy impact játékos, aki egyedül képes alkalmanként meccseket eldönteni. Ez kerül sokba, ezt érdemes nála megfizetni.Ugyanakkor egy futóval arra nem lehet blazírozni, hogy majd ő kihúzza az újonc QB-t a kakiból és egyedül viszi az offense-t. Előfordulhat, hogy megtörténik, volt CJ2K-nak, AP-nak, Tomlinsonnak, stb. is extrém éve. De jóval nagyobb az esélye annak, hogy végig se bírja a szezont. A futó szakma ilyen, bármikor lesérülhet a játékos. Úgyhogy az új QB-nak nem személy szerint Bell-re, hanem szisztéma szerint jól működő futójátékra és megfelelően barátságossá tett playbookra van szüksége. Kevés 3&long, kevés egyértelmű passz szituáció, és nem túlbonyolított huddle-pre-snap feladatkörök. Ez kell majd, ami megoldható egy jó fal mögött futó közepes futóval is, ha stabilan sikerül elkerülni a nulla yardos futásokat. Bell az extra lehet ezen felül. Ezt kell (kellene) megfizetni, nem kevesebbet, de nem is többet.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Bell lehet h öcs. Lehet h szí. Lehet h félnótás kicsit. Lehet h sokat fog kérni. Én bírom az olyat, mint Lynch, aki egy dózer. 3 ember rajta, de TD-t csinál. CJ aki úgy cikázott, mint a villám. AP aki erős s gyors.Ezt azért bátor így kijelenteni, Connerből nagyon keveset láttunk és akkor sem volt semmi extra benne. Teljes sebességgel elindul, bemegy az első lyukba, majd az első, vagy második ember szereli. Bell-hez jelen pillanatban még hasonlítani sem lehet. Az meg nem érv, hogy mindenki imádja, és sok mez fogy.28 scrimmage yard kell Bell-nek, hogy az NFL történelmének legtöbb yardját szerezze az első 60 meccsén. Nem pite...Bell nagyon nagyon jó. Viszont ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lesz az offseasonben. Én meglepődnék ha nálunk maradna, egyszerűen rengeteg pénzt kér, és ott van Conner.. akiből ugyan nem láttunk sokat, de mindenki imádja. Plusz a falunk is egészen jó, Conner is tudna hozni jó számokat valószínűleg, ha nem is "Bell-i" számokat.
Klaci79
tenorx
Részemről kérhet bármennyit, nagy eséllyel Ben visszavonul (ha nem akkor is kell már mellé egy ilyen futó), az új QB-nak meg a lehető legnagyobb segítség kell egy futótól, legyen az futójáték, vagy rövidpassz neki.
Persze nehéz elvonatkoztatni az offseason-ban történtektől, de eltelt annyi idő és meccs, hogy elfelejtesse velem.
laby
De olyat, mint Csengettyű még nem láttam a pályán. Az, hogy sokszor tizedm@sodperceken múlik h felismerd az utat s ő képes várni másodperceket mérlegelve s úgy megfutni az x-edik opciót, ami lehet full impro.
Sztem fság lenne elengedni.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ezt azért bátor így kijelenteni, Connerből nagyon keveset láttunk és akkor sem volt semmi extra benne. Teljes sebességgel elindul, bemegy az első lyukba, majd az első, vagy második ember szereli. Bell-hez jelen pillanatban még hasonlítani sem lehet. Az meg nem érv, hogy mindenki imádja, és sok mez fogy.28 scrimmage yard kell Bell-nek, hogy az NFL történelmének legtöbb yardját szerezze az első 60 meccsén. Nem pite...Bell nagyon nagyon jó. Viszont ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lesz az offseasonben. Én meglepődnék ha nálunk maradna, egyszerűen rengeteg pénzt kér, és ott van Conner.. akiből ugyan nem láttunk sokat, de mindenki imádja. Plusz a falunk is egészen jó, Conner is tudna hozni jó számokat valószínűleg, ha nem is "Bell-i" számokat.
Klaci79
tenorx
Részemről kérhet bármennyit, nagy eséllyel Ben visszavonul (ha nem akkor is kell már mellé egy ilyen futó), az új QB-nak meg a lehető legnagyobb segítség kell egy futótól, legyen az futójáték, vagy rövidpassz neki.
Persze nehéz elvonatkoztatni az offseason-ban történtektől, de eltelt annyi idő és meccs, hogy elfelejtesse velem.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
off: sajnos újabb vereség hazai pályán...de tetszett ahogy 0-3-ról felálltunk, aztán egy peches gól 2-3-nál, de jó 3.harmadot produkáltunk...az biztos, hogy idén egy győzelemért többet kell letenni az asztalra...ha jól hallottam Murray már edz, úgyhogy a hiányzó kapusteljesítmény visszatér rövidesen
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Állítólag vagy 15 játékos ilyenben vagy ehhez hasonlóban lép pályára
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nix ebben a cipőben lép pályára....bár ha jól tudom, most csak a bemelegítésnél lehet használnitöbb mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Nyilván arra értettem, hogy nem egy tipikus 3-4-es D gameplant játszunk. Nem úgy gondoltam, hogy pl. Wattnak megmondták, hogy barátom, nem kell 100%-ot adnod, hanem teljesen OLB-től idegen feladatkört kapott. 3men rush-on kívül blitz-ek vannak, de az OLB-k alig rush-olnak, tőlük nincsen konstans nyomás a QB-n, inkább a széleket zárják + QB-t zsebben tartják.
A nickel CB szerepkör is érdekes, mert Hilton sokszor boxban áll fel harmadik safetyként, nem is övé a cover, hanem Saci vette át az emberét. Nem tudom, hogy ezt ki oldja majd meg (Gay?).
Ahogy láttam az esetek zömében a két safety meg zónázik (cover2).
Btw. van olyan nyilvános oldal, ahol játékosonként lehet nézegetni, hogy vki mennyi nyomást generál, milyen ratinggel passzolnak rá, mennyi leütött passza van, etc.?
több mint 6 éve
Namá hogyne lenne D visszafogás, a mindenki által imádott preventD, amit minden DC annyira tud tizpontos előnyben.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Szerintem nálunk alapjáraton a D vissza van fogva. Spy is írta, hogy Watt és Dupree alig nyomnak pass rush-t, gyakorlatilag run containben vannak, kvázi ILB szerepben. A PR kizárólag a DL-től jön, és variálunk rendesen a blitz csomagokkal (főleg nickelben sok a CB blitz). Fast WillieOlyan az NFL-ben nincs, hogy egy D vissza van fogva. Kivéve, ha blowout van, negyedik negyedben, de akkor jönnek a cserék is. Egyébként viszont szó nincs visszafogásról. Game plan van, amiben nem feltétlenül van minden benne. Sőt általában nincs minden benne, egyik csapatnál sem. És persze vannak talonban speckó playek, amiket adott szitukban ellődöznek. De ez is minden csapatnál így van. És az ilyen play-ek nem fogynak el, mert "újratöltenek", ha kijátszottak párat.
Az viszont benne van a pakliban, amit sutianap írt. A Pats elleni game plan kidolgozásában számíthat, hogy valószínűleg lesz egy - sokkal fontosabb - playoff meccs is még idén. Emiatt lehet némi sakkozás, hogy mit vessünk be mit ne. De azért alapvetően mindkét fél be fog vetni mindent. Ha pölö kiderül, hogy a Pats baloldali guardjánál támadható a fal, akkor támadni is fogják, mégpedig mindennel amivel tudják. Nincs értelme nem kihasználni, mert a következő meccsen várhatóan már nem lesz ott ugyanaz a gyenge pont, mert az ellenfél edzői is dolgoznak, észreveszik a gondokat és orvosolják. Úgyhogy amilyen mértékben előfordul, hogy bizonyos dolgokat a csapatok megpróbálnak elrejteni és a kellő időben elővenni, legalább annyira igaz az is, hogy minden meccs más, akkor is, ha ugyanaz a csapat játszik pár hét eltéréssel kétszer is egymás ellen. Akkor is mást kell csinálni az egyik és a másik meccsen is. (Még akkor is, ha minden játékos ugyanaz, de ha közben még lesérülések, cserék is vannak, akkor meg főleg.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
28 scrimmage yard kell Bell-nek, hogy az NFL történelmének legtöbb yardját szerezze az első 60 meccsén. Nem pite...Bell nagyon nagyon jó. Viszont ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lesz az offseasonben. Én meglepődnék ha nálunk maradna, egyszerűen rengeteg pénzt kér, és ott van Conner.. akiből ugyan nem láttunk sokat, de mindenki imádja. Plusz a falunk is egészen jó, Conner is tudna hozni jó számokat valószínűleg, ha nem is "Bell-i" számokat.
Klaci79
több mint 6 éve
no
7 304
28 scrimmage yard kell Bell-nek, hogy az NFL történelmének legtöbb yardját szerezze az első 60 meccsén. Nem pite...Az ugy is osszejon, ha D-ben jatszana egesz nap. De fesztivalt fog rendezni es megtoldja hogy kerek szam legyen. En meg orommel neznem, de rajottem hogy megse. Haley-be lehet bizakodnom egy kicsit, hogy jol meglep mindenkit es nem hasznalja Bell-t ( akkor is osszejon neki).
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
28 scrimmage yard kell Bell-nek, hogy az NFL történelmének legtöbb yardját szerezze az első 60 meccsén. Nem pite...
több mint 6 éve
Spy
2 337
Azért ne szaladjunk túl rajta, a BAL meccs második félidejére jó lenne megtalálni, akármi is az. Addig meg nem elásni magunkat
több mint 6 éve
gabor25
5 144
triblive.com/sports/steelers/13049524-74/vince-williams-honors-shazier-will-call-steelers-defensive-plays-sundayVince fogja hivni a jatekokat vasarnap, valamint elmeselte hogy csak latta logni az 50 es mezt es felvette eddzesekre. Nem csinalt belole nagy ugyet, senki nem tett ra/hozza megjegyzest stb, csak felvette, nem nagy dolognak gondolva.
Es azota is az volt rajta eddzeseken. Mert az jart a fejeben, hogy naluk, eddig saci volt a def QB playhivo es tudta, hogy majd neki kell ezt csinalnia. Es hogy a tobbiek a megszokott szamot lassak huddleban, otthonosabbak legyenek ezzel, ezert hat felvette...
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Saci, Mata, Haden out, Mitchell limitált volt pénteken és questionable, mindenki más - Watt, McDonald, AB - hadra fogható.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Már csak azért is jobban tetszik ez a verzió, mert Moats engem nem győzött meg OLB-ben, viszont talán az új poszton jobb lehet. Főleg ha van kellő rotációs lehetőség. Fort is pl tetszett amikor pályára lépett. És meg van lehetőség készülni a PO-ra.Moats ha nem is sokat, de keveset játszott ILB-ként a Bills-es időkben.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Nyilván tankolunk a playbookokkal, tartogassuk csak a POra. Ebből a szempontból nagy sakk lesz a Pecc meccs, hogy ki mit mutat meg azért a hazai pályáért. Harrison a múltkoriból kiindulva nem lehet nagy faktor, teljesen elveszik a coverben. Watt viszont nem. Praeseasonben Butz sokat beszélt az OLB rotációról, amiből nem lett semmi, viszont Csiki meg Móc is rettenet produktív volt, lehet eljön az idejük. De elvileg fire zone- ban egy jó QB ellen ők csak a terelőpulik, a középről jôvő nyomást nem csipázza Tommyboy, s arra ott könnyűlovasság támadása - Hilton meg Fort, bár lehet Mitchellt kéne küldeni, mer nagyobbat csesz, de ugyanakkora a veszélye a sárgának meg a missed taklinak..Frédi elleni kulcs a nózi. Sakkmatty
sutianap
Meg pörsze lesz Csiki csuki is szépen
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Nyilván tankolunk a playbookokkal, tartogassuk csak a POra. Ebből a szempontból nagy sakk lesz a Pecc meccs, hogy ki mit mutat meg azért a hazai pályáért. Harrison a múltkoriból kiindulva nem lehet nagy faktor, teljesen elveszik a coverben. Watt viszont nem. Praeseasonben Butz sokat beszélt az OLB rotációról, amiből nem lett semmi, viszont Csiki meg Móc is rettenet produktív volt, lehet eljön az idejük. De elvileg fire zone- ban egy jó QB ellen ők csak a terelőpulik, a középről jôvő nyomást nem csipázza Tommyboy, s arra ott könnyűlovasság támadása - Hilton meg Fort, bár lehet Mitchellt kéne küldeni, mer nagyobbat csesz, de ugyanakkora a veszélye a sárgának meg a missed taklinak..
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Brady ellen egyetlen fegyver van. Nem hagyod, hogy pályára lépjen. Illetve hogy ritmusba jöjjön. Hosszú, időben, drivokat kell vezetni az elejétől. Ha feljön az első pár driveban akkor nagyon meg kell fogni és terrorizalni. Akkor talán verhető.És nyomás középről. Egyébként én sem tartanám elvetemült ötletnek a Deeboo-Watt-Vince-Bud négyest. Remélem Old Deebo megkapja a lehetőséget és bemelegíthet a POra két kedvence, Flacco és az ő 5lépéses dropback-je ellen.
polamalu
Spy
Pats O-ban a legnagyobb kihìvás a 4RB leszedése. Kb. nehezebb őket kiszedni a passzjátékból, mint Cooks kiv.vel a WR-jeiket. Ezért kéne Haden és majd Gay.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Már csak azért is jobban tetszik ez a verzió, mert Moats engem nem győzött meg OLB-ben, viszont talán az új poszton jobb lehet. Főleg ha van kellő rotációs lehetőség. Fort is pl tetszett amikor pályára lépett. És meg van lehetőség készülni a PO-ra.Ahogy írtam, jelenleg Moats lesz az ILB. Ismeri a rendszert alapon.Nekem ezzel kapcsolatban egy olyan meglátásom van, hogy mi is titkoljuk amit tudunk vagy próbáljuk titkolni egy fontos részét. Például sokszor tűnik úgy, hogy játsszuk ezt a 3 emberes passrush-t a zónákkal, amit egy jobb formában lévő QB is szétpasszol, nemhogy egy TOP3 QB. Játsszuk ezt ráadásul úgy, hogy nem is változtatunk a felállásokon, simán olvasható az egész. Aztán ha nagyon kell, akkor egy sokkal szélesebb repertoárból válogatunk. Ez is egyébként egy olyan pont ahol Saci hiányozni fog, de szemmel látható, hogy Gay legutóbb átvette lényegében a helyét. Nyilvánvaló egyébként, hogy minden csapatban vannak olyan játékok, amiket nem hoznak szívesen elő, főképp így, hogy a PO-ba jutás már majdnem teljesen biztos. És igen, simán kinézem a Patriotsból, hogy év elejétől fogva tudatosan játszanak olyan játékokat, amik majd januárban lesznek jók. Pláne, hogy azért az ő védelmük is átalakult kényszerűségből év közben, így nem árt az "újaknak" is felkészülni a PO-ra.Szerintem nálunk alapjáraton a D vissza van fogva. Spy is írta, hogy Watt és Dupree alig nyomnak pass rush-t, gyakorlatilag run containben vannak, kvázi ILB szerepben. A PR kizárólag a DL-től jön, és variálunk rendesen a blitz csomagokkal (főleg nickelben sok a CB blitz).
Klaci79
Saci azért lényegi eleme a def-nek, mert mindenhová oda tud érni és jól lát a pályán, emiatt megvan az a luxus általában, hogy valaki elválthassa magát a széleken.
Összességében Saci hiányában gyengültünk, de azért okos rotálással megoldható a probléma. Szerintem Watt király lenne Vincenzo mellett, ha Deebo és Moats megoldaná az OLB szerepet (kérdés, h. Harrison mennyit bír). Watt-ot az egyetemi évei alapján ILB-nek is megfelelőnek tartották, egy intelligens, jól tanuló, a pályán éssszel játszó, ugyanakkor kemény gyerek TJ. Mellette pedig Gay pont az emberezésben király, úgyhogy azért vannak lehetőségeink
Fast Willie
Soldados
Klaci79
Pont ìrni akartam, h érdekes próbálkozás lesz Moats-ot középen látni,mert emlékeim szerint ő egy OLB/DE tweener, nem? Meglássuk, h mennyire lesz gyors fejben a poszthoz, sztem Watt jobb a side2side-ban és jobbak az ösztönei. Aztán lehet, h többet lesz a boxban vmelyik S. Érdekes lesz látni, h Tomlinék mit főztek ki.
több mint 6 éve
xtaki
3 443
depoton filoznak es 50%-t adnak Haden patriots elleni visszateresenek.
több mint 6 éve
Spy
2 337
Brady ellen egyetlen fegyver van. Nem hagyod, hogy pályára lépjen. Illetve hogy ritmusba jöjjön. Hosszú, időben, drivokat kell vezetni az elejétől. Ha feljön az első pár driveban akkor nagyon meg kell fogni és terrorizalni. Akkor talán verhető.És nyomás középről. Egyébként én sem tartanám elvetemült ötletnek a Deeboo-Watt-Vince-Bud négyest. Remélem Old Deebo megkapja a lehetőséget és bemelegíthet a POra két kedvence, Flacco és az ő 5lépéses dropback-je ellen.
polamalu