Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 901
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
De unalmas már ez az egész Bell hiszti. Szerencsére az utolsó idénye nálunk. Mondjuk az sem érdekel ha elcserélik bagóért.

Steelers fan
több mint 7 éve
Pouncey azt mondja, hogy Bell szerdán jön...ha ez igaz is, nem értem mi szükség van erre az extra hisztire
több mint 7 éve
Hol van a f..zba van Bell?
steelwolf
tegnapi infók szerint még Floridában...
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 648 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
steelwolf
Lecserélte a telefonját ismét.
Spy
Széttörte mint Brady

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
steelwolf
Spy
Vagy elment szippantani egyet Bryant-tel.

Szerkesztette: Gyurci77
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
steelwolf
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 574 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 7 éve
Ha Csengő nem jön akkor egy o betű híjján a Hegylakó lesz a kezdő RB?
ThundersNFL
Mcled? Inkább az emberiség megmentője, a gépszörnyek antikrisztusa.
több mint 7 éve
ThundersNFL
Next Man Up!
 pbs.twimg.com/media/DmLqFlMUwAAoHUf.jpg

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 648 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Dobbs lett Big Ben backupja...tényleg megcsinálta rendesen ezt a 4. meccset
több mint 7 éve
 twitter.com/MarkKaboly/status/1036635836077494275
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Bell nem jelent meg.
Ahhoz kepest, hogy a penz volt a vita targya, ez az ev lehet buko lesz neki penzugyileg.
Valahogy el kene tradelni. Kell a rosterhely.
több mint 7 éve
 twitter.com/Love_Ola_9/status/1036622122104356865
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Adeniyi ment IR-re és Berhe jött vissza. Sajnálom, mert megnéztem volna idény elején.
több mint 7 éve
Bell-nek nyoma sincs a Steelers edzőtáborában, pedig lassan kezdődik az első edzés.
Ha ma nem jön, szerintem a Browns ellen már biztosan nem fog játszani...
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
atlageletkor 2013 ota folyamatosan csokken.

Team 2018 2017 2016 2015 2014 2013
Steelers 25.9 (16) 26.1 (18) 26.3 (24) 26.6 (26) 26.3 (18) 26.5 (23)
több mint 7 éve
Senki nem annak örül, hogy Jones nem került csapatba, hanem annak, hogy a fiatalok mellett voksolt a FO. Ha LJ kapta volna a snap-eket, akkor most ő lenne a csapatban és arról beszélgetnénk, hogy Dobbs-nak nem volt esélye. Azért LJ már itt van pár éve, visszafelé ez nem igaz. Ő volt a known commodity.

19-re húzunk lapot, ha pár meccsnél többre lesz szükség csere QB-val, akkor úgyis mindegy. Dobbsnak van egy játékeleme, ami ki tudja húzni helyzetekből, ez mindenképpen hasznára válik. Remélem, nem látjuk meg, a kezdők ellen is érzi-ennyire a nyomást. Persze azért remélem, a vetődésekről és röpködésekről leszokttják, mert hamar kettétörtek nála rutinosabb mobil QB-kat is.

Az idei év kockázatos lesz, én örülök, hogy bevállaltuk, ahogy tavaly, idén is örültem a QB húzásnak. Ha valahol jövő QB-ját keresik, akkor próbálkozni kell, mint a kutyák, akármibe kerül. Ha vmi történik, vagy a kezdő visszavonul. nehéz leakasztani egy FR QB-t csettintésre. Egyik sem az jelenleg, potenciál van bennük, remélem, nem kell harmadikat húzni. (hacsak nem látjuk upgrade-nek Dobbs-hoz képest, de az már remélhetőleg nem középső körös lesz)

Jövőre gondolom, Rudolph lesz a 2sz. mert azért 3sz-ként nem sokat fejlődik az ember, aztán majd egyszer lehetnek egy jó 1-2sz. páros, ahol számíthat, hogy együtt fejlődtek. Persze az is lehet, hogy Dobbs-t jövőre cseréljük el. De vannak opciók, ez jó.

BB gondolom, most morci, de ez nem róla szól, tudomásul kell vennie, hogy utána is lesz élet és a csapatnak erre készülnie kell, főleg ha összevissza nyilatkozik a jövőjével kapcsolatban. De értem őt is, szereti a drámát, és senki nem szeret összefutni az előző/következő kuncsafttal, ha bordélyba látogat.

Azért Ficthner is megdolgozik majd idén a pénzéért. Van egy offense, amit hétről hétre fel kell készítenie, gameplan-t rajzolni, menedzselnie egy öregedő egyre több önállóságot remélő FR QB-val, és emellett két developmental QB a szobájában. Szerencsére ott van mellette Matt Symmes, nem csodálkoznék rajta, ha jövőre előléptetnék QB coach-nak.

(Dobbs-ról ugye az a hír járja, hogy TEN-n nem volt igazán QB coach-a, hát most itt sincs egyszerű esetben, mert itt sem sok jut belőle 😊)
több mint 7 éve
Azért viszont talán azt hozzá kell tenni (depo is írta most), hogy azért L.J talán többet érdemelt volna ennél. Legalábbis több esélyt. Nagyon nem jutott neki idő, a kritikus 4. meccsen nem játszott, a 3. meccsen sem sokat.

Én teljesen a döntés mellett vagyok, de talán az lett volna fair, ha 3-4 drivenál több jut neki is és ha benne van az, hogy őt dobják ki, akkor az, hogy egy percet sem játszik a 4. meccsen jogosan vethet fel kérdést.

Nem sajnálom, mert ő maximum egy olyan game manager, aki mellett kihozunk egy ikszet, de azért azt gondolom ezt el kellett mondani.
Klemó
Nehéz helyzet mert egyetértek vele. Ugyanakkor tudjuk, hogy ez üzlet is elsősorban. Tudjuk mire képes LJ, tudja ezt mindenki. Ha Ben idén megsérül nem leszek nyugodtabb, ha Rudi vagy Dobbs áll be, de hosszabb távon védhető a döntés és ez a lényeg. Meg ha egyébként én sajnálom is LJ-t. Azért volt pár egészen jó meccse nálunk.
De ilyen a box...kiváncsi vagyok megkeresi e valaki (legalább a game plan miatt)
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Azért viszont talán azt hozzá kell tenni (depo is írta most), hogy azért L.J talán többet érdemelt volna ennél. Legalábbis több esélyt. Nagyon nem jutott neki idő, a kritikus 4. meccsen nem játszott, a 3. meccsen sem sokat.

Én teljesen a döntés mellett vagyok, de talán az lett volna fair, ha 3-4 drivenál több jut neki is és ha benne van az, hogy őt dobják ki, akkor az, hogy egy percet sem játszik a 4. meccsen jogosan vethet fel kérdést.

Nem sajnálom, mert ő maximum egy olyan game manager, aki mellett kihozunk egy ikszet, de azért azt gondolom ezt el kellett mondani.
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Megvan a 10 PS ember, nincs meglepetés, és vissza tudtunk hozni mindenkit akiben van egy kis lehetőség:
Adams, Brian Allen, Franklin, Trey Griffey, Bucky Hodges, Lavon Hooks, Huguenin, Tevin Jones, Patrick Morris, R.J. Prince.
+1 Christian Scotland-Williamson

Szerkesztette: kriSTEELan

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?
Wyatt
Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀

Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.

(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)

Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.

De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.

gabistar
Azt se tudod mi a neve nálunk az ILB-nek, de megy ugyanúgy a mantra, hogy miért nem hoztunk normális ILB-t. El se olvasod azt, hogy Evans és Esch sérülések miatt alig mutattak valamit, ami előbbi kapcsán azért nagy baj, mert pont Evans esetén volt red flag a sérülés miatt.

Matthew Thomas azon kívül, hogy szinte olyan gyors, mint egy WR, szinte minden meccsen elképesztő tackle számokat hozott. Az utolsó meccsen hozott strip sackje és utána a 70 yardos futása pedig párját ritkítja, ugyanis a saját kiütött lasztiját fogta meg a levegőben. A nickel variációknál már nálunk az első csapatban szerepel(t), special teamben evidens szereplő, tehát én azt várom, hogy már az első naptól aktív tag lesz és mivel sokat játszunk nickel variációkat sokat is lesz alapból is a pályán.

Örüljünk már ennek egy kicsit, vagy bizakodjunk legalább...

Tényleg unom már ezt, de most komolyan.....a csapatban történelmet lehet írni a nem draftolt sikeres játékosokról, de még mindig A3-as oldalt kell olvasnom arról, hogy jaj nem draftoltunk elöl ILB-t.....(azzal együtt, hogy a most sérült Evans kapcsán hegyeket mozgattunk meg majdnem egy trade keretében, de sajnos nagyon lentről jöttünk volna)
Klemó
Most komolyan? Le irtam hogy nem tudtam megnezni a pre season meccseket. De leirtam, hgy ha jol emlekszem mathews a neve es hogy o jo lehet stb. Es most ezzel mi a baj, hogy a pre season meccsen meg csak roster spotert harcolo nevet nem tudtam, mikor leirtam nem tudtam megnezni a meccseket. De beidezem magam:

"Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne." pontosan idezve magamat, Majd erre te ugyanezt leirod hogy o olyan gyors mint a wr, meg hogy milyen tdt csinal stb ...En ugyanezt irtam. Mas sem olvas? De mint irtam nem lattam minden meccset.

Elore elnezest ezert. Szoval akkor ha mar vitazni akarsz akkor ezek szerint te sem olvastad el! Kepmutatas.

Es az hogy van egy mondhatjuk szerencsesen osszekukazott udfa agent, nem jelenti azt, hogy ne lehetett/kellett volna megoldani mar ezt a dolgot a drafton. Amikor volt egy hatalmas need.

Az meg hogy ki es miert nem jatszott mashol engem nem erdekel es nem is relevans. Es a csapattal sem. Csak az hogy volt egy need es nem oldottak meg. Ennyi.

Az meg mint irtam, amit nem olvastal el sajnos nem volt idom egyeb fontosabb okok miatt. De te ezt is biztos jobban tudod. Jobb lenne, ha inkabb pihennel mint hogy elkezdesz kotekedni. De te biztos jobban tudsz mindent. Itt (usa) kutyat nem erdekel a pre season. De te ezt is jobban tudod. Tudjak semmit sem szamit, csak ne seruljenek meg a kezdok az a fontos. Es egy harmadik szamu uj lb miatt kezdesz el kotekedni. Akirol irtam, hogy remelem egyszer kezdo lesz. Ja ezt sem olvastad.

Es szinte senki sem nezi. De te ezt is jobban tudod. Es azt is jobban tudtad, hogy a drafton nem kell ilb, mert veletlenul talalunk egy jo embert. Jos is vagy. Aztan meg hogy az elso koros gyerek mashol mit csinal miert hozod ide? Saci is kidolt es? Mondtam nem az elso korben kellett volna a hianyt megoldani, de volt hiany es nem en irtam le hanem a szakertok 99%.

Es hogy miert irtam ezt? Mert az elso preseason meccseken megint tele voltunk miss tackle hegyekkel, szoval a problema megint fent allt.

Es mas is irta, hogy talan kellene ilb meg a keretszukitesek utan. De te naluk is jobb vagy gondolom. Es azt is biztos veletlen volt hogy legnagyobb needekre Irtak a steelersnel meg a draftnal hozza ertok (nem en szakertok), hogy ilb need a legnagyobbak egyike.

De te ezt is jobban tudod. Gratulalok nincs tobbe szavam hozzad, aki egy kontinensnyire lakik. Es max tvn latja mi megy egy meccs erejeig. Gratula. Vagy twitteren. Az meg hogy nem tudtam hogy hivjak, de szerintem eltalaltam semmit sem jelent, mivel le irtam nem tudtam megnezni a meccset csak az osszefoglalobol lattam.

Szoval te is olvasd el akkor amit en irtam mielott elkezdezz kotekedni. Vagy elmondani hogy en mit csinaljak vagy kritizalni. Nem kell bizonyitanod senkinek sem. Es senki sem kotelez engem, hogy mindent elolvassak vagy igen? Az meg hogy mas dolog miatt nem voltam up to date az en dolgom. Nem rad tartozik. Lattam amennyit kellett. A szezon nem most kezdodik, hanem az elso alapszakasz meccsen.

Az meg megint nem az en problemam, hogy valaki nem tud olvasni. Mert kozepiskolaban is kellett minimum 15 oldalakat vagy tobbet olvasni. Talan nem gond 15 sor. Ha igen megint nem az en gondom. Nincs kikotve, hogy egyesek kedveert csak 2 soros dolgot irjon az ember, mert nem tudnak....

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Tevin Johnson az első PS tag az ügynöke szerint.