Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Duke Johnson, a Browns RB-je Saciért imádkozott a TD-je után. Respect!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Mitchell aktív és végre Harrison is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Semmi melegites trashtalk a meccs elott. 😊
több mint 6 éve
no
7 304
A ki mennyit er kerdesbe nem megyek bele, Bell-nel sem. Egyik csapat sem akar tulfizetni de mindenki megteszi idonkent meg szandekosan is, akaratlanul meg szerencse kerdese az egesz. Persze a kijelentessel magaval egyetertek, aki jol kolti el a penzet az a legjobb. Iden a 160 M-bol mi 48M-t nem tudunk a palyara kikuldeni ( serules+deadmoney), mig ti tizenvalahany milliot. A TE-tek 1 centet nem ert, de ez a nem szerencse kategoria. A kenyszer is nagy ur. PL. Nalunk az RW a 7.5M-t megerte volna, de nem volt. Helyettese meg nem tudom menyit keres, de tul van fizetve.Van más opciójuk, de ahogy Te is írtad, vonzó a Steelers, szóval reális opció, amire pénz kell.Még egyszer. Bell-lel meg lehet állapodni, ha normális összeget kér, azaz TOP1 RB-nek járót. Ha nem, akkor onnantól nem prioritás, mehet, és azt kell kisakkozni, hogy járunk a legjobban. Ugyanis nélküle is működőképes marad a futójáték.ezt ugy veszem, hogy nekem irtad. 1. es a 3. bekezdessel egyetertes van ( es volt is). A 2. bekezdes. Gyakorlatilag ugyanezt irtam. De kiemeltem, hogy Kuzin es AS-ert nagy verseny lesz es csabito lehetoseg a vasas de nem az egyetlen opcio nekik.
A QB-poszt a kérdés, nem az RB, az vagy szuperjó, vagy jó lesz. A Steelers-nek az idei off-seasonban a QB-kérdésre kell választ találnia. És Bell ebben csak egy puzzle-darabka. Ha BB folytatja, egyszerű a helyzet, draft. Ha abbahagyja, akkor én FA-re szavaznék. És csak a teória kedvéért: én Bellt simán odaadnám Cousinsért, vagy Smith-ért. Mert Bell nélkül, de jó QB-val az élcsapatok között maradhatunk, de Bell-lel QB nélkül legfeljebb középszer,
Szóval Bell maradhat, de nem bármi áron.
Soldados
Es meg egyszer, ha ezek a sracok nem jonnek be akkor Bell-re koltenem el a penzt.
no
De a lényeg nem ez. Az alapvető különbség az a véleményünk között, hogy Bell sehogy nem ér 15 millát - nekünk. Akkor sem, ha nincs QB. Azok a franchise-ok működnek jól és sikeresek, amelyek nem fizetnek túl. Ha enged és csak normál RB1 pénzt kér, maradhat, ha nem, akkor menni fog.
Soldados
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Koszonom az infot. En csak az itteni olvasott dolgokbol azt tudtam, hogy magasabban volt rangsorolva 2. 3. kor bell es 5. legjobb rb. Mig Conner 5. 6. kor. De nem lattam a meccseit. De azt tudom, hogy nagyon nagy hype volt Conner korul es meg is ertheto is miert persze. Meg helyi srac reven is johetett o talan hamarabb. Meg hat a bell fele "primadonnasag" es ugye a pats game alatt utani miatt is kellett egy megbizhato rb. Serulese, serules nem lejelentese stb...Es ha lesz egy ujonc qb, akkor azt azert nem szeretnenk pl a ki sem probalt conner ral kezdetni. Es szerintem a liga legjobb futoja megerdemli a jo fizetest. Ez van. Ha nekunk nem kell, akkor ez van. De visszaeses az varhato. Mert conner azert nem a liga legjobb futoja volt draft elott. Mig bell mar akkor is az volt foiskolas szinten.Mind Bell mind Conner igen illusztris college karrieren van túl, hasonló prospectnek számítottak a maguk idejében, azt kb. senki nem látta h Bellből ekkora playa lehet.
gabistar
Sőt Conner volt All-American, míg Bell nem, szal mondhatni Conner komolyabb elismereseket kapott egyetemi pályafutása alatt.
empty taxi
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Van más opciójuk, de ahogy Te is írtad, vonzó a Steelers, szóval reális opció, amire pénz kell.Még egyszer. Bell-lel meg lehet állapodni, ha normális összeget kér, azaz TOP1 RB-nek járót. Ha nem, akkor onnantól nem prioritás, mehet, és azt kell kisakkozni, hogy járunk a legjobban. Ugyanis nélküle is működőképes marad a futójáték.ezt ugy veszem, hogy nekem irtad. 1. es a 3. bekezdessel egyetertes van ( es volt is). A 2. bekezdes. Gyakorlatilag ugyanezt irtam. De kiemeltem, hogy Kuzin es AS-ert nagy verseny lesz es csabito lehetoseg a vasas de nem az egyetlen opcio nekik.
A QB-poszt a kérdés, nem az RB, az vagy szuperjó, vagy jó lesz. A Steelers-nek az idei off-seasonban a QB-kérdésre kell választ találnia. És Bell ebben csak egy puzzle-darabka. Ha BB folytatja, egyszerű a helyzet, draft. Ha abbahagyja, akkor én FA-re szavaznék. És csak a teória kedvéért: én Bellt simán odaadnám Cousinsért, vagy Smith-ért. Mert Bell nélkül, de jó QB-val az élcsapatok között maradhatunk, de Bell-lel QB nélkül legfeljebb középszer,
Soldados
Es meg egyszer, ha ezek a sracok nem jonnek be akkor Bell-re koltenem el a penzt.
no
De a lényeg nem ez. Az alapvető különbség az a véleményünk között, hogy Bell sehogy nem ér 15 millát - nekünk. Akkor sem, ha nincs QB. Azok a franchise-ok működnek jól és sikeresek, amelyek nem fizetnek túl. Ha enged és csak normál RB1 pénzt kér, maradhat, ha nem, akkor menni fog.
több mint 6 éve
Es ha lesz egy ujonc qb, akkor azt azert nem szeretnenk pl a ki sem probalt conner ral kezdetni. Es szerintem a liga legjobb futoja megerdemli a jo fizetest. Ez van. Ha nekunk nem kell, akkor ez van. De visszaeses az varhato. Mert conner azert nem a liga legjobb futoja volt draft elott. Mig bell mar akkor is az volt foiskolas szinten.Mind Bell mind Conner igen illusztris college karrieren van túl, hasonló prospectnek számítottak a maguk idejében, azt kb. senki nem látta h Bellből ekkora playa lehet.
gabistar
Sőt Conner volt All-American, míg Bell nem, szal mondhatni Conner komolyabb elismereseket kapott egyetemi pályafutása alatt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
no
7 304
Még egyszer. Bell-lel meg lehet állapodni, ha normális összeget kér, azaz TOP1 RB-nek járót. Ha nem, akkor onnantól nem prioritás, mehet, és azt kell kisakkozni, hogy járunk a legjobban. Ugyanis nélküle is működőképes marad a futójáték.ezt ugy veszem, hogy nekem irtad. 1. es a 3. bekezdessel egyetertes van ( es volt is). A 2. bekezdes. Gyakorlatilag ugyanezt irtam. De kiemeltem, hogy Kuzin es AS-ert nagy verseny lesz es csabito lehetoseg a vasas de nem az egyetlen opcio nekik.
Soldados
több mint 6 éve
Még egyszer. Bell-lel meg lehet állapodni, ha normális összeget kér, azaz TOP1 RB-nek járót. Ha nem, akkor onnantól nem prioritás, mehet, és azt kell kisakkozni, hogy járunk a legjobban. Ugyanis nélküle is működőképes marad a futójáték.A QB-poszt a kérdés, nem az RB, az vagy szuperjó, vagy jó lesz. A Steelers-nek az idei off-seasonban a QB-kérdésre kell választ találnia. És Bell ebben csak egy puzzle-darabka. Ha BB folytatja, egyszerű a helyzet, draft. Ha abbahagyja, akkor én FA-re szavaznék. És csak a teória kedvéért: én Bellt simán odaadnám Cousinsért, vagy Smith-ért. Mert Bell nélkül, de jó QB-val az élcsapatok között maradhatunk, de Bell-lel QB nélkül legfeljebb középszer,
több mint 6 éve
no
7 304
Ok, csak BB olyan mar amilyen (es utana rookie), a rookie ( kb a 4-5. legjobb prospect lehet a tietek, de az olcso lesz), AS, Kuzin meg draga de ott nem ti lesztek versenyben egyedul es hiaba vagytok jobbak, sok csapatnal tobb a penz. Tehat a QB kerdes egy kicsit korbe zart kor. Ha az elso ket eset van en inkabb Bell-re koltenem, mint valami masra az O-bol. A megerzesem, hogy Bell engedni fog, mert o is szeretne megegyezni itt.A regebbi hsz-bol ugy vettem amit leirtal kesobb, hogy nincs fontos lejaro jatekos es Bell a kerdes. A fent leirtakkal egyetertek, de a ki mennyit er egy bovebb beszelgetes, de itt nem elvi kerdes, hanem altalaban lehetoseg es jatek hogy a rendelkezesre allo penzt tarsitsunk a szuksegleteinkhez.Roster szempontból sem Bell a lényeg. Hanem a QB. Arra kell a pénz, nem a TOP1 RB-re. Jó RB-vel elkaristolunk ilyen fallal is. QB nélkül Bell is belegebedhet, akkor se leszünk jók.
Itt a QB-RB a kerdes. Az RB a legjobb a posztjan, mig a QB biztos nem lesz ( BB, rookie, FA) az. Raadasul Bell mindenki dolgat megkonnyitene. Mig a 6-8 M potlas, ha nem fog ulni a fal, szar napja lesz a QB-nak akkor bele fog ulni a sarba a csapattal egyutt. AJ Green jobb a kivalonal, de egyedul nem tud csinalni semmit, ahogy AB sem fog tudni. Amikor menni fog a szeker akkor szarnyalhat mindenki. Bell sem tudja minden meccsen majd, de oneki van a legnagyobb eselye erre. Az biztos hogy a QB-t javitani nehezebb lesz. Es amig a QB kerdesben nem (csak) a ti kezetekben van a dontes addig Bell-nel igen.
Bell amugy 1000 FT-t er orakent a Moszkva teren kubikolasert. 😊
no
Szóval Bell semmiképpen sem ér +15 millát - legalábbis nekünk nem.
Soldados
De a FO eldonti mik a celok, lehetosegek hisz lehet fejleszteni mindig mindent.
En nem mondom, hogy hulye a FO ha nem fizeti meg. De nalunk nincs "latvanyos" poszton szupersztar jopar eve, es a szomszed fel karjat odaadnam egyert.
több mint 6 éve
A regebbi hsz-bol ugy vettem amit leirtal kesobb, hogy nincs fontos lejaro jatekos es Bell a kerdes. A fent leirtakkal egyetertek, de a ki mennyit er egy bovebb beszelgetes, de itt nem elvi kerdes, hanem altalaban lehetoseg es jatek hogy a rendelkezesre allo penzt tarsitsunk a szuksegleteinkhez.Roster szempontból sem Bell a lényeg. Hanem a QB. Arra kell a pénz, nem a TOP1 RB-re. Jó RB-vel elkaristolunk ilyen fallal is. QB nélkül Bell is belegebedhet, akkor se leszünk jók.
Itt a QB-RB a kerdes. Az RB a legjobb a posztjan, mig a QB biztos nem lesz ( BB, rookie, FA) az. Raadasul Bell mindenki dolgat megkonnyitene. Mig a 6-8 M potlas, ha nem fog ulni a fal, szar napja lesz a QB-nak akkor bele fog ulni a sarba a csapattal egyutt. AJ Green jobb a kivalonal, de egyedul nem tud csinalni semmit, ahogy AB sem fog tudni. Amikor menni fog a szeker akkor szarnyalhat mindenki. Bell sem tudja minden meccsen majd, de oneki van a legnagyobb eselye erre. Az biztos hogy a QB-t javitani nehezebb lesz. Es amig a QB kerdesben nem (csak) a ti kezetekben van a dontes addig Bell-nel igen.
no
Szóval Bell semmiképpen sem ér +15 millát - legalábbis nekünk nem. Nekünk QB kell - vagy draftról, vagy FA-ről és az így is úgy is pénzbe kerül.
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Sztem nagyon előre szaladunk. Először ez a meccs aztán az alapszakasz majd a PO. Utána ráérünk Bellel. Meg minden mással. Egyébként is kérhetek én bármennyit, ha nem adják meg. Egyszer a Browns is rájön, hogy az eddigi modell a hatalmas zsé valakinek, a többi meg hatalmas sötétség nem működik.
több mint 6 éve
Egy futó sem ér topWR pénzt. Főleg semmi PO csillivillivel. édesapák egy misiér rohangálnak rookie RBk nem is olyan rsozzul, mi az a rettenetes szükség ami ennyi pénz kidobását indokolná? Kiad egy Petersonon vagy Lynchen felüli pénzt, mikor év múlva dobálták ki óket a szerrződésükből?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
no
7 304
A regebbi hsz-bol ugy vettem amit leirtal kesobb, hogy nincs fontos lejaro jatekos es Bell a kerdes. A fent leirtakkal egyetertek, de a ki mennyit er egy bovebb beszelgetes, de itt nem elvi kerdes, hanem altalaban lehetoseg es jatek hogy a rendelkezesre allo penzt tarsitsunk a szuksegleteinkhez.Jah neem azt mondtam h kilátástalanok lennénk csak azt h ódzkodnék a Bell-mentes opciótól.Én nem. Jó OL mögött (az adott) egy közepes futó is jó számokat hozna. Nyilván nem Bell-szintű számokat, de jókat.
kishaszi
Az nyilván jobb, ha Bell van, de ha tovább ragaszkodik a +15 millához, akkor menjen csak el, annyit nem ér.
Soldados
több mint 6 éve
Én nem akarok beleszólni a , nagyok' játékába, de szvsz egy rookie QB és egy (alig látott) másodéves RB-vel felálló #O nem hiszem h nagy dolgokra lenne hivatott! Majd eldől offseasonban, most irány a Super Bowl!!Shaziert eltudnátok képzelni Safetyként?
több mint 6 éve
Spy
2 337
nyilvánvaló passzjátékoknál -sugallja Tomlin- Fort lesz a signal caller Moats lemegy, Vince helyett pedig Fort lesz középen. Ha ezt próbálgatjuk, lehet sok draw és dive futás lesz nyilvánvaló passzfelállásokból BAL részéről. Nyilván Nickel-be kényszerítenek minket és futnak az MLB irányába-nagyon kell ma a DL.
több mint 6 éve
Jah neem azt mondtam h kilátástalanok lennénk csak azt h ódzkodnék a Bell-mentes opciótól.Én nem. Jó OL mögött (az adott) egy közepes futó is jó számokat hozna. Nyilván nem Bell-szintű számokat, de jókat.
kishaszi
Az nyilván jobb, ha Bell van, de ha tovább ragaszkodik a +15 millához, akkor menjen csak el, annyit nem ér.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
1db jó draft nem reprezentatív😉Es egy valami itt meg nagyon fontos. Hogy a liga egyik legjobb futojarol beszelunk Bell szemelyeben. Aki akkor is esik elore 5 metert, amikor senki mas nem. Ugyanezzel a fallal lattunk az ujonc connert. Es hat meg kozel sem kesz meg o. Es nagy volt a kulonbseg ahogy korabban irtak bell vs conner kozott.
Mendyt bírtam, de teljesen átlagos volt. A Bus meg olyan rég.volt lassan "nem is emlékezni" :/
kishaszi
Bell kivar es a semmibol is csinal az esetek legnagyobb szamaban 5 yardot. Ami csak rajta mulik. Meg az elkapo kepessege, elkapott yardjai... Mig conner miutan meg meg van mondva neki hova lesz a blokk oda megy be teljes sebesseggel. Ez meg hatalmas kulonbseg.
Es ha lesz egy ujonc qb, akkor azt azert nem szeretnenk pl a ki sem probalt conner ral kezdetni. Es szerintem a liga legjobb futoja megerdemli a jo fizetest. Ez van. Ha nekunk nem kell, akkor ez van. De visszaeses az varhato. Mert conner azert nem a liga legjobb futoja volt draft elott. Mig bell mar akkor is az volt foiskolas szinten.
De penz beszel. Szoval jo lenne ha maradna. Foleg a bizonytalan helyzet miatt, QB. Es meg ha marad is ben egy evre, mar o sem a regi. Es bell hatalmas segitseg neki is. Keressen kevesebbet ben. Tartsak meg bellt. Ha marad ben. Ha nem marad, akkor meg amugy is tobb penzunk lenne bellre nem? Nem tudom mennyi penz szabadul fel stb. De egy ujonc qb kevesebbet keresne mint ben. Ergo lehetne bellt megtartani. A szamokkal es a szerzodessel jatszva.
Nem szeretnem ha ellenunk jatszana pl bell, vagy ha hagynank, hogy elmenjen egy ilyen kaliberu jatekos meg prime koraban. 😊
Foleg most, hogy kell egy korai koros franchise QB. Szoval akar tageljek bellt, vagy hosszabitsanak vele, mert a qb kerdes az egyik legfontosabb dolog szerintem a kovetkezo drafton. Meg akkor is ha marad ben. Es egyszerubb lenne a dolgunk. De hat en nem gm vagyok. Es nem jatszom a szamokkal szamhaborut. De logikailag nem lenne rossz ez. 😊
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Jah neem azt mondtam h kilátástalanok lennénk csak azt h ódzkodnék a Bell-mentes opciótól.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
1db jó draft nem reprezentatív😉Mivel kezdő RB-t kb ötévente kell szerezni, így nyilván nem lehet nagy a mintavétel. Ugyanakkor a következőt állapíthatjuk meg: trédeltünk érte, ha kellett (Bus - Hall of Famer lett), UDFA-n hoztuk (Fast Willie - Pro Bowler lett), 1. körben húztunk (Mendy - átlagos, ami azért messze nem bust) és 2. körben húztunk (Bell - All-Pro). Ez bár mindössze 4, de egyik megoldás sincs negatív tartományban, három pedig kifejezetten pozitív kimenetelű. 😊
Mendyt bírtam, de teljesen átlagos volt. A Bus meg olyan rég.volt lassan "nem is emlékezni" :/
kishaszi
Amikor FA-ről hoztunk RB-t, azok meg nagyon jól sikerültek: cserének hoztunk 2 kezdő kaliberűt Blount és De-Will személyében.
Szóval sztem nagyon is jó érzékkel nyúlunk a poszthoz. 😊
több mint 6 éve
1db jó draft nem reprezentatív😉Mendyt bírtam, de teljesen átlagos volt. A Bus meg olyan rég.volt lassan "nem is emlékezni" :/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Pont ez az Soldi. 5 évente ha ufázunk egy jót de sose RB. Az RB draftjaink meg gyengék. Tradelni se nagyon szoktu nk.Alapból keveset FA-zünk, de a posztot nem az határozza meg, hogy eddig mi volt, hanem hogy mire van szükség. Amúgy Blountot és De-Willt is FA-ről hoztuk, igaz cserének, de mindkettő kezdő szintű volt. Vagy pl Bettisért annó trédeltünk. Ha nem hozunk senkit se FA-ről, se draftról, az azt jelenti, hogy Connerben látják a kezdőt.
kishaszi
Amúgy az sem igaz, hogy nem jók az RB-draftjaink: Bell pl? 😊 De Mendenhall sem volt bust, hanem egy átlagos kezdő RB. Rossznak azért Conner sem tűnik, igaz, kicsi a mintavételi mennyiség a maga 27 carryjével. De ott van UDFA-ként Fast Willie is.
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Pont ez az Soldi. 5 évente ha ufázunk egy jót de sose RB. Az RB draftjaink meg gyengék. Tradelni se nagyon szoktu nk.
több mint 6 éve
Spy
2 337
Moats és Vince, két run stuffer ILB. A két atletikusabb ILB pedig biztosítja őket. Erre kell a jó séma, mert komoly Woodhead és Watson szagot érzek. Remélem, Mitchell lesz, mert bár játékosként nem a szívem csücske, de kommunikációban nagyon kellene Saci helyett. Heyward akármekkora kapitány, nem tud segíteni ebben a falból. És a CIN meccsen elég sok levágott fejű csirke szaladgált a Defensive backfielden alkalmanként.
több mint 6 éve
Spy
2 337
Sztem Bell megy ha nem tag alatt játszik 2018-ban, de az már annyira nem jó egyik félnek sem. Azért a 30M első két évre ott volt neki az asztalon, a gondja a nyelvezet és a garantált volt. 15nél többet nem adunk neki sztem. Ha ilyen OL mögött futott volna a Redman Dwyer páros, most TOP5 one-two punch lennének.De még van vissza 7 meccs.