Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 766
Willkomeen!

Közben egy hibrid csávó, de most az O-ba. Nem nagyon értem mit szeretnénk vele...ha valaki tudja írja
Klemó
Egy 3 downos csóka...nagyon erős....picit alcsonyabb, mint Bell, de a súlyuk megegyezik.
Jól kap el még ráadásnak...úgyhogy ha beépítik a csapatba, jól járhatunk vele. TE/FB poszton, jó sűrű csávó

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Samuels, RB...kifejezetten tetszik a srác..bár még utána kell olvasni
Klaci79
Vagy TE vagy FB... vagy valami 😊

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 786
Willkomeen!

Közben egy hibrid csávó, de most az O-ba. Nem nagyon értem mit szeretnénk vele...ha valaki tudja írja
több mint 7 éve
Samuels, RB...kifejezetten tetszik a srác..bár még utána kell olvasni
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 432 — Steelers fan
Na, kit várunk?
több mint 7 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Mondjuk Soldi a draft alatt elég csöndbe volt! 😊
több mint 7 éve
Köszi! Inkább magyarul írj, elég szegényes az angol tudásom (meg a gépelési).
Német nyelvvizsgám van.
több mint 7 éve
Sziasztok! Péter vagyok Békés megyéből. Több éve követem a fórumot, de ma rá vettem magam, hogy írjak is a fórumba. Eddig csak az eredménykövetőbe írtam. Magamról annyit, hogy 10 éve szurkolok a Steelersnek és a tavalyi tipp játékon 3-dik lettem. Nekem inkább kérdéseim lesznek hozzátok és nem okoskodni próbálok. Remélem befogadtok! Üdv Péter
altoreg79
Welcome on board!
Soldi mindenben segít majd eligazodni 😀
több mint 7 éve
Sziasztok! Péter vagyok Békés megyéből. Több éve követem a fórumot, de ma rá vettem magam, hogy írjak is a fórumba. Eddig csak az eredménykövetőbe írtam. Magamról annyit, hogy 10 éve szurkolok a Steelersnek és a tavalyi tipp játékon 3-dik lettem. Nekem inkább kérdéseim lesznek hozzátok és nem okoskodni próbálok. Remélem befogadtok! Üdv Péter
több mint 7 éve
Érdekes, hogy kihagytuk Genard Avery-t,, aki a klasszik style Timmons volt a drafton, azaz kb 20 yardos körben uralkodik. Helyette elvittünk két hibridet, akik LB/S, illetve S/NCB-re jók. Szerintem ez sémaváltás felé tolódik, kb mint a Falcons LB-sora. Mondjuk egy Devondre Campbell még hiányzik, de tetszik az irány.
Fast Willie
Érdekes, hogy kihagytuk Genard Avery-t,, aki a klasszik style Timmons volt a drafton, azaz kb 20 yardos körben uralkodik. Helyette elvittünk két hibridet, akik LB/S, illetve S/NCB-re jók. Szerintem ez sémaváltás felé tolódik, kb mint a Falcons LB-sora. Mondjuk egy Devondre Campbell még hiányzik, de tetszik az irány.
Fast Willie
Nem sémaváltás ez önmagában. A klasszikus felállásunk így sem volt már többségben pályán. Az a probléma, hogy a TE heavy játékoknál egy ILB-TE matchup missmatch általában. Annak idején Sacit pont ezért is draftoltuk, hogy ebben előrébb lépjünk. A probléma szerintem pont ott van, hogy Saci annyira egyedi volt, hogy ilyen nagyon kevés van. A dime felállásunk viszont tele volt eddig lyukkal, amely válasz lehetne. Így a két szélső corner és a nickel back mellett 3 olyan safety lehet a pályán aki TE-k ellen is feltehetők és a futás ellen is hasznosak lehetnek.

Azt nyilván meglátjuk, hogy ez lesz-e a jó irány. Eredetileg Evansszal nyitottunk volna, így azért az látszik, hogy az alap az ILB sor megerősítése lett volna.

Hja és ha Wilcox eddig nem pakizott volna össze, akkor most már tényleg kezdheti...😊
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 708 — capitaine du château de Vienne 1487
Mit szóltok a Terrell Edmunds és Deion Jones összehasonlításhoz. Kicsit erősebb, kicsit gyorsabb, két kilóval könnyebb embert húztunk. Nálam egyedüli kérdés, hogy milyen a vision, mert a helyezkedése TRE-nek jó!!!
Fast Willie
Állítólag Buccanon akartuk nagyon anno, oda egyazegybe működik a hasonlóság Eds-szel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Fast Willie
Averyt sajnálom...de valóban teljesen eltolódunk a felállásokkal. Lehet klasszik 3-4-4-et már nem is játszunk...persze úgy tűnik, hogy a támadók is erre haladnak...bár persze egy olyan LB mint Saci volt megoldotta ezt a kérdést, de nyilván ilyenre esély sem volt idén...

És egyébként, ha tavaly azt hánytuk a FO szemére, hogy keresi az új Sacit, ahelyett, hogy a sémát módosítanék, akkor most egy szavunk nem lehet.
Klaci79
Ez mondjuk jogos. 😊
több mint 7 éve
Fast Willie
Averyt sajnálom...de valóban teljesen eltolódunk a felállásokkal. Lehet klasszik 3-4-4-et már nem is játszunk...igaz úgy tűnik, hogy a támadók is erre haladnak...bár persze egy olyan LB mint Saci volt megoldotta ezt a kérdést, de nyilván ilyenre esély sem volt idén...

És egyébként, ha tavaly azt hánytuk a FO szemére, hogy keresi az új Sacit, ahelyett, hogy a sémát módosítanék, akkor most egy szavunk nem lehet.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 991
Mit szóltok a Terrell Edmunds és Deion Jones összehasonlításhoz. Kicsit erősebb, kicsit gyorsabb, két kilóval könnyebb embert húztunk. Nálam egyedüli kérdés, hogy milyen a vision, mert a helyezkedése TRE-nek jó!!!
több mint 7 éve
Azt írják a prospect ismertetőben: "Linebacker-szerű mentalitása a futásnál sokat ér, dime felállásoknál mehet is LB posztra, vagy akár nickelként is hasznos a futás ellen."

Eléggé egy irányba mutatnak a dolgok.
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Egy need-et sikerült teljesen eltüntetnünk, teljes sorcsere a biztosító pozícióba, 2 FA + 2 Draft 😊 ez jó

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Aki él és mozog előttünk és ILB need az viszi...😊

Kiser is kiment előttünk pont. Marcus Allen....újabb ember a gyémánt felállásunkba.....lehet klasszikus 3-4 nem is lesz?
több mint 7 éve
Szóval a megfejtés Deion Jones volt. Ergo Edmunds ILB lesz, Marcus Allen meg SS
több mint 7 éve
M. Allen S
több mint 7 éve
Jewell-t kivitte a Broncos...
több mint 7 éve
Igor megfejtette az eredménykövetőben.
több mint 7 éve
Keresztrejtvény. Terrell Edmunds vs ?

magasság: 6'1 vs 6'1
súly: 217 font vs 222 font
kézméret: 32 3/4 vs 32 1/2
40 yard dash: 4.47 vs 4.59
vertical jump: 41.5 vs 33 inch
broad jump: 134 vs 120 inch

Ki a másik?
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 708 — capitaine du château de Vienne 1487
Na emberek akkor kezgyünk el szokni
 mobile.twitter.com/CowboyFB/status/990046911397740544/video/1

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Nem lehetne, hogy 25 hozzászólás helyett, irtok egy összefoglalót, Gabi? Ez nem egy elő eredménykövető. Oldalakon keresztül meg ezt olvasni...
Klaci79
Hat az eredmeny kovetoben nem gondoltam, hogy ki lehet vesezni kit hogy huz a steelers. Szoval ezert irtam fokent ide. Es gondoltam, mivel steelers topic csak lehet irni hogy kit huzunk vagy reagalni hogy kit hoztunk. De bocsi ha ez mast zavart. Eloben az eredmenykovetoben percenkent ment a pickek hivasa es a tobbiek elemzese. Ezert irtam ide. Mert ez csak steelersre tartozik. Es amott 30 iras jelent meg 1 mp alatt es mar nem a steelersrol hanem a kovetkezo, vagy a 2 vel kesobbi pickrol. Bocsi erte. Es Tenorx ot is itt akartam kerdezni, meg a velemenyet.

De most mar nem lesz igy mert nem lesz ugysem ertelme kovetni vagy izgulni vagy elemezni ki jon. Innentol mindenki meg nagyobb lutri. Szoval irni sem fogok szinte semmit. Deal? Es mindenki boldog lesz. Foleg hogy 3 honapig ugysem lesz szinte semmi.

Es rovid lesz az irasom (nem hosszu) es napokig sem lesz ugyanaz (Mindig mas butasagot irok majd). Haha : )

(Utoirat: De azert kinacsisagbol atmentem az elso csapathoz, aki a csapatforumban legelol volt, hogy ok irtak e ugyanigy a draft alatt. Colts volt ez es igen. Pont ugy mint az eredmenykovetoben. De megertem. Es nem fogok. )

Szerkesztette: gabor25