NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
De hol van Soldi?
több mint 7 éve
Nem lehetne, hogy 25 hozzászólás helyett, irtok egy összefoglalót, Gabi? Ez nem egy elő eredménykövető. Oldalakon keresztül meg ezt olvasni...Én már őt el sem olvasom. Hosszú, és napokig ugyanaz.
Klaci79
több mint 7 éve
Igen, Hubbard elment, Hawkins ott van és ő komolyabb prospect volt anno 4. körösként. Nekem pont ez a gondom. Rengeteget kell tanulnia és ha hozunk is itt valakit, azért az gáz, hogy az O-ba hozunk.Nekem Mason Rudolph és James Washington A+ választások. Hát cirka az lett volna a terv, hogy a 3. körünkkért felmegyünk Evansért és hozzuk az utóbbi kettőt.Hát azért ez egy picit túlzás, a kezdő az ok, de így hogy Hubbard elment, Hawkins-on kívül nincs értelmezhető csere OT a rosteren (akinek eddig van 1 snap-je), szóval azért ő is elfért itt
Más körökben egy ilyen QB simán első körös, vagy annak a vége. Idén nagy volt a class és csúszott. Szerintem őt el kellett hozni. Washington pedig talán az első számú WR célpontunk is volt Bryant elvesztésével. Egy vertikal threat, ráadásul Rudolph ismeri őt mint a tenyerét.
Ami viszont gáz az Okorafor. Szinte érződik, hogy nem készültünk 4 választásra az első két napon. Finoman fogalmazva is egy reach és csakis az a magyarázat, hogy hoztuk, hogy nincs 4. körünk. Amit végképp nem értek, az az OL annyira komplett, hogy lehet, hogy PS-be kerülhet, vagyis elvihetik tőlünk. Nekem ő C grade és még akkor is, ha Munchak valamit nyilván látott benne és benne azért bízhatunk.
Edmunds: B-
Rudolph: A+
Washington: A
Okorafor: C
Klemó
kriSTEELan
több mint 7 éve
Nem lehetne, hogy 25 hozzászólás helyett, irtok egy összefoglalót, Gabi? Ez nem egy elő eredménykövető. Oldalakon keresztül meg ezt olvasni...
több mint 7 éve
Nekem Mason Rudolph és James Washington A+ választások. Hát cirka az lett volna a terv, hogy a 3. körünkkért felmegyünk Evansért és hozzuk az utóbbi kettőt.Hát azért ez egy picit túlzás, a kezdő az ok, de így hogy Hubbard elment, Hawkins-on kívül nincs értelmezhető csere OT a rosteren (akinek eddig van 1 snap-je), szóval azért ő is elfért itt
Más körökben egy ilyen QB simán első körös, vagy annak a vége. Idén nagy volt a class és csúszott. Szerintem őt el kellett hozni. Washington pedig talán az első számú WR célpontunk is volt Bryant elvesztésével. Egy vertikal threat, ráadásul Rudolph ismeri őt mint a tenyerét.
Ami viszont gáz az Okorafor. Szinte érződik, hogy nem készültünk 4 választásra az első két napon. Finoman fogalmazva is egy reach és csakis az a magyarázat, hogy hoztuk, hogy nincs 4. körünk. Amit végképp nem értek, az az OL annyira komplett, hogy lehet, hogy PS-be kerülhet, vagyis elvihetik tőlünk. Nekem ő C grade és még akkor is, ha Munchak valamit nyilván látott benne és benne azért bízhatunk.
Klemó
több mint 7 éve
Nekem Mason Rudolph és James Washington A+ választások. Hát cirka az lett volna a terv, hogy a 3. körünkkért felmegyünk Evansért és hozzuk az utóbbi kettőt.Más körökben egy ilyen QB simán első körös, vagy annak a vége, ebben a classban mondjuk második. Idén nagy volt a class és csúszott. Szerintem őt el kellett hozni. Washington pedig talán az első számú WR célpontunk is volt Bryant elvesztésével. Egy vertikal threat, ráadásul Rudolph ismeri őt mint a tenyerét.
Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Szóval rossz szögből nézzük. Mindenki azt hiszi, hogy a SB windows miatt lehetetlen nagy needre átloholunk majd a drafton mindent feladva. Lehet ez volt a terv, csak kivitték az emberünket, s a Bé planba pedig valahol a day3ban csücsül egy LB. Mindazonáltal a jövőt tekintve nagyon okosan jártunk el. Bár bárhova húzunk mindenhol erősítés történt volna a 2019es keretet nézve.Szóval maximálisan felkészültünk a Ben utáni életre, a Washington/Rudolph duó egy már kiforrott páros, bármikor pályára lehet küldeni, nem kell chemistryt várni. Ehhez csak hozzátesz a meglévő Juju/Brown - tehát brutális passzorientált offenz várható a jövőben, ehhez pedig nem fogunk plusszban már hozzátenni, hanem elég Conner is. S hogy elég bő legyen majd a kabát kifiléztül a minden Oline legpénzesebb méregfogát az LT posztot is. Továbbra sem szándékozunk elherdálni ott a pénzünket, pögögjön csak ott small budget.
Szerintem jó vízió, s biztos már van egy másik vízió is a Dben, csak még mi nem látjuk, megvárnám még a harmadik napot, hogy mit akarunk kezdeni a runD működésével kapcsolatban, lehet nem az ILB lesz a megoldás, hanem DT, de majd lássuk.
Előre fijjug, éjjen az Okistate!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Vitték jeffersont. Lobotómia után megvan a burfict utód.Ja, amúgy nem is kéne. Csak azért vittük, hogy veletek kiszúrjunk... C'mon man
no flacco
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
Mas ugy latszik sacival nem csak en ereztem igy, ahogy kisetalt behivni a pickunket. Let me say first that I’m thrilled Ryan Shazier was able to walk across the stage last night to announce the Steelers’ pick. On the night he got injured, it really didn’t look like he’d ever be able to do that. But I’m also having trouble viewing this as an inspirational story.
Mar masra hasznaljak mint foci. Es ez sajnalatos. Bemutatjak, hogy nezzetek, ha kitartotok talan megint tudtok jarni. De alapbol nem kellett volna ezen vegigmennie. De es csak nfl reklam, hogy latjatok sulyos serulesbol is visszatert. Csak azt nem mutatjak hogy hogy es ezutan hogy lesz vele. 😓
Csak mar ezzel egyre kevesebb embert lehet megetetni, hogy biztonsagi a foci. Es nem lehet tul nagy bajod...
www.si.com/extra-mustard/2018/04/27/friday-hot-clicks-nfl-draft-ryan-shazier
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Na akkor megvan e a c+(b------) elso harom kor a drafton nekunk? Vagy ki mit gondol? Biztos tudjak mit csinalnak, csak gaz hogy innen nem lehet latni. Kivulrol. Es nincs kezdo ILB, vagy ha van is egy S bol lesz atkepezve. Ha persze sikerul. Jol jart az offense. A def meg rendesen benezte ezt eddig. Melyik is volt a jobb csapat egyseg? Jo ertem persze, hogy az off is docogosen indult be, de a deff meg nem alitott meg senkit saci nelkul. Es hogy most jottek oda tackle kepes emberek, az jo meg hogy egy S az is jo. De hogy ilb nem az gaz. Es az off jo lehet, de nem ezzel a def el. Mindegy. Ez van. Legalabb egy ilb nagy keres lett volna. Egy OT helyett? Vagy valami...Nem. De hat ez van. Az okosok ugyis jobban tudjak, vagy jobban tulagyaltak. Nehogy valaki is tudja, hogy van ilb needunk.
több mint 7 éve
Hubbard ment, gilbert meg tul sokat serult. Talan ezert. De azert azt jo lenne ha tudnank, hogy van az off side on kivul deff side of the ball too. Mert nem ugy tunik mintha ezt tudnank. Ja persze def heavy draft. Haha.
több mint 7 éve
Ő lesz az új ilb. Elég lesz keresztbe feküdnie a pályán.
több mint 7 éve
vagy Front Office ozni... lol...
több mint 7 éve
na most mar lehet qva nyizni...
több mint 7 éve
Mondanam hogy ki lenne a jo, ha neznek egyetemi focit. De mivel nem ismerem oket, igy nekem mindegy ki jonne. Csak megbizhato, jo utkozo def vezer, es mike ilb legyen. Nem kell saci. De megbizhato, jo eszu, es legyen atletikus. Mert a mi felallasainkban kozeprol kell kierni az ilb nek sokat. Vagy TE t fedezni. Stb. Meg akkor szoljatok ha bilibe logott mar a kezem es felebredtem. De a ketto s bol egyik felig lb/s t fog jatszani. Ezek utan remelem ha mar kihoztuk. : )
több mint 7 éve
Szerintem meg megint egy erdekesseg. Csak hogy ne talaljuk el soha.. : )
több mint 7 éve
Szerintem Avery vagy Kiser jön.
több mint 7 éve
Ugy latom kivittek a leendo TE nket...
több mint 7 éve
Én remélem, Ben legalább 3 évig tolja még. Rogers is kivárta az idejét.persze en is szeretnem. De ha leserul, vagy ha mar beleun, vagy a teste un bele a sok utesbe stb. Vagy a csaladja lesz fontosabb, siman visszavonulhat akar jovore is. Ben troy ward harrison warrior voltak a regi csapatbol a kedvenceim. Mar csak ben van. Jo lenne ha... Nem irom le nem akarom elszolni...
no flacco
több mint 7 éve
Én remélem, Ben legalább 3 évig tolja még. Rogers is kivárta az idejét.
több mint 7 éve
Vitték jeffersont. Lobotómia után megvan a burfict utód.
több mint 7 éve
Ez viszont erdekes, hogy akkor a ben 3 eves jatek csak kodosites lehetett. Nehogy tudjak hogy qbt is szeretnenk. Mondjuk miutan azt mondta visszavonul, utana mar gondoltam, hogy minden evben beadhatja az unalmasat, mind az osszetort teste, mind az hogy meg epen es kb egeszsegesen szeretne kiszallni. En annak orulok hogy probaljuk megtalalni idoben a 2. szamu qbt most. Aztan meg a kesobbi fr qbt. De a wr johetett volna 3. korben. Mindegy. Meg van egy valasztas. Es johet a csoda rb. Es ilb ugysem kell. Lol.
több mint 7 éve
Tényleg azok!Ezt most melyikre irtad... Csak hogy tiszta legyen.. Koszi.
no flacco
több mint 7 éve
Tényleg azok!