Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Csak magunkal kell foglalkozni, de ,eléggé idegesit' h a Patsnek nagyon feljavult a #D! Mondjuk jó #O-val nem is tudom mikor találkoztak!A Patsnél simán kísérleteztek a D-vel az elején, próbáltak egy rendszeridegen sémát (CB zónázás Butlerrel és Gilmore-ral, DMC a zónaváltásokra figyelt, sokkal több önálló cover feladattal stb.) az arra nem illő emberekre kreálni BB-ék, hátha több védelmi felállást is begyakorolnak, csak nem működött eléggé, vagy inkább látványosan szenvedtek. Simán belefér nekik, annyira gyenge az a csoport (vagyis idővel a Fins, a Bills és a Jets is állandóan összeomlik magától). Ettől a sémát egy meccs adott periódusában simán előveszik, ha Darth szerint az a hasznos.
steelwolf
Az a séma a mi "elit" O-nknak szólt szerintem, mert BB meg akarja spórolni, hogy AB84-et duplázni kelljen safety-vel, mert most sokkal több használható fegyverünk és opciónk van. [Normális WR2 Jujuval, lehet flikk-flakkozni Bryant-tel, aki sebességből bárkit ver bármelyik pozícióból (sztem egyébként hiba nem a LoS közelébe tenni őt és a labdát korán a kezébe adni, amit talán most már kapisgálunk), középen egy csomó célpont + Bell kimozgatása] Ezt normális emberezéssel azért nehéz megoldani, főleg amennyi sérültjük van. Butler egyébként szokta limitálni AB-t, de sztem most Brown még kiugróbb, mint eddig bármikor, mert Ben magához képest sokáig szarabb volt, mégis dominálta a CB-ket Tóni.)
A Pats D pedig a RZ-ban nagyon durva, amikor beszűkül a terület, mi meg éppen ott vagyunk általában billegősek. Smashmouth-ot kell ellenük tolni Bell-lel, mert szerintem a DL-jükben nincs elég tömeg, de passzal nehéz verni őket, ha nagyon szűkülnek az ablakok és hát Ben sem egy preciziós lézer mostanság.
több mint 6 éve
Saci, Haden és Mata mellett ezúttal AB sem edzett, Watt pedig limitált volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Valószínűleg Moats kezd Saci helyén.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Vaspor
83
Nem érdekel, hogy játszik-e újra, de az igen, hogy újra képes legyen járni. Nem lesz olyan csapat, amely annyira akarna idén SB-t nyerni, mint mi. Most már meg is van melyik mezem lesz meg. Ez most már kötelező. Laci, kérdezted itt pár napja akart-e valaki rendelni. Én akartam anno és most is....Csatlakozom #2
Klemó
több mint 6 éve
Klemó
5 667
Nem érdekel, hogy játszik-e újra, de az igen, hogy újra képes legyen járni. Nem lesz olyan csapat, amely annyira akarna idén SB-t nyerni, mint mi. Most már meg is van melyik mezem lesz meg. Ez most már kötelező. Laci, kérdezted itt pár napja akart-e valaki rendelni. Én akartam anno és most is....
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Michele Steele @ESPNMicheleJust got off phone w neurologist Dr Anthony Alessi, who consults w NFLPA, asked him what he makes of Shazier's spinal stabilization surgery. "It's not good...We're not going to see him this season. He may not play football again."
több mint 6 éve
Lehet ez jót is jelenthet. Nem.tudni. Dezső mit mond az ideggyógyász ismerősöd erre?Azt, hogy nem ment viszza a duzzanat, ezért hogy ne roncsolja az ideget a nyomás, csináltak neki helyet. De jugye egyik gerincműtét vonzza a másikat, sajna....
polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Gizinéni
522
Lehet ez jót is jelenthet. Nem.tudni. Dezső mit mond az ideggyógyász ismerősöd erre?A beavatkozás nem jó jel a jövőre nézve. Ez annyit tesz, hogy organikus regenerálódás nem működik, be kellett avatkozni a gyógyulási folyamatba. Nem kecsegtető a helyzet, per pillanat kevés az esélye, hogy valaha is pályára lép újra. 😕
polamalu
több mint 6 éve
Lehet ez jót is jelenthet. Nem.tudni. Dezső mit mond az ideggyógyász ismerősöd erre?Az biztos, hogy az a legjobb, ha nem szükséges műtét.
polamalu
több mint 6 éve
Lehet ez jót is jelenthet. Nem.tudni. Dezső mit mond az ideggyógyász ismerősöd erre?
több mint 6 éve
Ajjaj: "spinal stabilization" műtétet hajtottak végre Sacin előző este.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Csak magunkal kell foglalkozni, de ,eléggé idegesit' h a Patsnek nagyon feljavult a #D! Mondjuk jó #O-val nem is tudom mikor találkoztak!Azért volt is honnan. Már amikor az elején a leggyengébb D#-juk volt lehetett tudni hogy ez nem reális. Itt azt kell megverni aki szembe jön. Majd a meccs után tudni fogjuk hol is állunk, de addig meg egy mindig fontos Ravens, ahol könnyen elcsuszhatunk egy banánhéjon.
steelwolf
több mint 6 éve
Csak magunkal kell foglalkozni, de ,eléggé idegesit' h a Patsnek nagyon feljavult a #D! Mondjuk jó #O-val nem is tudom mikor találkoztak!
több mint 6 éve
Ahogy Tomlint kárhoztattam a gyenge csapatok elleni gyalázatos felkészülésért a korábbi években, úgy nyilván érdemei is komolyak abban, hogy idén összekapja a brigádot a szünetben. Amúgy az elmúlt hónapban én Haleyvel is elégedett vagyok, de ezt írtam is, hogy nekem tetszik most a play calling. És kellenek persze olyan vezérek is, mint Heyward, Ben, stb.És ebben Tomlin-t látod a kulcsnak? Mert nem Haleyt ezt tudjuk. A védelmi séma sem makulátlan, mint tudjuk..Azért ezt az elvárható kategóriát Tomlin erős keretű csapatainak elég sokszor nem sikerült megugrania a múltban...Nekem az elit csapat ismérve nem a pontkülönbség, hanem hogy nem ássa magát be olyan mélyre amiből csak elit halftime adjustmentekkel és Al Pacino-i locker room speech-ekkel lehet kimászni.Azért ha megnézed mekkora cérnaszálon múlt az utóbbi meccseken az a győzni tudás...Boz és Brown clutch ezt adom. A def azonban csak egy-egy stopra tudott összeállni. Ez elég lett végül. De kellett hozzá az ellenféltől egy ki nem kényszerített hiba is...Sztem a Bengals találta és találja meg ellenünk a módját, hogy kikapjanak. Az öltöző egyben van, ez kétségtelenül Tomlin erénye (is de amit Heyward és BB tol a pályán és a szélén is, az komoly).Pont az a lényeg, hogy idén megoldjuk, ezért lettünk - sztem - elitcsapat. Tavaly ha szarok voltunk, azok is maradtunk és kikaptunk. Idén ha szarok vagyunk, akkor összeállunk és nyerünk. Ez azért elég markáns különbség. De nézd a Patset. A Pats sem mindig játszik szuper jól, múlt héten ők is nagyot szenvedtek az első félidőben. "Find the way to Win" - a Pats és sztem valamennyi elitcsapat ebben jó. Nem attól elit, hogy vkit elkennek 25-tel.
A PHI-LA meccset én is érdeklődve várom, de az a SEA aznap sokak száját elkente volna..
Spence-et meg bírtam, örülök neki...
Spy
Soldados
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
És ebben Tomlin-t látod a kulcsnak? Mert nem Haleyt ezt tudjuk. A védelmi séma sem makulátlan, mint tudjuk..Azért ezt az elvárható kategóriát Tomlin erős keretű csapatainak elég sokszor nem sikerült megugrania a múltban...Nekem az elit csapat ismérve nem a pontkülönbség, hanem hogy nem ássa magát be olyan mélyre amiből csak elit halftime adjustmentekkel és Al Pacino-i locker room speech-ekkel lehet kimászni.Azért ha megnézed mekkora cérnaszálon múlt az utóbbi meccseken az a győzni tudás...Boz és Brown clutch ezt adom. A def azonban csak egy-egy stopra tudott összeállni. Ez elég lett végül. De kellett hozzá az ellenféltől egy ki nem kényszerített hiba is...Sztem a Bengals találta és találja meg ellenünk a módját, hogy kikapjanak. Az öltöző egyben van, ez kétségtelenül Tomlin erénye (is de amit Heyward és BB tol a pályán és a szélén is, az komoly).Pont az a lényeg, hogy idén megoldjuk, ezért lettünk - sztem - elitcsapat. Tavaly ha szarok voltunk, azok is maradtunk és kikaptunk. Idén ha szarok vagyunk, akkor összeállunk és nyerünk. Ez azért elég markáns különbség. De nézd a Patset. A Pats sem mindig játszik szuper jól, múlt héten ők is nagyot szenvedtek az első félidőben. "Find the way to Win" - a Pats és sztem valamennyi elitcsapat ebben jó. Nem attól elit, hogy vkit elkennek 25-tel.
A PHI-LA meccset én is érdeklődve várom, de az a SEA aznap sokak száját elkente volna..
Spy
Soldados
több mint 6 éve
Azért ezt az elvárható kategóriát Tomlin erős keretű csapatainak elég sokszor nem sikerült megugrania a múltban...Nekem az elit csapat ismérve nem a pontkülönbség, hanem hogy nem ássa magát be olyan mélyre amiből csak elit halftime adjustmentekkel és Al Pacino-i locker room speech-ekkel lehet kimászni.Azért ha megnézed mekkora cérnaszálon múlt az utóbbi meccseken az a győzni tudás...Boz és Brown clutch ezt adom. A def azonban csak egy-egy stopra tudott összeállni. Ez elég lett végül. De kellett hozzá az ellenféltől egy ki nem kényszerített hiba is...Sztem a Bengals találta és találja meg ellenünk a módját, hogy kikapjanak. Az öltöző egyben van, ez kétségtelenül Tomlin erénye (is de amit Heyward és BB tol a pályán és a szélén is, az komoly).Pont az a lényeg, hogy idén megoldjuk, ezért lettünk - sztem - elitcsapat. Tavaly ha szarok voltunk, azok is maradtunk és kikaptunk. Idén ha szarok vagyunk, akkor összeállunk és nyerünk. Ez azért elég markáns különbség. De nézd a Patset. A Pats sem mindig játszik szuper jól, múlt héten ők is nagyot szenvedtek az első félidőben. "Find the way to Win" - a Pats és sztem valamennyi elitcsapat ebben jó. Nem attól elit, hogy vkit elkennek 25-tel.
Spy
több mint 6 éve
Állj, nem írtam le az Eagles-t, csak pont azt jeleztem, hogy a kiélezett meccseken nem sokat számít, hogy néhány gyenge csapatot hülyére vertél. Az Eagles-nek sztem most pont ilyen szoros meccsekre és akár kudarcokra van szüksége, hogy a PO-ban jók legyenek. (Amúgy még túl rutintalanok, én ezért nem gondolom, hogy odaérnek majd, aztán persze rámcáfolhatnak)érdekes hogy magatoktól simán elfogadnál pár lényegtelen vereséget akár de azzal hogy az igencsak kényelmes helyzetben lévő Philly ( nüanszokon múlott attól még hogy a vége simának tűnik) kikap az élethalál meccset játszó Seahawks rettegett stadionjában őket egyből leírod..Azért a NE hátralévő meccseit tekintve szükség lesz arra a 3 jelentéktelen meccsre, hogy a tiebrakerre szükség legyen velük szemben. A PIT meg nagyjából -mérleget nem tekintve- minden meccs előtt zsírkirályesélyes a meccsen meg hm...perverz felfogás nálad ez az elitizmus, most hogy leírtad mit értesz alatta, már értem miért értékelünk ennyire másként 😊 (bár Arians kapcsán sejtettem eddig is).Persze, attól még meg kell nyerni, csak az elvárható kategória.
Egyébként nem gyújtósként, de Boswell cikk érdekes a steelers.com-on. Ugye a meccsnyerő FG előtti offside egy speciális fagyasztási módszer a Kicker részére, Mint írgyák, több csapat használta már. Gyakorlatilag a labda után a védőbe is belerúgott Boz. Ugyan Berry látta, hogy jön, próbálta nem letenni a labdát, hátha sípolnak, de az ugye csak QB-knak jár, ha nincs blokkoló a vétkes és a QB között. Szóval teljesen legális kontakt a rúgó lábbal, mivel először a labdával kontaktál. Gondolom, így próbálják megzavarni a rúgót a spec Coord-ok, hacsak pár másodpercre is. Mondta kicsit sajgott a lába utána, de az eredményt tudjuk. Csak egy offside anatómiája, meg egy példa, hogy milyen eszközök vannak, amiket mi nézők nem látunk/veszünk észre/ismerünk. Legalábbis én nem gondoltam bele, míg nem olvastam. Offside-5yd-re-rekick.
Spy
És valóban, sztem a győzni tudás a legfontosabb tulajdonság. És korábban mi ezt nem tudtuk. Most azt látom, hogy amikor kell, mindkét egység tud győzni, ki tudja segíteni a másikat. Végre kohézió van. Nekem nem attól lesz elit egy csapat, hogy 20-30 pontokkal agyonver egy gyenge csapatot, hanem attól, hogy nehézségek ellenére is nyerni tud, és akkor a legjobb, amikor a legjobban kell. Nézd meg az Eagles-t, nem volt értékelhető ellenfele, mindenkit hülyére vert, és így mindenki el volt tőle ájulva, aztán jött egy komoly ellenfél, amely még megtizedelve is simán nyert a Sasok ellen.
Soldados
úgy hogy azért Nektek sem volt túl sok értékelhető ellenfeletek (a Vikessal is megnézném most mire mennétek pl)
yooker
Én jobban szeretem, ha kiélezett meccsen nyersz, az mutatja a mentális erőt, az készít fel a nagy meccsekre. amúgy magunktól azért fogadok el EGY vereséget, mert az nem számít, mivel az belefér és kizárólag a Pats-meccs dönt az 1. seedről. Az Eagles most ezzel a vereséggel szvsz már csak 2. seeden van, szóval nekik annyira nem volt mindegy és egy Rams elleni vereséggel már 2-ben sem lesznek.
Amúgy én nem panaszkodom, voltak szép skalpok: ilyen a Vikes, az 5-0-s Chiefs, a Ravens-t mindig jó verni, a Titans is 8-4 jelenleg, de 50%-os a Lions és a Packs is. Szóval habár valóban nem volt felettébb nehéz a schedule (ez az AFC-ben lehetetlen is), azért 12 meccsből, csak 5 volt negatív mérlegű csapat ellen.
Ezzel szemben a Philly (és erről nem tehetnek) eddig mindössze két pozitív mérlegű csapattal találkozott, amin 1-1 W és L (nálunk 3-1). De az 50%-osok ellen is 2-1 a mérlege (nálunk 3-0).
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Spy
2 337
Kis türelmet februárig 😊érdekes hogy magatoktól simán elfogadnál pár lényegtelen vereséget akár de azzal hogy az igencsak kényelmes helyzetben lévő Philly ( nüanszokon múlott attól még hogy a vége simának tűnik) kikap az élethalál meccset játszó Seahawks rettegett stadionjában őket egyből leírod..Azért a NE hátralévő meccseit tekintve szükség lesz arra a 3 jelentéktelen meccsre, hogy a tiebrakerre szükség legyen velük szemben. A PIT meg nagyjából -mérleget nem tekintve- minden meccs előtt zsírkirályesélyes a meccsen meg hm...perverz felfogás nálad ez az elitizmus, most hogy leírtad mit értesz alatta, már értem miért értékelünk ennyire másként 😊 (bár Arians kapcsán sejtettem eddig is).Persze, attól még meg kell nyerni, csak az elvárható kategória.
Egyébként nem gyújtósként, de Boswell cikk érdekes a steelers.com-on. Ugye a meccsnyerő FG előtti offside egy speciális fagyasztási módszer a Kicker részére, Mint írgyák, több csapat használta már. Gyakorlatilag a labda után a védőbe is belerúgott Boz. Ugyan Berry látta, hogy jön, próbálta nem letenni a labdát, hátha sípolnak, de az ugye csak QB-knak jár, ha nincs blokkoló a vétkes és a QB között. Szóval teljesen legális kontakt a rúgó lábbal, mivel először a labdával kontaktál. Gondolom, így próbálják megzavarni a rúgót a spec Coord-ok, hacsak pár másodpercre is. Mondta kicsit sajgott a lába utána, de az eredményt tudjuk. Csak egy offside anatómiája, meg egy példa, hogy milyen eszközök vannak, amiket mi nézők nem látunk/veszünk észre/ismerünk. Legalábbis én nem gondoltam bele, míg nem olvastam. Offside-5yd-re-rekick.
Spy
És valóban, sztem a győzni tudás a legfontosabb tulajdonság. És korábban mi ezt nem tudtuk. Most azt látom, hogy amikor kell, mindkét egység tud győzni, ki tudja segíteni a másikat. Végre kohézió van. Nekem nem attól lesz elit egy csapat, hogy 20-30 pontokkal agyonver egy gyenge csapatot, hanem attól, hogy nehézségek ellenére is nyerni tud, és akkor a legjobb, amikor a legjobban kell. Nézd meg az Eagles-t, nem volt értékelhető ellenfele, mindenkit hülyére vert, és így mindenki el volt tőle ájulva, aztán jött egy komoly ellenfél, amely még megtizedelve is simán nyert a Sasok ellen.
Soldados
úgy hogy azért Nektek sem volt túl sok értékelhető ellenfeletek (a Vikessal is megnézném most mire mennétek pl)
yooker
több mint 6 éve
Spy
2 337
Azért ezt az elvárható kategóriát Tomlin erős keretű csapatainak elég sokszor nem sikerült megugrania a múltban...Nekem az elit csapat ismérve nem a pontkülönbség, hanem hogy nem ássa magát be olyan mélyre amiből csak elit halftime adjustmentekkel és Al Pacino-i locker room speech-ekkel lehet kimászni.Azért ha megnézed mekkora cérnaszálon múlt az utóbbi meccseken az a győzni tudás...Boz és Brown clutch ezt adom. A def azonban csak egy-egy stopra tudott összeállni. Ez elég lett végül. De kellett hozzá az ellenféltől egy ki nem kényszerített hiba is...Sztem a Bengals találta és találja meg ellenünk a módját, hogy kikapjanak. Az öltöző egyben van, ez kétségtelenül Tomlin erénye (is de amit Heyward és BB tol a pályán és a szélén is, az komoly).Azért a NE hátralévő meccseit tekintve szükség lesz arra a 3 jelentéktelen meccsre, hogy a tiebrakerre szükség legyen velük szemben. A PIT meg nagyjából -mérleget nem tekintve- minden meccs előtt zsírkirályesélyes a meccsen meg hm...perverz felfogás nálad ez az elitizmus, most hogy leírtad mit értesz alatta, már értem miért értékelünk ennyire másként 😊 (bár Arians kapcsán sejtettem eddig is).Persze, attól még meg kell nyerni, csak az elvárható kategória.
Spy
Soldados
több mint 6 éve
érdekes hogy magatoktól simán elfogadnál pár lényegtelen vereséget akár de azzal hogy az igencsak kényelmes helyzetben lévő Philly ( nüanszokon múlott attól még hogy a vége simának tűnik) kikap az élethalál meccset játszó Seahawks rettegett stadionjában őket egyből leírod..Azért a NE hátralévő meccseit tekintve szükség lesz arra a 3 jelentéktelen meccsre, hogy a tiebrakerre szükség legyen velük szemben. A PIT meg nagyjából -mérleget nem tekintve- minden meccs előtt zsírkirályesélyes a meccsen meg hm...perverz felfogás nálad ez az elitizmus, most hogy leírtad mit értesz alatta, már értem miért értékelünk ennyire másként 😊 (bár Arians kapcsán sejtettem eddig is).Persze, attól még meg kell nyerni, csak az elvárható kategória.
Spy
Soldados
több mint 6 éve
Spy
2 337
www.sandiegouniontribune.com/sports/profootballdoc/sd-sp-pfd-ryan-shazier-pittsburgh-injury-news-1207-story.htmlIgen, ezúttal nem igaz a no news is good news...de reméljük, hogy diszkrécióról van szó csupán.
gabistar
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
több mint 6 éve
Azért a NE hátralévő meccseit tekintve szükség lesz arra a 3 jelentéktelen meccsre, hogy a tiebrakerre szükség legyen velük szemben. A PIT meg nagyjából -mérleget nem tekintve- minden meccs előtt zsírkirályesélyes a meccsen meg hm...perverz felfogás nálad ez az elitizmus, most hogy leírtad mit értesz alatta, már értem miért értékelünk ennyire másként 😊 (bár Arians kapcsán sejtettem eddig is).Persze, attól még meg kell nyerni, csak az elvárható kategória.
Spy
Szerkesztette: Soldados
több mint 6 éve
Spy
2 337
Azért a NE hátralévő meccseit tekintve szükség lesz arra a 3 jelentéktelen meccsre, hogy a tiebrakerre szükség legyen velük szemben. A PIT meg nagyjából -mérleget nem tekintve- minden meccs előtt zsírkirályesélyes a meccsen meg hm...perverz felfogás nálad ez az elitizmus, most hogy leírtad mit értesz alatta, már értem miért értékelünk ennyire másként 😊 (bár Arians kapcsán sejtettem eddig is).Egyébként nem gyújtósként, de Boswell cikk érdekes a steelers.com-on. Ugye a meccsnyerő FG előtti offside egy speciális fagyasztási módszer a Kicker részére, Mint írgyák, több csapat használta már. Gyakorlatilag a labda után a védőbe is belerúgott Boz. Ugyan Berry látta, hogy jön, próbálta nem letenni a labdát, hátha sípolnak, de az ugye csak QB-knak jár, ha nincs blokkoló a vétkes és a QB között. Szóval teljesen legális kontakt a rúgó lábbal, mivel először a labdával kontaktál. Gondolom, így próbálják megzavarni a rúgót a spec Coord-ok, hacsak pár másodpercre is. Mondta kicsit sajgott a lába utána, de az eredményt tudjuk. Csak egy offside anatómiája, meg egy példa, hogy milyen eszközök vannak, amiket mi nézők nem látunk/veszünk észre/ismerünk. Legalábbis én nem gondoltam bele, míg nem olvastam. Offside-5yd-re-rekick.