Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Szerintem az egész a Red Zone Offensünknél botlik meg és ebből ered mindennek a problémája

Több éve nem tudunk támadásokat befejezni, itt is a 9 pont volt az, ami ami arra késztette Bent, hogy többet passzoljon és elszakadjunk egy TD-vel, vagy kapaszkodjunk az eredmény után, és ahogy Soldi írta, egy sok paszos játék a JAGS D ellen magával hozta az INT-eket is (az ötből 2-3 INT simán tipped bal volt, nem csak Ben hibája, hanem a D erénye is)

És a RZ Offensünk töketlenkedése szerintem a Haley takaroggy kategória, mert olyan helyzetbe hozza a meccs további részében a csapatot, hogy hibákba kényszeríti bele magát mindenki.

Visszanézve a passzokat zseniális passzok és elkapások voltak Ben-AB fronton, és sokszor Bell is elkapóként mentette a helyzetet, de a hívások, és a gameplan, és a félidei elemzések-fordítások még mindig hiányosak.

Sok csapatnál látjuk azt, hogy félidő után tudnak alkalmazkodni az első félidőben látottakhoz, de mi mindig szarul jövünk ki ebből, nincs érdemi változás a játékunkban, esetleg még rosszabb döntéseket hozunk. Nem egyszer hangzott el idén, hogy már megint "bent maradtunk az öltözőben".

Tomlin és TH teljes mértékben a felelős nálam ezért, és ebből adódik Ben, AB és a többiek frusztrációja, teljesítési kényszere és a hibák is.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért BB akármilyen mélyen is van LJ-t, mint lehetséges opciót felhozni, több mint butaság.
laby
Nah, és mégis miért több mint butaság? Talán meccseket veszítene el LJ? Vagy lehet 5 olyan meccs egymás után, amiből 4szer azt nyilatkozza, hogy szar volt? Nyilván eretnekség, de BB-t ilyen rosszul meg soha nem láttam játszani, és mindezt hétről hétre tetézi. A saját nyilatkozatai szerint hangsúlyozom.
Klaci79
BB mindig magát ostorozta egy-egy vereség után. A jelenlegi BB és fényévekkel jobb, mint LJ. Ez nem kérdés. Eddig nem játszott katasztrofálisan, ez volt az első ilyen meccs. LJ szerepeltetése nem téma és nem is lehet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azért BB akármilyen mélyen is van LJ-t, mint lehetséges opciót felhozni, több mint butaság.
laby
Nah, és mégis miért több mint butaság? Talán meccseket veszítene el LJ? Vagy lehet 5 olyan meccs egymás után, amiből 4szer azt nyilatkozza, hogy szar volt? Nyilván eretnekség, de BB-t ilyen rosszul meg soha nem láttam játszani, és mindezt hétről hétre tetézi. A saját nyilatkozatai szerint hangsúlyozom.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Én pedig azt tudom mondani, amit már pár éve is megpedzettem, hogy itt a főludas a bambaképű Tomlin.
Nem csak azért, mert ő választ magának OC-t, maradásra bír kiöregedett, menniakaró QB-t, stb., és valójában ő a felelős azért is, ha Bell holdoutol, vagy elejti a labdát, nem csak erre gondolok.
Hanem mert ő egyre inkább olyan számomra, mint a mesében az a karakter, akit jobb békében hagyni, mert ha basztatják, akkor "előveszi az óriásölő mindenttörő szuperfurkósbotját, és lessz nekünk nemulass".
Ez jó attitűd, egy darabig.
Csak ő tudja, hogy nincs ilyen nála, és ezért sejtelmesen hallgat, titokzatosan susmusol, és reméli, hogy elég a legenda, és békében hagyják.

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát lesz rájuk kereslet, az biztos. Smith szerintem tudná hozni ami ehhez az O-hoz kell.
bcsarli
Ha szabadok lesznek, lesz rájuk kereslet bőven, de az nagyon vonzó lehet, hogy nálunk gyűrűért lehet játszani. 😊 (Haden is ezért jött ide, pedig a hírek szerint volt, aki több pénzt kínált)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 www.espn.com/nfl/story/_/id/20960150/nfl-execs-coaches-analyze-ben-roethlisberger-terrible-week-5-game-plus-future

Nagyjából én is így látom. Látszik, hogy baj van (már nem a régi), de pánikolni még korai. Simán potens lehet ez az O vele is.

Jövőre pedig Cousins, vagy Alex Smith kell ide. 😊 (Most van meg a SB-window, nincs idő várni amíg a rookie beletanul, elég tapasztalata lesz)
Soldados
És ezek közül van esély valamelyik megszerzésére? Hogy áll a szerződésük?
bcsarli
Nem véletlen írtam őket. 😉 Cousins franchise tag alatt játszik - immár másodszor. Ki tudja, hogy sikerül-e megállapodnia a Skinsszel hosszútávúban. Alex Smith pedig saját maga is úgy véli, hogy utolsó éve a KC QB-jaként, hiszen nem véletlen draftolták idén az 1. körben Mahomes-t.
Soldados
Hát lesz rájuk kereslet, az biztos. Smith szerintem tudná hozni ami ehhez az O-hoz kell.

több mint 7 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/id/20960150/nfl-execs-coaches-analyze-ben-roethlisberger-terrible-week-5-game-plus-future

Nagyjából én is így látom. Látszik, hogy baj van (már nem a régi), de pánikolni még korai. Simán potens lehet ez az O vele is.

Jövőre pedig Cousins, vagy Alex Smith kell ide. 😊 (Most van meg a SB-window, nincs idő várni amíg a rookie beletanul, elég tapasztalata lesz)
Soldados
bcsarli
Nem véletlen írtam őket. 😉 Cousins franchise tag alatt játszik - immár másodszor. Ki tudja, hogy sikerül-e megállapodnia a Skinsszel hosszútávúban. Alex Smith pedig saját maga is úgy véli, hogy utolsó éve a KC QB-jaként, hiszen nem véletlen draftolták idén az 1. körben Mahomes-t.

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Soldados

több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Jövőre pedig Cousins, vagy Alex Smith kell ide. 😊
Soldados
A pánik még valóban korai, én nagyon bízom BB feltámadásában!!!

Viszont jövőre én személy szerint nagyon szívesen nézgetném Kirk kapitányt is adott esetben. 😊

" class="embed">
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Soldados
Kaep time 😀 Na jó csak vicc, bár......
több mint 7 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F0112%2Fr271123_2_1296x729_16-9.jpg
Time to worry about Big Ben? NFL execs weigh in
The boo birds were out in Pittsburgh during Ben Roethlisberger's dreadful outing in Week 5. But coaches and evaluators around the league say it's not time to panic. Still, the Steelers must plan for their post-Ben future.

Szerkesztette: Soldados

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Rájöttem mi ez a playhívás meg ez a gameplan dolog veleje. Az ellenfél mérhetetlen semmibevevése, lenézése. Akár mit is hívsz az O-ban az ellenfél Dje ragálni fog, capish? Ha csak az O playhíváson múlna minden, akkor minden drive TD lenne, vagy nem?
S mivel a playhívással vagytok elfoglalva fogalmatok sincs mi az a meccsdinamika? Hogy miért nem hívsz futást negyedik negyedben +10es hátránynál. Azért mert futsz az eredmény után.

Két érthetetlen dolgot láttam - van egy O ami ha döcögősen is de pontokat képes felrakni, szépen leosztott passzokkal, futással. Majd egyszercsak valamiért Ben mindenáron arohattéletbe Brownnak akar TDt, és kicsúszik a kezéből a meccs és csakaBrown csakaBrown és egyre mélyebb és mélyebb a gödör. 2017ben ez megengedhetetlen luxus, hogy egy vertikálisan mély elkapóbrigádból kizárólag Bét jáccuk, s ez azért is marhaság mer most már ha agyonverik is Antoniot akkor se fogunk zászlót kapni se. S semmi mást nem kell védekezni, mint Brownt.

Kettő, ezt az irdatlan futóplayt, a rákba lehet benyelni. De a csikánóban is ez volt, mélyen tartottuk a szekundárét, bazeg a helyett hogy megfognánk a futás, rettegünk a hattyúnyakú Glennontól meg a lábonlövő Bortlestól. Inkább nézek egy Glennon 80-as rétinget, minthogy 8, uramisten NYÓC percet eléget az órából.

Ja meg ez az O fal, nem a tavalyi O fal.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Soldi,
Nem rossz a Jax D futás ellen, csak te is beleestél abba a hibába, hogy kevés adatból általánosítasz - rosszul.
Maka leírta neked, hogy miért nem mérvadó 4 meccs után a statisztika (garbage time, 1-2 big play) és hogy nem rossz a Jax run D-je.
De fordítsuk meg a dolgot: Ha valóban rossz lenne a Jax rush D-je, akkor miért nem futottatok rengeteget?
Mi rá az értelmes, logikus válaszod?
Sobri Jóska
Maka is leírta, hogy a big playek nélkül 4,5 yd/carry. Ami alapból nem lenne túl jó, big playek nélküli yd/carrynek pedig nagyon szar.

Amiért mi nem támadtuk, az TH.

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
laby
Na és Bencsics Márk? 😀
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Van itt is egy elég ütősnek tűnő D.
iktriad
Mondod ezt azután, hogy a mérkőzés kulcs támadásában a Jags 13 futással, nulla passzal, 8 percet leégetve jutott el a saját 4-esről kényelmes FG távig. A 67 yard alatt csak egy 3rd down-t kellett megoldaniuk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Lehet, hogy tényleg Haley a baj, lehet, hogy Big Ben. Akárhogy is, akkor se normális ha megy, hogy - akármi is a passz/futás arány - a támadó yardok kétharmadát rendszeresen egy elkapó megy egy futó hozza.peterk2005
Én sem tudom, talán mind a kettő, viszont csak az egyik ellen tudunk tenni.
Minél tovább húzzuk annál biztosabb, hogy megy a levesbe a szezon.
laby
Én tudnék megoldást. Be kell fejezni Rötyi passzoltatását 20+-ra, oda kell adni a labdát Bellnek és futni-futni-futni. Ha ez egy jobb runD ellen bejött, akkor máskor is menni fog. BB meg dobálja 4-5 yardra a labdát, amíg még ellát egyáltalán. KB azon a szinten van, ahova PM süllyedt az utolsó évében (furcsa, de nem érezném magam szarul ha LJ futna ki a jövő héten a kezdővel), de ott a védelem tudta megoldani, itt a futójáték tudná.
Klaci79
En tavaly is azt mondtam BB a ludas, meg hogy az O motorjaban ritkan mukodik az osszes henger egyszerre, amiert H vagy a vezerszurkolotok ( bar ot meg nem lattam play-t hivni ).
De BB nem PM szint, o fizikailag volt mar alkalmatlan, mig BB el birja dobni a hosszut es nincs csapat aki ki mer ugy menni, hogy ugyse fog neki sikerulni, o meg nem fogatlan oroszlan, de mar nem is colgate reklam.
Szerencsevel, a tobbiek hathatos segitsegevel boven alkalmas, egy PO hosszan valoszinuleg nem fogja mar a hatara venni a csapatot, de el kell erni, hogy csak egyen kelljen neki viritani.
LJ- vel minden csapat szetnyomna a boxot ellenetek ( picivel tobb riziko, de az vallalhato ).
több mint 7 éve
Lehet, hogy tényleg Haley a baj, lehet, hogy Big Ben. Akárhogy is, akkor se normális ha megy, hogy - akármi is a passz/futás arány - a támadó yardok kétharmadát rendszeresen egy elkapó megy egy futó hozza.peterk2005
laby
Én tudnék megoldást. Be kell fejezni Rötyi passzoltatását 20+-ra, oda kell adni a labdát Bellnek és futni-futni-futni. Ha ez egy jobb runD ellen bejött, akkor máskor is menni fog. BB meg dobálja 4-5 yardra a labdát, amíg még ellát egyáltalán. KB azon a szinten van, ahova PM süllyedt az utolsó évében (furcsa, de nem érezném magam szarul ha LJ futna ki a jövő héten a kezdővel), de ott a védelem tudta megoldani, itt a futójáték tudná.
Klaci79
iktriad
Hát ez tőled jól hangzik, de azért lenne még hová fejlődni ahhoz a denveri D-hez viszonyítva...szerencsére nem láttam a teljes meccset, de azért azt nem gondolom, hogy ez a D képes lenne arra. Ahhoz még kellene egy-két puzzle darab...(óvatosan fogalmazva 😊)
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
laby
Klaci79
több mint 7 éve
laby
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Soldi,
Nem rossz a Jax D futás ellen, csak te is beleestél abba a hibába, hogy kevés adatból általánosítasz - rosszul.
Maka leírta neked, hogy miért nem mérvadó 4 meccs után a statisztika (garbage time, 1-2 big play) és hogy nem rossz a Jax run D-je.
De fordítsuk meg a dolgot: Ha valóban rossz lenne a Jax rush D-je, akkor miért nem futottatok rengeteget?
Sobri Jóska
Todd Haley egy balfasz. A run Dnk meg még mindig nagyon is sebezhető. Köszönjük meg, hogy Haley volt akkora fasz, hogy 1; passzoltatott pl Ramseyre, amiből lett ugyan 2 nagy játék is, de pick és leütött passz is bőven, 2 Bellt alig használta futóként egy idő után, pedig igencsak fickándozott, amíg Haley hagyta futni.

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Soldi,

több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Liga legrosszabb rush D-je ellen 15-ször futottunk, ellenben a liga egyik legjobb sec-je ellen 35-ször passzoltunk. Meg se próbáltunk futni ellenük igazán. Lenyomni a torkukon a labdát, ahogy a Ravens ellen tettük. Nem, ehelyett teszteltük a TO-gyár secondaryt folyamatosan. Ez egy kibaszottul elbaszott gameplan. Haley megint nagyon túl akart mindenki eszén járni, hogy majd futásra számítanak, mi meg jól passzolunk, aztán a fagyi visszanyalt.Soldados
Brady két éve az akkor liga első Seattle pass def ellen gyakorlatilag végigpasszolta a superbowlt és azzal nyertek. Azzal a különbséggel, hogy ők futás helyett passzoltak, gyors RB passzok ide, oda, széthúzni a LOS-nál a védelmet. Hatékonyan csinálták, és ha hatékony, akkor lehet 35-öt is....
peterk2005
végre valaki érti, hogy nem a Seattle baszta el az utolsó játékot, hanem Brady passzolta szét. 😛

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Liga legrosszabb rush D-je ellen 15-ször futottunk, ellenben a liga egyik legjobb sec-je ellen 35-ször passzoltunk. Meg se próbáltunk futni ellenük igazán. Lenyomni a torkukon a labdát, ahogy a Ravens ellen tettük. Nem, ehelyett teszteltük a TO-gyár secondaryt folyamatosan. Ez egy kibaszottul elbaszott gameplan. Haley megint nagyon túl akart mindenki eszén járni, hogy majd futásra számítanak, mi meg jól passzolunk, aztán a fagyi visszanyalt.Soldados
Brady két éve az akkor liga első Seattle pass def ellen gyakorlatilag végigpasszolta a superbowlt és azzal nyertek. Azzal a különbséggel, hogy ők futás helyett passzoltak, gyors RB passzok ide, oda, széthúzni a LOS-nál a védelmet. Hatékonyan csinálták, és ha hatékony, akkor lehet 35-öt is passzolni. Én már feladtam, hogy megfejtsem, hogy BB-nek miért megy időnként (mert időnként megy, nem egyszer láttam a Steelers offense-et darabjaira szedni elsősorban Bell felé menő passzokkal), máskor meg miért nem. Olyan kiszámíthatatlan lett ez az offense, mint a szűzmenyecske. 😊

Lehet, hogy tényleg Haley a baj, lehet, hogy Big Ben. Akárhogy is, akkor se normális ha megy, hogy - akármi is a passz/futás arány - a támadó yardok kétharmadát rendszeresen egy elkapó megy egy futó hozza. Ha akad valaki aki csak limitálni tudja őket, már nyert ügye van. Mint Stafford Detroitban Megatron utolsó 1-2 évében. Megatron űrszámokat hozott, de az offense összességében belehalt a kiszámítható kínlódásba.
peterk2005
Na most azért itt több ponton sántít a hasonlat. Egyrészt az nem egylábon álló védelem volt (pass vs rush). A SEA Def futás ellen is nagyon jó volt. Továbbá annak a Pats-nek a futóját és futó játékát még véletlenül sem hasonlítanám a mienkhez. A Pats ráadásul jórészt a passzjátékra hagyatkozik (az az igazi erőssége), a mi Offense-ünk nem feltétlen. A példa a tekintetben sem jó, hogy az amúgy igen labdabiztos Brady is dobott 2 picket azon a meccsen (50-et nem lehetett büntetlenül passzolni a Legion of Boom ellen) és kellett egy nagy adag mák és egy hibátlan játék Butlertől, hogy ennek ellenére meglegyen a győzelem.

Szóval teljesen más matchup a kettő. Te hoztál egy komplex védelmet a JAX egyoldalú def-jével szemben és egy erősen passzjátékra támaszkodó Offense-t egy alapvetően kiegyensúlyozott Offense-szel szemben. Ráadásul a Pats O-t is megbüntette a TO-gyár D. (Az persze igaz, hogy 4 TD is volt mellé, de INT-tel ritkán lehet nyerni, ahhoz már kell a saját D jelentős segítsége 😉 )