Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Harrison a kiraly! Meg mindig!
ez az urge SB-t akar! 😊

az O jol ment, de megint nem tudott pontokat termelni.
A D jol ment, amig Williams ki nem esett a jatekbol.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 7 éve
Inaktívok
QB J.Dobbs
DT D.McCullers
T J.Hawkins
G R.Foster
LB A.Moats
TE X.Grimble
WR J.Hunter

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Na ha ez ma folytatódna:
In the 2 career starts B.J. Finney has made at left guard for the #Steelers, Le'Veon Bell has rushed for 380 yards (6.8 YPC) and 3 TDs.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Bowman szabad lett. V. Williams 2 down LB szerepét nem vehetné át? Futás ellen még lehet használni, és erre a pozícióra upgrade lenne Williamshez képest nem?
pfefe8
Épp erről olvasok egy elemzést...mely szerint legvalószínűbb, hogy a peccben köt ki, de mi is az esélyesek között vagyunk
Klaci79
Mind a pecc mind mi jól járnánk vele szerintem. Nem fogja megváltani a világot, de amire még lehet használni arra nekünk pont szükségünk van.[/quote]

Szerkesztette: pfefe8

Steelers fan
több mint 7 éve
Bowman szabad lett. V. Williams 2 down LB szerepét nem vehetné át? Futás ellen még lehet használni, és erre a pozícióra upgrade lenne Williamshez képest nem?
pfefe8
Épp erről olvasok egy elemzést...mely szerint legvalószínűbb, hogy a peccben köt ki, de mi is az esélyesek között vagyunk
több mint 7 éve

Steelers fan
több mint 7 éve
Ez mekkora:
Meccsenkénti 139,6 yarddal a Steelers-é a legjobb passz elleni védekezés. De jó lenne ha ez azért lenne, mert ennyire jók a srácok és nem azért, mert úgy is megvernek minket, ha nem passzolnak egyáltalán 😕

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Kielce kijött az agyrázkódásból és játszani fog. Az egyik legjobb TE a ligában, ráadásul eléggé meggyűlik a bajunk a jó TE-ekkel szemben. De tavaly Gay remekül védekezett rajta, aminek nagy hiszti lett a vége.
Talán a KC OL közepe tűnhet sebezhetőnek, nálunk pedig Foster fogja kihagyni a meccset. A helyettese Finley élete első kezdő meccsét alig több mint egy éve játszotta, pont a KC ellen, amikor Pit-ben agyonvertük őket. De jó kis meccs volt az 😊
Klaci79
És az a napsütés meg a holdfény. Micsoda szülinapi ajándék kezdete volt. Hétfőn egy Felcsút túra. A Heinz messze van kicsít
több mint 7 éve
Kielce kijött az agyrázkódásból és játszani fog. Az egyik legjobb TE a ligában, ráadásul eléggé meggyűlik a bajunk a jó TE-ekkel szemben. De tavaly Gay remekül védekezett rajta, aminek nagy hiszti lett a vége.
Talán a KC OL közepe tűnhet sebezhetőnek, nálunk pedig Foster fogja kihagyni a meccset. A helyettese Finley élete első kezdő meccsét alig több mint egy éve játszotta, pont a KC ellen, amikor Pit-ben agyonvertük őket. De jó kis meccs volt az 😊
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
"Bálánsz Gud...Evriszing Gud" By Mr. Miyagi (Karate Kid) Tomlin meg lesz...ja a balanszt, nyerni akar és sűrűn nyelés lesz belőle...
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Nos érdemes kicsit a depot elemzéseit végigvenni a Jags meccs kapcsán. A végső rezumé (szinte minden playt átfutva) az, hogy az, hogy ennyit passzoltunk sokkal inkább a 8-9 emberes box kényszerítette ki tőlünk és nem az, hogy nem akartunk futni. A kritika az OC felé mégis megfogalmazódik, de sokkal inkább a play design terén, amely (i) egyrészt nem segítette Bent a kritikus helyzetekben, (ii) másrészt könnyen olvashatóak voltak a D számára.

Ezt csak azért írtam, hogy bár tudom, hogy sokan nem vacakolnak egy-egy meccs után az előzővel, de a nagy általános bullshit megfogalmazásokat sokszor cáfolják ezek a részlet elemzések.
Klemó
en nem lattam ezt a meccseteket, de nekem ezt olvasva olyan kepem lett, mint Tusko Hopkinsnak a fejlovese utan. A 8-9 ember a boxban oke idonkent, de komolyan akkor volt ido mikor nem volt WR-en ember. A matek azt mondja 2 voltak a backfield-en. Ezt siman kihasznalod jo hivasokkal es alkalmas QB-val ( szerintem ennek hianya okozhatta ebben az esetben ezt a jocskan tultoltott box-ot ). De a futast akkor sem adom fel ha 0 atlaggal megy. Ha valaki nem tud balanszt tenni a hivasaiba az halalra van itelve 9 -szer 10 bol, de ez igaz a D-nel is.

Persze lehet meg kellene neznem mielott irok, de mindegy, a matek nagy ur. 😊
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nos érdemes kicsit a depot elemzéseit végigvenni a Jags meccs kapcsán. A végső rezumé (szinte minden playt átfutva) az, hogy az, hogy ennyit passzoltunk sokkal inkább a 8-9 emberes box kényszerítette ki tőlünk és nem az, hogy nem akartunk futni. A kritika az OC felé mégis megfogalmazódik, de sokkal inkább a play design terén, amely (i) egyrészt nem segítette Bent a kritikus helyzetekben, (ii) másrészt könnyen olvashatóak voltak a D számára.

Ezt csak azért írtam, hogy bár tudom, hogy sokan nem vacakolnak egy-egy meccs után az előzővel, de a nagy általános bullshit megfogalmazásokat sokszor cáfolják ezek a részlet elemzések.
Klemó
És jó sok elemzés továbbra is írja, hogy teljesen faszság volt ennyire pass happy game plannel készülni. A JAX-et sem zavarta, hogy jó ideig nem ment a futás, tudták, hogy az vezethet eredményre, még akkor is, ha nem feltétlen kecsegtet azonnali hatékonysággal.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668

több mint 7 éve
Shazier végre kb azt nyújtja amit elvár tőle az ember. Csak az a sok elrontott szerelés ne lenne...
 pbs.twimg.com/media/DL50PbtXkAIMwtE.jpg
(Amikor kiraktam jutott eszembe, hogy a pff-ről van, de remélem nem indítok vele lavinát 😀)
Klaci79
A playmaker játékstílusából adódik, hogy azzal a sebességgel ahogy játszik nem lehet elrontott szerelések nélkül játszani.
Polamalu-ra ha nem is ennyire, de ugyan úgy jellemző volt ez amikor hiperszuperűrsebesességgel érkezett.

Én személy szerint nem bánom, kevesebb szívás van az elrontott szereléséből, mint amennyi pluszt hozzátesz a sok negatív yardos berobbanásból, vagy egyéb play maker megmozdulásaiból. Ezekhez meg kell az a sebesség ahogy megy.
laby
Saciban nagyon tetszik, mert egy olyan poszton rendkívül látványos a játéka, ami egyébként szürke lenne. Az elrontott szerelések során is lassítja a játékot, más kérdés mennyire sikerül odaérni a többieknek. Úgy emlékszem, hogy tavaly is sokáig nem ment a futás elleni védekezés, de aztán össze lett rakva a végére.
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Shazier végre kb azt nyújtja amit elvár tőle az ember. Csak az a sok elrontott szerelés ne lenne...
(Amikor kiraktam jutott eszembe, hogy a pff-ről van, de remélem nem indítok vele lavinát 😀)
Klaci79
A playmaker játékstílusából adódik, hogy azzal a sebességgel ahogy játszik nem lehet elrontott szerelések nélkül játszani.
Polamalu-ra ha nem is ennyire, de ugyan úgy jellemző volt ez amikor hiperszuperűrsebesességgel érkezett.

Én személy szerint nem bánom, kevesebb szívás van az elrontott szereléséből, mint amennyi pluszt hozzátesz a sok negatív yardos berobbanásból, vagy egyéb play maker megmozdulásaiból. Ezekhez meg kell az a sebesség ahogy megy.

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Hat "fura" egy meccs volt, de meg igy is egy oriasi elmeny volt eloben latni a fiukat. Koszonom KLaci79 es gabistar a sok segitseget!
PGeorge
Nagyon sajnálom, hogy nem győztes meccsen tudtál élőben lenni. Vagy legalább izgalmas lett volna 😕
De azért irigyellek így is 😊
Remélem a városra is volt egy kis időd. Nagy élmény.
Klaci79
Szivesen. Es hat nem a legjobb volt a csapat teljesitmenye, de legalabb eloben lathattad. Es a varos stb karpotol mindenert. Remelem. 😊

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Klaci79
Mennyire hiányzik most ez az "öreg és lassú" Timmons középről.
pfefe8
Bevallom őszintén, hogy nem mindig tudom elemző szemmel nézni a meccseket, hogy ki mikor hibázik, de sokszor nem Timmons hiánya határozza meg az ellenfél sikeres futásait. Bár nyilván jobb lenne ha Williams helyén Timmons játszana, mert azért hibázik rendesen, de az hogy Burns egyszerűen képtelen szerelni a futót már-már röhej. Pedig ha neki kell megállítani, ott már ugye nagy játék lehet.
Klaci79
Szerintem, az lb sorban kozeprol hianyzik az a pici plussz amit timmons hozott. Mert ezen kivul, mindenhova csak erosites erkezett. A szamok meg egyertelmuen bizonyitjak, hogy futas ellen hiaba van tuitt meg heyward gaz nezni a csapatot. Saci is ott van sebesseg teren (de o mint korabban irtam konnyebben blokkolhato, eltolhato, vagy tul lo a jatekan). Williams meg ero es tackle teren ok, de kevesbe tud odaerni a vertikalis jatekokhoz. De azert a timmons saci kettos erosebb volt most mar ki lehet jelenteni. Ha saci tulszaladt, vagy nem ert oda, o azert biztosabb pont volt. Mind sebesseg mind szereles teren saci val egyutt. Nem ugy mint williams es saci.

Mint ami lett. Es hat ertem en, hogy sok lett volna, de igy meg lehet az egesz csapatnak lesz sok. Mert azert ennyit meg igy ritkan futottak ellenunk. Vagy megfogjak elol saci meg a blitzelok, vagy mitchel es davis fogja meg oket hatul. Siman tiz yard korul. Ha megbirjak. De ugy latszik egy blokk a futas oldalara, es sokszor bedol az eddig jobban muzsikalo futas elleni vedelmunk.

Es meg akkor is jobbak voltunk tavaly, amikor heyward nem jatszott. Szoval en a kozepen levo valtozast, meg talan harrison hianyat egyutt hoznam ki bunbaknak. De timmons sebessege es utokepessege, marmint a hianya megmutatkozott. Hiaba mondtatok hogy nem fog sajnos. 😕

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Foster a 2. edzését hagyta ki, Finney készülődhet

DNP: Ramon Foster (back)
FULL: Ryan Shazier, Maurkice Pouncey, and Marcus Gilbert

Azt is megtudtuk, hogy Harrison aktív lesz tuti, illetve visszakerül az aktívak közé majd Eli Rogers is. Mindenhova kell az erősítés.

több mint 7 éve
Klaci79
pfefe8
Bevallom őszintén, hogy nem mindig tudom elemző szemmel nézni a meccseket, hogy ki mikor hibázik, de sokszor nem Timmons hiánya határozza meg az ellenfél sikeres futásait. Bár nyilván jobb lenne ha Williams helyén Timmons játszana, mert azért hibázik rendesen, de az hogy Burns egyszerűen képtelen szerelni a futót már-már röhej. Pedig ha neki kell megállítani, ott már ugye nagy játék lehet.
több mint 7 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Klaci79
pfefe8
Csak előre, sose vissza! 😊
több mint 7 éve
Klaci79

Steelers fan
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Arról volt szó hogy ezt a pff topicban, ha lesz olyan. Thx
polamalu
De nincs dadus.

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
Késő. Ennek a napnak már lőttek 😕