NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 957 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F0919%2Fr127731_1296x729_16-9.jpg
Sources: Shazier rehab progresses to walking
Steelers linebacker Ryan Shazier, who was discharged from the UPMC Rehabilitation Institute on Thursday, has regained movement in his legs and is walking, according to sources.

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Csak egy kérdés no-hoz. Ha egy D 160 yard felett enged futást úgy, hogy az elejétől kezdve hátrányból dolgozik, vagyis tudja, hogy futás jön/jöhet, arra a védelemre látatlanban mit mondanál?
Klemó
szar, es valoszinuleg latva is. Ha ez a mienk ami az utobbi idoben elofordul akkor rugjak ki DP-t ( most mar inkabb meg).
no
Jaja..csak említetted, hogy a Ti védelmetek futás ellen lett építve. Ezért írtam és példálóztam vele, csak hogy másról is beszélgessünk, mint a JAX-Steelers szarrá tárgyalt ügye. Ez jó példa is arra, hogy ez a kérdés sokszor komplexebb, mint hogy arról szóljon, hogy mekkora tömeg van a DL-ban.

Klemó
raadaskent sok ellenfelunk masodvonalas Qb-val kiallva.
Hat nalunk a filozofia az es hat sajnos nem sikerult. Nalunk senki nem mondja nalam hevesebben hogy a mi D-uk rossz. Szinte minden ertelemben foleg a beleolt eroforras es a kisajtolt teljesitmeny viszonylataban. Akar hogyan szidod a D-unket, biztos lehetsz benne, hogy rastromfolok. egy kicsit a Haley-O-re hajaz a szitu, de a mi jatekunk nezhetetlen is.

Futas vs passz elleni vedekezest tartod prioritasnak, mindketto jo lehet.Irtam is, hogy nalatok a runD-t reszben az O-tek elintezi. A PO-ba jutasig nincs gond, mert osszesegeben gyengebbekkel jatszotok. Ott mar talalkoztok olyan csapattal, ahol valamelyik egyseg jo. Ha nem az O-tek diktalja a meccs menetet, akkor a D bajba kerulhet es erre irom hogy futni konnyebb, nem kockazatos, az idot is eszi. Persze ebben az O-ben lehet bizni, hogy nem fordul elo sokszor es a kerulhet nem feltetlenul jelenti, hogy kerul is. A passzD-nel hogy a F7 kenyszeriti gyors(abb) dontesre es dobasra a QB-t es azt a keves idot gyengebb CB-k is megoldjak vagy lehet forditva is. ( A Jags elleni derbin ez a legnagyobb fajdalmam, hogy a meccs menete miatt a JD hozta az egesz evben latott, ugyan nagyon eros alapjatekot. Biztam benne hogy forditva lesz es belekenyszerititek oket hogy lepjenek valamit. Abban remenykedtem, hogy a poklot kuldik BB-re es azt hogy oldjatok meg. Ezt jobban vartam, mint egy esetleges Pats elleni meccsen ki mennyire tudja a masik kozepes D-t jobban megszivatni. ) Mindketto mukodhet a megfelelo emberekkel a kitalalt semara. Viszont ha valami nem mukodik akkor valtoztatnek, mert vagy az elkepzeles nem jo vagy a feltoltott tartalom nem megfelelo. 2 eve nincs megoldva nalatok a runD.

Elkalandoztam, nalam egy F7 a legfontosabb. En nem tomegrol es erorol beszeltem elsosorban. Ahogy a passszsietettesnel sem maga gyorsasag az orvossag, hanem egy eszkoz amit a semak, csomagok ki kellene hogy hasznaljanak
no
Jol latod. Nagyon. Hat sajnos a run ellen a mi def unk sacival atlagos, saci nelkul meg atlag alatti. Es azon mult az egesz. A Def mar kiesese utan, de kerdem en, hogy kinel nem esett volna vissza, egy ilyen kaliberu jatekos elvesztese utan? Hat nem sok csapatnal. Def vezer, def vedelem jatek behivoja, kordinaloja es feje volt. Valamint kb szive es lelke is a sebessege miatt. De az off akkor ellensulyozta ezt, mikor kiesett eloszor, de lehetett latni hogy baj van. Most annyira lesullyedtek, hogy nem volt kiut. De hogy szinte nyomas sem volt bortles en. Az mar nezhetetlen kategoria, mig ben meg szenvedett eleget. Ha futas volt ult nekik. Ha fake run, az is. Ha ezek egyike sem akkormeg bortles siman futott 1st down ig. Vagy eleget. Mi meg csak neztuk mikor mi van.

Kb mint az elso osztalyos pistike osztalytarsai. Ugye tanitoneni en ismerem a legtobb betut. Igen pistike, ugye tanitoneni, en tudom majdnem legjobban a szorzotablat igen pistike. Ugye tanitoneni en ugrom a legmesszebbre. Igen pistike, de te mar harmadszorra jarod az elsot. : )

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 8 350
Wyatt, te lany vagy?
no
nem
Soldados
akkor ki Emese?
no
Jaaaaaa! Idézet volt egy Magyarországon eléggé elhíresült reklámból. 😉 (Már nem emlékszem melyik banké volt)
Soldados
 www.youtube.com/watch?v=vHuC76h4lwg
Isti81
Mar el is felejtettem, hogy a csekk kotelezveny volt. Itt adod-kapod a penzt vele.
több mint 7 éve
Amit Wyatt-től megtudtunk az elmúlt napokban egy AB-videó kapcsán:

AB nem a liga legjobb WR-e, hiába veri minden statban a kortársait, a Steelers D szét lett szopatva, a JAX-é nem, pedig előbbi 38 pontot nyalt, utóbbi 42-t, igaz 7-t szerzett is. Az a sima meccs, amikor az egyik fél végig vezet, az nem kell hozzá, hogy 1 drive-nál nagyobb különbség legyen a csapatok között.

Köszönjük Emese!
Soldados
Azt azert tedd hozza, hogy az o csapatuk szerzett egy int et a sajat 20 unknal es az off td csinalt belole. Meg szerzett egy ladbat, amibol sajat maguk csinaltak tdt. Es hogy hanyszor kellett nekimennunk negyedikre mert sikerult levedekezniuk minket, aztan jott a 4 es hosszupassz es szerencses td. Ami ha drop megint meg jobb a mutatojuk. Es megtettek annyit ami kellett a meccshez. Mig a mienk mit is tett? Szerzett labdat? Szerzett tdt stb? Nem. Es ha osszesited a statot, akkor is lehet latni hogy a jags def jo. Aznap meg nem a legjobb volt statisztikailag, de a dolgat megtette. Int es fumble td nelkul lehet nyerunk...

De a lenyeg a meccs elejen szerzett int el. Meg a fumble return td vel el is dontottek a meccset. Mi mindig szaladtunk a pontok utan. Mikor vezettunk? Hanyszor is? Szoval szaladtunk vegig utanuk es amikor feljottunk 7 pontra, hogy vegre van esely es nem 14 el mennek, akkor ok azonnal siman csinaltak tdt a mi def unk ellen.

Szoval ne szepitsuk mar, a mi def unk szar volt. Az oveke meg NE ellen is bizonyitotta, hogy eleg jo. Es a statjaik is. Ha jobb az off juk most eppen SB jatszanak, vagy ha felido utan nem valtanak at konstans ora olo pasziv modba.

Nem ertem miert kell ez a haboru. Amikor egyertelmu, hogy nalunk a def en ment el a meccs. Mig naluk meg nem, mert pont annyira kontrolaltak, amennyire kell. Hiaba hozzuk fel hogy mennyi pontot csinaltunk. Ok mindig tobbet. Stb.
több mint 7 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Wyatt, te lany vagy?
no
nem
Soldados
akkor ki Emese?
no
Jaaaaaa! Idézet volt egy Magyarországon eléggé elhíresült reklámból. 😉 (Már nem emlékszem melyik banké volt)
Soldados
 www.youtube.com/watch?v=vHuC76h4lwg
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 968
Azt nem értem - azon kìvül, hogy minek vitatkoztok egy régmúlt eseményen - hogy egyesek ( sokan ) miért vonnak le egy meccsből általános következtetést.

Egy PO meccsen fejreállt a def- ünk. Sok védelemmel megesett. Meggyőződésem, hogy a felkészìtés ( hiánya) nagyban közrejátszott, rossz volt a gameplan és az is, h a DL- ünk rossz napot fogott ki v sérültek voltak.

A drafton meg kell és meg is lehet oldani a hiányzó elemeket, mert látszott előre, h Saci nélkül ez nem egy PO menetelésre kész D. Már az alapszakaszban is érződött, hogy extrákra nem képes, de elkaristol. Fejleszteni kell tovább: LB és S poszton +passrush mélységben.

A Jax meccsen elástuk magunkat az elejétől kezdve ( kb. mint a Broncos a Seahawks elleni SB-n).

Az O viszont 21 pontos hátrányban god modeba kapcsolt,önerőből felrakott 42 pontot (én ellenfél segìtség nélkül kevés ilyen meccsre emlékszem, hogy megtörtént Po-ban - pl Luck KC elleni mészárlása) egy erős, de túlértékelt def ellen. Persze egy driveot elszúrtak, de hatot végigvittek. Kevés volt, mert a saját D- nk nem mászott velük együtt a gödörből.

Attól az elején egységes tragédia volt mindkét egység, de nem éreztem úgy, hogy dominált minket a Jax def-je. Inkább homály hívások v kivitelezés volt, a fumblenál meg Ben várt túl hosszan. Pl Bradyn nagyobb nyomás volt és tovább. Sőt a Jax D a harmadik negyedre meg volt fogva, de Haley ott elbaszta az óvatoskodással, meg a hülye 4th down hívással. Nagyobb tempóval, spreaddel kellett volna továbbhaladnunk, nem beszűkülni. Negyedikre meg izmozzuk már át fél méterről
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Wyatt, te lany vagy?
no
nem
Soldados
akkor ki Emese?
no
Akinek indul a busza..
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Wyatt, te lany vagy?
no
nem
Soldados
akkor ki Emese?
no

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Wyatt, te lany vagy?
no
nem
Soldados
akkor ki Emese?
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Wyatt, te lany vagy?
no
nem
Soldados
soldi te wyatt is vagy? : )
gabistar
Mivel személyesen is ismerem, így tudom, hogy férfi. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 408 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

AB nem a liga legjobb WR-e, hiába veri minden statban a kortársait, a Steelers D szét lett szopatva, a JAX-é nem, pedig előbbi 38 pontot nyalt, utóbbi 42-t, igaz 7-t szerzett is. Az a sima meccs, amikor az egyik fél végig vezet, az nem kell hozzá, hogy 1 drive-nál nagyobb különbség legyen a csapatok között.

Köszönjük Emese!
Soldados
Sokkal, de sokkal többre tart(ott)alak ennél. Most kicsit csalódtam benned.

Szerintem a Steelers szurkolók már nagyon várják a SB-t, ha vmi csoda folytán nyer az Eagles akkor biztos nem lesz kedve majd Wyattnek itt okoskodni és 50000szer leírni ugyanazt, mert talán majd azt elemezgeti, hogyan sikerült kikapniuk!
Isti81
Most megpróbálhatnám neked elmagyarázni, hogy mit nem értesz, de ezt már több topicban is feladtam, úgyhogy itt már nem próbálom, mert felesleges. Ha neked ebből ez jött le, az már a te problémád, ezen segíteni nem tudok.
Wyatt
Lehet h a hiba a Te készülékedben van!
több mint 7 éve
batyu New England Patriots 630

Köszönjük Emese!
Soldados

Szerintem a Steelers szurkolók már nagyon várják a SB-t, ha vmi csoda folytán nyer az Eagles akkor biztos nem lesz kedve majd Wyattnek itt okoskodni és 50000szer leírni ugyanazt, mert talán majd azt elemezgeti, hogyan sikerült kikapniuk!
Isti81
Most megpróbálhatnám neked elmagyarázni, hogy mit nem értesz, de ezt már több topicban is feladtam, úgyhogy itt már nem próbálom, mert felesleges. Ha neked ebből ez jött le, az már a te problémád, ezen segíteni nem tudok.
Wyatt
Kösz nem kell újra elmagyarázni ha kíváncsi leszek akkor újra elolvasom a témában a hozzászólásaidat, mind az 50000et! Nyilván jobban értesz a focihoz és amit írsz az úgy van, mert te Patses vagy!
Részemről a téma lezárva! Javaslom foglalkozz inkább azzal, hogy holnap meccsesetek lesz.
Isti81
Azt azért le kell szögezni, hogy Wyatt-nek vagy Soldi-nak nem azért van/nincs igaza mert a Pats-nek/Steelers-nek drukkolnak, ugyan így te sem azért vagy ostoba mert Giants-nek szurkolsz!

több mint 7 éve
Wyatt, te lany vagy?
no
nem
Soldados
soldi te wyatt is vagy? : )
több mint 7 éve
Wyatt, te lany vagy?
no
nem

több mint 7 éve

Köszönjük Emese!
Soldados

Isti81
Wyatt
Kösz nem kell újra elmagyarázni ha kíváncsi leszek akkor újra elolvasom a témában a hozzászólásaidat, mind az 50000et! Nyilván jobban értesz a focihoz és amit írsz az úgy van, mert te Patses vagy!
Részemről a téma lezárva! Javaslom foglalkozz inkább azzal, hogy holnap meccsesetek lesz.
több mint 7 éve
Wyatt, te lany vagy?
több mint 7 éve
Csak egy kérdés no-hoz. Ha egy D 160 yard felett enged futást úgy, hogy az elejétől kezdve hátrányból dolgozik, vagyis tudja, hogy futás jön/jöhet, arra a védelemre látatlanban mit mondanál?
Klemó
szar, es valoszinuleg latva is. Ha ez a mienk ami az utobbi idoben elofordul akkor rugjak ki DP-t ( most mar inkabb meg).
no
Jaja..csak említetted, hogy a Ti védelmetek futás ellen lett építve. Ezért írtam és példálóztam vele, csak hogy másról is beszélgessünk, mint a JAX-Steelers szarrá tárgyalt ügye. Ez jó példa is arra, hogy ez a kérdés sokszor komplexebb, mint hogy arról szóljon, hogy mekkora tömeg van a DL-ban.

Klemó
raadaskent sok ellenfelunk masodvonalas Qb-val kiallva.
Hat nalunk a filozofia az es hat sajnos nem sikerult. Nalunk senki nem mondja nalam hevesebben hogy a mi D-uk rossz. Szinte minden ertelemben foleg a beleolt eroforras es a kisajtolt teljesitmeny viszonylataban. Akar hogyan szidod a D-unket, biztos lehetsz benne, hogy rastromfolok. egy kicsit a Haley-O-re hajaz a szitu, de a mi jatekunk nezhetetlen is.

Futas vs passz elleni vedekezest tartod prioritasnak, mindketto jo lehet.Irtam is, hogy nalatok a runD-t reszben az O-tek elintezi. A PO-ba jutasig nincs gond, mert osszesegeben gyengebbekkel jatszotok. Ott mar talalkoztok olyan csapattal, ahol valamelyik egyseg jo. Ha nem az O-tek diktalja a meccs menetet, akkor a D bajba kerulhet es erre irom hogy futni konnyebb, nem kockazatos, az idot is eszi. Persze ebben az O-ben lehet bizni, hogy nem fordul elo sokszor es a kerulhet nem feltetlenul jelenti, hogy kerul is. A passzD-nel hogy a F7 kenyszeriti gyors(abb) dontesre es dobasra a QB-t es azt a keves idot gyengebb CB-k is megoldjak vagy lehet forditva is. ( A Jags elleni derbin ez a legnagyobb fajdalmam, hogy a meccs menete miatt a JD hozta az egesz evben latott, ugyan nagyon eros alapjatekot. Biztam benne hogy forditva lesz es belekenyszerititek oket hogy lepjenek valamit. Abban remenykedtem, hogy a poklot kuldik BB-re es azt hogy oldjatok meg. Ezt jobban vartam, mint egy esetleges Pats elleni meccsen ki mennyire tudja a masik kozepes D-t jobban megszivatni. ) Mindketto mukodhet a megfelelo emberekkel a kitalalt semara. Viszont ha valami nem mukodik akkor valtoztatnek, mert vagy az elkepzeles nem jo vagy a feltoltott tartalom nem megfelelo. 2 eve nincs megoldva nalatok a runD.

Elkalandoztam, nalam egy F7 a legfontosabb. En nem tomegrol es erorol beszeltem elsosorban. Ahogy a passszsietettesnel sem maga gyorsasag az orvossag, hanem egy eszkoz amit a semak, csomagok ki kellene hogy hasznaljanak
több mint 7 éve
Érzéseink kölcsönösek 😉

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Köszönjük Emese!
Soldados

Isti81

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 408 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha már Super Bowl..

A héten néztem meg a 2005 SB! Hát a #D valami fantasztikus volt, ott tényleg volt 1-2 ,kalapács' ! Az #O pedig nagyszerű TD-ket szerzett, főleg Randle El-Ward TD! Bettist most láttam ,elöször' és számomra hihezetlen h ekkora tömeggel h futott! Szóval szép volt jó volt jövőre folytatjuk!
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 758
Klemó
no

Az azért döbbenet, hogy egy olyan csapat szurkolója, amely a tavalyi SB félidőben ekkora hátrányban volt egy 10 pontos hátrányt garbage time-nak hívjon. Nem tudom másnak gondolni, mint trollkodásnak, mert ha ez komoly vélemény, akkor az komoly agyi problémát sejtet....így hát némítás megy.
több mint 7 éve

Köszönjük Emese!

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 244 — #NoStress
Az apro betus resz kozott csak az van hogy kapott igy is 42 pontot, ami elvileg nem lenne egy jo def, mert nem surun raknak fel ennyi pontot az off ek a def nek.
...
gabistar
Egy általánosságot mondok, amiből kiderül, hogy én hogy látom.
Tök mindegy egy csapat hány pontot kap/szerez, az számít, hogy nyerjen.

A Bills ellen 10 pont elég volt a győzelemhez, a Steelers ellen 42 nem lett volna elég.
Vagy, a Billst 3 ponton kellett tartani, a Steelers ellen 42 kapott pont is simán belefért.
Vagy, a Bills fullosan limitálta a Jax támadókat, épphogy szereztek 10 pontot.
De a Jax nyert.
A Steelers agyondominálta a Jax védőket, 42 pontot rájuk írtak.
De a Jax nyert.

Lehet elemezni reggelig, a végén mindig csak az számít, hogy ki megy haza győztesen és ki vesztesen.

több mint 7 éve
Mivel nincs külön két SB a D-nek és a O-nak, eleve nehezen értelmezhető egy mérkőzés két független párharcként (Egyik Csapat O vs. Másik Csapat D illetve Egyik Csapat D vs. Másik Csapat O).
Egyrészt ott a ST is, de a végeredmény szempontjából irreleváns, hogy különböző szegmensekben mi történik, hiszen az egyik csapat nyer, a másik veszít.
És aki nyer, azon a meccsen az volt a jobb.
De mivel ez olyan sportág, hogy centik, másodpercek, pillanatnyi felismerések, ötletek billentik el a mérleg nyelvét picit hol ide, hol oda, így nincs olyan, hogy egy csapat úgy nyer 3 veretlen bajnokságot, hogy közben minden csapatrésze minden meccsen az ellenfél vele szembenálló csapatrésze fölé kerekedik.
És még egy fenti helyzetben (3db 19:0 zsinorban) is lenne olyan meccs, ahol a bajnok egyik csapatrészét dominálta (soldisan: agyonverte) egy másik csapat csapatrésze, a meccset mégis a jobb, a bajnok nyerte.
Így hát nem mindegy valójában ez a megközelítés?
Olyan mint a Mónika Showban, amikor a tajparasztnak elmondják, hogy ne verje a nejét, fizessen tartásdíjat, ne okádja tele az udvart, mire az a feleségének a válasza, hogy "temeg kúrtál a diszkóban a pitykepistivel!". Ami bizonyára igaz, de a teljes kép szempontjából irreleváns.

Ha Soldi úgy látta, hogy agyonverte a Steelers O a Jax D-t, hát úgy látta.
A Jax jutott tovább.
Ha korábban úgy látta, hogy egy yardokat, pontokat nyelő, de győztes D fontosabb, mint egy jó statokkal rendelkező, és szerinte a Jax nem ilyen, akkoris a Jax jutott tovább.
Ha Wyatt szerint ez ellentmondás, akkor azt a buddhista tanmesék tudom ideidézni, miszerint:
A tanítvány kérdi a mesterét:
- Mester, tegnap azt mondtad, hogy áljak ki az igazamért.
- Igen fiam.
- Ma meg azt mondod, hogy ne álljak ki érte.
- Igen fiam.
- De mester! Ez nem ellentmondás?
- Nem fiam.
Sobri Jóska
a jags vedelem nagyon is jo volt. Sajnos. Es ezt lehetett latni mar ellenunk az elso meccsen is. Meg po ban ellenunk, majd megint utana a NE ellen is.

Es korabban is 5 int. Szoval ha ez nem jo akkor semmi. Az apro betus resz kozott csak az van hogy kapott igy is 42 pontot, ami elvileg nem lenne egy jo def, mert nem surun raknak fel ennyi pontot az off ek a def nek.

Szoval ebbol a szemszogbol nezve lehet kicsinyiteni a def et. De a lenyeg, int szereztek. Fumblet szereztek, amibol pontot szereztek. Es ha jobb az off juk akkor a vegen nem engednek tobb pontot nekunk, csak hogy huzzak az idot, mert amugy sem szamitott mar a vegen felrakott pont mennyisege.

Az mar majdnem garbage time ban engedett pont volt. Az hogy kontrolalva is meg nem is kapott a jags vedelme annyi pontot nem szamit. Mert mi azzal a def el siman nyertunk volna. Es mondhattuk volna, hogy nagyon jo a def unk. Szoval jags def jo volt es ezt a statok is mutattak. Ennyi. De hogy kaptak pontot az is igaz de nem szamit, mert jobbak voltak. Es le is hoztak a meccset az off al. Szoval nem kerdes. Nekunk meg kuka volt a def. Szoval a szo erre nem volt tokeletes a def, mert engedett sok pontot. De eleg jo volt ahhoz hogy lehozzak a meccset, a kozepes off al egyutt.

Szerkesztette: gabor25