Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Arról volt szó hogy ezt a pff topicban, ha lesz olyan. Thx
több mint 7 éve
no
7 305
1, Ahol van egy 20 eves ikerparlany es palacsinta vanHa a tegnapi cikkemre gondolsz, akkor az szimplán a kezdő ötösök átlag gradeje alapján rangsorolta a falakat nem pedig az alapján, hogy melyiket mennyire tartjuk jónak.Ezt neked kéne tudni, nem nekem 😀De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀Ezt ki állította?
gabokocka
zolika26
gabokocka
zolika26Én azt nem értem, hogy ha x db számból kikalkulálunk egy n-diket, akkor ez az így kikalkulált szám minek a mérőszáma, és miért releváns összevetni más számokból kinyert/átlagolt/súlyozott/stb. számokkal?A grade nem pont azt mondja meg?Nem, az az egyes játékosok egyéni teljesítményét állapítja meg. Ha egy mindent számításba vevő OL rankinget raknánk össze, akkor én biztos számolnék azzal, hogy a Panthers a NE és DET falak ellen játszott jobban, hogy a Dallas játszott már a Rams-szel és a Broncos-szal is, hogy Bakhtiari visszajövetelével teljesen más lesz a GB fal, hogy teljesen más ha van három felfelé és kettő lefelé kiemelkedő teljesítmény (DAL), mint ha mind az 5 játékos szimplán átlagosan játszik, hogy el lehet azon gondolkozni mi a fontosabb, hogy a right guardod játszik elit szinten vagy a left tackle-öd.
somoskovig
zolika26
Nem kötözködés, és próbálok elvonatkoztatni, ezért két példa máshonnan, hátha így könnyebben kapok választ:
Az én családom átlagosan 4,2/5-re tud főzni. A kollegám családja 3,7/5-re. Bár náluk van egy Michelin csillagos séf másodunokatestvér, és nálunk 4 gyakorló, 40 éve főző nagymama, míg náluk egyetlen 23 évnél fiatalabb főzőképes családtag sincs, és sose főznek vegán kajákat.
Valamint a 12 baráti családból a mienk a 3. az övék a 7.
Hova mennél szívesebben vacsorára?
A barátom a magyar átlagfizetések háromszorosát kereste átlagosan január óta (az kb 6 millió forint), nyáron volt Kubában, és év végén lesz egy többmilliós bónusza. Mégis, kölcsön kellet kérnie szeptemberben a nyugdíjas anyukájától (akinek a havi nyugdíja 120ezer konstansan), mert nem volt 10ezer forintja se. Most akkor ki a gazdagabb? A barátom vagy az anyukája?
Sobri Jóska
2, A baratod
A viccet felreteve az 1. peldad nagyon jo. A 2. nem kerdes
Szerkesztette: no
több mint 7 éve
Ha a tegnapi cikkemre gondolsz, akkor az szimplán a kezdő ötösök átlag gradeje alapján rangsorolta a falakat nem pedig az alapján, hogy melyiket mennyire tartjuk jónak.Ezt neked kéne tudni, nem nekem 😀De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀Ezt ki állította?
gabokocka
zolika26
gabokocka
zolika26
Én azt nem értem, hogy ha x db számból kikalkulálunk egy n-diket, akkor ez az így kikalkulált szám minek a mérőszáma, és miért releváns összevetni más számokból kinyert/átlagolt/súlyozott/stb. számokkal?A grade nem pont azt mondja meg?Nem, az az egyes játékosok egyéni teljesítményét állapítja meg. Ha egy mindent számításba vevő OL rankinget raknánk össze, akkor én biztos számolnék azzal, hogy a Panthers a NE és DET falak ellen játszott jobban, hogy a Dallas játszott már a Rams-szel és a Broncos-szal is, hogy Bakhtiari visszajövetelével teljesen más lesz a GB fal, hogy teljesen más ha van három felfelé és kettő lefelé kiemelkedő teljesítmény (DAL), mint ha mind az 5 játékos szimplán átlagosan játszik, hogy el lehet azon gondolkozni mi a fontosabb, hogy a right guardod játszik elit szinten vagy a left tackle-öd.
somoskovig
zolika26
Nem kötözködés, és próbálok elvonatkoztatni, ezért két példa máshonnan, hátha így könnyebben kapok választ:
Az én családom átlagosan 4,2/5-re tud főzni. A kollegám családja 3,7/5-re. Bár náluk van egy Michelin csillagos séf másodunokatestvér, és nálunk 4 gyakorló, 40 éve főző nagymama, míg náluk egyetlen 23 évnél fiatalabb főzőképes családtag sincs, és sose főznek vegán kajákat.
Valamint a 12 baráti családból a mienk a 3. az övék a 7.
Hova mennél szívesebben vacsorára?
A barátom a magyar átlagfizetések háromszorosát kereste átlagosan január óta (az kb 6 millió forint), nyáron volt Kubában, és év végén lesz egy többmilliós bónusza. Mégis, kölcsön kellet kérnie szeptemberben a nyugdíjas anyukájától (akinek a havi nyugdíja 120ezer konstansan), mert nem volt 10ezer forintja se. Most akkor ki a gazdagabb? A barátom vagy az anyukája?
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Kivételesen edzett ma Big Ben, pedig szerdán sosem szokott. Úgy tűnik most nagyon akar bizonyítani.Pouncey és Foster nem edzett, de vasárnap mindketten játszottak. Shazier volt limitált. Gilbert is rendesen edzett, lehet végre tényleg visszatér
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Azért Hubbardot is már nagyon lecserélném. Sok játék rajta megy el egy személyben. Képtelen folyamatosan megvédeni Bent, vagy segíteni Bell-t. Igaz amit Conner csinált az első picknél, az is siralmas volt.twitter.com/Alex_Kozora/status/918191347387027456
több mint 7 éve
fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2017/10/PR17_pit5v2.jpg
több mint 7 éve
no
7 305
idén már csak 2 db 7 órás meccsünk lesz, mert a Bengals elleni derbit is átrakták 4:25PM-reA mult hetibol eleg lett volna egy 5 perces osszefoglalo is, akarmelyik idosavban. 😊
Klaci79
több mint 7 éve
no
7 305
Azt meg a cheercsajok ertetek volna szo szerint?tudom, veszélyforrás, másképp jött az ujjbegyembe, de azért meg moderáltak volnaReméljük a közös szívás megerősíti a csapatszellemet mert nagyon nincs rend a fejekben.Nana, több játékosunk szó szerint érti az ilyesmit.
Spy
laby
Spy
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
idén már csak 2 db 7 órás meccsünk lesz, mert a Bengals elleni derbit is átrakták 4:25PM-re
több mint 7 éve
Spy
2 337
tudom, veszélyforrás, másképp jött az ujjbegyembe, de azért meg moderáltak volnaReméljük a közös szívás megerősíti a csapatszellemet mert nagyon nincs rend a fejekben.Nana, több játékosunk szó szerint érti az ilyesmit.
Spy
laby
több mint 7 éve
Reméljük a közös szívás megerősíti a csapatszellemet mert nagyon nincs rend a fejekben.Nana, több játékosunk szó szerint érti az ilyesmit.
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
Igen, sorry az offolásért 😊Reméljük a közös szívás megerősíti a csapatszellemet mert nagyon nincs rend a fejekben.
Amúgy hogy egy kicsit on is legyek, olyan lesz nektek ez a Chiefs meccs, mint nekünk volt a Pats elleni idegenben. Rendkívül fos meccs után, idegenben, top csapat ellen kb fullesélytelenül, ezért remek lehetőség arra, hogy a keret összekapja magát és toljon felszabadultan egy upsetet. Ha kéne egy meglepő eredményt mondani a hétvégére, azt mondanám, nyertek az Arrowheadben.
gabokocka
több mint 7 éve
Igen, sorry az offolásért 😊Amúgy hogy egy kicsit on is legyek, olyan lesz nektek ez a Chiefs meccs, mint nekünk volt a Pats elleni idegenben. Rendkívül fos meccs után, idegenben, top csapat ellen kb fullesélytelenül, ezért remek lehetőség arra, hogy a keret összekapja magát és toljon felszabadultan egy upsetet. Ha kéne egy meglepő eredményt mondani a hétvégére, azt mondanám, nyertek az Arrowheadben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
KösziSzerintem teljesen off a dolog (miert nem nyitunk kulon topicot nekünk, ha ennyire nepszeru a PFF...), de mondjuk ezeket a disclaimereket maskor a cikkeket elejere/vegere kéne rakni, nem random forumos hsz-re irni... mert pont ezert/ezen problemazunk annyit a metodologian, az ilyen dolgokat miatt....A grade nem pont azt mondja meg?Nem, az az egyes játékosok egyéni teljesítményét állapítja meg. Ha egy mindent számításba vevő OL rankinget raknánk össze, akkor én biztos számolnék azzal, hogy a Panthers a NE és DET falak ellen játszott jobban, hogy a Dallas játszott már a Rams-szel és a Broncos-szal is, hogy Bakhtiari visszajövetelével teljesen más lesz a GB fal, hogy teljesen más ha van három felfelé és kettő lefelé kiemelkedő teljesítmény (DAL), mint ha mind az 5 játékos szimplán átlagosan játszik, hogy el lehet azon gondolkozni mi a fontosabb, hogy a right guardod játszik elit szinten vagy a left tackle-öd.
somoskovig
zolika26
De vigyuk mas topicba szvsz
Igor
több mint 7 éve
Szerintem teljesen off a dolog (miert nem nyitunk kulon topicot nekünk, ha ennyire nepszeru a PFF...), de mondjuk ezeket a disclaimereket maskor a cikkeket elejere/vegere kéne rakni, nem random forumos hsz-re irni... mert pont ezert/ezen problemazunk annyit a metodologian, az ilyen dolgokat miatt....A grade nem pont azt mondja meg?Nem, az az egyes játékosok egyéni teljesítményét állapítja meg. Ha egy mindent számításba vevő OL rankinget raknánk össze, akkor én biztos számolnék azzal, hogy a Panthers a NE és DET falak ellen játszott jobban, hogy a Dallas játszott már a Rams-szel és a Broncos-szal is, hogy Bakhtiari visszajövetelével teljesen más lesz a GB fal, hogy teljesen más ha van három felfelé és kettő lefelé kiemelkedő teljesítmény (DAL), mint ha mind az 5 játékos szimplán átlagosan játszik, hogy el lehet azon gondolkozni mi a fontosabb, hogy a right guardod játszik elit szinten vagy a left tackle-öd.
somoskovig
zolika26
De vigyuk mas topicba szvsz
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Csak kérdezem, hogy ez itt nem a Steelers Topic? Tényleg csak érdeklődöm. Köszi
több mint 7 éve
Jó, én itt elengedtem a témát 😀Jó, de akkor ezt tartsd is be és többet ne szólj hozzá olyanhoz, amit nem értesz 😉
gabokocka
http://insidehandoff.com/
több mint 7 éve
A grade nem pont azt mondja meg?Nem, az az egyes játékosok egyéni teljesítményét állapítja meg. Ha egy mindent számításba vevő OL rankinget raknánk össze, akkor én biztos számolnék azzal, hogy a Panthers a NE és DET falak ellen játszott jobban, hogy a Dallas játszott már a Rams-szel és a Broncos-szal is, hogy Bakhtiari visszajövetelével teljesen más lesz a GB fal, hogy teljesen más ha van három felfelé és kettő lefelé kiemelkedő teljesítmény (DAL), mint ha mind az 5 játékos szimplán átlagosan játszik, hogy el lehet azon gondolkozni mi a fontosabb, hogy a right guardod játszik elit szinten vagy a left tackle-öd.
somoskovig
több mint 7 éve
Jó, én itt elengedtem a témát 😀
több mint 7 éve
A grade nem pont azt mondja meg?Ha a tegnapi cikkemre gondolsz, akkor az szimplán a kezdő ötösök átlag gradeje alapján rangsorolta a falakat nem pedig az alapján, hogy melyiket mennyire tartjuk jónak.Ezt neked kéne tudni, nem nekem 😀De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀Ezt ki állította?
gabokocka
zolika26
gabokocka
zolika26
több mint 7 éve
Ha a tegnapi cikkemre gondolsz, akkor az szimplán a kezdő ötösök átlag gradeje alapján rangsorolta a falakat nem pedig az alapján, hogy melyiket mennyire tartjuk jónak.Ezt neked kéne tudni, nem nekem 😀De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀Ezt ki állította?
gabokocka
zolika26
gabokocka
több mint 7 éve
Ezt neked kéne tudni, nem nekem 😀De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀Ezt ki állította?
gabokocka
zolika26
több mint 7 éve
De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀Ezt ki állította?
gabokocka
több mint 7 éve
Bombaként robbant a hír, hogy 30 NFL csapat szélnek eresztette az elemzőit, játékosmegfigyelőit és ezentúl a gameplan, a draftok és minden más elemzés a PFF statjai alapján készül majd el!Nem tudom, még nem olvastam a fenti hírt, de biztos figyelmetlen voltam.
De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀