Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Shazier végre kb azt nyújtja amit elvár tőle az ember. Csak az a sok elrontott szerelés ne lenne...

(Amikor kiraktam jutott eszembe, hogy a pff-ről van, de remélem nem indítok vele lavinát 😀)

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Arról volt szó hogy ezt a pff topicban, ha lesz olyan. Thx
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀
gabokocka
Ezt ki állította?
zolika26
Ezt neked kéne tudni, nem nekem 😀
gabokocka
Ha a tegnapi cikkemre gondolsz, akkor az szimplán a kezdő ötösök átlag gradeje alapján rangsorolta a falakat nem pedig az alapján, hogy melyiket mennyire tartjuk jónak.
zolika26
A grade nem pont azt mondja meg?
somoskovig
Nem, az az egyes játékosok egyéni teljesítményét állapítja meg. Ha egy mindent számításba vevő OL rankinget raknánk össze, akkor én biztos számolnék azzal, hogy a Panthers a NE és DET falak ellen játszott jobban, hogy a Dallas játszott már a Rams-szel és a Broncos-szal is, hogy Bakhtiari visszajövetelével teljesen más lesz a GB fal, hogy teljesen más ha van három felfelé és kettő lefelé kiemelkedő teljesítmény (DAL), mint ha mind az 5 játékos szimplán átlagosan játszik, hogy el lehet azon gondolkozni mi a fontosabb, hogy a right guardod játszik elit szinten vagy a left tackle-öd.
zolika26
Én azt nem értem, hogy ha x db számból kikalkulálunk egy n-diket, akkor ez az így kikalkulált szám minek a mérőszáma, és miért releváns összevetni más számokból kinyert/átlagolt/súlyozott/stb. számokkal?

Nem kötözködés, és próbálok elvonatkoztatni, ezért két példa máshonnan, hátha így könnyebben kapok választ:

Az én családom átlagosan 4,2/5-re tud főzni. A kollegám családja 3,7/5-re. Bár náluk van egy Michelin csillagos séf másodunokatestvér, és nálunk 4 gyakorló, 40 éve főző nagymama, míg náluk egyetlen 23 évnél fiatalabb főzőképes családtag sincs, és sose főznek vegán kajákat.
Valamint a 12 baráti családból a mienk a 3. az övék a 7.
Hova mennél szívesebben vacsorára?

A barátom a magyar átlagfizetések háromszorosát kereste átlagosan január óta (az kb 6 millió forint), nyáron volt Kubában, és év végén lesz egy többmilliós bónusza. Mégis, kölcsön kellet kérnie szeptemberben a nyugdíjas anyukájától (akinek a havi nyugdíja 120ezer konstansan), mert nem volt 10ezer forintja se. Most akkor ki a gazdagabb? A barátom vagy az anyukája?
Sobri Jóska
1, Ahol van egy 20 eves ikerparlany es palacsinta van
2, A baratod

A viccet felreteve az 1. peldad nagyon jo. A 2. nem kerdes

Szerkesztette: no
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
De büszke vagyok, hogy az NFL második legjobb támadófalával rendelkező csapatának szurkolhatok 😀
gabokocka
Ezt ki állította?
zolika26
gabokocka
Ha a tegnapi cikkemre gondolsz, akkor az szimplán a kezdő ötösök átlag gradeje alapján rangsorolta a falakat nem pedig az alapján, hogy melyiket mennyire tartjuk jónak.
zolika26
somoskovig
Nem, az az egyes játékosok egyéni teljesítményét állapítja meg. Ha egy mindent számításba vevő OL rankinget raknánk össze, akkor én biztos számolnék azzal, hogy a Panthers a NE és DET falak ellen játszott jobban, hogy a Dallas játszott már a Rams-szel és a Broncos-szal is, hogy Bakhtiari visszajövetelével teljesen más lesz a GB fal, hogy teljesen más ha van három felfelé és kettő lefelé kiemelkedő teljesítmény (DAL), mint ha mind az 5 játékos szimplán átlagosan játszik, hogy el lehet azon gondolkozni mi a fontosabb, hogy a right guardod játszik elit szinten vagy a left tackle-öd.
zolika26
Én azt nem értem, hogy ha x db számból kikalkulálunk egy n-diket, akkor ez az így kikalkulált szám minek a mérőszáma, és miért releváns összevetni más számokból kinyert/átlagolt/súlyozott/stb. számokkal?

Nem kötözködés, és próbálok elvonatkoztatni, ezért két példa máshonnan, hátha így könnyebben kapok választ:

Az én családom átlagosan 4,2/5-re tud főzni. A kollegám családja 3,7/5-re. Bár náluk van egy Michelin csillagos séf másodunokatestvér, és nálunk 4 gyakorló, 40 éve főző nagymama, míg náluk egyetlen 23 évnél fiatalabb főzőképes családtag sincs, és sose főznek vegán kajákat.
Valamint a 12 baráti családból a mienk a 3. az övék a 7.
Hova mennél szívesebben vacsorára?

A barátom a magyar átlagfizetések háromszorosát kereste átlagosan január óta (az kb 6 millió forint), nyáron volt Kubában, és év végén lesz egy többmilliós bónusza. Mégis, kölcsön kellet kérnie szeptemberben a nyugdíjas anyukájától (akinek a havi nyugdíja 120ezer konstansan), mert nem volt 10ezer forintja se. Most akkor ki a gazdagabb? A barátom vagy az anyukája?

több mint 7 éve
Kivételesen edzett ma Big Ben, pedig szerdán sosem szokott. Úgy tűnik most nagyon akar bizonyítani.
Pouncey és Foster nem edzett, de vasárnap mindketten játszottak. Shazier volt limitált. Gilbert is rendesen edzett, lehet végre tényleg visszatér
több mint 7 éve
Azért Hubbardot is már nagyon lecserélném. Sok játék rajta megy el egy személyben. Képtelen folyamatosan megvédeni Bent, vagy segíteni Bell-t. Igaz amit Conner csinált az első picknél, az is siralmas volt.
 twitter.com/Alex_Kozora/status/918191347387027456
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2017/10/PR17_pit5v2.jpg
több mint 7 éve
idén már csak 2 db 7 órás meccsünk lesz, mert a Bengals elleni derbit is átrakták 4:25PM-re
Klaci79
A mult hetibol eleg lett volna egy 5 perces osszefoglalo is, akarmelyik idosavban. 😊
több mint 7 éve
Reméljük a közös szívás megerősíti a csapatszellemet mert nagyon nincs rend a fejekben.
Spy
Nana, több játékosunk szó szerint érti az ilyesmit.
laby
tudom, veszélyforrás, másképp jött az ujjbegyembe, de azért meg moderáltak volna
Spy
Azt meg a cheercsajok ertetek volna szo szerint?
több mint 7 éve
idén már csak 2 db 7 órás meccsünk lesz, mert a Bengals elleni derbit is átrakták 4:25PM-re
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Reméljük a közös szívás megerősíti a csapatszellemet mert nagyon nincs rend a fejekben.
Spy
laby
tudom, veszélyforrás, másképp jött az ujjbegyembe, de azért meg moderáltak volna
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Spy

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Igen, sorry az offolásért 😊

Amúgy hogy egy kicsit on is legyek, olyan lesz nektek ez a Chiefs meccs, mint nekünk volt a Pats elleni idegenben. Rendkívül fos meccs után, idegenben, top csapat ellen kb fullesélytelenül, ezért remek lehetőség arra, hogy a keret összekapja magát és toljon felszabadultan egy upsetet. Ha kéne egy meglepő eredményt mondani a hétvégére, azt mondanám, nyertek az Arrowheadben.
gabokocka
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 484 — Keep pounding
Igen, sorry az offolásért 😊

Amúgy hogy egy kicsit on is legyek, olyan lesz nektek ez a Chiefs meccs, mint nekünk volt a Pats elleni idegenben. Rendkívül fos meccs után, idegenben, top csapat ellen kb fullesélytelenül, ezért remek lehetőség arra, hogy a keret összekapja magát és toljon felszabadultan egy upsetet. Ha kéne egy meglepő eredményt mondani a hétvégére, azt mondanám, nyertek az Arrowheadben.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
somoskovig
zolika26
Szerintem teljesen off a dolog (miert nem nyitunk kulon topicot nekünk, ha ennyire nepszeru a PFF...), de mondjuk ezeket a disclaimereket maskor a cikkeket elejere/vegere kéne rakni, nem random forumos hsz-re irni... mert pont ezert/ezen problemazunk annyit a metodologian, az ilyen dolgokat miatt....

De vigyuk mas topicba szvsz
Igor
Köszi
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
somoskovig
zolika26
Szerintem teljesen off a dolog (miert nem nyitunk kulon topicot nekünk, ha ennyire nepszeru a PFF...), de mondjuk ezeket a disclaimereket maskor a cikkeket elejere/vegere kéne rakni, nem random forumos hsz-re irni... mert pont ezert/ezen problemazunk annyit a metodologian, az ilyen dolgokat miatt....

De vigyuk mas topicba szvsz

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Csak kérdezem, hogy ez itt nem a Steelers Topic? Tényleg csak érdeklődöm. Köszi
több mint 7 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Jó, én itt elengedtem a témát 😀
gabokocka
Jó, de akkor ezt tartsd is be és többet ne szólj hozzá olyanhoz, amit nem értesz 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 7 éve
somoskovig

több mint 7 éve
Jó, én itt elengedtem a témát 😀

több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 319 — 49ers GM
gabokocka
Ezt ki állította?
zolika26
gabokocka
zolika26

több mint 7 éve
gabokocka
Ezt ki állította?
zolika26
gabokocka

több mint 7 éve
gabokocka
Ezt ki állította?
zolika26

több mint 7 éve
gabokocka
Ezt ki állította?

több mint 7 éve
Bombaként robbant a hír, hogy 30 NFL csapat szélnek eresztette az elemzőit, játékosmegfigyelőit és ezentúl a gameplan, a draftok és minden más elemzés a PFF statjai alapján készül majd el!

Nem tudom, még nem olvastam a fenti hírt, de biztos figyelmetlen voltam.