Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Liga legrosszabb rush D-je ellen 15-ször futottunk, ellenben a liga egyik legjobb sec-je ellen 35-ször passzoltunk. Meg se próbáltunk futni ellenük igazán. Lenyomni a torkukon a labdát, ahogy a Ravens ellen tettük. Nem, ehelyett teszteltük a TO-gyár secondaryt folyamatosan. Ez egy kibaszottul elbaszott gameplan. Haley megint nagyon túl akart mindenki eszén járni, hogy majd futásra számítanak, mi meg jól passzolunk, aztán a fagyi visszanyalt.SoldadosBrady két éve az akkor liga első Seattle pass def ellen gyakorlatilag végigpasszolta a superbowlt és azzal nyertek. Azzal a különbséggel, hogy ők futás helyett passzoltak, gyors RB passzok ide, oda, széthúzni a LOS-nál a védelmet. Hatékonyan csinálták, és ha hatékony, akkor lehet 35-öt is passzolni. Én már feladtam, hogy megfejtsem, hogy BB-nek miért megy időnként (mert időnként megy, nem egyszer láttam a Steelers offense-et darabjaira szedni elsősorban Bell felé menő passzokkal), máskor meg miért nem. Olyan kiszámíthatatlan lett ez az offense, mint a szűzmenyecske. 😊
Lehet, hogy tényleg Haley a baj, lehet, hogy Big Ben. Akárhogy is, akkor se normális ha megy, hogy - akármi is a passz/futás arány - a támadó yardok kétharmadát rendszeresen egy elkapó megy egy futó hozza. Ha akad valaki aki csak limitálni tudja őket, már nyert ügye van. Mint Stafford Detroitban Megatron utolsó 1-2 évében. Megatron űrszámokat hozott, de az offense összességében belehalt a kiszámítható kínlódásba.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
szörnyű volt látni BigBen-t...árnyéka önmagának. Teljesen pontatlan, a tiszta helyzeteket képtelen megdobni és sajnos folyamatosan rossz döntéseket hoz. Ráadásul mindezt folyamatosan csinálja, ez a mostani csak a csúcs volt. A védelem amíg bírta szenzációs volt...igaz a 3. negyed 5. percében kb kikapcsoltam a picsába...és ami a legszomorúbb, hogy fel se idegesített ez a fos...inkább csak szánakozva néztem a játékot és gyakran tekergetve a felvételt
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Dobott már valaha BB egy meccsen 5 intet? Csak pislogtam hogy mi van...Nem. Steelers QB utoljára 1987-ben dobott 5 picket egy meccsen (Mark Malone).
Tomcsik
több mint 7 éve
Tomcsik
8 014
Dobott már valaha BB egy meccsen 5 intet? Csak pislogtam hogy mi van...
több mint 7 éve
Jó, akkor legyen az egyik legrosszabb. És igen, ellenünk is inkább futni kell, mert azzal sebezhető(bbe)k vagyunk, ráadásul a sorozatos passzoltatásból mi is sackeket és INT-eket csinálunk. Úgyhogy igen, ellenünk futni kell, mert az hatásos, hatékony és biztonságos. Pont azoktól kaptunk ki, akik ezt csinálták, ők a gyengeségre játszottak rá az erősségükkel párosítva. Ez a stratégia. A JAX leszarta, hogy eleinte 3-as átlaggal fut a rookie-juk, egyrészt az fárasztja a D-t, ami később kifizetődhet, másrészt nem kockáztatták a labdaeladást a passz mellőzésével, nem is volt rá szükségük, mert végig meccsben voltak.Vazze Soldi 4 meccs után Te tudod ki a liga legrosszabb rush D-je???? Most hogyan áll a mi D-nk, hogy ennyit futott ellenünk a Jags. Talán most mi vagyunk azok? Most ellenünk is futni kell? Megfogtuk szépen 3 negyeden át és ha nincs az INT parádé, akkor onnantól szinte csak passzok jönnek.Hagyjuk már ezt a szart.....de most komolyan.....ott voltunk RZ-ban 3x és nem csináltunk egyből sem TD-t. Ezen ment el ez a meccs Ben félredobásán, majd oktalan korrigálásán felül. Óriási kognitív disszonancia kell hozzá, ha valaki most a gameplan-nel jön és azzal, hogy a D majd megoldja. Megoldja igen? Hát ki a jó atyaúristen ellen csinált ez a Jags O egy TD-t még az elsőben? Benne van ez, nincs ezzel gond, de hogy a D megoldja az nem áll.Liga legrosszabb rush D-je ellen 15-ször futottunk, ellenben a liga egyik legjobb sec-je ellen 35-ször passzoltunk. Meg se próbáltunk futni ellenük igazán. Lenyomni a torkukon a labdát, ahogy a Ravens ellen tettük. Nem, ehelyett teszteltük a TO-gyár secondaryt folyamatosan. Ez egy kibaszottul elbaszott gameplan. Haley megint nagyon túl akart mindenki eszén járni, hogy majd futásra számítanak, mi meg jól passzolunk, aztán a fagyi visszanyalt.
Teljesen balance O-t nyomtunk. Ment a futás, de érezhetően fogták, figyeltek rá. Mentek a passzok is, szépen nem voltak kockázatok, ezt jelzi a 3 FG is. Erre jött rá egy 10 yardra elnézett pasz, amit visszahordtak. Ez nem felesleges kockázatvállalás, ez benne van. Aztán az nem volt benne, amit utána nyomott Ben. Ott vissza kellett volna állni pont az eredeti gameplan-re. De inkább passzoltunk, erőltettük, ez és ott volt a hiba és nem máshol.
Szidjátok itt a PFF-et, de mindenféle mélyebb elemzés nélkül a gameplan a hibás, csakmert érzésből sok volt a pasz. Beszarok....
Kirúghatod az OC-t, de annak nem itt és most van meg az ideje. Legalábbis szerintem....
Klemó
Óriási ostobaság volt, 70-30 pass-rush elosztás helyett minimum 50-50 kellett volna, mert szar a JAX rush D-je, az egyik legszarabb, ami a ligában van.
Soldados
De ezen felül. Ismételten mondom. Nekem rendben volt a játék, 3x voltunk a RZ-ban és egyiket sem csináltuk meg. Én mélységesen leszarom, hogy miként jutottuk el idáig, de azt nem, hogy egyiket sem csináltuk meg. Ugyanis ez a lényeg és nem más. Ha csak az egyik megvan, itt nem sírunk, hanem nevetünk ezt állítom.
Még ezen felül. 30 kísérlet felett dobott egyébként MINDEGYIK QB a Jags ellen, amely nyert úgy, hogy nekik nem kellett a végén visszajönni, vagyis szó nincs itt arról, hogy azok a csapatok csak futottak, akik megverték őket, még mielőtt ez tűnne ki.....
Klemó
Erről szól a game plan, egy stratégia felépítéséről, és ott érdemes arra játszani, amiben a másik gyengébb és amiben mi erősek vagyunk. Ha ez egyezik, akkor bingóóó, megütötted a főnyereményt, már csak végre kell hajtani. Ja, bocs, nekünk Haley van, meg se próbáltuk... Mi inkább passzolunk, nem zavar minket, hogy 4 meccs alatt 10 labdát szerez a D-jük.
Szóval Te leszarhatod, hogy jutunk oda, én meg nem szarom le. Pl a saját 20-on belül 3. és 10-re hívott screentől is falra másztam. Igazi gyökér hívás volt, és félpályáról jöhetett volna a JAX, hogy növelje az előnyét a szünet előtt, ha nincs miss tackle és ezáltal 1st down. (Ez nem a mi érdemünk, ez mák, hogy meglett) Szóval egy TO-gyár D ellen ugyan elmentünk 3-szor RZ-ig. Ja. Fasza. Aztán addig járt a korsó a kútra, amíg el nem tört. Ez egy TO-gyár D, ezért ha lehet nem tesztelem Ramsey-t, Bouyét, Churchöt, mert előbb-utóbb rá fogok b.szni. Hogy ez az első drive-ban, vagy az ötödikben történik, nagyjából mindegy egy szoros meccsen. De JÓ ESÉLLYEL meg fog történni. Ellenünk is ezért nem érdemes passzolni, nagyon jók vagyunk passrushban és ha sok a passz, a nyomás célt fog érni sack-fumble, vagy INT formájában. Ezért aki teheti, az inkább fut ellenünk. Már akinél van futójáték és értelmes OC-ja van. Nekünk nincs.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Amúgy bocsi. Ezek szerint mégis tudok magunknak jinxelni. Szökő évente egyszer.Tudod hogy hova mennyé jjinxelgetni, úgy kikapunkmintazállat...Kemény lesz a mai..... ez a jags borzasztó kiszámíthatatlan ...... remélem nem a Ravens elleni játékukat és formájukat hozzák ma!!!!!Sima Steelers W lesz.
BenEdict
iktriad
Most moshatom a monitort szenteltvízzel 😉
sutianap
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Már nem is tudom kinek hova válaszoljak (na jó, csak nem akarok floodolni). A game plan szar volt, de, ahogy korábban is mondtam az RZ offense, ami az igazi nagy gondot okozza. A game plenen és a playbookon a jövőben kell változtatni, ahogy Klemó írja, Benhez igazítani.Futás: nem volt rossz a futójáték, de nem is kiemelkedő. Ergo nem értem miért védhető az 55 passzkísérlet kb 17 futás mellett, főleg, ha a Jags védelem és a Steelers O sajátosságait is beleveszem.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Vazze Soldi 4 meccs után Te tudod ki a liga legrosszabb rush D-je???? Most hogyan áll a mi D-nk, hogy ennyit futott ellenünk a Jags. Talán most mi vagyunk azok? Most ellenünk is futni kell? Megfogtuk szépen 3 negyeden át és ha nincs az INT parádé, akkor onnantól szinte csak passzok jönnek.Hagyjuk már ezt a szart.....de most komolyan.....ott voltunk RZ-ban 3x és nem csináltunk egyből sem TD-t. Ezen ment el ez a meccs Ben félredobásán, majd oktalan korrigálásán felül. Óriási kognitív disszonancia kell hozzá, ha valaki most a gameplan-nel jön és azzal, hogy a D majd megoldja. Megoldja igen? Hát ki a jó atyaúristen ellen csinált ez a Jags O egy TD-t még az elsőben? Benne van ez, nincs ezzel gond, de hogy a D megoldja az nem áll.Liga legrosszabb rush D-je ellen 15-ször futottunk, ellenben a liga egyik legjobb sec-je ellen 35-ször passzoltunk. Meg se próbáltunk futni ellenük igazán. Lenyomni a torkukon a labdát, ahogy a Ravens ellen tettük. Nem, ehelyett teszteltük a TO-gyár secondaryt folyamatosan. Ez egy kibaszottul elbaszott gameplan. Haley megint nagyon túl akart mindenki eszén járni, hogy majd futásra számítanak, mi meg jól passzolunk, aztán a fagyi visszanyalt.
Teljesen balance O-t nyomtunk. Ment a futás, de érezhetően fogták, figyeltek rá. Mentek a passzok is, szépen nem voltak kockázatok, ezt jelzi a 3 FG is. Erre jött rá egy 10 yardra elnézett pasz, amit visszahordtak. Ez nem felesleges kockázatvállalás, ez benne van. Aztán az nem volt benne, amit utána nyomott Ben. Ott vissza kellett volna állni pont az eredeti gameplan-re. De inkább passzoltunk, erőltettük, ez és ott volt a hiba és nem máshol.
Szidjátok itt a PFF-et, de mindenféle mélyebb elemzés nélkül a gameplan a hibás, csakmert érzésből sok volt a pasz. Beszarok....
Kirúghatod az OC-t, de annak nem itt és most van meg az ideje. Legalábbis szerintem....
Klemó
Óriási ostobaság volt, 70-30 pass-rush elosztás helyett minimum 50-50 kellett volna, mert szar a JAX rush D-je, az egyik legszarabb, ami a ligában van.
Soldados
De ezen felül. Ismételten mondom. Nekem rendben volt a játék, 3x voltunk a RZ-ban és egyiket sem csináltuk meg. Én mélységesen leszarom, hogy miként jutottuk el idáig, de azt nem, hogy egyiket sem csináltuk meg. Ugyanis ez a lényeg és nem más. Ha csak az egyik megvan, itt nem sírunk, hanem nevetünk ezt állítom.
Még ezen felül. 30 kísérlet felett dobott egyébként MINDEGYIK QB a Jags ellen, amely nyert úgy, hogy nekik nem kellett a végén visszajönni, vagyis szó nincs itt arról, hogy azok a csapatok csak futottak, akik megverték őket, még mielőtt ez tűnne ki.....
több mint 7 éve
Hagyjuk már ezt a szart.....de most komolyan.....ott voltunk RZ-ban 3x és nem csináltunk egyből sem TD-t. Ezen ment el ez a meccs Ben félredobásán, majd oktalan korrigálásán felül. Óriási kognitív disszonancia kell hozzá, ha valaki most a gameplan-nel jön és azzal, hogy a D majd megoldja. Megoldja igen? Hát ki a jó atyaúristen ellen csinált ez a Jags O egy TD-t még az elsőben? Benne van ez, nincs ezzel gond, de hogy a D megoldja az nem áll.Megjegyzem félpályáról jöttünk az 1. Fournette TD-nél az 1. pick miatt.
Klemó
A Red Zone-os látogatásokból 9 pont viszont nagyon jogos kritika Haleynek (is).
több mint 7 éve
astroid
572
Tavaly Ben az alapszakaszban a KC ellen 22/27 300yrd 5TD. Most a felével is kiegyeznék. Go Steelers!
több mint 7 éve
Hagyjuk már ezt a szart.....de most komolyan.....ott voltunk RZ-ban 3x és nem csináltunk egyből sem TD-t. Ezen ment el ez a meccs Ben félredobásán, majd oktalan korrigálásán felül. Óriási kognitív disszonancia kell hozzá, ha valaki most a gameplan-nel jön és azzal, hogy a D majd megoldja. Megoldja igen? Hát ki a jó atyaúristen ellen csinált ez a Jags O egy TD-t még az elsőben? Benne van ez, nincs ezzel gond, de hogy a D megoldja az nem áll.Liga legrosszabb rush D-je ellen 15-ször futottunk, ellenben a liga egyik legjobb sec-je ellen 35-ször passzoltunk. Meg se próbáltunk futni ellenük igazán. Lenyomni a torkukon a labdát, ahogy a Ravens ellen tettük. Nem, ehelyett teszteltük a TO-gyár secondaryt folyamatosan. Ez egy kibaszottul elbaszott gameplan. Haley megint nagyon túl akart mindenki eszén járni, hogy majd futásra számítanak, mi meg jól passzolunk, aztán a fagyi visszanyalt.
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Ez pontosan így volt, amíg meccs volt megfelelő szinten ment a futás, nagyjából 4-es átlagon, néhány nagyobb meglódulással. Voltak igazi Bell-féle playek, amikor 1-2-3 testcsellel küldött el 1-2-3 védőt. Ez már az igaz Bell volt. Ma tetszett először igazán, mert ma láttam az extrát tőle, amikor egy az egyben hozzá tudott tenni a playhez.De ugye azt te is észrevetted hogy fogták a futásunkat? Valószínűleg ha Bell nem 3y-os átlagot hoz, hanem tudunk haladni a földön, akkor nem kellett volna ennyit passzolni, nem? Korábban a Jags 5,6 y-ot engedett futásonként, ma Bellnek 3,1-et.Én kifejezetten hatékonynak láttam Bellt a földön, amíg szoros volt a meccs, termelte a hosszú futásokat. Volt pár 1-2 yardos és 2-3 TFL-es carryje azért ennyire rossz az átlaga, mivel csak 15-ször futott, ez jobban lerondítja a mérlegét..
Jan
iktriad
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Hagyjuk már ezt a szart.....de most komolyan.....ott voltunk RZ-ban 3x és nem csináltunk egyből sem TD-t. Ezen ment el ez a meccs Ben félredobásán, majd oktalan korrigálásán felül. Óriási kognitív disszonancia kell hozzá, ha valaki most a gameplan-nel jön és azzal, hogy a D majd megoldja. Megoldja igen? Hát ki a jó atyaúristen ellen csinált ez a Jags O egy TD-t még az elsőben? Benne van ez, nincs ezzel gond, de hogy a D megoldja az nem áll.Teljesen balance O-t nyomtunk. Ment a futás, de érezhetően fogták, figyeltek rá. Mentek a passzok is, szépen nem voltak kockázatok, ezt jelzi a 3 FG is. Erre jött rá egy 10 yardra elnézett pasz, amit visszahordtak. Ez nem felesleges kockázatvállalás, ez benne van. Aztán az nem volt benne, amit utána nyomott Ben. Ott vissza kellett volna állni pont az eredeti gameplan-re. De inkább passzoltunk, erőltettük, ez és ott volt a hiba és nem máshol.
több mint 7 éve
twitter.com/AKinkhabwala/status/917129911248224258Ok, a beismeres megvan, csak nehogy atmenjen a dolog beletorodesbe... Itt kellene a segitseg a stabtol, vegre felismerni hogy van mas target is a palyan AB-n kivul, nem csak ra felrajzolni minden playt. Vagy az idiota par yardos screenek, vagy az elorevagatott Bryant fele meno labdakkal, akivel total nincs meg a szinkron...
tenorx
Innen szep felallni, remelem nem az lesz a plan az Arrowhead-ben mint januarban hogy eleg a FG is oszt majd lesz valami...
több mint 7 éve
Te milyen állásnál hagytad volna el a futást, és állsz át passzra?Ha 0 a futás átlag, akkor is menni kell, hogy teletöltsék a boxot és fárasszák a D-t. Bell azért ennél jóval jobb volt.De ugye azt te is észrevetted hogy fogták a futásunkat? Valószínűleg ha Bell nem 3y-os átlagot hoz, hanem tudunk haladni a földön, akkor nem kellett volna ennyit passzolni, nem? Korábban a Jags 5,6 y-ot engedett futásonként, ma Bellnek 3,1-et.Én nem gondolom, hogy ha edző vagyok, akkor ezen a meccsen nem adom Ben kezébe a labdát. Ez ilyenkor nagyon nehéz. Nem tudod mikor ártasz. Dobott egy pick sixet és azzal felküldeni 4 pont hátrányban a veterán irányítód, hogy nyugi nyugi jó lesz a punt. Anno Manningnek csomó rossz meccse volt sok eladott labdával, mielőtt a palybookot minimalizálták, vagyis ráaszabták.Game plan alatt azt értem, hogy képtelenség a közel ált. 170 rush yardot és 147 pass yardot (össz. 3 TD, 5 int (most már 10)) nyelő Jags ellen 55 passzt hívni, oké, hátrányban ez generálhatja önmagát, de 9-7-ig is torz volt az arány.
Nohát jövő héten Chiefs. Finoman fogalmazva sem mi vagyunk az esélyesek......
Klemó
Idősebb sportolóknál, amikor már a test nem úgy viselkedik természetes, hogy meg kell újulni, illetve meg kell változtatni a játékot: BB-nek ebben kell fejlődni, érni, változni. Szerintem. A legfontosabb a TO elkerülése, a biztonság, a túlvállalás legkisebb jele nélkül. Jó a pass. prot, jó a rush block, jó futóink vannak...szóval nem is indokolt BB túlvállalása, az 55 pass hívása. Az egyetlen igazán aggasztó számomra az az RZ offense. Egyszerűen nem tudjuk kivégezni az ellenfelet illetve válaszcsapást adni, ami a momentum megragadását jelentené. Ebben kellene nagyon gyorsan fejlődni-de ez már évek óta így megy.
fcancellara
Jan
fcancellara
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Ha 0 a futás átlag, akkor is menni kell, hogy teletöltsék a boxot és fárasszák a D-t. Bell azért ennél jóval jobb volt.De ugye azt te is észrevetted hogy fogták a futásunkat? Valószínűleg ha Bell nem 3y-os átlagot hoz, hanem tudunk haladni a földön, akkor nem kellett volna ennyit passzolni, nem? Korábban a Jags 5,6 y-ot engedett futásonként, ma Bellnek 3,1-et.Én nem gondolom, hogy ha edző vagyok, akkor ezen a meccsen nem adom Ben kezébe a labdát. Ez ilyenkor nagyon nehéz. Nem tudod mikor ártasz. Dobott egy pick sixet és azzal felküldeni 4 pont hátrányban a veterán irányítód, hogy nyugi nyugi jó lesz a punt. Anno Manningnek csomó rossz meccse volt sok eladott labdával, mielőtt a palybookot minimalizálták, vagyis ráaszabták.Game plan alatt azt értem, hogy képtelenség a közel ált. 170 rush yardot és 147 pass yardot (össz. 3 TD, 5 int (most már 10)) nyelő Jags ellen 55 passzt hívni, oké, hátrányban ez generálhatja önmagát, de 9-7-ig is torz volt az arány.
Klemó
Idősebb sportolóknál, amikor már a test nem úgy viselkedik természetes, hogy meg kell újulni, illetve meg kell változtatni a játékot: BB-nek ebben kell fejlődni, érni, változni. Szerintem. A legfontosabb a TO elkerülése, a biztonság, a túlvállalás legkisebb jele nélkül. Jó a pass. prot, jó a rush block, jó futóink vannak...szóval nem is indokolt BB túlvállalása, az 55 pass hívása. Az egyetlen igazán aggasztó számomra az az RZ offense. Egyszerűen nem tudjuk kivégezni az ellenfelet illetve válaszcsapást adni, ami a momentum megragadását jelentené. Ebben kellene nagyon gyorsan fejlődni-de ez már évek óta így megy.
fcancellara
Jan
több mint 7 éve
De ugye azt te is észrevetted hogy fogták a futásunkat? Valószínűleg ha Bell nem 3y-os átlagot hoz, hanem tudunk haladni a földön, akkor nem kellett volna ennyit passzolni, nem? Korábban a Jags 5,6 y-ot engedett futásonként, ma Bellnek 3,1-et.Én kifejezetten hatékonynak láttam Bellt a földön, amíg szoros volt a meccs, termelte a hosszú futásokat. Volt pár 1-2 yardos és 2-3 TFL-es carryje azért ennyire rossz az átlaga, mivel csak 15-ször futott, ez jobban lerondítja a mérlegét..
Jan
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
De ugye azt te is észrevetted hogy fogták a futásunkat? Valószínűleg ha Bell nem 3y-os átlagot hoz, hanem tudunk haladni a földön, akkor nem kellett volna ennyit passzolni, nem? Korábban a Jags 5,6 y-ot engedett futásonként, ma Bellnek 3,1-et.Én nem gondolom, hogy ha edző vagyok, akkor ezen a meccsen nem adom Ben kezébe a labdát. Ez ilyenkor nagyon nehéz. Nem tudod mikor ártasz. Dobott egy pick sixet és azzal felküldeni 4 pont hátrányban a veterán irányítód, hogy nyugi nyugi jó lesz a punt. Anno Manningnek csomó rossz meccse volt sok eladott labdával, mielőtt a palybookot minimalizálták, vagyis ráaszabták.Game plan alatt azt értem, hogy képtelenség a közel ált. 170 rush yardot és 147 pass yardot (össz. 3 TD, 5 int (most már 10)) nyelő Jags ellen 55 passzt hívni, oké, hátrányban ez generálhatja önmagát, de 9-7-ig is torz volt az arány.
Klemó
fcancellara
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Game plan alatt azt értem, hogy képtelenség a közel ált. 170 rush yardot és 147 pass yardot (össz. 3 TD, 5 int (most már 10)) nyelő Jags ellen 55 passzt hívni, oké, hátrányban ez generálhatja önmagát, de 9-7-ig is torz volt az arány.Én nem gondolom, hogy ha edző vagyok, akkor ezen a meccsen nem adom Ben kezébe a labdát. Ez ilyenkor nagyon nehéz. Nem tudod mikor ártasz. Dobott egy pick sixet és azzal felküldeni 4 pont hátrányban a veterán irányítód, hogy nyugi nyugi jó lesz a punt. Anno Manningnek csomó rossz meccse volt sok eladott labdával, mielőtt a palybookot minimalizálták, vagyis ráaszabták.Tegyük helyre azért ezt a kutyaszart. A D megcsinálta azt amit kellett. Egy drive-ot kivéve, amikor ők is sokkban voltak azt csinálták, amit kell. Nem engedték futni az ellenfelet és Bortlest passzolni sem.Adom. Nagyon drukkolok BB-nek, és nemcsak a csapat jövője miatt. De jelenleg úgy néz ki, hogy ő már nem tudja a hátán vinni a csapatot, ami abban a kontextusban, hogy nem is olyan rég még hat td-s meccseket tolt szívszorító...BB ide vagy oda megint csak a stábot kell elővenni, mert ez a game plan gyalázat volt. Remélem tanulunk ebből, de azért valahol elképesztően szánalmas, hogy az NFL-ben, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek folyamatos kezdő hibái láttán abban kell reménykedni, hogy később okulni fognak belőle...vicc.
9-7-vezetünk és ott két pick six az, ami megpecsételte a sorsunkat. Sajnos Ben túlkompenzált. Meg akarta nyerni ezt a meccset és most lehet kiderült, hogy ezt már ő neki nem szabad. Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hogy jöjjön ebből vissza, mert ezt most nagy mélység. Hozzáteszem azért, hogy ennek a Jags D-nek minden "pattant" ma. Minden fontosabb labdába belenyúltak, amikor meg nem, akkor pedig egy holding akadályozott meg egy TD-t. Van ilyen, meg lesz is, mindenesetre nagyon rossz ezt nézni. Nem vártam tavaly után ezt a mélyrepülést.
Egyébként ha már PFF. Kiváncsi leszek Fournette értékelésére. Addig ameddig nem volt 11 pont a csapatok között tulajdonképpen levettük. Innen futott cirka 130 yardot....
Klemó
fcancellara
Klemó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Én nem gondolom, hogy ha edző vagyok, akkor ezen a meccsen nem adom Ben kezébe a labdát. Ez ilyenkor nagyon nehéz. Nem tudod mikor ártasz. Dobott egy pick sixet és azzal felküldeni 4 pont hátrányban a veterán irányítód, hogy nyugi nyugi jó lesz a punt. Anno Manningnek csomó rossz meccse volt sok eladott labdával, mielőtt a palybookot minimalizálták, vagyis ráaszabták.Tegyük helyre azért ezt a kutyaszart. A D megcsinálta azt amit kellett. Egy drive-ot kivéve, amikor ők is sokkban voltak azt csinálták, amit kell. Nem engedték futni az ellenfelet és Bortlest passzolni sem.Adom. Nagyon drukkolok BB-nek, és nemcsak a csapat jövője miatt. De jelenleg úgy néz ki, hogy ő már nem tudja a hátán vinni a csapatot, ami abban a kontextusban, hogy nem is olyan rég még hat td-s meccseket tolt szívszorító...BB ide vagy oda megint csak a stábot kell elővenni, mert ez a game plan gyalázat volt. Remélem tanulunk ebből, de azért valahol elképesztően szánalmas, hogy az NFL-ben, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek folyamatos kezdő hibái láttán abban kell reménykedni, hogy később okulni fognak belőle...vicc.
9-7-vezetünk és ott két pick six az, ami megpecsételte a sorsunkat. Sajnos Ben túlkompenzált. Meg akarta nyerni ezt a meccset és most lehet kiderült, hogy ezt már ő neki nem szabad. Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hogy jöjjön ebből vissza, mert ezt most nagy mélység. Hozzáteszem azért, hogy ennek a Jags D-nek minden "pattant" ma. Minden fontosabb labdába belenyúltak, amikor meg nem, akkor pedig egy holding akadályozott meg egy TD-t. Van ilyen, meg lesz is, mindenesetre nagyon rossz ezt nézni. Nem vártam tavaly után ezt a mélyrepülést.
Egyébként ha már PFF. Kiváncsi leszek Fournette értékelésére. Addig ameddig nem volt 11 pont a csapatok között tulajdonképpen levettük. Innen futott cirka 130 yardot....
Klemó
fcancellara
több mint 7 éve
A kérdés csak az hogy vajon Haley is így gondolja? ☺️ vagy meg akar viccelni mindenkitAkkor kezdjük a lényeggel: Haley takarodj a jó büdös picsába! 😊 A túloldalon van egy TO-gyár, elit pass D és egy ligautolsó rush D. "Mit is süssünk ki a hétre?" - gondolkodott a fényes üstökös, majd bevilágította homloklebenyét egy szó: "Passzoljunk! Passzoljunk sokat!" Hát gratulálok!
yooker
Igen, szarul játszott Ben. De egy elit pass D ellen benne van a pakliban, ha 50-szer passzolunk. És sajnos akkor is passzoltunk, amikor még szoros volt (akkor olyan 35 passzra 15 futás jutott...). Mondom, nem vitatéma, hogy Ben gyenge volt, de ez nemcsak az ő hibája, a liga egyik legjobb CB párosa ellen ez is benne van. Haley a mészárszékre küldte, pontosabban ebből vagy mészárszék van, vagy a 2 évvel ezelőtti Broncos-verő megdicsőülés. Hát most mészárszék volt.
A D addig tartotta magát, sőt csinált olyan big playt, amely akár meccsfordító is lehetett volna. Ettől még a 90 yardos benyelt futás a végén csúnya, de nem oszt, nem szoroz, amíg meccs volt, jó volt ez az egység. Kezdem elhinni, hogy igazán jó védelmünk van, de még várjuk meg ezzel legalább a következő hetet (Chiefs). Amúgy Dupree idén eddig elég halovány... Kb ő az egyetlen csalódás a D-ből, Burns meg a kellemes meglepetés, nagyon jó kis shutdown corner, alig van mellette elkapás. Még egy kicsit tisztábbá kell tenni a játékát, hogy ne legyen róla annyi zászló, de nagyon bíztató.
Szóval továbbra is abban látom az SB-run zálogát, hogy végre rúgják ki Haleyt. Szerencsére a közönség már az első félidő végén boooo-zott a töketlenkedést látva. Ben már nem a régi régi, de megfelelően használva (értsd: jó gameplannel és playcallinggal) simán nagyon jól tudná gardírozni ezt a playmaker O-t. Nem neki kell meccset nyerni, a többieknek kell nagy playt csinálni, a többit intézi a védelem, mert már képes rá. Szóval remélem 6-4-nél, vagy 7-5-nél kibasszák (nem történik meg, nálunk nem szokás...) és onnan nem állunk meg.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Tegyük helyre azért ezt a kutyaszart. A D megcsinálta azt amit kellett. Egy drive-ot kivéve, amikor ők is sokkban voltak azt csinálták, amit kell. Nem engedték futni az ellenfelet és Bortlest passzolni sem.Adom. Nagyon drukkolok BB-nek, és nemcsak a csapat jövője miatt. De jelenleg úgy néz ki, hogy ő már nem tudja a hátán vinni a csapatot, ami abban a kontextusban, hogy nem is olyan rég még hat td-s meccseket tolt szívszorító...BB ide vagy oda megint csak a stábot kell elővenni, mert ez a game plan gyalázat volt. Remélem tanulunk ebből, de azért valahol elképesztően szánalmas, hogy az NFL-ben, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek folyamatos kezdő hibái láttán abban kell reménykedni, hogy később okulni fognak belőle...vicc.
Klemó
több mint 7 éve
Ne csüggedjetek. Inkább most jöjjön egy ilyen rossz játék BB-től, mint amikor tényleg számít. De azt is hiszem, hogy ti és mi is piacon lesztek/leszünk egy új kezdő QB-ért jövőre. Sok sikert a szezon hátralévő részében plusz a playoffban (be fogtok oda jutni, ez biztos, ilyen jó játékosokból álló csapatnak ott a helye)..
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Tegyük helyre azért ezt a kutyaszart. A D megcsinálta azt amit kellett. Egy drive-ot kivéve, amikor ők is sokkban voltak azt csinálták, amit kell. Nem engedték futni az ellenfelet és Bortlest passzolni sem. 9-7-vezetünk és ott két pick six az, ami megpecsételte a sorsunkat. Sajnos Ben túlkompenzált. Meg akarta nyerni ezt a meccset és most lehet kiderült, hogy ezt már ő neki nem szabad. Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hogy jöjjön ebből vissza, mert ezt most nagy mélység. Hozzáteszem azért, hogy ennek a Jags D-nek minden "pattant" ma. Minden fontosabb labdába belenyúltak, amikor meg nem, akkor pedig egy holding akadályozott meg egy TD-t. Van ilyen, meg lesz is, mindenesetre nagyon rossz ezt nézni. Nem vártam tavaly után ezt a mélyrepülést.