Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Nix megy ProBowl-ra Develin helyett
több mint 7 éve
Kettő Ilb(ha Saci nem tud visszajönni) és Mitchell helyett valaki és "minden" rendben lesz a d-vel.Amikor Saci volt, akkor is voltak komoly problémák. Más kérdés, hogy ő többet ért a mi védelmünknek, mint egy jó ILB. De inkább most még higgyük azt, hogy nem tér vissza, mint ahogy közel sem biztos, hogy a következő drafton a 28. helyen tudsz megfelelő ILB-t és különösen Mitchell pótló safety-t húzni.
pfefe8
több mint 7 éve
1., Senki nem mondta hogy szar. Remélem tőlem nem olvastál ilyet.Nekem ami feltűnt, hogy bizony nem lenne kár, korai körben egy jó DT-t draftolni. Mind a 4 csapatnál nagyon jó DL van és remekül fogták a futásokat. Ilyen ami a Jax ellenünk csinált nem történhet meg ezen a szinten. ILB is kell, de semennyi pick és FA nem kár azért, hogy sebességben újra felvegyük a versenyt a top csapatokkal.Kit raksz ki Laci? Tuitt, Heyward, Hargrave trió van, ráadásul sokszor nickel felállásban vagyunk, ahol kettő DL lineman játszik. Ne találjuk már ki pont idén egy meccs után, hogy a DLünk szar. Legalábbis nézzük meg, hogy milyen séma problémák voltak, mert valószínűtlen volt ez.
Klaci79
Klemó
2., Nem kell kirakni senkit. Rotálni kell folyamatosan. Az tény, hogy idén azokat a meccseket amiket elvesztettünk (kivétel a Pecc) azzal vesztettük, hogy működött a futójáték. Lényeges lenne, hogy az olyan csapatok, mint a Jax vagy a Bears ne tudjanak ellenünk ennyire hatékonyan futni. Megkockáztatom, hogy nyilvánvaló futásoknál (mert ilyeneket is bőven beszoptunk) egy extra DT is megoldás lenne. Amikor pedig nyomást kellett generálni idén, sokszor lehetett látni, hogy a 3 embere passrush egyszerűen nem működött. Ezekben az esetekben tényleg a zónázó védőkre van bízva teljes mértékig a játék kimenetele.
3., Azért is támogatnám jobban a jelenlegi állományt 4-3-ban (kizárólag alapesetben) mert Watton kívül egyelőre továbbra sincs normális 3-4 OLB játékunk. Persze Dupree-nek van még egy éve a bizonyításra, de eddig ez nem meggyőző.
4., Valamilyen változásra szükség van. Shazier teljesítménye kimagasló, az egész liga egyik legjobb ILB-je. Ha nem tud visszatérni továbbra is gond lehet a helyén. Ha van egy komolyabb DL-ed, azokat nem tudják 5-en tologatni, mint tette azt most a Jax OL. A 3 embert, pláne ha kettővel játszol még sajnos eltolták könnyedén.
több mint 7 éve
Kettő Ilb(ha Saci nem tud visszajönni) és Mitchell helyett valaki és "minden" rendben lesz a d-vel.
Steelers fan
több mint 7 éve
Nekem ami feltűnt, hogy bizony nem lenne kár, korai körben egy jó DT-t draftolni. Mind a 4 csapatnál nagyon jó DL van és remekül fogták a futásokat. Ilyen ami a Jax ellenünk csinált nem történhet meg ezen a szinten. ILB is kell, de semennyi pick és FA nem kár azért, hogy sebességben újra felvegyük a versenyt a top csapatokkal.Kit raksz ki Laci? Tuitt, Heyward, Hargrave trió van, ráadásul sokszor nickel felállásban vagyunk, ahol kettő DL lineman játszik. Ne találjuk már ki pont idén egy meccs után, hogy a DLünk szar. Legalábbis nézzük meg, hogy milyen séma problémák voltak, mert valószínűtlen volt ez.
Klaci79
több mint 7 éve
Amit megmutatott a pats meccs, hogy edzői szinten vagyunk elmaradva, mert ott sikerült valamit huzni def oldalon amikor szar volt helyzet, ellenben nálunk semmi pedig front7 oldalon nem hinném, hogy jobb lenne pats állománya és mégis fogták a futást, ebből nálam az következik, hogy kibaszottul elszámolta magát butler és még korrigálni se tudott, de reméljük tanul belőle.
több mint 7 éve
Nekem ami feltűnt, hogy bizony nem lenne kár, korai körben egy jó DT-t draftolni. Mind a 4 csapatnál nagyon jó DL van és remekül fogták a futásokat. Ilyen ami a Jax ellenünk csinált nem történhet meg ezen a szinten. ILB is kell, de semennyi pick és FA nem kár azért, hogy sebességben újra felvegyük a versenyt a top csapatokkal.
több mint 7 éve
Miért forgatta meg? Nekem minden tippem jött: nyer a Pats, de TD-n belül lesz a különbség (JAX +6,5) és 44,5 pont alatt lesz a meccs. 😊Dehogynem. Minket megvertek, majd kikaptak a NE-től. Ez a worst case. Harrisonról meg tudtuk, hogy jó helyre ment. Nem sajnálom tőle. De rossz volt más mezben látni.
Ami feltűnő volt, hogy amikor nagyon kellett volna a végén, akkor a JAX D nem tudott stopot csinálni. Amikor a Pats-nek pont vagy stop kellett, akkor megcsinálta. Ettől jó egy csapat. Nálunk a D nem csinálta meg, ezért kaptunk ki.
Bennem nem forgatott kést. Azt pedig már az AFC-döntő párosításakor tudtam, hogy mindenképpen az NFC-s csapatnak drukkolok az SB-n. Az egyetlen, aminek örülni tudnék, ha a Pats nyerne, hogy Harrison kapna még egy gyűrűt. Szóval máris volt értelme elmennie. 😊
Soldados
Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
Ramsey megmondta, hogy ilyen védelemmel még nem talàlkozott a Pats.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Szerintem inkabb ti ilyedtetek meg a vezetes utan, mert addig kb minden ok volt. Utana meg meg tudtak fogni a futast es a jo def etek meg nem akart szerintem gyorsan tdt kapni ezert hagytak talan a rovidebb passzokat. Volt is, hogy tulfutott a cb tek es integetett a masik cb nek, hogy o fedezze a szelre kanyarodo wrt. Mig o ment tovabb egyenesen hatra, kb 3-4 meter szabad helyet adva ezzel az altala fedezett wr nek.Meglepésben jók vagyunk, csak aztán nem ijedtek meg eléggé, és rájöttek, hogy ők a mumus, nem mi. 😊Akarom mondani, még a JAX-nek is... 😊))A teljesebb csapat jutott az SB-be, de azért látszott, hogy ezt a NE-t is meg lehet lepni.Azért ez tavaly ilyenkor a SB-on kiderült már. 😉
Klemó
Sobri Jóska
Klemó
Sobri Jóska
Ezt ereztem az off nal is. Hogy amig kellett mentetek. Aztan meg az ora olo modba valtottatok. De pont egy kis fg kellett volna talan hogy megnyerjetek. A pats td drive elott. De amikor atvaltottatok, ok megfogtak a futasotokat es utana dolt be az off otok. Es nem csinalt csak 30 yardot. Es a def meg elfaradt. De igy is majdnem megvolt. Szep tejesitmeny.
A meccsen is mondtak, hogy 10 ponttal vezetni a negyedik negyedben es onnan visszajonni... Az meg nehezebb volt nekik mint kb majdnem az atlanta. A kommentator szerint persze. Mert ott elolvadt hamarabb a 3. negyedben az atlanta. Ti ezt sajnos a 4. negyed fele adtatok elo. : (
Megvalami, amugy Tom Coughlin nem eloszor izzasztotta meg oket a po ban.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Meglepésben jók vagyunk, csak aztán nem ijedtek meg eléggé, és rájöttek, hogy ők a mumus, nem mi. 😊Akarom mondani, még a JAX-nek is... 😊))A teljesebb csapat jutott az SB-be, de azért látszott, hogy ezt a NE-t is meg lehet lepni.Azért ez tavaly ilyenkor a SB-on kiderült már. 😉
Klemó
Sobri Jóska
Klemó
több mint 7 éve
Akarom mondani, még a JAX-nek is... 😊))A teljesebb csapat jutott az SB-be, de azért látszott, hogy ezt a NE-t is meg lehet lepni.Azért ez tavaly ilyenkor a SB-on kiderült már. 😉
Klemó
Sobri Jóska
több mint 7 éve
A teljesebb csapat jutott az SB-be, de azért látszott, hogy ezt a NE-t is meg lehet lepni.Azért ez tavaly ilyenkor a SB-on kiderült már. 😉
Klemó
több mint 7 éve
Mondjuk megnéztem volna a JAX elleni meccsünket úgy, hogy a Ben fumble-t mondjuk dobásnak ítélik..........Ha nézem, hogy hány JAX D ember szaladt a lasztit védeni, nem kell jóstehetség, hogy azt mondjam, hogy az bezony egy 10:27-es eredmény lett volna. A fújás után 5 másodperccel már az ítélet fumble.......szóval megnéztem volna ezt fordítva....No és igen, ettől függetlenül szép volt a come back és a JAX a második félidei teljesítménye miatt nem érdemelt SB-t. A teljesebb csapat jutott az SB-be, de azért látszott, hogy ezt a NE-t is meg lehet lepni. Viszont igen, ezt az O-t igenis meg lehet és meg is kell állítani egy valamire való D-nek.
Le a kalappal viszont a JAX előtt is, nem hittem volna, hogy az utolsó negyedben dől el ez a csata.
több mint 7 éve
Miért forgatta meg? Nekem minden tippem jött: nyer a Pats, de TD-n belül lesz a különbség (JAX +6,5) és 44,5 pont alatt lesz a meccs. 😊Ami feltűnő volt, hogy amikor nagyon kellett volna a végén, akkor a JAX D nem tudott stopot csinálni. Amikor a Pats-nek pont vagy stop kellett, akkor megcsinálta. Ettől jó egy csapat. Nálunk a D nem csinálta meg, ezért kaptunk ki.
Bennem nem forgatott kést. Azt pedig már az AFC-döntő párosításakor tudtam, hogy mindenképpen az NFC-s csapatnak drukkolok az SB-n. Az egyetlen, aminek örülni tudnék, ha a Pats nyerne, hogy Harrison kapna még egy gyűrűt. Szóval máris volt értelme elmennie. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
They're goin' to the Superbowl Baby! JAX most megforgatta bennünk a kést.Inkább Harrison.
Spy
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
They're goin' to the Superbowl Baby! JAX most megforgatta bennünk a kést.
több mint 7 éve
Szekunder Pittsburgh szimpatizáns... 😀 najó, mindent láttam ezen a fórumon most már.
több mint 7 éve
Olyan játékos ne kapjon évekre 15 millát, aki nem csapatember.Bell nem csapatember?
Soldados
A csapat a pályán csapat, egyébként megannyi autonóm felnőtt ember.
Eléggé... gyerekes azt feltételezni, hogy egy milliárdos üzletben, racionális üzleti döntések közepette létezik a pályán, meccsen kívül olyan, hogy csapatlélek, sztílerszcsalád meg fradiszív.
Én szekunder Steelers szimpatizánsként, BigBen rajongóként sok Pittsburgh meccset láttam, és bizton állíthatom, hogy Bellnél kevés játékos létezik, akire jobban ráillene a csapatember definíciója a pályán mutatott játéka, viselkedése, megmozdulásai alapján.
Szinte nulla büntetés, pontosan futott routeok, kevés drop, kevés fumble, átgondoltan, türelmesen kivitelezett futások, kb. nulla egyénieskedésből, egóból elkövetett hiba a csapat kárára.
Bell tökéletes csapatember.
Azt elfogadom, hogy szerinted nem ér 15 milát (nekem Rooney pénzéből megéri, de ez nem releváns), de nem azért, mert nem csapatember. Ezzel érvelni némi eufémizmussal szólva butuskaság.
Nem illik bele a csapat capmanagementjébe. Ez egy legitim érv.
több mint 7 éve
Mindig halasztunk. Pont azért, mert az uccsó két percben nagyon jól megy a támadásunk, és utána a második félidő elején az elemzés után mi vezethessük az első támadást. Ti is így tüntettetek el 14 pontot a 21-ből.
[/quote
Azért én megnézném, hogyan játszik ez a JAX hátránybólWyatt
több mint 7 éve
Mindig halasztunk. Pont azért, mert az uccsó két percben nagyon jól megy a támadásunk, és utána a második félidő elején az elemzés után mi vezethessük az első támadást. Ti is így tüntettetek el 14 pontot a 21-ből.

több mint 7 éve
Egyébként megnéztem újra a meccsünket: És az első mondatnál újra kiakadtam: "Pittsburgh won the toss and they deferred to the second half"Biztos vagyok benne, ha Bill-nek lesz rá módja, a meccs elején kimozdítja a JAX-t a komfortzónájából, nem halaszt. Nálam Tomlin meccse itt kezdődött.
több mint 7 éve
Jól hoz a meze...de viccet félretéve mehet WR-be 😊 Közben Haden Michael Bennett-el együtt a Gameday Morning Show-ban NFL Network-ön. Hoz még neki újat az élet. Remélem, ezen kívül is.Conner minek van?Ajánlom a következő kis táblat a runnigback skillsetek tanulmányozásáraazt akarod shughallny, hogy Juju-t, megtanítjuk funni? Sztem idén láttam is egy playben futóként. Vagy csak egyedül nekem jött fel az ő családi képe? 😊
pbs.twimg.com/media/DT9tMrjXcAEV3C6?format=jpg&name=large
Ezen kívül a következő kérdéseket tehetjük fel:
- és Bell mennyit profitál Brownból, mennyit Munchak és az OL munkából?
- hogyan érne egy RB két prémium kört? Mennyit adtak egy Lynchért, Shadyért, Petersonért?
- s mi van, ha Bell nem hajlandó aláírni a tendert?
sutianap
Spy
sutianap
több mint 7 éve
Mindeközben Clevelandben: OC interjún Haley.Szegény. Tomlin döntése naagyon kiborította ezek szerint.
Jan
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."