NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Pont attól tartok, h a csapatunk elhiszi, h a Ravens ergya és úgy állunk hozzá. Nagy mellénnyel. Holott-mint írtam- az előzetes esélyek ebben a párharcban sohasem számítottak. Remélem, h ezt az edzőink is belesulykolják a fejekbe!Egy kicsit osszevisszasagot erzek. A negativ (a papiron eselytelenek) ellen a csapat mentalisan nem keszul fel, ami T hibaja. A Ravens ellen nem hiszem, hogy valakit motivalatlansaggal lehetne vadolni es vica-versa. A teljesen hasonlo rendszer miatt a ket csapat meg akarta mutatni ki a jobb, ugy hogy a rendszer gyengesegeit az ellenfel jatekosainak a "gyengesegeivel" parositva a 2 kivalo vedelem meg akarta mutatni kinek a fasza kekeresebb. Ez a haboru megmaradt, de mar nem ugyanaz.Éppen ezektől félek. Voltak sorsdöntő meccseink az elmúlt években, amikor fejben totál szétestünk. A másik jellemzőnk, hogy nem tudunk élni az esélyesség terhével (lásd a negatív mérlegű csapatok elleni csodás statunkat... + a múlt heti Bears ellenit).Én érzem magam hülyének, hogy leálltam Soldival vitázni😊 Tök felesleges, mert nem lehet meggyőzni semmiről 😊 Még akkor sem, ha szélsőségesen lát vmit, vagy elvakultan/egyoldalúan ítél meg dolgokat, úgyhogy hagyjuk. Nincs harag, nincs tüske bennem, jó kis eszmecsere volt. Lépjünk tovább...En is vert, verejteket es konnyeket varnek. De a verejtek-konny mennyisegenek nagyjat mi szurkolok adjuk mar. A D sok labdat szerez azt nem lehet belekalkulalni. A Pees resszel egyetertek. Ha az OL-tek jo lesz pr ellen, akkor nincs Cb aki kovetni tudja a WR-ket. Eddig mindenki uralta az OL-unk ellen a Los-t, nektek se lesz gond. Box full, es meg igy Flacco-hoz is odaertek mert olyan mint fal nincs nalunk ( maximum egy kis szuragta leckerites ).
Mit vártok a Ravens elleni szuperrangadótól (nekem a football el classico-ja)? Én vért, verejtéket és könnyeket.
Ne tévesszen meg senkit a Jags elleni londoni meccsük, mert az egy kilengés a
mintából, ahol nekik semmi nem sikerült. Nekünk amúgy is hagyományosan rosszul megy Baltimore-ban, emberemlékezet óta nem nyertünk ott (ahogy legutóbb a Soldieren is ez volt).
Rem. ez a himnuszos cirkusz meg lecseng, mert jó lenne rendet tenni a fejekben egy sorsdöntő (csoportelsőség a tét) meccs előtt. Még akkor is, ha ezután a meccs után még lesz idő javítani, de nem lenne jó lépéshátrányba kerülni egy riválissal szemben és jó lenne befenyíteni a Hollókat, h. tudják hol a helyük😊 .
A defensük veszélyes, sok labdát szerez és a DL-jük is mély. Igaz a PR nem nagyon működik, de a sec-jük elég jól tart. Komoly félelmeim vannak, hogy ez ellen a veszélyes D ellen mennyire limitáltan játszik a támadósorunk. (AB limitálására pl. elég jó embereik vannak, nagyon ütős S duóval).
Akiben bízhatunk az ő oldalukról, az szerencsétlen Pees, aki nálam ugyanúgy alulteljesít egy jó állománnyal, mint Haley. A futás lesz sztem a kulcs, mert az OL érzésem szerint tartani fogja a pass rushukat.
A másik oldalról viszont a Baltimore offense-ben rendszerszintű hibákat látok, Flacco totál formán kívül van és középszerű a playválasztékuk is, persze ellenünk mindig kettőzött erővel nyomják, úgyhogy ez sem fog számítani.
Leginkább a mi runD-nk miatt tartok a mérkőzéstől, mert náluk a futás az alap. Ha azt elvesszük és Joe kezébe adjuk a meccset, még jól is kijöhetünk belőle, mert azért az elkapóik nem futnak vmi jó formát. Mégegy ilyen ócska szereplés azonban nem fér bele Sacitól és Vince-től és a DL-nek is többször kell átjutnia a backfield-re, sokkal több TFL-t szeretnék tőlük látni (mint ahogy a Vikings ellen volt).
Szerintem egy FG-on belül lesznek a csapatok, de csak imádkozom, hogy mi nyerünk.
Fast Willie
Az egeszben a legnagyobb igazsag hogy mindenki beleteszi amije van. De az eselyek egy alsotagozatos csapat jatszik egy felsossel jelen pillanatban. De garancia nincs nektek mert mindig barmi lehet ezeken a meccseken.
De ez csak egy meccs lesz es ha kikapnatok a PO-ert nem lesz igazi harc ha hozzatok a magatok 85%-t.
no
A két rivális közötti előzetes esélyek meg sohasem számítottak (hasonlóan a Barca-Realhoz), mindig feszült, kiélezett meccseink voltak egymással, bármennyire is mélyponton volt az egyik v. a másik csapat.
Fast Willie
Ha a Barca az utolsoval jatszana akkor lehetne errol beszelni, de a Real ellen akkor is felszivnak magukat ha a 7-8 helyen lennenek.
Ezen a meccsen barmi tortenhet, de ti ugy indultok neki ha kikaptok is eselyesebbek vagytok a PO-ra. A teljesitmenyetek 85%-t a PO versenyre irtam, az az ellenfeleink ellen donto tobbsegben eleg lesz, mig nekunk sokkal nehezebb lesz ellenuk.
Egy meccsen is leolvadhat barmelyik csapat, de azt irjuk be a masik zsenialitasanak. 😊
no
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Én egyáltalán nem vagyok optimista ezzel a meccsel kapcsolatban. A Bears ellen sem voltam az, de úgy voltam vele, ha csak a 70%-át hozzuk annak amit tudunk, nem lehet gond. Azzal nem számoltam, hogy még az 50% se lesz meg, igaz minden évben van egy-két ilyen gyalázatos meccsünk és ezt a statisztikák jól mutatják.És a statisztikák azt is mutatják sajnos, hogy Big Ben nem szeret a Ravens ellen játszani idegenben:
#Steelers have scored an average of 11.25 points in 8 games Ben Roethlisberger has started against #Ravens in Baltimore.
Big Ben has thrown one touchdown pass or less in 9 of his last 11 road games.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
no
7 305
Egy kicsit osszevisszasagot erzek. A negativ (a papiron eselytelenek) ellen a csapat mentalisan nem keszul fel, ami T hibaja. A Ravens ellen nem hiszem, hogy valakit motivalatlansaggal lehetne vadolni es vica-versa. A teljesen hasonlo rendszer miatt a ket csapat meg akarta mutatni ki a jobb, ugy hogy a rendszer gyengesegeit az ellenfel jatekosainak a "gyengesegeivel" parositva a 2 kivalo vedelem meg akarta mutatni kinek a fasza kekeresebb. Ez a haboru megmaradt, de mar nem ugyanaz.Éppen ezektől félek. Voltak sorsdöntő meccseink az elmúlt években, amikor fejben totál szétestünk. A másik jellemzőnk, hogy nem tudunk élni az esélyesség terhével (lásd a negatív mérlegű csapatok elleni csodás statunkat... + a múlt heti Bears ellenit).Én érzem magam hülyének, hogy leálltam Soldival vitázni😊 Tök felesleges, mert nem lehet meggyőzni semmiről 😊 Még akkor sem, ha szélsőségesen lát vmit, vagy elvakultan/egyoldalúan ítél meg dolgokat, úgyhogy hagyjuk. Nincs harag, nincs tüske bennem, jó kis eszmecsere volt. Lépjünk tovább...En is vert, verejteket es konnyeket varnek. De a verejtek-konny mennyisegenek nagyjat mi szurkolok adjuk mar. A D sok labdat szerez azt nem lehet belekalkulalni. A Pees resszel egyetertek. Ha az OL-tek jo lesz pr ellen, akkor nincs Cb aki kovetni tudja a WR-ket. Eddig mindenki uralta az OL-unk ellen a Los-t, nektek se lesz gond. Box full, es meg igy Flacco-hoz is odaertek mert olyan mint fal nincs nalunk ( maximum egy kis szuragta leckerites ).
Mit vártok a Ravens elleni szuperrangadótól (nekem a football el classico-ja)? Én vért, verejtéket és könnyeket.
mintából, ahol nekik semmi nem sikerült. Nekünk amúgy is hagyományosan rosszul megy Baltimore-ban, emberemlékezet óta nem nyertünk ott (ahogy legutóbb a Soldieren is ez volt).
Rem. ez a himnuszos cirkusz meg lecseng, mert jó lenne rendet tenni a fejekben egy sorsdöntő (csoportelsőség a tét) meccs előtt. Még akkor is, ha ezután a meccs után még lesz idő javítani, de nem lenne jó lépéshátrányba kerülni egy riválissal szemben és jó lenne befenyíteni a Hollókat, h. tudják hol a helyük😊 .
A defensük veszélyes, sok labdát szerez és a DL-jük is mély. Igaz a PR nem nagyon működik, de a sec-jük elég jól tart. Komoly félelmeim vannak, hogy ez ellen a veszélyes D ellen mennyire limitáltan játszik a támadósorunk. (AB limitálására pl. elég jó embereik vannak, nagyon ütős S duóval).
Akiben bízhatunk az ő oldalukról, az szerencsétlen Pees, aki nálam ugyanúgy alulteljesít egy jó állománnyal, mint Haley. A futás lesz sztem a kulcs, mert az OL érzésem szerint tartani fogja a pass rushukat.
A másik oldalról viszont a Baltimore offense-ben rendszerszintű hibákat látok, Flacco totál formán kívül van és középszerű a playválasztékuk is, persze ellenünk mindig kettőzött erővel nyomják, úgyhogy ez sem fog számítani.
Leginkább a mi runD-nk miatt tartok a mérkőzéstől, mert náluk a futás az alap. Ha azt elvesszük és Joe kezébe adjuk a meccset, még jól is kijöhetünk belőle, mert azért az elkapóik nem futnak vmi jó formát. Mégegy ilyen ócska szereplés azonban nem fér bele Sacitól és Vince-től és a DL-nek is többször kell átjutnia a backfield-re, sokkal több TFL-t szeretnék tőlük látni (mint ahogy a Vikings ellen volt).
Szerintem egy FG-on belül lesznek a csapatok, de csak imádkozom, hogy mi nyerünk.
Fast Willie
Az egeszben a legnagyobb igazsag hogy mindenki beleteszi amije van. De az eselyek egy alsotagozatos csapat jatszik egy felsossel jelen pillanatban. De garancia nincs nektek mert mindig barmi lehet ezeken a meccseken.
De ez csak egy meccs lesz es ha kikapnatok a PO-ert nem lesz igazi harc ha hozzatok a magatok 85%-t.
no
A két rivális közötti előzetes esélyek meg sohasem számítottak (hasonlóan a Barca-Realhoz), mindig feszült, kiélezett meccseink voltak egymással, bármennyire is mélyponton volt az egyik v. a másik csapat.
Fast Willie
Ha a Barca az utolsoval jatszana akkor lehetne errol beszelni, de a Real ellen akkor is felszivnak magukat ha a 7-8 helyen lennenek.
Ezen a meccsen barmi tortenhet, de ti ugy indultok neki ha kikaptok is eselyesebbek vagytok a PO-ra. A teljesitmenyetek 85%-t a PO versenyre irtam, az az ellenfeleink ellen donto tobbsegben eleg lesz, mig nekunk sokkal nehezebb lesz ellenuk.
Egy meccsen is leolvadhat barmelyik csapat, de azt irjuk be a masik zsenialitasanak. 😊
több mint 7 éve
és hol késik a Soldi féle szokásos Ravens meccs előtti ( 10-ből 11-szer minimum nyer a Steelers ) "esélylatolgatás" ? 😊
több mint 7 éve
Tyler Matakevich hivatalosan is a spec team csapatkapitánya lett.Iszonyat ász a csávó spec teamben. Na ő pl így nagy húzás volt késői körben.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tyler Matakevich hivatalosan is a spec team csapatkapitánya lett.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Éppen ezektől félek. Voltak sorsdöntő meccseink az elmúlt években, amikor fejben totál szétestünk. A másik jellemzőnk, hogy nem tudunk élni az esélyesség terhével (lásd a negatív mérlegű csapatok elleni csodás statunkat... + a múlt heti Bears ellenit).Én érzem magam hülyének, hogy leálltam Soldival vitázni😊 Tök felesleges, mert nem lehet meggyőzni semmiről 😊 Még akkor sem, ha szélsőségesen lát vmit, vagy elvakultan/egyoldalúan ítél meg dolgokat, úgyhogy hagyjuk. Nincs harag, nincs tüske bennem, jó kis eszmecsere volt. Lépjünk tovább...En is vert, verejteket es konnyeket varnek. De a verejtek-konny mennyisegenek nagyjat mi szurkolok adjuk mar. A D sok labdat szerez azt nem lehet belekalkulalni. A Pees resszel egyetertek. Ha az OL-tek jo lesz pr ellen, akkor nincs Cb aki kovetni tudja a WR-ket. Eddig mindenki uralta az OL-unk ellen a Los-t, nektek se lesz gond. Box full, es meg igy Flacco-hoz is odaertek mert olyan mint fal nincs nalunk ( maximum egy kis szuragta leckerites ).
Fast Willie
no
több mint 7 éve
no
7 305
Én érzem magam hülyének, hogy leálltam Soldival vitázni😊 Tök felesleges, mert nem lehet meggyőzni semmiről 😊 Még akkor sem, ha szélsőségesen lát vmit, vagy elvakultan/egyoldalúan ítél meg dolgokat, úgyhogy hagyjuk. Nincs harag, nincs tüske bennem, jó kis eszmecsere volt. Lépjünk tovább...En is vert, verejteket es konnyeket varnek. De a verejtek-konny mennyisegenek nagyjat mi szurkolok adjuk mar. A D sok labdat szerez azt nem lehet belekalkulalni. A Pees resszel egyetertek. Ha az OL-tek jo lesz pr ellen, akkor nincs Cb aki kovetni tudja a WR-ket. Eddig mindenki uralta az OL-unk ellen a Los-t, nektek se lesz gond. Box full, es meg igy Flacco-hoz is odaertek mert olyan mint fal nincs nalunk ( maximum egy kis szuragta leckerites ).
Fast Willie
több mint 7 éve
Én azt nem értem, hogy miért nem az volt a zsigerből jövő megoldás, hogy rávetődik. Ez a játék a labdabirtoklásról szól, mindig az a legjobb megoldás, ha nálad van a labda, biztos, hogy abból van a legkisebb baj. Erre ő kiüti. Nem is értem, hogy gondolta.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
xtaki
3 443
Reszben igazat adok Soldinak, mert a sok lehetosegbol csak 2 lett volna rossz a steelers reszere :1) ha a fumblizo jatekos visszaszerzi es TD
2) ha illegal bat miatt a fumbli helyerol jonnek [ ez toretnt ugye]
If ball would have gone out of bounds without any infraction (batting)?
"(The ruling would be) touchback." (Pittsburgh ball on its own 20)
If Pittsburgh would have recovered fumble?
"(Still) a touchback."
If Bears would have recovered fumble in end zone?
"Because we’re inside of two minutes of the first half, any fumble situation like that we would go back to the spot of the fumble." (Bears ball at the 1. Half would be over.)
nyilvan tudni kell minden szabalyt, de ez meg a biroknak is nehezen megy olykor, pedig ok ezzel kelnek fekszenek.
Mindamellett adott helyzeten tizedmasodperc alatt kell donteni. Valszeg legkozelebb mar nem ezt tenne, de olyan valszeg nem lesz 😊
több mint 7 éve
Amúgy Timmons meghatározatlan idejű eltiltását feloldotta a Fins. azaz aktiválta Timmons-t.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Bell kapcsán várjuk már meg a szezont és annak végét. Ha anno azt mondtuk, hogy leszarjuk, hogy milyen volt a szezon, ha a PO-ra megsérül és/vagy nem nyújt jó teljesítményt, akkor ez most is igaz, vagyis Én leszarom mit nyújt év közben, de év végére és a PO-ra éledjen fel.Csak jelzem egyébként, hogy Pouncey azt nyilatkozta még egy hónapja, hogy az ő helyében ugyanezt csinálta volna, vagyis azért nem egyértelmű a megítélése a csapaton belül. Akkor is mondtam és most is. Magának árt vele a legnagyobbat, mivel egyelőre nemhogy a 15 millió USD érik, de még a 10 millió USD se látszik...
több mint 7 éve
Itt egy másik magyarázatIgen, ez így van. Ez a híres Holy Roller play miatt van, amivel a Raiders nyert meccset a 70-es évek végén. Fumble volt és folyton előre ütötték a labdát, majd az end zone-ban összeszedték, azaz TD-t szereztek. Vissza lehet nézni, fent van youtube-on. Emiatt hozták azt a szabályt, hogy a félidők utolsó 2 percében, illetve 4. down esetén csak a fumble-t elkövető játékos szerezheti meg úgy a labdát, hogy azt továbbvihesse, különben a fumble helyéről jön a köv play.
www.sportingnews.com/nfl/news/steelers-bears-illegal-bat-blocked-field-goal-marcus-cooper-call-replay-video/1dmdduw5kiuzf1smva0vy6cnam
Az utolsó mondat alapján, ha chicagoi szerzi meg a fumble-t, akkor is vissza az 1 yardra és nem automatikus TD? Szerintem a sporik még most se tudják, hogy mi lett volna a helyes döntés. Ilyen még talán nem is fordult elő az NFL történetében😊.
Aztán a félidő végi false start még megbolondítja az egészet. Blandino mondhatna vmit erről.
Fast Willie
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Itt egy másik magyarázatwww.sportingnews.com/nfl/news/steelers-bears-illegal-bat-blocked-field-goal-marcus-cooper-call-replay-video/1dmdduw5kiuzf1smva0vy6cnam
Az utolsó mondat alapján, ha chicagoi szerzi meg a fumble-t, akkor is vissza az 1 yardra és nem automatikus TD? Szerintem a sporik még most se tudják, hogy mi lett volna a helyes döntés. Ilyen még talán nem is fordult elő az NFL történetében😊.
Aztán a félidő végi false start még megbolondítja az egészet. Blandino mondhatna vmit erről.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Jó azért mélyebben nem ásnám bele magam 😊
több mint 7 éve
Akkor viszont megvan a vereségünk igazi oka: köcsög zebrák!! 😊Amúgy ezt a sztorit megírhatnád a Post-Gazette-nek, ha igazad van, tuti lecsapnak rá. 😊
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
19 helyen említi a rule book a false start-ot. Még talán ez a szabály jöhet valamennyire szóba:SECTION 7 - ACTIONS TO CONSERVE TIME
ARTICLE 1. ILLEGAL ACTS
A team is not permitted to conserve time after the two-minute warning of either half by committing any of these acts:
a foul by either team that prevents the snap (i.e., false start, encroachment, etc.).
Vagyis false starttal nem nyerhet időt a 2 minute warning után az Offense.
Penalty: For Illegally Conserving Time: Loss of five yards unless a larger distance penalty is applicable.
When actions referred to above are committed by the offensive team while time is in, officials will run off 10 seconds from the game clock before permitting the ball to be put in play on the ready-for-play signal unless another rule prescribes otherwise. The game clock will start on the ready-for-play signal. If the offensive team has timeouts remaining, it will have the option of using a timeout in lieu of a 10-second runoff, in which case the game clock will start on the snap after the timeout. The defense always has the option to decline the 10-second runoff and have the yardage penalty enforced, but if the yardage penalty is declined, the 10-second runoff is also declined.
If the action is by the defense, the play clock will be reset to 40 seconds, and the game clock will start on the ready signal, unless the offense chooses to have the clock start on the snap. If the defense has timeouts remaining, it will have the option of using a timeout in lieu of the game clock being started.
Note 1: Two successive delay penalties during the same down, is unsportsmanlike conduct (12-3-1-o). After enforcement of the 15-yard penalty, the game clock shall start on the snap.
Note 2: Certain acts of delay may involve stopping the game clock immediately. Repeated violations of the substitution rule to conserve time are unsportsmanlike conduct (12-3-1-l and 5-2).
Nekem a kiemelt rész miatt - unless another rule prescribes otherwise - jöhetne szóba az alaphelyzeti félidő végi - korábban idézett - szabály. Sztem ott mindeféle O szabálytalanság a period végét jelenti, de nekem aztán mindegy.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Ha lesz időm, megnézem érdekességképpen, de még nem találtam ilyesmit.
több mint 7 éve
False start leírásánál nem írnak erre vonatkozó kiegészítést például?De azt továbbra is kétlem, hogy ha hibáztak volna, akkor erről ne lenne tele a sajtó.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
If there is a foul by the offense, there shall be no extension of the period. If the foul occurs on the last play of the half, a score by the offense is not counted. However, the period may be extended for an untimed down, upon the request of the defense, if the offensive team’s foul is for:1. illegal touching of a kick;
Note: The period may also be extended for a “first touching” violation.
2. fair-catch interference;
3. a palpably unfair act;
4. a personal foul or unsportsmanlike conduct foul committed prior to a safety, an interception of a forward pass, the 5. recovery of a backward pass or fumble, or the offensive team failing to reach the line to gain on fourth down; or
a foul by the kicking team prior to a player of the receiving team securing possession of the ball during a down in which there is a safety kick, a scrimmage kick, or a free kick.
Én ennyit találtam kiegészítésként. Egyik eset sem állt fenn.
több mint 7 éve
Galambos mellett WR Justin Thomast is visszahoztuk PS-be, ahol OT Jake Rodgers elküldésével csináltunk helyet.
több mint 7 éve
Fast Willie Pittsburgh Steelers 228Valszeg van vmi kiegészítés ehhez. Tele lenne a sajtó vele, ha valóban hibás ítélet lett volna.
SECTION 8 - EXTENSION OF A PERIOD OR A HALF
ARTICLE 2. PERIOD EXTENDED
At the election of the opponent, a period may be extended for one untimed down, if any of the following occurs during a down during which time in the period expires:
If there is a foul by the offense, there shall be no extension of the period. If the foul occurs on the last play of the half, a score by the offense is not counted.
Szerkesztette: Fast Willie
Fast Willie
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Fast Willie Pittsburgh Steelers 228 SECTION 8 - EXTENSION OF A PERIOD OR A HALF
ARTICLE 2. PERIOD EXTENDED
At the election of the opponent, a period may be extended for one untimed down, if any of the following occurs during a down during which time in the period expires:
If there is a foul by the offense, there shall be no extension of the period. If the foul occurs on the last play of the half, a score by the offense is not counted.
Szerkesztette: Fast Willie
több mint 7 éve
Én érzem magam hülyének, hogy leálltam Soldival vitázni😊 Tök felesleges, mert nem lehet meggyőzni semmiről 😊 Még akkor sem, ha szélsőségesen lát vmit, vagy elvakultan/egyoldalúan ítél meg dolgokat, úgyhogy hagyjuk. Nincs harag, nincs tüske bennem, jó kis eszmecsere volt. Lépjünk tovább...Vélemény- és eszmecsere zajlott. Ennek nem célja a másik (feltétlen) meggyőzése, sokkal inkább más szempontok megismerése. És ennyi történt. Nekem elég markáns a véleményem, nehéz meggyőzni. De ha vki ostoba, azért nem jár dicséret, az igyekezetért igen, ezt elismerem, de így 3 pontot buktunk a faszsága miatt, ez komoly hiba.
Fast Willie
Ha összegeznem kellene: szélső blokkolók 3+7 pontot buktak, McDonald hetet mentett, Berry 3-at bukott.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Nekik is van 10 yard hátrányuk. Az becsülendő, hogy keményen visszafutott, ezért lehet dicsérni, azért pedig le kell baszni, hogy nem vetődött rá a labdára. ez az egyik oka a vereségnek.Matakevich, Hilton biztos fennt voltak, asszem talán Dangerfield v Wilcox ??? is. Ők merre jártak. Nyilván nem gunnereknek nevezik őket FG-nél, de értsük már meg.Ne már. Egy holder mikor védekezik alaphelyzetben. Csoda, h ő ért oda 2.-nak. Egy kicker/punter esetében is az az elvárt, próbáljon szerelni, ne húzza össze magát, de náluk a tackle nem alapelvárás v alapképesség. Max fejberúgják, mint Brown esetében. Nem tudom mit szólnátok, ha Boswell kiesne egy PO meccsről, mert vészhelyzetben kockáztat egy bevállalós szerelést. Ugyanez a helyzet itt is. A hìres gunnereink pl hol voltak? Miért adták fel, úgyis TD lesz?Miféle gunnerről beszélsz FG-kísérletnél?
Fast Willie
És igenis elvárás mindenkitől, hogy ismerje a szabályokat. És vetődjön rá a kurva labdára, ha azzal 3 pontot nyer a csapatának. Nem tackle-t kellett volna csinálni, ami nem sikerült, hanem egy szabadlabdára rávetődni. ezt egy puntertől is elvárom.
Soldados
És ha végül rosszul vetődik rá, kicsúszik és mégis TD, akkor meg ő a világ balfasza. Ìgy meg Cooper. Egyébként senki nem tudta, h utána mi a szabály, de Berry megteremtette a goal line stand lehetőségét😁
Eredménykövetőben egybként írtam, h sztem műhiba volt, meg idéztem egy szabályt is, h a false startnál vége kellett volna lennie a félidőnek, úgyh a FG nálsm meg sem történt😂
Fast Willie
Amúgy a false startnál nem indul el a play, így az óra sem, ezért jöhettek újra.